Panáček v reality show

Farma 9: Duel nebo fraška?!

7. Říjen 2017 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma

První duel proběhl na Farmě už během týdne. V souboji Tomy vs kráva zatím neznáme vítěze. Poraněná ruka potřebuje důkladnou prohlídku, farmář odjíždí do nemocnice. Zda vyhraje a vrátí se zpět zatím netušíme, krávě diskvalifikace nehrozí.
Jak proběhl páteční vyřazovací souboj Frederika vs Eva? Ta co vyhrála odchází a poražená pokračuje ve hře. Frederika balí kufry, jen ona zná pravý důvod pro své rozhodnutí. Jak je vidět, pravidla se dají ohýbat na všechny strany.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 453
1
eMKa
Reagovat

po zhliadnuti duelu musim suhlasit, Kveta bola na ten scenar jednoznacne pripravena

2
INA
Reagovat

Dobré ranko! Obětovat se někdo jiný za vyřazeného duelanta nelze, ale Kika vyhrála duel! Neodešla jako poražená, ale jako hrdina! Snad dobře vybere FT! To vyhrožováni od Stana jen potvrdilo, jak je zákeřný a zlý člověk!!! Až má z toho všeho též zdravotní problémy! A že by hned byla nutná operace???

3
Milu
Reagovat

Zdravím všechny…nebudu dopoledne doma…..ale musím vám napsat,že přemýšlím o tom,že se na FARMU přestanu dívat….je to podvod na diváky….stejně tak se nedívám už na Moje tvář má známý hlas….Hezký den všem přeji….u nás sice svítí sluníčko,ale o půl osmé byly jen 3 nad nulou….pááá☼☼♫♫☼☼♥

4
Eva původní
Reagovat

A já byla v očekávání jaký tvrdý režim za vedení Stana na farmě nastane za vypadnuvší Evu, která by ho bezpochyby určila FT, a ono prdlajs :-)) Nevyjadřuji se k tomu, zda to byla čistá Borisovina, nebo Frederice přeplo. Moc mi nesedlo jaké řeči po 5 dnech, co na farmě byla, vedla u stolu, že Eva málo pracuje. Očividně se snažila vyhrát a pak čert ví proč to vzdala. Kvetčino láskyplné gesto vůči Frederice mi přišlo hrané, jakoby už předem věděla co bude následovat. No co už, Eva zůstává, ale stejně mám dojem, že zamilovanému pinglovi to nesedlo. Už se viděl farmářem týdne a najednou je po ptákách :-))

5
Eva původní
Reagovat

@Milu: Ahoj Milu, měj se krásně :-))

6
eMKa
Reagovat

Mne sa ti novi pacia, kazdy je taky „sam sebou“ zatial, a Martinko Usko za ten hlas nemoze, nemam rada, ked sa kritizuje fyziognomia a osobnostne danosti,… Skoda, ze Frederika odisla, bohvie, co za tym bolo, ako keby bola donutena, mohla este pohnut dejom. Evka mi nevadi, ma aj nieco v hlavke a vo vztahu so Stanom je myslim nad vecou. Je pravda, ze tato 9evina je taka nemastna-neslana. Pockame si na banditov. Inak dakujem za nocne reportaze Milu, Wally … a komenty dalsi. Rada vas citam.

7
kavac
Reagovat

Zajímavé je, že je dobře patrné, jak některé osoby na farmě z různých druhů povolání makají a některé jen z prominutí do všeho pindají a jen se vezou. To není jen hrané, ale manažeři a číšníci chtějí jen poroučet ostatním a moc nerobit. Zcela ve stylu hodně peněz za málo muziky. Inu jako v životě.
Je také dobře vidět, že TV Markiza občas udělá drobné zásahy do dění, aby byla zaručena show.

8
iv
Reagovat

„Dobrovolné odstoupení“ Frederiky bylo hodně divné. Dodržování pravidel soutěže šlo tentokrát stranou.. Tipuju, že víc diváků včera režie naštavala než potěšila.. Jediná dobrá zpráva pro mě je, že Staníkovi sklaplo – už se viděl jako FT a spravedlivý mstitel.

9
Jája
Reagovat

@iv: To jednoho nas.re, tolik týdnů už tvrdí, že bude FT a …? :DDDD Jinak tu frajli vyšpulenou bych proháněla jak nadmutou kozu a pěkně mimo dosah Pingla Bobo. Ani ten přístřešek (měla ho za úkol) neudělala. Koza jedna lenivá – služka a pěkně ke kravám a v noci k ovcím. Mmch to prohánění by jí jen prospělo, všichni hubnou jenom jí roste břicho.

10
Lentilka
Reagovat

Riadna fraška to už s Farmou nemá nič spoločné . V tomto má jednoznačne prsty Markíza. ,,,,,,že odchádza kvôli starým farmárom, vraj sa narobili viac . Ísť na farmu na týždeň a potom takto uvažovať a odstúpiť po vyhratom dueli je nelogické.

Takže Frederika dáme Ti toľko a toľko a vzdáš sa možnosti zostať na Farme , nakoľko je pre nás zaujímavejšia dvojica Stano a Eva.

Určite vedeli čo sa bude diať , prezradili ich výrazy tváre a Stano by bol zareagoval ináč , sedel v pohode – čuduj sa svete ,nerozplakal sa . Museli vymyslieť novú verziu odstúpenia , zdravotné dôvody to už byť nemohli .

11
Wally
Reagovat

Vždyť ten scénář není tak blbý. Stano si byl jistý FT a teď má nervy v tom vědru s mlékem, že bude sluha. Už si to pojistil zdravotními problémy, pro jistotu, kdyby šel do duelu.
Janu má na černé listině, takže tam to bude asi ještě zajímavé.
Doufám, že FT bude Tomáš a sluha Stano. Služka? Lenka, Dáša? Doufám, že nedá Evu a tím hrdličky rozdělí. Celý týden bez sebe a ze Stana bude pěkná hysterka.

12
Jája
Reagovat

@Wally: Jenom ať je rozdělí, oni si to za ten podvod na nás zaslouží. :DDD

13
Aža
Reagovat

Ku 416 – Smrček – děkuji, že ses důkladně věnoval odpovědi na moji připomínku, ohledně farmy u nás. Pochopil jsi, že mě nejde jen o stará stavení.
I tak se možná mýlím, krásných koutů máme hodně, ale spíše TV nechtějí vkládat finance do dočasného užívání.
Nakonec Slováci už mají ve farmě praxi, naši by je těžko doháněli.
Zpět do Farmy 9 –
Vida, na farmě se režie snaží natočit velké drama „MACBETH“.
Zuřivý Stano dští blesky, pláče (slza musí do záběru). Slibuje odplatu, všechny povraždí – pardon – všem se pomstí.
Ano, David v F8 byl proti němu ve story jen kašpárek – Stano je geroj.
Ti co nakonec uvěřili v jejich lásku, nebudou chtít vidět, že opět řádila ruka režie a
spolu s Kvetkou spáchali nový zázrak na Farmě 9-

14
Fixa
Reagovat

@Lentilka: Také si myslím, že to Markízu stálo nějaký ten groš.

15
Eva původní
Reagovat

Jen něco málo z FB, kde řádí Hujer, toto si dovolil na Slováky, je to idiot ještě větší než jsme si mysleli :-)) –
Milan Lalik Toto je topka Slovákov,ja to budem stále hovorit,vi by ste sa posralí už po prvom dni a po týždni vás odvážajú v kafilerkach,bedač Slovenská. 😀😀

16
Wally
Reagovat

@Eva původní: A hlavně ty jeho blitky jsou vždy okolo půlnoci.

Milan Lalik
Milan Lalik Vieš o Tom hovno…
před 13 h
Milan Lalik
Milan Lalik Vieš o Tom velke hovno…
před 13 h

17
Lentilka
Reagovat

@Eva původní: Ozval sa ten pravý.
Co – co – tko nemá čo do huby dať a na FB aký hrdina .

18
Lentilka
Reagovat

@Wally: Robí strážnika zaháňa nudu písaním chujovin… celebrita Slovenska

19
Lentilka
Reagovat

Pozrite si na Hitky .sk.
Kvetka ako rómka ? Táto paródia Farma vás dostane do kolien .

20
iv
Reagovat

Kveta byla včera na úpravy ve scénáři evidentně připravená a předvedla nám malou hereckou etudu. Dobrovolný odchod na základě náhlého hnutí mysli a osobního rozhodnutí pravidla farmářům nedovolují.. Hrozí jim za to vysoké pokuty – každý pravidelnější divák to ví. Oceňuji výstižný titulek Ajdy ke článku: Duel nebo fraška?!

21
Wally
Reagovat

@iv: Asi se jim nehodil odchod Evy a Frederika odmítla prohrát schválně. Takže se domluvil scénář, kdyby vyhrála. I překvapení bylo dělané pro Evu.

22
Hanka
Reagovat

Ahoj,minulá farma se dala sledovat celá na youtube,tuto jsem tam nenašla,jen pár jednotlivých dílů,mohl by mě prosím někdo poradit,kde shlédnout všechny díly?

23
Skála
Reagovat

@Hanka:22./ Na uloz.to.cz farma 9 .Jsou tam všechny díly.

24
smrček
Reagovat

@Jája:
>>>Ku 416 – Smrček – děkuji, že ses důkladně věnoval odpovědi na moji připomínku, ohledně farmy u nás. Pochopil jsi, že mě nejde jen o stará stavení.

Našel jsem to místo proto, že rád pracuji z mapou. A když TVM poskytla pohledy na krajinku většinou z Markízáckého dronu, to byla přímo hozená rukavice. Tak jsem došel na to, že produkce musela nechat ten celý „cirkus“ postavit na zelené louce.
Jak jsem již uvedl, na mapě z r. 2015 je tam jen louka. Nyní doma hledáme kde je koliba. Ta není daleko, asi do vzdálenosti 700m na západ od farmy. Je zcela možné, že TV udělala s nějakým subjektem kupní smlouvu a to zařízení potom prodá. To je jejich marketingová věc.

>>>Nakonec Slováci už mají ve farmě praxi, naši by je těžko doháněli.

OK, s tím lze jen souhlasit. Slováci jsou na rozdíl od nás obchodně pružnější.

Ještě k tomu duelu mohu říci, že Eva nebojuje hlavou, ale ženskými zbraněmi. Tam má dobrou razanci. Já bych osobně výhru nepřijal. Vím že by se mi to nevyplatilo, jen každý by se o mne otíral že jsem na farmě z milosti jisté Kika hráčky. Ta se mně svým chováním zalíbila. Určitě k takovým narážkám brzy nebo později dojde. Staník je nyní „umrtven“ a čekám kdy bude slouhou, jestli Tomáš dostane FT i za předpokladu, že s ním uzavřel jakýsi komplot o finále. Na to si ale musím počkat do pondělí večera.
Smrk.

25
Aža
Reagovat

Když budu rozvádět dál co říkala ke konci Kvetka, dá se i jinak přemýšlet..
Její významná věta. že Jano se definitivně nevrátí, že končí. Co tak najednou , proč si schovávali to oznámení až vypadla Frederika?
Uvažuji, že až nyní by se hodila ona jako jeho nástupce, dost dlouho s rozhodnutím váhali.
Měli možnost vrátit Evu, ale padlo to na Frederiku.
Uvidíme, kdo na jeho místo nastoupí, když už ofic. oznamuji odchod.

26
smrček
Reagovat

odpověď byla pro @Aža
ale je to i pro vás všechny. S.

27
Aža
Reagovat

ku MILU – 438 – panečku, ten dron jen vletět ke mně do pokoje, pohotové foto……

ku WALY 448 – krásné záběry dobře, že ještě tato krajina není zničena civilizací.
Velké díky za foto milovného medvěda, často ho při vysílání
sleduji kde je. Dozvíme se na konec jeho tvůrce?

28
BarBora
Reagovat

@Aža:
Mňa to vyhlásenie o Janovi prekvapilo, veď reálne už nikto predsa nemohol čakať že sa vráti a asi podvedome som si myslela, že je to už uzatvorené.
Ak by vrátili Viki, tá by zo seba urobila absolútneho debila, Jaro chcel skôr odísť než sa vrátiť (aspoň som mala taký dojem) a Peter by sa mohol vrátiť, len keby tam mal každý deň vyhradený kôš plný ovocia, inak by tam zhynul, veď aj zo zdravej žinčice ho naplo.
Možno nevrátia nikoho, aj tak ich tam je teraz ako hadov. Alebo niekoho nového, možno majú strach, že bude musieť odísť Tomáš, aj Stano to má nahnuté a Lenku niekto uhranul😂

29
Lentilka
Reagovat

@smrček: Farma sa natáča medzi Terchovou a Zazrivou . V roku 2014 túto oblasť zasiahla povodeň ,vyliala sa 100 ročná voda , ktorá narobila obrovské škody.
Vyhľadaj si – Povodeň Vrátna 2014 a možno aj preto je na mape z roku 2015 ako píšeš vidieť len lúky , voda brala čo sa dalo. Bolo to hrozné , prepadli sa cesty , ľudia boli odrezaný od sveta.

30
Lentilka
Reagovat

@BarBora: Aj ja si myslím ,že Jaro bol dosť inteligentný na to ,aby sa nechal strápniť Markízou a riešil to odchodom.
Chlap ako hora , ktorý zvládol ťažšie situácie ,sa predsa nezlomí pre Farmu.

P.S. Veď Frederika odstúpila zo súťaže , mali by si farmára zvoliť sami .

31
Hanka
Reagovat

@Hanka: Toto jméno používám dlouho, tak by mne zajímalo, jak je možné, že ho používáš

32
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
Jaro mi tam nesedel od začiatku, bol z iného sveta, v živote riešil inē problémy a nie či bude ženský, či mužský duel a asi mu aj bolo blbé byť konkurenciou tomu osadensrvu. Možno bola od začiatku nejaká exkluzįvna dohoda.

A že Viki nemala voliť FT? Kto to už teraz berie vážne?

33
Aža
Reagovat

V ukázce jsem viděla, že u Stana byla lékařka, ale uniklo mi, co mu bylo. Jen slova o nutné operaci, kterou odmítl. Nevíte někdo co se mu stalo?
To jsou věci, tato Farma je snad skrytou reklamou na lékařskou pohotovost…:)))

34
BarBora
Reagovat

@Aža:
Zápal švindlov😀

35
Jája
Reagovat

A za způsobené příkoří dostane odměnu a bude spát u ovcí Špulopingl.

36
smrček
Reagovat

@Lentilka: >> @smrček: Farma sa natáča medzi Terchovou a Zazrivou . V roku 2014 túto oblasť zasiahla povodeň ,vyliala sa 100 ročná voda , ktorá narobila obrovské škody.

Farma sa nachádzá na sedle v nadmorskej výške 810 metrov. Aj tam byla povodeň??

37
Lentilka
Reagovat

@smrček: Chytaš ma za slovíčka, nemám to tak zmapované ,aby som vedela presné miesto Farmy. Vychádzala som z tvojho príspevku 24, kde píšeš že celý ten “ cirkus“ postavila produkcia na zelenej lúke, tak že sa po tejto katastrofe vôbec našiel priestor na natáčanie Farmy.

38
Wally
Reagovat

@smrček: @Lentilka: Myslím, že to bylo opravdu postavené jen pro účely natáčení. Kuchyně by asi za 2 roky těžko tak zpustla. O spáleništi můžeme vést debatu, ale to je taky asi tak vše. Dřívější Farmy byly vždy zděné, takže tam stály už nějakou dobu.Na wiki nejsou ani souřadnice, takže žádný objekt tam dřív fakt nebyl.

39
smrček
Reagovat

@Lentilka: Chytaš ma za slovíčka, nemám to tak zmapované ,aby som vedela presné miesto Farmy.

Nechytám Tě za slovíčka. Jsem si jistý, že nevíš kde farma přesně stojí. A tu povídačku o povodni v souvislosti s objekty farmy vypusť z hlavy. Je to ZDE: https://mapy.cz/s/26LpM
Doufám, že do kopce voda nepoteče, leda že by tam snad přistál legendární NOE se svojí Archou.. :D
Ahoj S.

40
Jája
Reagovat

@smrček: A pořád dokola jak o červené pančušce. Příště se na nic neptej a najdi si to všechno sám.

41
Lady XL
Reagovat

Nedohadujte se zde,prosím, o nedůležitých věcech. Oba jste napsali zajímavé věci,co jsem si ráda přečetla! Např by mne dřív nenapadlo, že vše je vlastně „kulisa“, i když je pochopitelně s podivem, že v takovém příbytku je elektřina,fungující pitná voda atd. To člověku dochází postupně :-). A k duelu – uvědomte si (ohledně výrazů v obličeji), že se všechny „scény“ točí na několikrát a naši farmáři nejsou většinou dobří herci a tak neudrží vždy výraz „překvapení“ atd. Ke škodě Markizy. Ale fakt nesouhlasím s tím,jak opět manipulují dějem podle svých záměrů a scénářů…

42
smrcek
Reagovat

@Jája: Nic jsi nepochopila o co jde, zbytečně vše bagateliyuješ.

43
Wally
Reagovat

@Lady XL: Kdyby měli na Slovensku Kazmu, tak by to mělo jiný grády. :DDD

44
Aža
Reagovat

@smrcek: V neděli se tu pro odlehčení vedou debaty různým směrem. Koho nebaví, at přeskočí.
K tvému trvání na názoru jen tolik – a to v žertu – nebut labut – jsi normálně hnidopich.
Zajímavě jsi napsal o nově postavených prostorách na farmu, ale už se uklidni, každý má svou pravdu.
@Lady XL: Vypadalo to na staré rozpadlé bydlení, pouze se základy. Divné bylo, že tam nezůstalo jako jindy staré nářadí atd.
Nebudeme si brát iluze a špekulovat co jak, prostě nám jde o lidí a děj na farmě. Už to asi Markízu stojí hodně financí – ale zřejmě se stále vyplatí investovat.
Pokud se zlobíme nad úpravou scénáře, asi má řežie sem tam pravdu.
Kdyby nechali děj na farmářích a jejich zášti a hádavosti, zase by nás to tolik nebavilo.
F8 – byla s režii dobrá, pomohla proti klanu líných Mircovi.

46
Aža
Reagovat

@Jája: Jájo – děkuji, pobavilo a zajímavé články ……
Cesty do Farmy jsou nevyzpytatelné………

47
BarBora
Reagovat

@Aža:
Aža, Ty si boris?
A ako vieš, že by nás originálny dej nebavil? Čo myslíš, prečo to ľudia pozerajú?
To akoźe mala odísť Viki pod idiotskou zámienkou, len aby Stanko zostal v kľude, lebo by sa nám jeho výčiny nepáčili?

48
Aža
Reagovat

@BarBora: Nevím nic jistě a asi ani ty,
Jsou to jen dohady, herní plánky, které si tu svěřujeme. Stále nás to baví a možná sis všimla, že kolik lidí tolik názorů.
Já sama už jsem několikrát názor opravila, když jsem si přečetla zajímavé věci.
Skoro ve všech mých příspěvcích ale píši , že se jedná jen o můj názor…..

49
BarBora
Reagovat

Mňa práve tie umelé rozhodnutia nebavia. Na 100% to vedieť nemôžeme, hráči sú viazaní zmluvou, takže povedať nič nemôžu, ale ľudia zas nie sú blbí. A sama si sa zmieňovala o režisérskych zásahoch, na to som reagovala.
Skôr nech sa sústredia na výber zaujímavých hráčov, než potom upravovať dej. Nie vždy sa to musí podariť, ale potom to aj tak dopĺňajú a to sa už dá podľa situácie. No, keďže dopredu sa chovanie ľudí v takých podmienkach asi nedá celkom presne odhadnúť, ani to nemusí vyjsť. Ale predvádzať také smiešnosti ako včera… Len tak si niekto povie že konćí a ponechá niekoho iného? Ako to potom bude vyzerať ďalej, keď vyrobili takýto precedens?

50
JanaH
Reagovat

Já vám nevím.
Viděla jsem všechny řady, všechny duely. Ale ani jednou, že by vítěz duelu dostal ten zhovadilý nápad, že sice vyhrál, ale vlastně by raději chtěl odejít a přenechá své místo poraženému.
Za neodůvodněný odchod je pokuta, takže ti, kdo už toho „mají dost“ si duel domluví, „prohrají“ a tradá. Nebo se jim zčista jasna zhorší zdravotní stav a zase tradá. Bez pokuty.

