Panáček v reality show

Čápi s mákem / Kapor na torte: dnes vaří Iveta Bartošová (1.9.)

1. Září 2010 | napsal(a): | reality show: Čápi s mákem 2 / Kapor na torte 2

[singlepic id=880 w=420]

Dnes se ukáže, zda TV Joj s TV Prima vyšel či nevyšel tah s potrefenou gastro show Čápi s mákem / Kapor na torte a dá dnes a v dalších dnech zabrat castingovým dílům Talentmanie na konkurenčních televizích. Do prvního dne tohoto litého boje se vydá Iveta Bartošová, toho času ještě Pomeje, ale čteme bulvár a tak všichni víme, že je již v rozvodovém řízení, to však neznamená, že o Ivetce již nebude slyšet. Ukaže se nám v novém, vyfitkovaném duchu, nějaká zdravá strava?

Vaření v běhu, to je Iveta Bartošová

Iveta Bartošová, která měla celý den za zády kameru, nás začne hned od úvodních záběrů, že teď to je již jiná Iveta, lepší a proto den začne běháním se svým choregrafem a že prý běhá pravidelně, aby se udržela ve fyzické kondici a věří, že jí to pomůže i s kondicí psychickou.

[singlepic id=881 w=420]

Konec běhání, jde se vařit k právničce

Po ranní rozvičce se jde vařit, ale jak již víte z bulváru, nevařila doma, ale u své právničky? Nyní spoiler, může za to její rozvod, nechtěla, aby jí doma něco Jiřího Pomeje připomínalo, tak doma nic nemá – skříně, hrnce, příbory, oblečení, zkrátka nic. Zajímavý přístup k životu od někoho, kdo má dle bulváru taky nejeden dluh, ale asi na to Iveta má.

Co dobrého uvařila neuvařila Iveta Bartošová v rytmu Heja heja

[singlepic id=882 w=420]

Díky pomocníkům se Ivetě podařilo menu připravit včas, svým hostům servírovala kuřecí vývar s domácími nudlemi, zapékané kuřecí maso s novými bramborami a smetanové koláčky. Jako zpestření pozvala someliéra, který přítomným dámám nabízel vynikající víno. Iveta připravila pro své hosty i zábavu v podobě svého vystoupení. Společně s ní zatancoval i její tanečník a choreograf, nechyběl ani její nový producent Jarek Šimek.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Čápi s mákem 2 / Kapor na torte 2

Diskuze k článku

Počet komentářů: 82
1
Pattrick
Reagovat

No, tak Iveto, ty si dobře vylízaná.. absolutně mluví mimo mísu a ještě si pozve pomocníky na vaření :D no drsný

2
Prochor
Reagovat

Mně tam nejvíc vadí Eva Máziková.

Reagovat

Tak hlavní je, že si může zapálit doutníček :))

4
Anonymní
Reagovat

Chlubit cizím peřím se teda umí dokonale…ani ten stůl nepřipravila sama, bože :-/

5
Pattrick
Reagovat

Anonymní :D to mě dorazilo :D

Reagovat

Evidentně zbytek soutěžících netušil, že Iveta si v kuchyni maximálně zapálila doutníček a zbytek byla práce jiných. To by asi max. počet bodů nedostala.

7
Honzad
Reagovat

Ale díl to nebyl vůbec špatný. Přiznám se, že jsem ze začátku přepínal i na Talentmanii, protože jsem i maličko doufal, že to zas tak šílené nebude, ale omyl, bylo to opět strašné. Takže Čápi s mákem pobavili mnohem víc ;)

Reagovat

No věřím, že Dj Vlado se obětoval a objeví se tady brzy rekap Talentmanie, já zvládnul jen to číslo s kuchařem, co měl silné zuby :) Už jen ta scéna a Leoš, kterému trvá 3 sekundy, než zvukař zachytí, co říká do mikrofonu, to je estráda jak sviňa :)

9
martas
Reagovat

Iveta mě zklamala….
V kuchyni „vařila“ tím, že osolila kuře a zapálila si. A to její vyjadřování…? Ona něco bere? Chjoooo!

