Panáček v reality show

Farma 9: Kdo chce kam…

23. Září 2017 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

f9
Další duel na Farmě byl tentokrát ryze mužský. Petra přepadla deprese, chudák trošku nastydnul, toužil odejít. První duelant Jozef mu jeho přání splnil. Vybral si ho do duelu a z toho po prohře 2 :1 vedla pro zahradníka cesta jen a jen ze statku domů. Petra překvapilo, jak byl pobyt těžký. Začal se trápit, teď má chvílemi pocit, že by se rád vrátil, ale to už má chlapec smůlu.

Petr sice toužil farmaření pověsit na hřebík, v duelu ale Jozefovi nedal nic zadarmo. Zabojoval, nevzdal nic předčasně.

souboj

souboj 2

Zdroj:TV Markíza – Farma 9

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 284
1
Milu
Reagovat

Ahojky Ajdo….díky za novou komůrku,kde si můžeme „povídat“…Všem ostatním přeji krásný den…♥♥♥

2
Eva původní
Reagovat

Včera jsem měla o Jožina obavy. Celý týden makal, zatímco zombík se jen válel. Potom, se ale oživlá mrtvola rozjela. Ovšem hned jak vlezl do stodoly Péťa hlásil, že ho bolí břicho. Beztak to byl jen jeho výmysl, protože si byl jist, že prohraje a tak aby ta bolístka byla na vině. Ještě, že byla ta žinčica. Fuj, jak ji vyblil do půllitru :-( Vůbec si nemyslím, že to byl tah Borisovců ve prospěch Jožina. A i kdyby, tak takový vegan nemá co na farmě pohledávat. Tam se přeci konzumují hlavně mléčné výrobky. Doufám, že hned odletěl do Francie za svou milou. Fakt, ale opravdu bych byla nerada kdyby se měl vrátit místo Chocholouše. Raději tisíckrát Chopcholouše, než toho umrněného kluka. Pokud se ovšem vrátí, doufám, že ho už nikdo nebude litovat a FT ho nenechá válet. A rovnou za sluhu a nejlépe zas do duelu, toť mé přání :-) A děvčata, Jájo a JaniH, už koukejte odtajnit čím jste mě tak mučily, páč zvědavostí jsem ani nespala :-))

3
Aža
Reagovat

Dobré ráno, Aido děkujeme.
Teprve budu sledovat záznam, doufám, že za Petra příjde nová posila. Jinak by se farma nepohnula z místa.
Režii asi došlo, že účast Jana se vyvíjela nepříznivým stylem, ovlivnoval lidí víc než bylo zdrávo, někdy až proti pravidlům. Jde hlavně o sledovanost.
Prostě Kvetce naplánovali sedánek s farmáři, kde se měli vyjádřit, jak jsou ukřivděni.
Co bylo divné, i když nám co sledujeme jeho tuhou snahu o vedení lidí, to bylo jasné, farmáři tvrdili, že Jano jim nic nediktuje.
Dojetí Kvetky bylo zřejmé, ale nevyplynulo nám to z ukázky. Oni spolu hovoří mimo kamery a tam ji asi něco oslovilo.

4
Jája
Reagovat

@Eva původní: Dočkej času jako husa klasu. Však to přijde. :)

5
Jája
Reagovat

@Aža: Ty jeho výhružky byly za čarou. Jak stále tvrdím – psychoteror. :( Ještě, že je na chvíli pryč – v nejlepším případě natrvalo – protože na řadě byl Holanďan, který je sice odolnější, ale asi ne o hodně. Zato Pingl Bobo se ho bude chtít zbavit i nadále s tím, že ho napřed sedře z kůže. Koho dá Cukroušek za FT? Jestli nemá informace dá Kartáče? Pokud informace má vybere opět Pingla Bobo?

6
Eva původní
Reagovat

@Jája: No dobrááá, co nadělám, ještě si počkám na JanuH :-)) a opět jsi mě dostala – Pingl Bobo – :-))

7
Slavka
Reagovat

Reagujem na prispevok JanyH. Aj Jozef hned na zaciatku farmy hovoril ze jaka bola Kvetka pekna 😊. Sympatie su tam vzajomne.

8
Aža
Reagovat

@Jája: Peter asi dá Stana, za odměnu.
Přemýšlela jsem i o Evě, nebo mu zdravý rozum poradí Jožku, za duel.
Dost možné, že režie Kartáčovi vytkla jeho jednání.
Nabídli mu v klidu odchod za účelem nemoci. Uznal, že když by nemohl komandovat a rozdělovat práci, musel by tvrdě makat i on.
Dnešní díly mě bavily, pracovali všichni za jednoho a jeden za všechny……:)))))
Jano – Kartáč by v tom případě netahal klády , ale radil kde jaké dřevo kde chytit.))))))
Asi se zasmějete, ale mně Stano s těmi naducanými tvářičkami připadá podobou jako krteček…( dokud na F nezhubne….)
Zatím všichni mě baví, nepovalují se v plavečkách a zmalované nejdou pracovat.
Jo, až začnou větší intriky, to bude jiné kafe…..:)))))

9
Fixa
Reagovat

Kartáče považuji za zbabělce, on se Jožo nijak netajil tím, že i Jano by přicházel do úvahy co se týká duelu a tak Jana raději začaly bolet zádíčka, je to jen můj subjektivní pocit, ale kartáč se tam naděl paseky, takže buď mu k útěku před duelem pomohl Boris, nebo je kartáč zbabělý.

10
Jája
Reagovat

@Fixa: Já bych řekla to druhé. Na hubě byl ve všem geroj a skutek utek. Místo pořádné práce se plácal od ničeho k ničemu a za nejdůležitější považoval vyhrůžky a oslintávání žen. :( Od Borisů dostal možná v soukromí jen tytyty – podmínku na veřejný vyhazov.

12
Prochor
Reagovat

@Jája: Na mně působí Jano jako exhibicionista a s odpuštěním šašek. Když vyprávěl že se zná dokonce i se Slotou, tak jsem se řezal smíchem. Zkrátka každá farma má svého Hujera:-)))

13
JanaH
Reagovat

Já zas netuším, kdo je Bobo. :-D Pingla vím, ale prečo Bobo? Mmch. je to mamlas, ale aspoň to na sebe napráskal na plnou hubu. Udělila jsem mu milión mínusových bodů, křečkovi. :-DD
Lano bylo zase nervydrásaJící a určitě dlouhé, s podkovama do bedýnek se chlapci vrhali po hlavě, jak v akčním filmu. Žinčica byla na tuty Borisovina, ale dobře, že tak. Už ve dvojce? dali vypít abstinentovi půllitr piva. Taky to nedal. ;-)
Eva duely prožívá a vždycky je obrečí.

Souhlasím s Prochorem, že je Kartáč šašek, sama jsem mu poslední dobou říkala kakadu. Nebo pako. Doma i jinak. :-D
Pokud vyfičel navěky, tak nesedí ty počty o době předtočení, aby ho ještě nevrátili… managera.
Líbil se mi Holanďan, jak ho přečetl, to sedělo.

14
JanaH
Reagovat

Čekala jsem, kam se Dáša s Betonářkou vrtnou, když odkráčel „mozek“ jejich spolku.
Zdá se, že založí ženské odbory. Jak dlouho jim to asi tak vydrží?

15
Lentilka
Reagovat

AHA a je to vonku: Pozrite sa s kým a čo vystrája Ján Solarik mimo Farmy.
Samozvaný slovenský Geissen sa na Farmu zrejme nevráti.Jeho fotky na soc.sieti hovoria jasnou rečou.Je na nich s prvou vypadnutou farmárkou Ivanou Slabou a na ďalšej s Lulou a Davidom .
Komentáre ľudí to len potvrdzujú, keďže viacero z nich ho videlo v žilinských kaviarňach.

Nájdete to na Hitky.sk

Predsa to bude o niečom inom ako nám to prezentuje Markíza. Pomaly každý s každým sa pozná ,za určitú sumu sa tam podohadzuju a akože zo zdravotných dôvodov odídu,aby nemuseli platiť pokuty. Nie je to už ani zaujímavé ,nakoľko médiá a aj samotná Markíza už dopredu avizujú priebeh hry. Takýmto spôsobom si divákov nezískajú, práve naopak ,prídu aj o to málo čo ich ešte sleduje. Škoda lebo to bola na začiatku výborná šou.

16
Lentilka
Reagovat

@Prochor: Kedy to povedal,že sa pozná so Slotom? Tak zbohom zdravý rozum , a nečudo že dokázal tak manipulovať ľudí mal dobrého učiteľa . Cvoci obidvaja a to ešte som použila slušný výraz slova .

17
Jája
Reagovat

@JanaH: Jednoduše – Bobo Švarc, doktor z nekonečného seriálu „Růžovka“ z Kamenice má fobii ze slepic a Martin Zounar v tom díle podal excelentní výkon. :)

18
Jája
Reagovat

A takhle se loučí s Nemafiozním Kartáčem medvědice Zuzanka :D
https://media3.giphy.com/media/dzaUX7CAG0Ihi/giphy.gif

19
JanaH
Reagovat

@Jája: aha. :-D To nesleduju, tak jsem fakt netušila, která bije. :-DD

@Lentilka: pokud můžu za Prochora… řekl to ve 12 díle. Že se stýká s velmi vlivnými lidmi. Nejsou to mafiáni, ale největší podnikatelé ze Žiliny. Dokonce s Jánem Slotou se zná osobně, není problém. Čas 7.23-7.44
A tvářil se u tohoto prohlášení tak jakože skromňoučce. :-DDD

20
JanaH
Reagovat

@Lentilka: jo, a v tomtéž díle říká Jožkovi Holanďanovi to, cos psala včera. Doráží tam na něj a jakože sranda.

21
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Jaj my sme nemali prúd ,začiatok som nevidela ,preto som to nejak nepočula… díky Jani

22
Eva původní
Reagovat

Chocholouš blonďatý a šklebmanekýn (nebo jakou mu dala Jája přezdívku) taky chocholatý a tulituli Luli
https://hitky.sk/aha-a-je-to-vonku-pozrite-sa-s-kym-a-co-vystraja-jan-solarik-mimo-farmy/

Já chci aby se Chocholouš vrátil a šel do duelu s vojáčkem Jarem. Bez něj to bude nuda :-)

23
Eva původní
Reagovat

@Jája: -17- Já jsem jak prdlá, se tady řehtám při té scénce v Ordinačce jak mu tam tu slepici narafičili :-)))) Jojo, Pingl Bobo, už mu to zůstane. A ještě dovětek, nejsou v tom sami. Moje malá dcerka vždycky u babičky letěla ze dvorka a řvala „lepice, lepice“ a synek s radostí je honil rovnou na dcerku a pak byl od babičky nářez – synkovi. Bála se jich kolik let :-))

24
Dana
Reagovat

Akorát že tvoje holčička byla dítě a tohle je dospělej chlap.Musel tušit že tu slepice nebo něco se zobákem bude.Takže buď kecá aby byl zajímavý nebo to neni tak hrozné.Jednou jsem viděla o fobiich pořad. Tam byl chlap jak hora neco jako Jaro a ten měl fobii z koček.Vyšiloval i z toho, když mu řekli že kočka je vedle v mistnosti, aniż ji viděl.Takze kdyby měl Stano fakt fobii, vypadalo by to jinak.Možná by mu vadil i prazdnej kurník.Moc mu tu fobii nevěřím.

25
Lentilka
Reagovat

@Eva původní: Solárik už má toľko prezýviek ,že aj ťažko posúdiť ktorá je presne „šitá“ pre neho .V jednom príspevku ho už komentujúci nazval Inčučuna…

26
Jája
Reagovat

@Lentilka: Moožná, kdyby se tu objevil obrázek šéfa Gremlins dříve, tak dostane tuto velice přiléhající přezdívku. Ale aby tu nebyl ještě větší počáteční zmatek, tak já osobně už jsem do toho nechtěla zasahovat. Navíc měl Kartáč asi stejný problém – podle čím dál umaštěnějších štětin měl zřejmě tu vodu taky zakázanou. :)) Podle Fb se nějak nemohu dopočítat týdnů, pořád mi vychází velký návrat odpočinutého Kartáče :((

27
Aža
Reagovat

@Jája: JÁJÍ – ku 18 – to jsi mě dostala, dojímavé, ale to si ten Janeček ani nezaslouží
.@Eva původní: hlavně si laskavě povšimněte, jak má chlapec poctivě vyblejskanou hlavu.