Co když je možné i to, že vítěz duelu může odejít tak, jak, to udělala Frederika? A bylo to možné vždycky? Akorát to před ní ještě nikoho nenapadlo zkusit/provést? Protože vítěz většinou vyhrát chce, chce se vrátit do hry a je šťastný, když se mu to povede…

Mně se to totiž celé zdá na Borisy až trochu moc komplikované a překombinované a pokud toto opravdu „vymysleli“ sami, tak si tím akorát pěkně nadělali do vlastních řad a od teď se už nikdy nebude vědět, kdo se vlastně doopravdy na Farmu vrátí. :-D

51
Skála
Reagovat

@JanaH: 50./A nebude to tak,že Květa oznámila,že Jano se už nevrátí a namísto něho se vrací poslední vypadnutý,t.j. Frederika?U Borisů je všechno možné. :-)

52
JanaH
Reagovat

@Skála: to jako aby to nebylo tak komplikované a překombinované a bylo to celé jednodušší? :-D

53
Hanka
Reagovat

Skálo děkuju .
Hanko no asi proto,že se tak jmenuju a nesleduju to tady tak nemůžu vědět že už tu nějaká Hanka je.. Jen nevím kde se mi tam vzal ten obrázek?

54
Skála
Reagovat

@JanaH:52./ Mě už tam,po posledním duelu,vůbec nic nepřekvapí a vše je tam možné. :-)

55
Skála
Reagovat

@Hanka: 53./Za málo. :-)

56
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Ak by Viki naozaj chcela odísť, stačilo prehrať v dueli a nemusel zo seba robiť chumaja.
A o rēžii si žiadne ilúzie nerobím, už sa. predviedli viac x.
V priebehu 9-ich Fariem nikdy nebola možná žiadna výmena zo strany hráča.

57
Wally
Reagovat

@BarBora: Ale nikdy to nenavrhl vítěz v duelu. Vždy to byl někdo jiný. Asi jí to bylo slíbeno, aby duel okatě nevypustila.

58
BarBora
Reagovat

@Wally:
A preto Viki bojovala? Aby si potom nakakala do huby a mohla prenechať víťazstvo málo pracujúcej Eve?
Čo to obhajujete?
A všeličo sa ešte nestalo, ale vždy bol úzus, že farmár len tak odstúpiť nemôže.

59
Kara
Reagovat

Skutečný důvod, proč se Frederika tak najednou rozhodla odejít se asi nedovíme. Zvlášní bylo, že hráči před duelem najednou drželi palce Evě, a to i ti, kteří si poslední dobou přáli aby vypadla. Mně to přišlo, jako by se tam mezi nimi něco událo, co jsme neviděli. Možná nějaká drsnější hádka?

A to, že vítěz může odejít v pravidlech být může, jak to píše i JanaH v 50. Zatím se taková situace nestala a tak nejde tvrdit že je to nemožné.
Pokud se hráč rozhodne odejít, vypustí duel a bude se tam jen motat, aby si ho odbyl a pak pak jen zamává, tak je to hra pro diváky nezajímavá.
A proto by mohlo v pravidlech být, že odejít může vítěz duelu. Tím by se dosáhlo toho, aby hráč,co chce odejít bojoval jako o život a divácky to bylo zajímavé.
Hráči, který okatě vypustí duel, jen aby mohl odejít bez sankcí by mohlo být vyhrožováno pokutou.
V každém případě je tato farma ojedinělá tím, kolik hráčů už odešlo. A i když někteří diváci v návalu emocí tvrdí, že už se dívat nebudou, tak naopak, něco se děje, není to nuda a diváky to přitahuje.

60
JanaH
Reagovat

@BarBora: já kladu otázky, vidíš přece ty otazníky, že jo? :-D
No a i kdybych nakrásně cokoli obhajovala, tak to snad ještě taky můžu, či?

@Wally: jj, právě. Nikdy takovéto rozhodnutí nepřišlo ze strany vítěze duelu. Takže budeme vidět do budoucna.

61
Kara
Reagovat

@BarBora: Frederika mohla bojovat jako o život proto, že i když chce odejít, tak neodejde poražena nějakou, pro ni slabou hráčkou. Je v tom nějaká hrdost. To chápu, odešla se ctí a ne že to vzdala a dala zadarmo. Takto ukázala Evě, že je silnější. A kupodivu i v almanachu byla lepší než krásnější a seběvědomá Eva. :))

62
JanaH
Reagovat

@Kara: pravdu se určitě nedozvíme, a proto mě zaráží ta jistota některých, kteří vědí naprosto přesně, jak to všecko bylo. ;-)
A o Borisech si vážně nedělám žádné iluze.
Sice by mne zajímalo, jak chtěl křeček Stanko zařídit, že všecky „zničí“, ale návrat Evy mi taky nevadí. To by mě spíš rozladil odchod Toma, jeho hlášky nemají chybu. :-)

63
Wally
Reagovat

@Kara: Přesně to si myslím já. Frederika je taková Amazonka a lehce se nedá.

64
Kara
Reagovat

@JanaH: O Borisech si iluze neděláme :))
Třeba jen to povinné překvapení v duelech je legálně zanesena možnost ovlivnit hru režií.
A je toho víc :))))

65
INA
Reagovat

Nikdo zatím ani nepřipustil myšlenku-že Kika při rozhovoru s Květkou se natolik rozlítostnila vzpomínkou na maminku a malou sestru a přehodnotila účinkování v RS! Neodešla poražená,ale jako vítěz.A jako vítěz duelu se takto mohla rozhodnout a odejít!

66
Aža
Reagovat

Zdá se, že včera jsme s BarBor ve 47 a 48…… hodily kámen do klidné hladiny zdejšího nedělního rybníčku..
Krásná a „plodná“ diskuze. Podpořená aktuálním článkem od Jáji – 45.
Hubujeme, schvalujeme, rozebíráme a v dobrém se nakonec u jedné Farmy sejdeme.
Kujme i my spolu pikle, stejně jako Borisové (?) , a hlavně farmáři.
Vždy na začátku jsou farmáři bezbarví a vypadá to, že bude nuda. Nakonec se děj zašmodrchá a jak vidět i tady, je stále na Panáčku o čem psát.
Ovlivnování děje režii je vidět i v Jiných RS – včetně Supersatár

67
Slávka
Reagovat

@Aža: Omyl. Nie vždy. Spomeň si na začiatok Farmy 8 :D

68
BarBora
Reagovat

Čo sa Kika rozhodla dobrovoľne alebo nie, alebo s nejakou finančnou motiváciou od markízy nie je až tak zaujímavé, ale takéto prípady len nahrávajú réžii spravovať dej podľa seba a tým je to pre mňa devalvovanie originálnej hry na obyčajný seriál a tie nepozerám. Keď sa niekto sám rozhodne odísť a prehrá duel, je to jeho vlastné rozhodnutie a teda súčasť hry. Akonáhle sa poruší úzus že hráč dobrovoľne odísť nesmie, nastáva väčší priestor pre markízu.
Ale keď si dáte dohromady výroky Kiki pred duelom, kde jasné odísť nechcela a zrazu tam nechá babu čo podľa nej tam najmenej pracovala a potom si sype popol na hlavu, že oni len toť prišli a teda si nezaslúži ostať na Farme. je to celē čudné.

Eva prehrala duel, tak jednoznačne mala odísť, bez ohľadu na rozhodnutie Kiki. A Kika podľa doterajších pravidiel by musela znášať následky svojho rozhodnutia… až vtedy by sa ukázalo, ako to teda je a či Kika to naozaj chcela
Takto sa otvorila Pandorina skrinka a možno sa ešte budeme čudovať a hra pôjde do kýbla.

69
Dana
Reagovat

Celkem počítám s tim, že když se to hodí do scénáře je celá farma jeden velký švindl.I bych Kice věřila ty dojemné slzy s Kvetou před i po duelu, kdyby mezitím o ní nevyšel ten článek.
Ta si za svým jde přes mrtvoly, je to takový Stano v suknich a pak udělá tohle? Kvůli tomu, že ostatní tam od začátku o hladu a zimě dřeli a ona přišla až do hotového?
Pro holku, kterou označila, že tam nejmíň pracovala a neni tam kvůli praci ale pro Stana?Tomu já teda nevěřím.
Na jedné straně pustí, že se nezastaví před ničím a pak dojemná scénka, že ona to přenechá? Korunu tomu ještě nasadil Tomáš, že nikdo netuší jak zrovna ona by ty peníze potřebovala.
Ten kdo je z tohohle hlediska nepotřebuje je Eva, je zajištěná, dle medailonku v pohodě, na farmu si prakticky přišla vyzkoušet jaké to je.
Koukat budu, jsem zvědavá jaký paskvil ještě větší se tam může odehrát.
Jen mi vždycky vadí, když ze mě a ostatnich někdo dělá blbce.Třeba to je vyšší záměr kohosi, aby bylo trochu vzruchu.

70
Jája
Reagovat

A aby těch šaškáren nebylo málo, jak už jsem zmínila Anka pošle milenecké duo na noc do koliby hlídat ovse. Zřejmě noc veselá moc nebyla, Pingl Bobo je sprostý a nechává si zápěstí pravé ruky ošetřit mastičkou (když se může šetřit Šimon a Anka, proč ne taky on). Tolik nám praví upoutávka. Nový FT? Betonka a hurá do boje. :DDD

72
Lady XL
Reagovat

Koukla jsem se na konec duelového dílu. A jdu také diskutovat o tom, co je záměr, co je nahrané atp. Jak už někdo píše výše, přišlo mi divné, kolik hráčů hlasovalo pro návrat Evy. Přišlo mi to, jakoby se kryli, protože už tou dobou věděli, že se Eva vrátí (ovšem je možné, že se jen obávali Stana a jeho výbušnosti). Taky jsem se zarazila nad výrazy většiny, když se oznamovala výhra Frederiky. Skoro z nich čišela nuda…! Žádné extra emoce… Zkrátka záběry zřejmě několikrát opakované a tak se už nudili, protože věděli, jak to celé dopadne a byli z toho zřejmě také rozčarovaní….
Ohledně předání „výhry“. Já osobně si myslím, že na to vítěz má nárok. Prostě si se svou výhrou naloží, jak uzná za vhodné. Přijde mi to víc v pořádku, než když v minulé řadě odstoupila účastnice, aby nemusela bojovat s „těhotnou“, která těhotná jasně nebyla…. Ale jak píše, je to můj osobní názor.

73
Prochor
Reagovat

@Jája: Já mám Lenku docela rád. Tak doufám, že na farmě ještě dlouho vydrží. Naopak kvůli Stanovi jsem se přestal dívat a děkuji za vaše komentáře.

74
Jája
Reagovat

@Prochor: Mně se také ze začátku líbila, obzvláště její názory. Ovšem co se z ní stalo za posledních cca 14 dnů – to je přímo katastrofa. Nikdy bych do ní neřekla, že se přicmrdne k té hogo fogo dvojici s jejich IQ šumící trávy. Ona, která si nepřišla hledat kamarády má takovouto „oporu“? Jsou tam zajisté jiní lidé, se kterýma by si sedla. Stačí aby koukla do zrcadla a trošku se zamyslela, kde dělá chybu, že se od ní ti moudřejší odvracejí. Už jen ta její vztahovačnost je katastrofální. Proto KARMA.

75
Jája
Reagovat

Jedině tak operace šup mozek do lebky. Nebýt na farmě, tak na to kašle.
http://farma.markiza.sk/aktualne/1889324_farma-invalidov-stanovi-hrozi-operacia

76
iv
Reagovat

Vaše komentáře a vložené odkazy jsou často zajímavější než televizní Farma – díky za ně.. Dnes se na TV podívám jako obyčejně, možná se ale v noci mrknu jen na Panáčka, markízácké reklamy jsou „Smrrtt“

77
INA
Reagovat

Stano klidně řekne na kameru, že to je z jeho strany hra-že ho bolí v noci karpály- když můžou ostatní využívat zdravotnickou službu, tak proč ne on!!! Prý se mu to trošku vrátilo!!! Nabízenou operaci nepřijímá!!! Ucpání karpálního tunelu je nepříjemné brnění v dlani a prstech a on z toho dělá kovbojku, aby byl zajímavý!!

78
Slavka
Reagovat

Dobre vidim? Dasa a Jozko? Nejako sa k sebe maju. 😁 Same farma lasky 😁 No ak niekto potrebujete novu lasku, chodte na Farmu. Budte si isty ze tam najdete svoju spriaznenu dusu 😁

79
Franz
Reagovat

Jé, vidím, že Farma má ještě pořád spoustu fanoušků i zde na Panáčkovi. Nejsem již příznivec této zmanipulované hry, ale poslední duel jsem náhodou viděl a musím se usmívat. Markíza opět umí zblbnout diváky. Geissen Solárika tam už nemají (ten už sázku vyhrál), tak to hrají na sexicu Evičku, která má podporu i od farmářů z předešlých řad. Jeden zná druhého a všichni jsme jedna velká rodina. Padouch, nebo hrdina, my jsme jedna rodina. Např. proč se vedoucí přenosového vozu jmenuje Jozef Mokráň?
Přeji všem divákům této RS pěknou zábavu. Snad to Markíza dotlačí na číslo deset.

81
Eva původní
Reagovat

Díky všem za počteníčko@Jája: uštěkaná Léňa slítla ze střechy, Pingl Bobo se zničeho nic roznemohl, fakt farma plná kriplíků :-( Velice jsem zvědava jak se to vše vyvrbí :-))

82
Johana
Reagovat

@Jája: to je jako když zloděj křičí chyťte zloděje…Markíza si sama upravuje pravidla farmy ve velkém, jak se to zrovna hodí a toto mi přijde jak uměle vytvořený zástupní problém.
Pokud vím, sluhové se mají starat o teplo, to znamená i napílit dřevo, ale když FT určí ještě někoho, kdo to dřevo bude pílit s nimi, zas až takové porušení pravidel v tom nevidím.

83
Milu
Reagovat

Milí farmáři….dnes jsem šťastná!!!!!Moc šťastná….jsem potřetí babičkou….máme vnoučka Štěpánka….

84
iv
Reagovat

@Milu: 83: Milu, to je dnes asi nejhezčí internetová zpráva.. Oslavuj.. A nezapomínej psát:).

85
Hanka
Reagovat

@Milu: Není co říct, jen veliká,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, gratulace. Ať jsou oba zdráví.

86
Johana
Reagovat

@Milu: gratuluji, ať je dítko zdravé a šťastné…já bábou až za měsíc a půl a poprvé:)

87
Hanka
Reagovat

Oprava: zdraví!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88
Milu
Reagovat

@iv: @Hanka: Moc Vám děkuji ….jsem opravdu šťastná….od dcery mám dvě vnoučátka…no…vnuk tento měsíc 20 a vnučka také tento měsíc 14…takže všechna vnoučátka v říjnu!!

89
Milu
Reagovat

@Johana: i tobě moc děkuji za blahopřání….jsem sama doma…nalika jsem si panáčka metaxy a užívám si to…

90
Milu
Reagovat

@Johana: potom dej vědět….už teď přeji,aby bylo vše bylo šťastné!!!

91
Johana
Reagovat

@Milu: dám, bude to taky ještě farmářský synek:)…virtuálně připíjím s tebou.

92
Aža
Reagovat

Stano křeček – je pohledný, pracovitý muž, tak ho vidí Eva. Myslím, že si Eva takového líného a vykutáleného prevíta nezaslouží.
Eva se už v životě postavila na vlastní nohy, Dokázala otevřít zavedený obchod. Kdyby jí na farmě neovlivnoval vypečený Stano a štáb režie jí nenavedl do role zamilované,
uknourané citlivky, ukázala by co je v ní.
@Slávka: ku 67 – ano na začátek F8 se jen tak nezapomene…)))))) Ta se prožívala tady na Panáčku naplno.
Dáša a Jožin jsou asi dvojice, připravená k zastoupení v případě nouze nových zamilovaných..:)))))
Kdosi nahoře píše, že by měli vybírat kvalitnější lidi do této RS.
Kde je vezmou? Markíza stojí asi právě o taková ÉRA, jaká se tu produkcírují…..

93
Aža
Reagovat

MILU – radostná novina se objevila na Panáčku,
ano, máme tady novou štastnou babičku.
Babičce i Štěpánkovi, tolik lidí tady přeje,
at je zdravý a rodičům i babi radost nese….

94
Milu
Reagovat

@Aža: Děkuji Aži za krásná písenka…jsi zlatíčko…♥

95
Milu
Reagovat

@Johana: těším se….já skoro nepiji….a tak už z jednoho panáčka :-D se mi plete jazyk…chiii

96
JanaH
Reagovat

Tak Staníka nám trápí obyčejné karpály. Může být ale klidný, na to se vážně neumírá. Spíš má zápal švindlů před zvolení sluhy.

A Milu, ode mne taky velká gratulace! Pozvedám virtuální číšku na jeho i tvoje zdraví.

97
Milu
Reagovat

@JanaH: Jani moc díky….☼♫☼

98
Jája
Reagovat

Milu, přidávám se ke gratulantům a jako čtyřnásobná bába (vše v průběhu 4 let) přeji ať vám roste ve zdraví. Ať se za ním ženské otáčejí už od miminka. :D

99
Dana
Reagovat

Tak to je dobré vědět, že Stanika trápí karpály.Bude třeba vzít ho do duelu a vybrat řezání dřeva.Jestli nesimuluje, zaručeně to nedá.
MILU moc ti gratuluji.

100
Jája
Reagovat

Fb ke Štěkně:
Katka Dorociaková Knižková Ja som jej celkom fandila, lebo na rovinu vedela povedat aj do oci, ze neni taka hnusna intriganka ako Dasa, aj maka riadne. Ale teda to s tou Evou som nepochopila, co sa do nej zamilovala? Ale teda zaklincovala svoju hlupost, ked zacala tocit o urieknuti, to je iq 3,2,1,0….v dnesnej dobe to snad povie, len uplny analfabet co nepobral ani ZS.
Hana Dulajová hej alenka a mirka a všetky čarodejnice moja zlatá to ta faloš ťa uriekla

101
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Lenka bola na začiatku môj kôň, teraz mi už lezie na nervy určite viac ako Stano. K všetkému sa musí vyjadriť a dosť odritným spôsobom, svojím chovaním vnáša nervozitu do pohodovej atmosféry a tie jej gsichty a pohľady sú odpudivé. Nevadí mi, že sa pridružila k Eve, to je mierna a celkom milá povaha, ale nemusí byť preto útočná k druhým len preto, že sa jej niečo na ich názore znepáči. Stano je Stano, nemyslím si, že je zlý, skôr taký pes, čo breše, ale nekúše a v zlom rozpoložení aj hňup. Práve na Viki som bola zvedavá a tá je preč.

V kľude som si pozrela reprízu a bola by som ochotná pristúpiť na verziu Vikinho dobrovoľného odchodu. Ju tie kravy asi naozaj riadne vyľakali, lebo vtedy začala uvažovať nad zdrhom z Farmy. Ale aj keby to tak bolo, nemali jej to dovoliť. Kvetka to zhrnula tak, že je to neštandardná situácia, ale neštandardný je aj Vikin život a …. bodka. Asi sa im to hodilo do karát.

102
Milu
Reagovat

@Jája: Jáji…děkuji….moc.-..třeba za rok napíši,že jsem tě dohonila:-))Kdoví…hlavně,aby byl zdravý…☼♫☼

103
Milu
Reagovat

@Dana: Dani…děkuji..☼♫☼

104
BarBora
Reagovat

@Milu:
Aha, Štefanko sa narodil! Gratulujem a hlavne zdravíčko prajem!!!

105
Janica
Reagovat

@Milu: velká gratulace, Štěpánkovi zdravíčko, štěstíčko a jako 9ti násobná babka volám
„přidat, přidat…..“
To byl trapný konec duelu, k tomu nelze nic dodávat…

106
anonymous
Reagovat

Pro případné nedočkavé, a touto informací nedisponující lidi – farmářka nebo farmář týdne je…

http://reality-show.panacek.com/48499-farma-9-prvni-obet-lano-z-ni-vytahlo-vsechnu-silu.html#comment-1026006

…na 145. místě :-)

107
JanaH
Reagovat

Takže se konečně ukazuje pravá Štěkny tvář. On se nikdo nevydrží přetvařovat do nekonečna.

