Panáček v reality show

Čápi s mákem / Kapor na torte: vítězem se stává bohužel Iveta Bartošová + bonusové video

3. Září 2010 | napsal(a): | reality show: Čápi s mákem 2 / Kapor na torte 2

I když, bohužel, ono je to nejspíše dobře, kdo jiný by dokázal tak emocionálně prožít předání šeku na 10 000 euro (překlad do češtiny: 250 000 Kč) a předem domluvený přesun tohoto šeku na charitu, než naše celebrita nejzářivějši Iveta Bartošová. Možná si díky Čápi s mákem / Kapor na torte udělala reklamu na své nové Heja heja skladby, ale rozhodně si udělala skvělou reklamu na svoji nedochvilnost, ano i dnes dorazila pozdě. S tou musí být radost spolupracovat.

V závěru článku najdete odkaz na bonusové video Čápů s mákem, které slovenští diváci dostali přímo v televizi, českým jej TV Prima zamlčela, což je v době internetu zbytečné. A věřte, že stojí za to. Díky za tip Elkovi.

Poslední menu Čápi s mákem / Kapor na torte – Dolly Buster a Eva Máziková

Poslední večeři v nejlepší česko-slovenské kuchařské show Čápi s mákem / Kapor na torte si vzala na starost německá pornoproducentka českého původu Dolly Buster, které svou pomocnou ruku nabídla slovenská zpěvačka Eva Máziková. Jelikož obě dámy mají svou domácnost v sousedním Německu, prostor k vaření jim poskytla Lída Žemberyová, která vystupuje v pořadu v pozici tajného arbitra. V Jenišově, kde Lída žije, dámy dostaly k dispozici velký moderní dům jejího syna. Dolly si na pomoc přizvala ještě svého přítele Tima a Eva Máziková svého manažera Nora.

Žijí v Německu, ale německy nevaří

Dolly a Eva sestavily menu společně a hostům se rozhodly uvařit exoticky znějící jídla Tom Kha Gai a Tom Yam Giung, dále zapečené kuřecí maso à la Eva a malinovou Dolly.


Nákup, který obě kuchařky absolvovaly, byl pestrý. Rozhodly se totiž, že Lídu Žemberyovou, která nemá ráda mořské „potvory“, naučí jíst humra. Už před večeří se podařilo Evě Mázikové nachytat Vlastu Hájka se Zuzanou Belohorcovou i Agátu Hanychovou na fór s falešným stolem. I přesto, že poslední host – Iveta Bartošová – dorazil opět opravdu poslední a se zpožděním, probíhala večeře, kterou Eva s Dolly podávaly na zahradě, ze začátku příjemně.

Iveta: já jsem přírodní, žádná éčka, žádné zmrazené maso a hlavně žádný akohol

Až při závěrečném hodnocení dnešního kuchařského umu zhoustla atmosféra u stolu a to především díky „hvězdě naší, slunci nejasnějšímu“ Ivetce Bartošové, která asi skutečně žije ve zcela jiném světě, než který vidí lidé kolem ní a vychloubání, že její kuře bylo lepší než to od Evy Mázikové mě dostalo. Viděl někdo ve středu Ivetu Bartošovou vařit? Já tedy ne. Když tak mě prosím opravte v diskuzi pod článkem.

Stejně jako mě opravte, jestli zmražené maso ztrácí vitamíny, jak Iveta tvrdila.

Talentmania v reklamních blocích Čápů s mákem

Přiznám se bez mučení, v reklamních blocích Čápů a Kaprů jsem přepnul na konkurenční kanál s Talentmanii, zkrátka, zvědavost je prevít a ty hlodání, zda se náhodou na TV Nova nelepší. Mohu říci, že nelepší. Stále stejná estráda a to jak snímáním, tak vystupujícími, alespoň těmi, co jsem viděl. Imitátor? Fakt hodno porevoluční Šance s Dvořákem. A týpek, co skákal na sedmimílových botách? Žádné kreativní číslo nepředvedl, nic, co by mělo nápad, když si vzpomenu (z živého natáčení) na kluky z Kolína a jejich dovádění s blbýma švédskýma bednama a trampolinou v Česko Slovensko má talent.