28
Lentilka
Reagovat

@Jája: Ja len sa smejem na tom, že ani jeden farmár nemal toľko prezyviek , každý podľa svojho. Ja Farmu pozerám len v piatok a v týždni len cez reklamy seriálu ,takže ja v prezývkach nie som doma, viem o koho ide v prípade chocholaca a stekny.
Aj včera bol v denníku Plus jeden deň článok o tom, že Ján Solarik je druhým hráčom , ktorý z hry odstúpil zo zdravotných dôvodov. Teraz je o to horšie vypočítať ,kto kedy vypadol alebo odišiel ,nakoľko to začali natáčať už v júli a vysielať v septembri. Viem ,že Markíze boli k dispozícii ,7.7 ale neviem či vtedy začali natáčať ,alebo to bolo také predfarmove stretnutie a prípravy na natáčanie.
Uvidíme ako povie slepý a vyberie sa do kina🌼🌼🌼

29
Jája
Reagovat

@Lentilka: Dík za info, už jsem podstatně klidnější a můžu se těšit na další díly. Ještě aby vypadla Betonka (ta už mi z těch zvířat smrdí i přes obrazovku). Je jak Kartáč, s tím rozdílem, že „olizuje“ zvířata. Nic proti mazlení, ale co je moc, to je příliš. A přesně jako on musí mít první i poslední slovo. Asi ji doma neučili, že skákat do ři…pardon řeči není slušné. To její Martinkooo by měli vypípávat.

30
Lentilka
Reagovat

@Jája: Táto @Jája: Túto evidujem práve preto , že som videla časť z farmy kde rozprávala o tom ako ovoniava ruky od zvierat ,či olizuje alebo čo to s nimi robí a ktorá sa vyjadrila ,že Anku berie ako svoju mamu. Tak táto mi nie je po vôli. Fuj… Mne sa zatiaľ páči jedine Jozef. Zo žien ani jedna.

Asi budeme mať po Farme ak sa Markíza spojí s televíziou Nova ,o čom sa už verejne pošuškáva .

31
Carlos
Reagovat

mockrat tady bylo diskutovane ,kde se nachazi farma,a o kolik tydnu je to prednataceny…tak jsem zjistil ze asi o 6 az 7 tydnu… zachytil jsem na YT video ,kde byla rodinka na vylete podivat se na farmu ale zastavil je SBSkar u brany v oploceni a nechtic jim na nahodou spustenou kameru vykecal ruzne detaily,protoze neved ze se to nataci…zkusim najit link na to video,mam to sice stazene ale to je vam asi naprd ))

32
Jája
Reagovat

@Carlos: Raději ne, protože by na Slovensku přibyl jeden nezaměstnaný se špatným pracovním posudkem, příp. naší 53 :(

33
Fixa
Reagovat

@Lentilka: Jenom to ne, spojit Markizu s Novou to by bylo velké neštěstí. Na obou stanicích dávají prd a na Nově to ještě pořád opakují.

34
Lentilka
Reagovat

@Carlos: Tak ja tomu neverím, počas natáčania Farmy sa ani k sbs-károm nemôžeš priblížiť a nie ešte aby sa s niekým takto vykecavali. Sú umiestnení 100 m od objektu a vyháňajú ľudí už zďaleka. A strážia tam sbs-kári, ktorých zamestnáva Kvetkin manžel .

Ktovie či to nie je paródia z relácie Kredenc.
A vlastne čudujem sa aj Tebe ,že takúto info zavesis na net. Jája má pravdu .

35
Sova
Reagovat

Kartáč je iba veľkohubý chválenkár. Všetci sa s niekým/viacerými z predstaviteľv svojho mesta poznajú, neviem, čo je na tom mimoriadne. Ako aj na tom, že sa pozná so slotom. Polovica Žiliny sa s ním pozná a čo? S tým, že je dlžný soc. poisťovni viac ako 1700 E sa nechváli, pán veľkopodnikateľ.

36
Patrik
Reagovat

Vím že to sem nepatří ale v roce 2018 startuje nová řada Superstar uz běží ukázky na registraci

37
Eva původní
Reagovat

@JanaH: -19- Jani, pro Tebe, jen tak pro zasmání a abys byla v obraze – FT číšník Stano alias Pingl Bobo :-))
https://www.youtube.com/watch?v=PNoVE1QBGL8

38
ales winner emma
Reagovat

asai to sem nepatří ale musím to oznámit bude na jaře 2018 5 série československé Superstar už se mohou přihlašovat ale podrobnosti budou známé již brzy

39
Wally
Reagovat

Datum natáčení prozradila minule Anna. A vzhledem k tomu, že už 7 farmářů je aktivní na FB, tak začátek 24.7. je dost pravděpodobbný.

40
Filmová Guru
Reagovat

Nova se vrací se SuperStar, vysílat se bude na jaře 2018 – http://filmovyguru.cz/nova-se-vraci-cesko-slovenskou-superstar-vysilat-se-bude-jare-2018/

41
milu
Reagovat

@Wally: Wally…zdravím…a prozradíš,kteří jsou už na FB aktívní??Hezký den přeji…

42
Wally
Reagovat

@milu: 4 už vypadlí nebo odejiti + Dáša, Jaro, Stano, Eva. Takže všichni ti úžasní taktici a hráči jsou doma. :DD

43
Janica
Reagovat

@Wally: Tato zpráva mě potěšila, takže Jozef, Šimon, Anička, Lenka a Jana (ta to ukecá) se dobře drží, zvedám palce. A určitě mají nové farmáře přibylce. Těším se na další díly.

44
Wally
Reagovat

@Janica: Na bandity vyhlašovala Markíza konkurz v druhé polovině srpna, takže určitě budou. :D

45
milu
Reagovat

@Wally: Teď jsem se probudila/ležím s průduškama…jak se říká…na podělaného i hajzlík spadne/…a je to super…udělala jsi mi radost…docela mne to překvapilo….ale moji favoriti jsou tam…snad vojáček Jaro mi tam bude chybět….tomu asi nevydržela ta záda…bylo to na něm vidět,že ho bolí……moc děkuji Wallynko:-))♥♥♥

46
Jája
Reagovat

@Eva původní: Lepší scénka byla, když mu ji pustili v nemocnici na lékařák. :DDD

49
Johana
Reagovat

@Wally: vypadnuvší Jaro mě docela překvapil, myslela jsem, že je neporazitelný. Neumím si představit disciplínu, v které by mu jeho váha a výška nepomohla…možná jen třídění čočky a hrachu. U nás jsou u vojáků docela vysoké požadavky na fyzickou kondici a na Slovensku určitě taky. Všechno je však možné, v osmičce mě takto překvapilo vypadnutí Romana Adamky…tomu však k tomu dopomohla slušná opice.

50
Wally
Reagovat

@Johana: Když bude vybírat disciplíny soupeř, tak může dát almanach a překvapení. Silovou až jako 3. Překvapení je vždy v režii Borisů. A letos to vypadá, že do finále chtějí dostat Jozefa.

51
Johana
Reagovat

@Wally: kdyby to tak bylo a Jozef se dostal do finále, vůbec by mi nevadilo, že mu jsou překvapení šitá na míru.
Na almanach jsem myslela, ale Jaro se mi zdá dost inteligentní na to, aby to projel…ony ale i ty otázky můžou být vybrány s malou nápovědou štábu pro vyvoleného hráče.
Co myslíte, koho zvolí Petr za FT? Já tipuji Šimona, ale nevím proč:)

52
Aža
Reagovat

@Eva původní:
@Jája:
Děvčata.vy jste šííííkovnýýý…… už je to dlouho .
Jana – Štěkna, dle mého názoru … má sice vyřídilku, ale práci se nevyhýbá, tak říkajíc –
HAFÁ – ale MAKÁ.
Tvůj medvídek, který dělá PAPA za Jankem je tak kouzelný, že jsem znovu myslela
na medvěda na farmě. ¨
Stojí tam osamocený, nikdo se mu nevěnuje, nevšímají si ho. Ke kapličce si chodili popovídat. Přitom je to umělecká práce.
Myslím, že i teto medvěd by si od nás zasloužil pěknou přezdívku.
Je tak podobný farmáři Martinovi, jako by si z oka vypadli. Statný Martin a medvěd Martin, který je opatruje a hlídá, dělá mlčky porotce.
PAPA

53
Jája
Reagovat

@Aža: Jj akorát Martin neumí tak vycenit zuby když je potřeba – viz minulá farma. :)

54
Wally
Reagovat

@Johana: Šimon o nebude :D Ani Eva :D
Myslím ale, že to bude ženská. Která to si netroufnu říct. Možná Dáša, k té měl celkem blízko.

55
Wally
Reagovat

@Wally: Šimon to nebude

56
Johana
Reagovat

@Aža: ale ona je to medvědice, ta kterou bača vypiplal od mláděte a pak ho zachránila před medvědy za cenu vlastního života. Jméno Zuzanka ji dal ten bača.

57
Lentilka
Reagovat

Tento rok by Farmu mohla vyhrať žena. Už je 9 séria a vyhrali len 2 krát. Odvedú tam tiež kus roboty.

58
Prochor
Reagovat

@Aža: Mně Jana vůbec nevadí. A že je štěkna je dané tím, že každému řekne všechno pěkně jak to cítí a do očí. Lepší než kdyby drbala lidi za jejich zádama. A přesně řečeno – maká a nefláká se. To se mi mimochodem nejvíc líbilo na Šárce Havrlíkové v české řadě.

59
Aža
Reagovat

@Johana: Dík za upozornění.
No, nakonec tady dáváme přezdívku podle toho jak nám kdo připomíná do podoby,
Já prostě vidím medvěda, ocenuji jeho vzhled a na dámské věci nevidím a zapomínám.
Stejně by socha zasloužila více pozornosti.
Silák Jaro má zřejmě také slabé místo, Achillovu patu a bohužel odejde.
Je dobře, že to víme předem, už to vypadalo, že konec bude jednostranný. Však ještě nevíme, kdo nastoupí dál, bude to zajímavé.
Po odchodu Janka už to bude klídek. Beru zatím všechny pohromadě v pohodě, nikdo mě nejde na nervy, každý díl je o někom, kdo se projeví jinak.

60
Dana
Reagovat

@Prochor Šárka H. byla myslim v historii všech farem jediná, kdo se dostal do finále, aniž byl jednou v duelu.I když nevyhrála, prošla celou farmou myslím bez konfliktů.

61
Jája
Reagovat

@Prochor: Jen tě trochu uvedu do obrazu, ať se zase někdo neozve, že má v hlavě guláš. Jana, ošetřovatelka betonových výrobků co se olizuje se zvířaty a k pravdě má většinou pěkně daleko je Betonka
Odměřená Lenka s ostrým hlasem je podle tónu hlasu Štěkna

62
Eva původní
Reagovat

@Jája: -47- :-)))))) znovu mě ty scénky dostaly :-)) ten Zounar je nepřekonatelný, ta role mu fakt sedla. Tak si říkám ještě, že farmáři tuto verzi ve slovenské Ordinaci neznají, jinak by měl Pingl Bobo slepici ve spacáku :-)) Jenže chudák Standa by utrpěl trauma, Zounar to jen hrál :-))
A jeje, jak se tu dočítám vojáček vypadne. Hm, tak to projel zřejmě v almanachu nebo překvapení jak je tu zmíněno, silové by určitě dal i když už asi vyšel z toho vojenského drilu. Zdá se mi poněkud buclatější a nijakými siláckými výkony neoplývá. Je-li to tak, má nakročíno Jozef a z ženských to nevím, možná Jana, ale uvidí se až tam vlítnou banditi, ti to vždycky zaonačí k nelibosti starousedlíků. To se mi též nelíbí. Uvidí se, nechci předcházet, vše může být zcela jinak. Teď jsem zvědavá zda se vrátí Chocholouš na týden :-) a kdo bude FT. Kdoví jak nad tím dumal vegetarián, asi překvapí …

63
BarBora
Reagovat

@Prochor:
V názore na Janu sa prikláňam k Jáje. Ona sa na pravdu skôr hrá. Keď sa jej hodí alebo o nič nejde, povie pravdu, ak nie, tak bez mihnutia oka zaklame. To pre mňa nie je úprimnosť. Aj akože úprimnosť voči Lenke bola skôr snaha ju psychicky nahlodať, ale padla kosa na kameň. Aj neustále snahy s Janom ju stále konfrontovať s ich akože konfliktami (ihla, dvere,…), ktoré Lenka dávno vyhodila z hlavy a ani to za nejaký vážny problém nepovažovala ma v tom utvrdzujú. To bola skôr Janova robota, aj keď sa tváril ako udobrovateľ a ona bola len vykonávateľ. Tak to na mňa pôsobilo.

64
BarBora
Reagovat

Jaro – je mi sympatický, ale ako hráč sa javi dosť nudný. Asi bol ako vojak cvičený aj ako otvoriť üsta a zároveň nič nepovedať. A dosť mi vadí jeho fyzická prevaha nad ostatnými. Viac mi bude chýbať typ hráča ako bol Peter, aj keď s jeho životnýcm štýlom a pri daných podmienkach, tam mal len mizivú šancu. Škoda, patril tam k tým inteligentnejším, ak nie celkom naj. A tiež som zvedavá, koho dá za FT. Stanovi otvorene povedal, že prestáva hrať ich hru, takže môže byť aj prekvapenie.

65
JanaH
Reagovat

@BarBora, Jája: souhlasím. Falešná sedmilhářka a zatím se chovala jak loutka. Uvidíme jak jí půjde piklení bez Kartáče.

Mnohem sympatičtější je mi Štěkna Lenka. Ta je rovnější.

