Panáček v reality show

Farma 9: První oběť – lano z ní vytáhlo všechnu sílu

16. Září 2017 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

f9

Na Farmě máme za sebou první duel Anna vs Ivana. Nakonec vše rozhodlo hned v prvním kole lano. Obě bojovaly jako o život, vidina postupu jim dodávala sílu. Nakonec přeci jenom více štěstí měla Anna a získala první bod. Ivana se však tak vyčerpala, že místo druhé disciplíny zkolabovala. Bolesti rukou, břicha, záchranáři měli plné ruce práce. Až infuze zabrala. Boj o „život“ vyhrála, ale protože nemohla pokračovat v duelu, prohrála. Farmu definitivně.

Ivana v péči záchranářů

Ivana

Zdroj:TV Markíza – Farma 9

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 314
1
Wally
Reagovat

To foto se stříkačkou je dost děsivý. :DDD

2
BarBora
Reagovat

Peter bol vyzvaný Kvetkou aby vysvetlil svoj postoj. On už na kameru povedal, že Jana považuje za zlo na farme, aj duel volil mužský,, tak som už prekvapená nebola, ale zatiaľ ho len sledujem a uvidí sa. On sa na začiatku pridal k Janovi, len že videl a počul viac ako my a následný prįklon k druhej strane som mu schopná uveriť, nezdá sa byť konfliktný typ aj keď sa to teraz môže tak zdať, proste na výzvu Kvetky povedal svoje, čo je dobré. Ale čas ukáže. Janove taktizovanie mi v zásade nevadí, aj o tom Farma je, pokiaľ to neprekročí určité medze.

Tímovej: počúvni Ajdu, ide len o slovník smerom k diskutujúcim, k farmárom si môžeš povedať čo chceš. Mohla by Ťa zrušiť a bola by to škoda. A k hádkam určíte dôjde, teraz je to len také predjedlo. Byť týždne a mesiace zatvorený medzi pár ľuďmi, v neštandardných podmienkach… ťažko čakať že sa budü len mojkať, ale práve vtedy sa ľudia ukážu čo sü zač a Je to zaujímavē sledovať, dokiaľ nezačne šikana. Aj tá už na Farme bola.

3
Prochor
Reagovat

@BarBora: Doufám že šikana nezačne jinak to přestanu sledovat. Petr si ovšem pěkně naběhl. Bez podpory ostatních se pustit do FT. Základní pravidlo nepouštěj se nikdy do bitvy, kterou nemůžeš vyhrát porušil a to ho bude něco stát.

4
Iv
Reagovat

Zdravím, netušíte někdo, kdo bude teď rozhodovat o novém FT? Iva svůj krvavý duel nedokončila. Dopis na rozloučenou s jeho/jejím jménem nenapsala. Kartáč si byl jistý, že po očekávaném vypadnutí určí jeho… Dopadlo by to tak. Když Anička mluvila o největším manipulátorovi, mluvila o něm, že? O FT budou nejspíš hlasovat znovu všichni?

5
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Tiež dúfam, ja som síce dosledovala aj Farmy so šikanou, ale zbytočne som si dvíhala adrenalín. Šikanu treba zastaviť v zárodku, tá tam naozaj nemá miesto. A ani hlad.
Peter sa otvorenému konfliktu s Janom vyhýbal, ale zas sa mu asi ani nechcelo tváriť sa že je všetko v poriadku a Kvetka to z neho vytiahla. A možno Peter tiež len sleduje nejakú svoju taktiku, ale pre zdramatizovanie deja to nie je na škodu. Zdá sa mi, že Jano začína, tak nenápadne, ťahať za kratší koniec. Ale hlavne som rada, že za Farma vracia k zvieratkám, to má baví viac, aj keď mlyn bol celkom fajn spestrenie.

6
BarBora
Reagovat

@Iv:
Asi budú hlasovať všetci, teraz by to už bolo aj zaujímavejšie. A možno Markíza vymyslí niečo nové, čo jej bude viac hrať do kariet.

7
Jája
Reagovat

Copak nám vystřihli? Číšník bude mít problém s almanachem. Pokud se ho bude chtít naučit, musí mu ho někdo předčítat (Špulaňa nebo Cukrouš).
„Moudrá“ to žena betonka se nám také začíná vybarvovat. Požalovat a poplačkat si na mužném rameni Kartáčově s něžným prstíčkem napřaženým vpřed – už zase ona mi ono – a z Kartáče rejžáka se stává Kartáč šatní jdoucí moralizovat na téma velké přátelství na farmě. Spokojená Betonka se jde pomazlinkovat s prasaty a v duchu si pochvaluje, že je potok tak daleko a ona se nemusí hned umýt, aby mohla tiše nasávat líbeznou vůni svých něžných dlaní. A pozor, na veledůležité stranické schůzi Kartáče, jeho příznivců i tajných protikartáčovských špionů, bylo přijato usnesení, na kterém se Kartáč po duelu nebude znovuucházet o místo FT. Za FT musí být zvolen Číšník, a to kvůli ochraně vybraných osob a Kartáčova stranického mozku. Toto usnesení bylo okamžitě ústně velkým šéfem předáno hlavní účastníci plánovaného odchodu Fňukající padavce, která ihned bez námitek souhlasně odkývala Provedu!
Anka si provedla průzkum charakterů všech zúčastněných a roztřídila je dle svých životních zkušeností k dalšímu případnému zpracování.

8
Wally
Reagovat

@BarBora: Minule, když odešla Jana, tak volili všichni a FT byl Miro? Takže asi opět kolektivní volba?

9
BarBora
Reagovat

@Wally:
Ak si dobre pamätám, ak nebol FT zvolený štandardným spôsobom, hlasovali farmári. Aj Mira tak raz z recesie zvolili a potom mu to pekne osladili. Niektorí.

10
Eva původní
Reagovat

@Prochor: -3 Ale tak to víš, určitě se něco objeví, však Borisové s tím počítají vždycky kvůli sledovanosti. Diváci mají rádi nějaký šrumec a ne nudnou podívanou na poctivé pracanty. Vždy se musí vyskytnout nějaký rebel, rýpal. Už při konkurzu vybírají např. krásné holky – modelky, výstřední týpky jako je Chocholouš a motorkář, nějakou usedlou starší paní, určitě tam musí být i nějaký šikovný řemeslník, bez něj by se sotva něco na farmě postavilo. Uznej, že kdyby tam byli jen samí obyčejní lidé, slušní a pracovití, tak by to nebavilo. Takže nějaký vyrypovač Peter tam být musí a nějakou šikanu zvládneš bez újmy, tak se dívej :-)) Tím však nechci říct – napsat, že mi to nevadí, šikanu bytostně nesnáším…

11
BarBora
Reagovat

@Jája:
Pozrela som si necenzurovanú verziu duelu a vystrihnutie tej „straníckej schôdze“ bolo dosť manipulatívne. Pekné si tam krúžok húdol, nie je v tom len Jano. Ale najzaujímavejšie veci sa aj tak asi dejú mimo kamier.

12
Lentilka
Reagovat

Žienky vyskúšala už niektorá z vás Kvetkin koláč Štedrák?
Chutí veľmi dobre ale je náročný ako na prácu tak aj na suroviny, takže v mojich receptoch ho presúvam na poslednú stránku a ostávam verná jednoduchším a tiež chutným koláčikom.🍰

13
Lentilka
Reagovat

@Jája: Česť práci schôdza ROH je ukončená

14
sunrise
Reagovat

Zatím se snažím být hodně opatrná ohledně svých názorů na farmáře. Dobře vím, jak se ubíhajícím časem dokáží radikálně měnit. Ještě uběhlo málo času, ještě se nestalo nic tak extrémního, aby jim musely spadnout masky a vypadli chtě nechtě z rolí, které chtějí hrát. Však ono to přijde. Všichni to už známe ;-). Aktuálně jsem ve stádiu, kdy si jen moc, ale fakt moc přeju, vidět současného farmáře v roli sluhy. Což se pochopitelně dlouho nestane, zatím to má dobře ošéfované, řekla bych. A ano, souhlasím s názorem, že Janka vůbec neměla na farmu chodit. Ani jako exot. Bohužel si myslím, že farmáře týdne nechají Borisové na ní. Kéž bych se mýlila.

15
Fixa
Reagovat

@sunrise: Na to až bude současný farmář týdne sluhou se těším i já. Jak už jsem jednou uvedla, je to člověk, který když zavře pusu má po práci, ale třeba nás překvapí. Na jeho vizáž si nemůžu a nemůžu zvyknout.

16
Sova
Reagovat

@sunrise: Asi si myslela Ivanu, nie Janu, že nemala na farmu chodiť. Ale ve´d ani Jana. Od nej očakávam štekanie a nadávky každý chvíľu. Predpokladám, že sa Kartáč stane sluhom čoskoro. Aj keď si niektorých naklonil, skôr je to ich hra a zovrie v nich to, čo si myslia, len zatiaľ nedávajú najavo. Neverím totiž, že ho majú všetci tak radi ako predstierajú.

17
sunrise
Reagovat

@Sova: Propána, jasně, Ivanu. Pořád se mi ta jména pletou. A když se to občas ještě proloží nějakou tou přezdívkou, tak v tom mám stále guláš. Ale ksichtíky si už pamatuju, vážně :-D

18
Wally
Reagovat

@Sova: Vždyť na ty hádky a intriky všichni čekáme. Koho by bavilo se dívat na všechny čestné, obětavé, pracovité?
Já si myslím, že nejhorší zlo bude na Farmě Anna, ta půjde za svým podlým způsobem.

19
Johana
Reagovat

Zdravím všechny tady. První týden Farmy jsem viděla jen z rychlíku, takže farmáři se mi ještě pletou. Odpoledne jsem se pustila do čtení vašich komentářů s tím, že se mi udělá trochu jasno, ale ono se spíš pořádně zatáhlo a jsem ráda, že aspoň Kvetka zůstala Kvetkou…papírový tahák na téma kdo je kdo se mi vyrábět nechce:)
@Lentilka: štědrák jsem upekla jako dort k narozeninám, tvarohovou náplň jsem poupravila tak, aby se s ní dalo zdobit…a sklidil velký úspěch.

20
Wally
Reagovat

@Johana: Ono to tak složitý není.
Jan – Kartáč – FT minulého týdne, na hlavě má odbarvený chochol
Petr – s bejsbolkou, mlaďoch
Šimon – sluha minulý týden, silnější, pomalejší
Jozef – zadrhává, náušnice, řezbář
Ladislav(Laco) – Ujo, ZZ – dlouhý bílý vous, nejstarší
Stano – černovlasý, vousatý, pingl
Ivana – nejmladší, dlouhovlasá, už vypadla
Lenka – Štěkna – tmavé mikádo, mluví s kadencí AK
Anna – starší, krátkovlasá blondýna, služka minulý týden a byla v duelu
Dáša – tmavé dlouhé vlasy, placatý obličej
Jana – starší blondýna s delšími vlasy než Anna, vše řeší
Eva – umělohmotná Barbína

21
Kara
Reagovat

@Wally: Překvapuje mne, že v Janě vidíš to nejhorší zlo. Mně tak nepřišla, ale až jsem tě teď četla, vybavilo se mně, jak se jí občas zkřiví koutky úst, když mluví o něčem, co jí není vhod. To mně nesedělo k hodné a zkušené starší tetině, za kterou jsem si ji přiřadila. Nevěstí to ale nic dobrého. Nemá ráda stejně jako já Jana a tak jsem raději v sobě potlačila podezření, že je v ní i něco nedobrého. Jsem zvědavá, co se z ní tedy vyklube. :)

22
INA
Reagovat

Ahojky! Duel byl špatně sestříhán. nebyla vidět druhá vhozená podkova Anny. Z Kartáče jde někdy až hrůza – ty zlé oči a úlisný škleb- brrrrr!!! Bude zajímavé, když bude přímá volba FT, kdo mu dá hlas??? Určitě Špulaňa, Betonka, Maco a Štěkna. Koho budou volit ostatní- Hezounek, Anka, Šimi, Dáša, Jožko a možná i Ujo???? Když se shodnou, tak Kartáče přehlasují a může být i sluhou!!! Ha ha ha

23
Johana
Reagovat

@Wally: dík za přehled. Hlavně se mi pletla Dáša a Lenka.
Sympatiemi zatím nemrhám, hodně nesympatická je mi zatím Lenka. Na ni ta Štěkna fakt sedí. I když Jana při stole pravdy vypouštěla jednu perlu za druhou, Lenčiny uražené pohledy, plné zášti, stály zato. Zřejmě nesnese negativní názor jiného na sebe a to bude vydatný zdroj konfliktů.

24
sunrise
Reagovat

@INA: ježšmarjá :-)) a vy se divíte, že se mi ta jména pletou … :-D

25
Kara
Reagovat

U Jana bych si přála, aby byl sluhou až tam budou mít hodně zvířat a chtěla bych ho vidět běhat po loukách za ovcemi. A taky by mohl k sobě dostat služku kamarádku Evičku. To by byla dobrá dvojka. Škoda jen, že je léto a nebude se kydat tolik hnůj. :)))
Ale myslím si, že jak Jano, tak Eva tam dlouho nebudou.

26
INA
Reagovat

@sunrise: Je to zcela jednoduché – V první „stodole“, co nám Ajda otevřela s názvem Taktika……., jsou v úvodu profily všech fármářů a pod nimi jsou přezdívky zdůvodněné tuším v komentu 55.

27
Lady XL
Reagovat

Nejdřív – ještě jednou moc velké díky Milu za páteční reportář!! Fakt si toho moc cením! Dnes jsem konečně mohla shlédnout páteční díl. Byla jsem zvědavá hlavně na Duel. Povahy lidí se začínají víc krystalizovat, víc se otvírají, i když ještě ne úplně. Bavilo mne, jak si vše Chocholouš pochvaloval a přitom se díval směrem k Betonářce-Janě, jako aby mu to schválila. A hlavně po tom, co mu Model Peťo vmetl, že mu nevěří, že je falešný (což je). Zkrátka Jano a Jana, to je dvojka. Hodí se k sobě :-). Janu bude těžké porazit, fakt jedině když ta druhá si bude moci vybrat disciplíny a vsadí na almanach a překvapení. Duel – bylo to napínavé a fakt dlouhé a tak se nedivím, že to sestřihli, i když blbě… Přitom měla Ivana výhodu dlouhé postavy, měla to snazší s dosažením na podkovy (můj dojem). Taky souhlasím s vyhlášením Anny, proč tedy Ivana tak bojovala, když chtěla domů? zřejmě ji atmosféra pohltila a tak bojovala. Ovšem pak to byl příkladný hysterický záchvat! Zajímalo by mne, jak zvládala studování, zda se nehroutila při zkouškách. Přišla mi jako totální nervák, která možná i trpí na panické záchvaty při změnách. Tohle ale měl odhalit psycholog či psychiatr při pohovorech do této RS. Ona tam vůbec nepatřila. A tak je zpět Anna, co je skoro matka Jany – haha…. Kdyby řekla, že je jak její starší ségra, bylo by to výstižnější. Prostě Betonářka perlí…

28
Sova
Reagovat

Vizionársky :))):
Už aby bol ten Chocholúš doma, keďže bude štvať každého proti každému a vyhrážať sa všetkým, čo si dovolia nemať naňho kladný názor.
Eva naďalej bude hrať prostitku,
Anna sa bude držať v ústraní (prípadne nepovie nič podstatné),
Dodo roboty,
Betonárka bude zalievať nepriateľov do betónu a vymýšľať, čo to dá, teda aj kakať si do otvoru pod nosom, len aby do ešte väčšej hlúposti zaobalila, čo si naozaj myslí,
Lena sa nedá,
Dedulo sa nevráti,
Padavka farmára neurčí, lebo zdrhla,
Daša bude zbytočne filozofovať,
Cukroš si pravdivým vyznaním poštve proti sebe aj tých, čo si myslia o Chocholúšovi to, čo on,
Šimon ani ryba ani rak
a Maco raz tak, raz tak.
,

30
INA
Reagovat

@Sova: Souhlas, dobrý odhad !!! Maco, ač dělá dojem pohodáře a všechno „má na salámu“, přesto si neustále ohryzává nehty, jako to dělala labilní Padavka. Odfláknul tu stavebnici pece, cihly musel doladit Holanďan, ale proč tak zapatlal lepidlem ty cihly?? A ty výmluvy Kartáče, že pec není hotová – dostal 5 úloh a ani si je nezapamatoval!!! A to chce být znova FT!

