Panáček v reality show

Nová reality show Primy a Jojky: Šéfka

17. Leden 2011 | napsal(a): | reality show: Šéfka / The Apprentice

Najnavštevovanejší slovenský bulvárny portál Topky.sk vypátral (neskôr aj ahaonline), že kontroverzná podnikateľka Nora Mojsejová bude mať čoskoro vlastnú reality šou. Tá sa nebude vysielať iba na Slovensku, ale aj u vás v Českej republike. Projekt nesie názov Šéfka. Prípravy sú už v plnom prúde, kastingy sa pravdepodobne začnú už tento týždeň. Bulvárne informácie o projekte už potvrdil aj hovorca televízie Joj.

V prezidentskom apartmáne luxusného päťhviezdičkového hotela nakrúcala upútavky k pripravovanému projektu s názvom Šéfka / Šéfová. Predlohou mu je úspešná americká reality šou The Apprentice. Informáciu o projekte pre média potvrdil aj Jozef Gogola, hovorca TV JOJ: „TV Joj ako líder v pôvodnej tvorbe a prinášaní nových typov formátov, prinesie aj túto jar na obrazovky hneď niekoľko noviniek. Jednou z nich bude spoločný projekt s TV Prima, ktorý bude mať na našom teritóriu premiéru pod názvom Šéfka.“

Reality šou by sa mala na obrazovkách Jojky a Primy objavovať od marca do júna. Princíp celého projektu je založený na tom, že Nora Mojsejová zadá každý týždeň skupine súťažiacich úlohu, ktorú potom musia splniť. Napríklad, že jej pripravia honosnú narodeninovú oslavu, na ktorú budú môcť minúť len určitý objem peňazí. Súťažiaceho, ktorý to spacká, Nora vyhodí.

V rozhodovaní budú Mojsejovej pomáhať ešte dve známe tváre (zrejme z Českej republiky). Ich mená zatiaľ nepoznáme. Pre víťaza je pripravená výhra v podobe ročného pracovného kontraktu na manažérskom poste. Šéfka / Šéfová má podľa neoficiálnych informácií konkurovať Česko Slovenskej Superstar.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Šéfka / The Apprentice

Diskuze k článku

Počet komentářů: 28
1
RAINMAN
Reagovat

Já se přihlásil do pokračování Taxíku na ČT.

2
bob
Reagovat

supeeeeeeeeer

3
Maxx
Reagovat

Uvidíme, určitě se na ten pořad těším. Norika je sice hrozná čůza, ale zase mě baví ji sledovat. Rozhodně to nebude nuda.

4
TK
Reagovat

Bohužel další příklad toho, jak zničit světově úspěšný formát. Těšil jsem se, že by nám The Apprentice přinesla Česká televize a do hlavní role dosadila nějakého úspěšného seriózního podnikatele (například někoho z investorů ve Dni D).
Ale vulgární podnikatelku z Pereše? Děkuji nechci.

5
Radek aka SUNíčko
Reagovat

TK, jj, jak vůbec ty své peníze získala? Chtělo by to nějakého zdatného obchodníka, který však ještě nemusí být tak mediálně provařený.

Reagovat

Tak ona to bude asi víc show než realita … Je fakt, že takovéhle „komorní“ formáty víc sedí ČT, ale zase lidem asi stačí den D a dva podobné formáty by už tak moc netáhly.
Ale zase Mojsejka bude mít určitě sledovanost jako blázen :-D a to je to hlavní o co jde ;-)

7
TK
Reagovat

SUNíčko:
Myslím, že si své peníze vydělala původně jako účetní a daňová poradkyně.
Kompletní životopis zde.

8
Momo
Reagovat

Jako účetní.
To je fakt vysvětlující informace o milionářce.
Jádro je, že pomáhala Mečiarovi a jeho známým zabezpečovat rozkrádání Slovenské republiky po stránce neprůhledného účetnictví.

9
Maxx
Reagovat

Přesně jak píše Nick Flyer, jde hlavně o show a sledovanost, ten princip formátu může být klidně pořádně zadupán do země. Licence byla zase narychlo zakoupena stejně jako v případě Čápů s mákem, aby Prima s JOJ co nejvíc ohrozily hlavní projekt konkurence. Prima si ale bude muset do pořadu dosadit hodně chytlavé české celebrity, ačkoliv je Nora hodně zajímavý prvek, tak je zaručeným úspěchem hlavně pro JOJ, nikoliv pro Primu.

