Panáček v reality show

Age of Love – láska kvete v každém věku

21. Červen 2007 | napsal(a): | reality show: Vem si mě

„Tohle není běžná seznamovací show ale sociální experiment.“ Jako bychom tato slova už někde slyšeli. Není divu, za novou reality show Age of Love stojí stejní producenti, kteří mají na svědomí také Beauty and the Geek. Princip je dosti podobný například show The Bachelor (na podzim na Nově jako Nevěsta pro milionáře), zámožný svobodný muž si vybírá ze třinácti nezadaných dívek tu pravou pro zbytek života. Jenže v tomto případě je tu jeden malý chyták.

Svobodným mládencem je 30-letý profesionální australský tenista Mark Phillippoussis, který ale dopředu vůbec netušil, co si na něj producenti přichystali za překvapení. Jednotlivé soutěžící ženy mu při úvodním představování neopomněly prozradit svůj věk pohybující se mezi 39 až 48 lety (vidět, jak Markovi po této informaci ztuhnul úsměv na tváři, bylo opravdu priceless), některé z nich byly už několikrát rozvedené a měly dospělé děti. Ale to nebylo vše. Kromě sedmičlenné skupiny „čtyřicítek“ bude o Markovo srdce (a bankovní konto) usilovat ještě šestičlenná skupina „dvacítek“, sexy dívek ve věku od 21 do 27 let. Na všechny soutěžící bude čekat série soutěžních úkolů a romantických schůzek, na konci každého dílu Mark oznámí, která z nich show opustí. Nyní se uvidí, jestli v lásce na věku opravdu nezáleží. Rozhodne se Mark pro některou z atraktivních „dvacítek“, nebo dá raději přednost zralé „čtyřicítce“?

videa ke stažení

Age of Love trailer (YouTube)

Vem si mě

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
Reagovat

Zajímavá variace na Nevěstu pro milionáře. Zvláštní je, proč ještě nikdo nedělá opačnou show, muži se dvoří ženě milionářce, netuší někdo? Tedy pominuli to, že zkratka 20 holek v TV je lepší než 20 mužů, ale to je pouze můj pohled :)

2
PoleCat
Reagovat

SUNíčko: To proto, že každá milionářka má už teď deset chlapůa nepotřebuje nějakou seznamovací show :)

Reagovat

PoleCat, a milionáři ne? Takový Jagr atd. :)

4
ajda
Reagovat

SUníčko, Jágr má hlavně maminku, a ta je za všechny prachy :o))

Přidat komentář