Panáček v reality show

Šéfka: soutěžící představeni, seznamte se

4. Březen 2011 | napsal(a): | reality show: Šéfka / The Apprentice

Aktualizováno:Již tuto neděli 6.března startuje na obrazovkách Primy a Jojky Šéfka, reality show vyrobená podle americké licence The Apprentice. Objeví se v ní 16 soutěžících, 8 mužů a 8 žen, kteří se utkají o manažerský post s ročním platem v ekvivalentu 100.000 USD. V tomto článku vám představíme, na koho se můžete těšit.

Zkuste si v naší anketě tipnout, kdo se stane celkovým vítězem. Kdo má nejlepší předpoklady uspět u Nory Mojsejové?



V první epizodě budou soutěžící rozdělení do 2 týmů, ženy proti mužům, v každém díle na ně čekají tři samostatné úkoly, první bude mít obchodní charakter (např.prodej piva na Václavském náměstí), druhý bude adrenalinový a třetí má být zábavný. Skupina, která prohraje v celkovém skóre, půjde na kobereček před Šéfku Noru Mojsejovou, která pak ze tří hráčů (teamleadera a jeho 2 spoluhráčů, které teamleader označí za nejslabší) vybere jednoho, který dostane padáka. Při rozhodování budou Mojsejové pomáhat poradci (Ivana Christová a Libor Šula, v dalších dílech se složení poradců může změnit).

A upoutávka již s kousky z reálného natáčení.

Životopisy soutěžících:

Anna Čízová

[singlepic id=1366 w=180 float=right]25 let, svobodná. Doposud pracovala pouze jako barmanka, ale časem si chce otevřít vlastní podnik. Její heslo: „Stojí za to mě poznat, se mnou se rozhodně nudit nebudete!“ Žije ve Švýcarsku a má ročního syna.

Barbora Švančarová

[singlepic id=1367 w=180 float=right]21 let, svobodná. Vystudovala oděvní návrhářství, a proto se chce uplatnit v oděvním průmyslu. Zatím pracuje jako realitní makléřka, ale chce se posunout mnohem dále. Podle svých slov miluje módu a miluje peníze. Chce jít vlastní cestou se stejným odhodláním jako Nora. Ta je pro ni velkým vzorem.Facebook

Ingrid Keck

[singlepic id=1368 w=180 float=right]38 let, svobodná, bezdětná. Nikoho nepotřebuje a tvrdí, že nikdy ani pro nikoho nepracovala. Od svých 20 let podnikala ve Vídni v oblasti pohostinských služeb. Údajně vlastní několik patentů na obaly. V současnosti píše texty „pro německý showbusiness“. Svá, sebevědomá. Dosáhla prý všeho, co si přála. Je zvědavá, co jí přinese tato show…

Jan Kocián

[singlepic id=1369 w=180 float=right]29 let, svobodný, bezdětný. Vysokoškolsky vzdělaný, donedávna překladatel z angličtiny a francouzštiny, pak referent oddělení lidských zdrojů na soukromé klinice v Praze. Objevil v sobě jednoznačný manažerský talent, jehož nesmírné rozměry chce nyní ukázat nejen paní Noře, ale i celému Česku a Slovensku. Chlubí se průkazem Mensy a velmi touží řídit lidi, protože sám se nechat řídit nechce. Prý má do soutěže promyšlenou taktiku. Našim divákům může být povědomý například ze druhé a třetí řady Hledá se táta a máma, zasoutěžil si také v Taxíku na ČT.

.

Marcela Kalendová

[singlepic id=1370 w=180 float=right]36letá podnikatelka, vdaná, dvě děti. Má zkušenosti s prodejem přes internet i v kamenných obchodech. Chce se posunout někam dál a lépe využít svůj manažerský talent. Tvrdí, že je za všech okolností pravdomluvná, a chce to dokázat i v show. Trochu namyšlená, ale prý má být na co.

Mariana Petlušová

[singlepic id=1371 w=180 float=right]35 let, jako povolání uvádí soudní tlumočnice a majitelka restaurace kdesi ve Španělsku, ale Nora jí to nevěří. Původně dělala tanečnici a modelku. Fotila např. i pro slovenský Playboy. Tvrdí, že nemá rodinu.

Markéta Šeligová

[singlepic id=1372 w=180 float=right]28 let, svobodná. Podobnost s Julií Roberts je čistě náhodná. Před deseti lety vystudovala obchodní akademii, ale zatím nikdy nepracovala. Žije už několik let v Itálii a tvrdí, že si chtěla „prodloužit mládí, a tak cestovala“. Teď chce od základu změnit svůj život a začít pracovat.

Marko Linhart

[singlepic id=1373 w=180 float=right]21letý, svobodný, bezdětný. Absolvent střední stavební školy. Vtipný a zábavný operátor výroby. Neklade si žádné konkrétní cíle, nechá se unášet životem a čeká, co mu přinese. Kvůli účasti v ŠÉFCE dal výpověď v práci.

Matej Kuna

[singlepic id=1374 w=180 float=right]20letý student z Trenčianskych Teplic, svobodný. Studuje na vysoké škole management a věří si, že z něj bude nejen skvělý odborník, ale i „žralok“ v oboru. Jeho představa o kariéře: dobře placené místo manažera „jen ať se penízky sypou“… Miluje a obdivuje Noru.

Michal Pilip

[singlepic id=1375 w=180 float=right]26letý, svobodný, bezdětný. Bakalář v oboru marketingová komunikace. Považuje se za odborníka ve svém oboru a chce v něm vyniknout. Pracoval v reklamní agentuře. Za svůj reálný cíl považuje získat v horizontu dvou let potřebné finanční prostředky, aby dokázal vybudovat marketingovou agenturu zaměřenou na malé a střední firmy v Košicích a okolí.