108
Kara
Reagovat

@anonymous: Díky, to se dalo čekat.

109
Aža
Reagovat

@JanaH: Asi jsem četla něco jiného, (o vypadnuté farmářce atd.) Je možné, že by Lenka byla FT.??
Pokud se zváží znovu duel, tak Kvetka již musela předem vědět, že Fr. chce odejít.
Tvářila se překvapeně, ale rozhodnutí o schválení odchodu už muselo býti projednáváno před duelem.
Byla to nová situace, není v pravidlech a tak by musela požádat o schválení vedení.
Tudíž farmáři dejme tomu netušili, ale režie probírala její žádost a ustoupila pravidlům.

110
Milu
Reagovat

@BarBora:…moc děkuji Bar….. ☼♫☼

111
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Mne sa na Lenke páčila hlavne priamosť a tá zostala, len si myslí, že ju musí neustále dávať na obdiv a všetko komentovať a to dosť nevábnym spôsobom. Navyše, jej názory sú naozaj dosť subjektívne a nie vždy zodpovedajú reálu a bude sa hádať a presadzovať to svoje nasilu, lebo ona to tak vidí a teda je to tak… A asi na základe priiamosti som si myslela, že bude odvážnejšia a to teda nie je.

112
Fixa
Reagovat

Miluji besedy od páteční do pondělní farmy, co osoba to názor. Jste báječní. Duel i u mne vyvolal smíšené pocity. No všechno je jak být musí, ale Stano-špekáček by tam už být nemusel. Jeho arogantní chování je neskutečné, Evě se divím a myslím si, že nebýt farmy, tak v civilu by si o něho ani kolo neopřela.

113
JanaH
Reagovat

@BarBora: já jsem si ji za Štěknu označila hned na začátku a pak to na ni moc nesedělo, ale posledních pár dní zase přesně sedí. :-D Ona se podle mě dost ovládala, když na ni Betonářka a ostatní zaútočili pro její odtažité chování a snažila se ukázat, že je „lepší“ než ji vidí. Ale frflala v podstatě furt.

114
JanaH
Reagovat

@Aža: teď tě asi nechápu… já jsem nikde netvrdila, že Štěkna bude FT.

115
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Jej ráznejší spôsob reči mi až tak nevadil, baže na začiatku sa držala dosť pri zemi, aspoň oproti tomu, čo predvádza posledný čas. To mi je už protivné, mala by začať hamovať. A je dosť agresívna, ak sa jej niečo nepáči. Anka od nej chcela len aby si ju nevšímala a ona aj s plnými ústami tam čosi na ňu štekala ďalej, na Ankinom tichom úprku som sa musela smiať.

116
Jája
Reagovat

Anka před výběrem druhého duelanta řekla, že Špulaňa dostala trest za nesplněný úkol (přístřešek pro pastýře dělala Jezinka). Ale nikde už není zmínka jaký trest dostala, prý ho splnila – čí ruce ho splnily? Důležitý okamžik, který by potěšil většinu diváků byl vystřižen. Koho zase borisové chrání?
Podle razantnosti úprav pravidel FT soudím, že se ke slovu dostala Betonka, proto i ty nervní psychovýbuchy a náhlé onemocnění Pingla Bobo. V tom případě místo mastičky mu měl zdravotník doručit plnou dodávku jednorázových plen největší velikosti (byť něco zhubl, špeky mu pořád ještě visí).

117
Milu
Reagovat

@Kara: Kara…občas uhodnu …ale teď mi to vůbec nesedí…hm…chytrá holka:-)♫

118
Sova
Reagovat

Nechcem naštrbovať vaše konšpirácie, ale možno majú trochu pozmenené zmluvy a po vyhratom dueli súťažiaci môže beztrestne odísť. Ktovie. Na každej farme sa diali „podivnosti“, prekročenia hraníc a všetko dopadlo inak, ako predpokladal divák alebo naznačili mamy a tatovia Fariem 1 až 8 prostredníctvom Kvetuše či Hudákových, mimochodom veľmi trefných, zábavných (a preto ma z celej farmy bavia najviac) komentárov.
Zrejme iba Chocholatý Jano odišiel z dôvodu ponuky štábu, a to preto, že nátlak, pomaly sa posúvajúci k mobingu, bol evidentný a nezastaviteľný.

119
Eva původní
Reagovat

@Milu: Ahoj, Milu, to jsem se tu dočetla krásnou zprávu :-)) tak vše nejlepší co se dá v životě přát, hlavně zdraví, zdraví a ještě jednou zdraví, ze srdce Tobě, mladé rodince a hlavně tomu malinkému drobečkovi Štěpánkovi přeje virtuální teta Eva :-))

120
Kara
Reagovat

@Milu: Už i podle článku, na který tu dávala Jája odkaz – 80, tak se to dá odhadnout. Jen napovím, že to bude chlap. Ale za chvíli už nám farma pojede a uvidíme. Jsem na dnešek zvědavá, jak se farmáři postaví k tomu kotrmelci s duelem a jak přijmou to, že se vrátila Eva. A jak se bude tvářit ona. Mně osobně by bylo trapné přijmout takovou možnost pokračování ve hře.

121
Milu
Reagovat

@Eva původní: Děkuji tetičko Evičko….jsi zlatíčko ♫☼♫♥

122
Milu
Reagovat

@Kara: …děkuji….moc…☼♫☼

123
Kara
Reagovat

Na fb se objevil i takový příspěvek –
frederika se vraci zpet za posledniho Jana ktery opustil farmu ze zdr.duvodu..budete prkvapeni jak to ma rezie zmaknuty

Takový tah by se mně líbil. Ten další zvrat by oživil dění mezi farmáři. A Stana ještě jako sluhu kdyby dali :)))))))

124
Skála
Reagovat

@Kara: 123./Já jsem to předpovídal již ve svém příspěvku 51 :-)

125
Milu
Reagovat

@Kara: tak to by se líbilo i mně….a to,že by se mohla Frederika vrátit mne napadlo hned,jak Kvetka vyslovila,že Jano se už nevrátí….ale to jsme si mysleli skoro všichni….ale hlavně Stana za sluhu….jooooooooooo…měj se…☼♫☼

126
Milu
Reagovat

…jsou doma z duelu….Eva to před kamerou rozebírá….prý je zpátky kvůli Stanovi….a že i viděla,že ji chtějí zpátky….
Anka si užívá poslední hodiny vlády….

127
Milu
Reagovat

Lenka se diví…říká,že ji někdo nepřeje…a já zase říkám…na každou svini se vaří voda:-DD

Jana o Tomášovi….skoro vše dobré…pozitívní….pokud si to nepokazí….prostě Jana…vždycky dvířka otevřená….

Dáša,,,dva dny po sobě dělat oštěpky je opravdu únavné…hm…

na kolibě hádají kdo bude FT…prý Tomáš nebo Jana….

128
Milu
Reagovat

Dáša by se nebála vyhodit Evku…..po boji je každý generál….
Jana je zase chytrá….že co bude,když opravdu vypadne….pořád to přetřásají…
…Dáša se ptá,jestli jsou rádi,že se vrátila Eva….Jana na plnou pusu řekla,že by si přála Frederiku…..
Dáša kam vítr,tam plášť…je hnusná…mně tedy ano:-((

Eva už netipuje,kdo bude FT…nic jí nevychází….

129
Milu
Reagovat

a je tady Kvetka a vyzvídá….Eva je šťastná,že je zpátky….je jí líto Frederiky,že odešla….

Janě je po Frederice moc smutno…..Miška je také smutná….ale bere její rozhodnutí….nechápe rozhodnutí Frederiky….

Tomáš …prý Frederika odešla ve velkém stylu….oceňuje to…

Lenka zase kecá…práší se jí od huby!!

Za FT odhadují všichni Tomáše nebo Janka….Jožko se směje,že bude on…že bude reparát:-DDD

130
Milu
Reagovat

Je reklama….chci napsat,že loket je lepší/lékaře jsem odložila,ale vím,že budu muset…později…/ a snažím se psát rychle….tak snad prominete nějaké překlepy nebo špatně volená slova….někdy se sama nestačím divit,co jsem napsala…hm…

131
Milu
Reagovat

Kvetka otevírá obálku….a Farmářem týdne je……..Tomáš!!!!

132
Milu
Reagovat

ps:napsala,že ví,že to nechtěl,ale že si potřebuje odpočinout a hlavně imunitu….a ještě…po cestě na farmu mu upletla takový krásný…ani nevím….takovou šňůrku…

Eva chytře řekla,že Tomáš je se Stanom kamarád a je to pro ně lepší,než kdyby byla Janka….

Anna předává….Jana je moc ráda,že je Tomáš FT….Dáša vyzvídá od Jany….p=roč ona by nechtěla být FT….Jana nemá obavy ze služky….

133
Milu
Reagovat

Stano myje Evě vlasy….Jana nahlas uvažuje,kdo bude služka….

Stano o Tomášovi….že chce být se všemi kamarád….Tomáš krásně klidně rozděluje úkoly na večer….je velmi rozumný….bude trvat na tom,aby si dělali přidělené úlohy….nechce křičet…a jestli se nepletu,prvně někdo řekl…prosím…
Stano jen hraje…ruce ho bolí…ale je …raději nic…nemám slovo…ale chce se šetřit….

134
Milu
Reagovat

Eva….Stano prý si nestěžuje na bolest….a teď to musí být vážné,když volali zdravotníky….je to opravdu hloupá blondýna….:-DD
A Stano operaci odmítá….bude bojovat za každou cenu“:-DD

135
Milu
Reagovat

Jožko a Šimon pracují na dokončení kuchyně….
Lenka se nabídla,že bude vařit…že si odpočine….

Tomáš si pochvaluje,jak dnešní den je super….

Dáša chytla rozhovor,že Stano s Tomášem si dají ty peníze…když oba budou ve finále…Tomáš si ze Stana udělal legraci….

136
Milu
Reagovat

je večer a jde se dojit….Stano tipuje,že bude podojeno za hodinu a půl….
MNartinovi se nelíbí,jak Stano zachází se zvířátkama…že je tahá za uši aj….
Míška se hádá se Stanem….ale nevím,o čem….

a je tady opět reklama….

137
Lentilka
Reagovat

@Milu: Nech Vám v zdraví , láske rastie , nech Vám dáva iba šťastie. Vo dne , v noci, skrátka stále , nech Vás teší chlapča malé . Srdečne blahoželám 🍸🍸🍸

138
Milu
Reagovat

Tomáš děkuje přírodě a zvířátkám za to,že tam mohou být…mají na večeři placky…

Lenka si stěžuje na nohu,že ji moc bolí…..

…aaaaaaaaa…Tomáš mění pravidla….musí být uklízené boty…jinak je vyhodí…
trvá na tom,aby si po sobě umývali nádobí…aby všichni řezali dřevo,pokud nebudou stíhat…že to bere na sebe….

a po večeři stůl pravdy….že by další Kvetka???Chiiiiiiii….

Všechny prosí,aby ho respektovali….podle mne je to nereálné….

139
Lentilka
Reagovat

@Sova: Rozprávač je Dušan Szabó nie Hudák. Ináč sa na nich bavím aj ja sú veľmi trefné 😘

140
Milu
Reagovat

Tomáš …malý konflikt z Miškou….na rovinu si řekli,co si myslí…bylo to o přidělené práci….

Po celodenní práci má někdo chuť se vybavovat…..
Stano je z Evou nahoře….probírají slouhy….pořád mele stejné dokola….

Tomáš už v ukázce na ně křičel….asi budeme zklamaní….samolibý frajírek….nop,možná to byla jen ukázka….

141
JanaH
Reagovat

@Lentilka: díky, žes to uvedla na pravou míru.

142
Milu
Reagovat

@Lentilka: jsi hodná…moc děkuji….☼♫♫☼

143
Milu
Reagovat

Ještě k Tomášovi….pořád on FT nebude….a potom během pár hodin si mění pravidla,vypadá to jako by to měl připravené……stůl pravdy…přece mu nikdo nebude prozrazovat taktiku….na koho je nas..ný…s pořádkem souhlasím….myslím boty….

v ukázce byl jako pán…v klobouku s fajkou s nimi komunikuje….a potom i zařval….

144
Skála
Reagovat

@Milu: Milu díky.

145
Lady XL
Reagovat

Děkuji Milu a dodatečně se připojuji s gratulací k vnoučátku!!! Ať je zdravé,šťastné a dělá vám jen radost.

146
milu
Reagovat

@Skála: jasně…máš písmenka….jukni

147
Milu
Reagovat

oprava 143…neměl fajfku…:-)

148
Milu
Reagovat

@Lady XL: Lady…moc děkuji..♫☼♫

149
Lentilka
Reagovat

Kúsok z článku o Tomášovi z jedného časopisu:

Svojrázna postavička rozhodne ovplyvní dianie na Farme,ako totiž sám tvrdí: Vždy hovorím , čo si myslím. Niekto to možno berie za zlú vlastnosť, ale ja to považujem za svoju devízu.

Výstredný Bratislavčan vyrastal väčšinu života sám s mamou. Jeho slabou stránkou je snaha presviedčať všetkých o svojej pravde , čo sa ostatným farmárom asi nebude páčiť. Kedysi mal v tomto smere až sklony k agresivite , snaží sa však so sebou pracovať a nestavať na výbušnosti , ale na sile argumentov . Azda mu toto odhodlanie vydrží aj v šou. (Podľa ukážky asi ťažko )
Aby to nebol druhý Mayer.

…Som pacifista a striktný vegetárian. Mäso a výrobky zo zvierat nedám do úst v žiadnom prípade…Tomy navyše nepije alkohol , no ako tvrdí , nijako mu to nebráni v zábave a roztopašnosti . Priznáva,že má za sebou veľmi divoké roky počas dospievania. V súčasnosti sa pokúša viesť usadlejší život aj vďaka priateľke. Verí , že to bude láska na celý život.

150
Fixa
Reagovat

@Milu: /136 – Nehádala se Miška se Stanem pro jeho nevhodné chování k ovečkám? I v záběru bylo vidět jak to nebohé zvířátko tahá za ocas. Nijak se netajím, že považuji Stana za despotu.

151
Dana
Reagovat

Za necitlivé chování ke zvířatům by mohl taky vyletět z farmy ven.Už se kdysi stalo, že hospodář pro neco podobného takhle okamžitě jednoho kluka vyhodil i s kufrem.

152
BarBora
Reagovat

Lazaret. Už aj hafana museli odniesť. Za chvíľu tam budú ovce bez chvosta. Ťahať ovcu za chvost som na môj dušu videla 1.-ý x.
Ľudia nudní, zato režisér až moc ohybný. Kvakoty, kvakoty kvak. Začína mi byť nejak smíšno z tejto Farmy.

153
Sova
Reagovat

@Lentilka: Dikes, samozrejme, že nie Hudák, ani neviem, prečo mi to tam vletelo, veď som nepísala za hlbokej noci. :).

154
Prochor
Reagovat

@Dana: To byla „hustá“ Lulu za chování k ovečkám.

155
Dana
Reagovat

@Prochor to nebyla Lulu, byl to kluk a mam dojem ze ve farmě co byl na ní Paco.
Koukal jste někdo na Telerano? Byla tam Kika?Protože jestli ne, možno spekulovat o návratu snad.

156
Eva původní
Reagovat

@Dana: Já jsem koukala a Frederika tam nebyla, tak si taky myslím, že se něco chystá. Jestli se vrátí, tak těžko pochopit co Borisovci dělají za skopičiny…
@Milu: Milu, díky za komentář, snažila jsem se dívat, ale znáš mě jak to skončilo :-)

157
Eva původní
Reagovat

@Prochor: Lulu se zachovala hnusně k rybičce :-)) Za hnusné chování ke zvířatům byl vyhozen nějaký chlap, jak napsala Dana, ale taky si nevybavuji jméno.
Jinak díky všem za příspěvky :-)

158
Lentilka
Reagovat

Vyhodil Patrika Mirgu bol na farme s Rezom ,mali v noci strážiť a išli spať tak nejak to bolo ,a potom tie ovce mali hnačky tuším to bola Farma 5 ,ale raz aj jednej dievčine vyhodil kufre ,lebo nerobila nič ako slúžka , taká blondína ale meno už neviem . Predtým boli prísnejšie pravidlá ,aj Pavlík spal vonku a kosil lúku.

159
iv
Reagovat

A Stanovi opakovaně na fb píší, že je už doma, to jsou dobré zprávy. Jsem zvědavá za jakých okolností skončí.. Docela by se mi líbilo, kdyby ho s ostudou vyloučili.. Za chování ke zvířatům, viz třeba včerejší díl a pro nedodržování pravidel.

160
Fixa
Reagovat

@Lentilka: Bylo to na Farmě 3, jméno si také nepamatuji, ale mám za to, že byla FT a mluvilo se o ní jako o dívce s eskortní služby. Pokud si vzpomínám tak na louce nespával Pavlík, ale Michal – takové nevychované dítě s bohatší rodiny. Michal byl vidět v nějakém lásky plném objetí s Janou z F8, která měla být údajně v jiném stavu.

161
Fixa
Reagovat

@Fixa: oprava z eskortní služby – hanba mě fackuje, ale už se stalo.

162
Eva původní
Reagovat

@Fixa: On se jmenoval Michal a příjmením Pavlík, přezdívka Baklažán a bylo mu asi 18 a rozcapenec z bohaté rodiny, jojo a začal si techtle mechtle s Janou zF8

163
Aža
Reagovat

Zhlédnuto v pohodě, už jsem si zvykla na děj s vymýšlením možných typů na farmáře, později na vyhlášení sluhů. A drby, drby.
Během farmářských diskuzí se věnuji krásné přírodě a zvířatům-
Pejska asi odnesli B. asi se nikdo z far. v životě nestaral o psy. Ani zmínka o něm od Kvetky……
Ach jo, hrdina Stano si myslí, že farma je jenom o něm. Hvězda Farmy.
Už netančí zamilované tanečky kolem Evy, ale chlubí se tím, jak obelhat lidi a jak se bude ulejvat.. Dobře , že vím, že daleko nedojde.
Jen jsem zvědavá, s kým se bude na bulváru fotit v objetí …….

164
Dana
Reagovat

Pavlika jsem nemyslela, toho Patrika Mirgu jak tu napsala Lentilka.Tam bylo nejen to spani misto hlídání, taky snad nějaké nakopnuti zvířete které se mu pletlo pry pod nohama.Martin mu řekl, ať si přinese věci a vyhodil je ven za vrátka a jeho vyrazil z farmy.Jestlip viděl jak ten vypatlanec ubližoval ovcim při dojení.

165
Dana
Reagovat

Nechápu na základě čeho si tahle namyšlená nula myslí, že mu všechno projde.

166
Aža
Reagovat

Vzpomínám, že po ukončení RS – Hotel Paradis– tuším na Prima-love, byl rozhovor s dívkou, která zůstala druhá.
Říkala tam, že to jen vypadalo, že štáb s nimi nesměl komunikovat. Vždy večer po natáčení se scházeli, komentovali a děj a i osobní věci. Nařkla právě tu co vyhrála, že se kamarádila se ženou v režii. (tím byla v podezření, že vyhrála)…..
To byla RS nanic, upravovaná dle toho jak to komu vyhovovalo.

167
Lentilka
Reagovat

@Dana: Ono tam tuším toho ubližovania zvieratám bolo viac, aj Matúš tam mal konflikt ohľadom oviec , no odniesol si to Patrik , pamätám ešte ako kvôli tomu Reza vystrájal …

168
Lentilka
Reagovat

@Aža: Napadlo ma tiež ,že na jednej Farme sa farmári preriekli že v ich izbe spí niekto opitý zo štábu ,čo sme usúdili ,že večer s nimi popíjali. A nemohli sa ísť prezliekať a vyfintiť na duel .

169
Lentilka
Reagovat

Ešte si pozrite toto alebo tie šikovné nech tu hodia link.

