Panáček v reality show

Rok 2021 v reality show

21. Prosinec 2020 | napsal(a): | reality show: Zprávičky

zprávy

Letošní rok se pomalu chýlí ke konci a my se tak pomalu můžeme připravovat na ten další. Oproti těm předchozím je nicméně obtížnější předpovídat, co nás čeká, ani to oznámené totiž nemůžeme brát jako jisté. Na následujících řádcích objevíte výčet toho pravděpodobného.

SuperStar

superstar logo

Už na konci poslední řady mnohé překvapilo, že se automaticky počítá s přípravou dalšího ročníku, který se měl objevit hned za rok. Nikdy totiž takto kratičká pauza nebyla. Plány se od té doby nezměnily, jen okolnosti tomu nenahrávají, natáčet by se totiž muselo začít už teď. Lze tak očekávat, že natáčet se začne až na přelomu jara a léta, kdy většina mimořádných opatření povolí, a vysílat se bude na podzim.

Tvoje tvář má známý hlas

Tvoje-tvar-ma-znamy-hlas

Jeden z mála pořadů, který se dá točit i v této době, kdy účastníci žijí v uzavřené bublině. Markíza novou řadu velmi pravděpodobně začne točit za pár týdnů a i Nova by se mohla, jako tomu bylo v dobách největší slávy pořadu, pustit do jarní řady.

StarDance

let's dance 2020

Roční pauza uplynula a přípravy nové StarDance vrcholí. Tady by tradiční podzimní termín neměl být v ohrožení, i když zda bude zaplněný sál či jestli budou porotci odděleni plexislem je zatím ve hvězdách. Produkce se letos více než kdy předtím chce zaměřit na zahraniční trendy, s napětím se tedy čeká, zda si troufnou nasadit stejnopohlavní pár či zařadí multi-kulti porotu (odstrašujícím příkladem budiž německé Let’s Dance, kde porotu tvoří Španěloněmec, černoška z Jihoafrické republiky a homosexuální Kubánec). Objevují se také první „zaručená“ jména, třeba Chantal Poullain nebo Eva Burešová, na oficiální oznámení ale musíme počkat tak do letních prázdnin. Jisté máme zatím jen moderátory, kteří zůstávají stejní.

Česko Slovensko má talent

čsmt_8

Talent se měl objevit původně letos na podzim, okolnosti tomu ale nepřály. Show tedy byla odložena na příští jaro, ani to ale nemusí vyjít. Osud soutěže je zatím nejistý, pokud se nepodaří připravit na jaro, odsune se také až na podzim.

Pečie celé Slovensko

pecie-cele-slovensko

Veleúspěšná show míří na Slovensko. Na obrazovky se po velkých prohlášeních měla dostat už letos, nakonec se ale začne točit až příští rok a vysílat se bude na podzim. Natáčet se v létě bude velmi pravděpodobně i česká verze, která ale zamíří nejspíše až na jaro 2022. Zároveň už víme, že se po boku Pepy Maršálka objeví někdo nový, Mirka van Gils Slavíková se 2. řady jako porotkyně neobjeví, diváci o ni ale úplně nepřijdou.

Svatba na první pohled

svatba titl.

Ať už si o tomto pořadu myslíme cokoliv, sledovanost měl. Proto již probíhá casting a točit se bude i na Slovensku. Blíže nespecifikovanou seznamovací show slibuje i Prima.

MasterChef

mch32

Také do populární kuchařské show běží castingy. Podaří se soutěž nasadit v roce 2021?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Zprávičky

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
limbora
Reagovat

Zajímavý příslib, nebudu se ale radovat předčasně, co kdyby to bylo zcela jinak. Ale castingy na masterchefa už asi byly,
https://www.extra.cz/nataceni-masterchefa-nadlouho-preruseno-jeden-z-porotcu-ma-vazny-problem-se-zdravim
Takže se zřejmě už točí či točilo. Ale hlavně – Hezké svátky nám všem. S tv či bez.

Reagovat

Slibují i Farmu 13, VM… Seznamka na Primě se chystá dlouho, dokonce do ní zkoušeli nahnat lidi z jiných RS či pořadů, nějak to ale drhne.

3
libena
Reagovat

těším se, vlastně na cokoliv. hlavně ať nějaké reality show jsou :-)

panáčkovci díky a přeji krásné svátky

4
Tomáš
Reagovat

Nevím jestli SuperStar má ještě smysl po tom co produkce provedla s poslední řadou. A nemám na mysli jen to brutální osekání finálových kol které bylo dáno situací jaká byla a stále je i když i to šlo podle mě vyřešit nějak jinak ale hlavně mám na mysli to bezdůvodné vyházení skvělých zpěváků a poslání do Finále těch horších. Nebrali to vůbec podle talentu, produkce si posledně už opravdu dělala vyloženě to co chtěla a názor diváků nikoho nezajímal. Myslím že je tenhle formát už mrtvý a že další řada bude leda tak posledním hřebíčkem do rakve. Sledovanost to asi mělo minule výbornou ale to bylo taky hlavně díky covidu, nesvědčí to nic o kvalitě řady prootže ta byla podle mě jedna z dosud těch nejhorších. Tak ani nevím jestli se na něco těšit když je předem jasné že produkce to zase domrví tak, jak jen může. Zkrátka zlatá éra reality show je už dávno pryč a obávám se že bude už jen hůř a hůř a že už jsme i téměř na konci vysílání talentových reality show na televizních obrazovkách. Jinak ale přeju všem hezké svátky a hodně zdraví. :-)

5
Lady XL
Reagovat

Ahoj,
tak hlásím, že Master Chef se už dotáčí!! Už se dokonce bude točit poslední díl! Vím to na 100%, akorát neznám zatím víc podrobností. Kdy to půjde na obrazovku, netuším…

Přidat komentář