Bohužel, moje mamka to sleduje a nedokázal jsem z ní dostat, proč :)

Bonusové video Nory Mojsejové

TV Joj odvysílala, TV Prima nikoliv, 15 minutový monolog Nory Mojsejové ve kterém svým svérázným způsobem zhodnocuje celou gastro celebritní show a všechny její účinkující. Její výstup začíná ve 48. minutě a mě pouze fascinuje, jaký má tato ženská na Slovensku status. U nás si něco podobného, 15 minutový monolog v televizi, dovolí jen prezident republiky při Novoročním projevu.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Čápi s mákem 2 / Kapor na torte 2

Diskuze k článku

Počet komentářů: 64
1
anja
Reagovat

díky primě za tuto šou, mňau :)

2
Elko
Reagovat

Skopírujem svoj názor sem:

Toto bola jednoznačne najlepšia časť… a čerešničkou na torte bol prejav Mojsejovej :D :D :D, ktorý ukončil najlepšiu česko slovenskú kuchársku show, nemám čo k tomu viac dodať.

+ pripájam pre vás ČR občanov čerešničku/třešničku:
Keďže na Prime to nebolo tak: http://televizia.joj.sk/tv-archiv/kapor-na-torte-den-prvy/03-09-2010.html – čas 48:00 a Norika ide svoj repertoár :D

3
koc
Reagovat

díky za rekapy ;-) a primě za výběr lidobrity

4
drak
Reagovat

Tak to trochu shrnu z pohledu osobnostního, protože o vaření tam až tak nešlo, spíše to byla taková sonda do psychiky „celebrit“.
Hanychová – překvapila, že je celkem normální holka. Asi měla respekt ze starších a tak se tolik neprojevovala, ale kdoví co by se dělo, kdyby soutěžila se svými večírkovými vrstevníky.
Hájkovi – sympatický pár, jen Hájek je tak trochu baron Prášil co se jídla týče :-)
Speedy Máziková – její manžel musí být hluchý flegmatik.
Dolly – holka z vesnice se proš….. do vysoké společnosti a je z ní dáma.
Bartošová – heja heja brzy pojede s modrým majáčkem až zjistí, že ten svět není tak růžový, jak se jí zdá po těch prášcích, díky kterým je tak nabobtnalá. Desku si těžko někdo normální koupí a na koncerty kam Ivetka přijede o 2h později nikdo nepřijde, takže nakonec bude pojídat éčka v léčebně.
Baketa & family – krásný závěr :-)

5
tekto
Reagovat

to Elko : velký dík, ROFL

Reagovat

Elko, to TV Joj odvysílala? :))

7
Maxx
Reagovat

Už jsem to psal v minulém článku, Nora nezklamala a udělala krásnou tečku za tímto pořadem, po kterém se mi bude skutečně stýskat. Ano, je to tak! Doufám, že Prima poslední proslov Noriky ještě hodí třeba v sobotu do vysílání, ať ani ostatní Češi o to nepřijdou. Protože by to byla věčná škoda.

Díky všem diskutérům (anja, Elko) a dalším, se kterými jsme tu mohli tu show probírat, díky SUNíčkovi, který se nakonec do soutěže taky vžil a psal rekapy, no a tím naši Čápi a Kapři končí. Možná zním trochu nostalgicky možná nadopovaně jako Iveta, ale bylo mi s váma krásně (nesahám vám ani po kolena, byla to bomba, byli jste úžasní apod.) a heja heja naschle u rekapů ČS má talent.

8
Maxx
Reagovat

SUNíčko: no to si piš, že to odvysílali a když tu Elko hodil odkaz na slovenskej bulvár, kde o tom informovali, tak jsem hned psal do Primy, ať se opovážej to neodvysílat.. jenže to nakonec zůstalo jen na JOJ.. asi se už soustředili na novou Krausovu show a Čápi chtěli nechat spát nebo nevim.. ale je to škoda! Kdyby se na to udělalo rychlý promo, že Nora celou show a její účastníky zhodnotí a dali by tam třeba úryvky jak kritizuje Bartošovou, Buster a další, tak by to nalákalo víc diváků, než kteří se určitě dívali.. ale to je Prima, buď příjemně překvapí, nebo totálně zklame.