10
Ondra L.
Reagovat

Takže já začal TM – připadlo mi to jako soutěž o nejhorší vystoupení :-D …no pak jsem přepl na CM – a mi osobně se zrovna Máziková úplně líbí. Pořád tam nadávala atak :-D ale nakonec zklamala a dala 9 %)

11
Elko
Reagovat

Ak zajtra Kapor na torte vyhral nad tou šaškárnou Talentkópiou, tak neviem čo, bude to veľká sranda… myslím si, že prvý diel mal na to, aby porazil TM, tretí diel s Ivetou neviem… ale na Facebook TM je totálne ticho :D, strašne málo komentov.

12
Ondra L.
Reagovat

jak jsem se díval, ani rebeka nespamuje :–D

13
Elko
Reagovat

Ondra, teraz si zabil :D Rebeka asi zaspala, no…

Reagovat

Prostřeno – Paní Lída „Já si koupím baketu“ http://www.youtube.com/watch?v=XJAz_E5Yx8Q :)

15
Maxx
Reagovat

Elko: Tak u nás bude mít díl s Bartošovou naopak největší sledovanost, jako u vás měl díl s Mojsejovou. Bulvár u nás teď žije prakticky jen z jejich skandálů, takže to Prima chytře vymyslela hodit její vaření na středu proti Telemánii. Jinak bych zmínil dvě věci, které jsme tu ještě v diskuzi o Čápech nikdy neprobírali. 1.) Chci pochválit ten hlas, který doprovází tu show. Přijde mi to jako komentátor nějakých dokumentárních show a právě pro ten paradox se tam skvěle hodí a často pobaví. I když na duo Vydra + Boušková z Prostřeno nedám dopustit :D 2.) Nikdy jsem neměl rád Belohorcovou, nikdy se mi nelíbila jako ženská, její mluva… Ale bylo to asi způsobeno tím, že jsem ji vždycky zahlíd jen mžikem v nějakým erotickým pořadu nebo jako reportérku. Ona totiž ta Belohorcová je asi jediná normální ženská z týhle skvadry. Hrozně milá, upřímná, sympatická, takže jsem si ji hodně oblíbil. A aspoň ukázala Čechům, že Sloveny nejsou jen šílený baby jako Mojsejová a Máziková (ale díky bohu za ně v téhle show). A narozdíl od Bartošový je milá přirozeně, takže tam je ten rozdíl obrovský, protože ta podetoxová vlezlost u Ivety je spíš šílená. Nehledě na to, že dneska neuvařila skoro nic, hulila doutníky, všechno čestovala zdrobnělinama, udělala si reklamu jako prase, zatančila na ty svoje šílenosti z pera homosexuálního parazita Šimiho a nakonec se pochválila.

16
Elko
Reagovat

Maxx: No Bartošová je u nás tiež silný magnet na sledovanosť, nie až tak silný ako Mojsejová, ale ak by Kapor vyhral, tak sa TM môže začať kopať hrob a myslím si, že všetci tomu radi pomôžeme :)

Zuzka je naozaj v pohode, mňa si získala už v Celebrity campe a vtedy si ju mnohí iní diváci obľúbili.

17
Maxx
Reagovat

Uvidíme, jak zejtra dopadne sledovanost ;-) Nevím jak na Slovensku dopadl včerejší díl, vím že v pondělí byl nejsledovanějším pondělním pořadem, zatímco u nás Novu neporazil. Včera Novu taky neporazil, trochu si pohoršil, ale šla proti němu silná Ordinace. A ta slovenská sledovanost by hodně napověděla, jestli se lidi dívali v pondělí jen kvůli Noře, která byla zárukou konfliktů a nebo proto, že je pořad zajímá jako celek. Já osobně si myslím, že u nás bude dnešní díl sledovanější než TM a to i přes absenci skandálů, protože prostě vařila Bartošová. U vás si to nedovedu tipnout, protože i když říkáš, že Slováky taky zajímá, tak přeci asi jen se o ní nepíše tak často jako u nás a asi budete mít vlastní bulvární celebrity, které Slováky pákujou mnohem víc ;-) No ale uvidíme, až to zítra zveřejní…

18
Elko
Reagovat

No o Bartošovej sa píše viac než dosť, dokonca býva aj na titulkách :) – je to taká Tří oříšková Popelka :D. No v pondelok som bol fakt prekvapený akú to malo obrovskú sledovanosť, som zvedavý, myslím si, že proti TM to mohlo zohrať vyrovnaný boj a myslím si, že ak by dnes varila Mojsejová, tak TM môže ísť do kytek. Inak Mojsejová sa už vôbec neobjaví, lebo niekde som čítal, že ešte v niektorej časti bude, či?

