Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu (2. týždeň): Dievčatá ušli z Petrovej farmy!

31. Srpen 2015 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK

[singlepic id=5446 w=615]
Postupne sa dievčatá na jednotlivých farmách začínajú udomácňovať. Niektoré sú spokojné, niektoré naopak nie. Najväčšší spor vznikne u Petra z Poľany, ktoré mu ujdú dievčatá z farmy. Sťažujú sa na špinu, neporiadok a aj sociálne zariadenia sú v dezolátnom stave. Ako to vyzerá na ostatných farmách, to sa dozviete už tento týždeň v ďalších epizódach. DISKUTUJTE, vy tvoríte rekapy. ;-)

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 32
1
jenkaa
Reagovat

Proste me reality show bavi, farma a farmar zejména, dneska nejlepší hlaska, pujdete se postarat o slepice……dotaz “ a nekousou?“….:-)

2
Ananas
Reagovat

Nějak to tu usnulo. Na fb Farmára taky nic moc,oživuje to jen Katarína, ochotná dělit se o svá moudra o čemkoli s kdekým.
Čím to? Nepřepálila to Joj s vysíláním čtyřikrát týdně?

3
Lenka ☺
Reagovat

@Ananas:
Ahoj po dlouhé době :-)
Katarína jede podle známého scénáře, stejné řeči, stejné narážky na farmáře, stejné „vtípky“ … a stejné vysvětlování pak na fb (vč. romantických vzpomínek na dětství a její věčné touhy po cestě z města).
Vyjadřování se nezměnilo, takže jsem chvíli luštila její poznámku na téma jak Saša a spol. vylepšovala pastoušku Pandy, cit.: „sasi máš pravdu ale ty ses tomu dokázala i z lidí postavit udělali jste tam pořádek“ = nejde o Lidl, nejde o lidi, autorka mínila „s Lidy“ :-)

4
Ananas
Reagovat

@Lenka ☺:
Jé, ty jsi letos krásně vysmátá!

Čím to, že Katarína, která tolik horlí proti alkoholu, pokaždé bojuje o děsného spiťara?

5
Lenka ☺
Reagovat

@Ananas:
Má stejnej modus operandi :-)
První byl Standa, u opilce č. 2 si nemůžu vzpomenout na jméno (měl hospodu?), tenhle týpek je třetí. U včerejšího dílu na mě dělal dojem, že je pod vlivem už ráno.
Nevzpomínáš si, chodívala Katarína i na Panáčka?

6
Ananas
Reagovat

@Lenka ☺:
Pepíček to byl. S Libuškou se o něj potýkala.Nutno říci, že ten letošní mu nesahá ani po kotníky. Pepíček byl notor, ale měl aspoň nějaké charisma. Tenhle má akorát těžkej jazyk. I po ránu. Zrovna na to koukám.

7
Poštovní holub
Reagovat

Dobrý večer, ráda vás tady vidím.:)
Zatím trochu čekám, co se z toho vyvrbí, 4x týdně by to asi bylo příliš, pokud nabraný směr udrží.U mladého movitého farmáře nuda, nejvíce se prosazuje Renata, trochu moc mluví, ta hnědovláska je tichounká.Ale vykydáno je pěkně. A to by asi bylo všechno.
U hliněného Petra byla epizoda pořadu Farmář hledá ženu…bez ženicha. A ty tři opravdu dějovou linku neutáhnou, ty neutáhnou vůbec nic. A fascinují mě ty nalepené dlouhé řasy/nebo nastřelené/ té mladice. Umožňuje jí to zvláštní unylý pohled, no…a to by asi taky bylo vše, ostatní nestálo za zmínku. Protože nevěřím, že by štáb v rámci vyvolání emocí u diváka, opravdu trápil tu kravičku. Tomu nevěřím, protože po pár záběrech ji někdo rozumný odvedl do stínu. A kravička to byla pěkná, kam se na ni holky hrabou.:)
Katarína a spol. Tak tady jde o ryzí pimprlové divadlo a šméčko na diváka.Nahlédla jsem na FB Kataríny a splavně pak přešla na stránky chlapečka zvaného Peter Masarovic, no a tam je jasné, že je sám a sám, ale dychtiv. Žádný zásnub, jen zviditelnění. Všech aktérů. Snad jen Henrieta působí, že přesně netuší, kde se to octla a co s tím má dělat. Takže už jen čas ukáže, jestli bude Farmár stát za ten čas, který mu máme věnovat. Možná by stačilo jednou týdně. S tímto materiálem.