66
JanaH
Reagovat

@Wally: tak se ti zadařilo vypátrat mého vypadnutého fanouše? :-D
Šokézní je pro mne pingl a na to se doopravdy těším, přeju mu to a možná pak i bouchnu šampáňo. ;-)

67
Wally
Reagovat

@JanaH: Když oni bez těch fejsbůůků nevydržej. :DD

68
BarBora
Reagovat

Jozef – takē drobátko šikovné, pracovité s vlastnou hlavou. A žiadny prostáčik, veľmi sympaticky si vedie a na rozdiel od väčšiny má aj baví, napriek drobnej postave nemá problém si povedať svoje a vie pozorovať a odhadnúť situáciu.

Jano – mal,aj som zvedavá, či ho poslala domov Markíza, alebo pustil do gatí pred možným duelom. Lebo on jediné čo vedel bolo mlátiť huboua manipulovať slabšími jedincami. O jeho manažérskych schopností ach radšej pomlčím.

Lenka – chápem jej snahu neísť hlavou proti múru, ale zas až tak veľmi sa s tým vypelichancom muckať nemusela.

Šimon – z počiatku mi nebol zvlášť sympatický, ale časom si ma získal, baví ma.

Stano – ani mi nevadí, ani ma nebaví. Ale na rozdiel od Jany dá na priamu otázku aj priamu odpoveď.

Eva – ani nevadí, ani nebaví.

Anka – tiež človek s vlastnou hlavou a nebojí sa.

69
Aža
Reagovat

@Prochor: ku 58 – jak vidět stav ve jménech a přezdívkách je oříškem nejen pro účastníky sledování farmy, natož pak pro náhodné kolem čtoucí diváky….))))))))
Ony tam melou pusou snad všechny ženy, takže vytřídit zrovna jednu ŠTĚKNU, je dost těžké, to je jisté na BETON.))))))
@BarBora: ku 64 – co tě vedlo k takovému ohodnocení Petra ? Byl jiný, dobře, ale také líný a nesamostatný. Kdyby byl tak inteligentní, vyrovnal by se snáze se situací na farmě.
Také Jara jsi zaškatulkovala do silných, hloupých vojenských mozků, ten chlap se dokázal přizpůsobit farmě a dřel co mohl. Povahově vyrovnaný.
Zde v diskuzi je právě vidět, jak různí jsme každý jednotlivě, názory se rozchází a to se setkáváme jen na diskuzi.
Co teprve kdybychom měli spát spolu na slamníku a jíst farmářské dobroty..)))))

70
Prochor
Reagovat

@Dana: To je pravda. Nutno ovšem dodat, že Šárce pomohlo, že tři její poslední soupeřky odešly: první se obětovala za Kubího, druhá odešla s nabídnutými penězi a ta poslední odešla protože jí to naštvalo dokonce bez peněz:-)

71
Prochor
Reagovat

@Jája: Jestli jsem se nějak přepsal, myslel jsem samozřejmě Lenku.

72
JanaH
Reagovat

@Wally: když si vzpomenu, jak pingl od samého začátku jel po/proti Jozefovi, tak to vypadnutí křečkovi prostě přát musím. Jeho kecy… dva kohouti na jednom smetišti, stojím si za svým rozhodnutím, chci ty peníze… a nakonec prd. :-D

Jozef si jede svoje, nepaktuje se s nikým, umí, v hlavě nemá průvan. On na mě působí tak hřejivě a klidně. Dostal mne svým povídáním s Kvetkou před duelem a po dlouhé době mi tehdy byla sympatická i Kvetka. Už jsem o tom psala. Na ní je hodně vidět, kdy má naučené věty, kdy ji rozhovor otravuje, ale musí.
Naposled jsem měla podobné pocity z někoho z farmářů ve trojce… SuperMario. Toho navíc kde kdo šikanoval. Doufám,k že se tomu tato řada vyhne!

73
Aža
Reagovat

@JanaH: S tím křečkem jsi trefila na hřebíček..)))
Stále mě s naducanými tvářemi připadá jako křeček, ale spletla jsem to a napsala krteček.
Ale asi není zákeřný a vybaví na plná ústa jaké má úmysly.
Také si přeji, aby režie pomohla Josefovi, (už to bylo několikrát, že drželi při farmáři – i Mirovi trochu zatlačili.) Hlavní práci musí ovšem odvést sám. Nakonec si bude muset najít nějakou „koalici“, která mu pomůže s volbou.

74
JanaH
Reagovat

@Aža: aha, mně ten tvůj krteček vůbec neseděl. :-))
Ano, pingl řekne na plnou hubu, jaké má úmysly, ale mně přijde až neomalený a nelíbí se mi (nejen jeho) přehnaná sebejistota. To pak ráda vidím u těchto suverénů, když jim spadne maska nebo hřebínek. Nebo obojí. :-D

75
Kara
Reagovat

Tak jsem si vás dočetla a těším se, že mezi vypadlíky bude i Dáša. O té jsem nevěděla. Hurá. Takže slavní taktici jsou v plném počtu venku do jednoho. :))
U Jara na fb někdo psal před pár dny, že on duel vypustil. Těžko říct, jak to bylo mysleno, jestli kvůli zádům, nebo co v tom bude jiného. Uvidíme.

76
Eva původní
Reagovat

@Kara: -75- Bóžínku, tak jestli i Jaro se roznemohl kvůli zádům, tak teda letos ti chlapi jsou opravdu poseroutkové, vyjma možná Chocholouše, ten měl v kalhotách před duelem, tak raději kamufláž a honem k MUDr. Snad proto bych si letos přála aby vyhrála ženská. Anča, Jana nebo Lenka??? Ale ještě přijdou banditi…

77
BarBora
Reagovat

@Aža:
Moje vyjadrenie smerom k Jarovi si úplne zle pochopila. Keby som ho videla ako píšeš, určite by mi nebol sympatický. Myslela som to tak, že jeho vyjadrenia sú viac diplomatické a jasná fyzická prevaha mužov, či žien nad zvyškom farmárov mi vadila vždy, posüva ostatných do nevýhodnej poziície, pri daných duelových disciplįnach.
Peter sa mi tak javil, nemusí to tak byť, je to möj názor.

78
milu
Reagovat

@Eva původní:všechno může být i stravou….tato farma je spíše na práci,než na odměnu za ni….když jim Martin donesl ten štrúdl,bylo to k smíchu i k pláči….Jaro si na záda stěžoval po 1. dnu,jak dělali salaš….kartáč možná dostal tichý vyhazov za ty urážky…pověsím tě na hák….rozhodně nevypadal jako nemocný s plotýnkama….to si měl pro případnou potřebu doma nastudovat…

79
milu
Reagovat

oprava..za ty výhružky!!!

80
Wally
Reagovat

Upozornění pro skalní diváky. Dnes už v 21.30, tak aby jste to neprošvihli. :DDD

81
milu
Reagovat

@Wally: díky Wally….jsi moc hodná….díky :-)☼♥

82
hollyoaks
Reagovat

dnes je farma po hornej dolnej cca 21:50

83
Kara
Reagovat

@Eva původní: Třeba to nebude u Jara kvůli zádům, to byl jen jeden z mých odhadů. Může se to tam vyvinout ještě i jinak a taky třeba to bude jen smůla v duelu a pak rezignace.
Při stavení koliby teď ale chlapi dostali hodně zabrat. Na tak těžké klády jich mělo být víc. Nepočítalo se asi s tím, že se někdo z chlapů zraní a nebo vyhne práci jako Jano nebo Petr.
Kdyby ti 3, co nepomáhali se stavbou byli nápomocni, tak by to bylo jednodužší. Dost mně vadilo, že Martin na ně docela tlačil, aby se to postavilo, když viděl, že práce schopných je teď málo. Ale dovede brzy ovečky a koliba bude potřeba. A tak se na to, že si hráči můžou odrovnat záda se nehledí.

84
Dana
Reagovat

Muselo to být těžké pořádně, když ani nenechali holky aby jim pomáhaly.Nikdo z nich určitě neni zvyklý na takhle těžkou práci a když je k tomu chladno, každý ví jak snadné je si s něčím v těle hnout.Neříkejte, ze se vam to někdy nestalo.Možná ani Borisové neodešli Kartáče, to Hujer jinak vyhrožoval Mircovi a nadával mu do hitlerů a nestalo se mu nic.Spíš to nafintil, viděl, ze by stejně prohrál tak podle sebe chtěl odejit se ctí aby mohl říkat, že kdyby ho nezradily záda nikdy by neodešel.

85
Jája
Reagovat

Pingl Bobo bude dnes nemile překvapen. Tak je skálopevně přesvědčen, že bude znova FT (koho jiného by Cukrouš dal než jeho, že?). Cukrouš asi notně míchal a hraje dál – jak pravila Zuza v 8. :))

86
Dana
Reagovat

Pingl Bobo má sebevědomí na rozdávání.Jeho věta já ty penize chci a prisel jsem vyhrát mě vždycky dostane.Ostatni tam šli protože se doma už nudili?Přesvědčený o svoji neodolatelnosti i pro přítomné ženy je jak ten kohout kterého se tak bojí.Těším se na jeho výraz až ft bude někdo jiný ať je to kdokoliv.

87
Aža
Reagovat

@BarBora: ku 77 – Jak vidím, tak jsem to přehnala s hodnocením tvého komentáře. Nevyplácí se mít horkou hlavu a hned reagovat.
Nakonec, máme na Jara stejný názor.
Ještě se dočkáme zajímavého děje a stejně tak i různých názorů.
Jedno je nám stejné, farma nás zajímá, proto se díváme a měníme si názory.
Často se dočtu věci, kterých jsem si ani nepovšimla, asi nejde tak úplně a zcela být v obraze……

88
Wally
Reagovat

Třeba to měl Kartáč vymyšleno tak, že se v sobotu nebo v neděli před duelem vrátí. A Borisové mu to překazili. Ale proč ten dopis veze najednou posel a ne Květa? Taky ji chytly záda?

89
Fixa
Reagovat

Jak píše Aža i já se tu dočtu věci, kterých jsem si nevšimla, ale čeho jsem si všimla je, že Aničku a Šimona nečastujeme žádnými přezdívkami.

90
Dana
Reagovat

@Fixa já si myslim, že přezdívku vyfasuji lidi co jsou nějakým způsobem kontroverzni.Slušní a nekonfliktní přezdívku nemivaji a podle mě.zrovna ani Šimon ani.Anna se neprojevujou tak, aby byl důvod jim říkat jinak než křestním jménem.Chovají se tak nějak normálně bych řekla.

91
milu
Reagovat

@Wally: …hlavně,že je kartáč venku….a s tím dopisem mi to bylo hned nejasné…nejdříve jsem si myslela,že je to pošťák a veze dopisy farmářům….ale byl to jen jeden dopis….divné…Když Stano četl ten dopis…usmíval se a mně se zdálo,že samolibě…nebo překvapeně??Můj typ je Jožko….

92
Aža
Reagovat

MILU – v upoutávce na pikoškách Markízy je, jak začíná sebevědomě číst dopis ale v pozadí je hovor, který prozrazuje, že bude rozčarován….. co myslet.
Alespon je to zajímavější. Radši už nehádám, ale straním Jožkovi i Evě, ta se s ním stále objímala a pusinkovala, byla jeho utěšitelka.
Eva je zdá ke všem mazlík, ráda je milá ke všem, a objetí jí dělá také dobře.

93
Jája
Reagovat

@Aža: Špulaňa za ochranu udělá cokoli. Nejlepší by bylo, aby konečně ukázala co v ní je a nelezla jen k „dětským“ pracem. Teď si našla novou – prý bude všem dloubat talíře :D Takže Špulaňu co nejdříve do duelu a nežinýrovat se s ní.

94
Fixa
Reagovat

@Dana: Souhlasím, tyto farmáře mám ráda.

95
Janica
Reagovat

Všichni vidíme, jak je letošní farma fyzicky náročná, farmáři hladoví, stavby udělali krásné…, a Farma skončí, všechno přijde ke zmaru, stavby se částečně zboří, částečně ponechají přírodě…., jaký to má smysl? Zatím ani jedna farma nebyla využitá, či se mýlím?
Taky dumám nad Jarom, co se asi stalo. V každém případě držím palce těm, co ještě zůstávají a nejvíc asi Jožkovi a Aničce.

96
Jája
Reagovat

A ještě jednou Špulaňa: Vybírá vajíčka přiloží si je k uchu a zatřepe s něma. Její kolegyně prohlásí To nejsou Kindervajce :D Ještěže Špulaňa nezatřepala hlavou :DD mohlo by jí něco ušima vypadnout. :DD

97
iv
Reagovat

Silový duel Joža s Kartáčem by byl pro režii a diváky možná zajímavější? Byla jsem ráda, že se nekonal. Kartáč by asi uspěl. Jožko není rozhodně žádný Herkules – částečně mě napadá jeho srovnání s Mircem a vlastně trochu i s Jánem ze začátku soutěže. No, Ranincova skutečná, nehezká povaha se projevila až postupně. To poslední finále pro mě skončilo velkou radostí. Souhlas s JanouH (72), pokud jde o její příjemný pocit z Josefa, výstižně napsané.

