Panáček v reality show

Šéfku TV Prima odpískala, další díl v neděli od 00:15

12. Duben 2011 | napsal(a): | reality show: Šéfka / The Apprentice

Ne, dnes skutečně není apríl a tedy informace v titulku není vtip. TV Prima skutečně reality show Šéfka, kde se soutěží o plat 100 000 dolarů po dobu jednoho roku, odpískala. Svědčí o tom fakt, že příští díl Šéfky půjde na TV Prima v naprosto exkluzivním čase, v neděli od 00:15. Ano, ve čtvrt na jednu. Informaci včera přinesl server Digizone.cz.

A teď mně řekněte, kdo se na to bude dívat? Normální člověk se na to podívá buď podívá v pátek na TV Joj (v kabelu či online), případně si to kdykoliv pustí z archívu stejnojmenné televize. Šéfka je zdá se v České republice zabitý formát. Škoda.

Takže si do bločku zapišme jarní neúspěch TV Prima: Šéfka, Čápi s mákem, Partička, Aféry … a jak se zdá, brzy se přidá Máš minutu. Jestli není lepší dělat 1 formát, ale maximálně dobře.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Šéfka / The Apprentice

Diskuze k článku

Počet komentářů: 57
1
Misha
Reagovat

Rozhodně je to zvláštní způsob, jak zvýšit sledovanost … přitom osobně považuju za daleko větší propadák farmáře.

Reagovat

Misho, Farmář je sice nudný až běda. Opravdu jsem už dlouho neměl takový silný pocit, že je něco ztráta času. Ale na rozdíl od výše zmíněných sledovaný.

3
okkvp
Reagovat

SUN – sledovaný je díky tomu, že běží jen na této stanici.
Šéfka je prokoučovaná nedomyšleným postavením proti silné konkurenci (za současně slabých prvních dílů), o nic moc lepším posunem vysílacího času a hlavně naprosto nedomyšleným ponecháním na neděli, když Jojka s on-line ji jede už v pátek.
Opakovaná škatulata hejbejte se v programovém schématu vypadají jako kdyby to měla v pracovní náplni děvčica z recepce a ještě byla na této pozici velká fluktuace

4
gabisollis
Reagovat

no to je fakt sila co predvadi ta prima!!jeste ze to sleduju na tv joj.a farmar je prisernej a sledovanost ma ted uz jen ze setrvacnosi a jak ze to teda dopadne….jinak taky des bes.takze plne souhlasim s posledni vetou v clanku.

5
Ondra L.
Reagovat

Misha – myslím si, že sledovanost zvednout už nejde. Čísla jdou pořád dolů a nevěřím, že přesun na jiný čas by znamenal úspěch. Dle mého je toto logické rozhodnutí, když share posledního dílu byl 7,19 %. A to je i pro tuto televizi sakra málo.

6
Misha
Reagovat

Ondro, jestli to třeba není proto, že se většina diváků Šéfky dívá už v pátek na Jojku … řekla bych, že tady dostává logika Primy tvrdě na zadel.

Reagovat

Jj, přesně tak Misho. Sleduji Šéfku online na TV Joj, případně z jejích archívu. Proč čekat do neděle a ještě na nesmyslný čas?

8
okkvp
Reagovat

5 – tak dnes už je to opravdu zabité a přesun na dřívější čas už asi nic nezachrání – také ani není vlastně kam – hlavní vysílací čas je blbost kterýkoliv den, podvečery mají Prostřeno, Jak se staví sen a Itala a v týdnu jim po deváté večer jede buď jiná RS nebo zavedený program. Celá blbost vznikla tím, že se na Primě někdo trochu pomátl a přestal počítat s tím, že tolik RS diváctvo neunese ani kdyby byly povedené, natož nepovedené.