8
Lenka ☺
Reagovat

@Poštovní holub:
Ahoj i tobě :-)
Krásně jsi to napsala, vtipně a výstižně.
U hliněného Petera (jak se tady ujalo označení) jsem zpočátku myslela, že je to nějaký vtip, myslím to ubytování pro lidi. Když dojela zelená příšera a stavěl se malý bunkr zvaný sprchový kout, už to vtip přestal být.
Vím, že ve FHŽ byla řada divných příbytků, kde – mmch – ty dychtivky po farmáři zpočátku zpravidla veřejně hlásaly, že to sice je hrůza, ale pečlivá ženská ručka zvládne všechno :-) Samozřejmě tohle myslím trošku v nadsázce, ale když už se holt na veřejný boj o divnýho chlapa daly, jakž takž lajnu držely. Namátkou – nezapomenutelný kozí chlívek (kde kozí dědek bydlel v klídku jinde, ovšem to nám kamery neukázaly), příbytek Jirky Č., Pandova část obydlí (pokud si dobře vzpomínám, obyvatelnější byla část jeho býv. manželky naproti), atd.
Tahle trojka u Petera ovšem nepřežila první noc.
Nedivím se jim :-)
Kadibudka by byla to poslední, co by mi vadilo (vařicí voda+rejžák+savo to zvládne rychle), ale přece jen kde přespat, kde se umýt, apod.?
A protože Peter zase jako lesní muž nevypadá, pořád si (možná blbě:-) myslím, že někde tam musí být nějakej normání kout pro lidský přebývání :-)
Jen nám ho kamery možná neukázaly, asi aby to bylo akční.
Mmch, Lucie od Petera je hodně podobná Saše od Pandy (vzhledově).

9
Poštovní holub
Reagovat

Lenko, mám stejný pocit, že tohle je statek v počátcích výstavby a Peter bydlí úplně jinde. Třeba mu maminka nedovolila tahat tam cizí ženské.:)

10
Poštovní holub
Reagovat

A koukla jsem se pořádně na Lucii a musím souhlasit, podoba tam je.

11
Blabla
Reagovat

ahojte všichni :-) jj každý den farmáře je trochu divočina…ale co naděláme…Nicméně zatím tam nic nezajímavého velice není vidět.

Janka je fakt herdekbaba…chápu, že nemá chlapa…a ten její nápadník přiškrcený zapnutou košilí a teď i jí…no asi mu vyhovuje, že mu bude popouštět vzduch jen občas…

Marián s tím obrstatkem mi z nějakého důvodu připomíná Vencu Konopníka…ale fakt netuším velice proč :/

A ten „Hlíňák“..tak to je bez komentáře…ale souhlasím s komenty nade mnou…také to na mě působí, jakože tam nebydlí…

12
Ananas
Reagovat

@Blabla:
Máš pravdu, celej Venca!

Ad „Hlíňák“ – ono by to celé bylo o fous uvěřitelnější, kdyby se moderátorka tak urputně nesnažila předstírat, že je to vidí poprvé a je v šoku. Ona mi vůbec přijde strašně prkenná – zlatá Latěna!

13
Prochor
Reagovat

Jestli chápu dobře, tak „Hlíňák“ je ten Petr, který má obývák jako bunkr z 1.světový a extravagantní kuchyňskou linku, kde prach z neomítnutých cihel dochucuje pokrmy. Nějak nestíhám přezdívky.

14
Ela
Reagovat

Nevíte někdo, kde je k vidění včerejší díl? Na joj.sk nic není :-(

15
Poppy
Reagovat

@Ela: Včera žádný nový díl nebyl. Slováci měli svátek.

16
Ela
Reagovat

@Poppy: Poppy, díky! Těšíla jsem se, jak Janka bude citýrovat nápadníka a musím si ještě pár hodin počkat.

17
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Prkenná bude možná proto, že vyfasovala kraťásky po Latěnce, a zařezávají se jí.:)

18
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
:-))) A k tomu ji ještě tlačí holiny.
Prý to původně byla moderátorka Televizní novin. Tam se pokerface asi hodí.

19
JanaH
Reagovat

Tak se Jance nedivím, že na toho svého přiškrceného truhlíka čím dál víc frfle, pokud je to takové prasátko, jak jsem právě viděla. I ten pohlavek by byl na místě. Podle toho, co říkala, by ho nejraději hned šupem poslala do pryč, ale nejspíš ji moc přemlouvali, aby vydržela a měli co vysílat. Nevím, proč se zrovna toto nedostalo do sestřihu…

20
Poppy
Reagovat

@JanaH: A tak jsem si malovala, jak Janka okouzlí mladého hodného dříče a bude jeden happy-end!