98
Aža
Reagovat

@Jája: jájo to jsi dobrá, já jen viděla jak třepe vejcem, o Kindervejci mě to uniklo.))))) To bylo dobrý……
Myslela jsem, že zkouší esli tam není malé kuře,,,))))) Jak je naivní, asi neviděla nikdy čerstvé vejce.
Už ve farmě 1 byla manekýnka a „prošla – propracovala se“ až na vítěze – ty doby už jsou dávno pryč, dnes je farma drsnější i mezi farmáři.

99
Jája
Reagovat

@Aža: Abych pravdu řekla, já to zaregistrovala až v nc. Pingl Bobo má opravdu hrůzu z těch slepic – žrádlo na lopatě, vodu ve džbánu! (to je chce asi utopit) taky na lopatě a prý ještě tam mají (dát jim čerstvou? nene, všichni se do něj pustili) :DD Dnešek nám slibuje pěknou podívanou v hlavní roli Pingl Bobo. :D

100
Lentilka
Reagovat

“ Keďže nie som farmár týždňa,počítam s tým ,že zajtra som označený za sluhu“, netajil obrovské sklamanie z Petrovho nečakaného rozhodnutia jeden z farmárov. „Tak ja si myslím,že on to berie tak trochu ako zradu a toto nás v podstate ohrozilo“, vyjadrila svoje obavy ďalšia zo súťažiacich.Kto získal tento lukratívny post, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.Aby to boli slová Stana a Evy?

Voľba nového farmára týždňa mnohých poriadne zaskočila.

Topky s.k…

101
Kara
Reagovat

@Lentilka: To by mohli být ti dva. Žeby Petr, když už neodvedl na farmě žádnou fyzickou práci udělal alespoň tento dobrý skutek? To by pak odpovídalo tomu, že skupinka taktiků je už postupně doma. :)))
Vypadá to, že první krok k narušení taktiky je od Petra a ostatní se pak už postarají, aby to dotáhli do konce.
Tak se mně to líbí a těším se na večer. :D

102
Aža
Reagovat

Doufám, že se najde dobračisko, které nás večer informuje.
Je to těžké vydržet a neusnout. Sama se někdy dívám na film i silou a mocí, najednou se probudím a zjistím, že jsem přišla o konec….)))))

@Lentilka: Na TOPku jsem se dostala a přečetla si to.,
V diskuzi, (která tam bývá opravdu drsná) mě udivilo, že o Peterovi mluví jako o Hitlerovi v souboji s Josifem. Na co lidi nepřijdou.
Zlatý Panáček……..

103
Lentilka
Reagovat

@Aža: Na topkách je diskusia drsná aj pri iných článkoch ,ale najlepšie na tom je ,že väčšinou kritizujú tí ktorí to akože nesledujú … Diskutujúci si tam zrejme ventiluju svoje hormóny…

104
milu
Reagovat

@Aža: …jsem Aži noční můra….pokud bude dobré připojení…napíši:-)

105
Skála
Reagovat

@milu: 104/Milu,já také prosím.Předem díky.

106
milu
Reagovat

@Skála: Skaláčku….zlobidlo…to je přece samozřejmost…..snad vydrží spojení….

107
BarBora
Reagovat

64, 68: Jasné, na Dášu som zabudla. Ona ako by bola pre mňa neviditeľná. Na obraze býva často, ale keď skončí svoje preslovy, netušįm čo hovorila. Aj tu keď ju niekto spomenul, až do nedávna som musela chvíľu rozmýšľať o koho ide.

Aža: stáva sa, hlavne že sme si to vysvetlili. Ale nebyť jeho, ten salaš by nestál, to bolo aj pre koňa dosť. Markizáci nemajú zmysel pre súdnosť. Je to hra a nie aby sa tam ľudia dorantali.

108
milu
Reagovat

@BarBora: souhlasím BaBoro….v jednom roce dvě farmy a tak rozdílné….v jedné moc jídla a méně práce…a tady přesně naopak….Nelíbí se mi to a jistě nejen mně….ale co naděláme….já bych si asi také vymyslela plotýnku….:-DDD

109
iv
Reagovat

@milu: 104 – Taky mám dnes v úmyslu dívat se… V noci jsem někdy bdělejší než ve dne.

110
milu
Reagovat

@milu: oprava….BarBorko..

111
milu
Reagovat

@iv: Ivi…budeme koukat spolu….je mi dnes už lépe…měj se hezky…

112
BarBora
Reagovat

@milu:
Hej, minule mali aj žrádelko, aj chajdu. Títo nemali nič a ešte aj počasie sa im otočilo chrbtom. A práca ďaleko ťažšia ako v mlyne. Som zvedavá, koho vyvolenēho nasadia, keď to najhoršie už bude hotovo a bude aj čo jesť. Uložiť sa už budú mať kde.

113
milu
Reagovat

…farmářem týdne je….JOŽKO!!!!!!!!!!!!!

114
milu
Reagovat

a jako obvykle se začaly holky točit kolem Jožka….i Eva….nejvíce Dáša…Stano s Evkou zase kujou pikle….ale Evka už moc nechce,že nic nevychází…

115
Lady XL
Reagovat

Díky za info! Tušila jsem to…. :-)

116
Milu
Reagovat

…sluhové ….nevím…ani v ukázce na zítřek jsem nepostřehla…

117
milu
Reagovat

@Lady XL: byl to také můj typ….

118
Skála
Reagovat

@milu: Milu děkuji.Spokojenost s průběhem.

119
Johana
Reagovat

Stano v ukázce na zítra řekl, že volí mužský duel, bo Evu musí mít na farmě, takže služka Eva a sluha nejspíš Šimon – Jaro a Stano nosili klády.

120
Milu
Reagovat

@Johana: také mi to tak přišlo…..toto rozhodnutí od Jožka se mi nelíbí….ale snad bude ženský duel….holky mají Šimona rády a Evku moc ne…tak doufám…ale je to hodně napínavé…nedovedu si představit Šimona v duelu….ach jo….dobrou noc.,..

121
Aža
Reagovat

Dobře to dopadlo, už od duelu jsem něho myslela. Srdečně se loučili.
Jakým právem ale Stano rozhoduje, že bude mužský duel?
Kdo bude pracovat, když odejdou muži?
A jde se do HAJAN – Dík za zprávu Milu

122
BarBora
Reagovat

Ani nie tak na Stanovi, ale na , Jane som sa musela smiať. Akoby do nej hrom uderil. Peter má nesklamal.

123
Jája
Reagovat

A neříkala jsem, že Cukroušek hraje dál? :))

124
jenkaa
Reagovat

Ahoj vespolek:-) tak jsem zmeškala prvních 14 dni…..na přeskáčku jsem se dokoukala, mno, zatím si pamatuju?
Lenka a Dáša, nejdřív strašná motanice, teď už vím, Eva? čekala jsem to horší…….Anna? To nebude žádné ořezávátko, nejen proto, jak vyhrála duel, něco v jejích očích …….ještě nevím přesně
Muži, Šimon * nevím, blbec to nebude snad, ten pán, co tam trsal na kytáru—asi už je pryč, ten s kokrhelem? Jestlivá se oháněl Slotou – huš, huš…..Jožo, možná trochu zadrhává, ale ….jednoho řezbáře už farma měla, ..zatím nevím, ten velký muž – voják, už je prý pryč? Prosím, abych se chytala, přezdívky? Fakt nelze načíst zpětně komentáře, lepší je se připojit:-))takže děkuji a jup jup do Vánoc:-)

125
BarBora
Reagovat

@Milu:
Jozef bude chcieť mužský duel, tak že Eva ako slúžka a Stano vonku, aby za mužský hlasoval. Tak by to veru mohlo byť. Zároveň musia dokončiť salaš, tam by mu Šimon s boľavou rukou moc nepomohol, Jara bude potrebovať. No, je to ťažké, ale v konečnom dôsledku ide každý sám za seba a Jozef sa tým ani netají. Keby tam ešte obsmŕdal Jano, bolo by to ľahšie, bol by sluhom on. Veď uvidíme.

126
Kara
Reagovat

Petr byl v teleráne. Rozhovor s ním nic moc. Stejný jako byl na farmě. Nemastný, neslaný.
Výhru by přál Lence, Stankovi, Jožkovi.

Včera na konci byl záběr z místnosti kde Stano s někým mluví a táhne těžký kufr. Přišlo mě, že se stěhuje na sluhovské. Ale nepostřehla jsem dobře o co šlo.

127
Milu
Reagovat

@Kara: já si myslím,že spíše tahal kufr Evce….protože na konci v ukázce na dnešní díl prohlásil,že dává mužský duel,že Evu chce na farmě….takže bude asi Eva a Šimon…

128
Kara
Reagovat

@Milu: To je možné, tato varianta mne taky napadla.

129
Wally
Reagovat

V ukázce na dnešek sluhové chybí a v úvodní znělce jsou vidět už 3. týden, :DDD
Nevím, co by muselo vést dámy k tomu, aby daly ženský duel a ohrozily se. Takže asi to bude spíš pánský. A kdo zbývá do duelu? Stano a Jaro. Koho chytnou záda nyní? :DD

130
Eva původní
Reagovat

@Kara: -126- Chtěla jsem se podívat na Teleráno jestli tam ufňukánek bude, ale musela jsem odjet. Takže jsem o nic nepřišla, a jak píšeš, stále stejný nedomrlý i když už je venku. Já jsem ráda, že je z farmy fuč, že se na něj už nemusím dívat. Včera jsem se na F nedívala a nic se tu nepíše kdo nahradí Chocholouše a kdyby se měl vrátit ten lenoch, budu naštvaná. To už raději Chocholouše zpět :-) strašně moc bych ho chtěla vidět v duelu. Překvapil, že dal za FT Jožina, to je jediné za co si u mne Peťánek šplhnul.

131
Milu
Reagovat

@Wally: na znělku většinou nekoukám…..ale sluhy jsem odhadla podle toho,že ani jeden nebyli v záběrech při práci….a co říkal Stano…bylo vidět,že někdo váže prst Jarovi.,..ale myslím si,že zraněného,jednorukého Šimona by měl porazit každý…ale zase jsou tady ti,co jsou aktívní na FB….tedy Šimon jednoho z nich porazí…přestože si nebude vybírat disciplíny???Hm…asi to bude zajímavý týden….
Také je mi divné a nespravedlivé,že odešli 4 lidi a přišel jen Jaro…že by dnes někdo přišel??

132
Wally
Reagovat

@Milu: O Kartáčovi žádné informace zatím nepadly, tak se může klidně vrátit.
Třeba ženy překvapí. Anna už jednou ženský dala a Dáša dřív vyhlašovala, že by Evu jako druhá duelantka brala.
Třeba ti 4, co jim tam přivedou ovce na farmě zůstanou jako noví farmáři.

133
hv
Reagovat

Už jste to tady možná řešili jak je to s vodou na této farmě. Ale ve včerejším díle cca 11:14 je vidět jak Jana napouští vodu do kýblu z kohoutku…

134
Milu
Reagovat

@Wally: ale Kartáč je na Wikipedii stále vedený jako /odstup/…to by se ještě mohl vrátit??Hold si Wally budeme muset počkat do večera….Moižná tedy Dáša vyřadí Evku…těším se na večer…i na ty chlapíky,co vedou ovce…..

135
Dana
Reagovat

Přivedou jim ovce když je nemaji zatim kam zavřít? Klidně můžou přijít i čtyři banditi už tak i bylo. Napřed budou podle mě stavět ten košiar a pak střechu na kolibu nahoře.Od polovičky včerejšího dilu jsem to měla jen ve zvuku, tak moc do detailu nevim co se tam děje.

136
Wally
Reagovat

@Dana: Ona ta ohrada bude asi rychle hotová, je postavená celkem halabala. @Milu: Na wiki to může psát i úplný neznalec. Ale o Kartáčovi se pořád píše, že se neví jak to s ním bude.

137
Jája
Reagovat

@Milu: Jezinka Špulaňu teď nevyřadí – obě ve znělce dělají sýry.

138
Jája
Reagovat

Dokud šel obraz: Betonka na ticíc percent bude FT Stankooo a potom Jožinkooo sem, Jožinkooo tam – hnus baba. Jezinka kam vítr tam plášť minulý týden by Holanďana vyštípala z farmy všemi dvaceti, teď se na něj lepí jako vosa na lízátko. Špulaňa hledá „chodníčky“ a připravuje útok megazbraněmi na záchranu svoji a Pingla Bobo. Všichni se těší na práci, kterou jim přiveze Martinkooo. Hurá, budujeme světlé zítřky. Tohle je první „uvědomělá a budovatelská“ farma souhů a soužek. Chjo :(

140
Jája
Reagovat

Aj Lulina mala frajera. Veru hej, dobre ťa pripravila. Pekný scénar si okopírovala Špulaňa :DDD
http://www.topky.sk/cl/100313/1658527/Zakazana-laska-na-obrazovkach-Markizy–Uz-sa-tym-ani-netaji-

141
Milu
Reagovat

@Jája: ano díky…Jezinka je asi Dáša…ano??…dobrý postřeh….když je nás více….prostě je to fajn:-)

142
Milu
Reagovat

@Wally: ano,zapomněla jsem na to……začíná to být pěkně napínavé….