Hitky.sk.
Dračica Eva z Farmy sa zúčastnila Miss Carat Tuning 2011: Naozaj je to ona?

Podľa fotiek sa mne osobne páčila viac predtým ako teraz.

171
Milu
Reagovat

…já bych ji tam rozhodně nepoznala….slušelo jí to mnohem více….

https://hitky.sk/video-dracica-eva-z-farmy-sa-zucastnila-miss-carat-tuning-2011-naozaj-je-toto-ona/

172
Milu
Reagovat

@Kara: byla jsi asi o setinku rychlejší…:-DDD

173
Prochor
Reagovat

@Eva původní: Nemyslel jsem Lulu z minulé řady ale „hustou“Lulu. Jak někdo píše nade mnou – z eskortní služby z dřívější řady. Martin vzal její kufr a hodil ho za plot a za ním vykopl Lulu. Ta potom přespala v duelovém domku a druhý den se na farmě omluvila a byla zase vrácena do hry.

174
Aža
Reagovat

@Lentilka: Ano, to jsi mi osvěžila v paměti, i Prochor má pravdu.
Hi hi a to si už stěžuji, že mám hlavu profičenou…..jak jsme si potvrdili s kamarádkou, hlava funguje . – ale zapomínáme to dál do ULOŽTO – . :)))))))

F 8 -Miro při vší robotě a navíc zlých vztazích na farmě, za tu dobu co trvá F9, už stačil udělat sochu svatého a pak i druhou. Makal a byl opakovaně sluhou.
Jožin je stále v pozadí, na FT pohořel a nic moc se nevytáhl ani s plánky.
Zda -li míři na vítěze, (i režie), má k cíli hodně daleko – nebo ho získá lehce.

175
Prochor
Reagovat

@Fixa: Ta vyhozená „hustá“ Lulu se jmenovala Lucia Nemčeková ze 3.řady.
http://farma.epizody.online/lucia-nemcekova-farma-markiza-farma-3-2012/

Z komentářů je patrné že ji Martin vyhodil.
Například:

„No Lucie nevim nevim kdyby mi nekdo hodil takhle s kufrem a jeste za nic (ty jsi taky nekopala zvirata a nedelala jim zle) ja bych se vratila vzala bych neco a pretahla bych ho bud lopatou nebo vidlama bachrona zajebaneho. nebo tu p… co to tam z povzdali diriguje slaboh. stydte se…“

176
Lentilka
Reagovat

Trošku som pátrala…Bola to Lucia Nemčeková ,ktorá v návale zlosti nemala problém dopriať FT smrť a zakopanie do zeme podľa mafiánskych praktík.
Lucia viedla konflikty so všetkými spoluhráčmi a bez použitia vulgarizmov s nikým ani nekomunikovala.
Bola na farme s Kállaykou a Štrauzom ,ktorý si naschvál porezal nohu ,bol to tiež taký psychopat.

Jeho brat je manželom Plačkovej .
Na Farmách už boli všelijaké kreatúry , ale bolo to aspoň pozerateľnejšie .

177
Lentilka
Reagovat

@Prochor: Sorry ,predbehol si ma …

178
JanaH
Reagovat

@Prochor, Lentilka: jj, jí Martin hodil kufr přes plot. Patrik byl vyhozen za ovce+ slepici a Matúš měl s ovcemi namále (5.řada).
A osvěžte mi, prosím, někdo paměť, zač byla odejita Douchová ze 6? Nějak se vykouřilo, akorát ji vidím, jak Martin jede na svém supr traktoru a ona za ním klopýtá pěšky s kufrem…

179
Eva původní
Reagovat

@Prochor: Aha, tak Lula I. :-) Vůbec si na ni nevzpomínám i když jsem se podívala na Tvůj odkaz ve 175. Ovšem tím co provozovala mi připoměla Irenku (Kurva, hoši guten tag) jí Bohuš též vyhodil tašky za plot :-))
Jsem ráda, že je FT Tomáš a ne Jana. Nějaká naštvaná pořád a taková odulá mi přišla, asi z toho šrotu.
Jak se vám líběj ty záclonky od půlky okna dolů. Mnohem hezčí by to bylo kdyby je zavěsily odshora, se divím, že to Anku nenapadlo.

180
JanaH
Reagovat

@Eva původní: on Martin při zadávání říkal, že mají být do půlky oken. Taky jsem to pochopila tak, že zhora.

A jak se vám líbil Martinův syneček Samko? :-)

181
Lentilka
Reagovat

@Eva původní: Už som písala,že to majú zlé ,ale vidíš im vyhovuje všetko . Malo to byť zavesené zhora a v strede zviazané mašličkou , jednou nie na dve strany.

182
Dana
Reagovat

Takhle povešené krátké záclonky jsem ještě neviděla, ale zase úplně hrozné to neni.
U Jany pořád čekám až bude ft, v medailonku z domova měla od rodiny doporučení ať se jde vyřvat na farmu.Slyšeli jste ji to dělat? Evidentně se drží zpátky a teprve se projeví její pravá tvář až jí trochu ujedou nervy.Funkce ft je na to jak dělaná.Kromě ocumlávání oslů jsem od ní žádnou výraznou akci neviděla.Když sekala s Jarem tu kladu na napajedlo, to ukázala, že fakt má asi páru.

184
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Duchová sa neprevinila ničím ,vypadla v dueli s Hrmovou , s ktorou chcela byť veľká kamarátka ale Jana o ňu záujem nemala. A to ,že ju Martin nechal ísť za traktorom , tak sa na diskiusii skonštatovalo ako jeho neslušnosť. Aj tak pre nich chodilo auto .

185
Dana
Reagovat

Nejvtipněji z farmy odešla Jana Hrmová, která si přikázala na provázek prasátko a odkráčela po cestě.I když ji to možná režie navedla, aspoň to bylo stylové.

186
JanaH
Reagovat

@Lentilka: ale já myslím Douchovou – Miriama Čaládyová ze šestky. ;-)

187
Aža
Reagovat

U postele Stana jsem zahlédla foto chlapce, byl to asi ten jeho synek, ale je svobodný.

S odstupem času co si vzpomínám, nejvíce zajímaví a slušní farmáři byli ve farmě 1.
Zdá se, že byli ještě dobrá parta a tolik se celou dobu neřešily volby F a sluhů.
Byla legrace i práce. I když i tam za lehlého pokynu Markízy – ale to se až tak neřešilo,

Je vidět, že F9 zas nás tolik nebere, osvěžujeme si vzpomínky na minulé a bavíme se.

188
Jája
Reagovat

@Aža: Devítka je od začátku nějaká divná, už tím výběrem Fňukna, Manekýn, Dědula a Kartáč. Co s tím materiálem chtěli borisové dělat?
Pingl Bobo je rozvedený a někdo už na něj na Fb práskl, že i mimo farmu je mimozemšťan a jeho ex mu syna nechce dávat. Takže to co vidíme je zřejmě i ve skutečném životě.

189
Jája
Reagovat

Reakce na Pinglovo chování:
aj mne lezie na nervy a to čo spravil s tou ovcou,to by mal niekto urobit jemu😉😉

Ludmila Valachovičová Fádlikova :D Jasný, jestli se nikdo nehlásí, že ho potahá za ocas, tak se dobrovolně hlásím.

Rada pomôzem;-D) aj priviazem

190
Johana
Reagovat

Ještě k těm záclonkám…Anka to ušila a pověsila přesně podle přání Martina. Martin to Ance vysvětloval a ukazoval palicí, že mají být pověšeny od půlky dolů a svázané mašlí. Taky mi to připadalo divné a byla jsem zvědavá, jak to bude vypadat…už si zvykám:)

Tomáš bude asi ten týpek, co je v klidu jen když ostatní kolem poslušně panáčkují a neodmlouvají. Zatím jsem ho měla v oblíbených, protože ten vztah ke zvířatům nehrál a měl docela dobré hlášky, tak snad se to nebude měnit za dobu jeho vlády.
Dost mi začíná lézt na nervy ušatá Miška…co měl kdo dělat a neudělal ví naprosto přesně, ale sama zatím moc práce neukázala. U ní mám pocit, že si plete pravdomluvnost s drzostí.

191
Dana
Reagovat

Na začátku všichni většinou pracují, pak se přijde na to, kdo se rád uleje postupně se pozorují kdo pracuje vic a kdo míň.Viz diskuze o oštěpcích, což vypadá jako práce docela v pohodě, pod střechou. Na rozdíl od dojeni třeba.
Přesto některé frflaji, že tim zabijou celý den.To znamená asi, že jinak by se někam zašily a nedělaly nic.

192
Lenka O
Reagovat

@Jája: Ahoj farmári :) nějak mě tato devítka zatím nechává chladnou, nevím zda je závada na mém přijímači? ale velký souhlas s Jájou, taky bych toho debila potahala.. začíná se tam chovat docela agresivně, zvířata si to nezaslouží.. bych ho chrápla jenom jednou. A už si připravuje půdu k odchodu, no na karpály, to snad farma ještě neviděla, ha ha.. jinak zdravím všechny panáčkovce a děkuju, že diskuze je pořád suprrr.

193
anonymous
Reagovat

Služka sem, sluha tam, co já s nimi udělám?!

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nezjišťovat! ***

https://cs.wikipedia.org/wiki/Jmeniny_na_Slovensku

Anton(ín),
veze kmín,
veze Káču na trakaču,
posadí ji za komín!

Kdopak to má svátek 9 dní před tímto řidičem trakaře?

Alžběta, Alžběta, vydala se do světa,
a v tom světě, ztratila se, i ta naše popleta!

Kdopak to má svátek 6 dní před touto zbloudilkou zabloudivší?

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nezjišťovat! ***

194
anonymous
Reagovat

…a kdo je hodně pozorný, a nikoliv azorný, jistě pochopil, že Alžběta se u slovenských sousedů jmenuje Alžbeta :-)

195
Jája
Reagovat

@anonymous: Hezký :DDD půlka a přicmrndek :DDD jáj to bude sranda :D To bych s trochou nadsázky nazvala umělým oplodněním :DDD

196
JanaH
Reagovat

@anonymous: nazdar Myšáku, tak jsem si „zaluštila“, ze sluhy mám radost a přísahej na holý pupek, že je to pravda pravdoucí.
No ale asi je, bo ty už jsi viděl Voyo, což. :-D

197
Peťan
Reagovat

Se mě zdálo,že ve včerejší ukázce na dnešek se tam mihla Miška ve sluhovským ( v pozadí seděla)

198
anonymous
Reagovat

@JanaH: Ale na Voyo to ještě není… :-)

199
JanaH
Reagovat

@anonymous: já to tam vidím. ;-)

200
Kara
Reagovat

@anonymous: Supeeeer, opět díky. Služka byla jasná, mihla se na konci upoutávky na dnešek. Akorát sluha mně nedal spét :))))))

201
Milu
Reagovat

….hm….tak to bude jistě zajímavé….:-)

202
anonymous
Reagovat

@anonymous: Já ne. A ne a ne. Asi je to někde rozbitý. Buď u mě, nebo u Tebe :-)

203
anonymous
Reagovat

@JanaH: A jinak rozbitej teda určitě jsem, když odpovídám sám sobě :-)

A nebo je rozbitý spojení i na Slovensko! Oni se chtějí osamostatnit ještě i internetově, a dávají nám dokonce „fake news of voyo farma“!

204
JanaH
Reagovat

@anonymous: tuná… http://voyo.markiza.sk/vyhladavanie?query=farma&subsiteId=25000005

A ještě jsi nepřísahal, znejistěla jsem… :-D

205
Kara
Reagovat

@anonymous: Při jedné z prvních farem se tu práskl a mihl na chvilku zdroj, kam chodit koukat na farmu dopředu. Od koho asi byl ? Ale sklerotička si ten přesný odkaz nepamatuje. Jen ten hlavní zdroj. Ale ty tvé nápovědy jsou super, ty pobaví .
Jo, kdo umí ten umí a my ostatní se alespoň pobavíme u hádanek. Díky za ně.

206
JanaH
Reagovat

Vidím tam dokonce druhou kategorii, na kterou jsem dneska zcela výjimečně měla čas a dodavatel nedodal na obvyklé místo.
Díky tomu je naše pesa ostříhaná a vykoupaná a naštvaná (na mě:-D).

207
anonymous
Reagovat

@JanaH: nj, vono to eště néni jenom na tom seznamu běžnejch a režisérskejch verzí… Dyť poudám, maskovaný slovenský fake news!

A jinak teda přísahám :-D A přísahám, že z Voyo to nemám (nějakou tu Farmu před jsem dával věci i cca tejden dopředu), ale to je samozřejmě na vás, jestli mi včil budete věřit :-)
A na mně, habych se s tím smířil! Ale…:
https://www.youtube.com/watch?v=GjVcA_fJv5M&start=2175

208
JanaH
Reagovat

@Kara: to je ale VELKÁ škoda, budiž prokleta skleróza! ;-)

209
Jája
Reagovat

@anonymous: Je to pod včerejším dílem :)

210
JanaH
Reagovat

@anonymous: tak jsem si to představila, jak zalejzáš a pláčeš a slzím taky. :-D A to prej jsem cynik… :-DD

211
Kara
Reagovat

@JanaH: )))))))))
Ta alespoň nebolí jak Stanovy karpály. Od ní jen bolí nohy ale je výhoda, že si to člověk zase nepamatuje a tak se tím nemusí trápit :)))

212
Aža
Reagovat

@JanaH: tomu se jen usmívám, jsi moc šikovná, ale já si připadám jak Alenka v říši divů-
Dny v kalendáři jsem počítala a nic, asi jsem neměla vtipnou kaši a jsem natvrdlá, na anonymousa nestačím.
Počkám do rána, nevím zda vydržím do konce dnešní F a neusnu.
Zdravím Milu, která se obětuje pro všechny.

213
anonymous
Reagovat

@Kara: @Kara: Před těma mnoha lety jsem o Panáčka ani pohledem nezavadil… :-D

A protože jistě nechceš, abych to mezi tím letitým haraburdím sám hledal, „vo co de“ – i když to s mým jasnozřivectvím a vesmírnou energií nemá logicky nic společnýho, možná by to bylo něco zajímavýho – prej třeba Jája nahodí SQL filtr, a ponořivše se stále v tu tunu potenciálních výsledků sdělí ještě před hodinou duchů všem neprozřetelným: Bazinga!…teda Heuréka!

214
Milu
Reagovat

tak toto mi rozum nebere…podívejte se na wikipedii….uf….vím,že tam, může psát mnoho lidí….třeba anonymous ….co??Jinak mám zvýšenou teplotu…včera na zahrádce jsem se asi malinko nachladila…kruciš….

215
JanaH
Reagovat

@Aža: musíš kliknout na ten odkaz od anonyma ve 193, pak si zarolovat a najít, kdy má svátek Anton… a kdo 9 dní před ním (služka), pak najít Alžbětu… kdo slaví 6 dní před ní (sluha). Držím palec! ;-)

216
anonymous
Reagovat

@Milu: anonymous to nebyl, neb takovou blbost by ani on nestvořil :-D

217
Kara
Reagovat

@Aža: Zkus slovenský kalendář. :D

218
Kara
Reagovat

@anonymous: Hledat je zbytečné. Ten odkaz byl po domluvě zůčastněných jen na pár minut, než zmizel. :)))))))
Ale nechejme to spát :)))

219
JanaH
Reagovat

@Milu: Milu, to nesedí, Myšák tady přísahal a ví, že bych ho zabila pohledem! Nebo potěhem? :-D
Uvař si čaj, dej si paralen a jdi do peří…

220
anonymous
Reagovat

@Kara: Jestli „zmizel“ jako třeba na Facebooku, a jinejch (skoro všech) stránkách, tak jen není vidět, a „je tam, někde venku“ (a tím líp by se hledal)… Akta Farmy X :-)

221
Kara
Reagovat

@Milu: Tak už taky nic nechápu :(( Toto snad neee.

222
anonymous
Reagovat

@JanaH: @Kara: To na wikipedii je nějakej vtipálek :-) A řeknu to takhle: I přes nutkání si trošičku zazlobit i v tomhle směru jsem to (zatím/doteď) neudělal, fakt ne :-)

223
Milu
Reagovat

@JanaH:Jani dík…mám ti napsat,co všechno od večera beru???Neboj…ale je to moc bylinek….a priessnitz…to je malý zázrak…
…také jsem koukala jak blázen…podle jmen jsem to našla…ale přidávám se k tobě…dostane na holou anonymous,pokud si z nás dělá legraci…ale myslim,že služka byla v ukázce tmavovláska….no,uvidíme…

224
Kara
Reagovat

@anonymous: Naštěstí se za chvíli dozvíme na čem jsme. :))
Kdyby jsme nebyli zvědaví a nepátrali dopředu, ušetřili by jsme si nervíky. Napínavé to je teď víc než celá farma :)))

225
Kara
Reagovat

@Milu: Právě že ta služka v upoutávce by odpovídala anonymousově nápovědě.
Možná na Wiki omylem dali sluhy z dalšího týdne.

226
Milu
Reagovat

@Kara: uvidíme…v každém případě jsi to tady oživil…už jsem měla toho pátrání v minulosti dost…nevím,já viděla jen kousek hlavy…ale možná to byla upoutávka na další týden:-DD

227
Kara
Reagovat

@Milu: Pokud by v pátek vypadl sluha, kterého si všichni přejeme, dá za FT osobu, která určitě volí na další týden ty sluhy z Wiki. To předbíhám, ale logiku to má. Alespoň pro mne :))))))

228
Milu
Reagovat

@Kara: já si málem oči vykoukala,služku jsem neviděla…takže je to jen moje domněnka…až na konci upoutávky jsem za Tomášem viděla jen kousek hlavy v té super čepici:-DD

229
Milu
Reagovat

@Kara: jj…to by bylo možné….ale spíše by dala Janu…nemyslíš??A Tomáše…že jí dal miláčika

230
Jája
Reagovat

@anonymous: Jája nemusí pátrat v hromadě, Jája si pamatuje. :) Svého času byl takový dobrák (myslím, že je to ten co nás dodnes zásobuje), který to dával do skladu. Tám nám sice udělal velkou radost, ale také velké zmatky v mozkovně, protože jsme měli problém s diskusí, abychom nespletli současné a budoucí děje. :)))

231
Milu
Reagovat

@Jája: Jáji…teď jsem mimo mísu….,ale nevadí mi to…já dlouho o panáčkovi nevěděla….

232
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Jáj tak som si to splietla ,ale tú Miriam si už vôbec nevybavujem …

233
Jája
Reagovat

A u prvních farem, mám pocit, Voyo ještě nebylo.

234
JanaH
Reagovat

@Jája: nebyl to tenkrát AB, dneska jenom A? Něco se mi motá… Tenkrát jsem vzala milost spoilery. ;-)

@Lentilka: Douchová jsme jí říkali, že byla podobná jako vejce vejci ošklivce prodavačce knih Douchové z filmu „Vrchní prchni“. :-))
Škoda, že si nikdo nevybavil, proč byla vyhozena…

235
JanaH
Reagovat

@Jája: to nebylo. Až u české… 2012? To jsem vyplácala telefonní čísla celé blízké i široké rodiny na týden na zkoušku zadarmiko. :-DDD

236
anonymous
Reagovat

@Jája: No, já doufám, že budete hrdě reprezentovat název vašeho uskupení nejen co se týče soutěžících, ale i nebožáka anonymouse, pokud by se náhodou jal dávat hádanky nebo písničky z ranku, který už dlí v lese, nebo kdekoliv jinde po lučinách či po skalinách :-) Ten nesmrtelník totiž zase takovej přehled o Farmě nemá, jak to možná někdy tak vypadá :-D

237
Jája
Reagovat

@JanaH: Jj :) Písmenama jen zkráceně označoval A – televizní a AB režiserskou verzi.

238
Jája
Reagovat

@anonymous: Vtipálku :D

239
JanaH
Reagovat

@anonymous: ehm, z toho uskupení (které tady tak rád zmiňuješ) tady v těchto končinách zbyla už jen jedna… siroteček. Ale nebojím se! :-D Ostatní jsou v „igelitě“. ;-)

240
Jája
Reagovat

Co to má ten Pingl na pudeli? To mu Špulaňa půjčila legíny? :D
http://farma.markiza.sk/aktualne/1889475_farmarsky-full-service-kamarat-umyjes-mi-vlasy

241
Jája
Reagovat

@JanaH: Máš na mysli „smesvině“ ? Už ani holoubek nezalítne :( naposled snad v sedmičce. Já při své škodolibosti bych tak mohla být za nožičku, na vás holky nemám. :)

242
JanaH
Reagovat

@Jája: tak to s mou špatnou pamětí ještě není taková bída.

