Panáček v reality show

StarDance X (30.11.): Rumba, valčík a scénický tanec

30. Listopad 2019 | napsal(a): | reality show: StarDance

sdx_8_2

Peklo začíná. Tedy, pro mnohé páry začalo už v létě, když začínali trénovat. Ještě nikdy ale nemuseli tančit dvakrát v páru o body. Ke dnešním výsledkům se jim ještě přičtou body z minulého benefičního dílu. Už v tuto dobu je mezi páry rozdíl až 8 bodů.

Největší nevýhodu má Jakub s Michaelou, kteří za svůj tanec získali pouhých 42 bodů. Jen o bod více získali Gabriela a Martin, další bod navrch získala Veronika s Dominikem a 45 bodů obdrželi Karel s Veronikou. Od tohoto chumlu se podařilo odtrhnout jen Matoušovi s Natálií, kteří získali celých 50 bodů.

A palčivá otázka, kdo vypadne? Z původní desítky zbyla kvalitnější polovina, proto už se nehraje jen na taneční um, ale začínají se výrazně projevovat empatie. I proto to tentokrát už vypadá na Gábinu, která má aktuálně kurz 2,6:1. Nicméně nesmíme zapomenout na Jakuba, který má sice příznivější kurz 3,5:1, ale trápí ho silné bolesti zad a dva tance pro něho budou extrémně úporné.

19:20 – Gábina pořád jasný adept na konec s kurzem 2,2:1, Jakubovo zranění se ale u sázejících začíná projevovat a jeho kurz spadl na 2,7:1 (2,5:1 u Tipsportu). I Kovy se na ně začíná pomalu dotahovat s kurzem 3,8:1 (4:1), zbylé dva páry jsou ale zdánlivě v bezpečí s kurzem 8:1 (11:1).

Taneční tabulka

PPárTanecHudba
GenzerDrexlerTománekChlopčíkCelkem
1.SD 6Gabriela Koukalovárumba„Underneath Your Clothes“989733
Martin Prágr
2.SD 5Matouš Rumlvalčík„Once Upon a December“877628
Natálie Otáhalová
3.SD 3Jakub Vágnerrumba„Shape of My Heart“777728
Michaela Nováková
4.SD 2Veronika Khek Kubařovávalčík„Waltz of the Roses“10109938
Dominik Vodička
5.SD 9Karel Kovářrumba„Shallow“786728
Veronika Lišková
6.SD 6Gabriela Koukalováscénický tanec„Something Just Like This“777728
Martin Prágr
7.SD 5Matouš Rumlscénický tanec„Nara“101010838
Natálie Otáhalová
8.SD 3Jakub Vágnerscénický tanec„Once upon a Time in the West“989733
Michaela Nováková
9.SD 2Veronika Khek Kubařováscénický tanec„Discombobulate“101010939
Dominik Vodička
10.SD 9Karel Kovářscénický tanec„Survivor“787729
Veronika Lišková

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 91
1
Prochor
Reagovat

Kdopak nám asi dnes opustí Star Dance?

(přesunuto ze Superstar)

2
Lukša
Reagovat

@Prochor: Moje ideální finálová trojice je ve složení Veronika, Matouš a Jakub. Myslím, že dnešní večer bude tím posledním pro Gábinu, i když já bych poslal domů Karla, u kterého mě na rozdíl od Gabči ještě ani jeden tanec nepotěšil a je z této pětice jednoznačně nejslabší.
Svou roli může sehrát i druhá polovina páru. Martin působí malinko sebestředně a Gábinu upozaďuje, Veronika se zase příliš neprojevuje a nedaří se jí elegantně maskovat Karlovy nedostatky.

3
Lukša
Reagovat

@Lukša: To mi připomnělo. Než dnešní díl začne, mám tu malou anketu. Dámy, který profesionál z této řady je podle vás ten nejpohlednější? Pánové, stejná otázka, která profesionální tanečnice je nejpůvabnější?
https://www.ceskatelevize.cz/porady/12607522764-stardance-x/12338-tanecni-pary/

4
Prochor
Reagovat

Dnes jsem zvědavý co vymyslí za choreografii pro Verču Dominik a jestli se udrží Jakub s Míšou.

5
Prochor
Reagovat

Ještě přidám aktuální kurs Fortuny na celkového vítěze:
3 – Kubařová
4 -Ruml
4,3 – Kovy
5 – Vágner
8 – Koukalová

6
Jana
Reagovat

Gabina: trochu me to nudilo, prisla mi ze ztraci rovnovahu a hlavne mi prislo, ze nenapne kolena :-(

7
Jana
Reagovat

Ruml: zase krasna choreografie… Pomala tezka hudba, ale porad ji utikal :-(

8
Prochor
Reagovat

Ruml teda dostal od poroty kapky.

9
Lukša
Reagovat

U Gábiny mě tentokrát ale hodně přišlo, že na sebe Martin strhával pozornost, ona byla málo ostrá, jednoduše v pozadí. Matouš si hodně naložil, ty točky byly vražedný, tím pádem hlavně ten konec nezvládli.

10
Jana
Reagovat

Tak uz tovidim, jak budou z Kubarove hotovi :-)

11
Prochor
Reagovat

@Jana: Mají hodně vysoké hodnocení. To jsem opravdu nečekal.

12
Lukša
Reagovat

Jakuba hodně limitovala ta záda, choreografie tomu byla plně přizpůsobená a nezadařilo se. Zato u Veroniky, to byla jiná. Tedy, nebudu tvrdit, že by to bylo bez chyb, to nebylo, ale během tance jsem dostal zimomriavky, takže za mě super.

13
Jana
Reagovat

@Prochor: ja jo :-)
Tohle kolo musi Dominikovi naprosto sednout :-) no jsem hodne zvedava, jak se to dneska srovna…

14
libena
Reagovat

mě teda připadalo, že kovymu to kazila partnerka, a to dost (u scénického tance)

15
Lukša
Reagovat

@libena: Verča znovu vybrala špatný oděv, který tentokrat nepřekážel jen jí, ale i Karlovi.

16
Jana
Reagovat

Ja vim, ze sazkari rikali, ale neverila jsem tomu…

17
libena
Reagovat

@Lukša: jo to bude ono, pořád si něco srovnávala – vlasy nebo cancoury látky….

18
Bezík
Reagovat

No jo, jednou to přijít muselo. Diváci přestali býti spravedlivými.

19
Prochor
Reagovat

Gabča se ukázala jako docela sympatická ženská.