143
Milu
Reagovat

@Jája: na Jožku se začaly lepit všechny ženy….psala jsem o tom…pořád…Jožko,dělám to dobře???Jožko,z jakého dřeva mám udělat talíře aj….Evka na rozdíl od Jany to řekla ppřed kamerou…že si musí Jožka nějak připoutat k sobě…Jana né…ona by se nepřimlouvala a dělala to nejvíce…

144
INA
Reagovat

Když byl Petr v Teleránu, tak se určitě nevrátí, Kartáč asi ano.Při nočním záběru na Petra před duelantskou chatkou byla vidět první čtvrť Měsíce,to by mohlo být kolem 30.7 nebo 29.8. Při odečtení 2 týdnů Farmy mohl být začátek kolem 26.7. a nyní by už proběhlo 9 duelů. A jestli začala F 15,8. bylo 5 duelů. Podle hlášek o 5 volně pobíhajících exfarmářů venku,to vypadá na začátek v srpnu. Uvidíme ,jestli se dočkáme zimy a sněhu!

145
Milu
Reagovat

@Jája: to bude dneska…v uzkázce bylo jen jak mu to někdo vázal…..není to tak strašné…ale bolí to určitě…naštěstí opět levá ruka…
Pro mne by poslední na farmě byli: Anička,Lenka,Jožko a Šimon…to bych byla moooc spokojená….

146
Aža
Reagovat

Tak a už jsem celá, konečně jsem zhlédla včerejší farmu, :))
Farmář je nový a budou se dít věci, škatule hýbejte se…. nastal ruch jak v mraveništi.
Stano byl nervozní už při čtení dopisu, bylo vidět, že zahlídl dole jméno Jožky.
Jen se mu zkřivil úsměv, myslel že má tutovku na celý týden.
Na dvůr farmy přišli OKUPANTI a vypadá to, že Stano se bude bát vyjít ven.
Slepičky hrdinu křečka dostaly do kolen…..:))) (ale slepice Eva mu zřetelně nevadí.)
Farmáři makají až se z nich kouří, všechna čest. Někdy mi to připadá jako v lágru na Sibiři, samá kláda a rachota.
Vida, tak Stano umí číst, byla tu zmínka, že mu čtení nejde… ale to se stane, že prostě písmenka nejdou do hlavy, jsou na to specialisté.

147
Slávka
Reagovat

Bez Joža by sa sprepáčením ani nevysrali

148
Wally
Reagovat

Já bych z Jozefa zas takového boha nedělala. Práce s dřevem je jeho profese, tak ji rozumí. Stejně jako by rozuměl zedník stavbě,omítání atd. Místo celodenního omílání kdo bude sluha, kdo půjde do duelu je měl vyhnat něco dělat. Práce tam snad mají dost. :DDD

149
Prochor
Reagovat

Mně baví jaké si Špulaňa vzala praktické boty do těžkého terénu. Ty botky se šňůrkama:-)

150
Aža
Reagovat

@Wally: Ale Wali, měli den odpočinku, tak asi ho užívali na vyprání prádla atd.
Hlavně pracovaly tamtamy se zprávami kdo, kdy a jak. Možná by Jožko i zadal práci, ale neustále byl obklopený našeptávačkami. Bylo pro něj nezvyklé, se rozhodovat, raději by asi něco dělal.
Myslela jsem, že odchodem Jana mi už nikdo nebude vadit,. Vypadá to, že Stano mi začíná jít hodně na nervy.
Eva má doma přítele (?), ale on se chová, že už jsou domluveni. (Lula a David) Kdo ví jak to bude.

151
JanaH
Reagovat

Už aby dorazili pomocníci s ovečkami, když se tolik lidí zmasilo.
Všimla jsem si, že Šíma bude opravdu sluha.
Máte pravdu, nejednou se všecky baby točí kolem Jozífka a ťuťu ňuňu, Jožine nedej se! :-D
A vůbec… o Jozífka mám obavy, jak mu FT půjde, včera na ně byl moc mírný na můj vkus a všichni mu do toho kecali, darebové! :-D

152
Slávka
Reagovat

@JanaH: Aby mu nerobili to čo robili Mirovi keď bol farmárom týždňa v 8. sérii. Síce pochybujem že sa niekedy také odporné taktiky ešte v histórii farmy vôbec zopakujú.

153
Fixa
Reagovat

Doporučuji na Hitky.sk přečíst článek – Je nebo není Ján Solárik mafiánem?

155
JanaH
Reagovat

Fixa, Kara: uf, to je partička, radost pohledět. :-D

156
Wally
Reagovat

Šimon jede na kontrolu s rukou, Dáša to komentuje, že je tam nepotřebný a měl by odejít. Sluhové jsou Šimon(potřebuje pracanty) a Evu (jde jí to v kuchyni).
Když se ráno probouzeli tak Eva nespala vedle Stana. :DDD

157
Milu
Reagovat

@Wally: tak dneska to nechám Wally tobě…nebudeme psát dvě…ju??

158
Wally
Reagovat

@Milu: Klidně piš budem se doplňovat. :DD

Stano lobuje za pánský duel, Oslí matce se to nelíbí. Jozefovi se prý líbí Dáša.
Úlohy: 1- střecha a dodělání koliby, v ní ohnišrě
2- komárník – na zrání sýr
3- košiar
4- ? – něco na dojení ovcí :DDD
5- žlaby na vodu pro zvířata + akvadukt
6- napájedlo pro zvířata
7- obít kuchyň prknama
tak úkoly jsou jen 4, asi vše s vodou je jedna :DDD

159
Jája
Reagovat

@Kara: Samí ex, kteří mi nebyli sympatičtí. Ještě mu tam blbečkovi chybí Hujer a Katarína z FHŽ. Njn vrána k vráně …. kde má Mokrou Lulu?

160
Milu
Reagovat

@Wally: mně jen zarazilo,kolik práce jim dal…to se snad ani nedá stihnout….opět chci připomenout nepoměr práce a jídla na posledních dvou farmách!!Nelíbí se mi to….Jožko byl takový …dobře to pojmenovala Jana…že se pod tíhou úkolů ještě zmenšil….hm…nebude to legrace….

161
Milu
Reagovat

…u prvního úkolu se dohadují/dělají kuchyň……Jožka je perfekcionista…ale to tam nejde…nezvládnou to…

162
Wally
Reagovat

Stano je rád, že není FT – je moc práce. Jaro si přiskřípl kládami poslední článek ukazováčku na levé ruce. Šimon:“ vítej v klubu“
Eva se Stanem to prý jen hrají, ostatní jim to nevěří. Jozefovi se nelíbí jak obíjejí kuchyň. Je nervozní, že nedělají jak chce on. Jarovi nechutnají placky se sádlem. Chtěl by ovoce. Eva jim k večeři udělala 6 chodů.

163
Milu
Reagovat

@Wally: Jaro se jim přestává líbit….že není tak silný jak vypadal….že tu ho bolí záda…tu koleno….teď ten prst…Šimon se snaží…i do levé ruky chytá těžší věci….mám obavy o jeho stehy….Jožko si přiznává,že nejde vše jak by on chtěl…..

164
Wally
Reagovat

@Milu: On už se jim začíná nelíbit i Jozef :D

Ono je asi něco jiného dělat s přikleplým prstem ten den a se zraněním starým týden.

165
Milu
Reagovat

@Wally: co se týká síly bolesti tak jistě….ale pokud mu praskne třeba jen jeden steh….no,uvidíme….
to množství práce je asi rozeštve všechny…..podle mne je to nenormální…..na takovou dřinu jim chybí pestřejší strava…ovoce a hlavně zelenina!!‘!!!!
Všem přeji dobrou noc…☼♥☼

166
Skála
Reagovat

@Milu: @Wally: Moc děkuji.Dobrou noc. :-)

167
Kara
Reagovat

@Jája: Neboj, na ostatní fota dojde. Lalika i s manželkou v přátelích měl mezi prvními a už je tam i celá farmářská elita. I s Rezom, Bejdovkou, loňskou Alenkou, Bubicou, Haklovou, atd. :))))
Mokráňová asi ještě nestihla potvrdit přátelství, cvaká určitě další a další selfíčka u některého z oceánů, aby fanoušci na fb nebyli o něco ochuzeni. Až se vrátí, třeba si všimne že jí něco uniká. Kartáč – nová hvězda na farmářském nebi se pak taky dočká. A když už jsou fota s Ferleťákem, tak bez Mokráňky to nepůjde. A bude určitě i foto u Mikiho žlutého ďábla lamborghini. Bez toho by to ani nešlo. To si Jano určitě nenechá ujít. :))))

169
Jája
Reagovat

To je fotka :DDD Kartáč a jeho rašple. Sorry „krásná“ manželka :DDD Na pravé ruce už má zlaté klepeto, ještě na levou a pěkně spojit hrubým řetězem.
https://www.instagram.com/p/BY0gnsxhGzu/?taken-by=jansolarik

170
Kara
Reagovat

@Wally: :))))))))))))))))))))))))) Tak jsem se dlouho nezasmála. To byla rychlost. Jano je třída. :))) Nenapadlo mne že to stihne tak brzy. Ještě se dohadujeme, kdy vypane a on už tak jede. Teď už chybí jen partička Máčeovců. Pár foteček s Romankem v červených kalhotkách a je elita kompletní.
A Farma 9 by měla rychle končit, protože při té Kartáčově rychlosti už určitě tam někde netrpělivě přešlapuje poblíž, aby mohl dodat pár foteček z jeho opuštěné farmy.

Ten kdo vymyslel scénář na show Farma, měl dobrý úmysl, ale asi ani netušil, jaké kvalitní produkty budou z těchto farem odcházet. U Kartáče k tomu stačilo 14 dnů pobytu a celebrita je kompletně hotova. :))

171
Prochor
Reagovat

@Kara: Ha,ha. V partě „hvězd“ už chybí jen uřehtaná Jana, Adam a Hujer:-)))

172
Prochor
Reagovat

@Jája: Vypadá to, že Kartáč se zná spíš s Kotlebou než se Slotou :-)))

173
Kara
Reagovat

@Prochor: A taky Tomino Mayer. :))

174
Wally
Reagovat

@Kara: ten s nima asi moc nepeče. Po skončení byl jedna ruka s Maceovci, ale pak jak když utne a nic. Pár fotek jejich „ćharity“ a konec, zvonec. Asi Romankovi nedal žádné éčko. :DDD
@Jája: Ta fotka je asi dost stará, je tam akýsi húbený. :DD

175
Aža
Reagovat

@Kara: To je šašek – takové číslo nám tu Markíza předložila…:))
Opravdu to vypadá, že na Farmách si dává schůzku jen tato elita, normální lidi by se do takového “ cirkusu“ nepřihlásili. Snad se režie poučí a příště sáhne po lidech, kteří nebudou v tomto spolku. Časem by se mohla snížit sledovanost. Už i takto jsou Farmy dost hanobené.
Na Panáčkovi je výborná spolupráce, sotva jedna nadhodí zajímavost, v cukuletu jí máme všichni na očích…. Díky šikulkám. :))
Také díky Milu Waly za reportáž , ještě jsem ji neviděla.

176
Eva původní
Reagovat

Teda, děvčata, Jájo, Wally, Kara, díky za krásně zpestřené ráno, nádherné fotečky Chocholouše a spol. a Jájo, no comment tvým příspěvkům :-)))))))))))))) Včera jsem něco shlédla, fandím FT Jožkovi, myslím, že už mám svého favorita na výhru, ale nevím jak se mu podaří všechny úkoly splnit. Ještě ani nezačali a je z toho nešťastný. Je to těžká robota, chlapi každý nějakou bolístku a stále čekám kdy přijde „posila“ Chocholouš :-))

177
Kara
Reagovat

@Wally: U Tomina bude asi trošku i problém s přesuny z bodu A do bodu B. Trvalého řidiče nemá a pernamentní kocovina nedovolí řídit.
Diskotéka mu sice jede, ale na přesuny po jiných akcích shánívá dobrovolníky. A ti se vytrácejí. :)))

178
Jája
Reagovat

@Eva původní: Ten už nedorazí. Zřejmě mafián schytal ten tichý vyhazov – že by se opravdu někdo i z Borisů tak zalekl? No vyhrožovat opravdu uměl. Ale když už Borisové tak trvají na dodržování pravidel, měli ho dehonestovat a odmigrovat veřejně. U mě teda za mínus 100 bodů. Uvidíme co nám k tomu řekne Květa až se vrátí do pracovního procesu. Mmch ten její zadržovaný škodolibý úsměv z duelu žinčica mi ještě stále zlepšuje náladu. :)
Pingl Bobo se začíná projevovat jako pěkný nerv. Od zvolení Špulaně má zatemněno v už tak odkrveném mozku – cupydupy vzal jsi mi milovanou hračku-hráčku bude mužský duel, já se nebojím…

179
Jája
Reagovat

http://farma.markiza.sk/aktualne/1887628_lovestory-na-farme-zruti-sa-stano-ked-eva-vypadne
a komentář k tomu:
Miki
takého debila museli v kastingoch ozaj dlho hladať-u nich doma mu ani dieťa nechce dávať-je to pako-ktovie ako to všetko bude pokračovať-ale čakám ,ža si dobré meno nespravia skôr naopak….

