Panáček v reality show

Šéfku po přesunu vidělo luxusních 69 tisíc diváků

20. Duben 2011 | napsal(a): | reality show: Šéfka / The Apprentice

Na konci článku můžete zahlasovat v anketě.

Tak tato zpráva na webu Digizone.cz o sledovanosti posledního dílu Šéfky skutečně pobavila. Pokud dění okolo reality show Šéfka sledujete pečlivě, či jste pravidelnými čtenáři Panáčka v reality show, pak víte, že zatímco slovenská TV Joj dává Šéfku v pátek po 21 hodině, česká TV Prima ji odklidila do času 00:15 v neděli.

Asi tedy nikoho nepřekvapí, že sledovanost Šéfky po tomto přesunu byla 69 tisíc dospělých diváků. Přesto TV Prima jásá, neb těch, co zrovna měli puštěnou televizi bylo krásných 20,16 %. Paradoxně jde o nejvyšší podíl za dosavadní vysílání Šéfky na TV Prima.

A malá tématická anketa



SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Šéfka / The Apprentice

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Bobby Brown
Reagovat

Bodejť by ne, všichni čekali napnutí jak kšandy, jestli už ta Markéta vypadne, nebo ne.

2
okkvp
Reagovat

spíš čekali, zda to Prima v tu avizovanou hodinu vůbec pustí či ne, navíc jich možná ještě polovina vydřeně zírala co, že to v té tv vůbec jde, páč v programu byl takový hokej, že větší snad ještě nepamatuju. Tištěná média byla pokud vím mimo všechna, ale i několikero internetových „předpovědí“ programů (např na Iděsu) dokonce ukazovalo v 21.20 že šéfka právě běží a po ní následují Aféry (jak to bylo doopravdy nevím, u nás jela Nova)

3
TimTam
Reagovat

http://lutejani.blog.cz/1104/kdo-vlastne-vyhral-mezinarodni-wipeout … zajímalo by mě, jestli to vyhrajeme, až to půjde na Nově :D …

4
mk
Reagovat

BB: a vypadla? :)

5
Bobby Brown
Reagovat

SUNíčko, ten hlasovací bod č. 5 je docela zajímavý.
Ještě tu chybí bod č. 6 „Šéfku nesleduji a nečtu tento web“. ;-)

6
n-t
Reagovat

Šéfku si stáhnu v sobotu a dívám se na ní většinou v neděli před SuperStar

7
koc
Reagovat

4 – pumpujes do sebe adrenalin a nebo se jen zahrivas na star ? ;-)

8
Bobby Brown
Reagovat

3 – teda chlape, ty jsi musel ležet celý den ve spamu nebo co, že jsi se tu tak náhle zjevil na pozici 3.
Jukni a uvidíš sám. ;-)

9
Maxx
Reagovat

Já ji nahrávám, takže nemůžu hlasovat pro nic.

Přidat komentář