31
Wally
Reagovat

Proboha, kdo je zase Maco???

32
Sova
Reagovat

Ale Wally, veď už sa nehraj na to, že nerozumieš prezývkam ;)). Poďme na spoznanie logicky – prezývky ich vystihujú buď výzorom alebo správaním. Prípadne povolaním (Betonárka). Nič zložité. 12, vlastne už 11, postavičiek snáď nie je ťažké zvládnuť zapamätať si. Ak nevieš, odvoď si, kto ti v mojom zozname chýba. A nepripomína ti Stano macka? :D

33
Dana
Reagovat

Maco je ten co patlal dohromady pec, čili charismatický čašník, který teda mě moc charismatický nepřipadá, ale vkus lidí je různý.Kdyby třeba dvacet kilo zhubnul tak možná v horách, kde široko daleko jsou jen ovce a bača, možná.

34
Eva původní
Reagovat

@Wally: Já už jsem z těch přezdívek jelen :-) Já mám jenom Chocholouše a motorkáře, což je evidentní o koho se jedná :-) @Lady XL: Milu nepíše, má nemocnou ruku, páteční reportáž psala Wally :-)

35
Dana
Reagovat

@sova jinak tomu, co jsi nazvala mackom, tomu my u nás říkáme spíš špekoun.Ale neztrácím naději na změnu.Treba zhubne a ještě nam všem ukáže co se v něm skrývá za poklad.

36
Wally
Reagovat

@Sova: To mi teda fakt nepřipadá. :DD A nějak nevím jak mám z tvé charakteristiky – raz tak, raz tak – poznat o koho jde. Ale ono fakt nejde o to, že musí mít každý přezdívku a tvé mi přijdou dost násilné, jen proto aby ji někdo měl. :((((

37
JanaH
Reagovat

@Wally: to mě taky. Pro mě je to pingl a bodka. ;-)

Už tady proběhlo, že nevie čítať, při stavbě pece se ukázalo, že nevie ani rátať. :-D

38
Lenka
Reagovat

Jé, tady existuje cenzura?

39
Jája
Reagovat

@Lenka: Copak, někdo tě zablokoval?

40
JanaH
Reagovat

@Lenka: nejspíš jsi reagovala na víc lidí, než dva… a teď jsi na čekačce?

41
Sova
Reagovat

Wally, JanaH, nech už napíšete akékoľvek prezývky, vždy si domyslím, o koho ide. Nevnucujem nikomu moje, aby sme si rozumeli.

42
Wally
Reagovat

@Sova: Právě že vnucuješ, nikdo jiný než ty je nepoužívá. A pro ty. kdo začali sledovat až později, je dost obtížné se orientovat ve jménech. Natož v tvých přezdívkách. :D

43
Ajda
Reagovat

@Lenka: Nikdo neni blokovaný ani nečeká ve frontě. Asi chybka na straně techniky :-(

44
milu
Reagovat

Ahojky lidičkové ….díky za písmenka…nechce se mi tady psát o přezdívkách…ale na předešlých farmách se přezdívky tvořily tak nějak pomalu…v průběhu RS…podle toho,jak se farmáři chovali….čím překvapili…Teď je to tady jako kdyby někteří/sova nejvíce/ chtěli prosazovat jen ty své přezdívky….často je zdůzazňují…nelíbí se mi to…Já bych teď používala jen jména…a všichni budeme vědět….a časem se to vytříbí….
Mně je nejvíce sympatická Lenka,Josef a Šimon…velké NE je pro Jana,Janu a ani Anička se mi nějak nezdá…ostatní zatím lhostejnost ….
…všem děkuji za přáníčka uzdravení…..zatím se moc neděje….dám potom vědět…
…a na večer se těším!!!!!Tipuji za FT bohužel opět Jana…má na ostatní velký vliv…kruciš:-((Já bych dala Lenku…čekám sborový nesouhlas…chiiiiiiiiiiii

45
Sova
Reagovat

Wally, asi by som si mala vyžiadať od teba prezývky, aké môžem používať, aby som sa nevnucovala. Neviem, prečo ma viniť za to, ak sa nedokážeš orientovať. Nemám ti to za zlé, akurát že viacerí tu majú svoje a nikdy som ich nekarhala za to, že sa v nich neorientujem. Prebrala som Dědulu, ZZ top, Chocholouš či Kartáč, Model či Cukrouš, Maco (vymyslela Betonárku, Špulaňu a Padavku) a nenapadlo by mi kritizovať ich autorky. Asi preto, že sa nemám problém orientovať, aj tak vždy vyplynie z kontextu, kto je kto, domyslím si a neriešim. A rešpektujem ostatných a ich rozhodnutia. Aj ty si v komentári 20 pomenovala Evu umelohmotnou Barbínou, čo ma pobavilo.
Milu, mne sa nepáčia tvoje trojbodky. S nimi sa text zle číta, predpokladám, že každému, ale ak sa rozhodneš ich aj naďalej používať, nebudem mať pocit, že nám ich násilím vnucuješ v každom komente. Je to tvoja voľba.
Mrzia ma ataky na moju osobu. Pre nič.

46
Wally
Reagovat

@milu: Milu, bacha za chvíli sem vlítne Sova a zahouká na tebe jak píšeš. Myslím, tvé 3 tečky. :DDDD

47
BarBora
Reagovat

@milu:
Prečo myslîš? Aj mne zo žien najviac sedí Lenka. Aj Anka a zatiaľ mi, čuduj sa svete, vôbec nevadí Eva, len by mohla trošku viac pritvrdiť v práci, ale nefláka sa. A prípájam sa k prianiam rýchleho uzdravenia.

48
Janica
Reagovat

Milu, néé… Jana za FT ne a taky bych přijala za FT Lenku. Aspoň by ukázala, zda je štěkna, jak ji někteří hodnotí a jak umí vycházet s lidmi. Mně přijde hodně energická, asi by se jí pracovně dařilo.

49
Aža
Reagovat

@milu: Plně s tebou souhlasím ….. nejdříve poznat kdo je kdo podle jmen……. teprve až se vybarví svou povahou či pracovitosti jim přidělit přezdívku……..anebo také žádnou, nic se nestane….
Sova je taková naše nová inšpektorka……….musíme si zvyknout…..
Sovičko, my jsme tu dobrovolně, pro zábavu a zatím nám tu nikdo takto nevelel, tak si to přeber……
Milu, Wali, Jájo, Lady XL, krásný pozdrav. Zítra celý den nejde elektrika, ani internet, tak Farmu uvidím až večer.

50
sunrise
Reagovat

@Sova: Nemyslím, že jde o ataky na tvou osobu. Naopak, já v té diskuzi o přezdívkách vidím spíš velkou snahu porozumět si, abychom si mohli všichni vyměňovat svoje názory na farmáře a farmu. To je přece maximálně pozitivní snaha a není namířená proti nikomu.

51
BarBora
Reagovat

Dajte už pokoj s tými prezývkami, ešte tu bude kvôli tomu candrbál. Sova si kľudne môže písať po svojom, Wally tiež po svojom,… a ja tiež po svojom. Viac ma zaujíma koho zvolia za FT. Jano ma zabil, vraj pec ako úlohu zabudol, podľa mňa len fabuloval, len mi nie je jasné, prečo takým hlúpym spôsobom. On sa vôbec zvykne chovať čudne, niekedy až príliš sladúčko, … všetkých má rád, všetci sú super, Lenka a Jana buďte kamarátky,… A Kvetka prípad Jana vs. Lenka spolu s Janom a Janou neustále priživujú, koho to má baviť?

52
Dana
Reagovat

Je to typická snaha o vyvolání konfliktu mezi nimi.Počítá se s tím, že neustálým nucenim do byti kamarádkami se druhá strana ještě vice šprajcne.Obě jsou dost od rány, nekdy i na ránu a neustalym nucenim typu děvčata podejte si ruku a obejměte se se to nezlepší, spíš naopak.Kartáč je manipulátor, rád by postavil všechny kolem tam, kde je chce mit.Chytrý ale asi nebude když to zkoušel i na Martina, mohl by vědět, že na něj tohle neplatí. Po Petrovi teď evidentně půjde, příležitost si najde.Možná začne tím tlakem na veřejnou omluvu které se prý bude domáhat.

53
Sova
Reagovat

Tuším mi je sympatickejšia Macova skupina. Dašu by som radšej videla v nej. Chocholouš mi prosto nesedí a asi ani všetci, čo sa okolo neho zgrupujú.

54
Lady XL
Reagovat

Dodatečně se Wally omlouvám, že jsem děkovala dnes někomu jinému :-) – vidíte, mám už maglajs i v našich jménech…hihi. Taky mi vadí, jak Kvetka nutí ty dvojice do vyjadřování o svých vztazích, zda se ještě hádají atd. Betonarka lže, jak když tiskne a Lenka (babochlap) se neumí ovládnout minimálně ve výrazech… Ale furt ji mám radši než jiné. Anna se nezdá, podle mne nás ještě překvapí svými postoji. A silná je dost, mne tedy překvapila.

55
Wally
Reagovat

Kartáč je ještě větší pako než Hujer. V Žilině mě zná každý a teď mě pozná celé Československo. Se začíná chovat jak inkvizitor. Když nebude Petr poslušný, tak ho z naší pidisektičky vyloučíme a označíme ho cejchem zrádce. Ještě štěstí, že to ten magor nedotáhne do konce.

56
INA
Reagovat

Pustila jsem si po několika měsících Teleráno , neboť avizovali rozhovor s Ivkou Padavkou a zase jedou ty 8 minutové otravné upoutávky na seriály. Na FB někdo včera psal, že Kartáč je už doma , že ho potkala v Žilině. Martin dovezl nového pomocníka a nejmohutnější farmář Šimi řekl, že je ještě větší než on! Asi náhrada za Uja.

57
Lady XL
Reagovat

Tak jsem si pustila včerejšek. Hmm, Peťo nám neustál, že se k němu nikdo nepřidal a není dost psychicky odolný, aby dál bojoval. Škoda, mohl založit druhý „tábor“, který by se staral o sebe, jako ti kolem Janka. Z té jejich skupinky a hlavně těch dvou aktérů J+J mi je zle. Včera fakt řekl pravdu, že umí manipulovat, respektive zastrašovat tak nenápadně. Jak tam Petr vybalil, že mu Eva řekla, že proti Chocholoušovi nepůjde, že zná vlivné lidi (něco v tom smyslu), tak i když to pak ona popřela (no přeci to neodsouhlasí ne??…), tak tomu věřím, že jí to řekl. Přiznala, že jsou z jednoho města a já si myslím, že Chocholouš má fakt dost známých a umí dělat nátlakové akce…. Už aby vypadl. Fajn, že jim tam přivezou nového svalouše, ještě by to chtělo nějakou silnou ženu jako protiváhu k Betonářce…. V ukázce nám ukázali, kdo bude sluha :-(. Tedy chlapa poznávám, ženu tuším, v té pláštěnce není moc dobře vidět – že by měla blond vlasy?? Ale doufám, že se dotyčný vypr… vykašle na další stavbu, ať se Stano a hlavně Jano ukáží ne? Doufám, že nebude takový trouba, aby dělal sluhovské práce i práce tesaře…. Ať se v tom Stano vykoupe.

58
INA
Reagovat

Jen stručná reportáž z 4 minutového rozhovoru Ivky Padavky v teleránu. Duel- chtěla jít domů, ale zase tam chtěla zůstat ??!! Nejblíže měla k Janovi a Janě.Nemusela Lenku, ale chce se všemi setkat.Výhru přeje Janě. Kdyby tam mohla být znova- více by bojovala! Plány do budoucna- dokončit školu / jak dlouho se na Slovensku studuje na kaderníčku ?? Je jí 20 let/ . A vše proloženo jejím nesympatickým chechtáním. Přeji krásný den všem!

59
Eva původní
Reagovat

@INA: Tady je, pěkný chlap a nedávejte mu přezdívku, je to Jaro :-))
http://farma.markiza.sk/aktualne/1886579_laco-sa-uz-nevrati-na-farmu-prichadza-veteran-z-afganistanu

60
Wally
Reagovat

@Eva původní: Tak na ně :DDD Macha namyšlený. Teď tam budou dva vojáčci. Jeden, který v tý válce fakt byl a druhý, který má jen značkový maskáčový hadry.

V ukázce byli vidět sluhové, a služka blondýna není. Takže fakt to jedou podle Kartáčova plánu. :(((

61
Kara
Reagovat

@Eva původní: Jaro vypadá opravdu jako chlap, proti Janovi. :)) Na první pohled sympaťák, uvidíme, jak se to tam zamíchá.
A vidíme i sluhy. Jediného pracanta z chlapů, který umí dělat dali za sluhu. Podle jejich taktiky, aby byl mužský duel by se mohlo stát, že vypadne a kdo z chlapů by jim tam pak dělal chlapské práce? Manažer Jano nééé, ten je jen na velení, Petr né a Stano taky není zas až tak odborník. Práce se dřevem tam ještě bude, tak nechápu, že už se chtějí tak brzy zbavit toho, kdo jim tam může být zatím užitečný.

62
Jája
Reagovat

Usnesení ze stranické schůze se nám plní, na sluhu byl doporučen jednohlasně Holanďan. A protože je pingl už chycený do sítí černé vdovy nastává změna a služkou se stává tá, které osobně velký Kartáč slíbil, že jí nebude. Jinak moje prstíky pláčou nad sebrankou této farmy. Není na světě nic horšího než blbec, který si myslí, že je Einstein s mocí boha a jeho vlezdoprdelkovské slepičí stádo. Perlení v devítce potvrzuje můj prvotní odhad, kdo má v hlavě dluhopis. Vojáček byl vynikající výběr borisů (pokud nemá nemoc veteránů) – Cukroušek teď bude prát kalhoty třikrát denně a Kartáč přijde o své slepičí stádo Však Špulani už lítaly z očí blesky příslibu sotva ho uviděla. To je přece ochranář, kterého potřebuje.