Reagovat

Maxx: Myslím, že po čápech s mákem je Nora chyták i pro čechy :-D Ještě Ivetku kdyby k ní dali, tak mají nejsledovanější pořad letošního roku :-D

11
Cipela
Reagovat

Tohle má konkurovat Superstar? Děkuji, nemám zájem :)

12
Roman
Reagovat

Cipela, to si snad nemusel psát, to všichni víme… ty NOVAMANIAK :D

13
Marika
Reagovat

12 já souhlasím s Cipela, tohle si pustím, jen když mě bude nadýmat – abych se mohla pozvracet. Kdysi jsem viděla pár dílu Mojsejovcou – taková ….. ta Norika je, ona si snad myslí, že se kvůli ní začne točit svět na druhou stranu. Nevím, kde to vzala, ale myslí si o sobě, že je dáma na úrovni (leda tak kanálu) a všichni ostatní jsou jen plebs…

14
bob
Reagovat

Marika nezavid ji :-DDD !! ja ji mam nahodou rad …

Reagovat

Marika: No tak furt lepší jak Mareš :-D

16
KK
Reagovat

což to je fakt, jestli koukat na vyčpělýho Mareše nebo na švihlou Noriku, tak si radš vyberu druhou možnost.. a nebo telku úplně vypnu a bude klid!:o))

17
Maxx
Reagovat

Nick Flyer: Určitě si Norika našla i u nás po Čápech hromadu fanoušků, třeba mě :D Na druhou stranu Čápi měli sledovanost kolem 900.000 a jestli chce Prima konkurovat výrazně SuperStar, tak by to chtělo aspoň nad milión, takže musí nalákat ještě další Čechy. Bartošová by byla super, ale nevím jak by se hodila do pořadu o manažerech :D Spíš bych tam rád viděl Pohlreicha a nebo třeba nějaké kontroverzní podnikatele z Česka – Koženého a tak :D No oni si s tím určitě poraděj a nějaké šílence tam seženou. Těším se, na SuperStar se asi pak podívám vždycky na netu, na to jak kdo zpívá, protože Marešovy kecy nemusím a ta Šéfka fakt může být hit! ;) Navíc letošní SuperStar bude z Česka a na starosti ji bude mít tým z Novy, což mě po předchozích zkušenostech spíše odpuzuje :D

18
SV
Reagovat

to KK: Nač vypínat tv? Stačí přepnout na ČT a nenechat se zlákat na show, která už teď díky svému obsazení je podívaná spíše pro lidi, kteří potřebují skandály a o seriózní program nejeví takový zájem…ale jak se říká…proti gustu…:)

Reagovat

Maxxi, nevím, dle mě Nora bude zase jen vulgární. Zkrátka nemá image správného byznys manažera, jako řekněme Tomio Okamura.

Dobře to vystihuje tento tweet: První show, do které bych šla – .sefka.cz/ … ale mít za šéfku Mojsejovou? Ne, díky! Chci někoho inspirativnějšího.

20
Maxx
Reagovat

SUNíčko: Ano, tak Nora je kontroverzní a o to jde. Americká verze toho pořadu asi skutečně bude trochu víc profi, nebo respektive víc odpovídající původnímu záměru pořadu, ale Primě a JOJ jde o sledovanost, takže s tím nic nenaděláme. Tomio Okamura by hold diváky komerčních televizí příliš nenalákal (mě jo, rád sleduju Den D). CS verze tohoto pořadu bude hold plná vulgarit a urážek, než nějakých skutečných kvalit. Mě osobně to ale nevadí, ten pořad mě láká tak jako tak.

21
KK
Reagovat

SV: no nebo přepnout na ČT, to už je jedno, jen je to většinou nejlepší nechat vypnutý a je klid:o)))

22
Mirka
Reagovat

Vážený….mne sa Norika Mojsejová veľmi páči !!! Narozdieľ od iných, je otvorená a povie pravdu, či sa to niekomu páči alebo nie!!! Ja som sledovala aj kapor na torte….a ona jediná, ukázala svoj dom …. všetko, varila a pripravovala sama…a to pred kamerami…..!!! „klobúk dolu“ Tie ostatné…afektované…vraj celebrity ! K:::Y sú to a to pekne veľké !!!!!!! Norika, držím ti palce a teším sa !!!!!!! Ahoj Mirka

23
vidlák.cz
Reagovat

Ahoj.