19
anja
Reagovat

tak to byl nářez, pomocníků tři pr*ele a brambory ve slupce a okurky v jeté flašce :-DD ona je vážně ztracený případ

20
Tom
Reagovat

Mně Bartošová začala projevem strašně připomínat tu bláznivou Janu Kratochvílovou aka Uriel i s těma jejíma andělama, energiema, novým životem apod … ta se taky obklopila pochybnými individui a bylo jí díky tomu hrozně krásně (viz např. Burianův den žen). Takže jestli Bartošku nespasí Aštar Šeran, tak se podle mně dočista zblázní.

21
Maxx
Reagovat

Tom: No vidíš to, Janu Uriel Kratochvílovou bych tam viděl hodně rád, to je dobrej šílenec :DD Tak třeba někdy příště. Elko: No, Norika by se prý ještě jeden měla objevit, někdo psal, že ji viděl na fotkách u jinýho soutěžícího. Ale podle upoutávek to nevypadá. Škoda jí, ta byla fakt nejlepší. A když už i Agáta řekla, že takový chování jako její ještě nikdy nikde nezažila, tak to je co říct. Už se nedivím, že ta show s jejím manželem byla na Slovensku takovej trhák…

22
anja
Reagovat

Tom, no Kratochvílová je šílenka par excellence :)) každá celebrita je nějak trhlá, beru, ale musí to mít styl — kratochvílová je šílená, kdežto Iveta je šílená zoufale

23
anja
Reagovat

jinak kdybyste nevěděli, tak slupky od brambor jsou zdravé :)))

Reagovat

ad Kratochvílová) ale hlas měla boží http://www.youtube.com/watch?v=lYimZY3yzoQ

25
Trubec
Reagovat

Si myslím, že ta sledovanost není stejně pravdivá. Šak co vijou, estli sa my díváme, dyž nemáme ty píplmetry?

Reagovat

Tak Kratochvílová by byla super, hlavně proto, že naposled co jsem ji někde viděl, tak prohlašoval, že se živí jen vodou a občas banánem :-D

Reagovat

Trubec, peoplemetry jsou rozděleny dle demografického složení obyvatel ČR. Stejné jako když se dělají průzkumy, taky se zeptají odpovídajícího malého vzorku (např. 200 lidí), který svým složením plus mínus odpovídá složení obyvatel ČR.

A hlavní je, že výsledky z peoplemetrů berou mediálky jako hodnoty, dle kterých utrácí klienty přidělené miliony :)

28
Prochor
Reagovat

Talentmania = amatérský cirkus + Mareš = ztráta času

Reagovat

A to peoplemetrů je o dost víc než 200 … Asi tak necelé dva tisíce (poslední co jsem našel bylo asi 1800 v roce 2008, čili dnes to už může být zase víc)
Takže bych to za až tak nevěrohodné číslo nepovažoval. Televize a vlastně všechny firmy s reklamou v televizi podle toho utrácí stamiliony korun ročně, tak to musí být hodně přesné, ne jako když se řeší, kolik lidí si čistí zuby krouživými nebo táhlými pohyby.

30
rennnie
Reagovat

Jak tu psali nade mnou, Belohorcová byla pro mě vždy taková ta „celebrita“ ale v Čápech je sympatická. Kupodivu kdo to má v hlavě v pořádku je i Dolly, ačkoliv její vizáž je příšerná :-) (ty plastiky). Agáta se taky projevuje jako normální, a o zbytku se moc nevyjadřuju :-)
Z Ivetčiného přeslazeného vystupování kape sliz a ta ženská musí být blázen. Opravdu, ať si je naloží Astar Šeran na vesmírnou loď a odjede s ní někam hodně daleko…

31
Elko
Reagovat

Výsledky Kapra na torte u nás:
pondelok – poznáte JOJ 37%, Markíza 24%

utorok – neoficiálne JOJ 29%, Markíza neoficiálne s Ordináciou 30%
streda – neoficiálne JOJ 25%, Markíza s trapárnou 34% (na to, že to mala byť najlepšia a najzábavnejšia show v celom Česku a Slovensku, tak sú výsledky TM slabé ako čaj, v nedeľu to cítim na jasné víťazstvo Česko Slovensko má talent)

32
me_
Reagovat

Nick Flyer: Pokud se živí vodou a občas banánem, tak je velká šance, že už ji nikdy nikdo neuvidí:-)

33
kacule
Reagovat

Mně se zdá , že to komentuje Petr Kostka… ?

