Panáček v reality show

Nové Popelky a pokračování hrůzné soutěže na nové Prima Show

6. Říjen 2021 | napsal(a): | reality show: Zprávičky

stanice-prima-show-1
25. října odstartuje další tematický kanál stanice Prima. Nová Prima Show bude cílit na mladší ženy a zaměří se na zábavní pořady a reality show. Kromě řady zahraničních pořadů nabídne také vlastní tvorbu – pokračování Like House nebo Královny butiků.

Z akvizičních pořadů bude stanice vysílat například reality show Krásky a šprti, Ostrov pokušení, americkou verzi Výměny manželekO 100 % hezčíMistři šokujících proměn nebo Slunce, sex a rodiče v patách.

prima_show_programove-schema

Z vlastní tvorby bude hrát prim pořad Královny butiků. Soutěž poběží večer od pondělí do pátku. Samotný pořad má přinášet nákupní inspirace a soutěž mezi ženami. Každý týden se představí čtyři soutěžící, každá má jiný styl i vkus a každá dostane za úkol nakoupit během tří hodin oblečení a doplňky na zadané téma a s omezeným rozpočtem. Za přidělené peníze musí soutěžící nakoupit jeden kompletní outfit, včetně bot, kabelek a dalších doplňků. Kamera ukáže nejen nákupy, ale odhalí také soukromí soutěžících, včetně jejich šatníků. Na konci týdne čeká diváky velké finále, ve kterém se soutěžící představí na přehlídkovém mole ve svých outfitech a navzájem své výtvory obodují. V zásadě se jedná o Barrandovskou Popelku, stejný bude i porotce Filip Vaněk, který se v původní verzi také objevil.

Další novinkou bude druhá řada show Like House, první řada se vysílala letos na jaře. Hlavní hvězdou této řady má být Agáta Hanychová, která bude po tři měsíce každý pracovní týden zavřená s partou infantilních jedinců ve vile prošpikované kamerami. Influencery zastupují Freescoot, Holka z Letný, Tadeáš Kuběnka, Samuel Samake, Kristal Shine, Sebastian Šikl a Ela Yababy. Osoba, která dostane od diváků nejvíce hlasů, získá půl milionu korun.

like house 2

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Zprávičky

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
Reagovat

Předhání se, kdo bude mít víc kanálů a ve finále odpad vedle odpadu. Reprízy pořád dokola, nejlépe několikrát za den, do toho reklamy, Tvshoping, upoutávky, zbytečná ztráta času.

Nákupné maniačky dobrý, Popelka slabý odvar. Královny butiků? A naženou je do OC, kde umí většina nakupovat jen v laciných řetězcích. On tam ani nijak velký výběr není, vyšší cena ještě neznamená kvalita. Ráda bych se mýlila, třeba je Vaněk bude brát tam, kde on nakupuje pro celebrity :D

Like House a Sebastián Šikl. Tak ten pobavil, když se nedávno při výpadku soc. sítí hroutil, že neví, co dělat, je závislý, přeci nezačne číst knihu :D

2
dejna
Reagovat

Víceméně souhlasím s Ajdou, omrknu asi Královny butiků a pak zahraniční RS.

3
Zeck
Reagovat

Like House je show pro novou generaci, ktera tim zije paralelne se socialni sitemi. To neni show pro starnouci fans (vsichni tady) kteri vyrostli na promakanejsich VV, ceske SS, Baru atd. Ja bych tam taky rad uvital vsechny rady Survivor US (jako kdysi na Coolu), reprizy vsech rad VV CZ nebo nejkontroverznejsi show ever Sefku. Oni to ale budou cilit na novou generaci, ne na nas. Kazdopadne budme radi ze jako jedna z mala zemi na svete mame stanici zamerenou na reality shows. Tech zemi je dohromady asi 5, coz dokazuje to jak tady tehle zanr milujeme.

Přidat komentář