Panáček v reality show

Čápi s mákem 2: Rosenberg s Hajdu připraví nahou modelku jako zákusek

10. Březen 2011 | napsal(a): | reality show: Čápi s mákem 2 / Kapor na torte 2

[singlepic id=1398 w=420]
Již jsme informovali, že gastro celebrity show Čápi s mákem 2 se u českých diváků nechytla a tak TV Prima rozhodla odvysílat 2 díly a následně přemýšlet, kam s ní. Jaký bude osud této show na Slovensku, kde nese název Kapor na torte, je otázka. Zatím se neobjevily žádné další informace o jejím slovenském osudu. Ale pojďme si trochu přiblížit další díl, kde se o vaření a zábavu hostů budou pokoušet Robert Rosenberg a Zuzana Hajdu.

A podobně jako už minule se Desperado snažil o lechtivou zábavu, ani tentokrát nebude v Čápech s mákem divák ochuzen. Robert Rosenberg je přeci jen pornoherec a tak si spolu se Zuzanou Hajdu připraví neobvyklý moučník v podobě nahé, ovocem obložené modelky. Na koho je tento dezert mířen především? Nemusíte dlouho přemýšlet. Ano, na našeho nesmělého Mariána Zázrivého. Jak se s tím Marián vyrovná se dozvíte již tento čtvrtek na TV Prima od osmi hodin.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Čápi s mákem 2 / Kapor na torte 2

Diskuze k článku

Počet komentářů: 37
1
gabisollis
Reagovat

ty silonovy podkolenky jsou priserny!!!:-)co tomu rikas ANJO?:-)

Reagovat

Nejsem sice anja, ale mám pocit, že ji oblíkala Bedrnová z MOPLu, i to líčení vypadá na KK :-))

3
bob
Reagovat

uz se tesim na dalsi dil , pekne nas nase*ou pokud to utnou

4
Vlasta
Reagovat

Co má znamenat v upoutávce ta „žena z lidu“ v bikinách? To aby se nám lépe zvracelo?

5
koc
Reagovat

4 – no odhalovat by se nemusela ale co uz .. bez lidobrity Lidy alias zeny z Lidlu (jak u minuleho dilu nekdo vtipne poznamenal) by to nebylo ono .. ona dokaze vzdy placnout nejakou pekelnou perlu

6
Prochor
Reagovat

Zábava v pojetí Rosenberga bude zřejmě na jedno téma.
Trochu fádní.

Reagovat

Prochore, lze to pochopit, mít zaměstnání jako on, tak tě to také ovlivní.

8
Maxx
Reagovat

Má to cenu sledovat, když to utnou a zbytek odvysílají kdoví kde a kdoví kdy? Doufám, že to teda aspoň nedá pryč JOJka a budu to moc dokoukat tam. Elko a spol., jak to vypadá na Slovensku? Tam se to odvysílá normálně do konce?

9
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Maxxi, TV Prima se vyjádří, až to bude aktuální. Před chvilkou jsem jim napsal, zda už ví, kdy to budou vysílat a tohle je odpověď v tento moment jsme ještě nezveřejňovali, kdy budeme další díly
Čápů s mákem vysílat. Učiníme tak v momentě, kdy to bude aktuální.

10
koc
Reagovat

9 – čekaj az jak dopadne dnešní sledovanost ;-)

11
Elko
Reagovat

Maxx, pravdepodobne áno, Jojka to odvysiela dokonca v tom istom čase. Tak úspech prvej série, kedy to trhalo rekordy sa nekonal, ale zase nie sú prepadákovské čísla, takže všetko by malo byť OK.