34
Pasithea
Reagovat

Já bych chtěla umět vařit jako Iveta. Mít navařeno pro pět lidí a přitom prakticky na nic nešáhnout to je můj kuchyňský sen. Jinak jsem to moc nesledovala, protože jsem telefonovala, ale to maximální hodnocení mě trochu překvapilo, vzhledem k jednoduchosti menu.

35
Ifa
Reagovat

Pohlreich odmítl předat výhru:
Je zajímavé, že už se o Ivetě mluví jako o vítězce a ještě to ani neskončilo…

36
Ifa
Reagovat

S tím hlasem si nejsem jistá, ale možná to Kostka je.

Belohorcová je v pohodě, jen mi k ní absolutně nesedí ten Hájek. Přijde mi jako hroznej primitiv. A řekla bych, že dnes u ní budou jezdit na nějakém trenažéru F1.

37
anja
Reagovat

rennie, Dollynka se stylizuje do panny kerá se prodává v sexshopu a celkem se jí to daří, takovou ji beru :)) ale včera jsem mrkala na to jak je Dolly štíhlá v pase, to je úplně úžasné, to by chtěla asi každá baba :))

Ifa, vůbec se nedivím, že Zdenda to odmítnul, ale zase jako tahák od primy to bylo good jak slibovali, že se tam objeví :))

38
Mystery
Reagovat

Všimli jste si, jak Dolly nekompromisně táhla svého přítele do hotelu a on pak utrápeně seděl vedle ní, když jednala s „právnicí“?

39
Mystery
Reagovat

anjo, když jsem ji viděla jak cvičí, klobouk dolů, neudělala bych ani jediný takovýhle cvik.

40
Maxx
Reagovat

Elko: Tak zatímco talentové show jsou na tom u nás i u vás ve sledovanosti hodně podobně, u Čápů to je trochu jinak. Taky už máme čísla za středu a Prima měla 21% a Nova s Telemánií 35%. Takže vás asi chytla Bartošová nakonec víc jak nás :D A pondělní a úterní výsledky jsou hodně diametrální. No nevadí, přesto doufám, že se ten maratón bude přejídat a v neděli to už skutečně bude drtivé vítězství Primy.

41
leona
Reagovat

Pořad se nedostal do první pětky ve sledovanosti. Dívala jsem se chvílemi, musím říct, že mi je Bartošové až líto. Bohužel je to psychicky narušená žena, která by se mjěla opravdu léčit. Ona snad už věří tomu, jak moc pracuje. Pokud vím, tak od začátku roku byla na dovolených (Mexico) či ozdravných pobytech, posledních pár dní (možná týdnů) nahrává ty úděsné písničky. Je to chudák.

42
rennnie
Reagovat

36 Ifa – on Vlastík hlavně bude při penězích, ale zase, každá ženská chce být zabezpečená, takže proč ne.
37 Anja – u Dolly to bude ještě i opticky tím, jak velké má prsa. Mě jen překvapuje její věk, tipovala bych jí dle vizáže víc. Ale asi je to náročná branže…

Za co Ivet dostala plný počet bodů nechápu :-/ A přesně tak, mít navařeno pro tolik lidí a zvládnout to na podpatcích a s doutníčkem, to by se mi taky líbilo :-)

Reagovat

Ifo, Bartošová je vítěz, protože maximální počet bodů zkrátka nelze překonat a je to předtočené :) TV Prima vskutku žádné spoilery nejde, té jde o to, aby této celebritní gastro show byl plný bulvár.

