Panáček v reality show

Vrátí se Kapor na torte na jaře 2011?

11. Listopad 2010 | napsal(a): | reality show: Čápi s mákem 2 / Kapor na torte 2

Mohlo se zdát, že gastro celebritní show Kapor na torte / Čapi s mákem je pouze televizním úletem, který měl otupit nástup Talentmanie na československých televizích. Nemusí však tomu tak být.

Dle informací z Medialne.sk o jarní programové nabídce televize Joj se zdá, že by se tento formát mohl vrátit na slovenskou televizi již během jara 2011. Dalši podrobnosti bohužel chybí, stejně jako to, zda se přidá i TV Prima či nikoliv. Jaké šílené celebritní ženské si najde TV tentokrát?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Čápi s mákem 2 / Kapor na torte 2

Diskuze k článku

Počet komentářů: 20
1
Maxx
Reagovat

Já bych to spíš viděl na to, že tu show JOJ nasadí do vysílání každý týden jako Prima Prostřeno. On totiž ten originál co je u nás jako Prostřeno má koupený Markíza. Ta ho ovšem přestává v listopadu vysílat a JOJ tak vycítila šanci nabídnout tuhle maďarskou verzi, protože po tomto typu pořadu bude určitě po jeho stažení na Markíze poptávka. A nebo taky ne a dočkáme se CS verze pro oslabení jarní SuperStar a vařit bude Jiřina Švorcová, Rytmus, Mojsej, Vandas (předseda Dělnické strany) a Věra Bílá.

Reagovat

:-(( proč opět šílené ženské? Co takhle nějaké bláznivé chlapy?! :-))

První pětku bude těžko někdo překonávat.

Reagovat

Ajdo, Pomeje by se tam nepochybně hodil :))

4
anja
Reagovat

bojím se aby to nebyla nuda jako naše Prostřeno s celebritama :/

Reagovat

A všichni přecpaní se můžou přihlásit k doktorce Cajthamlové, casting tlouštíků začíná :-)

6
Maxx
Reagovat

Jo Pomeje, ten taky nesmí chybět. Jinak Prostřeno speciál bylo vědomě klidné, protože ten pořad má svoje diváky a není potřeba lákat další na skandály. Kapr na dortě byl nasazen na prime time proti konkurenční show, takže tam to bez skandálů nešlo. Pokud to zas pojede jako konkurence k Nově, tak bez pochyby najdou další skandální celebrity.

7
Elko
Reagovat

Teším sa ;)

Moje tipy sú:
Mináriková, Rochnyak (za SR),
buď Pomeje, alebo ak nie on, tak víťaz prvej rady Bartošová :), Jan Saudek, Vendula Svobodová (za ČR)
+ Mojsejová ako človek z ľudu ;)

8
anja
Reagovat

7 Elko, ty máš přehled ve slovenském bulváru – nechystá nebo neběží něco někde ve slovenské tv s Norou? docela ráda bych se nechala Norikou pobavit :) i moje máti po ní vzdychá :))

9
Elko
Reagovat

anja, to nemáš mať ani prehľad :D tie kontroverzné osoby sa dostanú k tebe samé :)

Nora mala nedávno módnu prehliadku jej modelov Nora Fashion a boli s ňou reportáže v Promi Novinách (samozrejme iba exkluzívne na Jojke).

10
Kamča
Reagovat

Také by tam zapadl Vladko Dobrovodský (z VV – reality, ne strana) :-)

11
anja
Reagovat

9 Elko, aha, takže Norika si jede svůj Fashion :) na ty Promi Noviny mrknu ve chvilce volna, dík za tip :)

10 Kamča, no nebylo by špatné, kdyby vyhrabali a oprášili několikaletými sněhy zapadané Vyvolené celebrity, docela by s nima mohla být s některýma sranda :) s Vladkem určitě :D

12
Maxx
Reagovat

No a když už VyVolení, tak samozřejmě Regína moje milovaná.

Jinak tady odkaz na docela zajímavý článek k talentovým show: http://medialne.etrend.sk/televizia-clanky/kto-ma-vacsi-talent-joj-s-primou-nie-vsak-vsetkymi-desiatimi.html

13
liza008
Reagovat

Dobré promo pro X-Factor by byla účast Dary Rolins,mediálně známá v Česku a na Slovensku…Vařit by mohla u své manažerky…

14
liza008
Reagovat

Neplánujete někdo shrnutí britského X-Factoru? Úžasná show!

15
Peter
Reagovat

Maxx – odkiaľ máš, že Markíza z vysielania sťahuje Bez servítky – show podľa formátu BBC Come dine with me?

Podľa mňa na to nemajú najmenší dôvod, Bez Servítky o 18:00 (pracovné dni) takmer pravidelne poráža Súdnu Sieň na JOJke o cca 5-7% a občas (zaujímavé celebrity) sa vyhupne aj k 45% share, kedy drtí JOJku až o 20%. Pochybujem, že takého úspešného formátu by sa chceli zbaviť, tipujem to na nejakú kachnu :-)

16
Kamča
Reagovat

Peter, najdi si o tom článek na http://www.medialne.sk, psali to tam, ale musíš si to tam najít, na homepage to už není a teď vůbec nemám čas hledat, který den to bylo.

17
Maxx
Reagovat

Peter: Jj, jak píše Kamča, psali to na medialne.sk a nahradit ho má pořad Čtyři svatby a jeden pohřeb, kde si účastníci hodnotí svoje svatby. Jeden den = jedna svatba jednoho soutěžícího. Ten pohřeb nevím jakej tam má smysl, asi to je jen v názvu pro srandu :D

18
Elko
Reagovat

Škrtám môj plán a súhlasím Dara Rolins by bol dobrý ťah a k nej pridávam aj Jandovú, bolo by to zároveň promo aj pre X Factor.
Slovensko: Rolins, Rochnyak (alebo Mináriková)
Česko: Jandová, Saudek, Svobodová (alebo víťazka prvej série Bartošová – zároveň by mala podtitul, že či dokáže opäť obhájiť víťazstvo v novej konkurencii)
Hviezda z ľudu: Norika Mojsejová

19
denis
Reagovat

Na primě to nebude ! Pouze joj
oficiálně od tv prima eimal zkráceně copy
Od: Růžková Jaroslava
Čápi s mákem – 2. řada
se zatím nepřipravuje.
Děkujeme za Vaši přízeň
Televizi Prima i Prima
COOL v roce 2010 a
přejeme hodně hezkých
chvil s našimi pořady i v
novém roce 2011

20
Elko
Reagovat
Přidat komentář