Panáček v reality show

Farmu obchází strach, dvě oběti a pachatel (zatím) skrývá tvář!

15. Květen 2017 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma1

Další duel se stal osudným pro čarodějku Alenu. Domů ji poslala Lula, kterou popohánělo nejen mládí, ale i otazníky ohledně vztahu k Davidovi. Teď budou mít oba dostatek času si ujasnit, jak je to s jejich vzájemnými city.
Nález dvou mrtvých kaček pořádně naštval hospodáře. Kdy k zločinu došlo? Nikdo nic neviděl, neslyšel, zaútočí pachatel znovu? Bude včas odhalen? Sledujte další vývoj, pátrání pokračuje.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 386
1
Kara
Reagovat

Dnes jsem neviděla v dobrém ránu Alenu. Že bych to jen přehlédla ?
Ale ani v Novém čase nevidím že by s ní avizovali rozhovor. Tam to bývá předem dost brzy. ((((
Doufám, že třeba jen odjela po vypadnutí za dcerou do zahraničí a není za tím návrat zpět na farmu. :((((((

2
milu
Reagovat

@Kara: ahojky….nebo čeká někde v hotelu,než se vrátí…jako Petina…odejde Milan a ona se vrátí….no to je tedy nadělení….uffffffffffffffff…No,snad se pletu….uvidíme večer…

3
milu
Reagovat

Ajda děkujeme…opět super název….☼☼☼

4
Wally
Reagovat

@Kara: Oni už mají na Farmě semifinálový týden, tak už tam jsou asi všichni zpět.

5
milu
Reagovat

@Wally: Ahojky Wally,řekni mi,jak se v tom vyznáš….já vůbec ne:-(

6
Wally
Reagovat

@milu: Je tam posun 3 týdny. Takže dnes tam je reálně o 3 farmáře méně. A začínaj tam mít veselo :-D

7
Kara
Reagovat

@milu: Nestraš :)))
Sice je jich tam dost, kteří by mohli jít taky hned domů, ale Alenu zpět nééééé.

8
Kara
Reagovat

@Wally: Jo, to by mohlo být ono.

9
milu
Reagovat

@Wally: ale jak mohla být potom mamba na FB??Má tam vložené nové kamarády….

10
Kara
Reagovat

@milu: Může vypadnout tento, nebo příští díl a má dost času být na fb. Ber si to tak, že oni jsou tam už 3 týdny dopředu před náma, kdy my to sledujeme.

11
milu
Reagovat

@Kara: jj…už jsem v obraze….díky tobě i Wally:_)

13
Johana
Reagovat

@Jája: já jsem ještě v životě nepotkala matku, která je schopna vymyslet si lež o umírání vlastního dítěte…ať mi nikdo neříká, že nemá nějakou osobnostní poruchu.

14
Jája
Reagovat

@Johana: Tahleta měla vynášet kadibudku, protože co v hubě to samé by nesla na lopatě. A kolik je matek, kterým umírá dítě a okolí o tom nemá ani páru, protože to své trápení drží v sobě, ne jako takové „mediální prostitutky“ které zveřejní i to co si holí, kolikrát omdlela za dva dny, na co se používá kuchyňské nádobí aj.

15
Wally
Reagovat

@Johana: Když ale ona to říkala Lula. A co řekne Lula já neberu jako, že to někdo řekl. Bylo hezké jak na ni naběhly Alena s Lucií a Lulina nevěděla co jim na to říct. Každé tvrdila něco jiné. :D

16
milu
Reagovat

@Jája: dík Jáji…koukala jsi na to skore,kdo Aleně fandil??Má ale moc hezkou dceru…hm….

17
milu
Reagovat

@Johana: já se nad tím pozastavila hned,jak to mamba říkala…to je ten největší hnus…brrrrrrrrrrrrrrrrrrr….

18
Johana
Reagovat

@Wally: Lule nevěřím ani nos mezi očima, jenže výmysl podobného ražení by z ní snad nevypadl, pokud by Alena o něčem takovém nemluvila. Z článku je zřejmé, že to babizna ani nepopírá, jen zas překrucuje, jak se ji to hodí.
@milu: já do ankety taky přidala svůj hlásek :)

19
milu
Reagovat

@Johana: přece sama dcera potvrdila,že je v pořádku…jen na konci roku měla vážné infekční onemocnění….jo a já samozřejmě také dala bodík:_))

20
Dana
Reagovat

Asi při tom měla baba prsty křížem, to prý se lhát smí o čemkoliv.Je jen vidět, že se neštítí ničeho.Jen ji to bylo nic platné.

21
Lady XL
Reagovat

Ahoj, konečně jsem dokoukala oba díly… A musím ještě jednou poděkovat za skvělé komentování „live“!! Nevím, komu tam ještě věřit, tedy Lucii jo a možná i tomu Romanovi a Mirovi. Taky se mi zamlouvalo, jak se Lucie nedala a přitáhla Alenu za Lulou. A hlavně jak na sebe pak „syčely“ a Lucie jí naplno řekla, že jde za služku, jestli bude FT. Bylo by fajn, kdyby Lucie byla FT, fakt by ji mohla dát za služku a zařídit, že by šla do duelu s Vladěnou… Jenže si myslím, že FT bude Miro nebo zase Roman…. A když Roman, tak by mohl dát konečně Lulu za služku, protože jediná nebyla služkou. Pořád ale myslím na Zuzku, kterou vyprášila právě tahle sedmilhářka Alena. Teď „najednou“ všichni vidí, že je lhářka, ale když šla po Zuze a kydala na ni, tak to jim naopak vyhovovalo…. Taky bylo teď super vidět, jak Lula obrací, aby nebyla duelantkou, najednou se Aleně „pchala“ do r..i :-), akorát byla až druhá, Vladěna-Šušeň ji přeběhla o den dřív :-))) . Ta propluje zdá se až do přístavu… ufff.

23
milu
Reagovat

@Lady XL: ahojky Lady…Romana jistě nedá…na toho jediného je naštvaná,že ji dal za služku….podle mne to budeš asi Míro…i když podle ní si to může zasloužit i Lucie…a to by byl s mambou konec….supiš dupiš…No a jestli bude Míro FT…kdo asi bude sluha???Myslím,že dá Milana a šušňa…a to by si šušeň nemohl vybírat disciplíny…a viděli bychom,co jinak dokáže….Mně snad ještě více než mamba vadí ŠUŠEŇ!!!!Stále jen kalkuluje…a moc práce za ní vidět není….Kéž by se do finále nedostala!!!

24
milu
Reagovat

@Jája: u jsem se dívala….já si myslím,že pokud se tak bude na Davida věšet,že ho brzy omrzí….po návratu z farmy bude mít holek jak máku kolem sebe…a divím se mambě,že ho nenažene si umýt a učesat vlasy…ta mastnota se na něm jen lepí:-((((((((

25
Lentilka
Reagovat

@Kara: Do Telerána a Nového času chodia už v utorok a možnosť klásť otázky je na stránke NC niekedy v pondelok neskoro večer alebo utorok ráno .

Finále je naplánované na 18.juna nemal by ešte tento týždeň byť semifinálový aj keď od Markízy sa dá čakať hocičo.

26
Lady XL
Reagovat

Už se ví FT??

27
milu
Reagovat

@Lady XL: za chviličku-….

28
milu
Reagovat

@Lady XL: FT je ….Kvetka řekla,že je to jméno je na M…tak je to podle mne jasné…Milana by snad nedala…je reklama:_Tak vydrž…

29
milu
Reagovat

@Lady XL: Je to….

30
milu
Reagovat

@Lady XL: promiň Lady…uklikla jsem se…

MIRO!!!!!!!

31
Lady XL
Reagovat

Ty mne napínáš…:-))) Tipovala jsem to!! Tak doufám,že dá Lulu za služku!! Že jí neskočí na psí oči a slova chvály!! Dobrou

32
milu
Reagovat

@Lady XL: Fakt jsem se uklikla…myslím,že podle řečí půjde Milan a Mamba…ale kdoví…Zatím se nic neděje.,…mělou to obilí na pálenku…
šušeň pořád do Míra hustí její taktiku….potom zase do Romana…je to prostě jen šušeň!!!

33
milu
Reagovat

Nehádají se…David tipuje sebe a mambu…rozbil se jim mlýnek na raž….a je ráno….a uvidíme…

34
milu
Reagovat

je konec….ještě udili sýr…nápad Lucie…jen se trochu rozplácnul….roztekl….možná by ho měli ještě teplý vytvarovat…napadla je síťka…tak příště uvidíme…Lucie vařila,na ty placky by se babizna měla dojet podívat…ještě asi zeleninový salát….prý nejlepší oběd na farmě…má dobré nápady…
David slíbil mambě,že když se vrátí,že se oholí….usmnouval to na cucflek….ale v ukázce se stejně oholil…ale moc se neukázal…jen z boku a nadával….
v ukázce ještě bylo,jak dělají klobásy…a dost….dobrou noc…♥♥♥

35
Jája
Reagovat

Ta Lulina je neskutečné prase. Chtěla bych vidět (vlastně raději ne pro ochranu svého zdraví) její domácnost. To hloupé levoruké stvoření rozlije u pece (koho to zajímá, že spadl stolík, který tam držel několik týdnů) těsto na palačinky, neuklidí to a čmatlá v něm jak malé děcko v kaluži dešťové vody. Hlavně. že umí cucfleky hormonální pijavice. Oba vypadají tím věčným válením v posteli jak čerstvě vyorané myši – ostatní by jim měli vysvětlit na co jsou hřebeny. Na FUJ :(

36
sunrise
Reagovat

Přiznávám, že se mi začíná dělat zle, jak tam letos furt jen žerou, žerou a žerou. A když výjimečně nežerou, tak vaří, pečou, udí a … kynou. Nebyla jsem nijak nadšená, když​ týdny jedli jen jablečné pité a slabostí neuzvedli ani šišku, ale ta výkrmna letos mi připadá už extrémní.

37
Johana
Reagovat

@sunrise: …a ještě se válí, intrikují a řeší další duel, aniž by byl určen nový FT, teda hlavně šušeň – tak nudnou a pro život ( nejen na farmě ) nepoužitelnou osobu snad všechny farmy nezažily.
Včera jsem si všimla na slamníku rozvalenou Lulu a její stehniska. Bude mít, holka, co dělat, aby to sádlo po farmě sundala…a její fajfkový dech musí Davida, jako nekuřáka, opravdu rajcovat.

38
Wally
Reagovat

V ukázce na dnes byly vidět při příjezdu Martina, Vladěna a Lucie. Takže služka je jasná. A sluha? Já jsem tam nikde nezahlédla Romana, ale nejsem si jistá.

39
sunrise
Reagovat

@Wally: Roman stojí mezi Lucií a Vladěnou, ale to je otázka jak to sestřihali. Taky tam vidět oholený David, který taky není ve sluhovském, takže mi to vychází na Milana, ale uvidíme dnes.

40
Aža
Reagovat

Všechny díly začínají a končí stejně. Děj je stejný, spekulace a podlézání, případně mazání medu kolem úst či lži a válení v posteli.
David, už dokáže jen se válet v posteli, zřejmě aby se jeho smrádeček rozležel. Viditelně se předvádí na kameru, jako největší samec farmy . Lula klesla k němu dolů a to nejen do postele, načichla tím smrádečkem také. Otočil kličkou mlýnku a už byl unavený , tím jeho aktivita dne skončila.
Dolejzačka Vladka v hlavní roli Jidáše a Milan zase obstaral pomalu celý komentář k dnešnímu dílu. Jak mu dají slovo, pustí si pusu na špacír a konec.
Už se ani nesleduji jejich taktiku, stále jí mění a je snad plánovaná až do finále.))))))
Myslím, že Miro s nimi nehne ani tento týden. Jen jak budou vědět sluhy, klesne jejich aktivita.

41
Foxy fox
Reagovat

Ahojte farmári! :)
je moc dobře, že vypadla baba, no ale v duelu nebyla špatná volba ani Lulina. Pokud jde o prohlášení Luliny o tom, že babě údajně umírá dcera…1) no nevím, jestli by baba skutečně zašla takto daleko, asi bych tomu věřila, kdybych to slyšela přímo od ˇAleny, protože Lulině nevěřím ani nos mezi očima, 2) dcera Andrea je opravdu krásná a kupodivu je babe i docela podobná, ale jestli jsem vše pochopila dobře, tak baba má ještě jednu dceru, je možné, že se to týkalo jejího zdr. stavu….
A co zdravotní stav nebohých kačen? zesnulé kachny ohledal veterinář a výsledek je zatím neznámý, tipuji, že to asi vyšumí?!
Kupodivu mi kromě standardní LUliny a Vladimíry začíná velmi vadit i Dávid, nanicovatý seladon, líný, nevtipný, nudný.
Hujer ten by potřeboval vyšetření psychiatrem.
No a Romanovi teda musím nechat, že zvládl vše, včetně jednání s Mircem výborně. otázka zůstává, jak dalece to měli napísané ve scénáři, myslím, že hodně P.
Lucie standard, začíná asi posté opravdu hrát!
Co dodat, doufám, že MIrec dá Lulinu za služku a ta pofrčí…..

42
Foxy fox
Reagovat

@Aža: jsem zvědavá, jak budou MIrovi pomáhat a jak s nimi bude Miro umět jednat….jinak souhlas, ten líný David s mastnou hlavou a ve vytahaných teplácích, věčně se povalující je fakt strašně sexy! to mu kariéru v modelingu rozjede!