Miroslav Prášil

[singlepic id=1376 w=180 float=right]34letý úspěšný podnikatel, vede dekoratérskou firmu. Tvrdí, že podnik má zavedený a na své zaměstnance se může spolehnout. Proto si může dovolit vyzkoušet něco nového. Je ženatý, spořádaný otec dvou dětí, přesto se rád pouští po hlavě do různých dobrodružství…

Patrik Murcina

[singlepic id=1377 w=180 float=right]33 let, svobodný, dvě děti. Považuje se za moderátora, redaktora, dabingového herce a telemarketingového pracovníka. Vystudoval však obor barman – číšník. Sebevědomý, podle vlastních slov dominantní, vítězný typ. Považuje se za umělce. Je prý cílevědomý, nadčasový, flexibilní a patří mezi nejlepší…

Pavel Čutka

[singlepic id=1378 w=180 float=right]29letý manažer diskotéky. Veselá povaha, sám o sobě tvrdí, že je magnet na ženy. Vystudoval střední hotelovou školu a v minulosti pracoval jako bodyguard či barman. Protože pracuje v nočním klubu, vidí teď možnost „vyjít na denní světlo a začít ve svých 29 letech konečně žít přes den“.

Vaiva Danieliuté

[singlepic id=1379 w=180 float=right]Svobodná, 25 let, momentálně recepční v hotelu. Pochází z Litvy, na Slovensko přišla za svou láskou, která je však minulostí. Na Slovensku už ale zůstala. Vystudovala public relations a hledá uplatnění ve svém oboru. Veselá, spontánní, ale… emoce ji občas ovládnou. Má se ráda a nebojí se změny.

Věra Rubáková

[singlepic id=1380 w=180 float=right]50letá profesorka managementu na Hotelové škole v Mariánských Lázních. Vystudovala tři vysoké školy a píše středoškolské učebnice. Kvůli jejímu vzhledu a outfitu jí studenti přezdívají Tina; podle Tiny Turner. Učení ji baví a myslí si, že když zvládá hordu neposedných studentů, celkem snadno zvládne i vedení firmy. Tvrdí o sobě, že je nepřehlédnutelná osobnost, vyniká upřímností a pracovitostí. Má dvě děti a momentálně vychovává 10letou vnučku.Facebook

Zoltán Lagin

[singlepic id=1381 w=180 float=right]23 let, nezaměstnaný, svobodný. Vyučený kuchař – číšník s maturitou. Vyrůstal v rodinné firmě, kde v sobě objevil manažerský talent. Tam ho to už nebaví, proto hledá nové příležitosti. Má rád práci pod tlakem, proto si troufá i na náročnou show. Chce dokázat hlavně svým rodičům, že je lepší, než si o něm myslí.Facebook



Šéfka / The Apprentice

Diskuze k článku

Počet komentářů: 125
1
koc
Reagovat

no to nemuze dopadnout dobre .. RAINMAN vs Nora .. uz se zde dlouho neukazal .. bud je jeste ve hre a nebo si nekde na tajnem miste lize rany od Nory

2
Bazinga
Reagovat

Klaka „pro pána Jána“ ovšem doufá, že to dobře dopadne… :-))

3
Elko
Reagovat

Keďže tam bude RAINMAN, tak predpokladám, že to tu bude riadne žiť v diskusiách, keď príde Panáčka navštíviť :) a ak by ešte o Panáčkovi prezradil aj ostatným účastníkom, tak to to bude véééľmi zaujímavé :)

4
Lenka
Reagovat

Na Rainmana se těším – jako vždy udělá vzrůšo a určitě to nebude fádní! A navíc má velké plus, že klidně přijde i na Panáčka si popovídat /to všichni účinkující nedokážou!/
A protože paní Noru silně nemusím – Rainmanovi držím o to víc palečky :-)

5
Prochor
Reagovat

Nevím jestli na ní budu mít nervy. Čápy s mákem dost naznačily.

6
TK
Reagovat

Každá reality show potřebuje svého záporáka.

Jinak o Anně se na Facebooku šušká, že má za sebou bohatou erotickou minulost ve Švýcarsku. Co na toto zjištění řekne Mojsejová?

Ač jsem vůči tomuto zpracování skvělé licence už předem skeptický, že bych se přece jen podíval?

7
Elko
Reagovat

Nová upútavka:
ojebaná šatka okolo krku :) – http://www.youtube.com/watch?v=tGhcUZ8MDic

No som zvedavý aké budú reakcie na Noriku v ČR, my sme si už zvykli :D

8
Lenka
Reagovat

5 Prochor
:-) jo, to jo… čápi s mákem byla dost síla, paní Nora potom ještě dodatečně natočila videíčko, kde „od pĺúc povedala, čo si o tom a o kom myslí“, je to snad někde na youtube nebo streamu (dost dobrý)
No, teď poskočila od plotny k šéfovskému stolu, tak uvidíme, jak se v téhle nové roli předvede :-)

Reagovat

Začíná mně vadit jedna věc, že nerozumím díky vypínání, jaká sprostá slova to Nora používá. A obávám se, že při vysílání to nebude lepší. Nemluvě o té, co říká, že odfrčí bavorákem, tak té taky nerozumím. Chjo .)

10
Prochor
Reagovat

Lenka- Ten sestřih jsem viděl. Nora to vzala od Buster až málem po presidenta. Se všemi si to vyřídila:))
Mimochodem takovou míru nevkusu co se týká interiéru bytu jsem neviděl. Koncentrovaným nevkusem se proplétají oblečení psíci a trousí bobky na drahé koberečky a sofa.
Koukal jsem na to s otevřenou pusou.

11
Ondra L.
Reagovat

a ktery je ten RAINMAN, to jmeno jsem zde v diskuzi uz hodnekrat videl, ale nevim, koho z vyse zminenych si mam pod timto nickem predstavit. Diky :-)

12
Jusuf
Reagovat

Unika mi gro teto souteze. V cem se vlastne soutezi, resp. jaka je charakteristika potencialniho viteze?
Mel jsem pocit, ze pujde o nejake manazerske dovednosti, ale podle ukazek je to asi neco uplne jineho..
The Apprentice jsem nevidel.