20
Honzad
Reagovat

Králem letošního Stardance je Dominik Vodička. Sympatický skvělý tanečník kombinuje herectví, balet a klasiku a vymýšlí naprosto bezkonkurenční a odvážné choreografie a troufám si tvrdit, že tím Veronice celou soutěž vyhraje. Ne že by na tom podíl neměla, ale tady je ten vliv profíka naprosto zásadní, protože jí přesto nechává dost prostoru, což šlo skvěle do kontrastu právě třeba s Pragrem…

21
popy
Reagovat

Škoda, Kovy byl jednoznačně slabší a Vagnerovi v jeho stavu už to martyrium fakt nepřeju. Troufám si tvrdit, že kdyby Gábina nenapsala tu prokletou knihu, tak tam na ni nikdo nemá.

22
popy
Reagovat

A samozřejmě souhlas s tím, že Vodičkovy choreografie jsou o parník před zbytkem. Asi jako svého času Zelinkovy.

23
Prochor
Reagovat

@Honzad: Veronika má teď v ruce všechny trumfy – má Dominika a jeho choreografie, má velké charisma, má podporu poroty a navíc je šikovná tanečnice. Takže letos asi opravdu vyhraje Veronika Khek Kubařová. Na Matouše Rumla jako vítěze to už tak docela nevypadá. Pořád ale nevíme nic o síle Kovyho fanoušků.

24
Litocha
Reagovat

@Prochor: Taky mě překvapila. Osobnostně mi moc nesedí, ale závěrečná řeč byla důstojná i milá a tanečně si vypadnout nezasloužila (i přes ten splácaný scénický tanec).

Dostali jsme ale alespoň částečnou odpověď na otázku, jestli má Kovy podporu. U diváků musel skončit minimálně třetí, takže na finále to pro něj vypadá nadějně.

Jinak dneska se mi Gábinina rumba líbila – hezká choreografie, cítila jsem napětí, jen ta zvedačka na konci byla zbytečná. U Jakuba byla snaha, ale nefungovalo to. Kovy se mi líbil. Podobně jsem to měla u jeho jivu – technicky zaostává, ale líbí se mi nasazení, atmosféra tance.
Matouš vychází ohromně sympaticky z rozhovorů, valčík byl sice trošku ztuhlý a přihrbený, ale sprcha od poroty byla podle mého až příliš velká. Obdiv Natálii, posledních pár kol vyloženě rozkvetla a moc jí to sluší (nebo se vizážisti konečně naučili, jak s její netuctovou krásou zacházet). Veronika je nejspíš příští vítězka, je ohromně šikovná, ale taky miláček poroty a její výkony oceňuji, ale nedokáže u mě vzbudit větší nadšení.

Co se týče scénických tanců – Gabriela podivný slepenec, Kovy v nesouladu s partnerkou, Jakub matný výkon, u Veroniky hlavně začátek opět spíše herecká etuda, později mnohem lepší, nejlepší za mě Matouš.

Letos nemám nikoho, komu bych beze zbytku fandila, celkově si vítězství nejvíc zaslouží Veronika, Matouš má více výkyvů, ale zase na mě působí sympatičtěji. Tihle dva utekli zbývající dvojici (a neměli by chybět ve finále), Kovy ale u mě předběhl Jakuba, který posledních několik kol stagnuje. pro Kovyho i Jakuba je postup mezi čtyři nejlepší úspěch, Gabriela oběma dávala tanečně na frak.

25
Prochor
Reagovat

@Litocha: Musím bohužel uznat, že Jakub, kterému fandím,začal postupně stagnovat. Asi za to m.j. může jeho zraněná záda. Míša by měla možná zvážit použití zvedaček.

26
Litocha
Reagovat

@popy: Kdyby Gabriela nenapsala knihu, měla by vítězství v kapse ještě před začátkem soutěže.

27
Bezík
Reagovat

Tak po taneční stránce vypadla Veronice jediná skutečná konkurentka, takže by měla vyhrát. Má dvě obrovské výhody, svého tanečního partnera který je skutečně o parník před zbytkem „profíků“ a pak to že je herečka, což se projevilo především právě ve „scénickém“ tanci, kdy Gábinu jasně pobila. Ale zde je na vině i taneční partner Gabriely, který ji vůbec nenaučil to, co měl. Dneska porota překvapivě hodnotila celkem spravedlivě, zdá se že Tománek začíná mít značný vliv. Jednoznačně nejsilnější osobnost v porotě. Ovšem asi to celé opravdu vyhraje Kovy, internet je mocná čarodějka … :D

28
Prochor
Reagovat

@Bezík: Hlavně, jestli jsem to dobře pochopil, tak ve finále rozhoduje jenom hlasování diváků a ne porota. A to je voda na Kovyho mlýn.

29
Litocha
Reagovat

@Lukša: K anketě (která zapadla): Dominik Vodička a Michal Bureš, mezi ženami se letos urodilo (známé osobnosti i tanečnice), ale mně se nejvíce líbí Michaela Nováková (i když Natálie jí poslední dobou šlape na paty).
A když už jsme u toho, dneska to moc slušelo Tereze (ale její projev mě iritoval víc než jindy, u ní by snad bylo lepší, kdyby se jen usmívala a mlčela).

30
Bezík
Reagovat

@Lukša: No vidíš, anketa. Tak za mě jasně Natálka Otáhalová! :D

31
Lukša
Reagovat

@Litocha: @Bezík: Díky za odpovědi. Já měl Natálii před začátkem jasně na chvostu a na přídi Veroniku. Ale teď se to protáčí a asi volím Míšu, i když… Ale jo, nechám to tak :-)

32
Monika
Reagovat

Na vypadnuti Koukalove se imho hodne podepsal jeji tanecnik, to je strasnej matlak, takhle podelat scenicky tanec, zaslouzil by…To byl snad nejhorsi scenicky tanec ever, uplne bez napadu a kreativity. Blba hudba, blbej kostym, zadne zajimave prvky, jen placani se od niceho k nicemu. Uz jen to, ze se moderator pta na pribeh o necem svedci… A ta odpoved tanecnici v parku, lol….

33
Monika
Reagovat

A kdybych mela vybrat nej osobu v soutezi je to pro me Natalie, nejkrasnejsi baba na parketu. Strasne hubenoucka, zadne fotbalisticke nohy, je i sympaticka a zajimava, plus ma zajimave a napadite choreografie.

34
Lukša
Reagovat

K soutěži, Gábina si konec nezasloužila, dnes byl nejhorší Karel, kterému na paty kvůli zranění zdatně šlapal i Kuba. Scénický tanec mi jako vsuvka a druhá tanec večera vůbec nevadil, na rozdíl od jiných tématických večerů se povedl a soutěž osvěžil. Bavil mě ten Veroniky, Matouše i Gábiny, naopak ten Karlův byl hodně špatný a u Jakuba prakticky k tanci nedošlo.