44
anja
Reagovat

mystery, jaaaj no věřím, že Dolly těm svým pejsánkům dá pěkně zabrat :-DD
rennie, jo ale i vzhledem k bokům ten pas je neskutečně útlý, to jsou křivky k závidění :))
Maxxi, co já vím tak moje kámošky čumí na Novu ať je tam co je tam a v půlce u toho usnou, ty výsledky jsou beztak blbjeeee :))

45
anja
Reagovat

iveta by udělala nejlíp kdyby se už přestala pokoušet o nějaké hity, se jenom dál znemožňuje, dyť kldině může v poho žít z tantiémů

46
Maxx
Reagovat

Podle tiskovky se v pátek máme na co těšit. Bude vařit Buster + Máziková v domě Lídinýho syna a Iveta to pořádně zkritizuje, protože ostatní dají devítky, tak ona hodně sníží známku aby vyhrála. Máziková potom vybuchne, to už jsme ostatně viděli v upoutávce a prej ji pak vykopne od stolu. Závěr tiskovky zní: Nechá se Iveta vykolejit? :DD

47
Elko
Reagovat

Tak už sú známe presné výsledky:

UTOROK:
Jojka porazila s Kaprom Ordináciu (premiéra IV. série, u nás je Ordinácia slabšia ako u vás, zvykne ho porážať aj Jojkársky Panelák) obidve TV okolo 30%, väčšiu prevahu však mala JOJ.

STREDA:
Jojka s Kaprom 510 000, Markíza s estrádou 700 000, Jednotku STV 330 000

48
Maxx
Reagovat

Elko: Paradox na tom je, že i když je Ordinace tak jako tak z těch všech CS telenovel co se týče kvality a zpracování nejslabší, tak ta povedenější slovenská verze si vede ještě hůř, než ta naše šílená česká. Tomu seriálu nemůžu upřít jednu věc – opravdu se mu podařilo, pravděpodobně příběhem, nalákat ohromnou masu diváků a udržet si je už takovou dobu. O to to je ale smutnější, že to je skutečně co se týče kulis, hereckých výkonů, hudby, střihu apod. ten nejamatérštější český seriál. To už všechny Ulice, Pojišťovny a VKV mají přece jen aspoň nějakou úroveň. Proto mě ta neustálá sledovanost skutečně nutí k zamyšlení nad vkusem českého diváka. Nic proti telenovelám a podobným seriálům, chápu, že to je pro ženský relax a baví je to. Ale když ta Ordinace je skutečně tak děsně slabúčká, že by se za ni styděla i nějaká moldavská regionální televize. No neva, zpět k Čápům… :D

Reagovat

Tak sleduju to na netu (asi to teda už i dosleduju) ale už od toho druhého dílu to je jako „uděláme si dámskou jízdu a prima to zaplatí, juchůůůů“ Nora byla sice kráva, ale ten její díl měl aspoň grády. Bartošová s jejím srdíčkařením a neustálým opakováním jak má moc práce mi už leze krkem neskutečně. Hlas lidu je taky nuda (nedali ji náhodou aby byla konfliktní?)
A pokud pominem nudné celebrity a vezmeme to jako kuchařskou show … Myslím, že líp je na tom i můj bratr, jehož kuchařským vrcholem jsou fazole z plechovky :-D
jasně, podělat se dá i řízek … ale snad ženská (i chlap) kterým už bylo 20 by snad aspoň podle kuchařky mohli zvládnout něco originálního … Tady jen ukazují, že české celebrity by samy chcíply hlady :-D (ne že bych měl něco proti řízkům, jen asi do televize bych s nima nešel)
A na závěr bodování … heslo „ty jsi sice milá jak zadek, ale zítra budeš zase ty hodnotit mě, tak ti dám milion bodů za nic“ funguje super …
No ale furt lepší než talentmánie :-D

50
Maxx
Reagovat

No zítra se to už zas konečně rozjede, Bartošová poletí od stolu a popravdě řečeno, za to jak se celý týden chovala, si to zaslouží. Zaplaťpánbůh za ty dvě Slovenky – Mojsejovou a Mázikovou, protože ty tomu jako jediné dodají grády. Ty naše celebrity nic moc, snad jen Dolly je upřímná a někdy ostrá. Bartošová je mimo, což taky není k zahození, ale dokud ji to nikdo nevpálí do očí, že už jim to leze krkem, tak to působí, jak když se skutečně všichni milujou. Taky jsem od toho čekal víc, na druhou stranu tyhle týdenní kuchařské show mají výhodu, že když shlédnete první díl, tak pak chcete vidět všechny, protože se s těmi lidmi zžijete a zajímá vás, co kdo připraví. Takže už diváci ani tak moc po skandálech nedychtí. Naopak když první díly zmeškáte, už vás pak show nezajímá (vidím to sám v mém případě pořadu Prostřeno). Takže si myslim, že to Čápi dopachtí s těmi 20% podílu. A to není špatné, Prima měla naposled 20% proti Ordinaci v době VKV, po nich to bylo 10%, takže Mánie by klidně mohla mít st, čt, pá víc diváků a to samozřejmě nechceme.