13
koc
Reagovat

11 – Jan (29) .. 10s prvniho videa (ukazek soutezicich)

Reagovat

Jususf (12): Taky teď přemýšlím. Myslel jsem, že to bude boj o seriózní místo v „seriózní“ soutěži … Ale jestli o tom bude mít rozhodovat seskok padákem nebo říkání vtipů tak vážně nevím …

Nicméně ty interiéry ve kterých je točené vypadají dost dobře, skoro jako americké (když si vzpomenu na kulisy Na nože)

A Rainmanovi určitě fandit nebudu O:-) Snad si tam najdu lepšího favorita ;-) Ale doufám, že tam Rainman aspoň rozvíří prach jako v HSTM.

15
koc
Reagovat

12, 14 – muze to byt seriozni jen pokud je seriozni sef ;-) .. pokud ma sefka tučna kolena, mluvi jak dlazdic a ke psum se chova jak k detem tak to bude neco podobneho

16
Radek aka SUNíčko
Reagovat

koci (15), to je ale hodně smutné konstatování, ač pravdivé.

17
okkvp
Reagovat

15 : u Noriky tedy snad zaplať bůh, že jde jen o psy … jak jinde často domácím mazlíčkům jejich postavení závidím, tak jejím vůbec

18
anja
Reagovat

tučná kolena? ale jděte :)) onehdá se tady hlásalo, že ženská má být krev a mlíko :)) chlapi, vy fakt nevíte co chcete :) mimochodem, koukla jsem na Návrat králů kde byla Norika před x lety docela dost hezká baba ještě, a o hodně štíhlejší, věřím, že tak ve třiceti musela být moc hezká a sexy

mně její slovník nevadí, vulgární slova nepoužívá nijak nadbytečně, vrazí je tam, kde se skutečně hodí

a co se týče psů – člověk, který se ke psům chová třeba jako Norika a má je za svoje „děti“, je mi sympatičtější než člověk, který ke zvířatům nemá vztah nebo je dokonce týrá

19
koc
Reagovat

18 – ja si hral s jejima sluvkama :) když jednomu bulvarnimu pisalkovi nadavale ze o ni psal jak ma tucna kolena :D .. ja ji rad nemam .. ale rad se mrknu ..
malokdo by se jim na pozici Sefa postavil .. bylo potreba hledat nekoho znameho a sileneho (coz se podarilo) .. vubec nezavidim lidem co se dostali pri nataceni do jeji blizkosti .. sak on nam snad RAINMAN poreferuje

20
koc
Reagovat

18 – jinak ja povazuju za tyrani i prevlekani psa do oblecku, noseni ho porad v naruci a vubec z nej delat neco co neni

21
anja
Reagovat

koci, já ani sama nevím jestli mám Noriku ráda nebo ne, ta baba mě baví a v lecčem s ní souhlasím – třeba v tom jejím komentáři o elitě národa na plese v opeře kde nějaký elitní účastník odhodil žvýkačnku na koberec :)

ad týrání – Norika má nahaté psy a ti potřebují zvláštní péči, nemají srst, proto ty oblečky, Mojsejovci mají i nějakého křížence šarpeje nebo co takového, ten je venku, protože má na pobyt venku dostatečnou ochrannou srst – a toho neoblékají :) zvláštní, že se nikdo nepozastavuje nad tím, že se koně po dostihu oblíknou do speciální deky, aby neprochladli – je to totéž :)

22
okkvp
Reagovat

18 anja : slovník Nory mi taky nevadí, sama mám díky okolnostem zapěstovaný hodně drsný slovník a také chápu, že jej používá jako svou „obchodní značku“. Svoje psíky ale opečovává tak, že je to na hraně týrání z té opačné strany – vztah k nim má imho jako rozmazlený fracek k mechanickým plyšovým hračkám.

23
Hana
Reagovat

Anja, většinou jsem s tebou nesouhlasila, ale teď souhlasím s každým tvým slovem. Z Nory také mám rozporuplné pocity, na jednu stranu bych ji za kamarádku nemohla mít, natož abych pod ní pracovala.A na druhou stranu se mi líbí, že na plnou hubu každýmu řekne co si myslí a nezajímá ji, jak na ní budou ostatní koukat. S nikým se nepáře, prostě řekne svůj názor, nikomu neleze do pr…….A umí si i ze sebe udělat legraci. Jsem na Šéfku zvědavá :-))

24
anja
Reagovat

22 okkvp, no že k nim má vztah jako k hračkám, to bych právě neřekla, ty psy má Nora dlouho a furt a stará se o ně přesně tak, jak to který pes vyžaduje a potřebuje, jediné snad co jsem postřehla, že nedělá až tak správně je to, že psům dává vodu s citronem,… vztah ke psům jako k hračkám má imho Bartošová a další – např. Sámer Issa – ti, když se jim pes nějak přestane zamlouvat, tak ho jednoduše někam šoupnou a pořídí si za čas dalšího

k Noře a jejímu vztahu ke psům skutečně nemám námitek, snad jen, že až tak rozsáhlý šatník by ti její naháči nemuseli potřebovat, ale to je úchylka co se dá skousnout :)

25
Kapi
Reagovat

ty zabery z ceskych kulis souteze vypadaji opravdu „svetove“ a dost cool! Snad to nebude jen postrprodukcnimi filtry v upoutavce, ale bude se to snazit takhle vypadat cele!

26
TK
Reagovat

Tenhle pořad má být o hodnocení manažerských dovedností. Co má s hodnocením manažerských kvalit společné, že holky mají kolem krku uvázaný „zaje…ný šátek“ ?

