Panáček v reality show

Podzim 2021 v reality show

17. Srpen 2021 | napsal(a): | reality show: Zprávičky

mch 2021 intro
Okurková sezóna se chýlí ke konci a my se již nyní těšíme na to, co se ve světě reality show na podzim chystá. O čem se bude letos na Panáčkovi diskutovat?

StarDance

Vysílání: od 16. října, na ČT1 vždy v sobotu od 20:10

Už 11. řada oblíbené taneční show se blíží. Na rozdíl od ostatních zde zmíněných pořadů si ale budeme na 1. díl muset počkat až do poloviny října. Taneční páry jsme už představili v tomto článku.

MasterChef

Vysílání: od 31. srpna, na Nově vždy v úterý a ve středu od 20:20
Už pátá řada kulinářské show na obrazovkách TV Nova. Už potřetí v řadě se stejnou trojicí porotců – Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt. Na soutěžící čeká dvojnásobná motivace, vítěz letos získá rovný milion. Tentokrát se mají ještě více řešit osobní vztahy, navíc si každý porotce během castingu musí vybrat své osobní favority, které budou poté mentorovat. Prý se nejedná o protekci, ale o vytvoření většího tlaku na tyto jedince, ale kdo ví, jak to dopadne. Tito soutěžící budou navíc po celou dobu soutěže nosit odznáček s iniciály svého mentora, aby náhodou někdo nezapomněl, ke komu že to patří. Kuchařské výzvy se budou více věnovat nejnovějším trendům, takže třeba zero waste nebo veganská strava. Imunitní výzva doznala změn, tentokrát se bude hrát o zlatou zástěru, díky které se její majitel může vyhnou vyřazení.

MasterChefa každé úterý od 21:35 doplní Souboj na talíři. Porotci se v létě vydali po republice, kde hledali na obyčejných místech neobyčejná jídla. Jeden ze tří kuchařů je vždy zadavatelem výzvy a zbývající dva jdou do souboje, kde zvítězí ten lepší. Jídlo, které objeví a na začátku ochutnají, musí oba připravit podle sebe a pokusit se ho povýšit na kulinární úroveň.

Svatba na první pohled

Vysílání: od 11. září, na Nově vždy v sobotu od 20:20
Druhá řada reality show, v níž budoucí partnery spojí dohromady tým expertů s pomocí speciálních vědeckých metod včetně testu DNA, atraktivity nebo čichu. Tým pořadu tvoří psychoterapeutka Šárka Vávrová, vztahový kouč Petr Jan Křen, odborník na nonverbální komunikaci Ondřej Staněk a expertka na DNA Jaroslava Babková.

SuperStar

Vysílání: od 4. září, první díl na Nově v sobotu, další v neděli vždy od 20:20, na Markíze už od 3. září vždy v pátek od 20:30

Porota zůstává stejná jako minule: Leoš Mareš, Patricie Pagáčová, Pavol Habera, Monika Bagárová a Marián Čekovský. Vítěze čeká výhra v hodnotě dvou milionů korun.

Love Island

Vysílání: od 19. září, primárně na Voyo, na Nově vždy ve středu a v neděli večer (kolem 10), na Markíze v úterý, středu, pátek a neděli (kolem 11), na Doma 6x týdně okolo 13. hodiny, v sobotu od 20:30.
love-island-vila
Deset žen a deset mužů z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hledat lásku svého života. Podstata show Love Island je jednoduchá: skupinka mladých lidí se zavře na tři měsíce společně do jednoho prostoru, který kromě samotné vily zahrnuje třeba i bazén, posilovnu nebo gril a relax zónu. Nebude jim vůbec nic chybět, aby si mohli naplno užít úplně všechno, co Love Island nabízí! Cíl soutěže je jasný – najít si spřízněnou duši a dostat se s ní až do finále. Důležité je získat si důvěru diváků, budou to totiž právě oni, kdo o vítězi rozhodnou. Soutěžící budou postupně vyřazováni. Na finálový pár potom bude čekat zásadní rozhodnutí. Zláká je vidina hromady peněz, nebo budou raději hlasovat pro lásku a společné štěstí? A jak soutěž ovlivní noví soutěžící, kteří se mohou kdykoli objevit?