51
Elko
Reagovat

Zajtra bude na obidvoch bulvárnych novinách Nora Mojsejová, na jednom z nich je titulok: TRASTE SA VY NULY :D

Inak debilmania ide v piatok do prdele, okrem kapra sa bude vysielať aj futbal Slovensko-Macedónsko (kvalifikačný zápas EURO).

52
Maxx
Reagovat

Elko: A u nás na ČT hodně úspěšný seriál, který míval sledovanost i 1.500.000, takže dnes TM bude mít míň než ve středu a čtvrtek. Nemáš už čísla za včerejšek na Slovensku? My už máme a dopadlo to na chlup stejně jako ve středu.

53
Lantana
Reagovat

Královna kýče, temperamentní paní Nora M.- byla první, v hlavě nevěru partnera – ponížení, rozvod, nakonec vlastně z tohoto důvodu se dál nezúčastnila a odrazilo se to na jídle, pití i atmosféře, takže co hodnotit, nebylo by to fér. Agáta H. – pro někoho sice „jenom řízky“, ale na druhou stranu nakupovala a vařila sama. Iveta B. – pomíjím všudypřítomnou HEJAreklamu – působí opravdu jako permanentně v rauši, nevyrovnaně, na odborníka. Tím přeslazeným výrazem a projevem je opravdu protivná, sebevědomí a sebeúcta na nule, zoufalá potřeba zavděčit se a „vyzařovat pozitivno za každou cenu“ na maximu. Za každou cenu…Nevím jak moc přiložila ruku k dílu, sestřih bývá zavádějící, ale vzhledem k tomu, že měla 2 asistenty a jídlo nebylo zase tak náročné, tak si nezasloužila plný počet. Zuzana B. má příjemné vystupování, ale její manžel „Mr.Lanýž“ na mne vedle ní působí co do projevu „nevyzrále“, no nic, hlavně že se mají rádi. Pustila se do klasiky, dala si záležet té bych výhru přála, asi napůl s Agátou, protože ta zase byla na všechno, včetně organizace a vymýšlení zábavy sama.

54
Elko
Reagovat

Maxx: nevím… ale ja som zvedavý, že ako to celé ovplyvní boj v nedeľu, že ako to dopadne medzi ČSMT vs. TM, dúfam, že v prospech ČSMT. Markíza s Novou určite čakali viac, veď maratón naschvál nasadili do vysielacích časov, keď mali oveľa menšiu konkurenciu ako v nedeľu.

Čítal som, že Kapor na torte kvôli úspechu bude mať pokračovanie pred Vianocami ;) ale neviem z kade zoberajú nové kontroverzné celebrity :)

55
Elko
Reagovat

Citujem dnešný bulvár, resp. Noru :D

„Mám neobmedzený priestor. Teraz tým kreatúram poviem, čo si myslím o nich ja! To bude taká šťava, akú Slovensko ešte nepočulo!“ sľubuje Nora Mojsejová. Nahnevalo ju najmä to, že jej nikto nič priamo do očí nevyčítal. „Vyjadrovali sa na moju osobu hlavne v ďalších častiach, keď som tam nebola. Už od prvej
časti dobre vedeli, že zvyšné nakrúcať nebudem. Som zvedavá, aké príjemné to bude teraz im. Vyjadrím sa ku každej jednej účinkujúcej – ako sa správali i to, čo robili a nebolo to odvysielané,“ dodáva podnikateľka.