Troufám si tvrdit, že o finalistech je rozhodnuto. Veronika s Matoušem jsou jasně lepší, sympatie diváků mají oba, i díky svým partnerům. Třetím do party se stane Karel, a to kvůli tomu podivnému hlasování, které bylo zavedeno v minulé řadě. Pro třetí a čtvrtý pár (Kuba + Karel) se bude hlasovat jen pár minut od nuly, a dětičky nažhaví telefony, aby nepřišly o Kovyho.

35
popy
Reagovat

@Litocha: Jasně, tak jsem to i myslel, tam by hrozilo něco jiného, jenom kdyby byla kopyto. V téhle situaci by neměla konkurenci.

36
Jana
Reagovat

@popy: o lodicku :-) a predevsim ve standardu, protoze v latine to Veronika az tak nezvlada… Ono se to nezda, ale Nataliiny taky stoji za to… Jen je holt Matous neumi tak zatancovat. Troufam si tvrdit, ze kdybychom je videli v jinem podani, budem koukat :-) ja bych treba chtela videt to tango i ten valcik (pri veskere ucte k Matousovi). A ano, uznavam, ze umeni choreografie je i vymyslet to tak, aby netanecnik vypadal skvele :-)

Jinak vcera Gabinina rec velmi sympaticka :-) ale ten scenicky tanec dost spatny… Ono vubec cokoli, co pro ne bylo vykrocenim z klasiky, byl problem.

A tedy vcera bylo na Jakubovi videt, jak trpi… A ze pri vyhlaseni vubec nechapali a ani nemeli silu se radovat.

37
Jana
Reagovat

@Prochor: ne, to nemusi… Jen je v tom poctu tri vliv jejich hlasovani znatelnejsi :-) ve vetsim poctu to nedokazou tak promichat :-)

A na souboj Ruml – Kubarova jsem zvedava… At uz probehne na jakemkoli miste :-)

38
Honzad
Reagovat

Jinak ten scénický tanec byl skvělé ozvláštnění, navíc se to ukázalo být jako značný oříšek i pro profesionály. Třeba Matouš mi s ohledem na jeho herectví připadal při tanci přirozenější než profík Prágr, který to navíc vymyslel fakt podivně. Bez příběhu, bez jednotné linky, podivná kombinace stylů… tohle je možná poslalo domů. Ale ani Veronika Lišková zrovna nezářila.

Mimochodem, všimli jste si, jak se jí Kovy včera ihned po dotančení několikrát omlouval? Nevím, jestli něco tak pokazil (u téhle chaotické změti to šlo poznat jen těžko) nebo jestli ji třeba nějak bolestivě nechytil. Ale jeho snaha je mi sympatická, jde vidět, že to všechno musí mít fakt těžce vydřené a i s ohledem na Jakubovo zranění bych Karlovi finále vlastně přál. Navíc věřím, že díky němu může i starší generace pochopit, že pojem influencer/youtuber nemusí být černobílý.

39
Tomáš
Reagovat

Tak výjimečně letos StarDance sleduju od prvního dílu i já. Tanci teda vůbec nerozumím takže podle toho je vůbec nemůžu hodnotit a proto to beru jen podle sympatií. Výhru bych dal Vágnerovi, druhé místo Rumlovi, třetí Kovymu a Kubařové bramboru. Kubařová to bohužel vyhraje, vše tomu nasvědčuje. Možná objektivně tancuje ze všech nejlíp, jak říkám nerozumím tomu ale mě opravdu nebaví a nemám k ní žádný vztah. Naopak Vágner a Ruml jsou pro mě velcí sympaťáci a těm bych to vítězství přál moc, mám to prostě ve všech reality show stejně. :D Je super že včera odešla Koukalová, já už se celou dobu loučil s Kubou Vágnerem. Bohužel Kubařovou se už odstřelit nepodaří. Vágner bohužel na vítězství nemá a asi odejde příště, Kovy sice má velký fanklub díky kterému se nejspíš příště dostane do Finále ale na vítězství to zřejmě stačit nebude. Kéž by se Kubařovou podařilo sesadit aspoň Rumlovi, to by byla paráda. Ale myslím že ona to vyhraje no ač jí to nepřeju.

40
DJ Vlado
Reagovat

Zdravím všechny přítomné :-) Také přidávám svůj hlas do ankety, jednoznačně nejkrásnější tanečnicí letošní SD je Natálka Otáhalová :-) Není to úplná prvoplánovka, ale má neskutečné kouzlo a působí na mě jako éterická víla :-) Pro mě osobně patří do osobní Top 3 objevů letošního roku spolu s Luckou Večeřovou z Voice a Zuzkou Kravárikovou ze slovenské Tváře (přičemž první jmenované je Natálka i vizuálně podobná :-D) a jen díky ní Matoušovi fandím (jinak bych k němu měl celkem neutrální postoj), i když Veroniku nejspíš neporazí (ta mi na rozdíl od Tomáše nevadí a její případné vítězství budu plně akceptovat), ale hlavně bych si přál, aby Matouš s Natálkou porazili slizkého šampónka Kovyho a jeho ultranesympatickou tanečnici, která mi připomíná Pappovou, to by pro mě byla i dostatečná kompenzace za tu bolestivou ránu, kterou mi SD uštědřila vloni :-(

41
Rendy97
Reagovat

Já bych si nebyla tak jistá, že Veronika je vítězka. Ano, je tanečně nejlepší. Ano, jako pár jsou usměvaví, milí a má je ráda porota. Ale slovy mé matky: „oni jsou tak sladcí, až z nich bolí zuby“.

42
Lukša
Reagovat

@Honzad: Taky jsem si všiml, hned po scénickém tanci, když ještě leželi na zemi, se jí rychle na něco ptal (klidně něco v tom smyslu, jestli je v pohodě). V jednu chvíli mi tam přišlo, že Verča nasadila bolestivou grimasu. Uvidíme, jestli se k tomu vrátí v některém z rozhovorů.

43
Leee
Reagovat

Je fakt, že umění choreografie se plně pozná v případě, že k sobě máte někoho, kdo až tak tančit neumí, ale nakonec z toho vzejde taneční číslo, který baví.
Schválně se koukněte na scenickej tanec Ondry Banka s Evou Krejčírovou – ta pro něj dokázala vymyslet tanec, kterej mu sednul (a zvládnul ho).