..šiš… mám jisté, ničím nepodložené podezření, že tě Myšák mylně považuje za naši předsedkyni… :-o

243
anonymous
Reagovat

@JanaH: Ale „igelit“ znamená, že se k tomu už jenom hrdě nehlásej, ne? :-D

Šak ony by se ihned jaly zastávat své spolubojovnice, pokavaď bych byl býval se na tu tedy poslední jen koutkem oka špatně podíval…

244
JanaH
Reagovat

@Jája: holub lítala občas mezi hadrářky… NM a předtím na FHŽ.

Co nemáš, jak nemáš? Máš! Ale já nemám. Oprávnění pasovat. :-D Jsem jenom obyčejná nástěnkářka. :-DDD

245
anonymous
Reagovat

@Jája: Já myslím, že některým z Vás (nebudu jmenovat), to leckdy šlo skvěle i při jiných příležitostech zde :-)

@JanaH: Spíš za jednu z mála zdejších člověčenstvech, která má moc stisknout červené tlačítko, čímž se dá administrativně mnohé zlořečenstvo potlačiti, a dotyčné zlořečníky tím ba i na dálku pokárati.

246
JanaH
Reagovat

@anonymous: inu dobrá… v igelitě znamená, že se slejzáme jinde. :-D
A ty se špatně nepodíváš, bo jsi dobrák od kosti. A kdyby si se (fakt mě nenapadá důvod:-D) podíval, tak by se zastaly virtuální kámošky. A to se taky počítá! My holky dycinky držíme spolu. Pokud si právě nevjíždíme do drdólů. :-D

247
Jája
Reagovat

@JanaH: Nevadí, budu nakukovat klíčovou dírkou. :D
Stačí, že mě Myšák povýšil :D

248
JanaH
Reagovat

@anonymous: ach, tak to tě zklamu taky.

249
JanaH
Reagovat

@Jája: vidím. :-D Se z něho picnu, ale už doopravdy. :-DD

250
Jája
Reagovat

@anonymous: Myšáku, kde ty chodíš na tu staročeštinu? To je tvoje kobyla? :)

251
anonymous
Reagovat

Tady vidíte, vážené dámy a vážení pánové… tedy – jenom vážení pánové,, jak je to zcela bez šance, a je třeba, alespoň na chvíli (nebo alespoň na oko) ustoupiti genderové přesile :-)

252
Milu
Reagovat

…..tak Stano s Evou byli na noc na salaši…nepřiložili do udírny….
Tomáš ráno meditoval…..Anka si s ním pěla do noty….
Lenka s Miškou při dojení kraviček pořád o duelu….vzaly si by do duelu Dášu….asi…
Lenka by jistě nedala Evu…mají svůj tým…
Miška o Lence…je to správné děvče…:-D

253
anonymous
Reagovat

@Jája: Ne, to mě jen tak napadá :-)

254
JanaH
Reagovat

@Milu: díky za přenos.

Zatímco jsme plkali, začala Farma, takže se spořádaně vrátíme k tématu nebo na nás vlítne ta, co má k dispozici červené tlačítko a budeme mít po žížalkách. ;-) Ale snad nám to „malé“ vybočení promine… už budeme hodní!

255
Milu
Reagovat

Jožka opět perfekcionista…..ovečka se musí dobře vydojit…..
pomlouvají Tomáše,že šetří Aničku….Jožkovi dá dělat ohradu pro kravičky….Anka Tomášovi radí…
Bude dělit podle zdravých a nemocných…prosí Anku o pomoc….prý maminka…chiii

SE ani nedivím,že se necítí Anka ohrožená…

256
Milu
Reagovat

Tomáše jsem neviděla nic dělat….hm….už kecá …
Služka je Lenka a sluha je Stano….vysvětluje to podle něho diplomaticky…..prý si oba v roli sluhů odpočinou….podle mne je to blbost….ach jo…

257
Milu
Reagovat

Jana má stejný názor jako já….a zase kecá o pravidlech….hygienu ženy mohou u něho v chatce….
Martin bude s ním spát v domku FT….aby se uzdravil…..Martin nechápe…
Sluhům mohou pomáhat s dřevem….

kolik pravidel porušil???Mooooc…

Eva se smála,že kamarád dal kamaráda za sluhu….

Lenka se také zasmála….omílal blbosti….bylo jí to jedno….

Stano se na něho nehněvá….Tomáš mu říká,že má být jen v kuchyni….jak si to ten v.l představuje??Oba sluhové jen v kuchyni??

258
Milu
Reagovat

…seká se mi připojení….slavná trojka se baví o duelu….prý budopuz všichni za mužský…Stano chce také mužský….

259
Milu
Reagovat

a je tady hospodář Martin….i Martin se směje,že si sluhové odpočinou:-DDD

Jdou za úlohama…1

Udělat plot kolem kuchyně….jako dvůr….potom nějakou přelézačku….moc tomu nerozumím…ale připojení je špatné….každou chvíli musím aktualizovat….

2.úloha….budou mořit nově stavby…mají hnědou a modrou barvu….Tomáš říká,že je to práce na dvě hodiny….není normální!!!!

3. úloha…udělat lavici aby byla kuchyň pěkná….

4. úloha…udělat parapety u oken…

5. úloha…plátno a udělají nástěnnou výšivku 4x…

260
Milu
Reagovat

ještě další úlohy…6.na kolibě udělat pořádek s nádobím…..

7. oštěpky….8. zase nové sýry se budou učit…přijede bača….

Tak nevím,Tomáš podle mne nemá páru o tom,jak dlouho se bude pracovat na jedné úloze…katastrofa!!!!!Vše bude hned hotové….přestala jsem mu fandit….

261
Milu
Reagovat

nevím,co se děje…i Panáček jede pomalu….a je reklama…opět…

262
Milu
Reagovat

Martin jim donesl máselnici!!!Paráda….za produkty dostali slaninu….a ještě od ženy buchty….je spokojený,pochválil je!!

263
Milu
Reagovat

Jožka bude dělat lavici….musí si to rozmyslet a udělat si plán…..

Tomáš si myslí,že lavice bude za den hotová….musí bnýt připravena k natírání…tedy perfekt…

Nebude lidi na slunku dusit….

Stanovi dal ještě natírat…a ten,že pokud ho budou bolet ruce,že nepůjde…
A už FT řve….

264
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Veď to bola tá ,čo ju mater prakerom bila , už som si spomenula , ju poslali domov kvôli tomu že ochorela krava a tuším bola telna. To vtedy bol tiež cirkus okolo toho ,lebo ju poslali domov a baracku vrátili späť . (Petra Bejdova ) Joj ,ale tá Miriam bola bohovska taká šedá miška sa zdala byť . Aj matematika jej išla celkom dobre .

Už viem ,viem ktorá to bola , ale to meno mi najprv nehovorilo nič ,ja som myslela hneď na Martinu Duchovu.

265
Milu
Reagovat

.-..a SDtano už natírá….boudy pro psy…modře…

Jožka je šikovný,ale dost mu do toho kecají….

Stano…úlohy se nesplní…protože u všeho musí být Jožko….

Jana řekne FT,že sama s Dašou nebudou nosit vodu na kolibu….

Natírá už i Lenka….užř chodí o hůlčicce…

266
Milu
Reagovat

Lenka říká,že Tomáš je líný….a nic moc nedělá…
Stano prý bude vařit to,co bude chtít Evka….
Jožko zatlouká kůly na plot….jsou tam chlapi jako hora a dělá to nejmenší….hm….

Stano prý musí natírat a tak bude jen česnečka….
Jožka je opravdu moc šikovný….

Jana a Maťo vysedávají a kouří….a probírají možný duel….

267
Milu
Reagovat

Jana do kamery…udělaly ženy rekord…18 oštěpků….potom ještě natírala….kurník

Stano nebude vařit….to je už v ukázce na zítra….Bača Josef je bude učit asi pařené korbáčiky….Jdu spát….dobrou noc…

268
Skála
Reagovat

@Milu: Milu díky.Dobrá jako vždy.Dobrou noc.

269
JanaH
Reagovat

@Lentilka: ano, přesně ta, Douchová, no. :-) Takže taky odejita skrz zvíře. A nějak o ní rozhodovali ostatní, ne? Fuj, Baracka… :-/

@Milu: díky. Mně se Tom furt ještě zamlouvá. Křeček se ulejvá, jak to jen jde.

270
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Tuším že áno , vraj najmenej robila. Ona tam prišla s Katarínou ,čo sa zamilovala do Mayera , a Mišo Pavlík sa tam olizoval s tou umelou Ančou – Nikoletou . Vrátili naspäť kráááávu za kravu.

271
Dana
Reagovat

@Milu mohla bys se s tím živit.Díky a dobrou noc.

272
BarBora
Reagovat

Som zvedavá, či sa od Tomáša niekedy dozvieme jeho skutočnē zámery a názory, mne sa zdá, že sa príliš štylizuje a úprimnosti málo
V tomto mi viac vyhovuje Stano, on aspoň na kameru povie pravdu. A nečudujem sa niektorým, že Tomášove zdôvodnenia om boli smiešne, mne tiež. Aj to velikášske porušovanie pravidiel… ako chce aby ho ostatní rešpektovali, keď on sám urobil z pravidiel toaletný papier a úplne zbytočne. Opāť skôr štylizácia do úzkostlivęho ochrancu farmárov.

Neviem si predstaviť, čo by tam robili, keby Jozef v dueli s Petrom vypadol. Tam sa ukázalo jednoduchšie myslenie Stana. No, na druhej strane možno veľmi dobre odhadol, kto u ľudí môže získať bod a riešil to radikálne a … mince sa nakoniec vždy dorovnali.

Janu ma už fakt nebaví počúvať, drmolí dokola furt to isté a na úprimnosť sa viac hrá, než dáva a na obraze je skoro stále.

273
anonymous
Reagovat

Tak trochu tý provokace se holt nepovedlo, no :-)
Nepřilít ani holoubek, ani předseda, neříkající si předsedkyně:
http://reality-show.panacek.com/48619-farma-9-duel-nebo-fraska.html#comment-1027898
a dokonce ani ta pravá místopředsedkyňová červenotlačítkářka:
http://reality-show.panacek.com/47212-finale-stardance-2016-zvitezi-plodkova-piskula-nebo-bank.html#comment-982419
:-)

Tak alespoň hezký igelitový slety, dámy, a nezlobte!

274
JanaH
Reagovat

@BarBora: Staník se vyjádřil ohledně Jozífka nějak ve smyslu „dva kohúti na jednom smetisku“. Nechápu, kde bere to sebevědomí, že se s ním porovnává, ani tu chajdalůpku pro krávy neusochal dobře, mistr. S doplacením je to taky tak, jednou jo, pak už ne… zase okatě ručka Borisova z toho trčí.
@anonymous: tady máš úspěšnost padesát procent a vyhráváš půlku zlatého bludišťáka. :-D S šeříkama ani blixíkama to nepřeháněj, prosím. :-DD

275
anonymous
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=04FOUQpnGsc
…jo tak, jenom půlku zlatýho bludišťáka? A to ani košanda z jinýho pořadu na rozhodnutí nebude?! :-o
https://www.youtube.com/watch?v=5ryq_BR6QMw&start=2316

Bazinga se do této role pasovala minimálně sama, a do role okkvp jí pasovala vždycky jedna paní, myslím, že to byla… jo, byla jsi to Ty :-D

276
Prochor
Reagovat

Kdyby tak byl mužský duel a někdo Stana konečně vyrazil z Farmy. To bych si přál. Jinak doufám, že Lenka v duelu vyhraje.

277
Kara
Reagovat

U Tomáše mně od prvních minut co přišel na farmu bliká varovné světýlko. Přišel mně jako nasazený kůň režií.
A postupem času v něm vidím Mayera. Stejná taktika. Milý na zvířata, hodně keců na oblbnutí lidí, práce jen tak na oko a na kameru, aby to vypadalo, že je i pracant.
A že se ta taktika Mayerovi vyplatila známe.
Občas se mně zachtělo i věřit, že Tomáš je jiný a nehraje to, že to bude ten pravý můj fanoušek, ale ne. Nevěřím mu. Jako příležitostný herec může zahrát věrohodně na strunu u hodně lidí, ale mně se nedaří mu věřit. Včera ty kecy nového velkého FT byly hodně přehrávané. Jakoby zkřížili politika v předvolebním tlachání s národním umělcem a stál na scéně ND. :)))
:)))) „“ Hlavně mu jde o lidi „“ :))) Jo, potřebuje se za jejich pomoci dostat k výhře.

278
JanaH
Reagovat

@Kara: mně se na něj hezky kouká, je takový s obrázkama. :-D A zatím mě baví, čekám, co z něj vyleze.
Zato Stáník mne nebaví už ani malinko. Aby se nám, pracant, nevyhnul duelu po vzoru svého velkého guru Kartáče žluťáka.
@anonymous: už to nech spát, je to minulost a stejně jenom hádáš. ;-) Já už mlčím jako Fufík… :-D

280
Eva původní
Reagovat

Teda dnes jsem si u ranní kávičky početla a pobavila :-)) Jája a JanaH s Myšákem (anonymous) tu řádili a to mě fakt bavilo :-))
Tak náš pingl Bobánek je slouha, bože to jsem ráda :-)) jen služku Lenku jsem si nepřála, raději bych tam viděla Dášu.
@Milu: No, Milu, fakt klobouk dolů za Tvé komentáře. Jak to všechno stiháš, koukat, psát??? Jako já jsem ráda a s chutí si přečtu co jsi napsala, protože se většinou dívám až na reprízu a aspoň vím co mám očekávat :-) Ale Tebe skoro lituji, neubírá Ti to moc energie a teď jsi ještě kapánek nastydla. Se na to vybodni, raději se v klídku dívej z peřin :-))
Na odpoledne se těším na ten pinglův ksichtík až na něj FT ukáže a jak mu bude slušet pinglovský, teda sluhovský mundúr :-))

281
Kara
Reagovat

@JanaH: No, tak Stano je na mé černé listině už dlooouho. A že se bude chtít vyhnout duelu se taky bojím.
Ale nemusím už delší dobu ani Lenku, tak jsem s výběrem sluhů moc spokojená a hlavně aby vypadl tento týden jeden z nich. Jedno který, hlavně když to nebude nějaký druhý duelant.
Utěšuji se tím, že ta trojice by měla už být venku a ve finále nebude.
Ale Stanův odchod si obzvlášť vychutnám, až k němu dojde :)))

282
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Hej, také niečo povedal, ale ja som to pochopila v zmysle konkurenta celkovo, nie len v stavarine, tam sa Stano na Jozefa nechytá.
Aj to doplatenie mincí, na konci Farmy im to vždy nejakým spôsobom dorovnali na výhernú čiastku, aj keby len polovicu mincí nazbierali, čo bez Jozefa by bolo aj reálne, stále niečo majstrujú. Stana neobhajujem, ale viac mi vyhovujú spontánne typy, než načančaný apoštol lásky v zmysle – dám vás za sluhov, aby ste si oddýchli. Veď to by mu ani malé decká nezožrali.

283
Milu
Reagovat

Zdravím farmáři….teď jsem vylezla z pelíšku….já v posteli nevydržím…ale starám se o sebe moc…to mi věřte…
@Kara: Kari,já s tebou naprosto souhlasím….Tomáš,který mne nadchl svým přímým a krásným pohledem se ode mne vzdaluje….jistě to hraje,protože pohled jako člověk má opravdu upřímný…ale ani to jeho hraní se mi nelíbí…o tom jsem už psala…prostě o něm nemohu psát jako o mém favoritovi….néééé
Majer byl pracant,ale chovat k lidem se také neuměl…ale makal….zato náš Tomáš nedělá skoro nic….včera jsem ho viděla jen meditovat,křičet a vrtat jednu díru na plot…možná vyvyrtal všechny…ale na chlapa je to na celý den moc málo….i když má nemocnou ruku….

284
Dana
Reagovat

@BarBora – tak on asi jako sluha oddychoval, tak to takhle má i u ostatnich.Sluha byl minule, ví jak to chodí.Nebo to ukazuje, jak se coby sluha flákal on a všechno dělala Kika. Každopádně vše zabalí do keců tak, aby vypadal jak lidumil.
Dobře to dělá, Jana je krstná, Anka maminka, je snad prvni z mladých, co starým leze do zadku.Dřív všichni mladí nebo skoro všichni měli problém, že jim neprojevili dostatek úcty.
A naopak staří mladé klidně nechali dělat chyby, aby se pak ukázalo, jak blbí jsou- viz třeba Tibor R.v jedné z farem a našlo by se jich i vic.
I konflikt Jána v minulé farmě s Lulou vyšel ze stejného důvodu, z nedostatku respektu ke starým, viděno těmi starými.
Tady se Tomáško s maminkou poradí, uvidíme jak to dlouho bude fungovat.
Jestli je Tomáš podobné kvítí jako Mayer, tak si s ním ještě užijí.
Evička si začíná myslet, že propluje kalnymi vodami a jen si trochu zamaže prstíky od modré barvy.
Stana nekomentuju, ten mi leze na nervy už dlouho.Jen nechápu, proč na kameru vypráví o tom, co a jak nebude dělat – to je taktika houpaciho koně.

285
Milu
Reagovat

@Eva původní: Evi…jak to stíhám???Jsem u stolu,na monitor moc nekoukám a hlavně píšu….a kdybych na střední chodila do hodin psaní na stroji,bylo by to lepší….jenže s holkama jsme chodily do Grandu na džus s vodkou….to tenkrát frčelo:-DD …Tak ted píší mnoho překlepů a musím opravovat….Tak už víš,jak??Měj hezký den….☼♫☼

286
BarBora
Reagovat

@Kara:
Jáááj… Mayer. Pre mňa jedna z najodpornejších postavičiek zo všetkých Fariem. Nekonečné vreskoty po ostatních formátoch. nekonečné sebavyzdvihovanie a nekonečné zavádzanie. To Lenka to zvládla sofistikovanejšie a veľmi jej pomohla návšteva syna. Aj Tomáš sa snaží, som zvedavá ako uspeje. On je zas v štýle veľkého, obetavého ľudomila. Ale nechcem ho ešte úplne zavrhnúť, je tam ešte krátko, no mne tiež nesedí.
Lenke by som ešte dala šancu, možno to bolo chvíľkové, euforické poblúznenie z toho, že ju prijali a určite tam mám pred ňou iné adeptky na vyhadzov, napríklad Dáša, Eva….

287
Lady XL
Reagovat

Já prozatím pořád držím palce Lence. A že je bližší s Evkou a Stanem? Holt ji ostatní nepřijali, jak by chtěla. Ona podle mne do kolektivu moc není, stačí jí 1 osoba, s kterou by si popovídala o pauzách… Líbí se mi, že ji vidím pořád dělat, už jsem si zvykla na její styl řeči. Na nervy mi leze Jana, tu bych dala za služku! A pak Dáša. Jana se hned na začátku sčuchla s novými, protože jí odešel ochránce princ Chocholouš a u původních farmářů (u většiny) už nebyla v takové oblibě, krom Dáši, která je kam vítr, tam plášť…. Anka se bude teď naplno projevovat. Myslím, že jí víc vyhovuje popichovat, radit novému FT, než to dělat jako FT. Bude si přes Tomáše vyřizovat své účty.
Jsem zvědavá na tresty vůči FT za porušení pravidel a že toho je! Vždy je FT dostal a nezáleželo, že „on“ se tak rozhodl a „bere to na sebe“…. Byla by sranda,kdyby ho zbavili funkce FT a u stolu museli jmenovat nového…. :-D.

288
Milu
Reagovat

@Jája: Jáji díky…ale skoro nic z toho nemám zvuk hrozný…nedali ani titulky…..proč vlasně nenosí ty mikrofony??

289
BarBora
Reagovat

@BarBora:
Oprava: formátoch=farmároch.