43
milu
Reagovat

@Foxy fox: zdravím diskutující farmáře:-))Jen jsem nakoukla…David se mi doslova hnusí už delší dobu…jak je mastný a špinavý….to mambě nevadí..je to přece paní vizážistka…No,já pochopila a myslím si,že budou chtít pánský duel…Míro tedy určitě….a jestli je Milan sluha…letí…i když s Davidem by možná měl šanci…uvidíme…Ještě postřeh…nevím,proč si tahají věci do chatek,když jim je potom asi snesou dolů….Netuším proč,ale nějak Romanovi věřím,že Mírovi bude pomáhat a tím stáhne i ostatní…na něho dost dají….a Lucie povídala,že mají úlohy asi jako překvapení…dělají klobásy..asi nic složitého….
Ještě věta k vynášení „toalety“….Roman prohlásil,že to není práce pro mladé….hnus!!!Měli každý trošku…v jedné farmě to už bylo…spravedlivé…Jdu na zahrádku…mějte krásný sluníčkový den..

44
Wally
Reagovat

@sunrise: V dnešní ukázce už ano, já koukala včera na upoutávku.
Jestli dá Miro Davida tak veškeré sluhovské práce bude dělat sám. Ty dva budou unavený a věčně někde zašitý. Hujer taky není žádná výhra, ale aspoň o zvířata by se snad postaral.

45
Foxy fox
Reagovat

doufám, že letos vynechají charitativní týden a že Kvietkou slibované překvapení v tomto týdnu se týká návštěvy rodinných příslušníků…..

46
Franz
Reagovat

No tak, vážené dámy, trochu to s posuzováním soutěžících přeháníte. Prý „mastný a špinavý“, nebo „rozvalená stehniska Luly“. Je zajímavé, že tu. ale žádná nenapsala co musí mít Miro za čmelíky v tom dredu.
Neříkám, že tu nikdy v minulosti jiných Farem nepadla kritika na soutěžící, ale toto je opravdu trochu přes čáru. Kdoví, kdo závidí mládí a postavu malé Lucky. Diskuze k Farmě 8 se mně nelíbí a proto se nemusíte bát, že vám tu do toho budu nějak moc kafrat. Toto jsem, ale musel napsat.

47
Foxy fox
Reagovat

@Franz: situaci především v MIrových ústech jsem už kdysi komentovala, jestli má v dredech čmelíky nevím, ale asi by si toho ostatní farmáři za tu dobu už všimli a jistě by se o to podělili, takže v tomto ohledu jsem klidná.

48
Jája
Reagovat

@Franz: Je vidět, že nečteš pozorně ale jen sem tam. O Dredových dredech jsem psala nejen jako o hýbajícím se útvaru ale i jako o koňském útvaru co se týše délky. Byly tu komentovány i jiné nedostatky jiných soutěžících. A k tobě milované Lulině, kdyby se tak nerozvalovala nejen po všech rovných plochách nikdo by si jejích tvarů nevšímal. Také by si nikdo nevšímal hormonálně nevyrovnaného rádoby manekýna, kdyby se učesal a vypral si ty vytahané umaštěné tepláky. A přidám mužatka šušeň už by měla sáhnout po žiletce a zlikvidovat ten nehorázný knír pod nosem.

49
Lady XL
Reagovat

@Franz: Franzi, já to tedy nepovažuji za „přes míru“. Navíc o těch stehnech to napsala jedna z nás a byl to prostě její postřeh, už dál se o tom nerozepisujeme, nerozebíráme. A u Davida? Porovnej si fotky od počátku farmy se současnými díly a uvidíš ten fuj tajbl rozdíl. No možná teď bude lepší, když bude oholený… Už se tu komentovaly i sluhovské „šaty“, že ne vždy jsou zřejmě vyprané. Dredy u Mirka jsme hodně komentovali hned v prvních dílech, i jsme ho měli pojmenovaného jako Dred… Ale pak holt přišly jiné události, jiní lidé a na jeho dredy se zapomnělo, či spíše jsme rezignovali…. :-)). Nám nebude vadit, když okomentuješ někoho jiného, nebo napíšeš, že nesouhlasíš s ohodnocením Luly (ale pěkně se zakulatila – to holt ta mouka a málo pohybu…). Je to tvůj názor a my ho budeme respektovat (já určitě). :-))

50
Johana
Reagovat

@Franz: stačí se podívat na Lulu při příchodu na farmu a teď…nejenom stehýnka, ale i druhá bradička a bříško…snad nejsem vulgární. Nic by na tom nakynutí nebylo, kdyby nešlo o soutěž v ,,údajně“ tvrdých podmínkách – málo jídla a hlavně náročná fyzická práce.
…a ano, včera jsem ji záviděla…ten krémeš.

51
Lady XL
Reagovat

tak v upoutávce je jasně vidět, že je Milan sluha… Jinak to oholenému Davidovi sluší! Jen ty tepláky…, ale to je můj problém, tyto se mi nelíbí ani na jiných chlapech a to si je kolikrát berou do města… ach jo :-(.
Šušeň už nemohu ani vidět, natož slyšet. Neustále jen spekuluje a zajímavé, že vždy je ta taktika o tom, aby byl pánský duel :-D… a jak si to umí zdůvodnit! (a ještě zblbne i toho Romana ach jo). Nějak pořád nechápu, kdy a kde se vzala taková důvěra mezi ní a Romanem…, to mi nějak uniklo. On jí tak věří a ona s ním manipuluje. Ale svůj k svému…, jeho poznámka, že vyvážení latríny není pro mladé! mi tedy zvedla tlak!! No ale my „staří“ tě můžeme živit, viď ty nemakačenko. Finanční úřad na něj :-)….

52
Skála
Reagovat

Zajímavost.Hrad ,kde byl poslední jarmark.

http://www.slovenskehrady.sk/opevneny-klastor-bzovik/obrazky

53
Foxy fox
Reagovat

@Lady XL: tak Milan sluha, podruhé už se asi duelu nevyhne…i když kdo ví: Lucie dá dámský, Vladimíra asi pánský, Roman dámský?, Dávid jasně pánský, tudíž jazýček na vahách bude zase Mirec a ten si půjde za svým. Loučíme se s Hujerem? on už taky skoro dělá kšaft :) ještě že jim tu latrínu stihne vynést…

54
JanaH
Reagovat

@Skála: díky, pěkné místo, že? Našla jsem si to hned po jarmarku. ;-)
Fotky mlýna bys, čistě náhodou, neměl?

56
Skála
Reagovat

@JanaH: 54./Ano pěkné a zajímavé je to místo.Co se týče toho místa,kde je mlýn,nemůžu sloužit,přestože jsem prohledel snad všechny potoky v okolí Krupiny a našel tam dost mlýnů,tak žádný nepasuje na ten náš.Je zajímavé,že se to tentokrát neví,kde tento mlýn leží,když většinou v minulých farmách tuto informaci,kde farma leží ,tu někdo napsal.

57
JanaH
Reagovat

@Wally: , @Skála: díky oběma.
Snad se časem najde někdo, kdo vyšťourá mlýn před „zásahem“ Markízy.

58
Skála
Reagovat

@Wally: 55./Díky.Já jsem hledal a nenašel. :-D

59
Wally
Reagovat

@JanaH: Ono se to asi moc lišit nebude. A hlavně to bude dál chátrat jako všechny předešlé. Jednou rozebrali a odvezli srub, který budovali (v 6??).

60
hollyoaks
Reagovat

finále farmy 8 bude 18 júna 2017

61
Lentilka
Reagovat

Farma sa natáča v Hornom Badíne okres Krupina v Banskobystrickom kraji , na Wikipédia sú aj súradnice farmy.

62
Vrána
Reagovat

Musím přidat pár bodíků kazatelovi. Nemá problém udělat práci, která „není pro mladý“. To mě zabilo. :-)))) Udělala jsem si názor na některé lidi. Možná, kdyby se s Miňom trochu pracovalo, že by se alespoň trochu změnil. :-) P.S.: A ta fajka, co v ní čvachtá močka. Fuj…

63
Lady XL
Reagovat

tak jsem koukla na obě místa a je mi jasné, že je museli na jarmark dovézt hezky busem (či něčím jiným…). A kam chodí na duel?

64
Aža
Reagovat

@Franz: Musím se Mira zastat (už jsi to asi čekal ,)
Sleduji ho už několik dílů a Miro má vlasy umyté, nejsou mastné. Je vidět i sud na koupání, kolem kterého urobil stěnu. Stará se o hygienu všech.
Dnes jsem si všimla, že když se směje Lucie na plná ústa, chybí jí dole zub – stolička.
Na kontrolu ostatních farmářů už nedošlo ))))))), Tak asi Miro není sám bez zubu.
Připadá mě, že hodně lidí má dneska se zubařem problém a to zřejmě finanční.

David se oholil a prokoukl, ale ručičky nebojte se, vy makat nebudete, uvidíme příští týden. Tepláky už vstoupily do dějin farmy, ale já vidím i jeho „uzený “ jakoby bílý svetr,
Ten když svlékne, tak asi špínou a potem stojí,,,,,)))))))

65
Aža
Reagovat

@Franz: Musím se Mira zastat, (ty už to ode mě jistě čekáš)
Sleduji Mirovi vlasy už několik dílů, má vlasy umyté, nejsou mastné. Mira se postaral o hygienu i pro ostatní, urobil sud se zástěnou. Dokud dřel a nebyl na farmě usazený, bylo mu vytýkáno, že o sebe nedbá. Nyní je to o něčem jiném.
David zase se tak přizpůsobil slepicím, že by se nejradši otřepal a vylezl z kurníku – tedy z postele. Nejen tepláky, ale i údajně bílý svetr, který stále nosí, po svlečení asi špínou a potem stojí. Stále je nám ale David štábem předváděn jakoby neodolatelný milovník.

66
Aža
Reagovat

Omlouvám se, ale při prvním odeslání mě psali, že došlo k chybě a nebude odesláno.
Pokusila jsem se proto znovu. Děkuji za pochopení.

67
milu
Reagovat

@Franz: Stojím si za tím,že David je mastný a špinavý….alespoň to,co je vidět….Když se teď oholil,snad si i umyl vlasy…
A Míro…kdyby měl vešky…drbal by se za tu dobu,co tam je tak mooooc ,že by si toho ostatní všimli….kolikrát jsi viděl ho škrábat se ve vlasech??A ZA TU DOBU BY SE ROZLEZLY UŽ VŠUDE…spí společně…asi toho o vších moc nevíš…ale nic ve zlém…a pokud se ti mezi námi nelíbí…nelez tady:-DD

68
milu
Reagovat

@Lady XL: Lady…já bych také nepsala,kdyby se jen jednalo o názory na farmu…ale pánovi se tady nelíbí…tak ať sem neleze…chiiii…Jinak děkuji za počteníčko…byla jsem na zahrádce….za pár hodinek snad budeme zase moudřejší…
Ještě se mi líbilo,jak Míro myslel na to,že by měli Martinovi něco za kačenky udělat….nebyli moc nadšení…tak jsem zvědavá…☼☼☼

69
milu
Reagovat

@Aža: veliký souhlas s tím,co jsi napsala/65/:-)

71
Aža
Reagovat

@milu: Mili, kolem dokola na trávníku u domu roste tebou proslavený popenec.
Jindy jsem chodila okolo a míjela léčivku jen jako jarní zpestření trávníku. Upozornila jsi mě na ni a jsem moc ráda. Člověk si často nevšímá obyčejných věcí kolem sebe, které mají větší cenu, než by myslel.
Jedinou chybu vidím, bohužel, jezdí kolem hodně aut a dokonce je tu dost psů,( včetně mého). tak sejen kochám pohledem.
Použiji nakonec vtipné přirovnání popence a Mira. Záhadný, potrhlý chlapec s copem,, všichni ho považovali za odepsaného. Jen málo lidí věřilo v jeho hlavu a šikovnost.Čím dál víc se projevuje, má na své straně nejen farmáře, kteří mu pořádně znesnadnily dny na farmě, tak i nás, kteří mu fandíme.
Drobná, všední ale výborná bylinka a obyčejný Miro, který si nás získal. Papa

72
milu
Reagovat

@Aža: Aži…tuto super bylinku nám představila Jája…když jsme se bavily o Evince,která u jistě má po operaci…psala,aby si ji po operaci nasbírala a dala na chleba…já ji neznala …máme ji mnoho na zahrádce…a tak tímto také Jáji děkuji…
Také fandím Mírovi….od začátku jsem váhala,zda je nemocný nebo to hraje…Nemocný není,protože kdyby bral léky,nemohl by pít alkohol…Je prostě jen jiný,stále se projevuje lépe a lépe……ale přece každý člověk je originál…

74
JanaH
Reagovat

@Wally: taky si myslím, že se to moc lišit nebude. Zbořeniště to nebylo, jen uměle zabordelené a zaprášené. Stavení vypadala vcelku v pořádku, střecha a okna OK… proti některým ruinám z minulých řad. A mlýn musel být jakž takž funkční i před Farmou, sice něco opravovali, ale asi žádné drama to nebylo. Jinak by do něj nemohli ty nemehla pustit a riskovat, že se zmrzačí.