44
Lukša
Reagovat

@Honzad: Tak jsem si to pustil ještě jednou a Karel Veroniku vážně pustil a ona dost tvrdě dopadla, takto zpětně je až s podivem, že se dokázala hned vrátit do choreografie a že to vlastně v té choreografii zapadlo.
1:42 https://www.ceskatelevize.cz/porady/12607522764-stardance-x/219544160450008-stardance-x-kdyz-hvezdy-tanci/video/736503

45
Inbezka
Reagovat

Já se opožděně přidám do ankety Lukšovi: Z profi tanečníků se mi vzhledově nejvíc líbí Vodička, a svým způsobem i Martin Prágr.
Včerejší vyřazení jsem Gábině nepřála, ale ona překvapila i mě – žádné slzy, žádné ukřivděné obličeje. Hezky promluvila a dokázala to, aniž by musela jmenovat každý špendlík, kterému děkuje.
Myslím, že příště vypadne Jakub, kterému se možná uleví.
Vlado, nazvat Kovyho slizkým šampónkem je pro mě přes čáru. Mně se jeví jako sympatický, milý a snaživý kluk, který se navíc i hezký, za což nemůže. Že se chceš mstít za Moničku, nechápu. Vypadla nešťastně, neměla šanci se zlepšovat, ale extra dobrá také nebyla. A nemůže za to Kovy ani Pappová. Zato mi nevadí, že bude Monička v porotě Superstar. Ať ukáže co umí. Takový Geňa překvapil jako porotce hodně moc.
Jo a ještě mě neskutečně štvalo, jak porota nakládala Rumlovi za nahrbení! Co pak takový David Švehlík, na toho jsem se ani dívat nemohla, jak byl nahrbený – nebo má nějakou vadu? pak se tedy omlouvám.

46
Prochor
Reagovat

@Lukša: Ze včerejšího večera si hlavně pamatuji na ztrápený výraz Jakuba když v jedné části sestavy přenášel Míšu rychlým krokem do středu parketu. Bylo vidět, že asi dost trpí. Ona Míša je přeci jen kus ženské a něco váží.

47
DJ Vlado
Reagovat

@Inbezka: No, já myslím, že „slizký šampónek“ není žádná nadávka, zvlášť v porovnání s tím, jak Tomáš kdysi nazval Štefana Pčelára (kterého jsem rovněž nemusel) „p*čou“ :-) Mě jen prostě štve, jak jsou plyšáci v našem showbyznysu už od dob Lunetiků automaticky preferovaní před lolitkami (ach, jak osvěžující je oproti tomu Slovensko) a porážka Moničky Mišíkem (který nebyl o nic lepší než ona) mi to vloni bolestně připomněla :-( A proto si právě přeju, aby Natálka (spolu s Matoušem) porazila Kovyho, tzn. aby lolitka porazila plyšáka, ale nenazýval bych to pomstou jako spíš „snahou o vyváženost“ (velmi oblíbené slovo současných liberálů) :-) Jinak jsem rád, že Monička konečně do nějaké role nastupuje v pozici outsidera, protože jak před 10 lety v SS, tak vloni v SD nastupovala vždy v pozici favorita (spolu s pozdějšími vítězi Chodúrem a Dvořákem) a ani jednou to nedopadlo nejlíp, zatímco teď od ní nikdo nic nečeká, tak může jen překvapit (a hlavní pro mě je, že tentokrát nemůže vypadnout) :-)

48
Inbezka
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado, Tvoje vysvětlení mě moc nepřesvědčilo, ale snažil ses a to se cení. Tak se těším na Tvoje rekapy ze Superstar- doufám, že díky Moničce se budeš dívat pravidelně a brzy se s námi tady dělit o dojmy:-)

49
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Kovy určitě není žádnej „plyšák“ ani „šamponek“, Kovy je normální chytrej kluk. A je docela možné, že to celé vyhraje, byť tohle není moje přání, protože já fandím těm co nejlépe tančí. Ale v čem s tebou velmi souzním je silná averze k jeho taneční partnerce, něco tak nesympatického snad ve SD vůbec nepamatuju.

50
orchis
Reagovat

@Lukša: pokud se týká ankety profesionálních tanečníků, nenazvala bych to nejpohlednější, ale ti co mi jsou nejsympatičtější (a mají i zajímavé choreografie)… Dominik Vodička a Natálie Otáhalová.
Ale moc hezká je Míša Nováková a sympatické mi byly i Adriana Mašková a Markéta Dostálová.. Z mužů byl fajn i Michal Bureš.

Na opačném konci jsou pro mě Martin Prágr a Veronika Lišková.

51
orchis
Reagovat

Včera se mi nejvíc líbil scénický tanec Matouše a Veroniky. Z těchto dvou by mohl vzejít vítěz, přála bych to oběma. Matouš je lepší v latině, Veronika spíše ve standardu. Oba jejich tanečníci jsou skvělí. Dominik má asi víc zkušeností (a i jiný pohled z Pražského komorního baletu) než Natálka, která je nejmladší účastnicí (z profesionálů). Před ní tedy klobouk dolů, na začátku jsem tomu nevěřila, že v tomhle věku bude tak šikovná.

Jakub i Kovy mě nevadí, oba se snaží, ale není to v porovnání s ostatními tak ladné a lahodící oku. Jakuba teď dost limituje bolest, se kterou opravdu nelze dělat zázraky, u Kovyho je (podle mě) trochu limitující jeho partnerka. Scénický tanec dost překombinovala..

Z hlediska tanečního si Gábina určitě nezasloužila vypadnout, ale letos to je první „nespravedlivé“ rozhodnutí diváků, tak doufejme, že zůstane jen u toho jednoho a že zvítězí tanečně lepší.. věřím tedy, že finále nemine Veroniku a Matouše a kdo k nim, to je mi vcelku jedno.

Kromě toho se mi včera moc líbily šaty na valčík (Veronika a Natálka).

52
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Docela se divím se tvému smířlivému vztahu ke Kovymu, jelikož typově nemá daleko k našemu společnému „oblíbenci“ Mulisákovi :-) Ale s jeho vítězstvím nestraš! Že porazil jasně lepší Gábinu (což se bohužel vzhledem k její kontroverznosti dalo čekat) ještě zkousnu, stejně jako že příště porazi nemocného Jakuba, ale Matouše a Veroniku by rozhodně porazit neměl (bohužel ani oni nemají nic jisté, masově známí nejsou ani jeden, Matouš je hvězda jedné role a Veronika sice hrála ve více filmech, ale k nejznámějším herečkám u nás nepatří), zvlášť u Matouše by mě to kvůli Natálce dost štvalo :-\

53
DJ Vlado
Reagovat

@Inbezka: Rekapy k SS samozřejmě psát budu, beztak tu už moc rekapistů-talentovkářů nezbývá :-)

54
Prochor
Reagovat

Jako agent přes kurzy Fortuny uvedu aktuální stav po osmém kole. Kurz na vítěze:
Veronika Khek Kubařová opět výrazně posílila kurz = 2.05 (před osmým kolem 3)
Kovy a Ruml shodně kurs = 4
Poslední Jakub kurz = 5,5.
Protože zatím se sázkaři nespletli tak příště to vypadá bohužel na Jakuba.