180
Aža
Reagovat

Napadlo mě, když se Jožko prohýbal pod návalem úkolů, zda už při volbě FT se Petrovi nenabídla s radou režie.
Věděli co je čeká za práci a že by Stano si neporadil.
Krtek Stano je jak mazlavé mýdlo, stále se lepí na Evu a vnucuje se jí.
Eva se určitě nezlobí, že je středem pozornosti, ale je hrdá, chce ukázat, že si poradí sama

Práce dostávají dle mě velkou porci. Připadá mi, že Markíza vytěžila zkušenosti z minulých farem a tuto partu chce za všechny nejvíc vytížit.

181
Prochor
Reagovat

@Jája: Po přečtení článku je mi jasné, že od Jožky to byl mistrovský tah dát za služky Evu. Přinutil tak svého soka Pingla, který ho chtěl vyhodit, aby tlačil na mužský duel. Tím by se Jožka bezpečně zbavil jednoho z mužských soupeřů v okamžiku, kdy on sám má imunitu . Jenomže já nevím proč Jožku z taktizování nepodezřívám. A také stále pozor na možnost dívčí války když budou mít ženy převahu.

182
Jája
Reagovat

@Prochor: Ta dívčí válka by mi až tak moc nevadila. Je mezi děvčaty až moc velká pohoda. Brzy příjdou ovečky, s nima posila a doufám, že se objeví nějaká „krasavice“ která rozpoutá pěknou bitvu. Zatím je to – nebýt teď chování Pingla Bobo hodně poklidné. :)

183
Wally
Reagovat

Hujer už zblbnul totálně. Ani počítat neumí. :DDDD

🐓EX-FARMAR z reality šou FARMA 8 🐮 Uspešny hrač umiestneny v prvej štvorke!!! 😀😀😀

184
Prochor
Reagovat

@Jája: Já jsem dívčí válkou myslel boj spojených žen proti mužům ( třeba jako rozpoutaly Iveta a Ingrid v Trosečníkovi aby se zachránily).

185
Lady XL
Reagovat

Tak taky přispěji nějakými názory – podle mne je ta love story uměle vyvolaná, spíš domluvená za tiché podpory Borisů. Od toho tam podle mne poslali Evu, aby se tam s někým „zapletla“, jiná „baba“ tam na to není typově… Možná původně měl být pár – model Petr/modelka Eva, holt to ale nevyšlo, tak se chytil Stano. Oba z toho mají prospěch a Stano navíc bude mít najednou reputaci svůdníka – haha. Tak proč by nešel do hry na love story. Může otlapkávat, tisknout se, co je mu prostě dovoleno. Venku by si ho taková Evka ani nevšimla… Dokonce jsem měla jednou pocit, že se trošku prokecli, když je brala kamera a něco probírali. Prostě na mne to v tu chvíli udělalo dojem, že si právě schvalovali taktiku, jak dál…. Jožko podle mne dopadne – teď – jako minule Mirec, kdy to taky nezvládl, protože od všech chtěl všechno a precizně a zároveň je nedovedl dobře rozdělit. Zbytečně se nervuje. Navíc. ta rádoby pohoda stejně skončí, jako ostatně vždy. Přichází ponorka, vyčerpání z práce a nedostatku jídla.
– děkuji za vaše komentáře, teď moc nestíhám ani vidět zpětně díly, tak čerpám teď info od vás tady :-). Díky Wally, Milu a ostatní za on-line reportáže !! Snad to budu moct někdy oplatit… :-).

186
iv
Reagovat

@Wally: 183: No jasně, čtvrtá skončila Vlaďka. Hujerův Fb jsem sice viděla, ale tohle a jeho páté místo mi uniklo. Máš skvělý postřeh:)

187
Sova
Reagovat

Príde mi spojenie Vychoňara so Špulaňou umelé. Jemu hučí dolu“ a vybral si zašnúrovanú odhalenú nohu, nech je úžitok dvojnásobný – taktika aj keks s povoľnou.
Percento ranených či chorých prekračuje limit únosnosti.
Kartáč je magor, keď sa vychvaľuje a necháva fotiť s pochybnými existenciami – tým dokazuje, že k nim nepatrí. Kokošatý chválenkár, čo má dlhy aj s tou jeho chameleónkou viac ako 2,5 tis éčiek len na SP. Výhrou si chcel poplatiť, čo je kde dlžný. Ako Šárka Rácová. Jej tiež dlhy rástli, kým muž aj syn hádzali bobáky do automatov.
Očakávam banditov. Sama neviem, čo si od nich sľubujem, ale cítim, že s nimi príde iný rumrajz.
Do tejto šou sa hlásia len podivné existencie, vieme všetci. Občas sa mihne niekto normálnejší, pracovitejší, Jožo taký vyzerá. Okolo jeho chalupy chodím, zatiaľ som ho nevidela. Asi je ešte na F. Kúpil ju nedávno, nič veľké ale s bazénikom, aký-taký dvor, slušné zariadenie. Pred ním stojí auto – zrejme jeho. Žiadna stará hrča. Jožko nebude z tých, čo majú finančné problémy. I tak mu výhru želám, ale zrejme skončí ante portas.

189
Eva původní
Reagovat

@Jája: Jak jsem vojáčka sledovala, tak postupem času jsem si říkala, že k tomu dojde. Zalíbil se mi, bohužel jen na první pohled. Je lenivý a i nešikovný. Když vylezl od hospodáře z traktoru, farmářům – chlapům, spadly brady, zdálo se, že umí a že je nepřemožitelný. Co se z něj vyklubalo je očividné, no škoda, mohl zabrat a udělat kus práce na farmě, což by mu jen prospělo, vyšel ze cviku a je obtloustlý. Květa ať už konečně vyjeví jak Chocholouš „trpí v bolestech“ a bohužel se na farmu nevrátí :-)) Kdo přijde místo něho, že by fakt Peter??? No, fakt fraška …

190
Aža
Reagovat

@Jája: Takoví chlapci jsou zvyklí dřít hodiny v posilovně, viz z minula Davida, Roman a j. V práci chytí leda bolavá záda a úrazy.
Strava musí být kaloricky vyvážená, aby rostly svaly , Asi se vojáček přecenil s účastí
na farmě.
Většinou i minule ty chlapce z posiloven práce moc nebrala.
Zdá se, že tato farma bude jako přes kopírák po farmě 8.
Jeden šikovný mistr truhlář a deset poradilů, kteří mu do práce kecají a jsou chytřejší nad něj.
Mám dojem, že podle nich by stačilo jen pár hřebíků a kladivo, šup šup a je hotovo, rychle od toho. Hlavně at je toho hodně splněno, at jsou mince. Stejně se to za chvíli zboří. Uvidíme, jak dlouho Jožka vydrží ten tlak.
Už toho má asi dost, a to ještě nezažívá takovou šikanu, jako Miro……

191
Jája
Reagovat

@Eva původní: Taky se mi tak zdálo, že by mohl notně rozvířit vody a skutek utek. Aspoň vystrašil Kartáče a Holanďan to dokončil oznámením „mezi námi děvčaty“ že Cukrouše si nevezme. Škoda, že asi neuvidíme souboj dvou špekounů – Vojáček v. Pingl Bobo. :(

192
Dana
Reagovat

Nebojim se ze by se Jaro neuměl flákat.Jde mu to hezky.Klidně se vydrží jenom koukat.Stejně dostali úkolů navaleno tolik aby to určitě nestihli.Přesně nastavený tak, aby byl stres.Normálně by si to farmář rozdělil tak, jak je to nebo neni důležité.Standa je z Evičky úplně mimo.Ten to myslím nehraje.Letošní chlapská osádka farmy je teda nešikovná vic jak dost.Je vidět jak jsou asi zvykli doma něco dělat.

193
Slávka
Reagovat

@Aža: Myslím že Jožko šikanu nezažije. Ale môžu tam byť isté vzbury. Rozmýšlam ale jak by sa asi zachoval Jožo keby zažíval to čo Miro. Či by ho to zložilo alebo by to vydržal.

194
Lentilka
Reagovat

@Kara: Mokrá Lulu zrejme ešte hľadá kľúče k indíciám v pevnosti Boyard …😁😁😁

195
Wally
Reagovat

Jaro není žádná „vymakaná rampa“, ale normálně tlustý vysloužilý voják. Navíc líný a manuálně levý.

196
Milu
Reagovat

@Wally: ..souhlas….a nejen že klame tělem,ale i úsměvem a milýma očima…takový medvídek na hraní….bohužel ne na práci:-(

197
Milu
Reagovat

…farmáři….není o čem psát….Jožko maká a dva ostatní chlapi nedělají skoro nic…nejméně Jaro…unavuje ho teplo…ženy se snaží….

198
Milu
Reagovat

Jana s Dášou kujou pikle…už Šimona odpisují a bude jim za ním smutno….a Ti dva tlusťoši leží a válejí se…fuj…!!!!

199
Wally
Reagovat

Jdou na kolibu. Josef vypadá jakoby nevěděl co má kdo dělat. Sluhové poklízej zvířata. Slepice jim lítaj po lese a snášejí tam i vejce. Vidět u práce jsou vidět jen ženy a FT. Jaro nedělá, bolí ho záda. Řeší se 1, duelant, Anna nechce mužský. Šimon krotí Evu ve vaření, že musí šetřit,

200
Milu
Reagovat

…na Jara už nadávají všichni…Evka má žaludeční problémy…asi t mouky…bude mít dietku…..
Na Jožku je toho moc…nezvládá plánky….Anka a Lenka dělaly zbytečnou práci…..
Chlapi spěchají dolů…ženy se zlobí,že ještě mohli všichni pracovat….

201
Wally
Reagovat

Sluhové nesou polévku a vodu nahoru. Jaro je dobrý myslitel a raditel, ale ani hřebík nezatluče. Jozefovi to moc nejde. Dělá chyby a vyčítá to druhým. Lenka s Annou chtějí dodělat práci, ale FT jim nařídil, že končí. Na volbu 1. duelanta Květa opět nepříjde.

202
Milu
Reagovat

…koukám jak vykopaná myš….Kvetka ani na volbu duelanta nepřišla….Jožko volbu řídil…ale to je už ukázka na zítra…..jak to ukončit….každý jeden je na…ný na druhého….

204
Wally
Reagovat

@Milu: Jen Euka s Stanom jsou jak dvě máčatka :DDD

205
Lady XL
Reagovat

Děkuji komentátorkám :-).

206
Milu
Reagovat

@Wally: joooooooooooooo…i polívčičku mu přidala…..co je s Kvetkou???Že by dovolená….nemoc??
Jaký tento týden tipujete duel??Já asi pánský a Šimon porazí Jara…ten se asi nechá porazit…vyloženě ho to na farmě nebaví…nechce se mu dělat…a vedra budou hrozná….tak dobrou noc…☼♥☼

207
Milu
Reagovat

@Lady XL: rádo se stalo Lady:-)

208
INA
Reagovat

Dobré ranko! Ani přítomnost kamer nedonutila ty dva lenochody Jana+Jara / Hurvajs + Golém/, aby alespoň předstírali, že něco dělají! Přidáním titulků nám pomáhá rozluštit, co vlastně huhňají. Ale proč jen někdy??? Eva teď zatím nevypadne, protože ve znělce dojí ovci. Ženský makají, chlapi se válejí!!! Hezký den!

209
Lenka
Reagovat

@Kara: Tomino, byl přece jen trochu jiný level. Byl inteligentní a přitom i pracovitý a ještě dovedl pobavit.

210
Lenka
Reagovat

@Kara: Tak o tom nevím. Rozšiř mé obzory, já ho měla docela ráda.

211
Lenka
Reagovat

@Slávka: Víš, já si myslím, že Miro sklízel, to co zasel, když si vzpomenu na jeho chování při nástupu na farmu, je mi zle. Téměř celou farmu jsem si na něj zvykala a abych byla upřímná, nezvykla. Byl to stejný psychouš jako Hujer.

212
Wally
Reagovat

@INA: Ve znělce je i Šimon jako sluha. Takže to je z tohoto týdne. Že by oba sluhové byli i příští týden je asi nepravděpodobné. :DDD

Ale myslím si , že asi bude pánský duel a Šimon se vrátí. A kdo bude dělat pá,pá? Tipuju Jara.

214
JanaH
Reagovat

Já Borisům tleskám za moc moc pěkně natočený díl. :-DDD

Dva povaleči golemové, príhovory na kameru, Jozífek coby motorová myš, která je všude a nikde a současně menežr na baterky, lávstory a vrchol díla konflikt o prdu…
Vzhledem k tomu, co bude následovat, to musí sedět, no ne? :-D

215
Wally
Reagovat

@JanaH: Ještě by nám tam mohli vrátit Kartáče. Já bych se nad ním masochisticky kochala klidně do semifinále. Až by ho vyřadili sami farmáři. :DDD

A dnes je začátek 21.40 !!!!