9
fx
Reagovat

Pro mě za mě ji můžou přestat vysílat třeba úplně.. Po dvou dílech jsem to vzdal.. Takovou s prominutím sračku Prima neudělala už hodně dlouho.. Nejdřív tady totálně zabili formát Survivoru a teď Apprentice.. Fakt super :-/ Proč to prostě nemůže dělat někdo se vztahem k originálu :-(

10
Bobby Brown
Reagovat

jj, přesně toto jsem si řekl kdysi u Superstar už po prvním dílu, nekoukám a mám klid :-)

11
Maxx
Reagovat

Je to škoda, Šéfka se fakt povedla a nemůžu se dočkat každého dalšího dílu, ale ten jejich konkurenční boj tu show zabil. Kdyby to hodili na jiný den, tak nepochybuju o tom, že by z toho byla dobrá čísla. Farmář je sice blbost, ale poráží spolehlivě konkurenci, protože je v klidu nasazen na slabé pondělí. Se Šéfkou riskli neděli a 7% je skutečně na druhou nejsledovanější televizi v zemi malé, co malé, brutálně nízké číslo. Přesunu se nedivím, ale může si za to Prima sama. Ať nechají konkurenci být a svoje hity si hodí na jiné dny. To samé s Máš minutu, lidem se to líbí ale v neděli důchodci sledují Donutila a mladí si už pomalu zvykají na SuperStar. Kdo v ten den bude sledovat soutěž? Já nevím, celé to je postavené na hlavu. Ještě že je internet, nahrávání apod. Kdybych se měl spolehnout jen na samotné vysílání jednotlivých pořadů, tak bych se musel zbláznit, když celý týden nic pořádnýho neběží a pak všechny televize nahází svoje hity na jeden den. Jsem rád, že aspoň budu moct opět sledovat v klidu SuperStar a na Šéfku se potom podívám ze záznamu, jelikož do půlnoci na ni čekat nebudu.

12
Jitka
Reagovat

Pořad má dobrej formát, RS – pokud je dobře udělaná tady jistě šanci má. Jenže tuto show si vzal asi stejně „kvalitní“ tým jako byl u Trosečníka a podle toho to vypadá.
Naprosto nechápu výběr soutěžících, nikoho nebaví koukat na to, jak tam po sobě ječí uplní tydýti… měli vybrat serióznější lidi, kteří by opravdu mohli pracovat na manažerském postu… No a je to korunováno paní Mojsejovou, která je možná kontroverzní, ale neprosto nekoukatelná a neposlouchatelná.
Posun času je pouhopouhým důsledkem nekvalitně odvedené práce.
Bravo Primo, to se Ti opravdu nepovedlo.

Reagovat

Pouze podotknu, že Šéfka není pořad tvořený Primou, ale nemalý podíl na jejím vzniku má i TV Joj.

14
Lady XL
Reagovat

Taky si myslím, že pořad pohřbili tím (když pominu zpracování), že ho každá televize dává v jiný den! A myslím, že Prima ho potřebuje umístit až po 22.hod s ohledem na výrazivo, které tam v posledních dílech lítá. A jak víme, všudy přítomná Rada poslouchá… a tak se, myslím, bojí Prima hlavně pokuty za obsah…. Nevím, jak to mají na Slovensku, ale tady čekám oznámení o prohřešku.
No taky čekat nebudu, JOJku sledovat teď nemohu, tak si to holt budu muset v neděli nahrát. Jenže budu z chatu znát v pondělí obsah :-(, tak nevím,zda mne pak bude bavit to ještě zkouknout… ach jo.

Reagovat

Lady XL, si pusť Šéfku z online archívu TV Joj. Nemusíš nic nahrávat.

16
fx
Reagovat

Přesně tak, archiv to jistí: Šéfku z něj nesleduji (protože jsem ji přestal sledovat úplně) ale jinak bych na žádnou show v jejím vysílacím čase nekoukal.. Seriály a RS sleduji rád tak mezi 01:00 a 05:00 hod, no a to jaksi TV nic zajímavého nedávají.. Proto jsem se televizoru už dávno zbavil :-D

17
okkvp
Reagovat

jen dodám, že Jojka vysílá na internetu sakum prdum on-line 24/7 i s reklamama

18
fx
Reagovat

17: Ne tak docela.. Vysílá jen vlastní tvorbu.. Při seriálech a filmech nejede nic ;-)

19
Ifa
Reagovat

16) Podivej se nekdy na Za kacku svlikacku – kazdy ctvrtek a sobotu kolem jedne v noci na Prima Cool :-))) (Resp. vlastne v patek a nedeli v jednu nad ranem – jak se to vezme.)

20
okkvp
Reagovat

18 – fakt ? jsem měla dojem, že jsem to měla párkrát puštěné na poči celý večer a že jelo všechno a nebylo to „cizozemské“, ještě jsem se divila, páč „díry“ znám z vysílání čt a většinou mně krutě s….