24
Markéta
Reagovat

Dvěma slovy HLUBOKÉ ZKLAMÁNÍ moc jsem se na tuto reality šou těšila,ale byla jsem tak zklamaná,že už se na další díly dívat nebudu bylo to dlouhé bez nápadu prostě mě to moc zklamalo. Jinak je ale televize Prima momentálně nejlepší zdraví divačka Markéta z Brna

25
Petr
Reagovat

máme paní Noriku rádi, je upřímná a ví, co chce, na rozdíl od jiných, jedno kde měla praxi, jestli u čerta v pekle, nebo v Nebi u sv.Petra, důležité je, co dokázala a je to paní, které vždycky budeme držet palce, já i moje rodina

26
Ivana Pilná
Reagovat

Pořad Šéfka,je tak akorát pořádná bublina,jak za pomoci pár trubek obohatit své konto.Jinak si neumím představit,že by inteligentní žena a úspěšná podnikatelka pracovala s materiálem na který tedy mi s chutí koukáme.Ale přínos bude mít pouze ona,a to z této reality show.Nemyslím,že by skutečně někoho z nich chtěla použít.Ale jinak vděčný divák-vyděšený,,šuplíkový chlapec“byl nezapomenutelný,jak říkáte-peníze nesmrdí.

27
jaja
Reagovat

Paní Mojsejovou neurážejte,náhodou je skvělá,mám jí moc ráda,už od dob,kdy jsem sledovala její super reality show na Slovenské televizi (kde mě mimochodem mrzelo,že nevyhrál Versace).Je to super paní,která něco dokázala a nejvíc se mi líbí,že řekne co si myslí, je lidská a vtipná!Pouze mě zaráží,jak si mohla vybrat někoho jako je Šula!Tragédie!!! Panebože,on se chová jak typická pipina!Ta hysterická scéna včera (17.04.),ty jo,to bylo trapné,úplně jsem v tu chvíli viděla takovou tu typickou hysterickou štěknu.NEŠTĚSTÍ!Navíc je nepříjemný,namyšlený,arogantní a přitom nemá být naco!Je ošklivý a nebýt jeho staršího bohatého přítele a VIP přátel tak je zřejmě úplná nula!Nejsem nijak zaujatá proti gayům,ale proboha,tak to tak nepřeháním a chovám se normálně ne?! Opravdu není jediný gay na planetě!!! Rozhodně mě naštval,jak si chtěl vydupat,aby paní Nora,vyhodila Zoltana!Zoltan je manager na pravém místě,řekla bych a každý má nějakou chybu,navíc to,že na něj všichni neustále útočí,také nikomu nepřidá! Je mi ho až líto.Naštěstí paní Nora je tak inteligentní,že to poznala a hlavně si stojí za svým názorem,čili si nenechala vnutit,nějaké trapné slečinkovské, hysterické štěkání!Udělala správně,že vyhodila Markétu,měla jsem z ní pocit,že se tam přišla pouze producírovat,lakovat nehty a z jejího výrazu bylo jasně čitelné : já jsem někdo a Vy jste nic a to ani hvězda nic nepředvedla ,na rozdíl od jiných!!!!Zkrátka slečínku Šulovou,by měl nahradit pravý chlap,který něco dokázal sám,bez něčí pomoci,třeba pan Jaro Slávik!!!Mrzí mě,že se pořad posunul až na tak pozdní hodiny,ale určitě se na něj budu dívat i tak,paní Nora mi zato určitě stojí :-)

28
Christine
Reagovat

Doufe1m že zachove1te přibližně minime1lned ne1roky ktere9 byly dředve.Re1d bych si tuto hru určitě zahre1l znovu.Nějakou dobu jsem se be1l ukončened ojtrekpu a jsem re1d že tomu tak nened určitě ve1m fandedm a doufe1m, že se ve1m bude dařit v dalšedm vfdvoji.

Přidat komentář