9
°_m-M-m_°
Reagovat

Tak tenhle díl byl opravdu úlet. :-) Bartošová to evidentně nemá v hlavě v pořádku, ale Máziková není o mnoho lepší. Tak jako ostatní celý týden všem říká, jak je všechno fajn, dá jim nejvyšší známku, a potom si na ně na kameru stěžuje. Taková banda pokrytců… Když se pak konečně Máziková osmělí Ivetě něco říct, hystericky říká, že je úplně v pohodě, nad věcí a že ji Ivetina kritika vůbec nezajímá, přitom se u toho skoro rozbrečí… No, pěkná sebranka. Ale na Noru opravdu nemá nikdo. :-) Zkrátka freak show se vším všudy.

10
Pattrick
Reagovat

Bartošová je zdegenerovaná z chlastu a z léčebny, protože to jinak není možné, co tam předváděla :D trubička :D

11
Prochor
Reagovat

Panický strach před stárnutím nastartoval ve špatné slovenské zpěvačce Evě Mázikové brutální maniopsychózu. Jejím důsledkem je neuvěřitelně trapné vystupování a agresivita této rádobycelebrity. Nabít do děla a vystřelit na měsíc.

12
Geff
Reagovat

Nemůžu si pomoci, ale nejvíce mě bavila Máziková. Sice je huba jede jako blázen, ale snad jako jediná komentuje situaci upřímně. Ty její hlášky na Bartošovou mě fakt dostávali.

13
R@dim
Reagovat

Nora je jednozněčně jednou z nejlepších humoristek na česko slovenské scéně. Možná škoda, že to není záměrné.

14
Pattrick
Reagovat

Ty kráááávo, Mojseovka :D :D WOOW :D

Reagovat

Radime, humoristka? Já se nesmál ani chvilku, jen jsem si říkal, proč jí to TV Joj toleruje a kdo s ní může vydržet v reálném životě. Tedy pokud je stejná jako v televizi.

16
Elko
Reagovat

Prima to podľa nedala preto, lebo to proste bolo husté a vy na to nie ste zvuknutí :) , ale na druhej strane si to Prima mohla vyskúšať, že ako by jej vyskočili ratingy :). Tiež ďakujem za rekapy a za diskusie, ktoré sme tu viedli… vidíme sa v rekapoch Česko Slovensko má talent ;)

17
tekto
Reagovat

SUNíčko překvapuješ – ty si vážně myslíš, že to ze strany JOJky byl nějaký ústupek Mojsejové a že tam někdo opravdu nevolí skřípěl zuby?

18
Maxx
Reagovat

Elko: Nevím, proč bysme na to neměli být zvyknutý, to spíš my máme televize ohledně sprostých slov, erotiky, nadávek, urážek a vražd před 22. hodinou kvůli absenci nějakých zábran z náboženství apod. tolerantnější než třeba Vy, Poláci apod., takže to bych jako důvod neviděl. Spíš si myslím, že Prima vidí Mojsejovou jako ženu, která zajímá Slováky a Čechy příliš ne, tudíž neočekávala, že by u jejího 15-minutového proslovu diváci zůstali. To ale já považuju za hodně zvláštní rozhodnutí a jsem si jistý, že by fanoušci Čápů rozhodně vydrželi, protože Norika se tu začíná stávat těžkou celebritou :D A pokud sleduju show a na účastníky si zvyknu, tak mě zajímají jejich proslovy na konkurenty stejně, ať to jsou Češi nebo Slováci. Ale to je Prima no…

19
Kuba
Reagovat

Škoda, že se Nora nezúčastnila i ostatních dílů. to mohla být ještě pěkná sranda.:-)

20
anja
Reagovat

teď jsem Nořin výstup pustila svojí mamče (68 let), protože to včera neviděla, a bavila se stejně jako já :) ona Nora měla v mnohém pravdu – jakože studené predjedlo je studené a Hájek měl lépe čítať :)…. a její přirovnání malých krevetek k malému „něčemu jinému“ co Máziková s mužem pozerá v pornofilmech bylo přímo exkluzivní :D