21
Elko
Reagovat

Jojka vysiela online všetku vlastnú tvorbu – seriály, relácie, spravodajstvo. Okrem filmov a seriálov zo zahraničia – v tom čase vysiela online iba upútavky. Takže okkvp boli to asi upútavky :).

22
drak
Reagovat

Nechápu proč nedali Šéfku po prvním neúspěchu třeba v pátek po Krausovi. Na toho se dívá hodně lidí, hodně by jich zůstalo na Šéfku. A vysílalo by se to ve stejný večer jako na Jojce. Ovšem teď už je pozdě.

23
Petr
Reagovat

7 – Já na to koukám v neděli na Primě. Z toho důvodu, že v pátky večer nejsem doma a v neděli večer, kdy doma jsem, v televizi nic nedávají.

22:15 mi vyhovovalo, akorát skončilo na ČT4 Dohráno… nj, škoda.

Jakou to má sledovanost na Slovensku?

24
okkvp
Reagovat

pánové fx a Elko – díky za vyvedení z omylu (jsem si říkala, že je to neobvykle odvážné a uvolněné)

25
fx
Reagovat

24: Není vůbec zač :o)

26
Elko
Reagovat

23: Petr na Slovensku to tento piatok trhlo rekord 20,4% (ale ten rekord zase nie je nejaké obrovské číslo, napr. Farmár v tomto istom čase na jeseň tu mal cez 40%), ale zase nie je také slabé ako u vás 7%-ný podiel.

27
koc
Reagovat

je treba si uvedomit proc se Prima venuje vyrobe RS .. je to vcelku levny program .. nejvetsio penize spolkne licence a stab .. ty drobne co se vyplaceji ucastnikum uz nestoji za rec .. 45 min dil nejakeho vlastniho serialu musi stat o dost vic ..

28
Kovy
Reagovat

Já viděl zatim všechny díly Šéfky a opravdu mi to příde slabé nejen výběrem soutěžících ,ale právě uvažovánim Šéfky už první vyřazování ponechá Marianu která chce jít domu tak proč tam lezla panebože? to každej musel vědět,že to bude nápor na psychiku a né procházka růžovym sadem..druhé vyřazování opět nechá marianu a vyhodí komunikativní a mně velmi sympatickou paní Věru,s vyhazovavem studenta Matěje a Patrika jsem byl spokojenej s kluků byli nejslabší…ale pořád mi nejde na rozum to proč tam nechává Zola jestli kvůli jeho bohaté rodině..ten podle mého názoru má opravdu místo mozku z pilin kostku…dále Markéta s ní bych nevyšel ta její povaha,samej bojkot a hádky,falešnost a Honza kterej už neví do jaký reality-show by vlezl ,aby se trošku proslavil..tydle tři měli jít rozhodně už několik kol. Místo toho Šéfka vyhodí Annu,která nejen ,že byla podle mě krásná ale i komunikativní měla talent na to něco někomu prodat a tim sem tuto relácii odpískal úplně to mi strašně rozčílilo. ALe byla vidět si mylsim trošku zaujatost z pohledu šéfky,si pamatuju jak jednou prohlásila,že Anna sežrala solárko a že toho moc v hlavě nemá. JInak vítězství přeju Marcele,Pavlovi či MIchalovi..sledovat už budu jen rekapy na panáčkovi..;)

29
Bobby Brown
Reagovat

28 – ale ale, samej bojkot? A to jsi vzal kde? Markéta se vyprdla na kopírku, protože se na to slítli, jak slepice na flus a jen se tam hádali. Takže já jí naprosto chápu. Jinak měla výhrady k písni o Šéfce, ale nebojkotovala to, toť vše. To je opravdu „samý bojkot“, jen co je pravda.
Hádají se tam právě ti ostatní a navážejí se i do ní, ona je akorát dokáže odpálkovat a to dokonce i Zoliho. Pouze si to nenechá líbit, když už do ní někdo prudí, jinak je nechává, ať se tam třeba poperou, do toho se nezapojuje. Samé hádky, jj… fakt otřes. ;-)
Falešnost mne opravdu pobavila nejvíce. Už to píši po 155, ona právě se chová tak jak je a řekne co si myslí, včetně toho videa o sobě – žádně vokecávky o sobě. Narozdíl od druhých, kteří to o sobě pořád trousí, jak jsou upřímní a pravdomluvní a skutek utek. Viz Marcely oslovování Markétko, i když u toho skřípala zubama. Také jí to Markéta flákla do ksichtu a dobře udělala. :-)
Naopak, je to holka šikovná!