56
anja
Reagovat

Elko, kde to je celé? hoď sem, prosím, link……. bo já úplně trpím nedostakem Nory!!!!! :))))

58
anja
Reagovat

Lantana, s těmi lanýži to byl trapas, Hájek sahá Belohorcové tak max po kotníky, nechápu kde ta baba dala oči a rozum, anebo kde Hájek má jiné kvality :)) nějak mám pocit, že to partnerství nedopadne dobře…… a ta zmrzlina musela chutnat podivně – sladkoslaná chuť, heh – ačkoliv…… už jsem jedla slané tyčinky v čokoládě a bylo to zajímavé, no :)

bavila jsem se nad agátou a ivetou jak se svorně pohoršovaly nad doplňkovým dezertem pro dolly ve tvaru prsou, přišly mi takové jakože zabržděné frigidky co se pohoršují nad každým lechtivějším vtipem a situací……. já sama sice nemám ráda když se furt někde cpe dvojsmysl a „erotika“, no ale ostatní baby to braly se srandou anebo to diplomaticky přešly… agáta je sice ještě mladá, takové kuře rozhodí ledasco, ale iveta, stará koza, by už v některých situacích mohla být nad věcí

hehe iveta ten dezert dokonce odmítla vzít do úst, boooožeee :)))

59
anja
Reagovat

Elko díííky *** !!!

60
anja
Reagovat

aaach takze nora bude po čápech na jojce, beezvaa…..

61
Maxx
Reagovat

Elko: Díky za odkaz, no jako doufám, že to odvysílá i Prima, to musím vidět!!! Jeežiši, jestli to Prima neodvysílá tak jsou totálně vymletý!!!! Protože už teď je jasný, že to bude stát za to :DDD Jinak bych taky výhru přál Zuzaně Belhorcový + tomu jejímu, i když mi taky vůbec nesedí. Ale měli to hezky udělaný a určitě s tím měli víc práce, než Iveta, která toho moc nepředvedla…

62
ssita
Reagovat

anja – předpokládám , že hlavní Vlastovou kvalitou bude výška jeho konta, ten rozestavěný dům vypadal velmi luxusně a Belohorcová na něj svým moderováním vydělala těžko.. Peníze jsou sexy, rozhodně víc sexy jak mozek:-)

63
Maxx
Reagovat

A jestli budou mít Čápi pokračování před Vánoci tak za Česko navrhuju už zmiňovanou Uriel Kratochvílovou, pak Pomejeho a pak se uvidí. A jako hlas z lidu další ženu z Prostřena a to tu hygieničku, která všechno zkritizovala – vajíčka, ze kterých je ta buchta jsou prošlá, protože neměla dnešní snůšku, tavené sýry jsou laciné a proto je nejím a nebo kuřecí maso nejím, protože mi přijde jako nedůstojné, protože stojí málo peněz. A kdyby tuhle ženskou měla Bartošová doma, tak to by bylo něco!

65
Ifa
Reagovat

V titulcích je napsáno, že to komentuje Jan Vágner.

66
Honzad
Reagovat

:D :D tak takhle jsem se nepobavil a zároven nerozčílil už hodně dlouho :D :D
Bartošová ukázala, jak je to nemocná, trapná a labilní „celebritaL, protože někoho tak psychicky nevyrovnaného dlouho zase neuvidíme. Mluví od „srdíčka“, nesnáší éčka a miluje přírodu a stromy, ale pro i malicherné vítězství udělá mnoho :) No, neskutečné… ale co si budeme povídat, Máziková s Buster se chovají jako hloupé puberťačky, to je taky výkvět, opravdu :) jedna lepší jak druhá.
Paní Lída jako vždy pobavila, i když s kravatama a baketou už to bylo podle mě nahrané.
Nakonec ani před tím nenáviděná Agáta vůbec nepůsobila hloupá, právě naopak, docela rozumná holka, co se tady moc neprojevovala a já na ni docela změnil názor. Nejsympatičtěji tak působila krásná Belohorcová a dle všeho i její rozumný partner, kterří se mezi tou partou docela vyjímali, jako chytří a v pohodě lidi, kteří jsou prostě relativně normální :) (soudím už třeba podle komentářů, nebo prvního dílu, kde Belohorcová kvůli miminku nepřijel, což se cení). Ale nakonec, docela zábavný pořad, ne víc jako Prostřeno, ale velmi dobrý tah ze strany JOJky a Primy :) já to čekal mnohem horší :)