28
anja
Reagovat

26 TK, i ty, Brute? :))

koukám jak z jara, jak Jusuf, Nick a teď i TK chtějí od této soužěže seriózní formát o seriózní firmě a seriózních manažerech :D tož tímpádem asi jsem já úplně mimo, když se pohybuju v přání pobavit se u show…

29
okkvp
Reagovat

..“soutěžící jsou izolováni od světa a nesmějí telefonovat“ …. chudák Rainman co když mu uteče nějaká další tv šance

30
anja
Reagovat

29 okkvp, taky mě hned napadlo, že je chudák rainman izolovaný od světa a tímpádem nám sem ani nemůže napsat jak je hotový z Ivanky Christové :D

31
Elko
Reagovat

27: už to začína… :D

Presne ako hovorí anja, táto show sa na jednej strane možno bude tváriť luxusne a seriózne (luxusné priestory, pekná grafika, určite zaujímavé úlohy, ktoré budú vyplývať z licencie), ale na druhej strane ide aj o zábavu, kto v ČR alebo v SR by sa pozeral na peknú, slušnú a dokonalú show? Pár ľudí… :) ale chápem, že Norika nie je každému po chuti, ja som ju tiež neznášal (ale vždy som ju pozeral, že čo zase trepne :)), ale zvykol som si a teraz mi vôbec neprekáža… proste Norika je Norika :)

32
Prochor
Reagovat

Že se ještě neozval Rainman. Jestli je ještě naživu. Možná padla kosa na kámen a zvolil nevhodný dárek nebo něco kecl.

33
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Prochore, dle mě mu to zakazuje smlouva. Navíc ho produkce nejspíše už zná, díky jeho snaze se dostat do každé druhé reality show, co se tu vysílá. Takže si na něj mohla dát zvlášť pozor. A nebo má tak málo času, neb stále bojuje o hlavní výhru.

34
anja
Reagovat

31 Elko, já jsem to s Norou měla podobně, taky jsem jí zprvu nesnášela, bylo to někdy v době kdy běželi u vás mojsejovci, byli mi nechutní oba dva i s tím svým přeplácaným barákem, ale postupem času se nějak ten odpor obrátil v názor, že něco na té ženské zajímavého je a především, že není nudná ……. a teď si hodně všimám, jaké jednoduché pravdy a jak jednoduše je ona dokáže vyslovit :)

v bulváru to začne kolem Šéfky pěkně vřít, mě dost nebaví ty články číst, ale asi v tomto případě budu muset udělat vyjímku abych byla v obraze :/

35
Maxx
Reagovat

Strašně se těším. Nora je kontroverzní osoba, kdyby vybralo někoho nemastného, neslaného, tak každý bude nadávat, co za nudu nám to zas předhazujou. Strašně se těším a jsem rád, že je ČSSS2 tak děsně nudná, protože už nebudu mít v neděli žádné dilema co sledovat.

36
Jusuf
Reagovat

[28] anja Ja nepredpokladal, ze to bude ‚seriozni‘ zalezitost, ale porad nechapu k cemu to ma dospet.
Ergo: Cilem Superstar je zvolit ‚nejlepsiho zpevaka‘. Cilem ‚Farmar hleda zenu‘ je najit zenu pro farmare. Cilem teto show je… ?????

37
okkvp
Reagovat

…..“testuje obchodní dovednosti soutěžících. V každé epizodě totiž oba týmy řeší tři úkoly. První úkol je „byznys“ charakteru, druhý je „adrenalinový“ a třetí bývá „zábavný“….

38
Jusuf
Reagovat

Ok, uz to zacinam chapat. Vyhraje tedy nejagilnejsi povl s talentem ojebat lidi. Idealni zamestnanec pro Mojsejove firmu.

39
Lucie
Reagovat

Také věřím v Rainmana – je to jediný soutěžící, který má reálný potenciál na to, aby Šéfce spadla čelist :-D .. držím mu palce.

Reagovat

Ad Anja: Tak jako jo, ať je to show, ale snad hledá manažera pro velkou firmu a ne milence, aby o tom rozhodovalo jestli skočí z padáku nebo umí říct dobrý vtip nebo co tam bude za adrenalinový a zábavný úkol.
Ad TK: Co nechápeš na poj…..né šatce? Tak snad manažer by se měl umět dobře obléknout, ne? Tím spíš, pokud to má být manažer módní značky. Takže pokud je hned ve dveřích sprdne za oblečení tak jen dobře a má můj respekt. Oblečení je to čím člověk zapůsobí ještě než otevře hubu.
Ad Suníčko: tak pokud to pořád platí, tak bych to psal :-D Všichni tu jsou proti Noře, tak ji budu bránit :-D

41
Jusuf
Reagovat

[40] S tim ‚manazerem velke firmy‘ bych byl opatrnejsi. Pokud spravne chapu, cela 2 roky existujici odevni firma je pet svadlen, jeden butik v Kosicich a dalsi (pred 3 tydny otevreny) butik v Bratislave. Na urizeni takoveho kolosu by ale prodavac piva z Vaclavaku stacit mohl. I s blbe uvazanym satkem imho.

42
Jusuf
Reagovat

Ah, pardon. Tak jeste jeden nalezeny butik, primo v Mecce svetove mody, v Prievidzi.

Reagovat

Jusuf: Ok :-D ale tak pořád hledá člověka na vedoucí pozici nějaké firmy a ne dalšího svého pejska ;-)

44
Lea
Reagovat

Nicku, Nora sama nemá vkus! A chci vidět, jak ta její minifirma uživí vítěze. To celé skončí akurát ostudou.
Ad šátek – ten je naopak vhodný doplněk manažerky, jen nesmí mít ovar jako Norika. Ta ma tlusté nohy narvané do nevhodných punčoch a bot, co ta může kritizovat!

45
Jusuf
Reagovat

Abyste mi rozumeli. Ja pro nejake reality show nic nemam. At se lide bavi, pokud je to zabava odpovidajici jejich naturelu. Ale vadi mi ta pliziva devalvace veskerych hodnot, ktera je na to nabalena. Franta z Hodni Dolni bude opet utvrzen ve svem cernobilem videni sveta: Podnikatelka znamena vyzrana krava s pochybu minulosti a slovnikem dlazdice, manager znamena ukecany zlodejicek v obleku, biznis znamena prodat co nejvic v co nejkratsi dobe a meri se obratem v kybliku.
Je to jenom dalsi z hrebiku do rakve tohoho kdysi chytreho naroda. A vim, ze vetsina z vas nad tim nepremysli. Show must go on.