55
Prochor
Reagovat

Ještě jak jsem se dočetl, tak podobu devátého večera ovlivní porotci. Každý z nich bude mít příležitost reálně působit na taneční vystoupení jednoho z párů. Zajímalo by mně podle jakého klíče si jednotliví porotci vyberou jednotlivé páry. Například kdo vyfasuje Chlopčíka.

56
Honzad
Reagovat

@DJ Vlado: Ahoj Vlado. Dovolím si ti dost zásadně oponovat. Není škoda svět kolem nás – tedy včetně vnímání jakýchkoliv vlastně zcela nedůležitých soutěží – vnímat pořád jenom skrze nějaký fyzický vzhled a „vizuálno“? To je pořád nějaký žebříček nejkrásnějších zpěvaček/tanečnic, do toho averze vůči někomu, protože je to „šampon/plyšák.“ Přitom na pozadí tohoto se vlastně ztrácí podstata takových soutěží. Chápu, že i v rámci Stardance jsou důležité sympatie, ale ty mnohdy nemají vůbec co dělat s atraktivitou, kterou taháš vážně do všeho. Nechci působit jako genderovo-feministický aktivista, což nejsem, ale musím říct, že na místě oněch účastnic by mi taková objektivizace vlastně byla dost nepříjemná. Vím, že to nemyslíš zle, jenom je to na můj vkus příliš…

Jinak si myslím, že právě skrze nějakou ty prvotní sympatii/asympatii dost křivdíš Kovymu, jak už tady zaznělo. Skrze jeden dojem v podstatě šmahem rezignuješ na člověka, o kterém buď nic dalšího nevíš anebo vědět nechceš. Protože Karel – i bez znalosti jeho dosavadní „tvorby“ a kariéry – v soutěži působí velmi inteligentně, rozvážně a pokorně, přitom zásah má z účastníků největší. Na nic si nestěžuje, soutěž očividně bere vážně a zodpovědně, „plyšákovské“ pohledy asi těžko budou vzhledem k jeho orientaci nějaký kalkul. Redukovat tak někoho, kdo se snaží dlouhodobě ve společnosti bořit předsudky, donutit mladé lidi v zájem o věci veřejné a využít internetového vlivu k prospěšným věcem, pouze v nějakého „slizkého šamponka“, je tak silně nespravedlivé, sorry.

57
DJ Vlado
Reagovat

@Honzad: Ahoj Honzo, nejdřív se musím ohradit, jelikož žebříček nejkrásnějších tanečnic jsem tentokrát nevyvolal já, ale Lukša, přičemž já jsem do něj jenom přispěl, ale vzhledem k tomu, že to byl letos můj první příspěvek, tak mi přišlo blbé se tady jen tak z čista jasna zjevit, tak jsem se trochu víc rozepsal, no :-) Jak sis mohl jistě všimnout, já svoji slabost pro lolitky nezastírám (hlavně proto, že nechci působit pokrytecky), stejně jako averzi k plyšákům, ale obojí má u mě svůj původ a sice dobu, ve které jsem prožil pubertu – v devadesátkách, kdy byla pop-kultura plyšáky přeplněna, zatímco lolitky byly nedostatkové zboží, což se sice na přelomu milénia srovnalo, ale to už mi bohužel bylo 15+, takže jsem musel „slintat“ jen tak potajmu, abych nebyl terčem posměchu, čímž u mě puberta zamrzla a až v dospělosti, kdy člověk potkává většinou tolerantnější lidi, jsem se k tomu začal otevřeně hlásit :-) Nechci se tím omlouvat, ale prostě to takhle mám, tak jsem to musel uvést na pravou míru :-)

Co se týče Kovyho, tak ti musím dát za pravdu, moc toho o něm nevím, před soutěží jsem ho de facto neznal (spolu s Třeštíkovou ze všech nejmíň) a můj dojem byl tak povrchní, navíc jsem až dosud přepínal mezi SD a Tváří, která byla sice letos dost slabá, zvlášť v porovnání se slovenskou verzí, ale prostě se tam zpívá (byť většinou blbě) a zpěv je mi bližší než tanec, jelikož zpěv se dá hodnotit subjektivněji a víc pocitově, zatímco tanec je víc sport a má na můj vkus moc jasná pravidla, proto u mě nebylo rozhodování mezi oběma soutěžemi lehké, ačkoliv SD má jednoznačně lepší úroveň :-) Jediné, co ti tak můžu slíbit, že se o Kovym už nebudu vyjadřovat jako o „šampónovi / plyšákovi“ (o jeho orientaci jsem opravdu nevěděl), ale to, že je z Top 5 nejslabší a postupuje jen díky svému fanklubu, je fakt, který mi přijde dost nespravedlivý :-/ Jak k tomu přijdou Veronika a Matouš, kteří jsou i pro filmového / divadelního fanouška populární jen průměrně? O Jakubovi ani nemluvě, o rybaření se zajímá málokdo, takže pro širší veřejnost to dosud byl jen „ten syn Karla Vágnera, co chytá ryby“, Gábina pak byla specifická kategorie (všeobecně známá, ale leckdo jí nemusí)… V tomto směru je vlastně SD nejvíc nespravedlivá ze všech soutěží, jelikož mezi sebou o hlasy diváků soutěží nerovně populární celebrity (chápu, že se vždycky nepodaří oslovit samé áčkové celebrity, ale rozhodně by se mělo přihlížet, aby soutěžící měli +- stejnou startovní pozici), toť ode mě vše :-)

58
Filip
Reagovat

@Honzad:

„Redukovat tak někoho, kdo se snaží dlouhodobě ve společnosti bořit předsudky, donutit mladé lidi v zájem o věci veřejné a využít internetového vlivu k prospěšným věcem, pouze v nějakého „slizkého šamponka“, je tak silně nespravedlivé, sorry.“

Kovy je ve videiich dost tendencni a se svou nevyzralou komunitou prakticky v politickem slova smyslu manipuluje, ikdyz si jiste sam mysli, ze kona dobro.

Lidem se stejnym politickym nazorem jako on tohle imponuje, protoze to berou tak „ze uci deti, co je dobre a spravne“ a tak se obavam, ze nedostava hlasy jen od sve komunity, ale prave i od starsich, kteri sdileji jeho politicky nazor.

Obavam se, aby to z tohoto duvodu nevyhral, cimz by Stardance degradoval na frasku.

