Panáček v reality show

Čápi s mákem 2 stahuje TV Prima z vysílání

7. Březen 2011 | napsal(a): | reality show: Čápi s mákem 2 / Kapor na torte 2

Server Novinky.cz přinesl zajímavou informaci, že Čápi s mákem 2 to ještě zkusí tento týden v rámci vysílacího schématu TV Prima, ale o týden později (24. března) z něj již vypadnou a to zcela. Tedy nikoliv pouze posun v čase.

„Potvrzuji, že již příští týden pořad neodvysíláme. O termínech dalšího nasazení budeme diváky informovat v nejbližších dnech,“ řekla iDNES.cz mluvčí Primy Jana Mrákotová

Důvod není těžké odhalit, první díl přitáhl k obrazovce pouze 428 tisíc diváků. Jaký bude osud této show na slovenské TV Joj, je otázkou. Zda se včera odvysílaný první díl chytil či nikoliv.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Čápi s mákem 2 / Kapor na torte 2

Diskuze k článku

Počet komentářů: 20
1
koc
Reagovat

raději 100x na lidobritu Lídu než jednou na ordinaci .. navíc to má velmi vtipný komentar a uz jen kvuli nemu se na to mrknu

Reagovat

koci, je otázka, jak si to vedlo na Slovensku a tedy, zda se budeš mít kde na to dívat.

3
galadriel
Reagovat

2 – Kapor na torte (277-tisíc, 5,9 % / 24,4 % v 12+ a 186-tisíc, 5,4 % / 23,6 % v 12-54). V 12-54 dosiahol tiež iba priemer TV Joj, primárne ho sledoval ženský divák.

Reagovat

galadriel, tak to vypadá, že mu utnou tipec i na Slovensku.

5
koc
Reagovat

3 – sakrys .. ale na jojce by se mohl udrzet i kdyz i to je ve hvezdach .. jedna to nasadi proti ordinaci a druha skoro do nocnich hodin .. hmm :( .. a ja se tak bavil :(

6
galadriel
Reagovat

4 – dúfam že nie…bola by to škoda. Neviem čo sa deje so slovenským divákom. Baví ho telenovela 1000 sa 1 noc (ja budem oslavovať 1000 a 1 noc keď to už konečne skončí), baví ho nudná Super Star….
Joj-ke sa nedarí to riešiť, aj keď snaha sa jej uprieť nedá.

7
gabisollis
Reagovat

no to si snad delaji prcu ne?

8
anja
Reagovat

až takový propadák to není aby to museli stahovat z vysílání, chm…

10
koc
Reagovat

9 – no nevim zda je myslen novy Zdenda .. z clanku sem to nevycetl ale mozna sem slepej ..

11
Ifa
Reagovat

Ja cetla jen nadpis „nabídne nového Pohlreicha“ :-)))

12
Jusuf
Reagovat

Nj, zena z Lidlu bude o baketach jak predtim, uz zadne meluziny ani ryby co chodi.

13
bob
Reagovat

tak to me nase*rou jestli to utnou , tuto show stejnw jako prostreno mame radi cela rodina

14
Kapi
Reagovat

taky by me mrzelo, kdyby to zrusili. Ale snad to jen presunou na Primu Love…

15
Maxx
Reagovat

Má to mít čtyři díly, tak to snad mohli odvysílat do konce.

16
TK
Reagovat

Na DigiZone je velmi zajímavý rozhovor s generálním ředitelem Primy Markem Singerem,v němž mimo jiné okomentoval konkurenční SuperStar na Nově, něúspěch Čápů, plánovanou mezinárodní spolupráci v rámci MTG při přípravě dalších reality show a odpověděl také na dotaz ohledně dalších VyVolených.

17
Prochor
Reagovat

Takové fiasko žádná RS nezažila. Nebo ano ? Btw není to fiasko Primy?

18
koc
Reagovat

16 – txhx .. vcera sem ten clanek zaregistroval ale vzhledme k delce sem se na nej vybodnu a neudelal sem dobre .. treba zminka o moznosti ceskoislovenskem Faktoru strachu (resp neceho podobneho) je hodne zajimava

19
koc
Reagovat

17 – povazujes to za fiasko ? .. no hlavne je to v pitomem case oproti Ordinaci

20
tomas
Reagovat

Náhodou to bylo dneska super, bolí mě břicho od smíchu a to hlavně díky ženě z lidu, bez ní by to bylo možno na stáhnutí, ale takhle to je super zábava. Žena z lidu vždycky něčím zaperlí a to né ledačím :-) jen ať to nestahujou! Těším se na další díl.

Přidat komentář