30
okkvp
Reagovat

BB – klídek, už začínáš DJVladovatět (ten zas miluje Moniku Bagárovou z loňského SS či čeho)

31
Strange Head
Reagovat

No jenom bych chtel pripomenout, ze nekolik prvnich dilu vysilala Prima a JOJ ve stejny cas, ale pak to Prima presunula na pozdeji a noknec JOJ na jinej den kvuli nizky sledovanosti.

Sledovanost klesala neustale a klesala by i bez presunu. A to proto, ze Prima a Joj tenhle format uplne zmrvily!!!

Jedinej duvod proc to sleduju, je ze sem na tyhle saskarny ujetej a bavi me tam mistama Kocian :) A nerikejte ze ste na tom jinak :D

32
Bobby Brown
Reagovat

nevím, kdo je DJVlado, ale já jsem její fanoušek a tak toto je můj úkol :-)

33
okkvp
Reagovat

32 – kolega zde píše o zpěváckých RS.
31 – též jsem ujetá a když se to mydlí, tak mě to baví víc, postava Jeníka je uřčitě velký důvod sledovačky, další je ten, že v tv původním vysílacím čase nebylo nic, co by mě bavilo víc. Jsem ráda, že jsem setrvačností a díky Jeníkovi přežila první nudné díly do doby, kdy se přece jen začalo něco víc dít a i štáb přece jen zapracoval. Např. výměnu českého hlasu komentáře jsem už kvitovala jinde. No mohli to trefit už na první.

34
vapol
Reagovat

SUNíčko gratuluji, v 7:22 na Evropě 2 Mareš přečetl nadpis a část tohoto článku včetně půlky prvního komentáře :) (Panáčka teda nejmenoval,ale je vidět že si asi čte o Superstar).
Mimo jiné tam i padlo,že poradce měl dělat Hezucký,ale odmítl to….no asi nelituje :)

35
Misha
Reagovat

31 – Máš pravdu :o)

36
Lady XL
Reagovat

Díky všem za upozornění,že je možnost sledovat JOJku na internetu…. Můj problém ale je, že nemám doma internet, jen v práci… Tak holt budu nahrávat…
Souhlasím s hodnocením Markéty od BB. Ne vždy se mi líbí její chování,ale oceňuji,že se chová podle svého, nepodlízá.Když se jí něco nelíbí,tak se prostě na to vyflákne. Myslím, že by to udělal každý z nás v běžném životě.Ta situace kolem kopírky byla jasná. Cokoliv by řekla, vedlo by jen k osočování.Nikdo ji neposlouchal – prostě byla v tu chvíli taková „Kociánka“.Zkrátka skupina si vždy najde černou ovci, na kterou lze shodit neúspěchy…Holt se chová občas jako žena, která je zvyklá, že za ni muži lecos udělají, či jí to odpustí – a exteriér k tomu má, to se musí nechat :-).

37
Lady XL
Reagovat

Jo a ty hádky a rozepře… pochopitelně se ráda na ně dívám. Hlásím se do klubu „ujetých“

Reagovat

34: Taky jsem to slyšel… Škoda že nejmenoval server, když už jmenoval digizone
A toho Hezuckého to beru že to byl asi vtip… Ne že by ta Misska byla k něčemu, ale Hezucký by tam asi byl platný ještě míň :-D (ale v rádiu jej, dokonce i Mareše, poslouchám rád, takže nejsme vůči němu zaujatý, ejn by neseděl do té show)

Reagovat

Tohle by byla velmi dobrá alternativa za Noru, šéf Crocodille a bageterií Boulevard. Bohužel formát The Apprentice je u nás již pro budoucnost zdá se zabitý.

http://schickelgruber.blog.cz/1104/velmi-zajimava-prilezitost-pro-mladyho-talentovanyho-ambiciozniho-kluka

40
Elko
Reagovat

O Rainmanovi –

41
Misha
Reagovat

40 – „Po tom, čo aktuálne stále bojuje o post manažéra u Nory Mojsejovej, môže si robiť vyhliadky na ďalšiu šou. Jojka totiž spustila kasting na druhú sériu Farmár hľadá ženu! “ … Jojka hodlá z Rainmana udělat farmára? :o))))