46
Jusuf
Reagovat

Hm, pisu jak prase, snad je to srozumitelne ;)

47
koc
Reagovat

jeste nebyla odvysilana ani minuta (az na par ukazek) a uz se tu strhla vcelku velika diskuze :o

48
okkvp
Reagovat

Na následné diskuze se dost těším, Noriku jako personu do podobných zábavných podniků pochybné kulturní úrovně přede mnou není nutno bránit – imho tu není lepší a já jí skoro miluju.
Osobně si myslím, že právě díky použití téhle paní to snad ani opožděný umaštěnec Pepa z Horní Dolní nebude schopen brát vážně a dělat si podle toho nějaké úsudky směrem k tomu jak to v opravdovém podnikání funguje.

49
anja
Reagovat

47 Koci, že jo :) že jsem si radši prsty nestrčila do nosu místo toho abych je zas popustila na klávesnici :DD

Jusuf, asi vím o co ti jde, ale to, že třeba já ráda koukám na katastrofické filmy neznamená, že si přeju, aby všude bylo tornádo, tsunami a požáry, anebo když mám ráda scifi, že si přeju aby nás tady sežrali Vetřelci :) já nemyslím, že v této show bude ukázaný byznys in natura, ze svého okolí vím, že manažeři a podnikateké nejsou jen tuneláři a zlodějíčci

a nakonec – jestli tě trápí kam se řítí náš národ, je nejlepší začít u sebe, že…….. když tam – u sebe – začnem všichni, v žádné rakvi neskončíme, no ni? :)

50
koc
Reagovat

tak nejak si nedovedu predstavit ze by tam RAINMAN vydrzel dele nez do konce prvniho dilu ;-) .. chtel sem napsat do prvniho otevreni pusy ale to mu zase nepreju .. na druhou stranu to budou mit muzi u Nory mnohem snazsi ..

51
anja
Reagovat

50 koc, s tou tvou druhou stranou souhlasím :)

Rainman se mi v těch kratičičkých profilkách soutěžících líbí snad nejvíc ze všech chlapů co tam jsou, ještě se mi líbí i ten Marko… jinak teda ostatní chlapi nic moc a baby radši nehodnotím :)

52
Elko
Reagovat

:-))) to bude radosť čítať komentáre po odvysielaní prvej epizódy. Už sa teším, ale aj tak si myslím, že nakoniec aj mnohí českí diváci si ju obľúbia.

53
Lenka
Reagovat

51 anja
souhlas, Janovi to tam fakt sluší !!!
a taky se nedá (Nora na uťápnuté určitě „slyšet“ nebude), já to vidím jako dost zajímavé duo :-)

54
vapol
Reagovat

Ahoj,zdravím po dlouhé době známe z diskuzí u HSTM a doufám že dojdou i ostatní „zvířátka“.

Tak náš Jan to dokázal,blahopřeju! Sakra vědět že Ti nejhorší z HSTM mají protekci,tak jsem se snad taky přihlásil :) I když Jan psal,že je ochotný se za ty prachy s Šéfkou i vyspat….hmm tak to bych zase vyletěl jako první :(

55
Lenka
Reagovat

54 zdravím Vašíku :-)
Raiman se tady nějak neobjevuje, tak asi má pravdu kdosi nahoře, že asi „soutěží“ a nemá přístup k tlf. – ale zas tak moc tomu nerozumím.
Ale vcelku se na něho těším, je to šoumen a určitě tam udělá vzrůšo.

56
Misha
Reagovat

Jéda, tak to tomu klukovi našemu ušatému držím palec, ať tam vydrží co nejdýl.

Jinak si myslím, že i ten seskok padákem má svůj důvod, protože odhalí, jak se ten který člověk chová ve stresové situaci a nakonec i ty vtipy nám něco o soutěžících poví. Navíc myslím, že Norika se postará nejen o tu show, ale i o realitu, páč to není osoba, která by si nechala diktovat od producenta cokoliv navíc. Superstar mě už neba, tak se docela těším, že budu mít u čeho žehlit :o)

58
Misha
Reagovat

57 – Se na ten jeho mohutný talent a reakci Nory fakt těším :o) … Myslíte, že jí donese dárek?

59
Lenka
Reagovat

58 ahojky Mish/š/o :-)
dárek netipuju, ale myslím si, že Rainman je pro tuhle RS jak stvořený
má silnou soupeřku (šéfku), tyhle výzvy by ho mohly bavit (a daleko víc, než se ucházet o nedospělou matku dvou dětí, kde člověk nevěděl, kdo je víc rozmazlenej a dětinskej), navíc si vcelku nic nenechá líbit, atd. – no, koukneme se, jak si poradí po pfuincefničce Évičce s herdek babou Norou :-)

60
galadriel
Reagovat

57-Elko som vedela že sa ti po tom oprášení kúskov HSTM zapáči :-)))
V pondelok o 10:00 na topky.sk bude online rozhovor s prvým vypadnutým/vypadnutou… Môj skromný názor je, že to Rainman nebude, myslím že sa dostane ďalej, má predsa stratégiu, tú si na mrkajúcu Evičku minule nepripravil :-) Už dlhšie sa pretriasa, že si Nora nesadla s Marianou…takže asi prvý adept na vypadnutie istý.

61
Prochor
Reagovat

57 – Jestli Rainman vlastní průkaz Menzy, tak se nedivím, že si nerozuměl se stupidní Evičkou. Té musel připadat jako marťan.

62
Hart
Reagovat

Marko strčí Rainmana hravě do kapsy ..

