Panáček v reality show

SuperStar, Masterchef, Utajený šéf, Superšéf: Jaro v reality show

17. Leden 2020 | napsal(a): | reality show: Zprávičky

css6

Televize Nova sází v jarním schéma na reality show. Z toho vyplývá, že v brzké době se rozhodně nudit nebudeme. K pořadům, které jsou již vysílány (Peče celá země, Výměna manželek) se přidá řada dalších. Milovníky vaření potěší 4. řada Masterchefa, fanoušky zpěvu Superstar. Kdy se máme těšit na první díly?

SuperStar

6. řada Česko Slovenské SuperStar vtrhne na televizní obrazovky 16. února, pořad bude vysílán každou neděli od 20:20. V porotě zasednou Leoš Mareš, Patricie Pagáčová, Pavol Habera, Monika Bagárová a Marián Čekovský, moderátory zatím neznáme. Můžeme ale nahlédnout do prostor castingů, které prošly radikální proměnou. Jak se vám líbí?

Masterchef

mch2020

Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt se znovu pustí do výběru nejlepšího amatérského kuchaře Česka. Těšit se znovu můžeme na oživení v podobě venkovních výzev. Jednou z novinek bude imunitní výzva, díky které se soutěžící může vyhnout vyřazení. Kdo se stane vítězem čtvrté řady, odnese si domů půl milionu korun a vytvoří své menu v restauraci jednoho z porotců? Soutěž bude vysílána vždy ve středu a čtvrtek po půl desáté.

Utajený šéf

Tato show slaví velké úspěchy na Slovensku, u nás odvysílané díly takový povyk nevyvolaly. Přesto se pořad po odmlce vrátí a zkusí zaujmout znovu a lépe. O co se jedná? Šéfové předních českých firem změní vizáž a vydají se v utajení mezi své zaměstnance, a to na ty nejnižší pozice. Ve vaší televizi nejdříve koncem února.

Dávno ztracená rodina, Farmář hledá ženu a další seznamovací show

Tady už mluvíme spíše o podzimní sezoně. Na tyto pořady běží castingy a jsou tedy zatím pouze v přípravě. Dávno ztracená rodina bude nejspíš obdoba Pošty pro tebe, Farmáře netřeba představovat, stejně jako princip seznamovací show.

Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět

supersef

Aby nebylo vše jen o Nově, představíme si také projekt z dílny TV Prima. Podle názvu by člověk odhadoval něco ve smyslu Ano, šéfe!, a také že ano. Zdeněk Pohlreich se vrací na Primu, kde ve zrychlené verzi jeho bývalého pořadu pomůže vždy jedné restauraci. Nejdříve ji navštíví v přestrojení a poté ji na 24 hodin dostane on a jeho tým restauraci do svých rukou a změní ji od podlahy po strop. Začínáme v pátek 7. února.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Zprávičky

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Adam
Reagovat

To o přeměně restaurace se jmenuje „Superšéf 24 hodin do pekla a zpět“. Bude to s Pohlreichem od pátku 7. února (4 díly). Zdeněk během jednoho dne pomůže dané restauraci, která projde také rekonstrukcí.

2
Lukša
Reagovat

@Adam: Díky, to mi uteklo. Doplněno.

3
JanaH
Reagovat

Přidávám odkazy na Wiki na původní formát Gordona, letos už jede třetí řada

https://en.wikipedia.org/wiki/Gordon_Ramsay%27s_24_Hours_to_Hell_and_Back

A pro zájemce několik dílů

https://www.dailymotion.com/video/x70rxry

6
libena
Reagovat

k superstar:
v neděli byla v třebíči talk show adely banášové vinczeové a jedním z hostů byl leoš mareš. během povídaní leoš řekl, že má povolení od režiséra superstar a že tedy adélu žádá, jestli by superstar moderovala, protože on už se posunul jinam. vtipně řečeno, ale odpovědi jsme se nedočkali, adela to hodila do autu. no ale to by byla bomba, kdyby to vzala :-)

7
Bezík
Reagovat

@libena: No jestli se Leoš posunul :-D, tak Adela tuplem ;-) Už to komentovala mnohokrát ve smyslu „bylo to fajn, ale děkuji, už ne“ ;-)

8
libena
Reagovat

@Bezík: no možná proto to vtipně zamluvila a vyhnula se odpovědi :-(
škoda

9
libena
Reagovat

tak podle instagramu leoše mareše to vypadá, že jeho „žádost o moderování“ adéla přijala :-) supeeeeer

10
Prochor
Reagovat

K Superstar.
Jak jsem vyrozuměl, můžeme si vybrat moderátora pro Superstar 2020:
https://superstar2020.cz/superstar-2020-koho-chcete-jako-moderatorku-letosniho-rocniku/

11
Monika
Reagovat

@Prochor: To je naprosta pitomost, takova vec by se odehravala na oficialnim webu Novy a markizy a ne na fanouskovskem webu, tohle je takova anketa podobne jako vytvari DJ Vlado.

12
Lukša
Reagovat

@Monika: Přesně tak, tenhle web nelze brát vážně.

13
Monika
Reagovat

@Lukša: No a potom vsichni jmenovani maji praci predjednanou na nekolik mesicu dopredu, uz vidim, jak kyvli na moderovani a cekaji zda budou vybrani hlasovanim lidu :-)))))

Přidat komentář