21
JanaH
Reagovat

@Poppy: snaživý on je a Janka se mu líbí, ale u ní to už asi tou nehygienou prohrál. Uč dospělého chlápka, co je sprcháč.

22
Poppy
Reagovat

@JanaH: Rozumím jí úplně, ale je mi líto, že nic. Janka je taková čistá duše, žádného smradlavého bych jí nepřála.

Jen bych přivítala, kdyby se někde rozhořel ohýnek náklonnosti, jenže to nevypadá :-(

23
Ananas
Reagovat

@JanaH:
Celý včerejší díl byl jedna velká nuda. Proč tam tohle nedali? Pokud by se jim to zdálo nevhodné (čemuž nevěřím), proč by to dávali na stránky a fb?
Jance fandím. Ale obávám se, že ona k sobě bude partnera těžko hledat.

24
Poštovní holub
Reagovat

Jsem trochu pozadu ve sledování, tak to beru hopem, ale zdá se mi, že o nic nepřicházím. Možná to byla chyba, děj takhle roztahovat, samá vata, vata, vata… /To mi připomnělo: Kachny…kachny…kachny…/ Nejsvětlejším okamžikem byla replika: /cituji volně/ „Pokud by Slovensko pořádalo Mistrovství v čučení do blba, Lucia má jisté semifinále.“ Nejen ona, i já jsem čučela do blba, neboť na obrazovce žádné jiskření, v podstatě žádná akce, nuda.
Začíná mi být dost nesympatická Martina u Mariána od NT, ty tři povalečky u Hlíňáka jsou naprostý průšvih, já bych Hlíňáka seznámila s Jankou. Problém je v tom, že ani jeden by neopustil svou farmu, takže taky nic. Katarína a spol.,klasika a nic, politik-šmátral Tonko už vlastně svou farmu ukázal, takže, co s tím dál, druhý Marián z Lučenca taky soutěží v čučení, ale „blbo“ vyměnil za dívčí zadek. Já vlastně ani nevím, o čem diskutovat. Tak jen znovu zaúpím, že mi chybí Hudák! :)

25
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: :-) Dnes mi došlo, že vlastně Hliňák a Janka jsou v této sérii vlastně dva praví farmář-sedláci, kteří by potřebovali vhodný protějšek a příležitostí na seznámení mají málo. Janka je mi čím dál sympatičtější – ženská, která se vyzná, umí dřít, žádná padavka. A má svou hrdost – jen tak někdo u ní nezaboduje jen proto, že se mu ona líbí.

26
Poppy
Reagovat

Na místě toho druhého Petra bych si tam nechala obě – ta trojice by mohla docela dobře fungovat dohromady.

27
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: No právě, Janka a Hlíňák! Dovedeš si představit, co by dokázali ti dva společně vybudovat? Pořád totiž nevěřím, že hliněný Petr žije v té barabizně, jen si štáb možná nechtěl vpustit do soukromí. Má spokojená a pěkná zvířata, stejně jako Janka, oba jsou dříči. A Hlíňák prostě nevypadá, že „smrdí“. Jinak by to ty tři ochechule zmínily. Někde u maminky má určitě funkční koupelnu :)
Trojice P+K+H jistě obdržela obsáhlý scénář, uvidíme, jak ho ztvární.:)

28
Wally
Reagovat

Je to teda nuda. Ten záběr na čučící gracie mi připomněl on-line kamery u goril v pražské ZOO. Zlatá Farma, jsou tam 3 dny a nemají daleko k vražedným útokům. :D

29
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: :))) Jo, jo. Tak si myslím, že bratia Slováci si to měli natočit a nepouštět k tomu českou uměleckou delegaci.:) Ty „scénáře“ mě nebavily už při posledním Farmáři.

30
JanaH
Reagovat

@Poštovní holub: herci jsou takoví celí přesvědčiví a přirození, že? :-D

31
Wally
Reagovat

@Poštovní holub: Letos to točí Vianostra, takže je to jak česká FHŽ. Zlaté minulé roky, více chlastu, méně zubů, více putovních nápadnic. :D

32
Ananas
Reagovat

Pustila jsem si páteční díl, dvacet minut sledovat Maroša natahujícího sekačku nevydržím! Jako spořič obrazovky ok, ale nějak jsem čekala víc. Loni při českém FHŽ jsem brblala, že moc rychle skákají z farmy na farmu, tohle je ale druhý extrém.
Asi zkusím Farmu.

Přidat komentář