63
Wally
Reagovat

@Jája: Nevím, jaké usnesení udělala stranická buňka ohledně služky. Ale včera to Velký Kartáč probíral s Dášou a ta s rolí služky byla svolná. Prý nebude ženský duel, když byl teď. (teorie Kartáče)

64
Eva původní
Reagovat

@Wally: @Kara: Však jsem zajásala, jsem se soustředila na Chocholoušův pohled a pěkně mu spadla brada, teď se fakt těším a tuším, že všechny chlapy hravě převálcuje. No, nebudu předbíhat, ale už je můj :-)) aspoň Peťánek z něj bude mít bobky určitě :-)) jak už Jája naznačila, bude častěji prát :-))))

65
JanaH
Reagovat

@Wally: jj a pokud mne sluch nešálil, Dáša se sama nabídla, že služkou bude.
Kartáč žluťák ji ujistil, že se nemusí bát toho, že by byla zvolena první duelantkou a ona na to, že jako služka bude mít prostor k ovlivnění Holanďana, koho si má vzít do duelu.
No má to tam Kokrhel „mafián“ pod palcem. Doposud.
Pevně věřím, že vojáček jim tam s tím pořádně zamíchá! Toto je charismatický chlap, a to jsem ho viděla asi tak tři vteřiny. :-D Pokud se neprojeví (povahově, chováním) jako zmetek nebo křivák, mám nového fanouše. Už jen proto, že nabourá tu jistotu některých dosavadních farmářů. A ti ostatní se ještě víc „opustí“.
Ujo se nevrátí, ale aspoň si to u mě nestihl nějak zásadně polepit. :-) Doma mu bude líp.
Holanďan jako sluha bude odstřižený od staveb chajdalůpek, ale zase se může realizovat při přípravě dřeva. A Dáša může předvést, jak nakrmí farmáře z ničeho.

66
JanaH
Reagovat

@Eva původní: taky jsem si všímala jeho výrazu. Čuměl jak sůva z nudlí.

67
Prochor
Reagovat

Je to jasné. Disident a libero Holanďan nepodléhá stranickému vedení Kartáče a tak musí být odstřelen (schváleno na stranickém výboru i Dášou, která do kamery ujišťovala, že jejich společenství je čestné a nebudou proti nikomu intrikovat).
Jenom doufám, že soudruhům se do jejich plánů vloudí chybička jinak to bude nuda.
Petr přišel ke křížku a posypal si hlavu popelem. Vysvětlil, že byl pomýlený a veřejně u stolu provedl sebekritiku. Jako napravený soudruh byl opět přizván k budování velkého kartáčova díla a bylo mu rozmlouváno, že teď když mu to správně politicky myslí by neměl opouštět správnou stranu fronty a bojovat.

68
Jája
Reagovat

@Wally: Původně měla jít Štěkna. Ale ono je to vlastně jedno. :) Duely na střídačku? Tak to vypadá, že v tom případě se Holanďan nebude namáhat a Cukroušek poletí za svou milovanou a nebo???? si vezme Kartáče a pak se těším, že Kartáč promastí svými špeky dřevěnou podlahu ve stodole. Vojáček nám promíchal karty a předpoklad je, že Kartáče chlapi nechají jemu.

69
Jája
Reagovat

@Prochor: Že by geny rodičovského chování roku 68? :DD

70
Lady XL
Reagovat

@Wally: No ona Dáša sama i navrhovala, že by služkou byla a to proto, že v případě souboje by si vzala Evu, kterou momentálně považuje jedinou za dostatečně slabou, aby ji porazila…. Já doufám, že prát kaťata bude i Chocholouš, protože doteď se cítil neporazitelný (i když to nahlas neříkal) co do hmotnosti (Šimona nebral v úvahu) a co do počtu svých lokajů. Ale teď? Já doufám, že se stádo přelije na novou stranu a on zůstane sám. Jinak už jsem psala – fakt pakárna ohrozit si největšího pracanta a znalce práce se dřevem. Proto bych doporučila Holanďanovi se nyní do jiné než sluhovské práce nehrnout, ať to včas někteří zjistí. Ať se ukáže znalost ostatních…. Cukrouš si zahrál na hrdinu, vyjádřil se a tím skončil… Nedává to takticky a ani psychicky, to bylo jasné už, když obíhal všechny a žadonil o zprávičku, kdyby se o něm někde mluvilo, uvažovalo…. Nechápe, že si to lidí pak řeknou a obrátí se vše proti němu. Jsem zvědavá na Lenku, zda si s vojákem neporozumí …

71
Jája
Reagovat

A víte co mi tam děsně leze na nervy? To soudružské třepání ploutví a neustále Brežněvovské ochmatávání. Podejme si ruce a vzhůru za světlými zítřky. :(

72
Wally
Reagovat

Partyzánštinu si tam jedou Anna s Šimonem. Do Lenky nevidím, zatím mi přijde, že je sama za sebe.Stejně jako Jozef. Teď asi bude klíčový hráč Jaro, koho si přitáhne na svou stranu. Jestli se jim začne buňka rozpadat, tak Kartáč začne chytat nerv a bude veselo. :DDD

73
Jája
Reagovat

@Lady XL: Já doufám, že se jim to sviňsky vymstí. Podle ukázky Pingl dostane plán na výstavbu nové – mám pocit, že koliby – a vzhledem k jeho schopnostem číst a počítat …

74
Prochor
Reagovat

@Jája: Jasně že ano. Kartáčovo vedení mně připomíná Gustava Husáka po 21.srpnu „Nech zahyně všetko, čo nenie pevné …“ atd:-).

75
JanaH
Reagovat

@Jája: no ale víš co, má přece kámoše Petra, který číst a počítat umí… :-D
Ale myslím, že to Holanďanovi nedá a stavět bude i jako slouha. :-/ On je v tomto malinko zabedněný a ty pavoučí sítě kolem sebe nevnímá, nevidí, neslyší.

76
Fixa
Reagovat

@Lady XL: Ten stůl vůbec nepovažuji za stůl pravdy, ale za udavačský stůl a Květka ještě přilévá olej do ohně. Děvčata si někde proberou své holčičí záležitosti a u stolu je to hned tragedie.

77
Prochor
Reagovat

Mně ještě napadla věc k minulé řadě. Hujer shání neustále peníze. Farmáři nemohou z farmy jen tak odejít jinak jim hrozí penále. Ale Hujera vyloučili za porušení pravidla (odešel mimo území farmy). Dostal za to pokutu ? Proto taky shání peníze ? Protože jestli ne, tak kdo chce odejít bez pokuty, tak mu stačí porušit pravidlo – třeba někomu rozbít hubu.

78
Sova
Reagovat

Dôjde na vojnu kohútov. Peter sa zrejme uprace pod Veteránove krídla. Keď sa verejne kajal a priznal vinu (?), to sa iba navonok pred sebastredným geisenom pokakal, ale myslel si naďalej svoje. Využije situáciu a bude si mädliť ruky, ako Kartáčovi začne hnednúť chochol.

Ostatným sa budú huspeninovito triasť riťky, Špulani aj niečo iné, niektorí nebudú vedieť, pod ktorý front sa vlastne pridať, aby niečo vyťažili.

Kartáč je doma, ale aspoň si splnil najväčší životný sen: bude ho poznať celá Československá socialistická republika… Len kto nás bude ďalšie týždne zabávať??

Kvetku môžem všade inde, ale čo sa týka Farmy, čakám na každý duel, na to, že konečne poletí – tu hrá svoju rolu mizerne. Čí to bol nápad vpasovať ju do postavy Kvetky? Pulitzerovu cenu si zaslúži.

Nás čaká konečne zábava a potešenie z výpadku Kartáča – už mám dosť jeho (jemne povedané) alotrií, aj keď ma v podstate zabáva, ako sa hrá na niečo, čo nie je, no pohľad naňho je bŕŕŕ!

79
Lenka
Reagovat

@JanaH: Nee, ale běží tu souběžně dvě diskuse. Zjistila jsem to dodatečně, takže omluva, vše je OK.

80
Sova
Reagovat

@Prochor: Skôr si myslím, že mu nevyplatili gážu za posledný mesiac alebo vôbec žiadnu, neviem, ako majú nastavené vyplácanie, či mesačne či ako jednorazovú odmenu. Je to jednoduchšie ako sa súdiť. Predpokladám totiž, že sa im nechce platiť právnikov, keďže vyberajú do súťaže aj socky, a vlastne nevymôcť nič. Strata času a ďalších financií.

81
Lenka
Reagovat

@Jája: Teda Jájo, k tvému komentáři, bych potřebovala tlumočníka. Nevím která bije, kdo je kdo????

82
Lenka
Reagovat

@Jája: Z tebe se picnu, ty mě bavíš, chechtám se jak blázen.

83
Jája
Reagovat

@Lenka: Já je užívám od začátku pořád stejně . Holanďan říkali farmáři hned na začátku Josefovi, pak ho Kartáč přejmenoval na Jožku, Štěkna je Lenka už od prvního medajlonku a Cukroušek je přeslazený na všechny nalepený Petr. Betonka je Jana – kosmetička betonových výrobků, Dášu jsem jednou nazvala ta s tím plochým obličejem a to jen proto ať si je zkraje rozliším s Lenkou. Pingl je negramota nynější FT – v civilu číšník.

84
Jája
Reagovat

@Eva původní: Promiň, že jsem nesplnila tvé přání a už má u mě vojáčka, ale při výslovnosti farmářů a směsi jmen se musím někdy několikrát vrátit, abych porozuměla o kom mluví – Jano, Jana – Janka Anka, Eva Iva a teď Jaro už teď se mi prsty pletou.

85
Wally
Reagovat

@Lady XL: Do Dáši to tam hučeĺ Kartáč kuchyni a ona s tím nakonec souhlasila. I s tím, že bude přemlouvat Jozefa koho si vzít do duelu (Petra?), tomu jsem nerozuměla, ten zvuk je fakt děsnej :(((((

86
Jája
Reagovat

Už má dušičku v peříčku. Dokonce i zdravá strava šla do hajzlu – dvě pizzy a kafe, dvouhodinová vaňa (se divím že nevylezla kostra, když se tak pěkně odmočila)
http://farma.markiza.sk/aktualne/1886701_ivanin-navrat-domov-z-farmy-prisla-ako-zombik

87
eMKa
Reagovat

ahojte, rada vas citam, uz par rokov,, a vacsinou sa stotoznim, ako aj teraz. Ako je to s tym Solarikom, uverejnuje fotky na FB ale s logom markizy

88
Lenka
Reagovat

@Jája: Po týdnu nic nedělání, bola vyčerpaná, a co Anka? Celý týden dělala a ještě je dvakrát tak stará, jak ten rozmazlenec. No a ta konečná scéna před stodolou, kdy sebou vzteky mlátila jak pomatená , tak ta tomu dala korunu. A borisové to umocnili tím jak jí nastříkali ruce ajatinem, aby to mělo správné dráma.

89
Johana
Reagovat

@Jája: Dáša, ta s tím plochým obličejem…u nás se říká ksicht jak lívanec.
Nezdá se vám, že má Kvetka taky napícháno? Oproti Evě se to však povedlo.

90
Wally
Reagovat

@Lenka: On sebou nemlátila. Ona měla křeče. A to fakt ovlivnit nemohla. Hyperventilovala a takhle to dopadlo, proto měla na puse igeliťák, aby jí ubrali kyslík.

91
JanaH
Reagovat

@Jája: Rambo betonářka navíc říká Ance Hanka… já tam to H prostě slyším. Ta pani mi přijde tak primitivní, že i pingl negramot je proti ní „E se rovná mc na druhou“.

@Wally: ano, Petra, protože je zrádce a nedá se mu věřit a neví se (říkal Žluťák), co vyvede příště. :-D
Zvukem taky na PC furt kvrdlám, děs běs.

92
Eva původní
Reagovat

@Jája: -86 Asi se po těch dvou pizzách zesr..a jak hovádko, proto ta dvouhodinová koupel když tak zatouchala :-)) a k Tvému komentu 84, „vojáček“ jo to beru i když je to kus chlapiska. Uvidíme jak se vojáček vybarví, aby si pak nevysloužil škaredou přezdívku. Já už jsem se jenom obávala aby tu nedostal přezdívku třebas Afganistánec :-(( Jako vím kdo je Holanďan, ale proč se mu tak říká, to mi nějak uniklo. Jinak na všechny ty přezdívky celkem pasují, ale proč řezbář Holanďan?

93
Jája
Reagovat

@Eva původní: Pracoval v Holandsku, teď se chce vrátit domů a usadit se.

94
JanaH
Reagovat

@Eva původní: bo byl pracovně v Holandsku.

95
Lenka
Reagovat

@Wally: Možná máš pravdu, ale pytlík na puse , může být to samé jako ruce polité ajatinem. Borisové tomu chtěli dát šťávu. Mě to připadalo jako vztek s bezmocí. Rozmazlené děcko co se vzteká, když není po jeho.

96
Eva původní
Reagovat

@Jája: @JanaH: Aha, děkuji :-))

97
Sova
Reagovat

@JanaH: Na Slovensku sa Ankám bežne hovorí Hanka. Teda nie všetkým a automaticky, ale nie je to neobvyklé. Sama poznám tri.

98
JanaH
Reagovat

@Sova: už jsem to slyšela víckrát, jinde… ale považovala jsem to za přeřek, chybu, zkomoleninu nebo nedostatečnost mého ucha. :-)
Díky.
A jak potom říkáte Hankám? Taky Hanka, co? To je potom ten správný guláš. :-D

99
Aža
Reagovat

Stejně tak i v minulé farmě byl také nejšikovnější Míra, (po Jankovi))))), přesto byl několikrát dáván za sluhu a chtěli se ho zbavit. Myslím, že Farmu 8 máme ještě mnozí pod kůží a vzpomínáme.
Kartáče – namyšleného kohouta, a intrikána už mám plné zuby.
Stále ještě beru farmáře jako celek bavím se a čekám jak se projeví dál. Dost straním Ance, nemá to mezi nimi lehké, ale její úvahy jsou rozumné, ještě překvapí.
Také Evku ráda sleduji. Jen doufám, že kohout Jano vyletí, jak tu píšete. Co si ale počnou jeho 2 slepičky.?
Nejkrásnější je slovenská příroda a krásné záběry kamery .

100
JanaH
Reagovat

@Aža: prostředí je fakt krásné, já tam toho Jánošíka vidím za každým stromem.
Je ale škoda, že farmáři svými stavbami a zvelebováním (+ Borisové) nadělají víc škody jak užitku, jako všude…

101
Wally
Reagovat

@JanaH: Hanna je ukrajinsky Anna, takže odtud asi foukáá :DDDDD

102
JanaH
Reagovat

@Wally: no jo, ale Betonářka „do koča aj do voza“ to má na Ukrajinu poněkud z ruky. A Anka taky.
Nebo je ještě jiná souvislost, která mi (zase :-D) unikla? :-)

103
Lenka
Reagovat

@Aža: Anku mám taky ráda a Eva mě baví, ale ta je mazaná. Z chlapů jednoznačně Šimon a teď ten nový. A jak píšeš, sleduji jak se kdo bude projevovat. Nechci si nikoho nějak moc oblíbit, potom mě mrzí jeho prohry. Já vím, že je ještě brzy, ale jako finalisty, vidím ty dva obry. Zatím u každé farmy, kterou jsem sledovala jsem odhadla vítěze.