Srub pomalovaný „krásnými“ farmářskými ornamenty rozebrali v minulé řadě, byly tady odkazy. I ty zahrádky Mokráňce zlikvidovali… ani milíř nenechali na pokoji. :-D

76
milu
Reagovat

@Jája: myslela jsem,že se to už ví….koukala jsem se na to…Myslím,že bude pánský…ale to už jsem psala…

77
Wally
Reagovat

@milu: Oni ti mladí dneska už nic nevydrží. :-D Demižonek vína pro 7 lidí a jak dopadnou.

78
Aža
Reagovat

@Jája: Jaji, tobě tedy patří poděkování za objevení léčivky popence. Popletla jsem to, už nějaký den uběhl, ale na bylinku si pamatovat budu díky tobě.
Dnes už se snad dozvíme záhadu malých káčátek, bude po tajemství. (asi, asi ….)

79
Jája
Reagovat

Děvčata není zač. Jinak nejen na chleba, ale i na brambory, vajíčka na jakýkoliv způsob, do polévky už na talíři, pomazánky prostě všestranně a na chuť si brzy zvyknete tak jako na mladé kopřivy. Ono ty naše babičky byly šikulky. :)

80
milu
Reagovat

Tak farmári.,…jak už asi všichni víme…sluhové jsou Milan a mamba….Martin ještě nebyl…

81
Lady XL
Reagovat

Diky Milu. :-)

82
Wally
Reagovat

Podle úkolů to vypadá, že koncem týdne přijdou rodiny nebo jiná vzácná návštěva.

83
milu
Reagovat

úkoly celkem jednoduché…nic nebudou stavět….o kačenkách nic…jen udělali lavičku a stoleček…neohoblovaný….tak Martin říkal,že je to jen za jednu…budou dělat klobásy,brambory…10 pstruhů upéct….asi přijedou rodiny koncem týdne….

84
milu
Reagovat

@Wally: taqké si to myslím…a bude asi legrace,pokud příjde i přítel mamby…..ale myslím si,že nepůjde…nebude se ponižovat….

85
Wally
Reagovat

Ještě mají ušít pro chlapy 4 košile a pro ženy sukně. Pak přivezl hrnčířský kruh, ale co s ním se dozví později.
@milu: Nezapomeň na časový posun.

86
milu
Reagovat

@Wally: jsi hodná…ale já si na to stejně nezvyknu…žiju přítomností….víš…chiii

87
milu
Reagovat

práce jim jde od ruky…klobásy mají ve střívkách,už začali šít košile…ve mlýně pracují…kdyby byla pořád taková pohoda…asi by mne to brzy přestalo bavit…chii

88
milu
Reagovat

Farmáři…není o čem psát…u šití košil se Míro malinko pohádá s Milanem….to už byla ukázka na další díl….tož….dobrou noc a hezké sníčky…☼♥

89
milu
Reagovat

@Wally: dobrou…☼☼♫♫

90
Wally
Reagovat

Nemít tam Hujera, tak vlastně nic neudělají. Byl potěšen, že byl povolán k výrobě klobás, radil jak šít košile. :-DD Brouk Pytlík hadr,
Kauza kačeny v tichosti odplouvá v zapomnění. Jen Hujer zas měl mučednickou řeč, že když se nemohl obětovat tak alespoň vyrobil krmítko pro ptáčky. Život za život.

91
Prochor
Reagovat

Tak jsem zkouknul 52 a údivem kroutím hlavou. První záběr – farmáři jedí kremeše a někdo (myslím Lula s dvěma bradami) má obavy jestli mu nebude špatně. Druhý záběr – farmáři si opékají špekáčky a potom si otevřou demižon vína. Při tom Lucie prohlašuje, že nejde o peníze ale jde o to přežít. Asi myslí přežít ten strašný hladomor:-))) Mimochodem vzpomínáte na tu řadu, kdy farmáři neměli co jíst a ještě jim hospodář vzal za trest oheň ?

92
sunrise
Reagovat

@Prochor: Pravdu díš, už jsme tady mockrát zmiňovali, že by se to letos mělo jmenovat spíš Výkrmna než Farma. Já už na ty jejich stále plné mastné huby začínám mít slušnou alergii.

93
JanaH
Reagovat

@sunrise: se ti asi zhorší… ta alergie. Když bude další jarmark s výměnou za jídlo a chlast, hostina s pstruhama a klobáskama a návštěva rodin (už?) s řízkama, brsalátem a čekuládou. :-)

@Wally: Hujer nezklamal, to „život za život“ bylo nejvíc. :-D

94
Jája
Reagovat

Při volbě sluhů jsem byla překvapena jak zareagoval manekýn, něco mu v hlavě šrotovalo až se mu kouřilo z uší. A pak to přišlo. Vsadil se s šušněm, podrazák který už dopředu věděl kdo bude sluha, že když nebude sluha tak se oholí. Typický blbý manekýn a vyčůraný sršeň. A než někdo zase napíše, že kritika je za hranou je to blbý manekýn, nejenže napřed sešil špatně řemeny teď je sešil bez ořezu a musel to párat. Bože pracovat jakkoliv je pro jeho IQ tykve tak strašně složité. :(
Hujer matlala – patlala nám slavnostně předvedl jak se ne/dělají klobásy. Naše stoupající hvězda Dred – pomalu se stává mým fanouškem – to zvládla a předvedla přímo perfektně. :))

95
Jája
Reagovat

Koukám nc – Hujer šije. Pro kameru je to vděčný herec – udělá steh, táhne nit látkou a … málem mi propíchl obrazovku. Normálně jsem automaticky uhla hlavou a pak jsem si hurónským smíchem vylila moje ranní kafíčko. :D :D :D

96
Prochor
Reagovat

Pochopil jsem, že to mají na farmě přesně rozdělené: výroba sýrů Lucie, zvířata hlavně Hujer, práce se dřevem Mirec. Ostatní se mohou většinou flákat. Ale nejhorší flákač je David. David když už má pracovat tak většinou stojí a kouká na někoho jiného, který pracuje. Je to takový koukající flákač. Občas dělá jako že dělá ale pak práci musí udělat stejně někdo jiný protože to David zvorá (možná i schválně).

97
Wally
Reagovat

Vladěna má velký problém. Celý čtvrtek nebude moc řešit 1. duelanta, 2.duelanta, FT, sluhy na další týden……… Ve mlýně bude muset makat a né kecat. Hlavně by ji tam asi nikdo neslyšel.

98
Aža
Reagovat

No mě tedy zase dopálila ta podrývačka vztahů Vladka. Asi jí chybí hádky a štěkání od farmářů na Mira. Vadí jí, že Miro se konečně uvolnil a je štastný, když se všemi vychází a pracuje se bez hádek.
Ta Můra se nám snaží povědět s tím svým vševědoucím úsměvem, že Miro je zamilován a potřebuje se uvolnit.))) Že by už přemýšlela použít i své mechtle? O techtle jí už nikdo nestojí.
Tak svět oplácí Miro, za dobrotu a úsměv pomluvy.

99
Aža
Reagovat

@Prochor: Jak vidět, stará láska nerezaví, opět jsi se vrátil ke sledování farmy. Tak vítej a čekáme na tvou odezvu. Letos to tady hodně jede a ty jsi všem chyběl.

100
ivanecka
Reagovat

A co ty kačky kruci?

101
Jája
Reagovat

A kde je Hejkalka? Žádné rozhovory – že by si ji schovávali na návrat aby mohli dořešit ty kačeny?

102
Foxy fox
Reagovat

Ahojte farmári!
šálí mě zrak nebo má Vladimíra zcela nový melírek? to už by teda chtělo hodně udělat ho s ohřívanou vodou a v neckách P Na Vladimíře už mi vadí celá Vladimíra, hlavně, když začne pomalinku rozvláčně cosi hovořit….

103
Foxy fox
Reagovat

@ivanecka: kačky ještě čekají na vyšetření, jako Janka u gynekologa P….ne, vážně: zápletka dle licence splněna a jede se dál…

104
Wally
Reagovat

@Jája: Asi je zpátky na farmě. Měl by být semifinálový týden.
@ivanecka: Hujer přece vyrobil krmíto – život za život.

105
Mara
Reagovat

Líbil se mi Martin, jak ve mlýně úkoloval Mireca: Tu urobíš stoličku, tu urobíš taký držák na pytel, tu urobíš schůdky. A potom ho zkritizuje a nedá mu žádné mince.

106
Lady XL
Reagovat

Ahojtě farmári :-D Ne vážně. Souhlas, souhlas… – Vladimíra – vadí mi už celá. Jak nepracuje (většinou), jak rozebírá každý další krok jak v Trosečníkovi…, jak jí to Roman vše žere a nechápe, že jeho podrazí taky, bude-li třeba. Jak V.stojí, či sedí v kuchyni, drží se hrnku a aby šila třeba jen chvíli sukni, to ani nápad… Docela jsem překvapená, že tam žádná z žen neumí moc šít – tj. neví si moc rady se střihem. Holt tam není Zuza. Produkce mne štve se zápletkami a la kačeny. Nakonec si budu myslet, že měl jen štáb hlad a chtěl si je upéct, ale Miro přišel na to, že chybí…. Jestli to „nedořeší“, tak to bude vellké mínus této řady. Zrovna tak jako zametli kauzu s holínkami. Jasně, tam nebylo 100%-ní, že to někdo udělal schválně, ale měli to víc „vyšetřovat“, probírat Martin a moderátorka…., které jméno mi vypadlo, jak je tam bezvýznamná…
Mimochodem, na Seznamu.cz je profláklá kauza Kamzy z Prostřena. Doporučuji shlédnout a uvidíte, jak se taková RS krásně ovládá štábem…. (a tady ovládl štáb Kazma a dokonale je převezl). Trošinku znám zákulisí této RS a pamatuji se, jak se hrozně chlubili určití lidé, jaké tam mají exoty, jak to vytěží…. hmm, oni vytěžili je a moc a moc jim to přeji.

107
Lady XL
Reagovat

Omlouvám se, ale zkouška, zda jde panáček….

108
Lady XL
Reagovat

Nemohu odeslat komentář přes pc …:-(.

109
Lady XL
Reagovat

Nemohu odeslat komentář přes pc …:-(.

110
Lady XL
Reagovat

Nedaří se mi již dlouho odeslat nic na Panáčka…!!

111
Lady XL
Reagovat

Nedaří se mi již dlouho odeslat nic na Panáčka…!!

112
Prochor
Reagovat

@Aža: Zvědavost nepustí:-)

113
sunrise
Reagovat

@Lady XL: :-)

114
JanaH
Reagovat

@Lady XL: kauzu Prostřeno jsem neznala, nesleduju. Ale na Kazmu jsem se dnes podívala a s chutí se zasmála (i když mi tam několik věcí nehraje). :-)
Ta bezvýznamná moderátorka… nejmenuje se ona Kvetka? :-D

115
Jája
Reagovat

Panáček nám nějak stávkoval. Kazmu jsem viděla a jak ho nemusím, tohle se mu perfektně povedlo. A má pravdu, reklama by vyšla na milióny za puštění v hlavním vysílacím čase a stejně by si toho nikdo nevšiml. Tak rozpoutal peklo (kolik bláznů výstup Ondrky odsoudilo aniž pochopili po dvou dílech, že něco nesedí) a ukázal jaké lidské hyeny s kapsama plnými peněz, případně dámy od tyče jsou mezi námi. A ano štáby RS jsou místy nechutné. Říkám místy, protože kameraman se už na to tzv. trápení nemohl ani dívat, ale žena protřelá RS si to užívala. Já si zase budu užívat až tento týden vyletí manekýn nebo Lulina. :D

116
Lady XL
Reagovat

Moc se všem omlouvám za několikeré upozornění na nefunkčnosti Panáčka. Netušila jsem, že se to fakt vše odešle (po pár hodinách…).
O té kauze jsem psala taky z důvodu, že fakt nevíme, co vše na nás hrají ve Farmě, co si s kým domluví, aby řekl na kameru… Jinak ta produkční z Prostřena je fakt bezcitná a myslím si, že jí dost lidí ze stejné branže toto profláknutí přeje…! Ona jediná to mohla zastavit, ostatní jsou tam najatí a když nebudou točit, snímat zvuk, tak si prostě najme někoho jiného a příště dotyčný už nedostane žádný kšeft. Tak snad vedení usoudí, že dotyčná „dáma“ přestřelila a bude to ku prospěchu RS Prostřeno…. a nebudou kvůli sledovanosti brát kdejakého exota. Takový Hruška má větší sledovanost než Loskuták a jiný Receptář a nedělá takové trapárny.
Zpět k farmě – já bych chtěla, aby vyletěla Lulina a nebo Manekýn. Ale nevím, jestli ho Milan dá, když si ho vybere. Ve finále bych si přála Mira a Lucii (bože, na začátku RS bych tohle nenapsala!!). Nepřeji to nikomu jinému! Ke každému mám výhrady a nezaměstnané se mi nechce podporovat… Ale takového Romana by šlo porazit maximálně kdyby byl sluha a druhý si mohl vybírat disciplínu. Tzn. dát almanach a překvapení a doufat, že to vyhraje 2.duelant. To samé platí i o Vladěně. Té bych dala jako disciplínu vaření .-D, to by určitě prohrála…

117
milu
Reagovat

Ahojky Farmáři….díky za počteníčko…vrátila jsem se od kadeřnice…sice nemám melír jak šušeň….ale jinak souhlas,co o ní píšete…už se na ní nedá dívat…ani poslouchat….viděli jste na ofiko její ksichtík???Kdybych ji takovou potkala,ani by nemusela být tma a vyhodila bych všechno z kapes…i kabelku jí dala a utíkalaaaaaaaaaa….
Jáji,ty jsi zase zaperlila s tou jehlou :-DD…
Kdyby to někdo pro Evinku četl a zprávy ji do nemocnice nosil,že ji zdravíme.,..
Wally,jsi moc dobrá s tím posunem…jen nám to častěji připomínej….
Tak večer se těším….
Jo,včera Panáček také stávkoval…♥☼☼♫♫♥

118
Wally
Reagovat

Je to jasný WannaCry napadl Panáčka. Žádám adminy, aby zaplatili, jinak se večer zas budeme trápit co je nového.

