Panáček v reality show

Peče celá země II (1): Nová řada již dnes!

12. Březen 2022 | napsal(a): | reality show: Peče celá země

pcz season2

Druhá řada oblíbené soutěže Peče celá země je tady. Následujících 10 sobotních večerů budeme moci sledovat pohodové pečení a 12 amatérských soutěžících, kteří si jdou za svým snem. Druhá řada odstartuje tradičními českými recepty, bublaninou a rakvičkami. V rámci kreativní výzvy nás soutěžící oslní válcovým dortem.

Pokud se vám první řada líbila, tak se nemusíte obávat nějakých velkých změn. Moderují stále Tereza Bebarová a Václav Kopta, stejná zůstala i mužská část poroty v podobě Josefa Maršálka. Jedinou změnou tedy je, vyjma samozřejmé obměny soutěžících, druhá polovina poroty. Mirku van Gils Slavíkovou nahradila blogerka, lektorka cukrářských kurzů a spisovatelka Michaela Landová. I tentokrát se soutěž připravovala na zámku Bon Repos, přičemž se natáčelo loni od května.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Peče celá země

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Lukša
Reagovat

Fajn výběr soutěžících. Josef se po odchodu Mirky stal lídrem poroty a svědčí mu to, což ale neznamená, že by Míša byla nějak v pozadí. Několik zajímavých bublanin a taky pár skutečně famózních dortů. Máme se nač těšit.

Reagovat

Josef Maršálek opět fajn, ale Míša takova neslaná nemastná, jen přizvukuje, hodná mistrová odborného výcviku. Zažila jsem Mirku na jedné kulinářské akci a je to živel, příjemná, vtipná. Soutěžící se jeví jako šikulové.

Přidat komentář