67
Maxx
Reagovat

No to bylo něco, Iveto, patří ti to. Ale je pravda, že Buster s Mázikovou jsou jak dvě puberťačky, ale aspoň byla prdel, když se tyhle rakety takhle odvázaly. Nejnormálnější byla opravdu Belohorcová, kterou mám teď strašně rád, pak Hanychová a i Hájek, i když je někdy na ránu. Ale to je jedno, byl to pěkný závěr a bude se mi po nich stýskat :((( :DD Škoda jen, že JOJ odvysílá to vyjádření Nory Mojsejové na účastníky a Prima ne. I když by to mohli hodit zejtra od osmi, protože to spíš zas ubere diváky Mánii než Eragon. Jinak Iveta si tam zas přitáhla toho Šimka dneska, bože jak já ho nesnáším a ten konec byl takovej hrrr, nevim proč vítěze neoznámila Lída, ale Eva jako účastnice. Ale ono to je jedno, to že se v pondělí neukázalo všechno co psal bulvár, bylo určitě příkazem Mojsejový a prý to vítězství Bartošové bylo podmínkou, aby do toho pořadu šla. Proto možná Lída byla skutečně včera donucená dát osm bodů. Takže to bylo celý takový podezřelý a zvláštní, ale to je jedno. Máme to za sebou, bylo to šílený ale zábavný a teď už se du těšit na Talent, na kterej jsem kvůli Čápům málem zapomněl, že existuje…

68
Elko
Reagovat

Toto bola jednoznačne najlepšia časť… a čerešničkou na torte bol prejav Mojsejovej :D :D :D, ktorý ukončil najlepšiu česko slovenskú kuchársku show, nemám čo k tomu viac dodať.

69
koc
Reagovat

ty polobrity jsou neco strašneho :( nejlebší brita byla lidobrita Baketa :) .. a zase papala baketu :D

70
Elko
Reagovat

Keďže na Prime to nebolo tak: http://televizia.joj.sk/tv-archiv/kapor-na-torte-den-prvy/03-09-2010.html – čas 48:00 a Norika ide svoj repertoár :D

71
koc
Reagovat

to je kulometná palba slov :D ježíš ta ženská je plná nenavisti

72
anja
Reagovat

mázikovou jsem v pondělí skoro nemohla sněst, ale během těch pár dní jsem na ni otočila názor o 180 stupňů :)) nejlepší byla na konci, prý šťastný nový roook :)

73
anja
Reagovat

67 Elko, přesně!! a na pozadí bylo slyšet jak se štáb co to s Norou natáčel řezal smíchy :DD

74
viki
Reagovat

Jooo, teda projev Nory tomu dodal takovou třešničku:-DD bylo to fajn, klidně bych si dalal další Čápy s mákem, třeba za 3 tejdny. Máziková je fakt časovaná bomba, ale neskutečně oplývá energií a mele teda tak, že se člověk musí řezat smíchy, díyk tomuto pořadu mám ráda hanychovou s Belohorcovou…bylo to super, Primo díky:DDD

75
lavi
Reagovat

V díle u Zuzky a Vlasty, když jezdili tu formuli, mi přišlo, že u toho už Iveta nebyla, všimli jste si jí? Kde byla?

76
koc
Reagovat

74
šla do lesa objímat stromy :D

77
Elko
Reagovat

anja, som rád, že som ťa na večer potešil. Fakt klobúk dole, že to natočili, to sa nedalo :D :D :D. Jojka bude mať zase rekordné ratingy :D

78
Maxx
Reagovat

Elko: Dík za odkaz a Prima mě nasrala, že to neodvysílala!!!

79
Ifa
Reagovat

Každopádně díky Primě za slovenštinu na českých obrazovkách!!!!
Nakonec to byla docela dobrá show! Docela mě příjemně překvapila Agáta, ale za to Iveta – hotová tragédie :-(

80
Maxx
Reagovat

Jo a nemělo to chybu, Mojsejová je fakt krutá :DD

81
Maxx
Reagovat

Jo a nemělo to chybu, Mojsejová je prostě krutá :DD

82
Julie
Reagovat

Hehe Lída byla nej…“Hlavne že nebudeme muset kupovat ty kravaty“ Jinak spoustu čtení o celé show a celebritách, co jsou v ní koukněte sem http://www.showbiz.cz/video/specialy/capi-s-makem/

Přidat komentář