216
iv
Reagovat

@Lenka: No, Hujer a Mirec se pro mě lišili hodně, nesrovnávala bych. Letošní Farma je divácky míň adrenalinovaná, až na ty pracovní úrazy. Jsem vděčná za pohodové díly. Stano pingl – „Mazlavé mýdlo“, se mi protiví, všichni se drží statečně. S množstvím náročných úkolů to režie a Martin přehání – jako už mnohokrát. Kvetka se neúčastnila natáčení, po tolika letech Farmy, tuším, poprvé?? Respektuju to, nejsme roboti.

217
JanaH
Reagovat

@Wally: ti vlezdoprdelkové by ho určo posunuli do finále. Aby taky patřili mezi „elitu“ a měli fotočky na Insta. :-D

@iv: nepřítomnost Kvetky má jistě závažný! důvod a nejspíš nám bude čoskoro dramaticky odtajněn. :-D
Co se úkolů týče… Borisové někomu naloží, aby znemožnili a my pak mohli vidět, jak Fénix povstane z popela.

218
Wally
Reagovat

Jelikož se začalo natáčet nezvykle brzo, tak je Květka na dovolené. :DD
@JanaH: Ono by jim to třeba časem došlo, kdyby viděli doma pár dílů :DD

219
Eva původní
Reagovat

@Jája: Práce hodně, valibuci Jaro a Stano jsou v tom hicu líní jak prasata, ženský se sice snaží, ale nestíhá se nic, proto je puntičkář Jozef dožraný na všechny. Ani se mu nedivím. Jako FT se chce pochopitelně zavděčit hospodáři, ale to by tam museli být na práci jiní machři. Vojáček, valibuk Jaro mě zklamal moc a to jsem si bláhově myslela jak bude makat a ve stodole při duelech disciplíny zvládne jednou rukou :-)))))

220
Slavka
Reagovat

@Lenka: v tomto s tebou suhlasim ze si za to mohol sam. Ale oznacovat niekoho za psychopata bez toho aby si ho dobre poznala je dost prehnane. Nevies preco sa tak spraval. Mozno to len hral alebo si len potreboval zvyknut na novych ludi. Je to svojsky clovek ale urcite nie zly.

221
Lenka
Reagovat

@Slavka: @Slavka: netvrdím, že psychopat je, pouze že se tak chová. A myslím, že tu jsou mnozí častování podstatně silnějšími slovy, tak se tolik nečil.

222
Jája
Reagovat

@Lenka: Já jsem taky ze začátku říkala poměrně hrubě, že je hráblý. Že buď se tak narodil nebo je to poúrazový stav. On byl ale takový vlk samotář a zcela zmatený z té hromady lidí. Dlouho mu trvalo, než si zvykl, že není sám. Pozor tímto ho vůbec neomlouvám, ale vím co to je alergie na lidi ve větším množství než dva. :D

224
Lenka
Reagovat

@Jája: @Jája: Mě se Eva líbí, hraje svými zbraněmi, o lásce bych v jejím případě nemluvila. Asi to je faleš, ale probůh, o tom to je ,toto není hra, ale reality šou, zakončená jistou sumou. Kdo nejvíc intrikuje, lže a podráží ten má větší šanci. Tady s čestností a pravdou daleko nedojdeš. Uvědomíš si to zřejmě až se v tom kolotoči octneš a slabší povahy to prostě nedají. Možná Petr byl ten případ a Jaro, ten asi přemýšlí, jak co nejdřív zmizet bez ztráty dobré pověsti. V této řadě je většina ,normálních lidí, proto je tak trošku nudná. Jsem zvědavá co vymyslí borisové, a čím rozčeří tyto poklidné vody.

225
Sova
Reagovat

Kvetuša nechodí, pečie bábovku, za čo dostane dvojnásobný honorár.
Všetci akoby na objednávku vyrábajú nezáživné rozhovory.
Komu sa chce, píli a nosí drevo, komu nie, nepíli a nenosí drevo.
Betonárka ocmúľava oslov (veď pekné od nej).
Špulaňa s Macom sa venujú obchytávačkám, miestami pripomínajú Betonárku s oslom.
Až sa mi žiada vidieť a počuť Kartáča v akcii – zlé znamenie…

226
Aža
Reagovat

@Jája: Miro byl originál od samého začátku a každý si mohl přebrat co si o něm pomyslí.
Dopadlo to tak, že nakonec většina ho pochopila a drželi jsme mu palce. ( zvláště proti Lulinčinu Davidovi). Byla to povedená story ve farmě osmičce.
Šíma se mi líbí čím dál víc. Má vtipné hlášky, Jakpak by to dopadlo, být ve sluhovském v noci křeček Stano s Evou…… dostali by se vůbec k plotně?
Vypadá to, že tu máme dvě cukrujíci dvojice. Ještě oslík a Jana..:))))
Jarovi spadla aura. Přemýšlím, zda nebyl domluven s Borisy o krátkodobé pomoci na farmě,

227
Aža
Reagovat

Zdá se mi, že výkresy jsou hodně složité pro Jožku, natož pro laiky.
Martin podá vysvětlení hop hop a Jožo makej.
To je pane pohled na válející se hroudy masa ( špeků ) u mužů, kteří zhroucení odpočívají.
Mazlavka mýdlo ožije jenom když se může nalepit na Evu, jako vosa na med….)))
Peřeju lásce ve všech podobách, ale tahle umělina u tak odrostlého chlapa je přeslazená.
Omlouvám se všem, kteří této story věří, že je pravdivá.
Jaro si sjednanou práci odvedl a nyní se jen hledá důvod jak šikovně odejít z Farmy.

228
Jája
Reagovat

@Aža: S tou krátkodobou pomocí je to docela možné, jenže ubožák netušil, že bude muset makat jak barevný a ještě k tomu za tři (dědula, Cukroušek a slizoň Kartáč). :)

229
Jája
Reagovat

Ono je úplně jedno kdo koho a komu co olizuje, horší je se na to dívat, To raději kopu intrik než jeden špekoun zaléhající vosu, případně bába křížící osly s prasaty pomocí tělních tekutin. Už aby borisové vymysleli na ně těžký podraz – a tentokrát jim nebudu nadávat. :)

230
Jája
Reagovat

@Jája: Mělo tam být „svých tělních tekutin“

231
Dana
Reagovat

Snad jedině aby jim tam strčili pár lidí o kterých hned nebude jasné co jsou zač, hned se nehrouti, nezvraceji z dřevěných lžiček a hned si nezpůsobí úraz.Jozef sice zručný ale organizátor žádný a už i chytá nerv.Ti dva zbylí tlusťoši jsou líní, že veš je proti nim úderník.Ocucmávačka oslů a prasátek to je teda síla.Eva je docela normální když neni nablízku slizoň.Nejnormálnější se mi jeví Šimon a ta Anna.

232
Slávka
Reagovat

@Lenka: ako ja sa ani moc nerozčulujem, ale viem čo to je cítiť sa divne medzi novými ľuďmi vo väčšej skupine. Máš pocit že ti nerozumejú a ty nerozumieš im. Ja len viem aké to je keď si sám proti všetkým a ludia ti lezú na nervy. To ako sa správal bola asi jeho obrana. Nedôveruje ludom. Je zvyknutý pracovať sám a väčšinu času asi trávi sám so sebou v dielni. Keď sa taký človek dostane medzi nových ľudí, môže to dopadnúť všelijak.

233
ivanecka
Reagovat

Květka byla první týdny v srpnu na Krétě.

234
Prochor
Reagovat

@Dana: Mně se začíná čím dál víc líbit Lenka. Třeba jak naposled prohlašovala že chce Josefovi pomoct jak jen bude moci a taky se snažila a makala.

235
Milu
Reagovat

Ještě k Mírovi….stála jsem při něm od začátku…jen jednou mne naštval…ale k tomu,co napsala Jaja…podle mne nemohl mít obavy/fobii/ z mnoha lidí…to by se po výhře nechoval jak se choval….veselý,fotil se s fanoušky…Podle mne to vše jen hrál….k tomu uměl pracovat….a proto vyhrál….Těším se na večer…ukázky,jak se Jožko usmívá a směje v čele stolu se mi líbí….hezký večer a dobrou pohodu…☼♥☼

236
Milu
Reagovat

@Prochor: Lenka se mi líbí od začátku….ještě k ní Anička,Šimon a Jožka….

237
Wally
Reagovat

Podle mě je Miro nadprůměrně inteligentní. Ze začátku asi hrál vabank, když ze sebe dělal pošuka, ale vyplatilo se mu to. Hujer ze sebe zas dělal inteligenta a jeho psychopatologie se pobytem jen prohlubovala.
Jozef sice se dřevem dělá, ale pochopit jakýkoliv plánek je nad jeho síly. Takže tam je defakto taky nanic. Jeho plus je asi preciznost a z toho vyplývající pomalost.

238
Jája
Reagovat

@Wally: Neřekla bych, že pochopit plánek je nad jeho síly. Ale už jsi někdy zkusila, teď to trochu přirovnám ke stavebnicím př. letadla, lepit tři letadla, každé jiného typu najednou?

239
Aža
Reagovat

@Wally: Ano Miro byl zajímavý týpek a není divu, i když už F 8 dávno odezněla, stále na něho myslíme a srovnáváme. Nebylo by zajímavé přesadit Miru mezi tuto partu lidí?
Vzpomínám jeho lopotu s podlahou a vzdorem ostatních. I my v diskuzi jsme byli dost rozhádané.
Jožo by si poradil s plánky, kdyby měl klid a čas na práci . Jedni líní, druzí žhaví do práce, ale marně, neumí nic. Ale hlavně o tom je systém na farmě —– ztrapnit se.
Jak už je psáno nahoře – schválně dostanou hodně úkolů, aby byli nervozní a nic se nemohlo splnit.

240
Aža
Reagovat

Nesmíme zapomenout, jak by tu byl platným farmářem Janko. Tentokráte by asi sklidil více uznání a nešel tak brzy domů.
Mohl by si tak napsat hodnotnější vzpomínky na farmu……..:)))))))
Ovšem, za předpokladu, že by nerozmnožil pacienty z Nemocnice na kraji lesa.

241
Skála
Reagovat

Milu,Wally,prosím,napište,co je tam nového.Díky.

242
Milu
Reagovat

@Skála: Skaláčku….vařím a jen poslouchám….nic nového…všichni se snaží…teď volí 1.duelanta…..Kvetka není…volbu vede Jožko….

243
Milu
Reagovat

…v dopise od Kvetky byla otázky…který sluha je lepší….vyšlo to 1:1…a také,co mají k FT….hodnotí jeho pracovitost…ale neumí rozdávat úlohy….

244
Milu
Reagovat

další otázka….jestli získají 50 mincí….pochybují….

245
Milu
Reagovat

1.duelant je Šimon…ženský dala jen Jana a Anička….Jaro machruje,že Šimona dá….že Šimon je zraněný….hajzlík!!!

246
Milu
Reagovat

Evka se Šimonem uklidila…vyzdobili kuchyň květinama…Jožko ji pochválil

247
Skála
Reagovat

Jájo,zásilka připravena k odebrání. :-)

248
Skála
Reagovat

@Milu: Milu děkuji.

249
Milu
Reagovat

@Skála: já nevím…ale dnes opravdu není o čem psát….dělají ten žleb….pomáhá i Šimon…táhne si to za provaz….
…přišel Martin…neměli skoro nic…ale tento týden by se to nedalo stihnout….a Martin se ještě směje…ale je pravda,že organizace práce je velké mínus!!!Bohužel….