63
Janča
Reagovat

lutejani.blog.cz/1103/novy-web-sefky .. ten nový web je super :) .. je dobře že spouští takto ty weby samostatně a není to na stránce Primy (Jojky) .. :)

64
Janča
Reagovat

Mám strašně ráda show Wipeout. Brouzdala jsem tedy na internetu a objevila jsem něco, co se sem docela i hodí: http://lutejani.blog.cz/1103/po-winter-wipeout-tu-je-jarni-spring-wipeout .. Spring Wipeout! .. Mně osobně to přijde lepší než Winter Wipeout, který se mi zdál přeplácaný. :-)

65
f1gurk4
Reagovat

Janča: Selfpromotion? :D :D :D

66
Zack
Reagovat

Který z nich je ten Rainman?

67
Janča
Reagovat

Myslím si že Jan je ten Rainman..

68
Lenka
Reagovat

66 Zack
Rainman – Jan Kocián
alias tatínek z 2.řady HSTM, někdy se mu tady říká „plastelína“ podle dárku, který mámě Evičce přinesl

69
koc
Reagovat

Pán Ján v Taxíku na čt1

70
koc
Reagovat

no měl vcelku jednoduché otazky .. a byl rad ze se neztrapnil :)

71
Pattrick
Reagovat

Byl tam :D :D

72
Bazinga
Reagovat

:-D :-D, viděla jsem jen konec. Je naprosto úchvatný !

Mr.Háma to ukončil práškama, jsem zvědavá, čím to pak ukončí Norika :-))

73
Ajda
Reagovat

Byl pěkně hyperaktivní :-))
Ale že nevěděl Slavníkovce, to teda má u mě mínusové body.

74
TK
Reagovat

Do článku doplněn odkaz na dnešní díl s Rainmanem (Janem Kociánem).
ceskatelevize.cz/ivysilani-jako-driv/211522161200008-taxik/
Pokud má někdo další informace o soutěžících v Šéfce, klidně se podělte v komentářích, doplníme do článku.

75
Lenka
Reagovat

Taxík a Reinman :-)
no, tak i Háma si povzdechl, že je to někdy náročný… :-)
a že je zvyklej…
myslím si, že je fakt na co se těšit v případě Jana a Šéfky

76
Lenka
Reagovat

dnešní článek AHA s Norou a Braněm M. (nevím, jestli sem můžu vkládat odkazy?):

ŠÉFKA

Koho v té show vlastně hledáte? Na jaké pozici bude vítěz u vás ve firmě pracovat a kolik si vydělá?

Braňo: „Hledáme někoho, kdo by mohl Noru kdykoli zastoupit.“

Nora: „Ale jestli tam nikdo takový nebude, půjde třeba na nějakou nižší pozici.“

Braňo: „Co jsem tak viděl, jsou tam dva tři schopní lidé, kteří by mohli u Nory pracovat.“

A vy jim dáte smlouvu na neurčito?

Braňo: „Mají roční kontrakt na sto tisíc dolarů (cca 1,8 milionu korun – pozn. red.).“

Nora: „Pak se uvidí, jak se osvědčí. Určitě bych jim ale po roce snížila plat. Vždyť já jim přece nemůžu dávat osm tisíc dolarů měsíčně. Kde bych to vzala…“

77
Janča
Reagovat

Ten Rainman je dobrej showman :DD .. jinak dost zajímavé, Lenko

79
Kapi
Reagovat

Teda ten Kocian je ale strivko – tezko rict jestli je tak nervni pred tou kamerou (to asi ne kdyz tam chodi dobrovolne), ze sebou tak sije nebo tak hyperaktivni nebo na necem nejede nebo nema pred mrtvickou… V kazdem pripade pochvalu dostal i jmeno do TV, tak je dobrej! :)

Preju mu at v sefce vydrzi, i kdyz u toho budu zrejme trpet za nej jako u toho Taxiku

80
Bobby Brown
Reagovat

74 TK:
:-DDD Ten chlap je chodící úlet. Díky za video.

Háma: „Znáš nějakej jeho román (G. Orwella), kterej má v názvu letopočet?“
Honza: „Jedna devět osm čtyři, 1984. Máš smůlu, mě nedostaneš!“

Na konci Háma: „Vono je to někdy náročný povolání…“ – prášek – „To se jen tak nevidí!“
:-DDD

Jenom kvůli němu se na tu Šéfku asi podívám. :-)

81
koc
Reagovat

80 – ono tam bude exotu vic .. zatim vime jen o RAINMANovi ale staci si procist o lidech do tam budou a minimanlne dalsi 4 budou stat za to

82
galadriel
Reagovat

Včera na joj vraj dávali predávanie pokladníčiek od účastníkov RS Šéfka v tvare dolára. Dnes som zaregistrovala asi dvojminutový strih, ako traja parodovali teleshoping….(medzi nimi aj Marko)
http://www.topky.sk/cl/100537/1238999/Nora-Mojsejova-predava-pokladnicky
pozeral to niekto??
a tu je zasa odkaz, kde troška vysvetlujú, ako bude vyzerať prvý diel:
http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/superstar-dosatne-v-nedelu-konkurenciu-joj-a-prima-spustaju-sefku-s-norou-mojsejovou-video.html

83
Lenka
Reagovat

BB, koc
kdysi tady někde Rainman prohlásil, že to s tv zkusí :-)
a už mu to vychází…

84
Elko
Reagovat

Dnes o 22:20 Jojka a Prima spustia Šéfka shopping už na to boli upútavky a jeden tím bol fakt dobrý, presne napodobnili tých traperov z tých rôznych teleshopingov, čo predávajú nože a podobne. Šéfka shopping je jednou z úloh, ktorú zadala Nora.

