Panáček v reality show

Šéfka: vyhadzov po měsíci!

23. Červen 2011 | napsal(a): | reality show: Šéfka / The Apprentice

Česko slovenská reality show Šéfka skončila len nedávno a už teraz je jasné, že víťaz si ročný kontrakt 100 000 dolárov neužije. Nora Mojsejová vyrazila Michala Pilipa zo svojej firmy Nora fashion. „Nikomu v živote neprajem takýto zdrvujúci pohľad ako videla Nora, (…) s Michalom sa nerozišli v zlom.“ povedal Braňo Mojsej. Čo sa stalo a aké dôvody išlo si môžete pozrieť v priloženom videu.




„Nora je veľký, spravodlivý človek s dobrým srdcom a s obdivuhodným charakterom. Bez ohľadu na to, či spolupracujeme alebo nie. Vážim si, že som mohol stráviť čas v jej prítomnosti,“ takto opísal Noru, pre bulvárne média, Michal.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Šéfka / The Apprentice

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
okkvp
Reagovat

aj český bulvár informuje, ovšem asi jízlivěji ;-)
Vetě Braňa ale akosi nerozumiem (asi mi tu po ránu eště moc zíva jazykova bariera)

2
Elko
Reagovat

Tak vraj to bol mesiac, tak som to opravil.

3
Vlk
Reagovat

Tomu nerozumím. Bral jsem peníze jako garantovanou výhru. Pokud Nora měla možnost pracovní smlouvu kdykoli ukončit, nechápu, kdo jiný, než exhibicionisti, by se do soutěže přihlásil. Pracovat s Mojsejovou přece musí být pro normálního člověka za trest. Ledaže by „práce“ skončila a prachy i tak budou…

4
Maxx
Reagovat

No tak toto je velmi překvapivé. Noru uznávám jako televizní bavičku, baví mě její hlášky, temperament, názory, chování, vulgarita… Ale pracovat bych pod ní fakt nechtěl :D

5
Kovy
Reagovat

Michal si ale ten plat užije..TV PRIMA i TV JOJ se shodli na tom,že podle pravidel té soutěže..to bude výherci vyplaceno..celý celoroční plat.

6
Vlk
Reagovat

Kovy – no, tak to dává smysl…
Ale né, že by se na tom Joj s Primou shodly, ale že jinak by to bylo porušení smlouvy/veřejného příslibu a vyžalovatelný…

7
vapol
Reagovat

…no to se dalo čekat, jak to začalo, tak to skončilo…

8
Haha Bimbi
Reagovat

No tak pro Michala až tohle musí být opravdová výhra :-D prostože strávit s Mojseojovou vynuceně rok, to by snad ani za ty prachy nestálo :-DDD

9
Maxx
Reagovat

Tak Nora se snese jen s lidmi, kteří jsou podobné povahy jako ona. Bylo vidět, že by Šulu v každém díle nejradší přetáhla těma svýma deskama za ty jeho hlášky typu: Z Michala, z kopretiny, se stal otrhanej heřmánek. Já si myslím, že bych si s ní i docela rozuměl, ale stačilo by mi se s ní scházet jen jako kamarád, ne její zaměstnanec, tak 2x do měsíce.

10
Ajda
Reagovat

To jsem předpovídala hned od začátku, že Nora s nikým nevydrží celý rok. Navíc pochybuji, že ta její firma potřebuje a hlavně vydělá na takto placeného zaměstnance.
Ale co, pobavila, někdo jiný to platil a uvidíme, do kterého pořadu ji zase posadí :-)

13
Vlk
Reagovat

To by se babě líbilo :) Prachy přihraje „svýmu“ a prácu by chtěla od jinýho. Čutka se jí akorát vysměje…

Přidat komentář