12
koc
Reagovat

Pořad Čápi s mákem nahradí na Primě od 31. března Trampoty Petra Novotného
tak nevim nevim .. nerozumim jim a Novotneho jako lakadlo pro divaky nepovazuji

13
Maxx
Reagovat

SUNíčko: Uvidíme, pokud to hodí na Primu Love, kterou nechytám, tak rovnou na to kašlu a budu to sledovat na JOJ. Jako dva díly odvysílají a zbylé dva díly nepřežijou? Neříkám, kdyby takto malá čísla hodila Šéfka, že by ji hned odsunuli, ale ty 4 týdny s Čápama přežít mohli. A Nova ať už jde s tou svojí amatérskou pí*ovinou jménem Ordinace v zahradě někam, protože důchodci se v tehle čas bojí přepnout kamkoliv jinam, aby jim zas neunikly nějaké jalové dialogy céčkových herců v papundeklových kulisách.

14
koc
Reagovat

tak bud ma slecna co nabizi bodyraut krecaky a to co ma na nohou jsou nejake lecebne puncovhy nebo ji byla zima na nohy .. ale to bych ji spis doporucil poradne vlnene podkolenky

15
koc
Reagovat

jedem :) snad to pobavi jak minule

16
koc
Reagovat

tak vareni uz tak zabavne jako minule neni ale o to to snad bude lepsi v zabave

17
Jusuf
Reagovat

Dneska mi je Kapesnika Ubrecenyho skutecne lito. Holka si z nej dela prdel, s Dvorskym si nemeli co rict a pak se v primetimu vali v trenkach po hrebikach. Smutne.

18
anja
Reagovat

1 gabi, jaaj ty mě voláš a já tady nejsem :)) no jo, příšerný :) a aji s nima jí byla zima jak se klepala, chudák :)

13 Maxxi, to není možné, Love musíš chytat, mně se Love naladila na všech televizích sama od sebe :) jsme z toho byla úpně v šoku jak mám chytré spotřebiče :)

jsem se dneska na Čápy těšila, Robert mi dneska nepřipadal až tak blbý jak minule, docela byl dneska i chytrý a milý chlapec

Marianovy poznámky k Dvorskému, zvlášť ta, že ho nezajímá názor na jeho zpěv, to bylo vážně smutné

19
Elko
Reagovat

Bolo by zaujímavé, keby to teraz malo v ČR dobrú sledovanosť, ale asi by to aj tak Primu nepresvedčilo :)

20
koc
Reagovat

19 – hledal sem cisla ale nenasel :( .. budu drzet palce .. jinak priste to bude napjate .. ale to je normalni .. uz jim Desperado musel lezt na nervy

21
Maxx
Reagovat

anja: Já si tu televizi nechám od někoho naladit, já jsem na tohle úplně mimo :D

22
Kapi
Reagovat

WOW – Lídě to ale sklo s tím novým dresingem!!

23
Kapi
Reagovat

Takze druhy dil opet pobavil- prvni byl trochu zabavnejsi, ale tady by se taky nektery forky daly tesat. Lida skvela, Marian navyvaleniočí co tam predvadel, Desperado to tak nejak vsechno zachranoval, Hajdu normal, Rossen nebyl kupodivu az tak protivnej a ta druha slovenska blondyna u ktere si porad nepamatuju jmeno tam snad ani nebyla. mesaros to sluselo v tom modrem a i celkem pobavila.

Nevi se uz jak to bylo s tou sledovanosti? Dalsi dily by bylo skoda nevidet. Priste je mi uz ted smutno za tu slovenku s prodlouzenyma vlasama :(

24
omnia
Reagovat

Jako „desperado“ ???To nám sem slováci nena…ali už dost PÓVLU???!!!

25
Prochor
Reagovat

Provokativní názor.
Uznávám, že se asi v Noře nevyznám. Na první pohled zbohatlická povrchní blbka. Ale po prvním díle zůstávávají sice námítky k jejímu chování a vyjadřování ale jako blbka mi už nepřipadá. Myslím, že moc dobře ví co a proč co dělá.
Klíčem k její motivaci bude asi vztah k Mojsejevovi ale o tom se Nora určitě bavit nebude.

26
Elko
Reagovat

Fúúúha, Lída má nový image :)

27
lubosek20
Reagovat

No jo no, hajzlici me nasrali, myslel jsem si ze se podivam dneska na ‚C’s’M‘ a hovno!
mno a nevi nekdo presne nebo jinak se asi zeptam, nema nekdo aktualnejsi zpravy o tom kdy to asi prima bude vysilat?