104
Wally
Reagovat

@JanaH: Třeba voz (koč to nebyl určitě) dorazil kdysi z Ukrajiny a zanechal tam potomky. Pak se ty nářečí můžou zachovat. A nebo jen huhňáá.

105
Sova
Reagovat

@JanaH: Slovenský kalendár donedávna „nepoznal“ meno Hana. Bolo medzi povolenými – tých bolo niekoľko stoviek – ale v kalendári sa nenachádzal(i). Potom Hanu pridali k Anne, keďže sa im tak hovorilo. Nie, guláš v tom nie je. Hana je aj tak meno odvodené od Anny, vychádza pôvodne z neho. Ako Alena, Elena a Lena od Heleny a pod. :)

106
JanaH
Reagovat

@Wally: ten voz bych v tom případě tipla na ukrajinský cirkus. :-DDD

107
JanaH
Reagovat

@Sova: aha, zajímavé, díky. ;-)

108
Wally
Reagovat

@JanaH: Hana nevychází z Anny, ale z Hannah.

109
Sova
Reagovat

@Wally: No veď áno, prapôvod mien je ešte iný, ako ich poznáme v súčasných podobách, Ak pôjdeme do ešte hlbšej histórie, keď už máme byť presné, tak pochádza dokonca z hebrejského Channá(h) = milosť, od ktorého boli odvodené Hannah atď.

110
Sova
Reagovat

z Hannah bola odvodená Anna, Ana (najmä tak, kde nemajú písmenko „H“) , aj Hana, Nana ap. Meno Hannah dodnes existuje v niektorých krajinách – poznala som dievčinu z Maroka s takým menom.

111
Wally
Reagovat

@Sova: Bavíme se o JMÉNECH, ne z čeho ta jména byla odvozena. Hana nepochází z Anny, ale z Hannah a z čeho pochází Hannah mi je šumák. :DDD

112
Fixa
Reagovat

@Wally: Tak jsem se kvůli vám všem diskutujícím podívala do chytrých knih, abych zjistila, že… Anna – základ je z hebrejského channah což znamená líbezná,milá. Hana -základ je z hebrejského jochanan což znamená smilovat se, sklonit se.

113
Wally
Reagovat

@Fixa: Asi máme jiné chytré knihy. Ale závěr je stejný. Hana nepochází z Anny. Každá má jiného původce. :DDDD

114
Sova
Reagovat

Obe vychádzajú z rovnakého základu, sú významovo zhodné. A teraz už sledujme Farmu.

115
BarBora
Reagovat

Janįčko má drdy ešte aj z Jozefa, joj len aby nemusel do duelu. A chová sa ako veľmi nepodarený kápo.
Veľmi sa teším na príchod Ramba, už len kvôli Janovi…

116
Wally
Reagovat

Z Dáši se stává velká řitní alpinistka.

117
BarBora
Reagovat

Musela som sa smiať na Stanovi a jeho priblblom výrazne, keď mu Martin zadával úlohy. Drevo, drevo, drevo a Jožo v kuchyni…

119
Fixa
Reagovat

@Wally: A neurazíme toho chameleonka, je přece jen hezčí než kartáč.

121
INA
Reagovat

Dobré ranko! Jaro je dobrá konkurence pro namýšleného Kartáče / tomu brzy spadne ten jeho hřebínek / !!! Zpomalený Maco si od Kartáče nechá do všeho mluvit, rozděloval za něho práci , ale má bobky jít s Jožkou do duelu ! Kéž kdyby jim Jožka nepomáhal s těmi dřevostavbami ! Ale on je příliš hodný člověk a nechá se ukecat od FT !

122
INA
Reagovat

Kdyby za vlády veličenstva Kartáče více makali na domě, mohli už spát s suchu. Kuchyň se musí do budoucna obehnat stěnami, jinak tam pěkně fičí, ale kam půjde kouř s pece, když tam není komín? Salaš je pěkně daleko a postavit ji bez Jožka bude těžké! Tato Farma bude asi nejdrsnější!

123
Prochor
Reagovat

Z Dáši je mi fyzicky nevolno.
Nedávno prohlásila, že nebudou proti nikomu intrikovat. V posledním díle na kameru: … v tomto týdnu musíme VYŘEŠIT Josefa…
Takže oni vlastně neintrikují jenom občas někoho vyřeší. Je mi špatně od žaludku. Na co si to Dáša hraje? Hodně bych si přál aby se ústřední výbor Kartáče zmýlil a vyhučela Dáša.

125
milu
Reagovat

Ahojky farmáři….Jani,ani mně nedělá dobře,jak se Jano pořád s někým oplacává…je to humus a opravdu to tak dělali největší hajzlíci na světě…ať už mafiáni či komunisté….brrrrrrrrr.Příchod nového farmára jsem i já uvítala.Je to srdíčkový CHLAP,krásně se usmívá…i očima…všimli jste si??Jano se už snaží kolem něho „tancovat“…ale myslím si,že na Jara je moc maličký a slizký…to mu nevyjde:-). O Dáši se mi nechce vůbec psát,přesně ji vystihl Prochor!Pořád stojím za Josefem,Lenkou,Aničkou,Šimonem a navíc za Evou….má celkem dobré hlášky:-)
Wally…s tečkama jsi měla pravdu..ani jsi nedopsala a už to tam bylo :-D
BarBora…díky za přáníčko,potěšilo…
Mějte se moc fajn,hezký den přeji…u nás chčije a chčije…♥☼♥

126
babi
Reagovat

milu- též se mi zamlouvají Josef, Lenka, Anička, Šimon a Jaro, mám obavy, jak to dopadne se Šimonem, ve včerejší ukázce měl zraněnou ruku. Jano zbytečně „tancuje“, vychodňari skoro ve všech farmách drželi spolu

127
Jája
Reagovat

Ještě, že Borisové doručili čerstvou a asi správnou krev, jinak bych zřejmě sledování této farmy stopla ze zdravotních důvodů. S velkou škodolibostí jsem sledovala zadávání úloh a brzy se dozvím, jestli jsem někoho v patře nevzbudila svým řehotem po jejich cestě plné pomluv a intrik na místo, kde bude stát koliba. Vykolíkovaný zarostlý pozemek a hromada dřeva – mrkviček. Žádné záseky, žádné číslování… k tomu dostanou hromadu kamení na pec (na nákresu vypadala nádherně) a zaniklé naděje na využití Holanďana. Ale co, Kartáč to zvládne … nepřipomíná vám to někoho? Myslím, že Pingl už lituje svého spolku s ďáblem. :) Trio intrikářů mi zvedá kufr každou vteřinu, když je na ně záběr a hlas Betonky mě přímo navádí k vyzývání porcelánového boha.
Cukrouš přestává být cukroušem a psychoteror stranické triobuňky z něj začíná dělat postavičku ze seriálu Živí mrtví. Ubožák tasil zbraně nepřipraven ma mafiánské praktiky.

128
Prochor
Reagovat

Všimli jste si jak Kartáč pouštěl bobky? Peter mu navrhoval že s Kartáčem půjde do duelu a vypadne a omluví se mu. V ten okamžik Kartáč zbledl a začal přesvědčovat Petera aby si ho nebral do duelu a „držel se plánu“ ( v překladu: držel se plánu, který vymyslel Kartáč).

129
Jája
Reagovat

@Prochor: Kartáč je neskutečně „velkohubý“ prý nového do spolku nepřiberem (přelož – kazil by mi moje plány) a jestli se přidá na druhou stranu pak ho vyřešíme (přelož – vyhodíme). Ale kdo ho vyhodí? Kartáč? Ha…Ha…Ha
Jsem zvědavá, jestli Vojáček dostane pro tento týden imunitu i když myslím, že pro něho bude zcela zbytečná. :)

130
Wally
Reagovat

Na ženský duel o fakt nevypadá, na to tam nejsou lidi. A navíc, když Petr chce domů. Ale mohl by jít do duelu Kartáč a Jozefovi šance zas tak nízký nejsou. Bude daleko mrštnější a rychlejší než to oteklé hento. Akorát v silových by byl asi v blbé pozici. Z Dáši se stala během týdne sfině sfinutá a podrázak Farmy.

131
Aža
Reagovat

@Wally: @Eva původní: Děvčata, úžasné, tento týden kandidujete na Oskara za pobavení a výtvarnou práci,,)))))))
Jaro vypadá na chlapa, který se práce nezalekne a je zvyklý na kolektiv. Snad za čas nepodlehne, až budou farmáři kout pikle.
Napadlo mě, že to je český Jan Cimbura, mladším asi to nic nepoví…….)))
Prochore, ráda tě čtu, zajímavě píšeš.

132
Lady XL
Reagovat

Mě se líbily dva momenty – když voják vystoupil z traktoru a všem spadla čelist – mužské části zejména. Pak když se ho ptali – A co vlastně umíš?: umíš se dřevem = umím, umíš kosit trávu = umím (i kosou!), umíš vařit… nejspíš ano. U těch alfa samců je to zatím oťukávání (hlavně u Chocholouše) a okoukávání. Stano farmář mi přijde jak takový podvraťáček, který čeká na svou příležitost, přihřát si polívčičku. Vždyť nechal Jana rozdělovat práci, pak to jen silnějším hlasem zopakoval a nechal se obdivovat, jaký je organizátor. Přitom při zadávání práce kouká, jak když neumí do 5 počítat – počkat, vy tu píšete, že neumí… :-). No tak to jsem zvědavá, jak ta práce dopadne. Ale bylo pěkné se dívat, jak Holanďan jen zaskočil od své práce a všem stihl poradit, jak to mají dělat…

133
Dana
Reagovat

Jejda, to se nám tam nějak narušily domluvené postupy.Jozef není až takový hloupý aby při sluhování ještě pracoval na stavbách.Poradí, ale dělá si svoje.A má recht.Když Kartáč řekl že ho musí vyřešit, snad vyřeší s ostatními i všechno co mají postavit.Stano od momentu zadělených úloh ještě nezvládl zavřít pootevřenou pusu.Asi tak přemýšlí.Škoda, že nikdo z nich neví, že pec by jim tolik nekouřila, kdyby zavřeli ta dvířka.To v životě neviděli kamna na dřevo?Až jim tam Martin doveze všechny zvířata, bude ještě veselo.Stavění maji před sebou dost, ty opeřence do kurníku bude potřeba hlídat a zamezit jim aby se rozutekli po okolí, z toho kouká stavba dalšího plotu kolem.Koliba s výrobnou sýrů už byla na farmě kde byl Reza s Božkou, venku to mělo takovou věc na zavěšovani sýrů tuším komárnik tomu říkali a chlapci tam ty sýry tajně ožírali.To všechno bude třeba ještě vybudovat.
Prasátka už teď bydlí v úplně bażině a jejich milovnice s tim vúbec nic nedělá.

134
Eva původní
Reagovat

@Aža: – 131 – Jojo, J.Š.Baar – hodný a moudrý silák a velký pracant u sedláka Jan Cimbura, ten dovedl zkrotit i divokého koně :-)) Panečku z něj by měl hospodář Martin radost :-) Knížku mám doma a připoměla jsi mi ji, že si ji po letech zase přečtu. Uvidíme jak si silák, vojáček Jaro, bude počínat, kam až zajde.
Já už se těším až jim přiženou ovečky, až tam budou slípky a kravka aby se už konečně činili a měli starost o zvířata. Taky potřebujou už mléko a vajíčka, aby vůbec přežili. Těžko budou mít energii po vařené vodě s česnekem a cibulí, nebo tuřínu. Včera bych s chutí něco dobrého dala vojáčkovi, jsem ho teda litovala jaké první jídlo na přivítanou dostal, jak se na to tvářil.
Nějak se tam ty padavky rozmohly, jsem zvědavá jak dopadne Šimon.

135
Eva původní
Reagovat

@Aža: Aži, a díky za poklonu :-)))) u 131

136
INA
Reagovat

Číšník Maco se bojí sliepek! Často mi připomíná Hurvínka. Z falešné Dáši je další členka Kartáčova harému, nasazená špionka na Jožka, aby ho ovlivnila a nevzal si Kartáče do duelu. Je mi líto zraněného Šimona,

137
Aža
Reagovat

Je mně divné, že Martin stále vozí dřevo s tím, aby stavěli příbytky pro zvířata ( nevím, ale jsou nějaké halaba), a přitom stále nedostali pokyn, přistavit stěny chalupy.
No ještě pár dnů bude snad pěkně, tak to vydrží.
Hodně pracují, ale často se motají v práci. Chybí jim zkušenost a práce by byla dřív hotova.
Ale to je asi pravá nápln RS, abychom se pobavili a oni se potrápili.
Jídlo je tedy pro ně chudoba, ani jablíčka kolem, ani zlaté časy ve mlýně a chlebíček……
Záhadou je pro mě Peter, že by ho tak velmi psychicky narušilo střetnutí se Zlatým Kartáčem v duelu? Možná se mezi nimi odehrálo i více. S tím despotou je těžko vyjít. Šikanoval ho i před druhými, přitom se dělal dobrotivým, jak mu vše odpustil.

138
Sova
Reagovat

Nuž, Dáša – Šáša sa vyfarbuje ako šašo, ako klaun. To sa dalo čakať.
Kartáčovi mäkne, Jaro ukáže, čo dokáže. Z pracanta Doda si chcú spraviť dievča pre všetko.
Každý vie, prečo tam išiel. Nech je akokoľvek, nech sa čo bude komu diať, najviac mi zas bude ľúto zvierat, o ktoré sa nebudú vedieť postarať. Nie je to žiadna veda a netreba ani skúsenosti, stačí zapnúť rozum. Tie tri úbožiatka, ktoré napokon skončia na tanieri, by aspoň za života mohli mať vytvorené slušné podmienky. Sú to živé tvory a herci budú pokojne chodiť okolo nich a nechajú ich v bahne. Snáď sa voľakto nájde, kto sa zľutuje.

139
Dana
Reagovat

V čase jsou někde na začátku srpna.Když na farmu přišli, ozobávali tam kolem nějaké maliny nebo co.Nechce se mi věřit, že tam kolem nejsou nějaké jedlé plody, že tam jsou jen kopřivy co mají v polévce.Mizerný zvuk a že jim často neni moc rozumět, na hodně záběrech nemaji na krku porty v pytlikach, což jsou asi nahrané scénky se směrovým mikrofonem.Takove to tady si vy tři sednete a mluvte o tom, že…, v posledni době je takovych záběrů tam dost.Ta horní koliba vypadá spíš jako by se měli stěhovat na den tam skoro všichni, bude tsm všechno, včetně té úžasné pece s kominem na nákresu.Tady dole, jak ohniště nad sebou nemá komín to vypadá jako by se se stěnami vúbec nepočítalo.Kde má vojáček věci? Přišel jen s takovým pytlíkem v ruce, spíš vypadalo, ze jsou v něm brambory.

