Panáček v reality show

V lednu na Nově: Masterchef, Výměna manželek a Rodinné případy

14. Prosinec 2018 | napsal(a): | reality show: Zprávičky

nova

Spousta novinek a brzký start. Tak reaguje TV Nova na konkurenci a se svými pořady vyrukuje již 7. ledna. Těšit se můžeme na novou řadu kuchařské show Masterchef, další příběhy ve Výměně manželek nebo na osudy lidí v zásadních životních situací v novince Rodinné případy.

Masterchef v novém

masterchef3

Michelinský kuchař Radek Kašpárek, trojnásobný vítěz ankety Zlatý kuchař Jan Punčochář a mladý šéfkuchař Přemek Forejt. Totálně obměněná porota by měla soutěži dodat nový dech a dovést jednoho z amatérských kuchařů k vítězství a půl milionu korun. Startujeme ve středu 9. ledna, přibližně v 21:40.

Výměna manželek tak, jak ji známe

vymena_manzelek

Nová řada Výměny manželek vypukne rovněž 9. ledna, od 20:20 se podíváme do další rodiny, která touží po změně nebo po 100 000 Kč.

Rodinné případy aneb novinka v žánru HLP

rodinnepripady

Pondělky budou patřit příběhům lidí, kteří jsou nuceni řešit zásadní životní situace. Diváci se podívají do českých domácností a v jednotlivých dílech se seznámí s hlavními hrdiny a jejich pohnutými osudy. Budou například sledovat, jak dopadne příběh matky, která se rozhodne dceři odnosit dítě, nebo životní cestu muže, který zničí štěstí několika nejbližším jen proto, aby z toho měl on sám prospěch. Zaujme je i příběh dívky, které odhalení, že má sourozence, obrátí život naruby. Dozví se, že i navenek povrchní bratři uvnitř skrývají skutečné charaktery.

The Voice? Nejdříve v únoru

the-voice-2018-header

Čeho se ale velmi pravděpodobně v lednu nedočkáme je Hlas, na který se tak dostane spíše až někdy na přelomu února a března.

Co říkáte na lednový program? Budete některý den trávit sledováním programu na Nově?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Zprávičky

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
2
Jai Kudo
Reagovat

:-D :-D :-D Kerndlová???? To teda bude něco :-D :-D :-D

3
ales winner The Voice
Reagovat

kéž by druhou moderátorkou byla Karmen pál baláž spíše to ale vypadá bud na Emmu Drobnou nebo Marii Čírovou

Přidat komentář