Panáček v reality show

Nora Mojsejová porazila Talentmanii

6. Září 2010 | napsal(a): | reality show: Čápi s mákem 2 / Kapor na torte 2

TV Joj dokázala v pátek (3. září) skvěle prodat slovenskému bulváru i svým divákům 15 minutový monolog Nory Mojsejové, která v něm zhodnotila své účinkování a účinkování ostatních celebrit v Čápech s mákem / Kapor na torte.

Díky tomu páteční díl této gastro celebritní show porazil na Slovensku Talentmanii. Ve skupine 12 – 54 let, dosáhla show na TV Joj 37,1 %, Talentmania pouze 31,9 %.

Ještě hůře Talentmania dopadla ve skupině 12+, kdy Kapra na torte zhlédlo 694 tisíc diváků (36,4 %) a Talentmanii 541 000 (28,5 %). Sledovanost je převzata ze serveru Medialne.sk

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Čápi s mákem 2 / Kapor na torte 2

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
anja
Reagovat

gratulace !! :)

2
Elko
Reagovat

Pekná správa, čo vám poviem… včera, keď som si to prečítal, tak som sa potešil ;) A zajtra (teda už dnes vlastne) očakávam správu, že ČSMT rozbilo TM a keď nie zajtra, tak o týždeň som o tom na 100% presvedčený!

3
fx
Reagovat

2: I já jsem o tom přesvědčený.. Je to jako souboj Trabantu a Porche.. Ačkoliv to bych urážel trabant, přirovnávajíc ho k Talentmanii.. ;-)

4
Zack
Reagovat

Nora Mojsejová ihned do vily Celebrity VyVolených!!:)) – dokážete si představit ten fičák? :D jojka by měla zaručenou sledovanost každý den :))) Růžena z VV3 by byla proti Noře slušňačka :))

5
Elena
Reagovat

Všem přeji hezký den. Dovolte, abych se připojila k všem, kteří mají jasno, čistou hlavu a zvednutý palec. Paní Norika je žena činu, rázná, výjimečná, bohatá a svá. Má své radosti, starosti, smích a pláč…přesto všechno prosím nezapomínejme, že je to především citlivý človíček z masa a kostí. Nechme ji na pokoji, nepomlouvejme, nešpiňme, nezáviďme. Paní Noro, osobně držím palce, hodně sluníčka v očích a zůstaňte svá, to vám nejvíc sluší. Elena

6
miruna
Reagovat

Dnes večer od 22h vysílá Jojka nesesříhaný Noričin komentář!

7
Ivka
Reagovat

Paní Nora je super, je jedinečná, říká, co si myslí, žádná přetvářka, držím jí palce

8
mata
Reagovat

Koukala jsem taky,moc jsem se nasmala.Pani Nora to pekne rozjela,ale rikala jen pravdu.

9
Dáša
Reagovat

Paní Nora nemá chybu. Doufám, že po té ,co jsem nyní shlédla fotky Braňa s děvkami jej dokáže navždy opustit, protože není pro ženu větší ponížení, než když ji manžel podvádí a chlastá!

10
Muhamad
Reagovat

Vecere / Ahoj Evi,děkuji ti za odpovědi na me9 ote1zky ohledně te9 mojed kamare1dky.Včera jsem byl předjemě překvapen , když jsem uviděl předlohu denedku Aha!, na ktere9 jsi byla.Jak jsem se tě ptal na pana Čenske9ho , tak on k ne1m do Česke9 Třebove9 jezded každfd rok z pdarivla posledned tfdden v červnu na tradičned Tfdden Sportu. Tak jsem se tě chtěl optat, pokud by ti to die1ř umožňoval, jestli by jsi nechtěla přijet takte9ž.S pozdravem Jakub Cze-snek VečeřeEva Aichmajerove1:Děkuji za pozve1ned, ale přijet jen tak nened moc jednoduche9, me1m pre1ci a beru si dovolenou na modere1torske9 akce a zbytek volna věnuji sve9mu soukromed, takže spedše ne.

Přidat komentář