140
Wally
Reagovat

S tou kolibou kdesi v horách to je stejně divný. To tam budou sluhové chodit starat se o zvířata? Pak zase rychle dolů postarat se o přežvýkavce dole. Večer zase podojit ? Nebo tam budou vždy vyčlenění „bačové“? Otázky, jen samé otázky?

Že je Jozef sluhou zas takový průšvih není. Veškeré úkoly mají se dřevem, takže by stejně jenom obíhal skupinky a radil. Ještě by mu to nakonec vyčetli. Teď poradí a jde si po své práci.

141
Aža
Reagovat

@Wally: Myslím, že v kolibě budou určení farmáři spát v noci, nebo nebudou smět spát, jen hlídat ovce?
Už tu byl případ, že se mizerně starali o ovce, byly od bláta, atd. Dokonce jednoho farmáře vyhodili, protože opakovaně v noci usínal a nehlídal.
Zdá se mi. že Martin mluvil o tom, že v kolibě budou vyrábět sýry.
Stane se, že mi pár věcí z hovoru unikne, třeba se mýlím. Ty ovce posledně měly tak špinavá vemínka, že mléko bylo asi …….. a sýry…..?

142
Wally
Reagovat

@Aža: Ale tenkrát ovčín měli „u baráku“. Teď to fakt vypadá na pěknou dálku a hlavně do kopce. Komentovali to všichni stejně. Asi se Borisové pochlapili a už to nebude pionýrský tábor. :D

143
Dana
Reagovat

A špinavé je mít nebudou, všude je tráva.Spíš bude trochu oříšek uhlídat je, dojit a zpracovat ti mléko.Podle ukázek to nebudou ovce na vlnu takové ty klasické, ale ty s černou hlavou a nohama.Vypadalo to, že je to opravdu daleko.

144
Wally
Reagovat

@Dana: Záleží kde je budou mít. Jestli v malé ohradě, tak po pár deštivých dnech mají z trávy arénu na zápasy v bahně. Jestli volně po horách tak ne. Ale pak asi to bude jedno, protože ovečky nebudou, jestli dobrovolní strážci budou Stano a Eva. :DDD

145
Lentilka
Reagovat

Milan Lalík…Eééééj boha tak Jaro z tebou by som si to v dueli veľmi rád rozdal. Farmaaaa pošlite ma tam na jeden duel …Tak to je neskutočné čo on vypustí z tej svojej hlavy, veď by sa pri ňom nestačil ani nadýchnúť a Lalik by už počítal bobky v nohaviciach.

Ivana Slabá je z hry o 75 000 vonku a už si tak môže užívať svojich 5 min.slávy.20 ročná študentka je na soc.sieti vyfotená s ďalším exfarmárom,ktorý si svoj život na statku odkrútil v predošlej farme – Romanom Adamkom.
Ten aj naďalej ťaží z televíznej slávy a na svojom účte publikuje jednu fotku za druhou.

“ Osudové stretnutie“, napísal k fotke Roman.Žeby sa zrodila ďalšia farmárska láska????

146
INA
Reagovat

Na Farmě 8 byl poslední díl 29.5. a finále bylo za 3 týdny v neděli 18.6. U předešlých to bylo podobné. Jestli je to tady také natáčeno s 3 týdenním předstihem a Kartáč byl minulý týden vidět u školy v Žilině, kam dodává obědy, je možné, že tento nebo příští týden vypadne. Uvidíme!

147
Dana
Reagovat

To by bylo jistě šokantné, kdyby si ho už tento týden vybral Jozef do duelu.Když mu zařídil že je sluha, mohli by to spolu vyřešit vzájemně.Hlavně ale aby se mezitim nezhroutil Peter, to by tam Kartáče vratili zpátky.

148
Aža
Reagovat

@Wally: Na noc je zaháněli do ohrady, aby se nerozbíhaly, (to se stalo, hledali ovce, přivedl je farmář M. ))))
Pršelo, z trávy všude bahno a pak je umývali jedním hadrem a špinavou vodou. U chalupy asi nejsou louky, nahoře dle Martina kolem dokola pastva.

@INA: To je prima zpráva. Už aby byl venku,…
Celá parta se bude potom utvářet úplně jinak a projeví se jiné povahy lidí, než pod jeho diktátem…( ((

149
Wally
Reagovat

@INA: Podle počasí začalo natáčení 31.7. Takže to je předtočeno o 7 týdnů. Ale Kartáč je doma od konce srpna, takže teď asi bohužel nevypadne.

150
INA
Reagovat

Hygiena je tam velký problém. Myjí se asi u toho špinavého potoka, Na minulé F měli teploučkou pekárničku a plechovou vanu . Pitná voda je záhada. Fajka cestuje „z huby do huby“, mají jen jednu?? Betonka málem pusinkuje prasátka a ve znělce i oslíka a pak si nemyje ruce, aby tu „vůni“ dlouho cítila! Fuj,fuj,fuj!

151
Eva původní
Reagovat

@Lentilka: Tak to mě dostalo :-))))) to je pako ten Hujer. Ale já bych tak ráda viděla jak by s ním Jaro vymetl stodolu :-)) Jak s kusem hadru by s ním zamával. Hujer už měl nemístné kydy na Farmáře z 9 a to ještě ani na farmě nebyli. Hořekoval nad nemocnou manželkou, ale jak je vidno má jiné starosti, komediant!

152
BarBora
Reagovat

Ešte skôr ako Jana by som poslala domov Dášu, je mi z nej trápno.
Som zvedavá, ako bude hrať Jaro. Janovi odsúhlasil mužský duel a na kameru, že aj tak si urobí po svojom. Ale bude vôbec hlasovať?
A pokiaľ Peter nehrá nejakú čudnú hru, mali by ho urýchlene poslať preč, tou replikou na kameru má dosť vyľakal.

153
Lenka
Reagovat

@BarBora: Rozhodla jsem se, že nebudu nikomu nadržovat a nikoho zavrhovat. Ale.. fakt to nejde, Petr mě opravdu seje, jak něco takovýho, nevyrovnanýho, labilního se může přihlásit na farmu. Pravda je, že když nyní by vypadl kartáč a Petr se zhroutil, tak kartáče šupem vrátí. Jaro není blbý a bude si dělat podle svýho a o kartáčovi už si určitě obrázek udělal.

154
INA
Reagovat

Dobré ranko! FT to organizačně nezvládá! Nechá Kartáče natírat štětkou , / co mohl dělat Hezoun, který prohlásil – nejde tu o práci, ale co máme v nůtry /! Kartáč má bobky z duelu a spoléhá,že vypadne Hezoun a dá ho za FT !!! Jožko dělal placky špachtlí a radil a radil se stavbami,dobrák!

155
Dana
Reagovat

@INA náhodou, sundavat placky špachtlí je super.Sundavám s ní cukroví z plechu.Mám na to takovou super novou z nerez plechu.Jinak samozřejmě souhlas, ft nezvládá a pochválen nebude.Nějak jsem si nevšimla, kde budovali ten domek pro drůbež, jestli ne tam, kde má stát, dost se nadřou než ho tam dostanou.Pitnou vodu už jsem asi rozklíčovala, je tam pramen.Ve stráni z trubky vytéká voda, to je ten potok co čistili a přehradili na začátku.Voda je čistá.U toho pramene valil v jednom záběru klíny do hlavy Petr Stanovi.Ještě před tím incidentem s Kartáčem pokud si to dobře pamatuju.Hlavně že je na obzoru vypadnutí manipulátora Kartáče, ať už kdykoliv, jsem zvědavá na vývoj v skupině.Zejména bude zajímavé komu poleze Dáša do riti.Silná žena od betonu by jistě ráda vládla taky.Soudě podle medailonku se jí doma rádi na chvíli zbavili.Včerejší díl jsem ještě neviděla, aktuálně nejsem v obraze.Všem kdo sem dávají aktuální info moc děkuji.

156
Wally
Reagovat

Já nechápu to jejich topeniště. Jedno otevřený ohniště a uzavřené. Z toho uzavřeného odchází kouř kudy? Jen těmi věčně otevřenými dvířky?

Jana měla pravdu, měli by si pořídit vlastní ošetřovnu. Letos tam jsou extra levý a zdravotník by se tam nenudil. :DD

157
Dana
Reagovat

Sice se říká že nešikovný maso musí pryč, ale jde o to, aby se jim nestalo něco vážného.Sice jim ty řezné rány zašijou, ale hygiena tam není zrovna na prvnim místě.V tomhle prostředí bych se nedivila nějakým hnisavým procesům.Zrovna ty Anny rozedřené ruce asi nic příjemného nebudou.Taky se divim ze jim na duelu Kvetka nenabídla rukavice.Dřív to dělala.Kamna podle mě mají mít dvířka zavřená.Kouř by pak odcházel skrz ten rošt co na něm stojí hrnec.Snad na to časem přijdou.

158
INA
Reagovat

Vrtalo mi hlavou, jaký je rozdíl mezi kolibou a salaší. Tak jsem se poučila: KOLIBA je dřevěné sezónní obydlí pastýřů a zpracovávají se zde mléčné produkty. Je to dům s mezerami mezi trámy a spárami ve střeše,bez komína s otevřeným ohništěm a kouř vychází přímo mezerami. SALAŠ je větší , ale stejně stavěná. KOŠIAR, tam se zavírají ovce na noc . Tím je rozluštěna záhada s pecí u kouřem. Z kuchyně bude salaš!

159
Wally
Reagovat

@INA: Takže to je stejná udírna, jen se liší velikostí. :DD
V úvodní znělce je vidět jak zpracovávají mléko v kuchyni. To to budou z těch hor tahat dolů nebo ještě tu kolibu nebyli schopný postavit?
@Dana: Pod roštem snad ani dvířka nejsou, A když uzavřou ty pod tálem, tak ten kouř nemá kam jít. Napadlo mě, jestli tam nemá být nějaký kouřovod k tomu roštu. I ten rošt je výš než plotna.

160
Fixa
Reagovat

Včerejší díl se mně líbil, konečně se začíná něco dít. Sice i nadále hůř snáším Jana-kartáče, Dášu a Janu betonářku, ale koukám jak si s nimi umí poradit jak Josef tak Jaro. Co se týká kuchyně nepůjde o dýmnou jizbu nebo černou kuchyni? Většinou tyto kuchyně jsou vidět už jen ve skanzenech.

161
Eva původní
Reagovat

@BarBora: -152- Včera jsem se nedívala a jak se zmiňuješ o Petrovi, já si myslím, že na ty jeho chmury má vliv jak prostředí, zima, déšť tak i strava, zejména zelenina , ovoce a luštěniny mu chybí. Prostě mu chybí ten veganský jídelníček, na který byl zvyklý doma a z toho mu začíná zřejmě „hrabat“. Všežravci :-) jsou na tom líp i psychicky. Jedině prohra v duelu ho vysvobodí…

162
Lenka
Reagovat

@Eva původní: Proč tam vůbec Petr šel? Jo , v minulé farmě, tam by se měl dobře, to byla výkrmna, ale borisové si to asi uvědomili, a tak je to zase o práci a hladu.

163
Lenka
Reagovat

Prosím, nevíte někdo, jak se vede Lulu a Davidovi, jsou spolu? A co Mrva má ještě v Trenčíně picérku? A Mirec, jak naložil s výhrou?

164
Dana
Reagovat

Já si teda myslím, že Petr vegetariansky jídelníček má.Naposled dostali od Martina pytlík fazolí, jedině by mu to mohly narušit proteiny z červivých hub na které šel Šimon.Mě baví jak se Kartáč bojí duelu.

165
Jája
Reagovat

Počasí, jídlo, farmáři – všechno na ho…uby. Jeden se bojí práce jak čert kříže, druhý se místo kladiva a pily drží štětky – opravdu chlapská práce, třetí mrzák jen ženské makají. Jedna na FT, druhá na hubě, třetí střídá hubu s hubičkami prasatům.
http://farma.markiza.sk/aktualne/1886833_krik-a-nadavky-stanovi-rupli-nervy

166
Lady XL
Reagovat

Čekala bych, že Petr víc vydrží, když žije v cizině, dělá občas modela. Prostě že bude zvyklý na různé situace, i když ne pochopitelně na Farmu. Myslím tím, že jako bude schopný si poradit sám a nebude mu vadit, že jsou lidi proti němu. Prostě že bude samostatnější, výkonnější. Tak jako v počátku jednal nelogicky a lezl za každým a rozebíral skupinky a žádal o informace do budoucna, tak se teď dost nelogicky totálně složil. Beru, že bude špatný den, dva, než se ustálí situace po duelu a konfrontaci s Janem. Ale tímto chováním vysloveně nahrává tomu, aby stáli lidi na straně Jana. Dává všem do ruky argumenty proti sobě. Nechápu, proč se nezvedne a po tom modlení nejde s elánem (i když třeba hraným) do práce např. malovat. Já bych šla ke Kartáčovi, vzala mu štětku a že to dodělám za něj…. Nebo bych šla pomáhat Stanovi, prostě aby byl vidět. Vždyť všechny ženské dělají víc než on. A ty jeho kecy už nemohu poslouchat (nevyhraju, tak to pro mne nemá tady smysl…, to mu každý mohl říct předem,že on to nevyhraje). Možná mu taky vadí, že není středem pozornosti ženských, kdo ví, nač je zvyklý. Chocholouš se fakt umí zašít, já bych ho vyhnala tesat trámy s Vojákem místo Jany! Stano by si měl uvědomit, že takhle aspoň odrovná svou konkurenci. No ale nevím, co Eva na něm vidí, spíš mi to přijde jak účelově vytvořený párek.
Stano měl pochopit hned, že úkoly, které dostal, jsou takové, aby to nesplnili…. To by tam museli být všichni tesaři a mít krásné počasí a lepší nářadí – pak možná. Holt to takhle Borisové mají, jednou dají úkoly nesplnitelné, jindy jen dodělávky. Jo ale konečně jsem je viděla jít na houby. Říkala jsem si, že tam v okolí musí být a že se tím aspoň nají.

167
Johana
Reagovat

Peter si nejspíš myslel, že kvůli jeho vizáži a ,,hvězdné“ kariéře v zahraničí mu budou ženské padat k nohám a chlapi k němu obdivně vzhlížet, samozřejmě včetně borisů a že se stane leadrem a mozkem Farmy. Jenže Farma není písečná pláž, slunce a Margarita a nedá se vyhrát jen tlacháním a taktizováním. Zdá se mi, že se chlapec hodně přepočítal, jak kdyby ani netušil, do čeho jde.
Docela mě překvapuje Eva. Vůbec není hloupá a ani líná, zbytečně zatím neintrikuje a nepomlouvá, nefňuká a nestěžuje si. Techtle s Madzíkem ji odpouštím…proč by nevyužila ochranu, když se ji sama nabízí.