Česko Slovensko má talent

Vysílání: od 3. září, na Primě vždy v pátek od 20:15, na JOJ od 8. září vždy ve středu od 20:30

Už devátá řada ČSMT. Porota zůstává stejná – Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a Jaro Slávik. Nově se vedle Davida Gránského představí jako moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská. Porotci budou moci opět využít zlatý bzučák, který účastníka pošle rovnou do finále, a nebude chybět ocenění Zlatý Pátrovič pro nejzapálenější soutěžící. Účinkující přijeli z celé Evropy, ale také z USA, Austrálie, Afriky, Brazílie, Japonska nebo Izraele. V minulých ročnících se hlásili kromě Čechů a Slováků nejvíce občané Ruska, Ukrajiny a Polska. Letos svůj talent chtěli z cizinců nejvíce předvést trochu překvapivě Španělé. Do zákulisí show bude možné nahlédnout díky Marianě Prachařové. Podaří se někomu z Česka konečně přerušit šestiletou nadvládu Slováků?

První večeře

Vysílání: od 30. srpna, na Primě vždy v pondělí od 21:35
prvni vecere 1
Nová seznamovací show, ve které se nezadaní lidé naslepo seznámí u první večeře, na jejímž konci se rozhodnou, jestli se chtějí setkat ještě jednou. Pořadem provází Zdeněk Pohlreich, který bude první setkání hostit ve své pražské restauraci Divinis. Reality show vzniká podle televizního formátu First Dates, který pochází z Velké Británie a který postupně adaptovaly různé světové země. Princip pořadu spočívá v tom, že se v restauraci před televizními kamerami potkávají naslepo desítky předem vybraných zájemců, kteří se chtějí seznámit. Do pořadu se měly přihlásit stovky zájemců. Na diváky čeká celkem osm epizod, v každé se představí čtyři páry.

Tlouštíci

Vysílání: od září, na Primě vždy od 21:35
Osm tlouštíků se pokusí razantně změnit svůj život. Tým odborníků se snaží pomoci účastníkům s životním restartem. Společně nastaví životní styl tak, aby k recidivě obezity už nikdy nedošlo.

Farma

Vysílání: od 30. srpna, na Markíze jako obvykle
farma 13 intro
Nový formát se příliš neosvědčil, takže ve 13. řadě přichází návrat ke kořenům. Jen 15 soutěžících bez života v luxusu, mnohem drsnější podmínky a především žádné předemdané rozdělení na dva tábory. Jednotliví soutěžící jsou k vidění zde.

Pečie celé Slovensko

Vysílání: od 10. října, na RTVS vždy v neděli od 21:30, od listopadu od 20:30

Po velkém úspěchu u nás se představí 12 amatérských pekařů a cukrářů také na Slovensku. Výtvory bude hodnotit čistě ženská porota, kterou utvoří Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová, moderátory budou Juraj Bača a Milan Zimnýkoval. Připraveno je 10 epizod, které doplní vánoční a silvestrovský speciál, kde své umění předvede tucet známých osobností.

Na něco jsme zapomněli? Pokud ano, dejte vědět dole v komentářích. A na co se na podzim těšíte?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Zprávičky

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
1
Hooper
Reagovat

Známe periodicitu Love Islandu?

2
Lukša
Reagovat

@Hooper: Vypadá to na středu a neděli.

3
Lukša
Reagovat

Seznam doplněn o Pečie celé Slovensko, upraveno vysílání Love Island.

4
dejna
Reagovat

Super přehled, dík!
K doplnění ještě Asijský přehled a pro mě i Survivor 41.

5
dejna
Reagovat

A těším se (nebo jsem minimálně zvědavá) na všechny kromě ČSMT a Love Island.

6
dejna
Reagovat

Oprava 5: Asijský expres. :D

7
Prochor
Reagovat

Love Island neznám ale podle popisu je RS podobná Hotelu Paradise.

