Panáček v reality show

Podzim a reality show: Na tohle se můžeme těšit

21. Srpen 2020 | napsal(a): | reality show: Zprávičky

zprávy

Tvoje tvář má známý hlas, Zlatá maska, MasterChef, Výměna manželek, Malé lásky, Utajený šéf, Farma, Married at First Sight. Výběr toho, na co se můžeme na poli české podzimní reality show těšit. Termíny, krátký popis a novinky naleznete právě v tomto článku.

Stálice televizní zábavy

MasterChef

Na podzim konečně zjistíme, kdo se stane 4. MasterChefem v Česku. Bude to Pavlína, Roman, Pepa, Pavel, Viky, Ivka, Chili nebo Evi?

premiéra v úterý 25. srpna

Výměna manželek

Další řada hysterického uklízení, vaření, jekotu a nově i sebevraždy.

premiéra ve středu 26. srpna

Tvoje tvář má známý hlas

Nejrazantnější změny, které kdy show potkaly. Místo stálice Ondřeje Sokola na postu moderátora se objeví Vladimír Polívka. Soutěž opustí také dva porotci, kteří jsou s Tváří spojení od začátku, tedy Jakub Kohák a Janek Ledecký. Ty nahradí právě Sokol a účastnice 5. řady Eva Burešová. Na třetím místě zůstává Aleš Háma. Soutěžícími 7. řady jsou zpěvačka Bára Basiková, herečka Jitka Čvančarová, česká Miss World 2015 Andrea Kalousová, herečka Erika Stárková, zpěvák Albert Černý (člen Lake Malawi z Eurovize), Jordan HajMartin Schreiner (z poslední SuperStar) a Bořek Slezáček.

premiéra v sobotu 5. září

Malé lásky

Diváci budou moci znovu zblízka pohlédnout na intimní okamžiky nastávajících matek, jejich strach, bolest i radost. Poznají jedinečné příběhy porodních asistentek i lékařů, pro něž je rození každodenním posláním. Prožijí zlomové okamžiky, jež zůstávají pouze v rodinných albech, a nahlédnou za dveře, za nimiž přichází dítě na svět.

premiéra ve středu 26. srpna

Utajený šéf

Do svých společností znovu proniknou šéfové, kteří při hře na nezaměstnané poznají firmu zevnitř.

premiéra neupřesněna

Farma

12. série bude ve znamení souboje města vs. vesnice. „Skupina nových farmárov bude najbližšie mesiace prekonávať predsudky, ktoré v sebe máme všetci od nepamäti. Statok v izolovanej oblasti preverí ich fyzické aj psychické možnosti. Mesto verzus Dedina, kto bude lepší? Kto nakoniec získa rozprávkovú výhru? Prichádzajú z rôznych zázemí, životných situácii a osud ich stihol poriadne preskúšať. Niektorí sa narodili na dedine a žijú v meste, iní sa narodili v meste a žijú na dedine. Medzi farmármi sa objavia aj Slováci, ktorí sa naspäť domov vrátili po rokoch pre pandémiu. Stret hodnôt, presvedčení, dvoch rôznych svetov, ktoré sú od seba vzdialené len kúsok, no zároveň sú od seba tak ďaleko.”  Vítěz získá 75 tisíc EUR, moderátorkou zůstává Evelyn.

premiéra v pondělí 31. srpna

Novinky

Zlatá maska

Soutěže se účastní 12 osobností – herců, sportovců a zpěváků – 6 z Česka a 6 ze Slovenska. Nikdo ale neví, o koho se jedná, všichni jsou totiž zamaskovaní. Masky budou tančit a zpívat v duelech, přičemž na konci každé epizody jeden z těch, co v duelu neuspějí, vypadne. Až poté bude odmaskován. O výkonech budou kromě poroty rozhodovat i diváci.