290
Fixa
Reagovat

@Milu: Je fajn, že si zaměnila na střední techniku administrativní (psaní na stroji) za vodku s džusem. Někteří z nás to brali smrtelně vážně, úhozů plno, rychlost, státnice a hlavně účast v soutěžích. A nyní? Na obou rukách ortézy, zkrácené šlachy, bolesti drobných kloubů na rukou. Nic se nemá přehánět.

291
BarBora
Reagovat

@Dana:
Hej, on sa nepretrhne, ale sluhovostvo je vždy hlavne o taktike FT, ohrození v dueli a tie kecy okolo sú vždy smiešne.
S tou krstnou a maminou je na môj vkus dosť infantilné, ale možno on taký aj je, aspoň jeho reči tak niekedy vyznievajú.
Neviem Jana, ale Anka nie je typ osoby, ktorý by sa tým nechal oklamať, ona si pôjde svoje, ak jej bude Tomáš vyhovovať tak s ním, ale ak sa dozvie o dohode so Stanom a teraz ho dal za sluhu, tak mu veriť nebude. Aspoņ si myslím.

292
Skála
Reagovat

Toto mě překvapilo. https://moda-ewa.sk/kto-sme/

293
Milu
Reagovat

@Fixa: ráda bych tě oslovila,ale nevadí….je mi líto,že tě ruce trápí….jsem na tom asi lépe,protože nemám ortézy/proč je máš??/…ale jinak mám v rukách,prstech dvě artritidy…revmatoidní a psoriatrickou…takže vím…..Nedávno jsem tady dala na sebe kontakt…najdi si ho a jestli chceš,napiš…..

294
Milu
Reagovat

@Skála: a co tě na tom Skaláčku překvapilo??

295
Dana
Reagovat

Víš co dneska stojí reklama? Tady dostane zaplaceno, zviditelni se všude kde někdo kouká nebo čte o Farmě a kdyby náhodou vyhrála, to může každý, tak je VIP úplně.Podivej takový Hujer jak se vyšvihl.Dříve hvězda.malých lázní, teď ho poznají všichni.

296
Aža
Reagovat

Mílu, když jsi tady, tak děkuji za noční směnu.
Už přebaluješ pokakánka? Však si ještě užiješ. Je to krása, miminko sotva se podívá na svět, už je to dokonalý člověk. Podobá se svým rodičům a změní životy všem kolem sebe.

dívala jsem se na F9 – beru již vše v pohodě, zdá se, že všichni pracují a odpočívají v normě. Až na jednoho Filutu, který si myslí, že se točí vše kolem něj.
Ukazuje své „sedřené ruce“ a hraje divadýlko jak Hurvajs pro malé. Dnes má nemocné karpály kdekdo, většinou z PC.
Doktoři nabízejí operaci, ale stačí často zatřepat zápěstím, uchopit zápěstí a zakroužit…(nejlépe při venčení psa, když je čas)….
Proč nastoupil do Farmy, když ví že ho práce rukou bolí? Být Markízou, ukončím mu šikovně učinkování, ani ženy tak nefnukají .
Budou spokojeni se Stanovým výživným vařením? Ještě se dívá do kamery pohledem Filištína – to jsem na ně vyzrál s česnečkou……
Moudrý Medvěd to vše sleduje a hlídá, kdo ho stvořil nemohou povědět, byla by to nepovolená reklama.

297
Kara
Reagovat

@Skála: Taky by mne zajímalo, co je na tom překvapivé.
To, jak k butiku přišla se už na fb protřeplo. Ne všem drbům se dá věřit, ale o bývalém starším příteli se už na netu něco objevilo. A ti, co její butik dole doporučují mluví o všem
Je jasné, proč je na farmě a pár týdnů se tam má udržet. Zviditelnit se a dostat se víc do povědomí jako další celebrita. Kamarádky Mokráňka, Hrnovka, Plačková :))))))
Není divu, že je na farmě a i to, že Frederika odešla dost podivně.
O tom duelu a překvapivém odchodu jedné hráčky se mluvilo a napsalo dost. Ale o obyčejnou hráčku Fr. ani tak nešlo. Hlavně se svezla i Eva a objevila se víc v médiích. Jo, reklama se dělá i takto.

298
Skála
Reagovat

@Milu: 294./Že jí bylo potřeba jít na farmu.

299
Skála
Reagovat

@Kara:297./ No,když to tak vezmu,kolem a kolem,tam máš asi pravdu. :-)

300
Skála
Reagovat

@Skála: 299/ tak máš….

301
Sova
Reagovat

@Skála: Aj mne je vždy podozrivé i podivné, ako sa jeden úspešný podnikateľ, workoholik (ako zvyčajne o sebe tvrdia), zrazu ocitne na farme s predpokladom, že na nej zotrvá aj 3 mesiace. Špulaňa, Kartáč, Daša (aj ona mala v upútavke niečo o neúnavnej odsvitudomrku práci účtovníčky), Alena, Lula a im podobní aj v predošlých farmách, ktorí o sebe tvrdia, že sú hľadaní, obľúbení a maxiúúúúspešní. Vždy mi vŕta v hlave, kto tú ich minimálne 12-hodinovú prácu denne za nich robí, kým sa ukazujú národu v celej svojej falošnej kráse, a taktiež prečo, keď už sú takí úspešní = zabehnutí = zazobaní, sa trepú na farmu???

302
Kara
Reagovat

@Sova: Tak, tak. V každé farmě jsou takoví nasazeni a to mně dost vadí. Sice si člověk na to už zvykl, ale kazí mně to často chuť o nich třeba jen diskutovat. A navíc mívají tito lidé velký prostor k vyjadřování se na kameru. Je jasné proč, ale stejně mne to pořád otravuje. :D

304
Dana
Reagovat

Je středa ne? To je na vzpouru akorát vhodný čas.

306
Dana
Reagovat

Další jeden co tam šel za stejným účelem jako Eva.

307
Eva původní
Reagovat

@Jája: 303 – Vůbec se jim nedivím, ať se vzbouří, však sám jen chodí s fajfkou v hubě, sem tam trochu zavrtá tím rydlem na sloupky do země, to aby se neřeklo, že je lenoch. Je mi nesympatický jak chováním, tak i vizáží a jak je nepřející: nedal Stana a Evu za sluhy, jak si Stano ve skrytu duše přál, tak to sa podarilo :-)))))
Hospodář jim zase naložil, mají se teda co ohánět, hlavně Jožo s tou vyřezávanou lavicí s ornamenty. Přijde bača a budou se učit další výrobky z mléka, asi korbáčiky, si myslím, takže další práce navíc. Když už budou dělat ty parapety na okna v kuchyni, tak už by mohli ty záclonky dát od shora. Dost mě štve, jak se po skončení show děje, že přijde vše co vybudovali vniveč.Romlátí se to, nebo si to rozeberou. Škoda, takový kurín, kravín, koliba, boudy pro psy a různé přístavky pro dobytek by rád nějaký bača, kterýu by se tam mohl nastěhovat, dál využíval…
Konečně dostali slaninu a plněné buchty místo alkoholu. Sluha se rozhodl, že bude k snídani česnečka, k obědu česnečka i k večeři česnečka, no tak ty dobrůtky jim přeji :-)
Mým favoritem začíná být Jožo…

308
Milu
Reagovat

@Jája: Jáji.,…na toto si pamatuji…na rozdíl od poroty se mi to vůbec….ale vůbec nelíbilo:-((((((Ale Tomáš je pěkný chlap a ví to…byl by z něho pěkný hipisák:-DD

309
Jája
Reagovat

@Milu: Já mám zcela jiné představy o pěkném chlapovi – musí mít v hlavě a pěknou duši. Což takový, co se hodí do omalovánek v hlavě moc nemá a „nadčasová“ duše není to pravé ořechové.

310
Aža
Reagovat

@Eva původní: je mi také líto odvedené práce, která nakonec přijde vniveč. Mohli by pracovat pro charitu, atd, ale je to jen laciná RS,
Honba za pracovní výkony bez hodnotného výsledku.
Nevím ale, jak by v takovém halabala postaveném stavení farmář a dobytek přežili zimu.
Místo je to krásné, možná si někdo zde časem postaví letní chalupu.
Jájo, ty jsi pojmenovala jednu farmářku na Jezinku?
Já pozoruji, že tajnou Jezinku mám schovanou doma. Sotva se dám do úklidu, přemlouvá mě líbezným hláskem…….. ještě okna je třeba umýti, jen co přes ně bude viděti….jen dva prstíky přilož k dílu a vyluxuj podlahu a ještě tohle a tohle…..inu přemlouvá mě sladce, ale já pracuji trpce,,)))))

311
Milu
Reagovat

@Jája: Jáji…já dost dám na první pohled do očí….je fakt,že tady je to virtuální….ale stejně na mne působí upřímně…třeba láska ke zvířatům….jak mluvil na kravičku,přestože mu ublížila…jak mluvil o Frederice…
ptoro jsem byla překvapena,jak se choval jako FT…toto chování se mi nelíbí a už mu nefandím…tato RS není o hereckých schopnostech….on si to myslí…možná hraje pro svoji milou…nebo pro nějakého režiséra,aby ho obsadil……nevím …

312
Jája
Reagovat

@Aža: Tak to máš domácího skřítka Pořádníčka. :)) Ten mi někdy leze na nervy. :)) Jezinka (Dáša) je falešná – jen dva prstíčky si ohřeje a už se lží a pomluv nezbavíš.

313
Milu
Reagovat

@Aža: Aži…vyhoď ji Jezinku jednu zlou…nemá Ti co poroučet…:-DDD

314
Milu
Reagovat

@Jája: :-DDDD….super

315
Skála
Reagovat

Milu,prosím,prosím,jak to vypadá?

316
Milu
Reagovat

…zaspala jsem….a tak moc nevím….teď dělají sýr…korbáčiky….

317
Milu
Reagovat

Tomáš říká,že mu to šlo….že se těší až nebude FT a bude na salaši…jakoby nemohl i teď….

všem se to zamlouvá…..loučí se s bačom…

318
Milu
Reagovat

všem se den líbil….i Stanovi…a zítra se dozví,jaký duel bude….

Jožko u stolu pravdy říká FT,že nemá rád křik….hlavně ráno….

Tomáš vysvětluje,že je prostě takový a předchozí FT podle nich byli na ně příliš slabí…a tak on musí zakřičet….kecy…kecy a kecy….

319
Milu
Reagovat

Nezlobte se,ale opravdu mi není dobře….a zaspala jsem…ale dnes je krátká farma…moc tam toho není….juknu ještě do archívu a pokud tam bude něco důležitého…napíši to tady…ted nebudu spát…

320
Lady XL
Reagovat

Milu to nevadí! Středa bývá krátká… A to vše tady není tvá povinnost :-) a my bez připojení jsme ti moc vděční za veškeré psaní. Vylež se a ať ti je dobře!!

321
Skála
Reagovat

@Milu: Milu nevadí,běž se raději kurýrovat.Zdraví je přednější.I tak Ti moc děkuji.

322
Milu
Reagovat

koukám na archív…fakt nic zajímavého…snad jen to,že Miška se asi přidá do skupiny Stana….
Jožka hledá materiál na lavici….ukázal plánek FT….ten souhlasil….a Jožka už pracuje….
Stano dělá placky a nadává,že každý chce jinak upečenou….

323
Wally
Reagovat

Ono tam nic podstatného nebo zajímavého nebylo.
Dáša asi dá ženský duel, vyhovuje jí oslabená Lenka. Stejně i Andula.
Naučili se dělat korbáčiky, dnešní výrobky můžou sníst, od zítra už ne.
Stano měl malovat v kuchyni okna, ale hrozně ho bolí ručičky, takže nic nedělal.
Jozef si stěžoval na Matyho, že se s ním nedá pracovat. Lavici si už nakreslil, ale nemá materiál na její výrobu.

324
Milu
Reagovat

všichni kromě sluhů jdou natírat na kolibu…opravdu to za 2 hodiny jak říkal Tomáš nebude….
a už je tam bača….a to jsem už psala…tak dobrou noc a hezké sníčky….

325
Milu
Reagovat

@Wally: Wallííí…kde jsi se toulalas???Nebo se zase toulal notebook??Chyběla jsi mi tady….☼☼☼

326
Milu
Reagovat

@Lady XL: Lady…..je mi fakt hrozně…teče z očí,nosu,kašlu…ale důležité je,že to zatím nespadlo na průdušky….díky za přáníčko uzdravení… ☼♫☼

327
Milu
Reagovat

@Skála: ☼♫☼

328
Wally
Reagovat

@Milu: Já sedím domy, ale lítá si NB. A to tenhle týden přijel brzo, od příštího týdne bude jezdit až pátek. :(((

329
Milu
Reagovat

@Wally: ….jsem si to myslela….ale prostě chybíš….a co si koupit sama nějaký starší notebook??Dají se koupit repasované….

330
Wally
Reagovat

@Milu: Já jsem ráda, že mi ty NB odjedou. Bych už neudělala vůbec nic. Kdybych potřebovala, tak mám PC, ale je to mimo TV, takže na reporty to není. :DD

331
Milu
Reagovat

@Wally: Také mám stolní a NB…raději mám stolní…mám ho už 8 let a NB mám jako kdyby…..Já skoro nic nedělám…jen se starám o garsonku a bylinky….nejsem závislák….ale život bez internetu si už neumím představit….dobrou noc…

333
Dana
Reagovat

Já se ani nedivim konfliktu mezi těmito dvěma.Miška je trochu držka z domova asi zvyklá mit poslední slovo a Jozef je zvyklý mit na práci klid.
Od začátku farmy nebyl ani den, kdy by se něco nedělalo se dřevem.I když byl sluha ho nenechali na pokoji, nikdo jiný to neumi a nerozumí tomu.Ostatni jsou leví, pokud mu pomahaji, nebo něco dělají kolem dřeva, okamžitě si něco vic nebo míň udělají.On je docela nervni typ, se vzrůstající nervozitou kolem něj i trochu koktá.Žádný div, že by i na někoho taky vyletěl.Ještě jsem neviděla, že by měl taky chvíli klid.
On je v podstatě docela nervózní typ, stačí ho chvíli pozorovat.

334
Aža
Reagovat

Stanova hymna na Farmě —“ Ručičky nebojte se , vy makat nebudete….“ Sladký pohled do kamery, to jsem pane mazaný kluk.
Jen tak dál Stano, at se neunavíš. Ještě že nevyhraješ. (?), musel bys tahat těžký peníze domů…
Svatá prostoto, co jeho bývalka, je ráda , že se ho zbavila? :))))))

335
Wally
Reagovat

@Dana: Docela nervozní? To je nervák jako hrom. Vše musí být po jeho, ale že by byl extra pracovitý jsem si nevšimla. Bylo to vidět při jeho FT týdnu. Žádné vysoké tempo nenasadil. Dost často je vidět s fajfkou jak vše teoreticky řeší. NC verzi nesleduju, třeba by nám někdo řekl, jestli tam nebyly nějaké jeho konflikty.

336
Prochor
Reagovat

Možná sem už někdo tenhle odkaz dal. Ale jestli ne, tak čtěte hlavně reakce diváků:-)
https://hitky.sk/divaci-televizie-markiza-su-poriadne-nabruseni-za-vsetko-moze-podvod-na-farme/

337
iv
Reagovat

@Aža: To, jak se Staník při řečech o svém plánovaném ulívání z práce spiklenecky a bezelstně usmíval na kameru, mě taky zaujalo.. Zjevně mnoho rozumu nepobral, je přesvědčený o přízni štábu a oblibě u diváků.
Jsem rozpačitá z FT Tomáše. Na youtube a internetu zjišťuju, že Tomy Kotty je nadějný rapper a herec, ve využívání médií není žádným nováčkem.

338
Dana
Reagovat

Když k tomu přidám, že prý Frederika nebyla ani v Teleranu ani nikde na chatu, tak je to divné vic než dost
Tomu obtloustlemu halzlikovi projde úplně všechno, ještě to nahlásí všechno do kamery.Vařit nebude, jen na co bude Eva mit chuť, dělat nic nebude, boli ho ruce…Asi chodi nebo bude chodit štáb k Evě nakupovat že ji tam silou mocí drží a toho povaleče s ni, aby byla spokojená.
Škoda, že nevíme, co si o tomhle všem myslí ostatní.
Aby si Tomáš svým účinkováním spíš neuškodil než prospěl.

339
Kara
Reagovat

Ty nové
pravidla co vymyslel Tomáš nefungují. Sluhové už asi ani nejsou sluhové.:))

http://farma.markiza.sk/aktualne/1889668_vytoceny-stano-taku-palbu-nadavok-ste-este-nepoculi

340
Aža
Reagovat

@Kara: když poslouchám, ani pořádně nevím o co se hádají, ale uši mě bolí od pískání.
Při každé farmě si myslím, že horší poměry mezi lidmi už nemohou být. Ale jak vidět, dá se zajít daleko a ještě dál……
Vrátím se k duelu,.
Hned jak Kvetka při odchodu Fr. prohlásila, že Jano už se nevrátí, bylo mi jasné, proč dlouho čekali to oznámit a také proč byla Fr. klidně odejita.
Snad už brzo se objeví, i když se o ní píší drby, byla příjemná a bavila nás.

@Wally: Walí, dobrý postřeh. Úplně stejně ho vidím i já.
Je důležitý jako byl Jano v F8 – běda jak někdo mu řekl, že má dělat práci jinak nebo ho
kritizoval. Dokázal se i rozplakat.
Jožko se na farmě v té práci ztrácí a vyniká jen díky tomu, že nemá soupeře v oboru.
Těžko by též snášel, aby mu druhý, i když truhlář něco vytknul nebo navrhl.
Na F8 se dva kohouti od dřeva málem uklovali.
Jano se Mirovi mstil až do konce farmy. ( můj názor, možná nesouhlasíte).
Přitom Míra stačil dělat práci sluhy, poradit a pomoci rduhým a ještě pracoval se dřevem.Makal a ještě nás bavil.

341
Kara
Reagovat

Já si zase myslím, že Jožovi už tečou nervy z toho, že je toho na něj moc. Labilnější je, to jo, ale od začátku farmy se dělá pořád hlavně se dřevem a není tam žádný chlap, který by se uměl k práci postavit a byl mu k ruce. První týdny sice dělali dost všichni, ale chlapy vyhazují a baby se i dost zašívají nahoře v kolibě. Často je vidět, jak u dělání oštěpků se povalují, pokuřují a spřádají se tam taktiky.
Jožo když byl sluha, musel si svou práci udělat a pak dělal navíc i tesařinu. Teď se sluhům dávají úlevy. Ta těžší práce stále zbývá na Jožovi. A pokud se kolem jen hádají, křičí a nebo spřádají taktiky, tak se nedivím, že je nervózní.
V práci už poslední týdny polevili všichni, ale po zadání nových úloh každý FT říká, jak spoléhá na Jožu. Proč ne na Evičku, nebo Stana, Mišku a další ? Copak nehrají všichni o stejnou výhru?
A i Tomáš by mohl místo té fajky víc máknout. Je při té hádce v pozadí vidět, jak se tam motá se sekyrkou a něco stlouká, ale tímto tempem toho plotu moc nepostaví.

342
Kara
Reagovat

Ještě dodám k 341-
Já být na Jožově místě,tak začno dělat jak Stano a další. Vyfláknu se na to, budou mne bolet taky ruce, nebo noha. Sem tam uřežu nějakou desku, něco přitluču, nebo natřu a budu posedávat vykecávat se s druhýma.
Na každé farmě se dělá hodně z počátku se dřevem a bývá tam i 1 tesař. Jen nechápu, proč by zrovna ale na něm mělo být, že bude dělat ty složitější věci a ostatní jen to, co zvládnou. Ti hráči tam nastupují za stejných podmínek. Ale tesaři jsou tam vždycky na práci víc využíváni než ostatní. Alespoň ty první týdny. Výhody ale žádné z toho nemají.
A až jsou využiti, tak se jich ostatní hráči – taktici, co zrovna moc nic nedělají, či neumí snaží dostat ze hry ven. Těch tesařů mně bývá prostě líto :)))))

343
Jája
Reagovat

@Kara: Jedna velice šikovná pomocnice pro Holanďana tam je: Špulaňa. Ta když chytne hřebík a začne dělat ťuky ťuky do oběda má práci a po obědě druhý hřebík ťuky ťuk až do večeře. Ho.no zrobí, ale bude mlčet, protože s nám nemůže intrikovat. :DDD Jen by asi hrozil předčasný smíšený duel „Kladívkový“. Udeří kladívko na hlavičku hřebík nebo Špulaňu :DDD

344
Jája
Reagovat

@Jája: protože s ním nemůže…

345
Milu
Reagovat

Zdravím a hezké odpoledne přeji…
@Kara: @Aža:

Já za Jožkem stojím…na farmě udělal nejvíce práce…a ruku na srdce…kdo by nebyl nervní,kdyby viděl,jak se většina válí??

