Panáček v reality show

Čápi s mákem / Kapor na torte: sledovanost 30. 8.

31. Srpen 2010 | napsal(a): | reality show: Čápi s mákem 2 / Kapor na torte 2

První díl nejlepší česko slovenské (Prima s Joj v tom umí chodit :) gastro celebrity show Čápi s máke / Kapor na torte již máme za sebou a máme tu i výsledky sledovanosti. Byly špatné, byly dobré? Jak si vedl na Slovensku a jak v České republice? Zjistíte uvnitř článku.

Sledovanost Česká republika

Včerejší první díl (vysílaný 30. 8.) sledovalo v cílové skupině D 15+ 813 tisíc diváků, průměrný podíl na trhu se dostal na hodnotu 21,44 %. V nejsledovanější minutě vidělo tento pořad 1343 tisíc lidí a share byl 36,79 %. V závěru prvního dílu se Čápi s mákem / Kapor na torte stali dokonce nejsledovanějším pořadem v českých televizích.

Sledovanost Slovensko

A jak si vedl Čápi s mákem / Kapor na torte na Slovensku? Ve skupině 12 – 54 dosáhl podíl 37,1 % A podle informací Medialne.sk jej ve skupině 12+ vidělo 734 tisíc diváků s podílem 37,6 %. Průměrný sezónní průměr Joj je přitom 20,3 %.

Shrneme to, na Slovensku se Kapor na torte stal včerejší jedničkou ve sledovanosti.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Čápi s mákem 2 / Kapor na torte 2

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
kalda
Reagovat

Dobrá sledovanost hlavně na slovensku

Reagovat

Tak ono je třeba brát v potaz i to, že v ČR je to 15+ na SK 12+ :), ale jinak ano, pěkná sledovanost. Ale první díl nic neřeší, uvidí se, jak dopadne v souboji s Talentmanii :)

3
Zack
Reagovat

Podle mě už bude sledovanost nižší, Slováci koukali hlavně kvůli Nory, ta už tam dále nebude :)

Reagovat

Zacku, dle fotek bude i dnes. Až ve středu u Bartošové není.

5
Maxx
Reagovat

Sledovanost bude naopak čím dál vyšší Zacku, jako u Prostřena. Protože se budou nabalovat další a další diváci a v pátek bude sledovanost nejvyšší, jelikož každýho bude zajímat, kdo zvítězí. Samozřejmě to třeba zejtra na Slovensku trochu klesne, protože už nebude vařit slovenská celebrita, u nás to asi klesne kvůli Ordinaci, ale s Telemánií nebudou mít podle mě Čápi větší problém a na konci týdne to vygraduje. A o to šlo, protože Telemánie je nasazená až od středy. Prima na to šla dobře, protože si díky Prostřenu umí udělat obrázek jak sledovanost s dalším dnem roste a je to tak nejjednodušší možnost konkurence proti Nově. Jinak Nora tam jeden den je, pak zas ne, je to takové hektické, ale stejně jde jen o konflikty, takže proč ne?

6
Aina
Reagovat

Panebože „Podle mě už bude sledovanost nižší, Slováci koukali hlavně kvůli Nory, ta už tam dále nebude :)“ – to je prznění češtiny…koukali hlavně kvůli Nory ….já padnu…

Reagovat

Maxx, tak čtenář bulváru bohužel ví, kdo vyhraje. Ale jinak mě v souvislosti s touto show zaujal tento tweet, jednoho šéfa restaurace na Václavském náměstí :)

Píči s mákem jsou GENIÁLNÍ!!! Naše cz celebrity mě naplnily hrdostí nepoznanou od Nagána. Už ať je zítra, už ať je zítra.

8
Maxx
Reagovat

SUNíčko: No ale víš co je na tom nejlepší? Dnes jsem četl tiskovku Primy, kde tak nějak sumarizovala celý týden ČSM a tam bylo – proč dostala Iveta Bartošová od konkurentů jako jediná plný počet bodů? Uvidíte již ve středu… Což nějak nepobírám, že sama Prima to takhle hodila do světa. Ne, že by hodně lidí četlo jejich tiskovky, ale jde o princip… Ale tak ono jde stejně asi jen o upoutání na ty hádky celebrit, naivně jsem se domníval, že tam to vaření a bodování bude hrát aspoň trochu roli :D

Aina: Ostravský dialekt, po „kvůli“ se dává 2. pád, narozdíl od našeho 3. Třeba Šiška v Momentu pravdy na Primě to používal pořád…

9
anja
Reagovat

SUNíčko, já to četla jako GENITÁLNÍ :))) už jsem úplně mimo z toho těšení se na 20 večer :)))

10
anja
Reagovat

Maxx, každopádně všecko todle je naprosto GENITÁLNÍ tah od primy :)) bravo

11
Maxx
Reagovat

To si piš, že Píči s mákem jsou genitální tah :)))

12
Elko
Reagovat

Tak na Slovensku to odštartovalo nadpriemerne dobre, takúto vysokú sledovanosť som až nečakal. Podiel aj rating je obrovský.

13
Julie
Reagovat

No byla to teda síla :D Jinak spoustu čtení o celé show a celebritách, co jsou v ní koukněte sem http://www.showbiz.cz/video/specialy/capi-s-makem/

14
Zdenek Makovec
Reagovat

Náááááádhera

Přidat komentář