21
Maxx
Reagovat

Kuba: Přesně, to by nabralo úplně jiné obrátky. Ale co jsem tak pochopil, Slováci jsou už Nory přemlsaný a když čtu jak na ní reagují v diskuzích, tak mi jí je až líto. Myslím, že se jí teď otevírá prostor u nás, protože u nás se s ní teprve seznamujeme a než se přejí i Čechům, tak by mohla být nasazena do nějakého pořadu jako moderátorka, host, nebo já nevím… Protože ona je fakt úžasná a pořady s ní by měly správnej drajv. No a za rok, až by začla lízt i nám na nervy, tak by zas mohla do Košic :D

Reagovat

Maxx, vynikající deathmatch by byl, kdyby jí pozval Kraus, to by bylo setkání dvou tvrdých palic :)

23
Maxx
Reagovat

SUNíčko to rozhodně a myslím, že je to zatím nejjednodušší způsob jak ji dostat do televize. Protože jak řekla sama – já se objevím v televizi, kdy já budu chtít. Takže s ní asi žádný špásy nebudou. A že by měla nějaký vlastní pořad, nebo třeba dělala hádače v Hádej kdo jsem, to asi, bohužel, se nestane.

24
Zack
Reagovat

Chci Dolly Buster, Evu Mázikovou a Noru Mojsejovou do jedné vily v Česko Slovenských Celebrity VyVolených :D i kdyby to měla být zkrácená 30 denní verze jako v BB Celebrity. :))

25
Ufonka
Reagovat

ad 24: A popovou princezničku takyyy, ale raději žádný nože :-)

26
Maxx
Reagovat

A ještě Pomejeho, Uriel, Řepku, Krainovou a nějaký šílence ze Slovenska a bude to dokonalý!!

27
Elko
Reagovat

Na Slovensku sa oslavuje :D (obrazne povedané), Kapor na torte rozbil debilmaniu.

TV JOJ – 36,4% v 12+ (v 12-54 37,1%)
Markíza – 28,5% v 12+ (v 12-54 31,9%)

Dobrá správa pred zajtrajškom ;) a pred bojom ČSMT vs. TM

28
koc
Reagovat

24
To by byla hodně krátká verze .. možná jen několika hodinová .. i když bych tipnu,l že by v těch několika hodinách bylo materiálu na celej rok :)

29
Maxx
Reagovat

Elko: U nás taky, ale porazila ji ČT, Prima asi byla s Čápama třetí. Ale může si za to sama, že neodvysílala vyjádření Noriky! Nevadí, hlavní teď je, aby to v neděli už jednoznačně dopadlo pro Talent!

30
miruna
Reagovat

SUNíčko:Nora už u Krause byla i s Braněm,bohužel očekávání se nenaplnilo.Vyprávěla pouze,jak nakupovala v Paříšský,jinak nuda.
Spousta lidí nezná ani Mázikovou,natož Noru.

31
Kamča
Reagovat

26 -nejlepší by tam byl ještě Braňo Mojsej, Vladko z VV

32
miruna
Reagovat

Ulela mi ruka:-((V Pařížský!!

34
liliana
Reagovat

ahoj všichni, tak zásluhou panáčka jsem se dívala na tuto šou a občas jsem řvala smíchy a občas mi bylo do breku. Iveta je opravdu chudák , je očividně nemocná a spíš než poskakovat s tím skřetem / šimy ? / tak by se opravdu měla léčit. Moc lituju že tam nezůstala ta paní Nora, to by bylo tóčo, ta si servítky nebere- viz tel JOJ.To by byla teprve ta pravá sranda. Zuzana B. a Agáta mi občas přišly až vykolejené z toho co se tam děje. Jinak tedy Dolly je příšera , její zásluhou si spousta žen rozmyslí plastiku. Paní zpěvačku Evu M. jsem nikdy neslyšela ani neviděla. Huba jí jede pěkně. No a žena z lidu to je něco tak hrozného, že ani nemluvit.

35
koc
Reagovat

33
grrr na Baketu mi nesahej ;-)

36
Maxx
Reagovat

Jo, na baketu-bagetu Lídu Žemberyovou nesahejte. Podle zákulisních informací by se měla stát vedle Ivanny Gottový a Martiny Gavriely třetí moderátorkou VIP zpráv!

37
anja
Reagovat

Maaxx, faaakt…… ????? %-)

38
Elko
Reagovat

Kde sú prosím vás oficiálne čísla z ČR?