119
Aža
Reagovat

Farmár Martin to má dobře spočítané, Miro se jim vyplatí. Už má kačeny bohatě zaplacené. Sochu svatého, pak Augustýna, lavice a stůl v altánku, novou lavici si také odvezl, myslela jsem, že zůstane pro farmu, aby chudáci farmáci měli kde odpočívat po práci.
Lula nedá fajfku z pusy, brzy bude uzená. Včera v TV bylo o fajfkách, prý se má udělat alespon hodina času na vykouření lulky, aby byl požitek dokonalý. To se nedivím, že Lula tu hodinku stále natahuje.
Milan uznává jen jednu autoritu a to je David a Lula. Ani tento týden nic dobrého Mirovi nedaruje, jen on všemu rozumí a on rozumí práci. Jen aby mu tento týden nechcípla pro změnu zase koza. Co poslat Milana do českého Prostřena?

120
Johana
Reagovat

@Jája: čekala jsem, jestli na Mira trochu nezměníš názor a potěšilo mě to:)
Myslím, že Martin ho má taky rád. Včera mu při loučení nekonečně dlouho potřásal rukou a to opravdu nedělá často:)

121
Jája
Reagovat

@Johana: Dlouho mu trvalo, než mi zasel semínko do srdíčka. Ale jestli jsi si všimla, už jsem se mu i omluvila – vy mě nečtete – je to v době, kdy udělal nábytek do altánu. Čím méně lidí má kolem sebe, tím je klidnější a společenštější a pro mě přijatelnější. Jo a šušňovi by měli zkontrolovat kapsy, manekýnovi také- Ti dva v nich mají už vydřené díry z nicnedělání. :)

122
Johana
Reagovat

@Jája: to víš, že čteme…a bavíme se:)
Já byla s Mirem taky dost opatrná. Mě definitivně přesvědčil až když Romanovi, coby FT, nevracel jeho hulvátské chování a bolavé ramínko, znemožňující udržet jakýkoliv pracovní nástroj, krom lžíce…obrovský to rozdíl proti Krasoňovi a jasný důkaz, že fyzická krása nestačí, když je v hlavě semleto a obě ruky levé.

123
Foxy fox
Reagovat

@Aža: no nechci Ti brát iluze, ale dost věcí tam udělal spíš Janko….socha Augustina ještě není hotová a dle MIrových slov na ní teď nemá čas, bo není ohrozený (viz nc verze), štokrle, které Miro vyrobil jako náhradu za kachny Martin trochu zkritizoval : truhlář a nemá to ohoblované…..to Hujer se svou ptačí budkou zabodoval, jestli ji skutečně vyrobil, tak se nezdá.
Mirec má období různá, momentálně je v klidovém období, kdy je i vtipný a celkově je asi spokojený, že mu hra vychází, tak dává pokoj i ostatním. Když to na něj ale přijde, tak je nesnesitelný, kam se hrabou ostatní, jejichž chování je standardně plus minus pořád stejné.

124
Prochor
Reagovat

Milan je podle mně slabá a nevyrovnaná osobnost. Je dost pravděpodobné, že kačky zabil on neopatrným zacházením zřejmě v afektu.

125
Aža
Reagovat

@Foxy fox: Jankovi jeho práci neupírám, já jsem jen vyjmenovala co udělal pro Martina Miro. Myslela jsem tu poslední velkou lavici, kterou si odvážel Martin na valníku. O Augustinovi prohlásil Martin, že se mu moc líbí a stačí mu jaký je.
To už se nikdo nedozví, jak by to bylo dál, kdyby nevypadl Jano, ale je pravdou, že na jeho práci navázal Miro, i s farmáři (jak kdy).
Stejně tak nevíme, zda by to bylo zajímavější, kdyby vypadl hned z počátku Milan a přišli bychom tak o jeho ukázkovou psycho hru…..)))))
Nikdo neni dokonalý není jen pravidlo, ale tady o Mirovi to tak beru.
Udivilo mě, že mužatka dává na kameru rozumy, hned si myslí, že když se někdo na ní usměje, má o ní zájem.O Mirovi, který konečně okřál a je veselý, vykládá že je zamilovaný atd. Nebo není běžně zvyklá, že s ní někdo mluví slušně bez intrik. Papa

126
Lady XL
Reagovat

@Foxy fox: Super hodnocení Mira. Já si myslím více méně to samé! Fandím mu proti jiným,ale to kvůli pracovitosti a že ho šikanovali, ale v partě bych ho asi nechtěla mít. Podle mne hraje,taktizuje od počátku. Občas to přehnal a pořád nevím,zda ho na začátku nenaváděl štáb…,aby vytáčel ostatní. Prostě kontroverzní postava – ale pracující!

127
Aža
Reagovat

@Prochor: na téma kačenek byl už minulý týden uveden v diskuzi elaborát, vhodný vysokoškolského titulu detektiva.
No – vše zůstává otevřeno a asi se nic nedozvíme Bud to bylo sehrané, nebo to spáchala osoba, na které jim záleží a nechtějí ji kompro……

128
Prochor
Reagovat

Mirce jsem od začátku otipoval jako mimoně, který neumí jednat s lidmi a dělá si tak medvědí službu. Jestli to ale hrál jako součást strategie, tak je chytřejší než jsem myslel a strašně jsem ho podcenil. Ale upřímně řečeno, myslím, že netaktizuje a chová se přirozeně. Tím, jak se soustřeďuje na práci a ne na lidi mi trochu připomíná Paca.

129
Skála
Reagovat

Kdesi na některé diskuzi jsem,před časem četl,jak někdo z té dědiny,kde Miro bývá,psal,že ho nikdo, kdo ho zná,tak ho nepoznává,žen on takový není,jak se chová na farmě a že to asi musí hrát.Tak nevím,co si mám o tom myslet..

130
Tamzin
Reagovat

@Foxy fox: Tak mi to nedá a musím reagovat na toho Augustína, teď jsem se dívala na NC verzi když Miro vyráběl ještě narychlo štokrle ( Roman a Vlaďka se váleli na prknech), tak říkal, že není ohrožený a nemusí se šetřit, takže bude mít na Augustína čas. Jinak podle mého Miro určitě taktizuje, vždyť je ve hře, ale nadělá nejvíc práce.

131
milu
Reagovat

@Skála: Skaláčku,mne naštval Míra jen jednou…to opravdu přehnal…už si nepamatuji,ve kterém díle to bylo a hledat to nebudu…ale od začátku jsem psala pro něj +++++…je to docela pohledný muž a má krásné srdíčko,upřímně se směje…a jeho oči se umí usmívat…….Nechápu,proč se na něj nikdo nepodíval při představování farmářů…tam nemá ani brýle…a nikdy za celou farmu nebyl tak mastný a špinavý jako manekýn….Jo a moje neteř stujuje vysokou a také má dredy a nikdy neměla v nich vši…

132
milu
Reagovat

@Skála: ještě jsem chtěla napsat,že téměř každý farmár jde do RS s nějakou taktikou….tak proč by ji neměl Míra???Já mu fandím a pokud se dostane do finále,bod od diváků a myslím i od farmářů bude mít:-)

133
anonymous
Reagovat

Baf po letech! :)

Jen na skok…

Hádanka:
Kto nedostane na raňajky placky? A kto nevstal o štvrtej ráno?

134
Skála
Reagovat

@anonymous: Tož vitej.A není to jedno. :-D

135
Lady XL
Reagovat

@anonymous: všichni farmáři :-) – Nikdo nevstane,Lula placky neumí,tak je nebudou mít… chichi

136
milu
Reagovat

@anonymous: Zdravím…chyběl jsi tady:-)…ale hádanku nevím….

137
JanaH
Reagovat

@Tamzin: slyšela a viděla jsem totéž.

@anonymous: prej po letech! Zase kecáš. :-D Nechtěl jsi říct po zimě? :-P

138
anonymous
Reagovat

@Lady XL: Špatně :-)

Ale nebojte, dozvíte se brzy…

Jo, a taktéž zdravím :-) A to samozřejmě i ty, co mně nemohly (většinou to byly asi dámy) přijít na jméno.

Ale to bude tím, že já žádný nemám. My… Já jsem anonymous!

@JanaH: nj, tak po ročních obdobích, no :-)

139
milu
Reagovat

@anonymous: je to první hádanka.,..malinko napověz….prosím….

Jinak už šijí a je tam dobrá nálada:-)

140
milu
Reagovat

Milan je zase skoro nejlepší….záda ho bolí….šití není jednoduché…Míro připomíná zvířátka…je třeba kydat hnůj….Milan má 100 výmluv a že vstane dříve….a už vím část hádanky…Milan možná schválně zaspí…..
Je to Anony….správně??

141
milu
Reagovat

přišla paní je učit pracovat na…kruciš…jak se to jmenuje…hrnčířský kruh…je to tak??A zase jue reklama…

142
anonymous
Reagovat

@milu: Taky ne :-)

A nápověda nebude. Možná je to ostatně první a poslední hádanka letošní Farmy, vlastně jsem i tady dneska hodně neplánovaně, dalo by se říct omylem :-D

143
milu
Reagovat

@anonymous: tak dobře…nebudu přemlouvat…ale byly časy,.kdy jsi napověděl….co??

144
JanaH
Reagovat

@milu: nedoprošuj se ho, myšáka jednoho. :-D
Než by přiznal, že se mu stýskalo, bude dělat Zagorku. :-DDD
Ještě dvě až tři reklamy a budeš to vědět i bez nápovědy.

145
milu
Reagovat

Farmáři se nehýdají….spolupracují…Lucie dělá sýry…udí klobásy….ještě nemají nachytané pstruhy.,…zapoměli na to….Míro udělal formu na oštěpek…moc hezké…

146
Skála
Reagovat

@anonymous: Bývaly časy,co jsi dal něco kvalitního na plac.Dnes je to ale slabota. :-D

147
anonymous
Reagovat

@milu: jj, to byly časy… :-)

148
milu
Reagovat

@JanaH: dneska je krátká,jen 50minut…a už se nebudu doprošovat…Míro je zase lepší…košili si hned zahýbá….

149
anonymous
Reagovat

@Skála: ano, za chvíli budu už jen slaboučkej anonymousek :-)

150
anonymous
Reagovat

@milu: Nápovědu jste měli právě v ukázce :-D

151
milu
Reagovat

Šušeň zase mluví o tom,že se Míro zamiloval…a to jen proto,že je vaselý a v poho si šije…a David zase dělá neplechu…nestačilo mu,že kradl mince….teď krade 2 klobásy…prý pro Mírův postřeh…Míro ale ví….počítat nejde…šušeň je hnusná….fuj…

152
Skála
Reagovat

@anonymous: Jo,časy se měníííííí. :-D Ale sranda musí být. :-)

153
milu
Reagovat

Ke konci v ukázce se už trochu hádali,….a přišla Kvetka…na ofiko jsem viděla,že má nový střih…ale nikde jsem nečetla,že i já mám nový střih a barvu….chiiiii…

154
milu
Reagovat

placky nebudou pro všechny,protože nejsou vajíčka??…a kdo evstal ve čtyři???Fakt nevím…ale asi Milan…

155
milu
Reagovat

*nevstal

156
Lady XL
Reagovat

@anonymous: 138 – já vlastně ani nehádala, jen jsem napsala, jak jsem to cítila, co se stane :-D…
Bohužel nemám ještě nakoukáno, protože na Y řádila asi Markíza a něco nechala smazat…, zkrátka včerejšek jsem nenašla a tak jsem holt šla do lesa pro dřevo. Ještě jsem ho ale nedovezla do kůlny… :-).

157
anonymous
Reagovat

@Lady XL: Dřevo moc netřeba, sice ve včerejší ukázce na konci dílu byla nápověda, ale (skoro celou) odpověď máte již v ukázce na oficiálním webu :-)
A celou odpověď na tuto slabotu, jak by řekl Skála, se tedy dozvíte ještě dnes :-)

158
Prochor
Reagovat

@milu: Aby bylo jasno Miro určitě má nějakou taktiku ale nemyslím, že součástí té taktiky bylo vytáčet lidi jako to dělal na začátku. Jako když chtěl od Jana všechno tisíckrát vysvětlit a nic mu nebylo recht a odmítal plnit příkazy FT.