8
Hooper
Reagovat

@Prochor: Ano, velmi. Možná tam bude větší důraz na to seznámení, ale to bude tak jediný rozdíl.

9
Adam
Reagovat

Love Island se bude vysílat i na Nova 2 vždy v úterý 21.30 (2 díly), v pátek a v sobotu opět ve 21.30 po jednom díle.
https://www.mediar.cz/prijde-novy-kanal-nova-lady-nova-2-se-zmeni-na-nova-fun/
A na Jojce bude ještě nová show Dům snů. Info na mediaboom.sk

10
Lukša
Reagovat

@dejna: Na Asijský expres teprve běží casting, takže tenhle pořad bude připraven až tak za rok.
@Adam: Díky. Ten Dom snov vypadá… zajímavě.

11
AdaK
Reagovat

Tak Nova už rozjíždí nějaké programové taktiky a SuperStar posouvá na sobotu 4.9. Pagáčová a Bagárová už tohle datum propagují i sítích, takže je to nejspíš pevné datum. Naopak Markíza se stále drží neděle 5.9. Viz tvprogram.cz

12
Adam
Reagovat

@AdaK: to bude pouze první díl, další už v neděli. A je to kvůli tomu, že v neděli 5.9. je reprezentační fotbal Česka. Možná i kvůli tomu, aby stížila Primě start nové kriminálky.

13
DJ Vlado
Reagovat

@Adam: Možná chtějí chlapy jako jsem já, kterým se líbí jak Monička, tak Sára Sandeva, dostat do nĕjaký schízy 😂 A od dalšího týdne budou do schízy dostávat ženy 40+, které v osmdesátkách šílely jak po Haberovi, tak po Vaculíkovi 😂 Pro mě má samozřejmě SS přednost, ale oba zmíněné seriály hodlám rovněž sledovat (Dvojku na zabití kvůli Sáře a Ochránce kvůli tomu, že jsem sám zažil šikanu), takže Skylink to jistí 😉

14
Bezík
Reagovat

A SS bude opět moderovat Leoš od porotcovského stolku ?

15
Hooper
Reagovat

@Adam: Vida, tak aspoň něco uvidím. Dám jim šanci.

16
Adam
Reagovat

@Bezík: No snad bude letos více přímých přenosů, a regulérních s diváky ve velkém studiu. Tam si to moderovat od porotcovského stolku moc neumím představit. Možná bude jen voiceover. Evidentně Superstar už jen bez moderátora :)

17
libena
Reagovat

těším se těším skoro na všechny, hlavně na superstar, masterchefa a star dance.

18
W
Reagovat

Zdá sa len mne, že nedeľa 21:30 je pre Pečie celé Slovensko vražedný čas?

20
Adam
Reagovat

Docela nestandardní na Superstar. Na Slovensku se bude nakonec vysílat v pátky. Kvůli konkurence RTVS. Myslím, že v pátky vysílala STV v počátcích Superstar.
https://mediaboom.sk/horuca-sprava-radikalne-zmeny-markizy-superstar-v-nedele-nepojde-presuva-aj-duely-farmy

21
Prochor
Reagovat

@Adam: Podle programu TV začíná Superstar na Nově v sobotu 4.9 ve 20:20.

22
Lukša
Reagovat

@W:@Adam: Za všechno může ta očkovací loterie. Když každý třetí sleduje tenhle pořad, tak je nesmysl posílat proti tomu prakticky cokoli nákladnějšího. Takže Pečie celé Slovensko poběží asi 4x v pozdější čas a pak se přesune na ten lukrativnější, formátu to ale zas tak neublíží, ve výsledku to může být win-win (zájemci o pečení budou čekat tak jako tak a díky vysoké sledovanosti loterie část dalších diváku nepřepne a zůstane).

23
W
Reagovat

Lukša – bojím sa, že je to neskoro. Ale budem dúfať, že sa mýlim.
Len osobne sa bojím priveľa aspektov (všetky stoja a padajú na produkčnej firme, režisérovi, ktorý na mňa osobne točí veľmi chladne)

Přidat komentář