250
Jája
Reagovat

@Skála: Už tam řádím :D

251
Milu
Reagovat

@Skála: rádo se stalo….hezký zbytek večera….☼♥☼

252
Wally
Reagovat

Dnes večer jsem prohrála boj o NB, takže ve zkratce.
Všichni celkem dělali, i Jaro se celkem snažil. Stano dělal ohniště v kolibě. Sluhy Jozef povolal nahoru, celý den ani nevařili, ani se nestarali o zvířata. Večer je propustil opět dolů. Eva tam byla naprosto zbytečně, k ničemu ji nepustil. Všichni si stěžovali na jeho organizaci. Volba sluhů byla popsaná. Stanovi nebyla po chuti volba Jany a Anny. Jestliže bude FT je Jana služkou. V pátek na kolibě makaj ženský a jde jim to velice dobře. Chlapi dělají akvadukt, ty to ale umějí okecat jak to bylo náročné. V ukázce přišel Martin a přihnali jim ovce do ohrady, kterou nikdo nikdy nestavěl. No zázraky se dějí v dolinách.:DDDDDD

253
iv
Reagovat

Jen doplním ke 252: jeden záběr na (asi) bandity přicházející spolu s ovečkami

254
Slávka
Reagovat

@Aža: Veľa krát som rozmýšlala nad tým čo by bolo keby Miro bol súčasťou farmy 9 :D Tu je omnoho viacej roboty s drevom. Miro by mal čo robiť teda ak by ho k robote pustili :D. Na Mira sa nedá zabudnúť. Rada by som znova videla jeho ksicht v tv :D

255
Kara
Reagovat

http://farma.markiza.sk/aktualne/1888037_jano-na-farme-definitivne-skoncil-prichadzaju-nove-posily

Je tam i video z dnešního telerána . Ten Jano je neskutečný v-l. To se ani nedá posluchat, aby se člověku z něj neudělalo špatně na zvracení. :(((((

256
Milu
Reagovat

@Kara: díky za info…Jano se dá opravdu přirovnat k Hujerovi….a jinak,ti,co dohnali ovečky jsou opravdu noví farmári…mají mikrofony v pytlíku na krku….já si myslela,že příjdou sami muži,ale jsou tak dvě pěkné ženy….hm…

257
Dana
Reagovat

Doufejme že si hned něco neudělají ti noví.Tohle nikdy stará osádka farmy nevitá.Největší práci na začátku odedřeli a teď přišly nové síly které i možná vědí co jsou ti původní zač.A oni o nich nevědí vůbec nic.
Jinak co se týká té ohrady pro ovce, děvčata to tam stloukaly dohromady a měly to na zemi položené na sobě.Takže to co v tv vidět nebylo maximálně někdo sestavil dohromady si já myslím.Teprve teď začnou mit sluhové spoustu práce.Dost zvířat a vařit se zase bude pro hodně lidí.Pokud tedy bude z čeho.Bez Kvetky to není ono, chybí tam ten emocemi nabitý výslech kdo s kým a kdo co o kom.Tak snad se po návratu Kveta na všechno vyptá do největších podrobností.

258
Kara
Reagovat

@Milu: Já jsem ty nové viděla 3 ženy a 1 muže.

Tento týden, když jim Martin naložil tolik těžké chlapské práce, tak tu posilu už měli mít, alespoň 1 chlapa místo Jana.

260
Kara
Reagovat

@Wally: Máte pravdu i s Milu, dívala jsem se na upoutávku na dnešek až po tom co bylo v teleránu a tak mne ten Jan rozčíll, že se mně asi zamlžily oči. :)))))

261
Wally
Reagovat

@Kara: Mně se zamlžily smíchy z těch dvou šašků.
Nebýt té těžké cesta na Farmu tak by tam Drsný Ujo určitě ještě byl. A běhal by jak čamrda z kuchyně ke kolibě.
Kartáč je světový unikát, za 12 dní zhubl 10kg a má zlomenou ploténku. :DD
Škoda jich mohli ještě pobavit, co by z nich vypadlo za perly.

263
Jája
Reagovat

@Wally: Dědula by zaparkoval na půl cesty ke kolibě a tím by to zhaslo.
Je tady na diskusi nějaký lékař? Já mám totiž pocit že se zlomenou ploténkou musí člověk neustále ležet v klidu na zádech – alespoň tak skončila jedna cyklistka po sešupu z Prašivé s naštíplou ploténkou. Hm nevím, možná lékařská věda už raketově postoupila.

264
Wally
Reagovat

@Jája: Ploténku si nemůžeš zlomit. Maximálně může prasknout. A on to tam zopakoval dvakrát. Klidně s prasklou může chodit, ale bolí to.

S Alenou to je teda zpravodajský expres od Markízy. Před 6 hodinami dávala vysmáté fotky na FB. :DDD

265
Wally
Reagovat

No ty kokso :DDDD To nevymyslíš.

Alena Lehotska
1 hod · Ban Pru Nai, Phangnga, Thailand ·
Pozdravujem mojich neprajníkov z Thajska,kde ako už viete, sa mi stal úraz. Ďakujem aj za omšu,ktorú chcú dať niektorí odslúžiť.

267
Dana
Reagovat

Tsss.Ať je ráda celebrita.Normálně by si na ni nikdo ani nevzdechl a teď i omšu by mohla mit.Komu z nás se to poštěstí ještě za života.

268
Jája
Reagovat

@Wally: :DDD Co takovým odepsat na ty jejich stupidní komentáře :DDD Dobře jim …:DDD

269
Slávka
Reagovat

nikdy som nemala rada keď na farmu prišli nový ľudia. Zvykať si na ďalších ma teda nebaví a vždy lutujem starých farmárov. Najviac si toho odmakali a tí nový prišli vždy doslova na hotové.

270
Ajda
Reagovat

Zdravím všechny :-)
Využívám prodlouženého víkendu, proto se můžete stěhovat už dnes od 20h do nové komůrky a dál diskutovat o probíhajícím duelu.

271
Sova
Reagovat

Ľudia s prasknutou platničkou spravidla udávajú neznesiteľnú bolesť aj bez roboty. Jano je rarita. Alebo mu infúzie tak zázračne pomáhajú že je vlastne zdravý. 12 dní a 10 kíl je uňho normálne, U každého normálneho človeka by to bolo považované za žart.
Šok z toho, že búdúbaba skončila na vozíku má určite celá Slovenská socialistická republika vrátane Českej a Thajskej. Ako ju poznám, je celá vyhepená, že sa o nej zas píše. Svojim správaním a klamstvami si narobila nepriateľov asi ešte viac ako Hujer, tak nech sa nečuduje, že sa k nej ľudia vyjadrujú negatívne, dokonca jej to prajú a odvolávajú sa na karmu.

272
Jája
Reagovat

A víte co by se mi strašně moc líbilo? Kdyby s ovcema přišel frajer Špulaně. :DDD
To by frčel jeden ženský duel za druhým. :DDD

273
Milu
Reagovat

@Sova:Nemyslím si, že Alena je tak zlá jak píšeš, zvolila si jen špatnou taktiku a je pravda,že lhala, ale později byla super, byla s ní legrace, byla super i ve finále. Já si ji ke konci oblíbila. Hezký večer.
Všímej si, jak jsem se snažila přesně podle tvých přání :-)

274
Milu
Reagovat

@Jája: chiiii…to je asi nereálné…ale byla by to sranda!!!!

275
Kara
Reagovat

@Sova: Máš pravdu Jano je rarita, pokud se mu zlomila plotýnka. Ta je u běžných lidí a tvorů vazivová tkáň. Pružná. (nebo něco jako gelová hmota). Není to kost, aby se zlomila. Plotýnka vyhřezne a tlačí na nerv. Záleží na tom, kolik mm. Pokud málo, stačí kapačky, pokud je to hodně mm a nepomáhá jiná léčba, tak se operuje, aby se utlačovaný nerv uvolnil a neodumíral.
To, jak Jano svižně vykračoval k sanitce, nebo dnes pohodlně seděl v teleránu, navíc podle fotek, co stihl po odchodu z farmy nacpal na net i dost cestuje. A to nikdo s vyhřezlou plotýnkou nezvládne. Pokud by to bylo k operaci, tak nejde sedět, stát, chodit a už vůbec ne cestovat. Bolesti jsou kruté. Jen cesta k dotorovi je utrpení.
Culí se do kamer i na fotkách a hraje na city fanoušků. Pokud nějaké má.

276
Milu
Reagovat

Zdravím…Martin přijel…byl moc nespokojený…ani jedna úloha nebyla splněná….dostali jen 15 mincí….nikdo se neozval…neprotestoval…Stano se zachoval jak podrazák…ne ped Martinem…ale jinak on za nic nemůže….nemám ho ráda!!!!!!

277
Sova
Reagovat

@Milu: Ja som Alenu nemala v láske pre jej klamstvá a stavanie sa do pozície najmúdrejšej. Jej humor mi tiež nič nevravel. Keď som si prečítala, že od nej ušla dcéra v 16-tich(!), tiež to o niečom svedčalo – minimálne o tom, že u nich/nej všetko v poriadku nebolo, že mala iné priority ako venovať sa rodine, deťom, budovať si s nimi vzťah.
Inak si zlatá, že si mi dovolila plynule čítať, je to od teda ohľaduplné :). Myslím to vážne a úprimne.

278
Sova
Reagovat

@Kara: Veď to, Kara, že by sa správal inak, ak by bola pravda, čo povedal. Jemu išlo iba o zviditeľnenie, nič viac, chce byť ďalšia pseudocelebrita, dôkazom je to, s kým sa necháva fotiť. Chcel zostať trochu dlhšie, vedel, že na výhru nemá, ale Jarova prítomnosť ho odrovnala. Poseroutka.
Správal sa neznesiteľne a je dosť možné, že mu štáb naznačil, že prekračuje medze a môže mať problémy kvôli nátlakom, ktoré na ostatných vyvíjal. Veď jeho iné nezaujímalo, iba nátlakové jednanie. V tom je jednotka. Lenže vďaka tomu po ľudskej stránke zlyháva. Verím aj v jeho dobré vlastnosti, ibaže ich neúprosne potlačil tým, čo na farme vyvádzal.

279
Jája
Reagovat

Chjo, to je teda výpomoc. :(( Farmáři mohou být v klidu. Tahle sestava je těžko ohrozí a že by notně mákli o tom pochybuji.
http://www.topky.sk/cl/100313/1659307/Na-markizacky-statok-prichadzaju-novi-farmari–Medzi-odvazlivcami-aj-frajer-znamej-slovenskej-spevacky-

280
Milu
Reagovat

…měla jsem tady dceru a tak nestihla psát…..přišli 4 noví…dvě ženy a dva chlapi….mají 70 oveček…dluhové spali při ovečkách….musí dojit a nestihají….čím dál více se mi protiví STANO….humus….

281
JanaH
Reagovat

@Milu: milu, přestěhuj se nahoru. ;-)

282
Milu
Reagovat

@Sova: zase se budu snažit, ale píši moc pomalu a ještě musím tečky mazat. Víš,já se o to, co mají doma většinou nestarám, všude máme něco. Nikdo neví, co tam bylo ,jak se chovala dcera.Já ji zpočátku také neměla ráda, ale potom si mne získala. Ale je to věc názoru.Jsem ráda, že jsi spokojená :-)

283
Sova
Reagovat

@Milu: Nerozumiem, prečo musíš bodky mazať, podľa mňa ich zbytočne vkladáš, aj preto by si nemusela s nimi, ušetríš si chorú ruku. :) Ale nechám to na teba.

284
zuzna
Reagovat

farma 9 sú dorby a ma sa je to penka a ja som cela na farma alebo mame dom ma a farma ma cela som ta a ma školu v nova baňa desa a v dospelý a ma sa a som a farma je bola som na farma a aj na a komentár a zuzana zo mesto a farma je pera ma som rada že a farma je penka a farma a ma dom a je zelena a zelena a ma rada aj a už a ma rada farma a rada a sen a ma ma zuzana farma a zuzana mesto a je ni penka a na teba a ma rada a sen sa ma a sen a farma a ma rada a si ma rada farma a ma rada sen a rada a mať rada a na teba ma rada a farma a ma rada a ja a za a mať rada a ni to a ni to je penka a ni a ja si to farma je penka a ja a ma rada pesa ma rada aj ja ma dom ma môj mama ma a pesa ma a ma jazvec a maco a ona bola na chata a už je a penka farma ma a ja si ma rada a ni a rada a to že sa a zuzana ma rada a ma zuzana je ni a rada a ja ma rada a farma je penka a hať cela na farma a ma som a je to o teba penka a ni to je rada a sen sa cela dať na farma a ja ma je rada a ni to na dať a na farma a to je to a ja a je ni to a rada a ma rada a ma na farma dať a ja som cela mať 500 000 cela na ruke a aby sa ni môj mama a aby sen moli mať ja nova života a ani nem a zuzana a je to penka a ja mať na ruke a ma rada som cela mať na ruke aby som mala mali a som cela na farma si to aby mať a sen ma nedal ta či sen a zuzana a čo je to ni som cela sen a ta ni to je a ma rada pesa a ani ma maši rada ta čo a farma je pera mesto penka a cela som to ten a ta ni je a farma je penka ta farma penka a ni je to ni aby som cela ta a to je to ni to a farma je penka a je mesto je penka a je ni to ta farma je penka a mesto a ta ne a to že ni boli ta som cela mať na ruke ten a je ni to to a ta aby som sa rozdelila sa s môj manžel je z nova daň a ja aby som aj dala môj a ta ni je ni to a som cela dať a to že ni je za ten mesto a ja som cela dať a ma rada a to sa a to ta a som cela ta ma rada a ta som rada a cela mať na ruke boli ma to a ta aj ni poj a ja som cela ta sa pes a pozri a aj farma a ta som cela pozri aj farma a ta to a ni a ni sen cela a ta neboli čas a ni je a ta a cela boli a mať rada a ta ni je ni to to a zuzana a som rada a mať rada a cela a farma a ta a ni to to ta som cela a som rada mesto pozri a ni to to je ni a som ta som a mať rada a mať rada a ju ma rada a mať a cela som a ta a ni je ni to to a ta a zuzana a ni to a som a mať rada a si sen som rada a ma rada farma a ni je ni to ta a cela a ta som cela som rada a mať rada a ni je ni to to je to ta a ni a som cela som rada a ja si cela a ni je ni to to a ni je ni a cela som a cela a ni je to to ni je a cela a som cela a som rada a ni a ta ni a

Přidat komentář