Tu sú oficiálne za Slovensko:
JOJ – 695 000, 36,4% Kapor na torte (záver videlo viac ako 900 000 siahajúci k 1 000 000)
Markíza – 540 000, 28,5% Talentmania
Jednotka – xxx, futbal, čísla nie sú známe

39
Jana
Reagovat

Neznajíc Vlastu Hájka dala jsem si ho do vyhledávače a nestačím se divit – on prý vlastní kavárnu a sushi bar, fakt to může dneska dělat i neumětel, který lanýže považuje za mořského šneka? Nedělá to sushi náhodou podle Babici?

40
Maxx
Reagovat

anja: Ne, ale čekal jsem jestli na to někdo skočí :D

41
Kapi
Reagovat

Lida Zamberyova je MEGA MASO!!! Ta by mela byt zvana do vice poradu nebo mit nejaky svuj vlastni- nejakou bizzare(to je dnes modni slovo) show!

Treba special o priprave baket nebo tak…

42
Maxx
Reagovat

Kapi: Mohla by uvádět Receptář. Jo a sorry, že jsem prvně napsal její příjmení špatně. Je to ale pod tíhou FB skupiny, kde je nesprávně označená jako žEmberyová a mě samotnýho to rozčílilo. No a navykl jsem si na to a teď to taky používám špatně, takže je to žAmberyová. Stydím se, taková celebrita a neumím ani napsat její jméno!!!

43
Ifa
Reagovat

Táák ještě jeden odkaz (nesestříhané video): první den po příletu z Košic a Ivety improvizované heja heja vystoupení hned na letišti feat. Lída Baketa: http://www.youtube.com/watch?v=QSXzCAfYUkQ&feature=player_embedded

44
koc
Reagovat

42
Ta si musela u Nory pekne pudrovat nosánek .. se divím jak do dneška se svoji naivitou vubec přežila

45
anja
Reagovat

Maxx no já myslím, že Lídu ještě někdy uvidíme, že ji jen tak Prima nepustí :)

42 to video z letiště je jak výjev z blázince, fakt jsem zvědavá co teď s ivetou bude, protože ten týden kdy se předváděla v čápech a hlavně JAK se předvedla je, imho, takové to pomyslné dno, odkud už není kam spadnout……. anebo ještě je…?

46
Maxx
Reagovat

Iveta je žena neomezených možností, ta může spadnout ještě hlouběji, i když to je fyzikálně nemožné :P

47
Maxx
Reagovat

Ona bude takovej náš českej Chuck Norris :DD

48
koc
Reagovat

Podle neověřených informací se Lída v mladí s Chuckem potkala a on se jí dvořil .. byl to prý báječný pár .. Chuck už dvákrát napočítal do nekonečna a Lída zase umí od nekonečna odpočítávat

49
koc
Reagovat

takže ne Iveta ale Lída ;-)

50
anja
Reagovat

jasně, že Lída, páč Iveta byla v té době unesena mimozemšťany :) – prý se lidi po únosu mimozemšťany zblázní, říkal mi to jeden nějaký ezoterik/psychotronik – mimozemšťani unášejí lidi, aby na nich dělali pokusy, pak ty lidi normálně vrátí na zem a těm lidem pak regulérně hrábne

51
J.
Reagovat

Nora je prostě šokující. Okázka super!

52
agent
Reagovat

LILIANO TRAPNA všichni kohos sledovala na tv Prima jsou hvězdy Dolly,Máziková a spol v četně Lídy bez které by to bylo nudné je to šoumenka a ty jsi jen ubožak závidiš jim slávu a peníze které ty jistě postrádáš oni jsou za vodou a takové střeštidlo ubohé je proně moucha jen se strapnuješ a tvá ubohost nemá stupnice na Dolly a jeji peněženku nemáš taktéž na ostatní včetně Lidy baviče Jsou to chytré ženské nesaháš jim ani po kotniky jen závistivé a nevirovnané trapky mohou mit tak neomalený názor myslimže tvuj kluk by dolly neodolal takjakokaždý normalni chlapje tobaba má na to umí to…

53
miruna
Reagovat

Iveta včera předvedla,jak je v pohodě:-)

video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/adela-show/46634

54
anja
Reagovat

miruna, z toho až mrazí……

55
koc
Reagovat

ona je úplně ale úplně mimo :( ona je tak pozitivní až se z toho sype

56
miruna
Reagovat

Vzpomněla jsem si na Třísku,už tehdy byla mimo.Je mi jí líto.