59
peritgnie
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado, z tebe mluví zhrzená závist stárnoucího páprdy, s na břiše se povážlivě nadouvající košilí, který neokouzlil a nedobil nejen svět, ale ani specifický web

60
Leee
Reagovat

Všimli jste si, jak šíleně se tvářila ta Pragrova partnerka?

61
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Jen tě drobně opravím. O tanci si myslím že něco vím, sám jsem v mládí sportovně tančil, byť jen několik let. Kovy opravdu není v TOP 5 nejhorší. Nejslabší je Jakub, byť ten rozdíl není velký. Pokud se, jak to jen umím, objektivně dívám na taneční kvality TOP 5, tak nejlepší, byť o chlup byla Gabriela těsně sledována Veronikou. Pak už je s odstupem Matouš, který zdatně využívá svého herectví, ale po taneční stránce tam jasný odstup od dam je. No a pak, s dalším odstupem, Kovy a Jakub. Samozřejmě že každý má jiné chyby a někdy může být relativní, jako váhu čemu dát, ale myslím, že tanečně čtvrtá příčka Kovymu po zásluze patří.

62
Bezík
Reagovat

@Filip: Zajímavé. A můžeš mi tedy nějak ve stručnosti sdělit, jaké „politické“ postoje Kovy zaujímá ? Jako sem tam se rád na nějaké jeho video podívám, ale nějak mi tam ty politické postoje unikly ale pochopitelně zdaleka neznám celé jeho internetové dílo. Nereju, jen mě to opravdu zajímá a zase kvůli tomu nehodlám studovat vše co Kovy kdy natočil.

63
Filip
Reagovat

@Bezík: Do sve tvorby vklada temata „antibabis + antizeman“, coz mnohym dospelym imponuje. Obavam se, aby tak Stardance nevyhral ciste z politickych duvodu.

64
Inbezka
Reagovat

Prochor, jestli si porotci budou sami vybírat svůj pár, Chlopčík si jistě vybere Veroniku Kubařovou – svoje sluníčko!:-)

65
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: OK, jsem taneční laik (do tanečních jsem měl začít chodit v roce 2001 spolu se ségrou, ale před nástupem jsem vážně onemocněl), takže jsem si Top 5 rozdělil pouze na ty lepší (Gábina, Veronika, Matouš) a ty horší (Kovy a Jakub), přičemž u posledních dvou míst u mě rozhodly sympatie :-) Jak už jsem psal, nebude mi vadit, když Kovy porazí Jakuba, ale pokud porazí i Matouše (jakkoliv to bude hlavně kvůli Natálce), tak už mi to vadit bude :-/ Veroniku neohrozí, ta je vyloženě lidový typ a sympaťačka jako Polívková nebo Doležalová, navíc je tam teď tanečně nejlepší, ale Matouš to druhé místo tak jisté nemá, bohužel má celkem malé charisma (zvlášť když ho srovnám s výškově podobným vítězem poslední slovenské Tváře Davidem Hartlem, ze kterého charisma prýští proudem) a obávám se, že Natálka to na své fluidum sama neutáhne (je to dost éterický typ, což hlasující „soudružky“ nemusí, navíc běžný divák vnímá primárně celebritu a profesionála bere jen jako jakýsi „príprdok“, což je ve vztahu k nim dost nespravedlivé) :-/

OT – Sledoval jsi letos obě Tváře (českou i slovenskou)? Vzpomínám si, že vloni jsme se neshodovali, která je lepší, ale letos mi přijde, že nám Slováci pořádně nakopali p**el a ten rozdíl byl historicky vůbec největší (a není to jen tím, že jsem v SK verzi měl srdcovku a v CZ ne), proto by mě zajímalo, jak to letos vidíš ty :-)

66
Lukša
Reagovat

@DJ Vlado: OT Tvář: Co se mě týká, tak tato česká Tvář byla jednoznačně nejslabší, pro mě hned z několika důvodů – slabí soutěžící (už musíme vybírat i od Slováků + fakt nemusím Brožovou), pořád stejně sluničková porota, bídné výkony, bídné masky, dost často bídná ruleta. Neobjevila se žádná nová hvězda (viz Holišová nebo Burešová). Potenciál Tváře je už pryč, průměrná sledovanost od 1. řady z 1,5 mega klesla na polovinu. Novou řadu rád oželím. SK jsem nesledoval.

67
Bezík
Reagovat

@Filip: Tak to jsem nepostřehl, ale to mi nepřijde jako politický postoj. „antibabiš“ a „antizeman“ je postoj každého člověka, který má v sobě alespoň zbytek nějaké morálky, a je úplně jedno, zda je levičák, pravičák, liberál či konzervativec. To si pleteš politiku se základní lidskou morálkou. A zaplať bůh, že Kovy v sobě rozhodně tu základní morálku má.

68
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Já jsem byl spíš spokojen s tou českou.ale velký rozdíl to nebyl. Obě se ale opět vyznačovaly tím, že nejlepší nesmí vyhrát. S tím začli Slováci a my jsme to úspěšně převzali. Proč to takhle produkce směřuje, bůh suď. Asi si dopředu vybere někoho, kdo má podle ní největší komerční potenciál. Pravda je, že u Slováků jsem neměl favorita /favoritku, kdežto v české verzi Kateřinu Marie Fialovou. takže asi proto mi česká verze byla asi o něco bližší :D

69
DJ Vlado
Reagovat

@Lukša: V podstatě ve všem s tebou souhlasím, akorát ohledně té Brožové – taky jsem ji nikdy nemusel, ale letos jsem ji viděl na Vinohradech hned ve dvou představeních (Ahoj, krásko! a Hašler…) a v obou mě velmi pozitivně překvapila, což nic nemění na faktu, že v Tváři byla slabá jak čaj (i když v té letošní nekonkurenci ani nevyčnívala směrem dolů). Z letošní sestavy mě částečně bavila jenom Debbi a to ještě ne vždycky, jelikož někdy k ní byla ruleta dost krutá (viz. Dvorský), a třešničkou na dortu pro mě bylo, že kategorii „mladá herečka“ obsadila extrémně nesympatická Kateřina Marie Fialová, která zvlášť v rozhovorech se Sokolem u výtahu byla zralá na pár facek :-/ Další řadu jsem původně chtěl jedině v případě, že by mi tam dali Moničku (kterou si ale teď dost užiju v SS) a ještě bych tam rád viděl Sabinu Rojkovou, kterou jsem si původně myslel, že by tam mohli dát už letos (místo zmíněné KMF), ale holt asi nechtěli tolik vinohradských herců dohromady (spolu s Brožovou a vítězem Lamborou by tak byli hned tři) :-/ Jinak bych už taky další řadu mít nemusel :-)

