Panáček v reality show

Big Brother: 1. nominační večer (video)

5. Září 2005 | napsal(a): | reality show: Big Brother

Big BrotherNedělní večer přinesl na televizní obrazovky novou část reality show Big Brother, a to „Nominační večer“. Ve vile Velkého bratra zatím vládne přátelsky uvolněná atmosféra, a tak navrhnout na vyřazení dva spoluobyvatele nebylo pro řadu soutěžících asi příliš jednoduché. Pravidla jsou ale pravidla a někdo určen prostě být musí. A právě díky pravidlům nejsou nakonec na vyhazov nominováni pouze dva soutěžící, ale pro jistotu hned tři.

Zatímco VyVolení museli nejméně oblíbeného obyvatele určovat před ostatními a ještě navíc museli svou volbu veřejně obhájit, nominace v BB probíhaly značně poklidněji. Jména se totiž prozrazovala ve Zpovědnici, a tak kdo koho nominoval zůstalo jen mezi každým jedním soutěžícím a Velkým bratrem. No dobrá, tak mezi jednotlivými soutěžícími, Velkým bratrem a diváky.

Automatickou nominaci získala už po týdnu soutěžení nejstarší žena soutěže – Šárka. Ta získala hned první večer tajný úkol, a to nenápadně přinutit ostatní spát v ložnicích smíšeně. Žlutou i oranžovou místnost tak měli obývat tři muži a tři ženy. Šárka se svého úkolu zhostila dobře a splnila ho hned první noc. Jenomže vinou nepříliš jasného zadání považoval nakonec Velký bratr úkol za nesplněný. Proč? Součástí úkolu totiž bylo, aby se stav v ložnicích nezměnil až do nedělního rána. Šárka, stejně jako řada diváků, pochopila, že celý týden v každé ložnici musejí spát tři ženy a tři muži. Nocování venku pod širým nebem, pro které se někteří soutěžící nadchli, Velkému bratrovi nevadilo. Problém nastal, až když si poslední noc lehla do Šárčiny postele Markéta. Ložnice tak sice zůstaly smíšené, ale úkol údajně splněn nebyl.

Druhým soutěžícím, kterému se podařilo získat nominací přímo od Velkého bratra, je Filip. Soutěžní pravidla přesně určují, co jednotliví obyvatelé vily smějí a co ne. A Filipovi se podařilo porušit hned dva body pravidel. Nejen, že se po vile občas (a nutno přiznat, že evidentně nechtěně) pohyboval bez mikroportu, ale ještě navíc ostatní provokoval k rozhovoru o tom, koho hodlají nominovat. A to je také zakázáno.

Díky tomu, že jména dvou nominovaných určil Velký bratr, vypadlo z nominací samotných soutěžících jen jedno jméno. Podle pravidel sice může být na vyhazov nominovaných více lidí, oproti standardnímu počtu dvou (teoreticky by nominace mohli získat všichni účastníci), to by ale po prvním týdnu bylo evidentně moc. Takže k Šárce a Filipovi nakonec přibyla Markéta, kterou by ve vile nepostrádalo pět jejích „kamarádů“.

Kdo koho nominoval?

Markéta: Terezie, Sylva

Šárka: Terezie, Lena

David: Filip, Markéta

Jarda: Petr, Eva

Terezie: Milan, Markéta

Milan: Petr, Terezie

Filip: Markéta, Karel

Sylva: Milan, Eva

Eva: Milan, Lena

Karel: Markéta, David

Lena: Eva, Jarda

Petr: Markéta, Jarda

Videa z nominačního večera

Kdo koho nominoval [.wmv 8,7 MB]

Oznámení nominací soutěžícím [.wmv 10,2 MB]

Co se v BB dělo o víkendu [.wmv 4,5 MB]

Big Brother

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
omi
Reagovat

Nova ocividne dela jednu chybu za druhou. Vuci Sarce to bylo docela nespravedlivy, kdyz Velky Boss neupresnil podminky. BB proste chce soutezici potrapit a nastolit drsnou hru. Je videt, ze hlas (me zni jak ze zahrobi) nepripada divny jen divakum, ale pro srandu i soutezicim.

2
Luczy
Reagovat

Miluju Filípka!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Přidat komentář