168
Dana
Reagovat

Být pod ochranou kohokoliv v tomhle prostředí neni určitě k zahozeni.Určitě neni horší libnout Madzika na tvář než libat prase které tě pred ničím nezachrání, to naopak budeš za idiota.Jestli Petra neposilil rozhovor s Ježíšem, tak už mu nepomůže nic.Ani nám předtím neukázali jaký pěkný kříž tam někde blízko je.

169
JanaH
Reagovat

Mám trochu zmatek v tom, kdo je doopravdy FT?
V posteli pod kožešinou sice spí pingl, ale všem velí Kartáč. :-D

Taky jsem zavítala na fb. Tedy pokud jsou tamtamy odtamtud pravdivé, tak to je na prd. Přijdu o dalšího fanouše, do kterého jsem vkládala tolik nadějí. Chjo. Zatím se budu v rámci zachování duševního zdraví tvářit, že jsem nic nečetla a živit jiskřičku naděje, že to je jen kec. A to i přes to, že se většinou ukáže, že fb nekecá. :-D

170
JanaH
Reagovat

@Dana: ukázali, byla u něj Evka, když měla depku.

171
INA
Reagovat

Ještě jsem tam nedopsala, že v salaši se zpracovávají mléčné produkty,Také má škvíry, aby kouř vycházel ven. Část salaše slouží též jako obydlí pastýřů. Zpomalený Maco se cincáruje se štítem,to je doba, než udělá čáru na uříznutí jednoho prkna. Huhňá , není mu rozumět a ještě to východňárské nářečí. Eva jednou řekla, že mu nerozumí a je ze Slovenska!

172
Jája
Reagovat

@Johana: Líná opravdu není – umí se přicmrdnout tak aby byla vidět, její práce ovšem – na co sáhne to zk…zmrví. Jeden hřebík přibije na 100x, její předpoklad, že šindel bude držet na místě, když ho přibije ke vzduchu – nikdo jí neřekl, že šindele má do sebe zaklepnout a musí být v rovině, 20 šindelů natře jednou namočeným štětečkem a hotovo. Takže i o její chytrosti se dá polemizovat – dlužní úpis.
Dát jí složitější práci tak bude čumět jako Pingl do almanachu.
Nějvětší vtip včerejšího dílu – Cukrouš se hlásil o práci, prý půjde tesat napáječky :DDD

173
Jája
Reagovat

@JanaH: Pokud máš na mysli toho zatím nestranně v pohodě, tak to jsme dvě. Vkládala jsem do něj velké naděje nejen pro naše duševní zdraví. :D

174
JanaH
Reagovat

Nejde mi taky do hlavy, že všem tady připadá najednou Dáša falešná.
Ale ona jen drží dohodu, kterou upekli cestou na Farmu.
Že to bylo zrovna s Kartáčem, Rambem betonářkou a Petrem je věc náhody (že je tak borisové vybrali k sobě) a z tohoto taky nemám žádnou radost. A on Kartáč se moc a moc snaží, aby mu jeho ovečky zůstaly věrné a nedejbože nezměnily na jeho úžasnost názor a neustále je obíhá a ujišťuje o své nepostradatelnosti pro Farmu, jejich vzájemné ochraně a správnosti piklí.
Takže jsem zvědavá, jak se Dáša bude chovat po Žluťákově vypadnutí a kam se vrtne.

175
Jája
Reagovat

Ještě k tomu natírání. Nevidím v tom žádnou logiku a považuji za absolutní ztrátu času natírat chalupu zevnitř, ať to jsou šindele nebo trámy.

176
JanaH
Reagovat

@Jája: přesně toho. Do háje… takže jsem neměla vlčí mhu, když jsi mi to potvrdila. :-/

177
Kara
Reagovat

@JanaH: Tak to mám stejně. Ale alespoň si dám na chvíli pokoj od hledání nějakého dalšího fanouška. :)))

178
Wally
Reagovat

To myslíte, že si do duelu Jozef vezme zraněného?

179
JanaH
Reagovat

@Kara: mně ještě někteří oblíbenci zbyli, ale výběr se nějak moc rychle zužuje! :-D

180
Kara
Reagovat

@Jája: Co se týká natírání, tak já ani nechápu, proč se natírá namoklé dřevo, když se ta vlhkost pak uzavře dovnitř. :((

181
Eva původní
Reagovat

@Dana: -164- Ono se to tak jeví, že má vegetariánskou stravu, když nemají maso, vejce, ale pytlík fazolí pro tolik lidí v polívce je hladové. Ten tuřín na kousky, povařený ve vodě, taky nic moc. Mysliš, že jedli houby i s červy? Proteiny by tedy z těch červů měli :-) Fakt je, že co teď smaží na plotně ty placky už by ho mohly zasytit, ale to by nesměl mít Peťánek mlsnou hubu.

182
Johana
Reagovat

@Jája: malé technické detaily, no…salaš už zastřeší jak mistr tesař:)
Jsem zvědavá, jakého čoklíka jim Martin dodá k ovcím.

183
Kara
Reagovat

@JanaH: No, tak oblíbence ještě taky mám, ale ti mně nepadli tak do oka hned na první pohled. :)))))))))))

184
Kara
Reagovat

@Wally: To ne, ale ještě je tam jiný sympaťák, který též nebude mezi finalisty.

185
Eva původní
Reagovat

@JanaH: O jakého fanouše bys přišla dle fejsbúku? To vypadne v duelu, či co? Jsem zvědavice zvědavá :-) Odtajni to ! A Žluťák je zas Chocholouš?

186
Dana
Reagovat

@Eva původní já to myslela tak, že se pro něj extra nemusí vařit a naji se s kolektivem.Krome toho takové lokše se taky dělají na sucho, i když ty jsou z brambor. Tyhle placky hnědé vypadaji jako z nějaké celozrnné mouky, nebo z pohanky.Moc neukazovali co jim Martin všechno dal na jidlo.Když přijel Jaro nesl v ruce takový látkový pytlik a v nem cosi kulatého a dal to do kuchyně.Jeho osobní věci to byly těžko.Na houby mohli už jít dávno, je vidět, že jsou úplně k ničemu, k čemu je nestrčí tam nejsou.

187
JanaH
Reagovat

@Eva původní: omlouvám se, ale to neudělám. Já ještě furt držím staré pořádky, nedávám odkazy a pod. (i když jsem to taky občas porušila, ale určitě ne moc často :-D), kdy např. na rovinu napsat, kde je co ke stažení mi přijde přes čáru a kdysi se podobné věci nemilosrdně mazaly nebo aspoň upravily tak, aby neodkazovaly. Takže jen zlehka naznačit, kdo chce vědět, najde si sám, kdo nechce, necpe se mu to pod nos. ;-)
JJ, Wally nazvala Chocholouše žlutým odbarveným kartáčem. :-D

188
JanaH
Reagovat

@Eva původní: ale myslím, že nebudeš čekat tak moc dlouho, on se určitě najde někdo, kdo to tady na plnou hubu propálí. :-D Jako vždycky…

189
Sova
Reagovat

@Lenka: Tomáš mal pizzeriu v Trnave, prednedávnom zatvoril. Vraj nestíhal piecť, že mal veľa zákaziek denne a tak si pokazil meno. Iný zdroj tvrdí, že sa o ňu príliš nestaral. Majiteľ objektu ho vyhodil. O investované peniaze tým prišiel. Niečo určite nezvládol. Pizzu robí dobrú, ale na viac nemá, podnikateľ z neho nebude, keď vyrastie :) Teraz pečie (aj rozváža) pizzu pre niekoho iného. Mokráňovej dal 5000, potom jej povedal, že viac nedá, potom že dá, keď zarobí. Nevedno, ako to medzi nimi vlastne je.
Lucia s Dávidom občas strihnú niečo neštandardné, čo posunú do médií a fanúšičkám (mentálny vek pod 15, IQ pod 70 a snaha nájsť si bulvárno-obskúrny vzor) s nádejou, že je o nich záujem. Niekde sa občas mihnú, ale záujem aj napriek enormnej snahe utícha.
Miro pracuje vo vlastnej dielni a nevie sa, ako s peniazmi naložil. FArmárov, čo ho vo finále podržali, odmenil.

190
Wally
Reagovat

@JanaH: Žlutej ne jen odbarvenej. :DDDDD A jak jsem to odklikla, tam mi došlo, že rejžák by byl příhodnější. A ukazuje se, že jo. Drsoň jeden hnusnej.

191
JanaH
Reagovat

@Wally: …šiš…, tak zas přání se stalo otcem myšlénky. :-D

192
Aža
Reagovat

@Lady XL: Přesně to co píšeš, mně také napadlo..
Peter je prostě Kazatel. Kdo umí tak dobře vysvětlit, že není potřeba pracovat, ale hlavně že má v hlavě jasnou zprávu pro lidi.
Stále jsem opatrná v jeho hodnocení, už tu byla taktika podobná hraní na naivku.
Stojí za ním režie Borisů.???
Najednou se ale dokázal jasně postavit intrikánovi a říci mu, aby mu nediktoval, že má jít do duelu, zda četl pravidla farmy.
@Jája:To nebudu ani spát, tak už to řekněte kdo odejde? Pilně jsem sledovala dnešní Farmu a nikdo takový mě nenapadl. Jaro, Šimon….

193
Eva původní
Reagovat

@JanaH: -187- Dobrááá, Jani, já to beru a víš jak – kdo si počká ten se dočká, ale mám tušáka, že budu zklamaná :-( Tak večer, dnes určitě vydržím a budu sedět a ne ležet, to hned chrním :-)

194
Jája
Reagovat

@Aža: @Eva původní: A někdo řekl, že dnes?

195
Wally
Reagovat

Mně Jana připomíná Pavlu Tomicou jak koulí očima na kameru. :DD

196
Aža
Reagovat

@Jája: JÁJO – Nejasně jsem se vyjádřila, myslela jsem jen, že nebudu dneska spát a přemýšlet kdo to bude…..)))))
Prohlídla jsem si foto galerii a asi mám tušení,….. no, někomu tam si bude smutno po jeho odchodu. Dobrou noc… —

197
Wally
Reagovat

Dámy, pěkně mě se…jříte. Kdo má ten FB pročítat, když bratia nevědí co je gramatika, to po mně nemůžete chtít takhle trpět. :DDD

198
Jája
Reagovat

@Wally: My víme :D Příště když budu chtít sedět u Panáčka kafe si neuvařím :DDD Kdyby jenom gramatiku. Kolikrát už jsem seděla nad jednou větou a přemýšlela, co tím chtěl básník říci? Děs běs :( Ale česká mládež není o nic lepší i-y, s-z, telegram.

199
JanaH
Reagovat

@Wally: to se vážně nedá. :-D
Já tam vlezu jednou za čas, tentokrát cíleně za účelem přečíst si názory „lidu“ na někoho, kdo mne zajímá.

@Eva původní: díky za pochopení kolem toho spoileru-nespoileru.
Dřív jsme tady spoileristy natahovali na skřipec nebo posílali „do baracky“. :-D Potom, co slovenské Voyo začalo vysílat díly s předstihem, byly spoilery častější a častější, až jsem si nějak zvykla a už mi tak nevadí. Taky občas něco přidám, ale snažím se aspoň „šifrovaně“. :-D

200
JanaH
Reagovat

@Jája: ty se u Panáčka směješ, já brečím… Strouhám křen na křenovku. :-DDD

201
BarBora
Reagovat

@Lenka:
Peter vyzerá na zrütenie, minimálne mu drbká, pokiaľ to nehrá. Možno by mu pomohol Janov odchod, vyváženejšia strava a normálnejšie obydlie, on je už z generácie neodolných, fajnových kvetiniek, aj keď normálnejšie sa stravujúca omladina na farme sa ukazuje aspoň trošku viac k svetu. Ivana a Peter sú z toho mimo.
Možno má voči Janovi nejaké výčitky svedomia, ale ak ho dá za FT, tak je chumaj.

202
Janica
Reagovat

Kolem dění a dělání na farmě bylo zatím napsáno všechno. A tak jsem si všimla kritiky fb, že Slováci neznají gramatiku. V jejich pravidlech pravopisu je to trochu jinak. Ženy, muži, děti… dělali …., všude se píše měkké i. A zatím jsem nepostřehla východňárské nářečí,
ta ja znám hutorec.
Jozef určitě není srab, aby vzal do duelu zraněného Šimona a hóódně bude uvažovat, zda vyzvat Petra – ten je úplně mimo. Potěšil by mě Janem Kartáčem, který by samozřejmě vypadl. Ale to je asi nereálné přání.

203
Jája
Reagovat

@Janica: To nešlo o i-y ve slovenštině. Oni píší na fb tak hotentotsky, že člověk musí opravdu bádat o jaké slovo jde. Přehazují nebo vyměňují písmenka, příp. chybí písmeno na začátku nebo na konci slova. To my „cizinci“ pak máme sakra potíže. :D
@JanaH: Mňam, pošli na ochutnání. Tuhletu jedinou omáčku neumím :(

204
Jája
Reagovat

@BarBora: Výčitky asi nemá, spíše ho likviduje ten psychoteror a skryté výhrůžky ze strany Kartáče, který neustále tu situaci omílá a připomíná (Betonka si taky přisazuje – pavlačnice). Taky mu dodal podraz od Špulaně, která mu tehdy řekla, že s Kartáčem raději bude zadobře, protože má známosti a pak to v podstatě popřela.

205
Janica
Reagovat

@Jája Na liště bokem vidím odpověď, ale zde se nezobrazuje. Tak jen dodám, že na fb nechodím, ale věřím, protože ten pravopis mladých (našich i slovenských) vidím i na jiných diskuzích a je to katastrofa. Někdo zde psal, že Stano zřejmě neumí číst a psát a asi ani počítat? Vyplynulo to z jeho hodně zpomaleného jednání a přečtení zadání od Martina? Byl mi sympatický, ale to už je pryč, nadále fandím Šimonovi a Jozefovi.

206
Wally
Reagovat

I když to asi nedopadne, tak aspoň do duelu má kartáč péérdel pěkně staženou.

Zdůvodnění Anny pro ženský duel, mi připomíná „když mi chcípla koza, tak ať sousedovi tak“, divná to žena. :((((

207
BarBora
Reagovat

@Jája:
Peter by mal hlavne aj začať niečo robiť, hneď by mu bolo lepšie, ale možno naozaj nemá energiu, alebo si ju šetrî. Ale bola by som rada keby vydržal, je jeden z mála kto by mohol prekvapiť, väčšina je jasná a teda nudná. A nedala by som ruku do ohňa, že aj toto je už Petrova hra. Ale na rozdiel od Jana a Dáši nepôsobí tak nechutne a trápne. Za chvíľu budú pod strechou, prįdu ďaľšî,…

208
BarBora
Reagovat

@Wally:
Tie zdôvodnenia beriem jedným uchom dnu a druhým von. Ona dala celkom iný signál. Ona sa takto aj chráni, aby ju radšej neohrozovali, nemá strach a má na to dať každú dole. Psychická prevaha. Určite vedela, že bude mužský a Evka si masi myslí, že aj do ringu za ňu pôjde Stano…

209
JanaH
Reagovat

@Wally: mně její zdůvodnění přišlo víc v pořádku, než ty kecy Betonářky, která jenom papouškovala, co jí nakázal Kartáč Rejžák.