28
koc
Reagovat

toz uvidime jak to bude dneska napjate

29
koc
Reagovat

joj .. to uz nevypada ani jako ze je to nahrane :o

Reagovat

koci, jestli chceš, můžeš vyhodit něco jako rekap o 2 – 3 odstavcích, já to sledovat nehodlám a tiskovku od Primy taky nemám :)

31
koc
Reagovat

31 – oki zkusím to zpracovat

32
Lady XL
Reagovat

Tak já to sledovala na Jojce a byla to síla!To určitě nebylo nahrané, jen občas sestříhané a možná zpřeházené. Ale tak nějak chápu Primu, že to se obávala to dát, i když si myslím, že kdyby tomu dala promo, tak by lidé hltali hádku, protože tohle s vařením nemělo nic společného. A o hlášky jsme nepřišli :-) – „Desmeraldo“, „mě mají všeci rádi, říkají Liduš, vezmi si tuto, tento…“. Desperádo je exhibouš, ještě tam chyběl Rosenberg, ten by mu možná dal na budku :-). Jednu chvíli /no bylo jich víc/ se bavili tak po dvojicích, jen ten „Desmeraldo“ si povídal do prostoru sám pro sebe… Fakt jsem si nejdřív říkala, že to je nahrané a to už u toho pinčesu a pak když Lídu oslovil, ale to co následovalo, to už nevím, jak nazvat. Jo a náš Zázrak Zázrivý? Ten tam exhiboval svým zpěvem…, tedy spíš nezpěvem… Fakt to stojí za shlédnutí, ale s prázdným žaludkem a pevnými nervy :-)

33
Terka
Reagovat

včera jsem to sledovala na Jojce ale byla to opravdu síla, ať je Lída jaká je, ale je s ní aspoň sranda, ale ten Esmeraldo(nebo jak se jmenuje) ten si do huby nevidí fakt takového blba jsem dlouho neviděla, no a Marian ten tam seděl jako bulík a nic, čučel jako puk asi tak

34
Lady XL
Reagovat

Normálka se ten exhibouš jmenuje Desperado, tedy si tak říká, a my Češi ho „objevili“ ve Vyvolených na Slovensku… Druhý díl jsem neviděla,ale řekla bych, že mu možná vadilo, že byli ostatní – včetně Lídy – jakoby „slavnější“ a víc se to točilo okolo Lídy,Mariana než okolo něj. Ostatně už v úvodu,když vařil se Zázrivým, to byla síla ty jeho kecy. Možná ho někdo z produkce popíchl, aby začal nějakou akci, ale pak už ho neukočírovali.Paní Lída „Lídobrita“, takhle jí snad už někdo nazval v chatu, si užívá svých „5 min.“ slávy a Desperado jí dal na srozuměnou, že pro něj není nic… Jo je s ní sranda, ale hlavně pro její přeřeky, respektive místy negramotnost. Ale zlá ženská to není. Jen ji už nemusím zase vidět v další „šou“, jakobychom nikoho jiného neměli….. Mimochodem, taky vám přijde, že fakt ten Zázrivý zase tak moc zpívat neumí, pokud se to „nenadrtí“?? No hlavně že nepotřeboval rady od Dvorského….

35
bob
Reagovat

jj treti dil byl super jeste ze mame v kabelovce jojku , kua

36
PETR
Reagovat

Teda viděl sem všechny 4díly a bylo to super,těch hádek a rúznejch emocí…fakt síla.PRIMA múže jít do prdele,že to zrušili,ještě že mám JOJKU.Super pořad,hlavně 3díl byl masakr.A Domča Mesarošová je perfektní,at si každej říká že je zlatokopka,ale tady sem poznal že je to milá a hodná holka a vařit taky umí.Takže Domčo fandím ti!

37
zina
Reagovat

souhlasim. ja se dlouho takhle nepobavila…

Přidat komentář