Slovenská verze byla naopak letos pořádně našlapaná, i když má srdcovka Zuzka Kraváriková neměla tak vyrovnané výkony jako loňská Mária, nicméně ta holka má krásný hlas, obrovský potenciál a její Ellie Goulding, Tublatanku a finálovou Camilu Cabello (v duetu s Karin Haydu, která zpívala Shawna Mendese) si pouštím pořád dokola :-) Dále pak skvělí byli vítěz David Hartl (jeden z nejlepších chlapů, kteří kdy v Tváři byli), Nela Pocisková a Noel Czuczor, hodně překvapila i „šašo-modelka“ Saša Gachulincová a nedoceněný Rasťo Sokol, který po dlouhé době narušil pravidlo, že každý musí aspoň jednou vyhrát, ačkoliv byl mnohem lepší než např. Zach, který se u nás dostal až do Top 3 :-)

70
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Ajaj, tak to bychom se dost neshodli :-D Kateřina v té letošní bídě patřila k těm lepším, např. její Billie se mi hodně líbila (naopak Jackson, se kterým vyhrála, mi přišel hodně přeceněný), ale tak nesympatický žabec aby člověk pohledal, zvlášť pak v porovnání se sluníčkem Zuzkou :-) Co se týče vítězů, tak v obou případech mi bylo jedno, kdo z nich vyhraje, David a Nela si to zasloužili srovnatelně a chápu, proč vyhrál David, jelikož na herce dost překvapil, zatímco Nela jako muzikálovka byla sázka na jistotu :-) U Marka s Kateřinou mi to taky bylo jedno, v té bídě byli ještě spolu s Debbi ti lepší a Marek to vyhrál hlavně pohlavím (protože bab už u nás vyhrálo moc) :-) Jinak myslím, že to pravidlo, že nejlepší nesmí vyhrát, bylo zavedeno současně ve třetích řadách, nejen Brajerčík, ale i Vilhelmová vyhrála na úkor lepších Peroutky a Konvičkové, ale tam se holt ukázal hierarchismus našeho showbyznysu neboli „neznámý mladíček a rychlokvaška ze SS přece nemůžou porazit prvotřídní herečku“ :-/

71
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: pro mě byla Kačenka úplný zjevení, já ji vůbec neznal a taková bomba ! Skvělá tanečnice, skvělá zpěvačka, výborná herečka a konečně někdo živej a autentickej mezi těmi seriozními „mrtvolami“ !!! :D „Drzý fracek“ byla do značné míry role, v které si ji tam Ondřej s obrovskou chutí režíroval, po delší době bylo vidět že ho to fakt baví :D. V práci přitom perfekcionalistka, která mi v tomhle připomněla neméně skvělou Evu Burešovou.
Ve slovenské verzi mě bavila asi nejvíc Saška Gachulincová, taky takovej autentickej týpek, jinak mi všichni přišli dosti nevýrazní a nezaujali. Pokud ale beru v úvahu kvalitu, tak zbytek jasně válcovala Nela.

72
Jana
Reagovat

Kluciiii, jdete s Tvari jinam :-)))

Jinak me v sobotu u Matouse prekvapilo, ze ho porota kritizovala za drzeni a nikoli za to, jak moc te hudbe utikal…
Porad si ale myslim, ze by mohl Veroniku porazit, pro me je spise typ slunickove snazivky nez vseobecne sympatandy :-) ale ma v Dominikovi obrovskou vyhodu… Kdokoli z profitanecniku mel zkusenosti i z jineho tanecniho stylu, mel vyhodu.
A je otazkou, jestli Kovy vyhraje… On je trochu neohrabany, navic sice krasne odroluje ruku a na konci ma paratky :-) VeronikaL mi neni uplne nesympaticka, jen na me pusobi hodne mlade a nezkusene…
A zatim nikdy nevyhral ten, kdo byl ve finale vyrazne horsi nez ostatni :-) i kdyz jsme se loni hodne bali…

73
Prochor
Reagovat

@Filip: Lidem se stejnym politickym nazorem jako on tohle imponuje, protoze to berou tak „ze uci deti, co je dobre a spravne.
Tohle mně teda rozesmálo asi tak jako leták z padesátých let. Tenkrát se taky odněkud vynořily nadděti, kterým bylo všechno jasné a vysvětlovali co si mají lidi myslet, koho volit, jak žít atd. Poučovali bábu a dědka a někdy je taky rovnou udávali. Zdá se, že pokaždé revoluci se tihle mladí neomylní vždycky vygenerují a začnou vymýšlet nová hesla a vedou národ neomylně do dalšího průšvihu:-)))

74
Bezík
Reagovat

@Prochor: Takže si myslíš, že učit děti že lhát, krást a podvádět se nemá ? Hezké. No, a pak se můžeme ještě něčemu divit ….

75
JanaH
Reagovat

@Bezík: stopro souhlas!
Když se odkope, kdo za koho kope, většinou nebývám nijak překvapena…

Pardón za OT, ke StarDance (už) necítím potřebu se vyjadřovat.

76
Hooper
Reagovat

Koukám až teď, časem zhodnotím. Ale zahlasuji si v soutěži o nejhezčí tanečnici. Za mě Otálie Natáhalová.

77
Jana
Reagovat

Jo a mimochodem, co mela byt ta detektivni zapletka s ukradenym nahrdelnikem?

78
Hooper
Reagovat

Z klasického tance nejlepší nepřekvapivě Kubařová a souhlas – Vágner stojí na místě. Asi ho ta záda limitují opravdu hodně. A Kovy by mohl příště vypadnout, ale to se nestane.

79
Hooper
Reagovat

Genzerovi sluší, když je v porotě za baleťáka a znalce moderního tance.

80
Hooper
Reagovat

Otáhalová s Rumlem naprosto super měli ten scénický tanec.

81
Jana
Reagovat

@Inbezka: a ono ne, koucuje je Tomanek :-)

82
irena
Reagovat

@DJ Vlado:
Ahoj Vlado, po delší době zdravím. SS už spíš nesleduji, Tvář vůbec, ale Stardance vždy. Tahle soutěž má své zákonitosti, díky kterým se mi v podstatě pokaždé podařilo dost brzy odhadnout vítěze, a v posledních letech mi to u sázkových kanceláří i pár korun vydělalo :)
Nevím, co myslíš přesně áčkovými celebritami, ale ti v této soutěži nejsou tak důležití a taky ji nevyhrávají (namátkou třeba Leoš Mareš). Nikdy také nevyhrál nikdo, kdo tancoval opravdu špatně. A také nikdo, kdo byl až příliš „chladně“ dokonalý. Vítěz nebo vítězka mají prostě ten správný mix charizmatu, sympatií a dobrého, byť třeba ne nejlepšího tance. Bonusem je šikovný partner- profesionál, schopný mít zajímavé nápady (například Zelinka, nyní Dominik). A pokud dáš tento mix dohromady, většinou se to dá odhadnout. Takže jsem zvědavá, jestli mi to vyjde i letos :)
Jo, a lidí, co chodí často do divadla, je podle mě fakt dost, takže pak se pohled na to, kdo je a kdo není „celebrita“ dost mění (Pavlu Tomicovou myslím nedržely v soutěži jen diváci Ulice, ale i obdivovatelé jejího herectví z Hradce a širokého okolí).