Holanďan si dal jedna a jedna a jedna dohromady, nenechal si to pro sebe a je další na řadě na odstřel, zas bude jeho troufalost dokola Kartáč řešit.

210
JanaH
Reagovat

A naše hlavní skupina u stolu mlžila, seč jí síly stačily, žádné skupinky nejsou a taktika je sprosté slovo. :-D

211
Jája
Reagovat

Jsou tak blbí? Oni si fakt myslí, že přečůrají Eifelovku? Kartáč za chvíli začne od zlosti pouštět štětiny. Teď už úplně chápu radost rodiny Betonky, že se jí zbavili a mají doma klid. Ale co my, kdo má tu arcilhářku poslouchat? :(

212
Lady XL
Reagovat

Ahoj, tak kdo jde do duelu? A co se dělo? Ráno odjíždím a tak nemohu do skladu… a další možnost je v pondělí :-(

213
Jája
Reagovat

Jen otevřu nc verzi a nevěřím vlastním uším. Ještě není zvolen první duelant a Kartáč s Dášou – od teď je to pro mě Jezinka – vybírají služku pro příští týden. Na odstřel jsou plánované dvě – Štěkna nebo Anka. Jezinka se bojí, že pokud bude Štěkna služkou, tak si ji vybere a navrhuje dát za služku Betonku, která zvládne obě. Kartáč je skálopevě přesvědčen, že bude FT a tetelíce se představou o svém IQ a umění hry už obíhá a ochmatává slepičky a každou pěkně ocmundá. Tohle vidět před volbou tak jsem asi bez počítače – uřvala bych ho k smrti. Už aby šel Kartáč do píhele tmavýho nebo z něho chytnu žaludeční vředy.
@Lady XL: Mužský duel :(

214
Wally
Reagovat

Napadá vás někdo, kdo by dal jako FT za sluhy Evu a Šimona?

215
Wally
Reagovat

Takhle v neděli půjde Kartáč do duelantské stodoly. :DD

http://media0.mypage.cz/images/media0:49ea120129bdb.jpg/KOTce2e7_gollum.jpg

216
Jája
Reagovat

@Wally: Evu – Holanďan, Štěkna, Anka, Šimon Šimona – Kartáč, Pingl, Betonka, Jezinka, Špulaňa

217
Jája
Reagovat

@Wally: Mé přání se splnilo! Vypelichal! :DDD

218
Wally
Reagovat

@Jája: To jo. Ale najednou, aby byli spolu. :D

219
Eva původní
Reagovat

Díky všem za info, ač jsem slibovala, že chrnět nebudu, nepodařilo se. U rozmluvy Kvetky s farmářkami jsem to zazdila. Duel tedy pánský a to jsem zvědavá koho si Jozef vezme. Nezdá se mi, že by to bylo to chúdě Péťa. Tak dnes večer si dám pořádného turka, v obýváku budu svítit na plné pecky a jsem zvědavá, zda se už konečně dozvím za kým budu/em/ smutnit, jak včera mi nasadily Jája s JanouH do hlavy. Ten brouk mi tam pořád vrtá, snad to nebude vojáček Jaro??? Stát se může cokoliv :-( No, jen to nééé …

220
Jája
Reagovat

@Wally: V současné situaci tam shodu jmen nevidím, takže žádný FT. Změna však může nastat po exkomunikaci Kartáče a Pingla. Jezinku bych za intriky jmenovala služkou tak dlouho, až by byla sama sebou odejita. :D

221
Eva původní
Reagovat

@Wally: -215- tak to jsi trefila :-))))))))))

222
Jája
Reagovat

@Eva původní: Já ti poradím, u tohoto zaručeně neusneš! :D Kafe nepij – neudělalo by ti dobře – a pěkně obličejem k televizi, zády ke zdi postavit se na ruce (stojka) a vydržať! :DDD

223
Prochor
Reagovat

@Wally: Nejvíc koulela očima Marcela (alias Mrtvá nevěsta) v Šéfce.

224
Kara
Reagovat

Tak si těžký marod vykračuje k sanitce. To je neskutečný posera a haj..k.
Vyhne se duelu.

http://farma.markiza.sk/aktualne/1887095_farmari-kapu-ako-muchy-dalsi-odchod-do-nemocnice

225
Slávka
Reagovat

Velebnosti chce se mi blejt. Ten Jano je tak odporný. Dúfam že si ho Jozef vyberie a vypadne odtial. Zlatý HUjer. Dúfam že Jozef duel zvládne a vráti sa na farmu. Je najšikovnejší jeho tam treba a taktiež jeho skúsenosti. Neintriguje, neskupinkuje sa, má vlastnú hlavu. Začína mi pripomínať Mira. Toho tiež chceli odtial dostať, ale nevyšlo im to :D. Celkovo je mi zle z tých ludí na Farme 9. Len sa začala a už sa taktizovalo.No fuj. Veľmi držím palce JOzefovi, Šimonovi a Anke. A vyzerá to tak že Šimon je stále na farme lebo niekdo na fb písal že ešte stále neprišiel domov.

226
Aža
Reagovat

@Wally: Ty jsi mě polekala, takový fešák že by byl
náš Kartáč.?
Kdo bude nyní radit FT ? Kdo bude nyní ovládati slepičky.?
@Kara: Už je to tady….. Farma se bude nazývati –
Nemocnice na kraji lesa .:))))))))

227
Dana
Reagovat

Vidím že o dost přicházím když to nemůžu sledovat živě, ale pochybuju, že je to tak zábavné jak tady s vámi.Zatim jsem sice včerejšek neviděla, ale třeba už na yt bude a v klidu domova si ten *adrenalin* vychutnám.Po pravdě, už aby Kartáč ty štětiny pouštět začal.Nesnáším tyhle typy co pořád určující všem co maji dělat.

228
Lenka
Reagovat

@Jája: Ty nezklameš, tvoje rady nad zlato. Ráda čtu tvoje příspěvky, vždycky se nachechtám, můžeš se tím živit. Ten Kartáč je přesně taký, jak vypadá. A nyní cituji kousek Slávky : velebnosti , chce se mi blejt.

229
Aža
Reagovat

Tři roztomilá prasátka v ohradě, jako v pohádce “ O třech prasátkách “
Které z nich si postaví nejlepší chaloupku k obývání….. možná poradí i farmářům.?
Medvěd vypadá, že jen stojí a nic nedělá, ale už pilně pracuje na posuzování farmářů.
Kdo nevydrží, nemá šanci, jde domů. :)))))))
Dnešní díl byl zajímavý a uvidíme, kdo půjde do duelu. Velký výběr Jožko nemá.Kolem jsou samí marodi.
Jana tedy má vyřídilku, nepustila nikoho ke slovu, Eva si ani nepípla.
Bud farmáře umlčí Jano rejžák ( i režizér farmy ! ) nebo Jana Štěknová . Zdá se, že to ale nikomu nevadí.
Anka se nebála a svůj názor řekla, mě se líbí spolu s Evkou z žen nejvíce.

230
Jája
Reagovat

@Kara: Na těch příslovích něco bude. Třeba tohle „Kdo se bojí sere v síni“ Jenže Kartáč to do síně nestihl a tak aspoň vyryl své ego do kuchyňského stolu a tím si zajistil nesmrtelnost „blba farmy 9“.
Stejně si myslím, že si odskočil jen ke kadeřníkovi odbarvit a zkrátit štětiny a ke kosmetičce na omlazovací pleťovou masku na prdel, aby na farmě déle vydržel. :D
Zatím to vypadá, že Farma 9 bude mít prvenství – největší počet zúčastněných farmářů. :)

231
Slávka
Reagovat

Ludia máme tu asi novú farmársku láásku. Roman Adamka a Ivana Slabá. No kto by to bol povedal? Prikladám link na nové foto z Romanovho instagramu

https://www.instagram.com/p/BZVqAS8FUZ1/?taken-by=prince_efo

232
Kara
Reagovat

Ještě ráno jsem si říkala, že na to, aby Jano vypadl tento týden je brzy. Natáčené je to s 2 měs. předstihem jeho fb ožil v půlce září. Nevycházelo mně to a měla jsem obavy z dnešního duelu, že by mohl vyřadit Joža. Tak se to vyřešilo Janovým zbabělým vyhnutím se duelu.
Pokud se vrátí, vypadne brzy. A bude to svádět na bolavou plotýnku. :D
Mám už jen jedno přání, aby se vrátil a hlavně ho vidět vypadnout v duelu, jak s ním někdo zamete stodolu. O to bych nechtěla přijít :))))))))))))))
Teď ho nevrátit do hry by bylo škoda.

233
Eva původní
Reagovat

@Jája: -222- To nedám, stojku jsem zvládla naposledy asi v 9. třídě, teď jedině, že by mi ty nohy s pozadím vyzvedl jeřáb :-)) ale pokusím se a snad nezbourám televizi nebo zeď k sousedům :-))

@Kara: -224- A jak na potvoru ho to chytlo zrovna před duelem :-))

234
Kara
Reagovat

@Jája: :))))))
Máš pravdu, to jak tam své jméno ryje do stolu mne pobavilo. Kéž by mu to dali za trest vybrousit. Mohla by Kvetka udělat přednášku o ničení společného majetku a udělit trest :))

235
Jája
Reagovat

@Slávka: Ta dlouho nevydrží. Fňukna není Šušeň. :)

236
Jája
Reagovat

@Kara: Jj sluhou a povinně do duelu s Vojáčkem. :))

237
JanaH
Reagovat

@Jája: no toto ještě nikoho z minulých řad nenapadlo, takové pako se nenašlo. Až letos. Pako poničilo putovní stůl…

@Kara: jj, tento týden je na Kartáčovo definitivní pápá ještě brzy. Možná jsem paranoidní, ale já za tím čuchám i Borisovinu.
Najednou „z ničeho nic“ Kvetka rozebírá „skupiny a pikle“ po 14 dnech, nabádá prvního duelanta, jak je rozhodnutí na něm, následuje Kartáčův kvapný úprk na ošetřovnu… ?

238
JanaH
Reagovat

V ncz. verzi říkala Eva, že lano Padavky s Ankou trvalo 40 minut.

239
JanaH
Reagovat

Postřehl ještě někdo z vás, jak se Pako Kartáč Otlapkávač „nenápadně“ strefuje do Šimona skrz jeho orientaci?
Já už 2-3x a vždycky to zapomenu zmínit. Hnusný zjevem i povahou, přidávám se do klubu a du blejt, velebnosti.

240
Prochor
Reagovat

To, že Jan chce vyhodit jediného profíka tesaře když mají stavět salaš a kdoví co ještě, znamená, že si Jan myslí, že lidi jsou tak hloupí, že ho poslechnou a nebudou přemýšlet. Právě proto, že je pokládá za hlupáky je současně přesvědčený, že ti hlupáci postaví salaš i bez něj. Co nechápu je to, že mu to lidi žerou a poslouchají Jana na slovo. Kvetka se loutkách zoufale snažila trochu otevřít oči aby uviděli svého loutkáře ale kdo nechce vidět ten nevidí. Musí na to přijít sami.

241
Prochor
Reagovat

@Slávka: Na těch fotkách se mi Padavka líbí protože se směje a konečně nemá koutky dolů. Na farmě pořád vypadala jakoby něco zkaženého snědla.

242
Jája
Reagovat

@JanaH: Já už porcelánového boha vzývám několik dní a jsem šťastná, že si na chvíli od toho odrbaného Kartáče oddychnu. Mám vtíravý pocit, že po jeho odchodu to ovládne Betonka a budu u toho porcelánu klečet zase. :(

243
anonymous
Reagovat

Možná některé a někteří budou překvapeni, kdo se utká v dnešním duelu s vyzyvatelem…

Ale nebojte, ten kdo prohraje, to vezme sportovně, a s úsměvem :-)

Cingilingiling, zvoní zvoniec, cingilingiling, prohranému v duelu kde je koniec…

244
vlasta
Reagovat

anonymus, nemám tě ráda :-)

245
milu
Reagovat

@anonymous: já tě mám ráda…ale štveš mně!!Pokud je to překvapení…vybere si vojáčka Jara…hm…kruciš……ale fakt se mi nechce věřit,že by Josef vyhrál…Josefa mám moc ráda….no uvidíme……dnes to bude asi velmi zajímavé…..už aby to bylo:-)

246
milu
Reagovat

Všechny zdravím a děkuji za písmenka….jste veselé kopy….fakt se bavím,že i na bolest zapomenu:-)Přeji všem krásný den..♥♥♥

247
Kara
Reagovat

@anonymous: Pokud bude odcházet s úsměvem, tak tipuji vojáka. Zvěsti o něm a i jeho další plány o kterých se píše na netu by tomu odpovídaly.

248
anonymous
Reagovat

@milu: No, možná může být pro někoho i překvapení, s „jakým“ „známým“ slovenským „politikem“ se osobně zná jedna farmářka nebo jeden farmář…

249
Aža
Reagovat

@JanaH: Máš dobrý postřeh, ani jsem si nevšimla, že byla taková řeč. Je fakt, že by se to mohlo zdát……nic proti tomu, ale vždy se snaží B. dát tam někoho takto orientovaného, Šimon je sympaták.
@Prochor: Fotky jsou hezké a vypadá to, že si už jsou delší dobu blízcí, třeba se znali už před farmou.
I když – je to delší doba co vypadla a dnešní doba přeje hrrr do vztahu. Asi se na farmě trápila a špatně vyzerala.
Možná i Péta bude krasavec, až bude zpět doma. To je hádanka, zda ožije po odchodu Jana Rejžáka.

250
milu
Reagovat

…ale pokud se Jáno nevrátí z nemocnice/na FRb píšou,že už chodí po kávičkách a selebrira/…vypadnutý duelant se vrátí…to by bylo fajn…a potom by mohli dát co proto prolhané Janě a Dáši…

251
milu
Reagovat

@anonymous: ty jeden…jsi zlobidlo…ale to mne nezajímá…spíše duel a jestli se vrátí Jano…to nám naznač…

252
milu
Reagovat

oprava 250…na FB

253
Kara
Reagovat

@JanaH: Jo, o tom i psala mamka Evy, když ji bránila před napadáním lidmi po prohraném duelu. Prý trval ten boj 45 minut. To i vysvětluje, proč jsme viděli jen 2 podkovy vhozené Annou.
Museli to sestříhat, ale pěkně blbě.
Obdivuji Annu, že takový boj ve svém věku zvládla a dotáhla do konce. Není to žádná padavka.