159
Johana
Reagovat

To není porušení pravidel, když sluha Milan vychlastá při dojení kýbl čerstvě nadojeného mléka?…no asi se to tam bere jako dodržování pitného režimu.
Miro mě včera rozesmál…na Lulu prý ,nemáš problémy vo vzťahu?‘:))
David začíná být podezřelý…co když to byly dvě klobásy, dvě kachny…jen tak pro zábavu, i když si myslím, že David nemá na to něco vymyslet a spíš ho navedli borisové.
…no a šušňova otravnost dosahuje vrcholu.

160
JanaH
Reagovat

@Prochor: mýlíš se. Dred neodmítal plnit příkazy FT. Jen je chtěl plnit přesně a dožadoval se přesného zadání.
A tím právě některé lidi vytáčel (včetně mě, ale jen zlehka :-D). Janko se k němu taky nechoval dvakrát pěkně, jeho názory nebral a zlehčoval je, často ho až zesměšňoval, hlavně před chlapama. Na kameru potom mluvil, jako když másla ukrajuje, plný pochopení. Taky muselo být všechno podle Janka a nijak jinak, diskuzi nepřipouštěl. Lulina to řekla trefně, že je jako ve fabrice a jede dvanáctky. O Mirovi se vyjadřoval způsobem: …hen ten chlapec… nevie robit… nevie to a hento. Stejně později začal mluvit o babách, ale tam narazil. Tak bral honem zpátečku a následovaly plačtivé ukřivděné scénky.
Na skutečné neplnění příkazů FT jsou tam jiní experti…

161
JanaH
Reagovat

@Johana: asi není. Stejně jako není porušení pravidel, že služka dřepí u stolu.
Je mi líto, že Alenka nemohla ukázat, jak pěkně by si spíchla sukýnku. :-D Jistě by v této dovednosti překonala i šušnici. :-DD

162
Lady XL
Reagovat

Tak jsem přivezla dřevo, zkoukla…. A jak tam tak pozoruji ten šicí kroužek, tak mi přijde, že se ve škole už asi neučí šití/vyšívání co? Vzpomínám, jak jsme všichni včetně kluků museli na menším čtverci látky vyšít, či prostě udělat ukázky různých stehů, museli jsme umět zalátat ponožku, přišít knoflík různými způsoby…. Nemít tam Lucii, tak neudělají nic. A Dred překvapil, umí jiný steh než Lucie.
David – myslím, že z „prověřování“ ostražitosti FT bude nakonec obyčejné uzmutí klobásy pro jeho a Lulinu potřebu… – jsou přece ve vývinu, musí se dobře napapat….

163
Lady XL
Reagovat

No jo, tak Dred a David a asi i Roman nedostal placky a praženicu… Ale tak by mne zajímalo, jestli to byla snídaně (a i kdyby ne), tak jak mohli jíst ostatní dřív než FT??? Jak jim mohla dát Lula jídlo? To je porušení pravidel!! A zajímalo by mne, za Lulu byla už taky napapaná, chudinka uhoněná….

164
JanaH
Reagovat

Ještě… za mě je taktika Dreda jasná. Prostřednictvím duelů se zbavit co největšího počtu spolubojovníků.
Sluhy na tento týden vybral fikaně, nemohl to udělat líp (ze svého hlediska… vlastně ani z mého :-D).

165
milu
Reagovat

@Lady XL: Lady….v této farmě a pravidla???Možná by ani jeden z nich je neznali…a co si z toho budou dělat hlavu,když ani štád…ani Martin a ani Kvetka neřeší pravidla???Je to opravdu divné a pokud bude příští letní farma opět žrací a nemakačenko…opravdu se dívat nebudu!!!!!!!

166
milu
Reagovat

@JanaH: lépe bych to nenapsala….jeduz na zahrádku…mějte se fajun…☼☼♫♫☼☼♥

167
Kara
Reagovat

@Lady XL: farmáři šli brzy do mlýna a Lulina jim dala na snídani chleba s máslem a zeleninu. Chleba bylo málo, tak ostatním pak dělala placky a vajíčka. Miro po návratu ze mlýna viděl, jak si zbytek hoduje a byl oheň na střeše.
Chleba prý Lulina neupekla večer, ale začla dopékat až ráno. Pozdě.
Vajíček prý bylo brzy ráno málo, tak ranní směna byla bez nich. Prý ale někdy chodili do mlýna i bez snídaně :))

168
Lady XL
Reagovat

@Kara: Díky za vysvětlení. Ukázky sleduji často bez zvuku… – šéf bývá na blízku :-).

169
JanaH
Reagovat

@milu: určitě napsala. ;-)
A nevěřííím! Že se nebudeš dívat… :-D

170
Foxy fox
Reagovat

@Kara: :) sáhnout MIrcovi na jídlo, tak to je oheň na střeše ! už za sluhování Zuzky prudil, že porce nemá každý stejné! možná zase začíná Mircovo prudivé období, že by sinusoida?
Jinak celkem nic zajímavého se neděje, Mirec na Augustinovi zatím nepracuje, ale určitě ho dodělá PP
Do duelu možná půjde Miňo, možná ale bude nějaký ten charitativní týden, takže se třeba duel konat nebude. Nevím, jak jim to časově vychází do konce a nechce se mi s tím počítat…..:)

171
rudi
Reagovat

jestli mají zůstat 4 farmáři do předfinalového týdne, tak by měli ještě vypadnout dva chlapi a jedna žena, to znamená tedˇ tři týdny 3x normální duel, v předfinal. týdnu další 2 a 18. června/ ? / do finale poslední 2

172
Aža
Reagovat

Je těžké vydržet se dívat na stálé hádky. Když se zamyslím, tak to není nic divného . Povahově různí lidé, většinou nemají vztah k práci, ale domýšlivost nechybí žádnému.
Ted se to vše zamíchá na dost dlouhou dobu a bud ten kolektiv uzraje, nebo vykvasí a bouchne.
Vzpomínám, jak byla někdy napjatá situace i u mě na chalupě, když po dobu prázdnin jsem tam měla rodiny dcery a syna s vnoučaty- Ale rodina se vždy na dovolenou moc těšila.
@JanaH: Souhlasím s tebou, konečně to někdo o Jankovi napsal. Byl pracovitý, ale mezi lidi zapadl jen do té doby,dokud uctívali jeho práci- Mira ho ctil jako mistra, ale Janko jeho práci neuznával. Ke smíření došlo až ke konci, když Janko cítil, že se ho chtějí zbavit.
Tím pádem, že Janko se uvedl jako dobrý tesař, Mira byl dlouho neuznávaný farmáři.
Odhaduj, že když do toho nezasáhne štáb, bude Miro a Lucie zasloužně ve finále.

173
Aža
Reagovat

Nevím zda se nepletu, ale už se také stalo, že ke konci farmy, aby se snížil počet, bylo vyřazování v duelu i v týdnu?

174
JanaH
Reagovat

@Aža: já jsem viděla Janka jako takového nenápadného tichého podrývače. Dojímajícího se sám nad sebou. Typem velmi hlasitého vysírače je inšpektór, dojímá se nad sebou samým ještě raději. Oba „druhy“ takových chlapů nemusím.
Ve finále vidím šušně a supa. Bohužel. :-/ Ale ráda bych se pletla!

175
Johana
Reagovat

@JanaH: svatá pravda:)
Já u Janka ještě postrádala alespoň náznak přirozenosti, nadhledu a smyslu pro humor. To samé i u inšpektora, ale ten občas něco zavalí, i když nechtíc a v některých situacích vypadá hrozně srandovně, takže účel plní.

176
Foxy fox
Reagovat

@rudi: díky! mě se s tím nechtělo zabývat…takže tentokrát to bud asi bez obligátního charitativního týdne.

177
JanaH
Reagovat

@Johana: jj, přesně. Janko se bral strašně vážně, suchar a nudný patron. Inšpektór je zas důležitost sama, teď se pasoval do role ctihodného kmeta (je mu 44? :-D). Ale pobavit umí… a pri bráničke je vždy prvý! :-DDD

178
Prochor
Reagovat

@JanaH: Mám na to jiný názor. Kdyby měl zaměstnavatel 100 Mirců, kterým musí vysvětlovat do detailu co mají dělat tak se ocitne v blázinci. Je zajímavé, že ostatní farmáři se chytli práce bez velkých dotazů a dělali. Od zaměstnance se očekává určitá samostatnost. Mirec místo práce bombardoval Jana dotazy. Ještě zajímavější je, že dnes už Mirec nezpovídá FT do detailu co má dělat. Naopak pracuje snad nejvíc samostatně. Tak proč to nešlo od začátku? Zbytečně si zkazil vztahy s lidma. Sotva později změnil chování, vztahy se rapidně zlepšily.

179
Aža
Reagovat

A z toho všeho navrch vyniká včelka Vladka. Přelétá od jednoho ke druhému, bzučí do ucha nekonečné úvahy o duelu, tu osladí medem, tu rozhází vztahy mezi lidmi.
Oči i uši připraveny vše zaznamenat, obrátit účel toho co ví, místo medu dělá
pomluvy.
Bojím se, abych pravou včelku nepoškodila. Včelky bývajípracovité a to právě Vladka není. Stále je vidět jak přechází sem a tam a nikde nic nedělá. Nebo že by se naučila dělat sýry? Stále se vymlouvá.
@JanaH: Ve finále je všechno možné. Sup má sílu a je jak almara. Vlada má také sílu a stále si ji šetří.
Miro a Lucie se podaří jedině v případě, že půjde o šikovnost a chytrost.

180
Mana
Reagovat

Zdravím zo Slovenska :) Už dlhšie si sem chodím čítať vaše názory (s väčšinou súhlasím), ale nezapájam sa do komentovania. Farmu pozerávam na YouTube a všimla som si, že v úvodnej zvučke sú nové ukážky, neviem, či ste si to všimli. V jednom zábere vidno, ako ich je tam už len 6, držia sa a tancujú, v sluhovskom sú Lula a David a chýba tam Roman. Žeby tento týždeň vypadol?

181
Foxyfox
Reagovat

@Mana: to by bylo zajimave, kdyby Hujer vyradil Romana…..

182
Johana
Reagovat

@Mana: dobrý postřeh, je to tak, jak píšeš a vypadá to na vyřazení Romana:)
Bude zajímavý duel…jsem zvědavá, jak to Milan dokáže, když ani nevybírá disciplíny.

183
Hanka
Reagovat

Já vám všem děkuji za postřehy z Farmy. Já nějak nemám moc chuť věnovat svůj čas na sledování. A tady jsem dokonale v obraze. Takže díky

184
milu
Reagovat

@Prochor: chiii…opět jsi Prochore zapoměl na taktiku…Mírovi vadilo,že je Janko tak dobrý…ale nedokázal to nějak obrátit…projevil se až Janko odešel…Janko v tomto ohledu byl zlý…nikdy neuznal Mírovy argumenty,i když to byly občas dobré nápady…Takže….taktika…

185
milu
Reagovat

@Mana: Mana…to by bylo super!!!!Kdyby to byla pravda…nemám Romana ráda a že ho tam Borisovci ke konci dali je humus…takovou hordu svalu k ničemu…i z řezání ho bolela ramena…vrrrrrrrrrrrrrr

186
Mana
Reagovat

@milu: Asi to tak bude, už to spomínajú aj na FB na oficiálnej stránke Farmy :D Kto by to bol povedal, že niekto vyradí namakaného Romana :D

187
JanaH
Reagovat

@Prochor: v pořádku, za jiný názor se nemučí ani nestíná hlava. ;-)
Akorát snad ještě poznámka… myslím si, že v RS to musí fungovat kapku jinak, než v pracovním poměru… a taky, že někdo zapadne hned, někdo potřebuje trochu víc času. A že je Mirec samostatná jednotka ukázal už mnohokrát. Jde na to v tomto směru líp, než ti, co si udělali „kamarády“ a musí na ně „brát ohledy“. No a taky Janko ho moc samostatně projevovat se nenechal, každou jeho iniciativu shodil. Že si na začátku Mirec polepil vztahy s lidma, s tím souhlasím.

@Mana: že je nová zvučka jsem zaznamenala, absenci supa nee. Že by? ;-)

188
Johana
Reagovat

Tak, a ještě vyřadit namakaného líného šušně a bude se nám, alergikům, lépe dýchat.

189
milu
Reagovat

@JanaH: Jani,dík,že jsi se ke mně přidala…jsi sluníčko:-)

190
Wally
Reagovat

@Prochor: Když ty vidíš jen pár epizod. A Miro měl od začátku lepší nápady než všemi opěvovaný Jano..

191
milu
Reagovat

@Johana: jůůůůůůůůů…to by bylo príma!!!!

192
JanaH
Reagovat

@milu: to víš, taky jsem se vrátila ze zahrádky… akorát že z té restaurační. :-D Hokej nedopadl,škoda.

@Wally: že jo?

193
milu
Reagovat

@JanaH: Jani,to já bych nebrala…na
naší zahrádce bych vydržela i celý den,jen toho moc nepodělám…musím často odpočívat….ale jsem tam ráda…miluju bylinky…dnes jsem sadila rajčata a zelenou fazolku….
Hokej…naštvalo to….já se sice dívám…ale od doby,kdy je sport více o penězích než o sportu už nejsem tak zapálená…ale většinou koukám…..