83
Lukša
Reagovat

@Jana: Detektivka byla avizovaná v zářijovém programu pro novináře, leč z ní z neupřesněného důvodu sešlo – tipoval bych souvislost buď s úmrtím Karla Gotta a přesouváním programu nebo s protesty párů, které nevěděly, co s tím přesně udělat.

84
libena
Reagovat

@Jana: jéé a já jsem zajásala, když jsem se začetla do komentářů k tváři, sledovala jsem obě a tady není kam jít jinam diskutovat:-(
tak jsem si nechala zajít chuť a budu jen sledovat…

@DJ Vlado: asi je to všechno mimo, ale proč není na panáčkovi alespoň nadpis, aby se mohlo diskutovat – třeba k té tváři, nebo k x factor celebrity uk, voice, po novém roce začne další american idol nebo nově teď masked singer atd….to fakt nikdo nesleduje?

a když už jsem ve vláknu ke stardance – vypadnutí gábiny mě mrzí, ze začátku mě docela štvala, spíše mluvením, ale v tanci je dobrá
a teď nejvíc fandím matoušovi

85
Tomáš
Reagovat

@libena: Já letos X Factor UK už nesledoval. Vím že byla nějaká verze s celebritami, myslím že už tam mají i vítězku ale u nás se o tom nikde nepsalo, Vlado o tom taky moc nevěděl, tak sem se o to nakonec nezajímal a nesledoval to ani já. Škoda že britové letos upustili od klasického formátu, ten byl nejlepší a měli by se k němu v budoucnu zase vrátit. Ale to už je tady Off Topic.

Jinak myslím že pokud jde o SD, tak příště je jistý konec Jakuba. Pak ve Finále tipuju pořadí 1. Veronika, 2. Matouš, 3. Kovy. Maximálně by se mohlo stát jako překvapení že by Kovy porazil Matouše ale myslím že Veroniku už nikdo neohrozí i když já jí vítězství nepřeju.

86
DJ Vlado
Reagovat

@irena: Ahoj Irenko, taky tě zdravím :-) Těžko říct, kdo je vlastně „áčková celebrita“, ale asi bych řekl, že je to někdo, koho zná každý, určitě ten Mareš, ale i třeba Dvořák (díky Uriášovi ho zná každé malé dítě), takže „áčková celebrita“ vyhrát SD nutně nemusí, ale i může :-) Abych se ale přiznal, já tohle dělení nemám rád, protože pro každého je hvězda někdo jiný, např. pro mě je největší hvězdou mého srdce Monička a v těsném závěsu za ní Emma, na čemž žádné „objektivní“ statistiky nic nezmění :-)

@libena: Tak je fakt, že článek s Top 10 nejlepších vystoupení z letošní SK Tváře (ale jen ze SK, z CZ fakt nevyberu) bych vydat mohl, ale stihnu to nejdřív o víkendu :-) Ten celebritní XF mě letos nějak minul, stejně jako Tomáš mám radši klasický formát :-)

87
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: No že Emma, to chápu, ta je fakt dobrá, koncerty výtečné, byť to není úplně to co poslouchám tak ji musím ocenit, ale Monika ? Jako že hezké děvče, to jasně, ale udělala už po umělecké stránce něco zaznamenání hodného ? Projel jsem youtube a asi jsem to spíš neměl dělat … :D , Nicméně třeba mi něco uniká ..

88
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Některé songy má výtečné, byť jsou to spíš ty méně oficiální, které nejsou singly a nenatočila k nim ofiko klipy (takže na tebe nevybafnou na YT na prvním místě), například ze starších https://www.youtube.com/watch?v=_CwIvbMeY-I nebo z novějších https://www.youtube.com/watch?v=g0EB1_66PhU, některé singlovky pak dostaly nový (lepší) rozměr v živé / kapelové verzi (typicky Let Me Love You nebo Never Had), ve které se následně objevily na albu Flashback :-) A to mi v kombinaci s její krásou, nádhernou barvou hlasu a celkovou éterickou aurou stačí ke štěstí :-) Jak jsi kdysi psal „Každý máme svou úchylku a pečlivě si ji hýčkáme“ :-D Emma má v podstatě jediný deficit v tom, že přišla o 6 let později, zatímco Monička pro mě byla ve správném čase na správném místě, jelikož skoro všechny srdcovky, které tu byly před ní, předčasně ukončily kariéru, jedinou výjimkou je Lucka Bakešová, ale u té je zase deficit v tom, že jsem si ji ani jednou pořádně neužil v soutěži (naštěstí mi to vynahradila na koncertech) – což je pro mě taky dost důležité kritérium, jelikož ke zpěvačkám, které prošly SS či jinou talent show vzniká silnější citová vazba než u těch, které znám jen z klipů a koncertů :-)

89
libena
Reagovat

@Tomáš: @DJ Vlado: ano, verze s celebritami je o ničem. finále bylo v sobotu, vítězku mají. no těším se, že příště bude ale opět klasika.
top 10 tváře si určitě ohlídám :-) vypichla bych např. slovenský díl, ve kterém porota „na protest, ve stávce“ udělila všem stejný počet bodů, protože nechtěla rozhodnout o pořadí.

90
Tomáš
Reagovat

No Vlado mi psal o X Factoru, že letos mají být dvě verze. Jedna s celebritami a druhá s bývalými účastníky. Tak ta s bývalými účastníky nakonec ani nebyla?

91
DJ Vlado
Reagovat

@libena: Právě proto mě ta celebritní verze nijak netáhla, to už by mě spíš zajímala ta verze s bývalými účastníky, ale ta byla podle Wikipedie zrušena (místo ní je X Factor: The Band) :-/ Ale nejvíc se samozřejmě těším opět na klasiku :-)

Jo, to bylo silné kolo, stejně jako to československé, ve kterém si porotci rozházeli kartičky s udělenými body, navíc tohle kolo vyhrála moje srdcovka Zuzka se svou skvělou Tublatankou, ačkoliv vizuálně spíš než Ďurindu připomínala Šmajdu kříženého s Angelem z Kelly Family :-D

Přidat komentář