Panáček v reality show

Upoutávka na The Celebrity Apprentice 2

28. Únor 2009 | napsal(a): | reality show: Šéfka / The Apprentice

I když se na začátku loňského roku mohlo zdát, že nápad Donalda Trumpa na celebritní verzi The Apprentice bude jen marný pokus o resuscitování klesajícího diváckého zájmu o jeho reality show, stal se pravý opak. Rekordní počet televizních diváků si nenechal ujít ani jeden díl pořadu, v němž se vskutku pestrý výběr celebrit (např.Gene Simmons, Lennox Lewis, Piers Morgan, Omarosa, Vincent Pastore) potýkal se zadáním úkolů z oblasti obchodu a marketingu a bojoval o přežití v obávané Trumpově Zasedací místnosti, aby neuslyšeli osudná slova „Máš padáka!“ O tom, že si televize NBC objedná další pokračování, bylo víceméně rozhodnuto ihned po finále první řady. The Celebrity Apprentice 2 tak startuje v neděli 1.března a dostane dokonce dvojnásobnou stopáž než dřív.

Zájemci o účast v pokračování se jen hrnuli, takže si producent Mark Burnett mohl snadno vybírat. Za největší hvězdy druhé řady se dá považovat slavný basketbalista Dennis Rodman, prostořeká herečka a moderátorka Joan Rivers se svou dcerou Melissou, provokovat ale jistě budou i komici Andrew Dice Clay a Tom Green (toho s hustým plnovousem málem ani nepoznáte) a kromě nich své obchodní nadání předvede zpěvák country Clint Black, designér zakázkových motocyklů Jesse James, zpěvák R&B Brian McKnight, „kufříková“ modelka z americké verze Ber nebo Neber Claudia Jordan, bývalá Playmate a herečka z Baywatche Brande Roderick, Khloe Kardashian (jedna z představitelek reality show Keeping Up with the Kardashians), zpěvačka dívčí skupiny TLC Tionne Watkins (známá též jako T-Boz), legendární hráč amerického fotbalu Herschel Walker, jedna z nejlepších pokerových hráček na světě Annie Duke, profesionální golfistka Natalie Gulbis a krasobruslař a olympijský vítěz Scott Hamilton.

Kromě nich se ale v jednotlivých dílech objeví i další celebrity, protože v některých úkolech budou muset soutěžící využít svých kontaktů v showbusinessu k získání co nejvíce peněz na charitativní účely.

O něco delší upoutávka je ke shlédnutí zde.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

Šéfka / The Apprentice

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!