254
Kara
Reagovat

@anonymous: Opět nic nového. V přátelích má Borise K. :))))

255
Janica
Reagovat

Odchod Jana Kartáče přes louku do sanity působil tak radostně a radostný určitě byl. Teď si myslí jak šikovně vyklouzl z duelu. No, komediant sralbotka zapomněl, jak bolí skřípnutý nerv vyhřezlou plotýnkou. To člověka zkroutí, nemůže najít vhodnou polohu. Jen to brnění sedí, asi to někde slyšel. Věří mu to někdo na farmě? A Jožkovi moc na výběr nezbylo, dva zranění – jeden na ruce a druhý na duši a Jaro. Ach jo, ten Kartáč je haj…ík

256
Aža
Reagovat

@milu:

MILU zlobí ruka v lokti, to vše je nám známé,
chybíš již všem, stýská se nám,
brzy bud už s námi zas na FARMĚ….
Papa

257
milu
Reagovat

@Aža: …díky Aži…stále čekám na zákrok…tukám jednou rukou….

258
anonymous
Reagovat

@Kara: Neznám…

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nezjišťovat! ***

@milu: Na 120. místě za desetinnou čárkou Ludolfova čísla najdete číslici, která značí řádku v aktuální tabulce „Súťažiaci“ (16:20h) týkající se Farmy 9 na „Farma (televízna relácia)“ na SK Wikipedii.
Tento člověk „dnes“ opustí Farmu.

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nezjišťovat! ***

259
Kara
Reagovat

@Janica: Kdyby se alespoň snažil trochu kulhat, ale vykračuje si jak brygadýr.
Tak se nechodí s nemocnou plotýnkou :)) Mám za sebou 4 operace plotýnek a tak trošku znám, jak se s tím žije.
Je vidět, že nejen práce, ale ani to simulování mu moc nejde.

260
anonymous
Reagovat

Ad 258 (anonymous): …řádku tabulky, nepočítaje řádku s nadpisy sloupců.

261
Kara
Reagovat

@anonymous: Tak jsem to spočítala a je škoda hráče, co odejde. Díky za nápovědu.

262
Jája
Reagovat

@Kara: A ještě jim mává jak generál z tribuny na 1.máje. Já měla jedinkrát ústřel a lezla jsem po čtyřech dva dny a zvednout ruce nad hlavu? Tak jedině ve snu.

263
Kara
Reagovat

@anonymous: No, spletla jsem se o řádek a teprve teď mám jasno. Tak opravuji a není škoda hráče : -)))))))))))))))))))))))

264
anonymous
Reagovat

@Kara: Ale víš, že takhle se nikdo, kdo nechce vědět, nesmí ani podívat jen na onu tabulku (a trochu se zamyslet), protože některé osoby nemají o řádku méně nebo více žádné osoby se stejným pohlavím (tedy, předpokládaným), takže by mohla nebo mohl zjistit, kdo to určitě není? :-)

266
Kara
Reagovat

@Jája: Jo, píchnou mu symbolicky injekci a on ještě alespoň 14 dnů bude hrát na city spoluhráčům, jak nemůže nic dělat a ti budou stavět kolibu, tahat se s kládami i za něj a on bude jen kout pikle. :((((((

267
Kara
Reagovat

@anonymous: No jo, ale já to vědět chciiiiiii. Kdo nechce, tak tabulku ani neotevře. Jednoduché.

268
Milu
Reagovat

@anonymous: jsem spokojená:-)

269
anonymous
Reagovat

@Kara: Ano, to byl trochu fórek… :-)

270
anonymous
Reagovat

…a před večerem si ještě zazpívejme:

Žinčicu žinčicu, můj milý synečku,
nenosím já onu, nenosím v srdéčku.
Přece jej ja nebudu, ani jednu hodinu.

271
Wally
Reagovat

Nezdála se vám Kveta po volbě 1. duelanta nějak naměkko? Oči plné slz.

272
Sova
Reagovat

Ani jednej nezablikala kontrolka, že Kvetuše všetko dôležité najskôr režisér/štáb premietne, takže o ich intrigách všetko vie. Klamali, až sa im zo zobákov prášilo. Aj podaktorí chlapi mlžili, hlavne najväčší intrigán/i. Ako malé deti!

273
Lentilka
Reagovat

Na Farme sa začínajú diať veľké veci: Vyhrážky a odstúpenie zo súťaže veľkého hráča?

Po Kvetkinom príchode farmári rozhodli , že prvým duelantom bude pracovitý Jožko.Na ňom teraz je , koho si zoberie do duelu.Mal by to byť Jano alebo Peter.
Veľký škrt cez rozpočet pri Jožovom výbere zahrá fakt, že žilinský podnikateľ Jano bude musieť opustiť farmu kvôli zdravotným problémom.Markíza to prezradila v upútavke na ďalšiu časť. “ Všetci mi odchádzate „, povedala Eva Jánovi pri objímaní. Je otázne,či sa Jano na Farmu vráti alebo v hre o 75 000 definítivne skončí.

„Dám sa dokopy na infúziach a zavesím ťa na ten hák v nedeľu a potom odstúpim zo súťaže“, vyhrážal sa Jano sluhovi Jožkovi. Po tomto vyjadrení je viac ako pravdepodobné ,že Jožo má v úmysle si do duelu zobrať práve Jána.
Uvidíme aké pokračovanie bude mať nasledujúci sled udalosti na statku.

Wally ten pocit som mala aj ja ,že má nejaké zaslzené oči, plač na krajíčku.
Ktovie čo bolo zámerom debaty Kvetky zvlášť s mužmi a zvlášť so ženami . Môj názor je, že za tým sa určite niečo skrýva.

274
JanaH
Reagovat

@Lentilka: to máš odkud, Lentilko, tu citaci, z novin? Já tomu vyhrožování i věřím. Už naprosto psychicky rozložil Petra, o tom, že bude donekonečna rozebírat Holanďanovu troufalost jsem se zmínila hned po včerejším díle a o Borisovině si to taky myslím. Ale on se ještě vrátí, je to kontroverzní figurka a Markíze se teď ještě hodí do krámu.

275
JanaH
Reagovat

Jo… a někde na mě vybaflo, že „pan podnikatel“ dluží na pojistném (ale už nevím kde :-D). Přitom Martinovi na otázku, co je jeho profese odpověděl, že obchodní zástupce. To je trošku něco jiného, či? :-)

277
JanaH
Reagovat

@Kara: díky. :-)

278
Kara
Reagovat

@JanaH: Doufám, že nevadí, když jsem to sem dala já místo Lentilky, ale měla jsem to zrovna nechané v záložce.

279
Milu
Reagovat

@Kara: Kara…mně to nejde otevřít…..:-(

280
Kara
Reagovat

@Milu: Tak to nevím proč. Zkoušela jsem to a mně to jde.
Ale to hlavní tu už z toho článku vložila Lentilka, a nic důležitého tam už není.

281
Milu
Reagovat

@Kara: děkuji…podívejte se na wikipedii…..

282
Kara
Reagovat

@Milu: No teda, tak to je pro mne zklamání. Přišla jsem o to, na co jsem se nejvíc těšila :))))))
Díky za info.:-D

283
Milu
Reagovat

@Kara: chiiiiiiiiii…já uronila i slzičku….a potom jsem plakala jsem štěstím….
…a už se mi to podařilo otevřít….na jiném prohlížeči…dík

284
JanaH
Reagovat

@Kara: nevadí. :-) Kdo ví, kdy si to Lentilka přečte. :-))

@Milu: nevěřím, to bude nějaká chyba v Matrixu. :-D

285
Milu
Reagovat

@JanaH: já doufám,že to není nic,co by se změnilo….on to asi měl tak naplánované….zjistil,že 9 nebude jak 8 ….nechtělo se mu makat…a tak odešel před stavbou ..aby se nepředřel….já jen doufám,že Martin bude hodný a přihlédne na to,že nemohli pracovat všichni…Dášeně bych za ten bordel u prasátek dala trest…hlavně,že se nudila…potvora placatá!!

286
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Ján Solárik – Právna forma…podnikateľ fyzická osoba – nezapísaný v obchodnom registri
podľa štatistického úradu SR:
Sprostredkovanie obchodu s nábytkom,tovarom pre domácnosť a železiarskym tovarom ,
Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu …počet zamestnancov 0

Michaela Soláriková – podnikanie na tej istej adrese:
Ostatný maloobchod s novým tovarom v špecializovaných predajniach
Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) …počet zamestnancov 1 , dlžné poistné je pri jej mene k 18.9.2017 eur 744

Ktovie ako to majú urobené,či ho ako obchodného zástupcu nezamestnáva manželka.

Vypli nám prúd preto som nemohla hneď odpovedať ale Kara to urobila za mňa …díky

287
Prochor
Reagovat

@Kara: Obdiv zaslouží obě ženy. Věřím tomu, co řekla Kvetka – že to byl jeden z největších soubojů ze všech řad. Anka byla silnější ale odvahu bojovat měla i Padavka. Teprve po prohře vzdala.

288
JanaH
Reagovat

Jejda… tak kakadu vyjevil, že je skutečně chorý, má cosi s plotýnkou a bojí se, že je to vážné.
Proč mi ho není líto? :-D
Mně většinou je líto, když jsou lidé nemocní… :-D

289
Honzina
Reagovat

Nějak nežeru to Peterovo zhroucení. Myslím si, že by to ale mohla být dobrá taktika. Přetvařoval se už v okamžiku, kdy na začátku vyzvídal taktiky ostatních, takže „hraní role“ schopen je. Když to nevyšlo podle jeho představ (skupinka s alfasamcem v čele byla už utvořena někým jiným), vsadil na duelu vše na jednu kartu a řekl to, co řekl.

Nevyšlo to a nastal tedy čas na plán B. Když nemůže tahat za nitky seshora, zkusí to z opačné strany. Pokud sám sebe postaví do pozice outsidera, může manipulovat s ostatními možná i snadněji. Nikdo z „mačů“ si ho do dulelu nevezme, protože by to přece nebylo chlapské. Ženy ho budou litovat a opečovávat, muži ho přestanou vnímat jako chapa, tedy jako konkurenci. Budou si ho schovávat jako druhého duelanta na horší časy a vybijou se mezi sebou. Jediné, co by mu mohlo plán B překazit, je vypadnout v tomto duelu. To přeci není špatná taktika, co si o tom myslíte?

290
Milu
Reagovat

@JanaH: ….cítím to stejně Jani…..
Přemýšlím…už podruhé….kdo příjde za Jana,pokud odejde??Nevrátí se Petr??
Všimla jsem si,jak se za dva týdny změnila Lenka…byla dnes opravdu krásná…fandím jí…

291
JanaH
Reagovat

@Milu: v Duelu? Ten jsem ještě neviděla.

A musím říct, že ty splněné úlohy měli fakt na stopro a chajdalůpka je krásná.

292
Milu
Reagovat

@JanaH: Jani,nevím,zda to tady mohu napsat…

293
Milu
Reagovat

@JanaH: vlastně jsem to napsala….snad nebude tak zle…u 8. jsme přece podávali informace..fakt nevím…

294
Skála
Reagovat

@Milu: 293 Milu,proč bys to nemohla napsat?Při Farmě 8 se tu průběh průběžně psal a nic nedělo.Jak jednoduché,kdo chtěl tak si to přečetl,kdo nechtěl,tak to nečetl.Zdraví Tě,věrný čtenář panáčka Skála

295
Milu
Reagovat

@Skála: Ahojky Skaláčku…zdravím….tak dobře….vypadl Petr…první úloha…řezání dřeva….vyhrál Josef,….druhá přetahování….velký boj…vyhrál Petr…a překvapení vyhrál Josef….bylo to pití žinčice….to Petr nedal…..Do západu slunce dostavěli co měli a potom se mi přerušilo spojení akorát,jak Martin říkal,že dá mince….

296
JanaH
Reagovat

@Milu: jsem teprve kousek za volbou druhého duelanta. :-D

A dneska nikdo nepíše hlásání, že?
Tak jen v rychlosti: splnili 4 úlohy, Martinovi se moc líbily. Kolibu nestihli. Dostali 33 mincí a šanci do konce týdne kolibu dokončit a budou doplaceni do plných.
Druhým duelantem je Peťo.

297
Kara
Reagovat

Všechna čest farmářům, byli dobří. Kdyby jim to vydrželo tak i dál, tak se na to dá dívat. Hlavně dnes to bylo příjemné. Chyběl hlavní taktizant a manažer a hned byla atmosféra na farmě lepší.

298
JanaH
Reagovat

@Milu: tak s křížkem po funuse. :-D Snad si to ti, co nemůžou vidět nějak poskládají do správného pořadí. :-DD

299
Milu
Reagovat

@JanaH: Jani…o duelu jsem psala…salaš se jim podařilo dokončit…Martin slíbil doplatit do 50…ale to už nevím…ale sliby se mají plnit….o vánocích…:-DDD

300
Dana
Reagovat

Jak si s tim úbytkem samců poradí Evička?’Unese Stanik takový emocionální tlak když se jeji pozornost bude soustředit jen na něj?

301
Milu
Reagovat

…koukám na archív…za chvíli napíši,jak to dopadlo:-)

302
Skála
Reagovat

@Milu: 295 Milu díky,já teprve stahuji a dívat se budu až zítra. A když Petr vypadl,tak se zase vrátí,když chocholouš to vzdal?

303
Milu
Reagovat

tak dostali 50 mincí!!!!Dopis od Petra donesl chlap na koni,ne Kvetka…….Stano ho četl…a samozřejmě poslední větu nedočetl:-DDD…Přeji všem dobrou noc….♥

304
Milu
Reagovat

@Skála: také si myslím,.že se Petr vrátí….on i v tom dopise psal něco o tom,že se možná na farmě ještě uvidí….hm…nevím,proč to tam psal….má krásný rukopis…

305
Johana
Reagovat

Líto mi to není, ale třetí disciplína překvapení byla pro Petra, jako vegana, či vegetariána, likvidační…borisové vsadili na jistotu.
Nejvíc mě dnes pobavila Jana, prý je kleptomanka na osly :DDD

306
Skála
Reagovat

@Milu: A bylo tam něco o tom,že se kartáč nevrátí?

307
Johana
Reagovat

@Milu: možná myslel ten týden, kdy se na farmě sejdou všichni vypadlíci.

308
JanaH
Reagovat

U duelantských chatek se Kvetka dívala na Holanďana až skoro zamilovaně. :-))
Ale vážně… málokdy jsem ji viděla tak neafektovanou a vypadala, že ji snad doopravdy zajímá, co Jožo říká.

309
Milu
Reagovat

@Skála: je to na wikipedii…už jsem to tady psala…ale není to ještě ofiko….

310
Milu
Reagovat

@Johana: tak kleptomanka byla super…chiiiiiiiii

311
Lady XL
Reagovat

Tak všem moc děkuji za zprávy! Poskládala jsem si to a je mi fajn, když už vše vím. Jsem hlavně ráda, že se už nemusím koukat na tu poďobanou tvář. Čus všem

312
Ajda
Reagovat

Zdravím všechny farmáře :D Můžete se stěhovat, nová stodola se na vás těší!

http://reality-show.panacek.com/48533-farma-9-kdo-chce-kam.html

313
Lenka
Reagovat

@Milu: Myslím, že kleptomanka jí víc sedí než betonárka. Ta tomu dala.

314
carlos
Reagovat

@Lenka: pri jeji inteligenci nemuzeme brat ty vyrazy moc vazne…nevi jak svou lasku k svinim opsat a placne prvni co ji napadne..kleptomanka))

Přidat komentář