85
koc
Reagovat

84 – uz jsme to videl vcera na Prime .. byla tam myslim Barbora a Ingrid

86
Elko
Reagovat

Aha, tak Galadriel si to všimla prvá, len mala neschválený komentár a je že som jediný, kto si to všimol :) len je možné, že v ČR to Prima nejak nepropagovala, či? Keďže sme si to všimli len my dvaja Slováci :)

87
Elko
Reagovat

koc – ja som videl Pavla, Marka a ? a tí boli veľmi dobrí, fakt presne ako z teleshoppingu :D

88
galadriel
Reagovat

86 – Elko ja som myslela, že to dali včera, teda tak som to pochopila z topiek…kurnik a to som ten blond melír už pretrela :-) tak si teda na to dnes počkám…
87- Tiež som videla Marka ako rozmláti hlinené prasiatko :-)…odporučím stíšiť TV, strašne hučali

89
Elko
Reagovat

Galadriel, máš pravdu :) – ja som to čítal na aktualitách a tam ten článok nejak posunuli vyššie a myslel som si, že je to dnes… takže aktualizáciu článku som vymazal :D možno ich niekto hodí na youtube :)

90
koc
Reagovat

87-88 – ja na to hledel jak tele na nova vrata . . absolutne sem nechapal zda to je vtip ci realne myslene .. pripisoval sem to farmakam co beru .. ale byla to nahoda ani nevim jaky to byl cas .. jne vim ze to bylo o kasickach

91
galadriel
Reagovat

90 – tiež som to len náhodou zahliadla. Išlo to po jednej z reklamných prestávok doobeda. A ten pocit som mala podobný…Už vidím, že tie hlavné manažérske úlohy budú fakt brutálne :-)

92
Bazinga
Reagovat

91 – no ale tak to se snad očekává, módní průmysl si žádá své !! :-)), galadriel, Elko čaute ! :-))

93
Elko
Reagovat

No ja som tiež kukal ako puk :), potom som sa na tom bavil, potom ma napadlo, že by to mohla byť úloha. No a keď som si prečítal bulvárne články, tak som si myslel, že teda dnes predstavia po 22:00 všetkých. Tak zajtra asi uvidíme všetkých. Zdravím Bazinga, dúfam, že svojimi komentármi budeš prispievať aj do Šéfky ;)

94
galadriel
Reagovat

92- ahoj predseda, zdraví nežnejšia časť slovenskej sekcie :-))) vedľa prestávam mať prehľad, ale v pondelok sa tam isto stretáme :-)
Ja som zvedavá, či sa tam o modny priemysel aspoň otrú nejakou úlohou. Síce ako manažer nemusím mať prehľad o tom v akom obore robím, hlavne že viem najsť človeka, ktorý mi to povie :-)

95
Bazinga
Reagovat

94 :-), dávám tomu vedle 2, max. 3 díly, jestli se tam sranda nemihne ani v titulcích, tak „du vod toho“ … :-)).
A co se týče módneho priemyslu, tak myslím, že se tam o něho ani neotřou ;-)

93 jasnačka, když jsem si tu založila klaku „pro Pána Jána“ / „pre Pána Jána“ ( klaka se mi ztratila v překladu…) :-))

96
galadriel
Reagovat

95 – jj tomu rozumiem :-)…a klaka…fuuu…google pomohol, inak by som bola mimo mísu
• organizovaný potlesk
• lidé k tomu najatí
• skupina lidí pomáhající prosadit jistý záměr

97
Elko
Reagovat

Bazinga, takže vidím, že máte ďalší klub po „smesvině“ :) – nadpis je výborný. Inak pozeral som na FB profily účastníkov, čo sem pridali a Věra včera pridala niečo na nástenku, takže sú odrezaní od sveta alebo nie? Ak nie, tak účastníci sem na Panáčka :) hlavne Rainman.

98
galadriel
Reagovat

97- Mali by sme ostatným účastníkom vytrieť kocúra – heslá ako „klub smesvine podporuje klaku pro Pána Jána“, by sa mali objaviť na všetkých oficiálnych stránkach šéfky. Kanárek by mal mať na starosti marketing – jeho plagátik k slovenskému masakru motorovou pílou bol nezabudnuteľný :-)

99
galadriel
Reagovat

97- Apropoooo Elko ak to dopadne tak ako u Evičky, tak si s ním môžeš online pokecať v pondelok o 10:00 na topky.sk

100
Elko
Reagovat

ten plagátik :D
Galadriel, videl som :) každý pondelok chat s vypadnutým :) po vypadnutí Rainmana tam bude asi celý Panáček :)

101
Elko
Reagovat

a 100-vka je moja :)

102
Pattrick
Reagovat

Jinak bych upozornil, že ve Vašem programu reality show máte u šéfky napsáno ČT :) a né Primu

103
Janča
Reagovat

82 – ten Šéfka shopping běžel pouze v pátek ? :( .. škoda, nestihl jsem to :(

104
galadriel
Reagovat

103 – vyzerá to tak, že to šlo len v piatok a opakovanie nebude, ale nakoľko to bude jedna zo súťažných úloh, uvidíme to určite v niektorú nedeľu. Možno už dnes. Ale to by tie úlohy plnili riadne narýchlo. V piatok úloha v nedeľu do telky.

105
TK
Reagovat

Tuto neděli to ještě nebude. Dnes jako první úkol dostanou 500 USD a mají je co nejvíce během 3 hodin rozmnožit, druhý adrenalinový úkol je právě ta jízda v offroad, která je v upoutávkách. Jeden člen týmu bude mít zavázané oči a ostatní ho budou navigovat, vyhraje tým, který trať projede jako první.

Úkol s teleshoppingem se docela často objevuje v zahraničním Apprentice a patří určitě k těm zábavnějším, cílem je dostat od diváků u obrazovek co nejvíce objednávek. Tak by mě zajímalo, jak často to v pátek na obrazovce JOJ běželo, aby si toho diváci vůbec v reklamní pauze všimli. Zatím tedy víme o dvou termínech, před polednem a pak ve 22:20.