194
milu
Reagovat

@Wally: Wally…přesně to jsem psala…ale co už včíl…

Nehodí mi tady někdo odkaz té nové znělky???Ať se také pokochám:-DDD

A ještě…neviděli jste tady potají obcházet Evinku původní???Pořád ji vyhlížím…a nikde nevidím…

195
milu
Reagovat

wowwwwwwwwwwwwwwwwww….už jsem to viděla…..páni…Milana už mám kousíček ráda!!!!Tak to se duelu nedočkám!!!!!Joooo

196
Johana
Reagovat

@Prochor: vzpomínám si, jak na začátku stavěli, nevím už přesně co, asi kurník a natloukali laty na střechu odshora tak, že každá laťka překrývala tu předchozí horním okrajem. Miro se rozčiloval, že to dělají blbě, protože když bude pršet, voda bude zatíkat dovnitř. Byla z toho velká hádka, všichni Mira poslali někam, ale on měl pravdu. V poměru jeden proti všem se vlastní názor, i když správný, prosazuje těžko.

197
milu
Reagovat

@Johana: ANOOO Johanko….já si jen nemohla vzpomenout na tu situaci…ale bylo to přesněj ak píšeš…díííík

198
Tamzin
Reagovat

Hlavně Hujer, který je totálně levý a Janovi tak maximálně podával hřebíky reagoval vždycky hodně hnusně a cholericky.

199
Wally
Reagovat

@Johana: Ono toho v prvním týdnu vládnutí slavného Jana bylo víc. Jano nutil Mira řezat prkna na zemi. A on se rozčiloval, že buď na koze nebo stole. To samé bylo s postelema. Taky měl vlastní nápady jak to udělat a Jano ho zas utnul, že to bude dělat jak to řekl on. Janovi tam přivezli vždy jen skládačky jak Lego a pak byl slavný.

200
milu
Reagovat

@Tamzin: ano…byl hnusný,ale pokud dnes vyrazí Romana!!!!!kousek mu odpustíme…co??

201
JanaH
Reagovat

@milu: dneska eště nee. :-D

202
milu
Reagovat

Omlouvám se…píši už zmatenosti….jsem už v pátku…tak duel bude až zítra….hm…a i proto tady vyhlížím Evinku…tak nic…Já zapoměla i na ohnivé kuře…a to už je co říct….tak páááá

203
milu
Reagovat

@JanaH: dík Jani…už jsem na to přišla….už koukám na kuře:-)

204
Tamzin
Reagovat

@milu: Roman je taky blb, ale Hujerovi odpustím, až vypadne a vrátí se domů jako zcela nový člověk :-)

205
iv
Reagovat

Zdravím… Ve finále bych ráda viděla z mužů Mira a z žen Lucii… Takto mi to vychází už delší dobu. Jinak naprostý souhlas se všemi připomínkami k Janovi.

206
milu
Reagovat

@Tamzin: Jasně….ale pokud opravdu vyřadí Romana,všichni se ho budou bát a asi právem….jestli dal Romana,dá i zbytek chlapů…pouvažujme…koho dá Roman za FT??Asi šušňa…a ona dá za sluhy opět mambu a Davida….a už se mi to nechce domýšlet….bolí mne hlava ze sluníčka…chiiii

@iv: mám stejné přání jako ty…a potom fandím Mírovi…Lucie není špatná…..jen mi vadí její smích…moc vadí…legrace…budu to potom přát oběma…a zase kecám…pořád je můj favorit MÍRO :-DD

207
milu
Reagovat

je zatím klid…ale Milan říká,že není dřeva…a Míro řekl,že má řezat ten,kdo se koupe…….Roman má košili hotovou,brblal,že řezat půjde,ale že ho bolí rameno a prý půjde do duelu…….zítra budou mlet…a prý mají práce ještě moc….

208
milu
Reagovat

Milan líčí,jak myl kravičky…posr..é kravičky….a to ještě máchaly posr…. ocasem….a už je tam Martin a jde se na to….hned zrána byly dohady o snídani.,…mamba je opravdu blbá!!!A Míra měl opět pravdu…ve mlýně si Míro zpívá….jde jim to od ruky….

209
milu
Reagovat

Roman-plešatec už nechce řezat dřevo…jen sedí a šije…Lucie docela hezky mluví o tom,že Romanovi se řezalo pořád,že všichni….a on už stávkuje…Milan zase tajně pije mlíko a Lucie má málo na sýry…Míro mlel v mlýně…teď měle to oboilí na pálenku,pomáhá mu hubou šušeň..zase ho ukecává na mužský duel…a Míro říka,že ano….

210
Aža
Reagovat

Vzpomínám, jak Miro dřel na podlaze v ložnici, nikdo nechtěl pracovat, on se držel plánku Martina. Všichni šli proti němu a Janko ho ponižoval, ponoukal druhé, aby mu nepomáhali.
Nakonec Miro šel do mlýna a machři naházeli zpět to co pracně vyhodil z okna a udělali podlahu podle svého. Nedodrželi ani požadovanou izolaci prken od země.
Miro jede od začátku s rozmyslem svou hru a tak nejenže hraje ostatním na nervy. ale ani pro něho to není lehké vydržet.

211
milu
Reagovat

Roman jen šije a s prominutím žere…David také na všechno kašle…chudák Míro…a podržte se!!!!Šušeň pomáhá Mírovi mlet…a je to fakt makačka…má opravdu síluý v rukách…
…a jede Kvetka…čaute….farmári chválí Míra….i plešatec,…prý mi Míro pomohl moc,tak to vrací….dva dny šije jen košili…je to hajzlík!!!

212
milu
Reagovat

Je mužský duel….David dal mužský…a Milan mu řekl,že se na něho nezlobí…a že se nebude vymlouvat na to,že jde do duelu,ale že bude pracovat až do neděle….překvapil mne…..Plešatec je namyslený….dává najevo,že Milan nemá šanci v silových….jj,podcenil soupeře….
Já se tak těším na zítra…..chiiiiiiiiii…už ho chci vidět!!!!

213
milu
Reagovat

Martin jim dovezl materiál na koláče…tři druhy…potom ještě 6 chlebů….Lucie byla sama v pekárně….třeba ji pomohou….mají nedodělané úkoly….a já si pořád myslím,že zapomněli na ty pstruhy…měli upéct 10 pstruhů…hm…50 asi nedostanou…..Míro začal křičet,protože není hotové….ach jo…dobrou noc farmári….

214
Peťan
Reagovat

@Mana: Tak i já na to musím reagovat,to by bylo SUPER!,ale taky mně napadá jestli Roman něco neprovede za co by byl vyloučen ze hry,nevím jestli se to už někdy stalo,opravdu se mi nezdá,že by Milan v silových vyřadil Romana

215
Jája
Reagovat

@Aža: Musím tě opravit. Tu hlínu museli naházet zpět, jinak by se dostali s novou podlahou pod úroveň původní podlahy. Přečti si zpětně komentáře k podlaze – pořádně jsme to tehdy okecali (jako v parlamentu :D).

216
Tamzin
Reagovat

@iv: Taky by se mi tato dvojka líbila, Lucie je po odchodu Žanet jiný člověk :-)

217
Prochor
Reagovat

@Johana: Přesně tak. Prosazovat svůj názor za každou cenu je velká chyba. V kontejnerovce musíte vycházet s tím koho máte protože nikdo vám jiné lidi nedá. Miro se choval na začátku hloupě a málem za to zaplatil vyhozením. Naštěstí se změnil a dneska už ho většina lidí do duelu poslat nechce. Naopak mu už potřetí dali imunitu.

218
Kara
Reagovat

@Wally: 199 – S tou poslední větou musím nesouhlasit.
Všimla jsem si,že když Jano stavil některé stavby, tak trámy čepoval a to je poctivá tesařina, ne jako když se pak dělal nábytek do pergoly a dával se dohromady vruty. Tam to byla pak spíš už jen skládačka.

219
Kara
Reagovat

Co se týká Jana a Mira, si na rozdíl od včerejších kritik tady myslím, že Miro si za spoustu neshod mohl sám. To, jak se choval první týdny bylo hrozné a nevycházel s ním nikdo.
Když byl Jano FT týdne to vypadalo, že nikdo neudělá nic, jak Miro mezi nimi běhal a zdržoval je od práce svými dotazy bez konce. Všechno se mělo dělat podle něj a jinak a to ani nevěděl, co a jak to Janovi Martin zadal.
Vzpomínám si, jak mu Jano i v jedné situaci řekl, že Martin to chce takto a Miro že ne, že to musí být jinak.
Nenechal si nic vysvětlit a do nekonečna s ním nešlo diskutovat, muselo se i dělat. Není divu, že ho Jano musel i odpálkovat.
I Lucie, která jediná nad Mirem držela dlouho ochrannou ruku to nakonec vzdávala.
Podle mne Jano nebyl svatý, ale Miro byl v ty týdny daleko horší.

221
Jája
Reagovat

Vylezl z potoka a dodnes ho s Lulinou hledají. :D :D :D

222
Foxy fox
Reagovat

@Kara: naprostý souhlas, člověk by tu mohl nabýt dojmu, že Janko byl jen nějaký hysterický neumětel, který stál Mircovi v rozletu :).
Přitom z prvních dílů je patrné, že MIrec záměrně provokoval, nepracoval, protože mu nebylo vysvětlené (rozuměj vysvětlené po MIrcovsku, tj. nedosažitelný cíl)….Jankovy stavby jsou na farmě doposud zásadní a velmi pěkné a propracované. Jak bylo už někým zmíněno, mít vícero takových zaměstnanců, tak jde firma do kopru, bo by bylo ke každému potřeba najmout také psychologa:)…Mirec, jakožto profesionální „umělecký“ truhlář dle očekávání taky se dřevem umí, což je fajn, ale celkem se to dá od profíka předpokládat, místy možná i ve vyšším standardu. BTW: socha Augustina pořád v koutě čeká a čeká PP
Ještě k tomu, že vypadne Roman, tj. FT bude Vladimíra, což vede k ženskému duelu a k odchodu Luliny, předpokládám, pak by měl být FT Dávid a dál nevím.

223
Foxy fox
Reagovat

@Jája: potvrzuji, že nakonec s tím měli více práce, než kdyby se na Mirce vybodli…lze dohledat i ve video archivu.

224
Foxy fox
Reagovat

@Jája: no to bude zase paráda…Zaujala mě sázka Dávida s Mircem o vypití pohárika bez ruk, kterou Mirec vyhrál…..mám takovou teorii, související i s tím Mircovým věčně červeným nosem, ale psát ji tady nebudu P

225
Johana
Reagovat

@Jája: :-DDD
Dost pochybuji, že Markíza nechce tyto ,,pikantní“ záběry pouštět ven …stačilo by vystřihnout.
Začínám podezřívat Milana, že latrínu vynesl supiskovi do zobáku. To, co včera vypouštěl, smrdělo jak žumpa. Doufám, že duel tento týden bude a ten pták odletí opět hnízdit na sociální úřad.

226
Johana
Reagovat

@Foxy fox: já jen k té nedodělané soše…opět nastala situace a kupodivu to potvrdil i líný šušeň, že Miro, pokud chce mít splněné úkoly, musí dělat minimálně za tři…pánský šicí kroužek se mu na mužskou práci opět vy…bobkoval a Miro nemá čas na uměleckou práci.

227
Jája
Reagovat

Dneska jsem napnutá jak dětské kalhotky na Hejkalčině zadku. Moc mě zajímá na čem pobírač dávek, kterému včera neskutečně táhly z huby sračky, pohořel. Co si vybral za disciplíny, že ho blekotavý Hujer smetl?

228
Lady XL
Reagovat

Taky jsem nevěřícně zírala, jak Šušeň nadávala na kluky včetně Romana, že teď Mircovi nepomáhají! Ona si toho taky všimla… Ale fakt jsou ti zajdové na zabití! Jo pardon, to jsou ti mladí, pro které není přeci kydání latríny vhodné, to je pro staré… :-(. Doufám, že ukázka ze znělky nebyla zavádějící, ale asi ne, když je tam David i Lula ve sluhovském. Tak jsem tedy zvědavá, co se stane, že to Roman projede? Taky se může stát, že se nějak zraní (při souboji) a bude muset odstoupit… kdo ví. Škoda, že to uvidím až v pondělí. Ale vy mi to Milu a další jistě opět popíšete! A já si pak na vítězství Milana dám panáčka :-D.
Fakt mi bylo Mirca až líto, jak na něj kluci káleli a ty řeči kolem dřeva. No už aby Roman vypadl. Nemohu ho při jeho one man show na kameru ani vidět, jak se samolibě usmívá…. a @Johana: skvělé – ať jde hnízdit na sociální úřad! Ovšem doufám bez dávek, protože si teď vydělal!

229
Foxy fox
Reagovat

@Johana: stačilo by vystřihnout, ale asi doufají, že má Dávid velký počet fanynek, které tento „únik“ velmi ocení…no až je mi ho trouby líto.