Před chvíli jsem se dívala na jednu ukázku a tam je záběr,že Jožka si asi pořezal ruku…ale je to velmi krátký záběr…ale zařval….
chtěla jsem dát odkaz,ale už ho nemohu najít….hm…

347
Wally
Reagovat

@Kara: A co má jako tesař tak odborného dělat tento týden? Lavici, parapety a plot. Na lavici a parapety ani nesáhl. Plot mohl dělat kdokoliv jiný, snad tak náročné to není. I ty držáky na nádobí vymyslely a udělaly ženský.

348
Kara
Reagovat

@Jája: :)))))))))))))))))))
Ta měla natírat psí boudy na modro. Ale Stanko vystartoval a natíral za ni. Když ho požádal FT ať natře okno v kuchyni, tak to ne, bolí ho ruce.
Já být FT, tak naložím Evičče tolik úloh, co by se dalo a viděli by jsme konečně Staníka, jak by makal, ani by ho nic nebolelo. Sice za Evičku, aby si holka nezlámala třeba nehtík, ale to by bylo jedno, hlavně že by se s prací pohlo. :))

349
Kara
Reagovat

@Wally: A proč nedal dělat FT týdne plot jiným? Vždyť i rozměřit jak daleko natloukat plaňky, aby jim vyšly bylo nad jejich chápání. A stačí se dívat, jaký problém dělá i některým, zatlouct hřebík. Ty jako by byly papírové, jak se jim ohýbají.
Určitě by bylo lepší, kdyby Jožo dělal lavici (na tu si nikdo jiný netroufne) a až by ji měl, tak šel pomoct s plotem.
Ale to by FT musel rozhodnout a rozdělit takto. A ne přemýšlet nad změnami pravidel, jak ulehčit třeba práci sluhům.

350
Jája
Reagovat

@Kara: Ona ty boudy natírat nemohla, protože modrá barva se jí nelíbí. Spíše si myslím, že držela štětec jako prase kost, protože včera měla ve vlasech modrou šmouhu, tak jí to milášek vzal z pracek, aby se mohla jít opalovat příp. dělat pro ni vhodnou a intelektu odpovídající práci ťuky ťuk až z ní PsychoMiš chytala nerva. :)))

351
Kara
Reagovat

@Jája: Jo, to jsem zapomněla. Ta barva se jí vlastně nelíbila. Tak to byl ten důvod :))))))

352
Jája
Reagovat

Proč ráda používám přezdívky? Jen z jednoho prostého důvodu – jména se nám stále opakují a pak když se k někomu vrátíme, špatně se orientuji o kom je řeč. Když se vzpomene Áno, Psycholenka, Baracka, Tomero, Mokrá Lulu, Lulina aj. tak je hned jasno. Teď jsem si ještě vzpoměla na první duel, přetahovaly se 45 min. Vzpomenete si na souboj PsychoLenky a Leny, která vyhrála farmu, jak dlouho visely na žerdi? Tomu říkám záhul. A to Lena měla zraněnou ruku.

353
JanaH
Reagovat

@Kara: to podepisuju. ;-) Už jsem tady psala, že mi Jozífek připomíná motorovou myš, musí být všude a nikde, bo na něj všichni „spoléhají“ a „počítají s ním“. V praxi to znamená, že jim musí vše do detailů vysvětlit, naměřit, ukázat a pak ještě zkontrolovat, popřípadě opravit. Stáníkovi nezkontroloval jeho veledílo pro krávy a je to jak? Blbě.
On je typ, který potřebuje k práci klid, má svoje tempo, potřebuje si věci rozmyslet, aby se udělaly jednou a pořádně, piplá se s tím. A hlavně ráno se na něj nesmí spěchat a musí se nasnídat! :-) Piklit jsem ho nikde neviděla, takže předpokládám, že zatímco ostatní piklí a rozebírají duel, který se odehraje za tři týdny, on pracuje. :-D
Bude to jako v minulosti… splní roli užitečného idiota… a pak se může poroučet?

354
BarBora
Reagovat

@JanaH: , Kára
Pridávam sa. Jožo je tiež len človek, ale ako by fungovali bez neho? Takto majú všetci v podstate klídek, lebo veď Jozef…
A čo sa týka Miši, mňa z toho dievčaťa začína bolieť hlava za necelú hodinu. Ona viac než priama je zádrapčivá a hádavá, k tomu ten jej hlas a štýl… Kvôli hocijakej prkotine je ochotná tam vrešťať jak tur, vždy musí zvýšiť hlas a mať posledné slovo. Zúfalo otravná. A aby nešla do duelu, odrazu zistí, ktorá skupina je tá pravá. V tomto je šikovná, inak som si na nej nič extra pozitívneho nevšimla.

355
Slávka
Reagovat

Príspevok Mira Poveca na fb pred troma hodinami: „Ora et labora – Idem do kláštora“ a Šárka Racova z nejakej predchádzajúcej farmy musela na Mirov príspevok reagovať. „Mirec teba by som na rukách nosila celý život“ Haha už druhý krát mu takto nadbieha :D Že by sa do neho zahladela? :D Sorry nesúvisí to s farmou 9, ale musela som to sem dať. Nehnevajte sa :D

356
anonymous
Reagovat

Tak, zkusme něco, co není z dneška :-)

Zobali vrabci, zobali,
igelitové obaly.
Tahali chlapci, tahali,
nebo tam jen tak koukali?
Možná, že tahala děvčata,
nebo jen koukala na vrata?
Možná to byla robata,
co kol jen nesla poupata.

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nezjišťovat! ***

Kdo chce znát první či druhou duelantku nebo prvního či druhého duelanta, ALE ZÁROVEŇ tu nebo toho, kdo vypadne, nechť zdrží se veškerého příslušného, nebezpečeného počínání!

Že by Anton?
Nebo Lenka?
Hranice je ve hře tenká!

Vezmněmež opět známý slovenský kalendář, nalistujme něco chytrého, jako třeba Filipa, a kdopak to má svátek 4 dny před ním? No, je to faremně aktuálně poněkud neznámé jméno, ale jakýmpak písmenem začíná?! Stejným, jako začíná farmářka nebo farmář, o kteréžto nebo o kterémžto výše mluveno jest.

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nezjišťovat! ***

357
Kara
Reagovat

@anonymous: Kdo si zbalí zítra kufr mám :D.. Díky.
Ale na ten tvůj začátek mně něco v makovičce chybí. To nedám.

358
Milu
Reagovat

dobře jsi to zamotal lumpíku…já tedy vím jen to,jaký bude duel…pokud jsem dobře luštila….no,uvidíme:-DD

359
Milu
Reagovat

@anonymous: 358 patří tobě…jj…☼♫☼

360
anonymous
Reagovat

Dobře, zase špatně…
Místo sedmnáckrát si to po sobě příště zkusím přečíst čtyřiadvacetkrát!

1) Anton má být Stano.

2) A protože po tom, co se mi tak zavařil mozek, při zjišťování kdo je a není kuře, moře, stavení nebo předseda, už zase koukám => vidím, že některá stále zůstávající jména mají shodné počáteční písmeno…

Naštěstí, vy sice vidíte
https://www.youtube.com/watch?v=3JTxsd2dFrk&start=950
jak jsem při líbání s múzou někdy i neopatrný, ale jestli se to takových jmen týká, a výsledek může být nejistý, a nebo naopak netýká, je tedy další hádanka, a záhada :-D

361
Milu
Reagovat

@anonymous: dnes ti to tedy moc nejde….a mně vůbec ne…:-DDD

362
Aža
Reagovat

Anonymous ztratil vous,
ted bez kníru si smutní.
Jedna záhada a druhá taky,
kdo uhodne duelanta, má to u něj dobrý.
Mám jen český kalendář a také český snář….
obojí mi nepomůže,
Až naroste mu nový knírek na bradě
budeme znát kdo prohraje to na farmě..

363
Milu
Reagovat

@Aža: :-DDDDDD

364
anonymous
Reagovat

@Aža:
Kalendář, co má zář,
nad Tatrou sa blíska,
sedí tady nahoře,
pod mým nickem výská :-)

365
Jája
Reagovat

@anonymous: Nad Tatrou sa blíská a tebe někdo zlíska. Tys to dneska zamotal jak Betonka korbáčiky. :DDD Ale budiž, už teď jsem napnutá jak kalhotky S na pudeli XXL.

366
JanaH
Reagovat

Aha… a proč mně to teda přišlo tak jednoduché a prosťoučké? :-D

A do dneška jsem žila v přesvědčení až téměř jistotě, že „nad Tatrou sa blýska“, či? :-DD

367
Jája
Reagovat

A protože jsou borisové velcí vtipálci, tak nám to dnes za stavu 3:3 nenechají Anku domluvit a zase ji ustřihnou. :DDD

368
Jája
Reagovat

@JanaH: To víš, že blýska. Ale mně se to podle něj líp rýmovalo. :DDD

369
Wally
Reagovat

@Jája: Můžou to nechat i do 4:4 a zítra rozhodne Tomáš.

370
Milu
Reagovat

je ráno a dojí se….jdou dojit bez snídaně….nelíbí se jim to….mají problémy s uzením korbačíků….

Zauzené byly hrozné…..ale chutnaly jim…

a už je reklama….to je děs…

371
Jája
Reagovat

@Milu: Bože, od kdy se korbáčiky udí? Co to je za nesmysl.? :(((

372
Milu
Reagovat

Stano ztratil chuť vařit…on to nemusí dělaat…je to děs,že to všechno říká hodně naahlas a nikdo ze štábu nic nedělá….

Tomáš se sám nejedl…řepu a sýr….vůbec mu není rozumět….

Eva vyzvídá,kdo koho bude volit…..ona se Stanom podpoří Lenku….

Miška to pořád počítá….nemůže se dopočítat…

373
anonymous
Reagovat

@JanaH: Blískati od slova zlískati, nebo také blí… zvraceti!

374
Milu
Reagovat

Jožkovi se nelíbí pracovat bez snídaně….
Tomáš rozděluje práci….Anka jde na oštěpky….
Tomáš pracuje na plotě…budou improvizovat,protože mají m álo materiálu…
Tomáš dělá máslo….
Jožko pomáhá s plotem…na lavici není čas….zítra…

375
Milu
Reagovat

oprava…Stano dělá máslo….ale nemají dost smetany….

Šimon sedí u stolu a nepracuje….

Stano říká,že bude 1. duelantem.-…a že má už i plány…..s Jožkom se dohodl,že má povídat,že si ho Stano vezme do duelu….a Stano potom těsně před rozhodnutím si vezme někoho jiného,který nebude připravený…

376
Milu
Reagovat

Jožko se hádá s Miškou….ona prý to sama neumí….má se naučit na tot Jožko…

na kameru Jožko říká,že ho Miška deptá….raději by byl,kdyby tady nebyla…
Eva ho obhajuje…prý má nejvíce práce…..
a začalo pršet….

Korbáčiky se nedaří…pokazili jedno těsto….
Ance se ztratily ovce….protože musela dělat i sýry…tak to říkal Tomáš…..

Jana se stydí,že jim to nejde….je naštvaná sama na sebe….

377
Milu
Reagovat

Tomáš je spokojená a doufá,že bude spokojený i hospodář Martin…

a jde Kvetka….Lenka zase probírá duel….

Jana si stěžuje,že včera byla pastýřka a neposlali jí jídlo…

Všichni FT chválí….jen Jožko a Jana řekli,co si myslí….ostatně jako vždy

378
Milu
Reagovat

…ještě i Anka říká,že křičel,ale není to tak strašné…..

Šimon také říká,že Tomáš je jiný než dříve….jednou řeknou tak…za chvíli jinak…jsem z toho zmetená:-D

na řadě jsou sluhové….Jana-dělají málo placek….
Je to hrozné…..každý hovoří jinak…je to fakt zmatečné….však uvidíte…
Ted Stano říká,že nemají týden umyté nádobí….

Tomáš ráno dělá práci sluhů….je to děs!!!!
Lenka má proslov….
Jožko se skoro jako omlouvá Mišce…
porušení pravidel…Stano se směje…bude potrestaný…
Tomáš říká,že si nastěhoval Martina do domku pro FT…Jožko see ozval,že se to mohlo vyřešit jinak….

Lenka jedla když měla ještě čekat….Tomáš bude vyšívat pravidla a povinnosti…:-DD

379
Milu
Reagovat

Eva…pánský
Jana …ženský
Dáša…ženský
Miška…pánský
Maťo…pánský
Jožko…ženský
Anka…ženský
Šimon…ženský

….a je to tady….bude ŽENSKÝ!!!!!!

380
Wally
Reagovat

Sluhové moc topili v udírně a korbáčiky jsou přeúděné. Na salaš šli zase bez snídaně. A farmářům se to nelíbí. Tomáš to řeší se Stanem. Stano nebude vařit. Jestli Tomáš chce bude vařit celý den, a v sobotu nebude co jíst. Eva chce dát panský duel. Aby ochránila Lenku. Martin chce jít do duelu. Anka s Dášou mají dělat sýry a v kolibě spí. Na plot mají málo materiálu. Jozef to dělá jako na zámek. Nemají smetanu, mléko vždy vypijí.
Podle Jozefa Miška řídí FT místo obráceně. Stano se dohodl s Jozefem, že ho bere do duelu, aby se dotyčný cítil v bezpečí a neučil se almanach (Marty?) Jozef vyřvává na Mišku. Prý ho deptá.Korbáčiky se Dáše, Anně a Janě trhají.Anně zdrhly ovce. Místo korbáčiků mají malé hadice :DD
Kvetka- všichni se mají dobře
FT je dobrý, jen Jana si stěžuje, že jim včera neposlal jídlo.
Jozef- FT kríčí a mají pozdě snídaně. Šimon- je jiný než když byl sluha. Dáša- taky ji vadí nesnídání.
Sluhové – Jana chybí nám placky. Stano to obhajuje, že domluva byla jiná. Tomáš prý dělá vše.Jozef se omluvil Mišce.
Porušení pravidel- Tomáš si vzal Mata do chatky, Jozef nevidí problém v tom ,aby se vyspal v jejich chatě a pravidla se májí dodržovat. Stano si sedl ke stolu. Tomáš musí jako trest vyšít pravidla.
mužský -Eva,Miška,Maťo
ženský-Jana,Dáša,Jozef,Anna,Šimon
Lenka je nasratá na Dášu a Annu
Lenka prý měla s Dášou dohodu, teď vše padlo. Dáša je ráda, že rozvířila vodu.
Stano jim vyčítá, že dali zraněnou.

381
Milu
Reagovat

Lence je to moc líto z Dáši…..pláče…
Dáša se brání,že Lenka by také dala Dášu….je ráda,že udělala co udělala….

Šimon to nandal Stanovi…jak říkal,že si klidně vezme zraněného ,jen aby vyhrál….

382
Wally
Reagovat

Lenka- Dáša je ovlivněná Janou.
Anna řeší Lenku, že je divná, je nesnesitelná a nemá úctu ke starším. Podle Jany Dáša dala ženský, aby si zachránila Jozefa.
Stano už řeší 2. duelanta, FT a sluhy na příští týden. :DD
Radí ji do duelu Annu.
Jana zas řeší včerejší nedostatek jídla. Lenka zaseřeší Dášu.

Zítra budou mít dle ukázky žranici od Martina.

383
Milu
Reagovat

Anka tvrdě jede proti Lence….
Maťo prý chtěl domů…Jana se na něho zlobí….
Dáša se ptá ostatních ,zda udělala dobře…..

Šimon kritizuje udělané korbáčiky…prý ano chuťově nic moc….

384
Milu
Reagovat

Farmáři….já se dnes loučím do pondělí….zítra mám jiný program a tak to nechám na Wally…..dnes její komenty byly úžasné…..

Přeji hezký zbytek večera a dobrou noc…..☼♫☼♥♥

385
Wally
Reagovat

@Milu: No zítra to neslibuju, nevím jestli budu doma. :((((

386
Skála
Reagovat

@Milu: @Wally: Díky.Zítřek bude špatný,budeme bez informací.To bude moc špatné. :-( :-)

387
Milu
Reagovat

nevidím řešení….a to ještě příští pátek také nebudu….vnoučátka slaví narozeniny….vnuk 20 a vnučka 14…20. let…to bude velká oslava….budu dělat moooc chlebíčků a i jinak pomáhat….je mi to líto….:-((

388
Wally
Reagovat

když budu doma, tak jsem v 20.30 na značkách. :DD

389
Skála
Reagovat

@Milu: Alespon si Tě budeme víc vážit. :-) Nedá se nic dělat. Tak at se oslava vydaří.

390
Skála
Reagovat

@Wally: Budeme s napětím očekávat. :-D

391
Lady XL
Reagovat

Holky, děkuji opět moc za informace!!! Bylo to napínavé. A zítra tuplem…,zda budou info. Jo takový je život. Hezkou oslavu Milu a Wally, uvidíme, zda si tu zítra počteme… Dobrou.

392
JanaH
Reagovat

Když už se tak patlalo v porušování pravidel, proč se víc neřešilo, že FT ráno dělá fůru věcí za sluhy? Obstarává zvířata, dává hřát vodu, chystá farmářům snídani… Bez toho by opravdu šli k ovcím jen s pohárem vody v žaludku, jak si stěžovali. ;-)

393
Kara
Reagovat

@JanaH: Jo, a Kveta jen hleděla.Čekala jsem, kdy se na to zeptá a nic.
Ale celé to sezení bylo tak chaotické, že se nedalo vyznat kdo s kým a o čem. Jakoby v té fajfce měli před tím nějaký lepší tabáček.
Tomáš jako FT mne úplně zklamal. jediné co dokázal, tak tam udělal naprostý chaos. A všichni ho mají na háku.
Snad jen Šimon se dokázal vyjádřit jasně a srozumitelně. Ten to má ještě v hlavě srovnané. A i Anku a Joža zatím snáším docela dobře, ale ten zbytek sebou mlátí od zdi ke zdi.
A pláč Lenky nakonec mne dostal. Co si myslela? Že ty její koalice – jedna se Stanem, druhá ženská která stejně nefungovala – ji dostanou až do finále? Taktizovala na dvě strany a narazit jednou musela.

394
Kara
Reagovat

Ale nevíc mne pobavil opět hlavní taktik Stano. Stejně jak poslední týdny měl jasno. 1. duelant bude ON. Taktiku si dobře promyslel, zapracoval na tom, všem rozhlásil že si vezme do duelu Joža, aby se neučili ostatní almanach a pak je převeze. Vezme si toho nejslabšího na kterého silově stačit bude.
No a ne. Oni mu to pokazili. :)))
Už po 2 týdny po sobě věděl najisto, že bude FT a prd. A teď zase. :)))))))))))))))

395
JanaH
Reagovat

@Kara: jsme zvyklé, ne? Že se „řeší“ ptákoviny typu „sednul jsem si za stůl“ a zásadnější věci se přejdou bez mrknutí umělých řas. :-D
Na Toma se těším, jak bude vyšívat. :-DD

396
JanaH
Reagovat

@Kara: Staník je mozkovna. :-D
Dobře mu Šíma připomněl, jak rozhlašoval, že když si ho vezme do duelu (sešitý Šíma Standu), dá Staník silové a půjde přes mrtvoly. Ale když míří do duelu pochroumaná Lenka, tak se „ukázaly charaktery“.