106
galadriel
Reagovat

105 – no len takto viem, že taký Marko, Pilip, Miroslav, Pavel, Markéta nevypadnú…a ešte tam boli dve kočky v zákulisí (podľa fotiek na topkách a aktuality.sk)…takže to čo ja viem…prezrádza dej a o týchto sa teda báť najbližšie diely nemusíme….zato taký Pán Ján……ten sa tam neobjavil :-)

107
Bazinga
Reagovat

106 – pro případ, že Norika Pána Jána vypakuje hned po prvním díle, mám již připraven na starožitném psacím stole ruční papír s falešným vodotiskem, násadku,plný kalamář čerstvého inkoustu a bramborové razítko na to, abych sepsala oficiální protestní nótu proti podujatosti a hodlám trvat na zrušení této soutěže… :-)

Jinak mám z něho zatím pocit, že mu rozhodně nechybí inteligence, sebevědomí, smysl pro humor, self promotion a jen by to chtělo ještě zapracovat na sebekázni. Nebo by měl přestat hulit to svinstvo… :-)). Každopádně kdo ví, co bylo jeho cílem. Přeju mu, aby ho dosáhl.

108
Jita.Nyvltova@seznam.cz
Reagovat

Tak jsem včera viděla Rainmana v Taxíku, ježiš to byl úlet :-D fakt mě to pobavilo, a pan plastelína versus Nora to se fakt těším na večer! Zajímalo by mě v které další reality show ještě Honzíka uvidíme… :-)

109
Elko
Reagovat

Bazinga, ty kde chodíš na tie nápady :-)))

110
Janča
Reagovat

Elko, přesně tak ;D

111
Misha
Reagovat

107 – Předsedo, tvůj krizový scénář jako vždy nemá chybu … Ovšem já vůbec nepočítám, že někdo s kvalitami pána Jána by vůbec vypadl … natož v prvom kole … Mimochodem, to kuřivo jsme mu dodal náš klub v rámci akce „Farmáři vypěstují, my naplníme pokladnu“

112
Bazinga
Reagovat

111 – znamenám si, pro příští takovou akci doplnit varování do dárkových pytlíčků pro držitele karty Mensa, že to musí něčím zředit… Snad je to jediná karta, na kterou to takhle působí… i když, tuším i hrozbu pro držitele čtenářských průkazů… no, uvidíme… víme čím to ti naši malovýrobci, propánajána, hnojí ? ;-)

113
Elko
Reagovat

Bazinga: tak dnes už všetko pripravené na večer? :) a jinak klub „smesvině“ ma ani nepochválil za pekný kompliment, ktorý som im dal v článku o Mama, ožeň ma! Tcsss :-)))

114
fx
Reagovat

Takže Jan je RAINMAN, aha.. No tak to je super, protože jsem ho viděl zrovna tenhle týden na ČT v Taxíku a neskutečně jsem se bavil.. Tak to držím palce.. :-)

115
anja
Reagovat

Honza byl v taxíku Boožííí :))

116
Bazinga
Reagovat

115 :-)), anjo jsi připravená splnit svůj slib a ponese se naší krásnou vlastí Tvoje „Kocián do toho“ ? Protože já připravená jsem… vypsala jsem výběrové řízení na roztleskávačky, a hned jak ten Tvůj pokřik dorazí tu, jsme prvními, kdo začne mexickou vlnu… už jen něco málo přes 60 minut… a jako předskokanka Terezie Kašparovská… život je krásný ! :-))

117
okkvp
Reagovat

Vzhledem k tenisovému háčkování našich s kazachy jsem za společné projekty s JOJ obzvlášť ráda

118
galadriel
Reagovat

116- dúfam, že majú ušité tie trblietajúce sa oblečky, aby sa nám to zableslo až na Slovensko, nech vieme kedy tú vlnu pustiť cez hranice :-)

119
Bazinga
Reagovat

118 – ano, majú. Len čo sa nad Tatrou blýskne, je to ono !! :-)

120
galadriel
Reagovat

119 – :-)) ty si fakt neskutočná :-) žena hodná predsedníctva :-) ešteže máme dnes jasnú noc, aby som náhodou nespustila národné hromadné vlnobitie pri nejakom náhodnom meteorologickom záblesku.

121
galadriel
Reagovat

u nás to hovorí zasa Miško Hudák :-)))

122
Evian
Reagovat

Markovo „tyvole“ nemělo chybu :-D, bohůžel teleshopping sem s ním a Janem neviděl.

123
Petr
Reagovat

Myslím, že tu RAINMAN není proto, že má ve smlouvě zakázané se k soutěži minimálně před jejím odvysíláním vyjadřovat.

A tvůrci tohle fórum naprosto určitě sledujou (zdravím!:). Už jen proto, že kreativním producentem je Lukáš Franta. :)

124
terra magica
Reagovat

Tisíce uchazečů, vybrali jsme ty nejlepší s Vás !!

to nás teda krmí..

125
ferdina1234
Reagovat

SOUTĚŽ JE DOBRÁ,RÁDA SE NA NÍ DÍVÁM. ALE BOHUŽEL OSAZENSTVO SOUTĚŽÍCÍCH JE DĚS A HRŮZA. TO SI JAKO ELITU NEPŘEDSTAVUJI. ZAJÍMALO BY MNĚ CO ZA ODBORNÍKY VYBÍRALO Z 8000 PŘIHLÁŠENÝCH TOHLE DĚSNÉ OSAZENSTVO. KDYBY TIHLE BYLI TI NEJLEPŠÍ,TAK BY JSME POTOM PŘEVÁŽNÁ ČÁST LIDSTVA MUSELI BÝT MENTÁLNĚ POSTIŽENÍ. PROČ SE TAKZVANÍ TIHLE ODBORNÍCI CO TUHLE SKUPINU VYBRALI TAKÉ NEPŘEDSTAVÍ NÁRODU NA OBRAZOVCE A NEPŘIHLÁSÍ SE VEŘEJNĚ KE SVÉMU SPACKANÉMU DÍLU???? ODPOVĚĎ JE JEDNODUCHÁ. MUSELI BY PAK CHODIT KVŮLI OSTUDĚ KANÁLAMA.

Přidat komentář