230
Foxy fox
Reagovat

@Jája: je to záhada, ten duel, ale mám dojem, že Hujer povídal o tom, jak zvedá na bench nevím kolik, takže asi to není žádný ořezávátko, i když se jevil jako nemohoucí na nohy. To už je ale asi taky minulost….no uvidíme. Stačí, aby bylo překvapení šikovně připravené pro Hujera a jeden bodík je na světě. Mohli by tam dát třeba přenášení močky sem a tam.P

231
Lady XL
Reagovat

V debatě Mirec/Jano souhlasím s těmi, kdo se spíš zastávají (obhajují) Jana. Mirec byl fakt na pěst první týdny a dohadovali jsme se, zda to hraje, je navedený, nebo je tak psychicky labilní… V té době vůbec neprojevoval ani moc zájem o to ukázat, jak postavit maštal. Každou úlohu rozebíral s každým tak dlouho, až to udělal někdo za něj. S tím řezáním prken na koze měl sice pravdu, ale oni chtěli něco nařezat ihned a jen trochu prken. Taky si myslím, že o té koze někteří ani nevěděli. Byli tam krátce a neměli vše „prošouněné“ až právě na Mira, který tam prolézal všechno (pamatujete, nechal v některé místnosti šílený bordel, jak tam prohlížel, co se tam nachází a už to nedal na své místo). Já se tehdy divila, že Mirovi nedají samostatný úkol ohledně truhlařiny, když je ten „umělecký“ truhlář. Ale svým dalším postojem se postaral, že to nikdo neudělal a štáb tehdy zasáhl s tím, že jim dal udělat sochu toho svatého, což byl jasný úkol pro Mira, aby ukázal, že něco umí a každý od toho dal rád ruce pryč. Já si pořád myslím, že to Mirec zkraje hodně hrál to vyhrocení, však šel ihned do duelu, ale s Janem. A tam mu přeci dal štáb možnost vrátit se, když mu Překvapení ušil na jeho osobu…. Ohledně Jana naprosto souhlasím s tím, jak už bylo řečeno – on tam byl „za prací“. Prostě jak dělník do nepřetržitého provozu. Holt se s cizími lidmi neumí už s ohledem na věk tak snadno bavit (dělat humor), raději proto pracoval a ukazoval tak, že něco umí. Jeho tesařina byla precizní, s tou střechou už nevím, zda u toho byl od začátku, zda mu to prostě neuteklo. Ale jinak vše měl vysloveně řemeslně zpracované, ne jen přibité hřebíky, skobami…. Však porovnejte s tou slavnou kůlnou na dřevo… Na začátku stavby to vypadalo, že to Mircovi spadne na hlavu. A upřímně, některé stoličky (i tu, co dal Martinovi) by sbil leckdo jiný nevyučený. A rozhodně ho nectí, že to dá neohoblované, nezačištěné! Ale zase naopak – líbí se mi, že si umí ihned poradit, když je potřeba něco vylepšit, udělat (forma na sýr např.), tohle už zase nebylo vlastní moc Janovi (můj názor). Prostě oba byli 2 kohouti na jednom smetišti, Jano vážně moc nevydýchával profesní konkurenci a způsob chování Mira, Miro zase nezvládal Janovu preciznost i u „obyčejné“ ohrady. tak to je moje úvaha na naše dva truhláře :-).

232
Lady XL
Reagovat

Milu, Jájo – schválně se dívejte pečlivě, když přijede návštěva – celebrity… Teď jsem zkoukla ukázku a dělá to na mne dojem, že Roman se zná s Mokráňovou a tou druhou… neznám až tak moc ty bývalky farmárky… Prostě to přivítání Romana s některými celebritami mi přijde z té ukázky hodně přátelské, spíš jako že se už dávno znají… Jestli ano, budeme mít zase něco na přemýšlení :-D.

233
milu
Reagovat

@Foxy fox: …230…pokud jsem dobře slyšela…plešatec říkal,že překvapení bude až 3 a že si myslí,že nebude potřeba…Milan,i když dost pohubnul má široká ramena a vzpomeň si,jak zvedl skoro celý strom…Těším se na večer….

234
milu
Reagovat

@Lady XL: Lady…fakt nevím…on je takový familiérní….možná se znají,ale možná se chtěl jen vetřít do přízně…uvidíme večer:-)

235
Wally
Reagovat

@Foxy fox: Po duelu s Marcelem, to tam říkala Vladěna, že zvedá 120 kg. On udělaný je , ale po těch týdnech asi svaly šly dolů. Ale od středy je Hujer na FB. Tak se musíme nechat překvapit.

236
milu
Reagovat

@Wally: Wally…ano,necháme se překvapit….je stejně vysoký,neli o kousek vyšší jak plešatec a nemá to asi vyhnané práškama…myslím ty svaly:-))

237
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Tak Mokráňová je docela kočka takže se nedivím, že se Romanko snažil. P.S. Jestlipak už dostala nějaké slíbené peníze od vítěze finále?

238
sunrise
Reagovat

Nějak nechápu, kde se najednou vzala ta přízeň k Milanovi, možná nekoukám dost pozorně. Půjdu proti proudu, ale můj až odpor k jeho hujerství a jiným jeho vlastnostem se tedy rozhodně nezměnil. Vaděj mi oba. Každý jinak, něčím jiným, ale je mi úplně jedno, který z nich vypadne.

239
Johana
Reagovat

@sunrise: v žádném případě to není přízeň k Milanovi, jde jen o to, kdo vadí o trochu méně. Ještě v pondělí by mi bylo jedno, který z nich vypadne, ale to, co předvedl příživník za poslední tři dny, je hodně za hranicí.
Milan se tento týden staral o zvířata vcelku vzorně a kravku, vyválenou v lejnech jsem mu teda nezáviděla…chtěla bych vidět Románka na jeho místě.

240
Prochor
Reagovat

@sunrise: Pro mně je nejhorší David. Co může urve ostatním (čokoládu Mircovi z kremeší, klobásy) a ještě nechá ostatní na sebe pracovat a má z nich ještě srandu. Takový sobce nemám rád. Hujer je u mně na druhém místě neoblíbenosti ale toho už beru jako komickou figuru. Vždycky se rozzuří, pak se uklidní a omlouvá se a brečí. Pak se zase rozzuří a tak dokola. Prostě vzorová hysterka – slabá osobnost. Na Hujerovy dojemné proslovy se ale vždycky těším:-))) Dýchne na mně nostalgie starých časů. (Asi řečnil za totality na nějakých schůzích lidových milicí nebo tak něco).

241
anonymous
Reagovat

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nepočítat! ***

Výsledný duelantský skóre (příslušnej výsledek je vždy – případnej – zbytek po danym matematickym úkonu):

1. duelant:

351947879481
/
7

2. duelant:

172459784974
/
7

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nepočítat! ***

242
Foxy fox
Reagovat

@Lady XL: naprosto souhlasím s podrobným rozborem:)

243
Foxy fox
Reagovat

@sunrise: Milana a ROman, no hele, Hujer je případ pro doktoro, o to pokoj, ale hodně dělá, což možná není tak vypíchnuté, protože někdy to překryjí ty jeho šílený psycho výlevy, ale fakt maká a celkem mi přijde i nezáludnej. Roman lenoch líný, co hlavně žvaní. Může spokojeně odejít, protože si konečně odnese něco hmotného, rozumnej košilku, co si spíchl….prý si balit ani nebude, kdyžtak mu to donese Vladimíra. Možná ještě ani netuší, že Vladimíře posloužil jako „užitečný idiot“ :) takže mu nevýhru srdečně přeji.

244
Foxy fox
Reagovat

@anonymous: já výsledek vím i bez příkladu P

245
sunrise
Reagovat

@Prochor: Jo, tak tohle bych podepsala. :-)

246
anonymous
Reagovat

@Foxy fox: Je Ti to přáno :-) A kdybys věděla i disciplíny, mohu Tě nazývat Velká vezírko. A nebo Velká čeřenko, kdybys chtěla :-)

A mou další fanynku klidně Ó vycházející slunce :-) Pokud tedy nemá již rok připravený střevíček, aby mě jím bacila, kdykoliv se zase nečekaně objevím, abych vás tu blažil svou uhrančivou přítomností.

247
milu
Reagovat

@anonymous: chiii….už všichni víme…..jen se těšíme,jak duel bude probíhat:-)))

248
anonymous
Reagovat

@milu: No, možná sehraje nějakou roli třeba jistý kus oblečení… :-)

249
milu
Reagovat

@anonymous: 6e by plešatvcova košile,kvůli které se dva dny vykašlal na Míra ??

250
milu
Reagovat

že by….plešatcova

251
Johana
Reagovat

@milu: sváteční košili si asi do duelu nevezme, ale třeba to budou boty s kluzkou podrážkou:)

252
Prochor
Reagovat

@sunrise: Co se týká Davida tak štáb si asi myslí, že je pro diváky zajímavý jeho románek s Lulou. Na ofiku se snaží na to pořád upozorňovat. Co se mně týká, tak pro mně je jejich vztah nuda a klidně by mohl vyfičet z farmy David a Lula třeba zítra. A taky by si to oba zasloužili.

253
milu
Reagovat

@Johana: to máš asi Johanko pravdu….tou se bude ještě chlubit ve fitku,aby malinko srovnal ostudu,že prohrál…chiiii….Milan už byl v duelu a ví,že boty jsou v silových a vlastně ve většině disciplín důležité…jak já se těším na večer…

254
Aža
Reagovat

Milan umýval Malinu a nevím zda jsem dobře pochopila, ale používal červenou dížku na dojení a kbelík. Při odchodu jsem zaslechla, že je musí umýt a jít podojit krávy.
Diví se jak je Malina zmazaná, kdypak jí vyčistil stání? Uklidit lejno vidlemi dá méně práce než mytí.

Už se ani nedivíme, že farmáři jedí od rána do večera. Pochopím toho, kdo pracuje venku na vzduchu. Ale hlad je i u těch co se prací nepřetrhnou, pravidla jsou minulostí.
Nakonec tam mají tolik jídla, že je lépe ho sníst, než nechat zkazit.)))))
Alena se neobjevila na FB? Asi jí rodina drží zpátky, nebo Markíza.
Nevím zda jsou slovenští mužští tak útlocitní, ale stále je ocenováno když se rozpláčou, nebo se objímají a berou se za bratry. Hlavní je aby je v té chvíli zabírala kamera.
Nevím, nevím, k čemu je supovi posilovna, když ho odrovná jehla a šití. Bolí ho záda i rameno,…..)))

255
bobina
Reagovat

Ještě k Janovi a Mirovi. Já si myslím, že Miro patří k lidem, kteří touží po uznání a často se mu ho nedostává. Proto i ty dredy, které mi k jeho osobnosti nejdou. I když uznávám, že o něm vím jenom to, co nám “ nabídnou“. Jano byl v očích ostatních nej pracant, a proto ho Miro provokoval, aby ho shodil nebo dokázal, že něco ví / umí / líp. Vzpomínám, jak byl nepříčetný, když Milan řekl, že se jde zeptat Jana. Proto ho hned, jak mohl, dal za sluhu, i když věděl, že Jano udělá nejvíc práce venku.
Taktika mu vyšla, stejně jako „hrát s ženskými“ a zbavovat se chlapů. A to jak se “ loučil“
s Janem a poukazoval na ostatní, že oni néééé…. to bylo pokrytectví nejvyššího kalibru, Z farmy ho dostal on a měl to pěkně vykalkulované. To, že taktizuje, je v pořádku, výhru mu přeji /nebo hospodské /, protože bez Jana se mohl ukázat, že největší pracant je on, konečně není jen druhý a dočkal se uznání. Je hráč, tak ať vyhraje…

257
cathy
Reagovat

@anonymous: A nebude to třeba propíchlá holínka?

258
Eva původní
Reagovat

@milu: Ahoj Milu a všichni, tak jsem doma, pustili mě dopoledne, ale byla jsem u kamarádky a podívala jsem se na reprízu F ve 14 hodin a na večer se těším. Zítra snad si tady přečtu Vaše komentáře. Operace proběhla velice dobře, dá se říct jako bych na ní ani nebyla, sestřičky mě moc chválily i páni doktoři :-)) Děkuji všem za virtuální podporu, velice mi pomohla, mějte se krásně :-)))))

259
Kara
Reagovat

@bobina: Ano, souhlas.
Mezi slepými je i jednooký králem.

260
anonymous
Reagovat

Někdo byl v jedné z duelantských chatek v předduelové noci na návštěvě :-o Dovolují to pravidla? Kdo to byl?

261
Johana
Reagovat

@anonymous: kocour Murko?
Potěšilo by kdyby Vladěna a za trest vypadli s Romanem oba.

262
Hanka
Reagovat

@Eva původní: Tak ať brzo můžeš jíst vše. Brzy se úplně uzdrav.

263
milu
Reagovat

@Eva původní: Ahojky Evinko…zdravím moc ….jsem ráda,že jsi v pořádku a že jsi byla vzorná pacientka….Dávej na sebe pozor….víš,co psala Jája…popenec a bude dobře:-)Večer dnes by měl být super….

264
milu
Reagovat

@anonymous: pravidla to samozřejmě nedovolují….ale na této farmě nejsou žádná pravidla…toho sis nevšiml??Podle nové znělky,pokud to není podvrh chybí jen plešatec…ale já počítám i s tím,že to může být jen návnada od borisovců……

265
Aža
Reagovat

@bobina: každý si dění na farmě může vykládat podle svého a mít svou pravdu. Já mám odlišnou od tebe, ale nikdo ti nebere ani tu tvou. Je nás tu asi hodně a každý má třeba odlišný pohled. Proto farmu sledujeme a často se i neshodneme.
Evičko, vítej opět na Panáčkovi.

266
Anina
Reagovat

Dobrý večer. Tak za chvíli nám to začne. Pokud jsou předpovědi správné, tak vypadne hromada „napumpovaných“ svalů Roman, což by mě velmi potěšilo. Pro paní Evu – Evi, tak jsem Vám to dobře předpověděla (samozřejmě nejen já) a jste v pořádku doma. Nejpozději za měsíc řízek.