Soutěžící bude „odhalovat“ čtyřčlenná porota, stálými členy budou Jakub Prachař a Michal Hudák, které doplní například Jiřina Bohdalová, Libor Bouček, Marta Verner nebo Celeste Buckingham. Moderátorem bude Martin Pyco Rausch, kterého Prima s Jojkou lanaří do jarní řady Talentu.

premiéra v neděli 6. září

Married at First Sight

Svatební sociální experiment, o kterém ještě vůbec nic nevíme.

premiéra neupřesněna

Na co se na podzim těšíte nejvíce?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Zprávičky

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
libena
Reagovat

ahojte :-)
já se těším na zlatou masku, snad vybrali super lidi do masek. ale je mi jasný, že zahraniční produkce jsou „bohatější“. viděla jsem už 3 řady americké, jednu britskou a jednu australskou (tam právě vysílají druhou řadu).

no a samozřejmě masterchef. vítěze si teď netipnu, měli pravdu – přes ty prázdniny jsem zapomněla na dobré i špatné…

na tvář se taky podívám. uvidím co udělá změna v porotě a jaký bude moderátor.

2
RTRN
Reagovat

Skoro na vsechno. Z novinek na Zlatou masku, z klasik Master, Utajeny sef a Vymenu dam jen tu se sebevrazdou a pak kdyz budou super exoti nebo neco extra. Nekdy i Male lasky, to bylo docela zajimavy. Tvar me nebavi a slovensky nesleduju. Spis me zarazi, ze na reality show vzdycky u nas byla zamerena Prima a posledni roky je v prevaze uz vysila Nova. Prima by mela zabrat misto toceni bezduchych serialu.

Reagovat

Married at First Sight – Nezadaní odvážlivci, kteří v minulosti vyzkoušeli všechny možné způsoby seznámení, avšak stále nenašli svůj protějšek – to jsou hlavní představitelé zbrusu nového sociálního experimentu Married at First Sight (český název bude upřesněn). Výběr partnera tentokrát přenechají odborníkům, kteří z nezadaných zájemců vytvoří po náročných testech páry. Ty se spolu poprvé uvidí až před oltářem, navíc před zraky svých nejbližších. Jaké budou jejich reakce? Jak prožijí novomanželé svatební cestu a následný čas ve společné domácnosti?

5
Monika
Reagovat

@Ajda: Ajdo, manzelky nebudes davat jako samostatnou show? Dneska to bylo zrovna celkem vyzivny :-))

Reagovat

@Monika: Minulou řadu byl minimální zájem, tak jsem VM vypustila. JJ, včera to ušlo, ale přišlo mi to celé nějak sehrané. Pokusím se teda ještě dnes dát stručně včerejší díl a uvidíme. Dám tomu teda opět šanci.

7
Monika
Reagovat

@Ajda: Mozna zajem nebude no, nevim…. Jinak zaregistrovala jsi, ze jeden ucastnik se behem nataceni Vymeny manzelek obesil? Byl to policista a chtel odstoupit z nataceni i za cenu placeni pokuty, kameraman Vymeny manzelek ho mel vydirat, tak se obesil…Asi to bude dost drsne ze strany stabu a spousta veci nahranych, vic nez jsem si myslela. Ten kameraman je nyni trestne stihanej….

Reagovat

@Monika: JJ, sleduji. Ten díl asi neodvysílají. Už je článek k včerejšku.

9
anonym
Reagovat

@Ajda: Ten díl neodvysílají, tak jsem to četla já, ono by to taky bylo dost neetické. Co se tam stalo zřejmě pořádně neví nikdo, ale oběsit se kvůli buzeraci někoho ze štábu mi přijde podivné, to se dá řešit přece jinak. Pravda je, že do VM se srovnaní a normální lidi přihlásí málokdy.

10
Ajda
Reagovat

@anonym: Bulvár vaří z vody, dva dopisy na rozloučenou, úmrtí v rodině…. Uvidíme, jestli se dozvíme pravý důvod, ale pochybuji.

11
anonym
Reagovat

@Ajda: Asi nedozvíme, po pravdě, docela by mě zajímalo, jak takový kameraman by dokázal zničit za týden nějakou buzerací normálního chlapa. Že bulvár vaří z vody se ví, nic nového, musíme si to trochu přebrat, proto jsem v tomto případě kapku nedůvěřivá.

12
hollyoaks
Reagovat

married at first sight markiza vysielala pod názvom svatba na druhý pohľad a už pripravuje druhú sériu prvá mala veľku sledovanost inak vaše české seriály sú u nás prepadáky

13
hollyoaks
Reagovat

@hollyoaks: oprava na prvy pohľad

14
Ajda
Reagovat

@hollyoaks: Mně vytáčí, když slovenský seriál, film, aktivně nadabují do češtiny, to nedávám sledovat.

Přidat komentář