42
okkvp
Reagovat

41 – Joj, Jan a koza ? No to byl ovšem trhák

43
Lady XL
Reagovat

41-třeba bude hledat farmářku :-) … Už ho vidím, jak by to na farmě přeorganizoval, stál opřený o vidle a mluvil a mluvil, či ukazoval „čumícího chlapečka“ :-)
Jo Koci, jdi do toho….!! Jen nevím, co by těm dalším museli slíbit, aby si tam Kociho pozvali :-)

44
Misha
Reagovat

42, 43 – A klub smesvině by se určo zapojil ještě aktivněji, jak minule :o)))

45
Lady XL
Reagovat

44 :-D
Třeba si tam Honzík teď na Slovensku dojedná učinkování…, taková továrna na plastelínu :-). Mohli by mu věnovat nějaký díl jako Kleopatře :-), Zoltán by mohl asistovat-dělat managera… haha.
A klub smesvině by pořádal zájezdy na památná místa, kterých se dotkla jeho nožka :-)

46
Misha
Reagovat

45 – Ty máš též nápady jako rozený člen našeho klubu, ale členské poplatky jsem od tebe ještě neviděla :o) … to je určo přesně ta částka, co nám chybí na Elkovy promoakce :o)))

47
RAINMAN
Reagovat

No já beru všechno… ale napřed těch 100 000 dolarů… a pak se uvidí.

48
Misha
Reagovat

47 – No snad Norice nebude vadit, že si jako vedlejšák zařídíš malou farmu :o)

49
Elko
Reagovat

45: No ja by som si kľudne pozrel aj to akoby ich dali dokopy spolu na farmu: farmárka Martinka a farmár Honza, tá predstava je priam geniálna :)

50
Elko
Reagovat

O Markéte pre Bobbyho :)

51
Bobby Brown
Reagovat

50 – Děkuji :-)

Já si jenom počkám, co na to SHU-LIN. Ten se v tom bude rochnit, přitom sám by tam nevylez, aby si neucvrnk.
(jestli na ní bude hnusnej, tak mu vypálím ty jeho salóny)

Ale té Markétě to na té fotce sekne, to se musí nechat. Ona je holt fotogenická. :-)

52
okkvp
Reagovat

Jsem si tuhle v rámci zpříjemňování léčení pouštěla medailonky – počáteční rozhovory soutěžících bez zvuku a docela se bavila. Přiznám se, že mně trochu překvapilo, že v gestikulaci a mimickém projevu Zoliho je vidět víc nejistota než vlastní nabubřelost. V tom bezkonkurečně vede pánko již odejitý Murcina a z mužů mu na paty hodně šlape Marko (ale u něj je to ještě hodně o pubertě) a samozřejmě pán Ján. Mezi ženami v tomto ohledu naprosto s přehledem kraluje Marcelka, ta ještě tím zavíráním očí na sebe prozrazuje i velkou přezíravost.

53
Kačule
Reagovat

Pořad šéfka mě baví, super vymakaná soutěž do detajlu, ale ty lidi jsou hloupý.Nikdo až na jednu osobu na to nemá a to je Marcela.Paní Nora Moiseová je velmi chytrá dáma, ale moc na výběr nemá.Nevim zda by chtěla, aby si někdo lakoval nehty nebo si nadávali uplně nehorázným způsobem v její firmě. Několikrát jsem to musela přepnout, protože se to ani nedalo poslouchat. Jinak k TV Prima.Můžete už konečně dát stálý čas na pořad Šéfka, je to strašný jednou je to od 20:00, pak 22:20, 21:20,22:20 a nakonec což teda opravdu nemůžu pochopit když jdou v pondělí všichni do práce, tak od 00:15, nechápu měla jsem TV Prima za solidní, ale už začínám pochybovat.Jestli jde o sledovanost,tak to dejte ve 22:20 až se většina lídí podívá na Superstar.

54
Danča
Reagovat

Ahoj, lidi z Primy, proč jste Šéfku dali v neděli po půlnoci ? Konečně prima pořad, který v ČR chyběl, reality show a vy jí totálně zasekáte hloupým časem. VraŤte jí zpět, díky, díky, díky… a navrhuji další pořad “ Vyvolení !!! „

55
Petr
Reagovat

Plně souhlasím s přesunem do neatraktivního času. Nic hloupějšího, než je tento paskvil jsem ještě neviděl.

56
Miloš
Reagovat

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbblbosti!!!!

57
MARIAN
Reagovat

proč sakra nedavaj ČÁPI S MÁKEM

Přidat komentář