397
Kara
Reagovat

@JanaH: Ten Šimon je tam nějak v pozadí, že ho člověk často přehlédne. Ale i s pořezanou rukou bylo vidět že pořád dělá a nevymlouvá se, nebo nevyžaduje nějaké úlevy. Kamera se na něj moc nezaměřuje. A líbí se mně, že se nenechává zatím ovlivňovat některými spekulanty, ale dokáže si říct svůj názor. Pokud ho pustí ostatní ke slovu :)))))))))

400
Wally
Reagovat

Jozefovo bonzáctví u stolu mě docela překvapilo. Tomáš z toho neměl osobní prospěch a odnesl to z nich nejvíc.

401
BarBora
Reagovat

@Wally:
Kvetka mala všetko „nabonzované“ od štábu už. pred príchodom. Jozef si vždy svoje povie, skôr chce aby sa to riešilo, zmenilo.

Pod príspevky JanyH a Kary (392-397) sa môžem podpísať. A ešte ma zaujalo, ako Stano hustil do Lenky, aby si radšej vzala do duelu Anku. Jemu na Lenke zas tak veľmi nezáleží, ale rád by bol FT, prípadne aby ňou bola Eva, to by si potom tie dva týždne mohol oddýchnuť. Výkup jeden. Len mu to nejak nech hádza a dúfam, že sa Lenka nedá ovplyvniť. Mala by ,začať hrať za seba a neplakať, že tak robí Dáša.

402
Aža
Reagovat

Z dnešního dílu mám dobrou hlášku od Jožky.
“ Nebudu si s tebou měřit jazyk…“ prohlásil k Míše.
Rozumné, dávám do “ ULOŽ TO“, lze použíti i v případě, než vypukne hádka …….
Jožko je jak kostlivec, nedivím se, že trvá na snídani.
Jinak přes den to vypadá, že se nikdo v jídle neomezuje. To nebývalo, že?

„Bavič “ Stano to přehání a stále má zastání, nikdo si nestěžuje. Jeho nevinný úsměv od ucha k uchu do kamery, mi připomíná dětské foto mimina na beránčí kůži, tzv. na pasáčka.
Jo jo, a – upřímný pohovor – u stolu s Kvetkou
Všichni umýt, namalovat a vyfešákovat. Honem domluvit o čem se bude povídat a Kvetka pak jen kulí očí, co se dozvídá nového….

403
JanaH
Reagovat

@Jája: chtěla bych pochválit slovenské zdravotnictví. Staník by rovnou z Farmy, skoro v holínkách, mohl podstoupit operáciu? Palec hore.
To já jsem předloni na stejnou operáciu čekala cca půl roku (po několikaletém brnění atd.). Napřed vyšetření EMG, CT … termín za cca dva měsíce, potom nový termín k neurologovi, no a konečně objednání na operáciu a finální čekání další dva měsíce. A to prej všecko šlo rychle…
Slovensko mám za humny, proč já trubka jsem se neobrátila tam, mohla jsem to mít za sebou ještě rychleji. ;-)

404
Jája
Reagovat

@JanaH: Teď jsi mě rozesmála. Není ta naše řeč nádherná? Nejkrásnější a nejvtipnější na světě. „Mohla jsem to mít za sebou ještě rychleji“ :DDDD Ty budeš ještě dlouho mezi námi. :DDD

405
BarBora
Reagovat

Ešte sa vrátim k Lenke. Urobila veľkú chybu, že opustila neutrálny priestor a pridala sa k tej dvojke, tam je ale len tá tretia. Anka, Šimon, Jozef sa s nikým veľmi do spolku nedávajú, ale človek vie na čom je, prípadne by sa ad hoc dalo aj na niečom dohodnúť, Takto si do duelu Evu nevezme, aj keď pri nej by mala najväčšie šance. Vlastne pomohla len im. Na začiatku som si od nej sľubovala, že to bude väčšia hráčka, ona sa však chová a rozhoduje sa viac na základe emócií. Raz sa jej páči ten, potom sa jej nepáči, ale ten niekto sa nezmenil, len Lenka sa nechala strhnúť inam. Vlastné som ani nepochopila, čo vyčítala Anke.

407
JanaH
Reagovat

@Jája: dobrá, přiznávám se. Napsala jsem to s vědomím, že je to dvojsmysl. :-DD Aby to nebylo tak jakože moc na vážno.

408
Prochor
Reagovat

Doufám že Lenka si vezme Dášu a vymete jí ven.

410
Jája
Reagovat

@Prochor: A to já zase doufám, že Jezinka vymete Štěknu, která je v poslední době nesnesitelně nafoukaná a důležitá jak třímetrové lejno v průjezdu. Je tu pospolitě se milující trojku hezky pomaličku začít likvidovat než se k nim definitivně přilepí Psychomiška, která ma k zadku nalepené Ucho.

411
Jája
Reagovat

A Martin se už nemůže dívat na tu bandu invalidů a posílá jim nejen mužské posily, ale i hromadu dojení. Teď teprve budou kňučet, :DDD

412
Jája
Reagovat

Nejen, že celý týden nic nevařila, cizí práci zpluje. Měla by se z toho jídla s prominutím … vrchem spodem vyčistit.
http://www.topky.sk/cl/100313/1662587/Vsetkych-znechutila–Radost-na-markizackom-statku-pokazila-tato-osoba-

413
Aža
Reagovat

@Jája: Evice se mi líbí nejvíce když se její rety pomalu nevejdou do obrazovky. Zmalovaná jako obraz od avantgardního umělce….)))))

@JanaH: ku 403 – díky za to co jsi napsala.
Už dva roky mám stejné potíže a byla mi nabídnuta operace, nebo doporučené cvičení rukou. Nejvíc mě poradila sestra, že mám vzít ruku v zápěstí a vytáčet osmičky.
Přidala jsem ještě třepání rukou od zápěstí a ohýbání ruky v lokti za záda.
Jak se potíže objeví, třepu a točím a je pokoj.
Pomohla ti operace, nevrací se bolestí.? (omlouvám se, koho to nezajímá, přehlédněte)

414
Kara
Reagovat

@Prochor: Podle ukázek si Dášu asi vezme, ale doufám, že to bude její poslední exibice na farmě. Už se nedá poslouchat. Představa, že bych měla třeba v práci být 8 hod. s takovým člověkem mne děsí. Bez ohledu na ostatní jí jede pusa jak motorová pila a nepřetržitě.
Je tam jedna z nejmladších, ale chová se jak nejmoudřejší ze všech. Je to sebestředný fracek bez kousku empatie.
A taky je potřeba už tu svatou trojku začít rozpouštět, aby jsme viděli z farmy i něco jiného, než pořád jen jejich chytré bláboly a taktiky. Děj by se měl už posunout i jinam, začíná to být s nimi nudné a otravné.

415
Johana
Reagovat

Svátek Sedmibolestné Panny Marie byl v pátek 15. září, na Farmě bude dnes, takže přesnější časový údaj o kolik je Farma předtočená.
Mně už z těch farmářů nevadí jen Šimon a kupodivu Evík, u Jozefa mám nevadí s otazníkem…zbytek může ven.

416
Wally
Reagovat

@Aža: Taky se omlouvám za OT, ale všichni si to tam chválili. PS není to můj manžel, takže vlastní zkušenosti nemáme. :DDD

Manžel si udělal z 1|2 litru alpy lesany ,5 listků aloe vera a 20 acylpyrinů tinkturu nechal odležet 5-7 dní a pak si to tím každý večer potírá .

417
JanaH
Reagovat

@Aža: ano, toto mi dlouho pomáhalo, škoda, že dočasně. Nejčastěji ruka brněla a bolela v noci, později i přes den, ale i při jízdě na kole, zátěži a pod. Ke konci už nezabíralo nic. Nějaké patlací mastičky a prášky od bolesti… k ničemu. Pod kudlu jsem šla, až to bylo nevyhnutelné a EMG prokázalo třetí stupeň, už nebylo co odkládat a na co se vymlouvat.
Operace pomohla v tom, že hned druhý den bylo brnění pryč. Jizvu mám v dlani, dnes není vidět, ale já o ní stále vím. :-) Stehy šly ven za 10 dní, léčení mělo trvat cca 4-6 týdnů, já byla za měsíc v procesu, na žádné následné rehabilitace jsem nechodila.
Špatná zpráva je, že po cca roce se brnění vrátilo, slabě a nemělo by se zhoršovat. U mě prý proto, že mě neoperovali dřív… vydržela jsem odolávat dlouho. :-)
Tak se neboj, zákrok není žádná hrůza.
@Wally: ano, to znám, dočasně ulevuje, používám i na neoperovanou ruku, protože ta už taky brní, mrcha! A já zase kličkuju. :-D

418
BarBora
Reagovat

@Lady XL:
Ak stihnem, tak počas reklám dám aspoň to najdôležitejšie, pár viet. Ale také košatē ako písali Milu a Wally to nebude.

419
JanaH
Reagovat

@BarBora: díky, my budeme rádi i za hesla, neboť v pátek se archiváři crcají s přidáním.

420
Aža
Reagovat

@Wally: Wali, možná to zase není tak velké OT..)))))
Ruce jsou samostatné téma křečka Stana, které rozvíjí den po dni.
Jeho konec je v nedohlednu, ví již někdo o dalších farmářích?
Vypadá to, že na rozdíl od F8 – kde byla hlavní povinnost ve mlýně, se na tuto farmu navršilo práce o hodně více.
Řekla bych ale, že to vypadá, (z mého pohledu), že čím víc je práce, tím více odbývána.

421
Aža
Reagovat

@Wally: Třeba tak moc OT to nebude…:))))
Ručičky nebojte se – vy makat nebudete…… Je to hodně o Stanovi a jeho potížích.

422
Aža
Reagovat

co dodat, první komentář se ztratil, už jsem nedoufala a tak jsou tu dva….

423
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Niečo zosmolím.

424
Lady XL
Reagovat

@BarBora: děkuji moc za snahu a pomoc uklidnit závisláka… :-). Do pondělí,až budu u monitoru, bych bez újmy nevydržela :- D. A díky všem za příspěvky,ani mi pak tolik nevadí,že to nevidím. Vše barvitě popisujete!! Jste tu moc fajn lidičky, díky.

425
Fixa
Reagovat

Podle Hisky sk. se Miro Povec rozhodl jít do kláštera. Otázka je za je to pravda nebo vtip.

426
BarBora
Reagovat

Dokončujú práce, celkom pohoda.
Lenka hustí do Dáši ako ju sklamala, Dáša na ňu trt.
Raňajky sú nutné, spokojnosť.
Lenka okupuje Almanach.
Korbáčiky sa nakoniec celkom podarili, len sprostá Jana ich iniciatívne pred Martinom obrblala.
Vyhodnocovanie úloh Martinom:
Plot – nedovolený
Natretie stavieb – až na zadnú stranu psích búd urobené
Parapety – nenatreté
Lavica – ok, akurát málo ornamentom
Výšivky – v poriadku

427
BarBora
Reagovat

Koliba – bordel, vešiaky nedorobené
Korbáčiky- ok, ale nechali ich smažiť na slnku, začali brať skazu
Ovečky nie sú na paši
Oštiepky – ok

Dostali 30 mincí

A už prichádza 71 nových ovečiek aj s dvoma pomocníkmi, stáda sa pre miešajú, spoznávajú sa, pekný pohľad
A už sa dojí, aj Šimon, ovečky sú vraj dosť divoké

428
Lady XL
Reagovat

@BarBora: jen tak dál, zvládáš to výborně! Děkuji!

429
BarBora
Reagovat

Pomocníci odchádzajú.
Po návrate z dojenia ich čaká roh hojnosti – kačka, nuda, kaša, koláçe, alkohol,…, sluhovia museli dokončiť svoje práce, Lenka brble, ostatní zas brblú na ňu
Lenka nevie koho vziať do duelu, noha už nebol, len čupnúť si je s problémami
Martin je na bodovaní v dobrej nálade
Stano povie Ma5ovi, že je bratislavský buzerant, nikto sa ho vtedy nezostane
Zdochne sliepka, Tomáš ju obradne pochová

430
Skála
Reagovat

@BarBora: Prosím,prosím.

431
BarBora
Reagovat

Klasické farmárske slovné tanečky, rozoberá sa hlavne Tomáš, Lenka a duel…najaktívnejšie sú Jana a Dáša, Anka sa nevzrušuje
Prichádza Kvetka a…. klasické. tanečky a Lenka si vyberááá,..,………..Dášu

432
BarBora
Reagovat

Prší, dojí sa, kruto
Lenka. v chatke – vraj má dobrú náladu
Dáša – je na seba pyšná
Ovečky zdrhli do doliny, niektoré do hory
Prenášajú košiar
Tomáš lezie väčšine na nervy, Martin vypovedáva poslušnosť, Tomáš mu to nedaruje
Celková nervozita
Kvetka a Dáša:
Dáša o Lenke: pracovitá, ale zädrapčivá
Chce ešte vylúčiť Stana, vraj jej poslanie
Stále prší
Disciplíny: 1. Hákovanie. 2. Preťažovanie lanom 3. Prekvapenie

Kvetka u Lenky
Takmer všetko sme už od Lenky počuli
Trošku dúfala, že Dáša bude brať ohľad na nohu
Začína duel

433
BarBora
Reagovat

Nebudem zdržiavať, Lenka odchádza.
Hákovanie išlo rýchlo, preťahovanie lanom dlhšie, tam prvú podkovu dala Lenka, ale mala aj menej síl aj handicap s nohou.

Za Dášu boli: Anka, Jana, Jozef, Tomáš a Šimon

Lenka v dopíse napísala Eve že vie čo má robiť, tak asi ju dá za FT.
Tesne pred duelom boli rôzne vyjadrovačky, ale hlavne sa riešili sluhovia, či majú dostať trest za utečených somárikov, okrem Anky boli všetci proti. Aj tí im ušli, ale našli ich.
Lenka je aká je, ale Dáša je had.

434
Jája
Reagovat

Tak dočká se konečně Pingl Bobo nebo bude FT jeho milášek Špulaňa?
http://farma.markiza.sk/aktualne/1889840_lenkina-emotivna-rozlucka-je-mi-to-velmi-luto

435
Lady XL
Reagovat

@BarBora: děkuji moc!!!! Dobrou

436
Kara
Reagovat

Eva má Dášu potvrzenu na fb mezi přáteli, takže jsou už doma obě.

437
Jája
Reagovat

A já jdu slavit :))) Mmch kdo čeká – dřevo je už na skladě. :)

438
Skála
Reagovat

@BarBora: Moc,moc díky.

439
hollyoaks
Reagovat

@Jája: bude to špulana kedže to šimon v ukažke na pondelok povedal že tam maju akobydvoch FT

440
Jája
Reagovat

@hollyoaks: Umí ta umělohmotná kačena vůbec něco? Jen aby si zapamatovala co má říkat :DDDD

441
Jája
Reagovat

http://www.topky.sk/cl/100313/1662835/Kolaps-na-Markize–Strach–plac—-Tato-vsak-vinu-odmieta-
Podle toho jak z ní den před duelem přímo stříkala nenávist a výraz tváře hlásil blížící se vraždu, řekla bych, že Štěkna je velice ambiciozní a psychicky nevyrovnaná osoba, která se schovává za maskou silné ženy. Ona se nezhroutila vyčerpáním jako Fňukna, ale od zlosti nad prohraným prvním duelem a ne pro ni dobrým průběhem v duelu druhém. Copak by normální člověk v takové chvíli měl ještě čas koukat, jestli její „kamarádka“ brečí a šeptat neplač, neplač? Pak se „sladce“ usmát na soupeřku, prohlásit nepustím a seknout sebou o zem?

442
Jája
Reagovat

Z Fb
Labudová Danka Lenka dá za farmára týždňa buď pupkoša alebo gambatú. Lebo si myslí, že sú trojlístok. Chúďa dievča či skôr mladá žena. Tam bolo úprimnosti za náprstok. Ako aj medzi gambatou a pupkatým. Ona by vonku oňho ani bicykel neoprela (s frajerom sa asi dohodla, že vrámci hry hocičo prežrie), on pre silikónové vnady schytal syndróm karpálneho tunela. Toľko leštil, až ho ruka rozbolela.

:D :D Budou se šetřit navzájem :DDDD

443
sida
Reagovat

Pokud by se při duelu měl brát ohled na zranění nebo („zranění“), tak by celkem nemělo smysl se do takové soutěže pouštět. Myslím, že obzvlášť v této sérii se s tím dost kalkuluje.Kolem hostiny Lenka běhala jak srnka a před duelem zase byla zraněná, Farmářkou bude určo Eva aby byla chráněná a v ukázkách už Stano třepe rukama a naříká pro případ, že bude 2. duelant. Prostě stačí jen upadnout, naříkat a kulhat a očekávat ohledy. (nebo bolení břicha, ruky, zad a pod.) ((omlouvám se všem, které něco opravdu bolí, ale i tak nemohou čekat úlevy – protože je to hra, jak velmi často opakují ))

444
sida
Reagovat

Pravdu máš, Jájo. Unás se říká ..ani KOLO…., ale zbytek je stejný.

445
iv
Reagovat

Na fb hlasování včera měla před duelem o trochu víc příznivců Lenka – to asi hlavně kvůli zranění a faktu, že Dáša jejího oslabení využila. Ani jsem nevěděla, komu fandit.. Lenka hodně sympatií ztratila v posledních dílech, mj. i díky spojenectví se Stanem-Evou… A Dáša je sympatická málokomu už dlouho.

447
Sova
Reagovat

@sida: Veru tak, keby sa mal brať ohľad na slabších či zranených, tak by si mohol druhý duelant voliť len: almanach, almanach, almanach. Veď ani prekvapenie nemusí skrývať nič nesilové. Ostatné disciplíny sú všetky silové. Každý tam z nich vyfňukáva, že ostatní sú neúprimní, hrajú, ako keby on nie. Každý chce vyhrať a tomu prispôsobuje správanie i konanie. Niektorí sú tam riadne vymletí.
Aj podľa mňa bude FT Špulaňa. A zrejme konečne vypadne Karpálny tunel.

448
Lenka
Reagovat

@Jája: Bála jsem se to napsat, abych to neschytala. Ale mluvíš mi ze srdce, a to jsem tu děvčicu mala docela ráda, než se sčuchla s tymi dvoma.Už mi šla tak na nervy. A že si Daša vybrala těžké disciplíny ji nemůže mít nikdo za zlé. Každý je tam sám za sebe, Lence se to pochopiltelně nelíbilo, a několikrát o tom začala, ale v čas se zarazila. Pamatujete jak se Stano nechal slyšet, že když půjde do duelu, bere si pořezanýho Šimona, protože se chce vrátit.

449
Lenka
Reagovat

@Sova: Špulaňa je jasná, ale koho určí za sluhy? Anku, Dášu? A z chlapů, Toma, Šimona? Opravdu nevím.

450
Sova
Reagovat

@Lenka: Pravdepodobnejšia je Dáša, keďže jej vyhodila cmágaňu (posledné diely som videla útržkovito a vždy som ich dve videla cmágať sa:)). Neprekvapila by ma, keby dala Toma.

451
jarda
Reagovat

když si tady čtu komentáře tak jsem se rozhodl že napíšu k odchodu frederiky.už v jedné farmě bylo že dotyčný hráč se nabýdl že odejde místo duelanta který prohrál a jasně mu bylo řečeno od Kvetky že to pravidla v žádném případě nedovolují………je škoda že se pravidla porušují a tím pádem je vidět že štáb manipuluje s hrou.je to velká škoda a hra je tímto ovlivněna a vítěze si už asi štáb určil.

452
Lenka
Reagovat

@jarda: Tady už se asi nedebatuje, asi někde jinde.

453
Peter
Reagovat

ten žebrak slepy spiśak ako sa im vravi,je obyčajny arogantny vulgarny a primitivny človek ,ktory si mysly źe ked sa dostane na obrazovku tak si može hovorit čo chce a sprava´t sa ako debko.primityv,debil,žebrak,vulgarne ho…Som rad źe uź konećne vypadol, adufam źe už sa tam neobjavy.Maiy ste ho kopnut do zadku a nie aby ste mu dali druhu śancu,aj tak vas mal na haku ani sa vam osobne každemu nepoďakoval.Proste VULGARNE PRIMITIVNE HOVADO,ktore si nedovidi na koniec svojho špinaveho zasopľaveneho nosa.A ta jednoducha blondina? IQ= poloprazdny furik HNOJA

Přidat komentář