57
anja
Reagovat

jak říkala, že štaidl jí ted pomáhá – zřejmě je to i na štaidla už silné kafe co se děje a tak se angažuje – ale obávám se, že každá pomoc se u ní bude dost míjet účinkem… a ty její dluhy jsou mi taky záhadou, fakt smutný případ

58
mermaid
Reagovat

Odporúčam NEZOSTRIHANÉ video s Norou – je to na youtube a má to 27 minút.

59
Kačík
Reagovat

Ahoj, snad se mohu přidat. Celý pořad jsem sledovala, ač jsem to poprvé zapnula úplně náhodu. Na obrazovce se mi zjevila příšerná kreatura ženy, vytuněná botoxem a silikonem, ale kupodivu se předvedla docela dobře, mluvila celkem trefně a zdá se, že není tak blbá jak vypadá. Mojsejová je něco hrozného, je jen důkazem, že za peníze si člověk vychování a dobrá vkus nekoupí. Ten dům je neskutečný kýč, úplně se mi udělalo špatně. Hlavně hovínko na luxusním koberci mne opravdu pobavilo. Agáta taky překvapila, když se necpe do popředí, tak je celkem snesitelná, ikdyž její jídlo by uvařilo i desetileté dít+ě. Belohorcová super, obyčejná, kultivovaná mladá mamča. Hájek , hrající si na znalce kuchybně pletoucí si vodního šneka a lynýže mne také pobavil.

60
Kačík
Reagovat

Dokončení.
Mojsejová je známá natolik, že má vlastní show na Slovensku, pravidelně se se svým manželem vyskytuje ve skečích s názvem Monsterovi. -)
Ivetka opravdu stoojí za to. Blázen, který žije v říši své fantazie, opilec, který tvrdí u stolu, že jí to nechutnalo, protože v malinách byl aklohol -). Objímající stromy (naštěstí ne všechny), trapanda, která musí za každou cenu jídlo zkritizovat, jen proto aby se pomstila… Dále no comment.
Máziková, stará škeble s přetočeným tacháčem, která musela být vždy lídrem skupiny, záchvaty histerie, afekt, křivá, ale velmi trefná. Její dotaz, zda Iveta objala všechny stromy mne vážně dostal. Pohotová, ale nevychovaná, hrající si na dámu, což není.
Všechny celebrity mimo Belohorcové celkem na pozvracení.
Žena z lidu, kterou snad našli někde v Hošticích a která snd nemohla vystudovat ani základku.
Super, a těmto kreaturám se musí pochlebovat a klanět? Spíš zvracet.

61
Liška13
Reagovat

ad mražené maso a vitamíny – při pohledu/poslechu pí Bratošové ztrácím vitamíny i já, natož zmrazené maso :o)

62
Eva Jánská
Reagovat

@Prochor: souhlas

63
Eva Jánská
Reagovat

Lidi nechte Ivetu už být, nejen že něco v životě dokázala, ale byla osobnost a vždy mezi všemi vystupujícími zářila… ten kdo ji kritizuje, asi tak trochu závidí, byla velice krásná-krása, ale není vše bez osobního kouzla, osobní kouzlo a úžasný hlas byl dar, kterým Ivetka okouzlila většinu lidí – proto zůstane navždy s námi – kritizovat umí jen lidé, kteří nic nedokázaly, jak píše paní Machálková – píše také, že Iveta byla milý člověk s citlivou duší, který rozuměl legraci-proto byla zvaná do spousty zábavných pořadů, a ty jsou díky ní nezapomenutelné ….. pokoj její duši ….. Každý z nás může padnout na dno a určitě netouží po kritice, ale po klidu, tak ho dopřejte i Ivetě – Ivetko odpočívej v pokoji, nikdy nezapomenu ….

64
Eva Jánská
Reagovat

@Zack: to by byla podívaná – 3 husy – to by byla zábava…

Přidat komentář