267
milu
Reagovat

Martin kontroloval…a….nic nenašel…stihli i pstruhy….a reklama:-))

268
milu
Reagovat

MÍRO DOSTAL 50 MINCÍÍÍÍÍÍ,dostali svoji pálenku…co si vyrobiůli za pochoutky je jejich a teď čekají na návštěvu….a chčije…a chčije…

269
Wally
Reagovat

Dostali 50 mincí a demižon ražovice. Tam to špatně skončí, když si vzpomenu co s nima udělalo víno.

270
milu
Reagovat

sedí u stolu a jediná šušeň má proslov,jak všechno dělali….Lubo je překvapený,jak to na farmě funguje…chválí chleba…

271
milu
Reagovat

@Wally: Wally,však jim Martin říkal,že nemají všechno vypít!!!

272
Wally
Reagovat

Přijeli Luboš, Miki, Lucie a Jana. Filkor jim vše pochválil a Hujer se svěřil jak je rád, že ho poznal osobně, byl vždy jeho vzorem (Že mě to vůbec nepřekvapuje :-D)

Doufám, že až spadne víc jak 10 kapek tak nevypadne signál. :(

273
milu
Reagovat

je reklama…tak píši…hodují,vesele se baví…a je tady tanec…a že neuhodnete, s kým tancuje Míro???
…tak jo…prozradím…Mokráňka!!

274
anonymous
Reagovat

@Wally: No, řiká se, když neumíš pít, tak radši nepij. A především, spousta lidí (včetně mě) nepotřebuje ani kapku alkoholu, aby se bavila.

Ale každýmu co jeho jest, každej svýho štěstí…, že :-) Nikdo nikoho skárovat se pomalu do němoty jistě nenutil.

275
Wally
Reagovat

@milu: Martin jim už říkal tolik věcí. :))))

276
milu
Reagovat

@Wally: Wally,kde prší???U nás na olomoucku zatím ne…ale je zataženo…snad nebudou kroupy…ale u nás dnes nemá pršet…tak uvidíme….

277
milu
Reagovat

@Wally: máš pravdu….dala bych si klobásu a sýr a pstruha…chii…ty ne??

278
Wally
Reagovat

@milu: Nad Šumavou je ťomno, ale to máme 100 km, tak snad to do půlnoci nepřijde.

279
Lady XL
Reagovat

Díky za průběžné info! Tak co? Nezná se s někým Roman? @anonymous: Ani já nepotřebuji alkohol k dobré náladě, neboť krutá bývají rána opilcova :-))

280
JanaH
Reagovat

@Wally: nějak si umím představit (v barvách), jak se Filkor nadouval a jak u toho Hujer v předklonu žmoulal čepici. :-D
Z té sestavy ráda uvidím jen Janku, ti tři zbývající zoufalci… děs a hrůza. Asi Markíza nikoho jiného nesplašila.

PS pro Prochora: Mokráňka na svůj podíl stále čeká, jak se dalo čekat, Tomáš jí nakašlal. ;-)

281
milu
Reagovat

@anonymous: také nemusím alkohol ani nikotin….a bavit se umím…
Luboš dojí….střídají se u dojení….MIlan hraje na housle a David na basu….jedna veliká katastrofa…

282
milu
Reagovat

@anonymous: také nemusím alkohol ani nikotin….a bavit se umím…
Luboš dojí….střídají se u dojení….MIlan hraje na housle a David na basu….jedna veliká katastrofa…Milan tomu trochu rozumí…

283
Wally
Reagovat

Už půl hodiny tancujou a zpívají, do toho má Hujer proslovy na kameru. Je to dnes fakt psychicky náročný, se snad začnu těšit na Luky a Cuky. :D
Když odešli exfarmáři pustili se do pití. David prohrál sázku, že vypije panáka bez pomoci rukou. Tak musí do potoka.

284
milu
Reagovat

ještě dali macejka a rozcházejí se…Opět plašatec má další nejlepší den na farma i v životě…a ještě oblbuje šušňa…
David prohrál sázku a bude STRIPTÝZ!!!!!

285
milu
Reagovat

@Wally: Wally,blbne mi připojení…odeslalo se 2x….asi to bude na tebe….uvidíme…

286
milu
Reagovat

David má totálku….ostatní se baví….

287
milu
Reagovat

čauki farmári….a vyzvídá a vyzvídá….není skoro o čem psát…Davidovi a Romanovi je nejvíce blbě…Milan si prý vezme Davida do duelu…

288
Wally
Reagovat

Lula se už neudrží na nohou a válí se u kamen. Ani ostatní na to nejsou o moc líp. Ráno jim je všem blbě a snaží se získávat informace co kdo vlastně dělal. Ani Vladěna neřeší duel a FT na příští týden.
Velká voda jim poškodila hráz a asi jim zdrhli pstruzi.
Kromě Mira, Lucie a Vladěny nikdo nejí, ty si dali na snídani i víno.Hujer po duchaplném projevu určil Romana. Přátelství je víc než peníze.

289
milu
Reagovat

druhý duelant je plešatec!!!

290
Lady XL
Reagovat

Konec spekulacím:-))

291
Wally
Reagovat

@Lady XL: Teď už ta tam spekulace jedou mezi Alenou a Vladěnou. Hubou to maj naplánovaný snad až do finále.

Disciplíny: 1-hákování, 2- přetahování lanem a 3 – překvapení

292
milu
Reagovat

@Lady XL: šušeň ví na 99%,že se vrátí plešatec a budou dále hrát svoji taktiku….

Roman si dává disciplíny…
1.hákování
2.přetlačování kladou
3.překvapení

293
anonymous
Reagovat

@milu:
Trochu to byla návnada ode mě :-)
Přijít na návštěvu do snu duelanta v chatce pravidla, i když je neznám, určitě nezakazují :-D

294
Lady XL
Reagovat

Jsem napjatá, jestliže R. prohraje tak proč… Jestli ty boty… A pak jsem zvědavá, jak se R. a Vladěna budou tvářit:-)))

295
Mana
Reagovat

@Lady XL: Možno ešte pozostatky opice :D

296
Wally
Reagovat

@milu: Ty woe Milu, ty koukáš na jinou Farmu? :-D

297
milu
Reagovat

přetahování lanem…oprava…správně napsala Wally

298
milu
Reagovat

@Wally: ale…podali mi sklénečku vína a vidíš,co to se mnou udělalo…chiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

a přicházejí farmáři….

299
JanaH
Reagovat

Je vám jasné, že pokud opravdu vypadne sup, Hujer bude ještě nesnesitelnější? :-D

300
Tamzin
Reagovat

@Wally: Waly a kde se tam zase vzala Alena ? :-)

301
Tamzin
Reagovat

teda Wally :-)

302
Wally
Reagovat

Hujer měl 3 neuvěřitelné zážitky v chatce. Najednou se rozestoupilo nebe a slunce osvítilo celou stranu stráně, ve snu měl sex s manželkou a přišly ho navštívit krávy. Celá Farma ho změnila , je z něj nový, lepší člověk. Na peníze zde úplně zapomněl a vše dělal pro zážitky, pro zvířátka a pro okolní přírodu.

303
milu
Reagovat

@Lady XL: ještě před Květkou povídal,že doufá,že ho nezradí třeba boty….chiii

304
milu
Reagovat

@Wally: také mluvil o tom,že už ví,že mu manželka odpustila…ale co??Ví někdo??

305
Lady XL
Reagovat

O bože,do čeho jsi to duši dal :-)) no do Milanka…

306
Wally
Reagovat

@Tamzin: Lucie, jsem to hlupaňa.

307
milu
Reagovat

@Tamzin: asi i Wally dostala sklénečku:-DD

308
Peťan
Reagovat

a Roman je v kélu

309
milu
Reagovat

Milan VYHRÁL!!!!!

310
milu
Reagovat

překvapení bylo dojení kozičky!!!

311
Wally
Reagovat

@milu: Dostala jsem prd, ale vzhledem k dnešním Hujerovýn proslovům bych potřebovala celou flašku.

312
milu
Reagovat

@Wally: nejsi hloupá….ufffffffffff….seká se mi to tady

313
milu
Reagovat

@Wally: báála jsem se,že ty kecy nevydržím…ale musím napsat,že plešRoman se zachoval hezky…rozloučil se a Mírovi popřál,že byl moc dobrý….

314
Dana
Reagovat

To je mazec

315
Lady XL
Reagovat

Děkuji opět moc našim komentátorkam!! I mě se to opět sekalo :-(.

316
Jája
Reagovat

Teda děvčata, dnes byla ta reportáž nějak zmatená. Že vy sedíte spolu u jednoho demižóna? :D Pobírač dávek už do posilovny ani nepáchne – chlapi si z něj budou dělat srandu, že neumí s „kozama“ – bude muset změnit hampejz. :D :D

317
Wally
Reagovat

Po výhře se Hujer opět rozplakal a říkal něco Romanovi, ale nerozuměl jsem mu. Byl skloněný a vzlykal.K farmářům měl oslavnou řeč, že chtěl odejít jako hrdina. Romana bral jako těžkého soupeře a přesto ho porazil. Všichni byli jak opaření jeho výhra je dost zaskočila. Všichni počítali, že se vrátí Roman.
Někdo by ho měl už konečně naučit počítat. Třetí týden tvrdí, že je na farmě 10. týden.

FT asi bude Vladěna a sluhové ty 2 hrdličky.
@Wally: Ty jeho řeči o napravení a odpuštění od dětí nebo manželky měl několikrát. Ale nikdy neřekl nic konkrétního.

318
Wally
Reagovat

Ty chyby nedělám já, ale Panáček :DDDD nedá se komentovat a pak si píše co chce.
Samozřejmě to patřilo @milu: Ty jeho řeči o napravení a odpuštění od dětí nebo manželky měl několikrát. Ale nikdy neřekl nic konkrétního.

319
Tamzin
Reagovat

Teď mi konečně docvaklo, koho mi Milan připomíná – napraveného loupežníka Sarku -Farku (nebo jak), košilku už má, tak ještě na kolena a sepnout ruce :-)

320
Jája
Reagovat

@Tamzin: Zásah do černého. :D :D

321
Franz
Reagovat

Milan mně svou výhrou potěšil. Dvakrát tak starší borec vyhraje nad namakaným frajerem.
Pokud někomu Milan připomíná Sarka Farku, tak Mirec je přesně jak Pepek Vyskoč ze Švejka.

322
milu
Reagovat

@Franz: Milan má 44 roků a Roman 27:-))

Hezký den přeji všem ☼☼♫♫♥

323
Eva původní
Reagovat

Ach jo farmári, co mi to děláte? Já se tady tak řehoním nad vašimi komenty, že mi snad rupnou stehy na břiše, však mám 4 ďoury – jen na břiše :-))
Já ani nebudu psát, vše už tu je napsáno. Ale něco ještě musím: z pokoje jsem měla výhled na nemocniční dvůr a tam stále jezdil s kolečkem údržbář a kdyby měl dred a neměl pod nosem knír, tak celý Mirec. Vychrtlý, tmavé vlasy a černé okuláre :-) ty jeho pohyby a gestikulace rukou když tam hulákal a dával své rozumy, no fakt Mirec :-) Tak jsem měla zpestření a to jsem ani nemusela u okna stát, vše jsem krásně viděla z postele :-))

324
sunrise
Reagovat

@Franz: No až na to, že přes svůj vzhled Mirec rozhodně není rozumu mdlého.

325
Aža
Reagovat

Panáček má zřejmě v době vysílání Farmy omezený provoz. Je vidět, že nás mají pod kontrolou. Nechtějí aby unikal děj Farmy dřív než skončí. Reklama je jejich pánem.

326
Kara
Reagovat

Letošní duely jsou všechny fajn. Vždycky vypadne někdo, koho na farmě nemusím. A to bude až do finále. :))))
Asi to bude tím, že tam nemám nikoho, komu bych fandila. Ale u Romana mne to potěšilo hodně. Když přišel na farmu nabušený, vysoký borec, tak jsem měla pocit, že to bude finalista, protože tu horu masa žádný ze starých farmářů nedá dole. A vůbec se mně to nelíbilo a ani sympatie u mne nezískal za těch pár týdnů. Líný, nezábavný. Ničím nezaujal.
Takže Milan zabodoval. Ale to jeho fňukání je už k nevydržení. Toto mít doma, tak prchám co to dá. Pořád ale nechápu to jeho zázračné uzdravení. To mají u našich sousedů fakt takové zázračné pilulky, že z téměř invalidy, jak se Milan ukazoval je najednou zdravý chlap, který dokáže bez problémů zvládnout takovou zátěž ?

327
Jája
Reagovat

Dosud není nikde tv verze, takže nemám s čím porovnávat. Takže jen pár postřehů – Lulina se zná ze soukromého života s Jankou a mokrou Lulu, drby zřejme mluví pravdu o vztahu mezi Ferleťákem a mokrou Lulu, zlomyslný kameraman si vzpoměl na kozí nohy mokré Lulu v 7 a úspěšně ji natočil při tanci s několika tanečníky. Pardon tančili tanečníci, mokrá Lulu prováděla něco jako chůze kozy po ledě proložená hopsáním a to zcela mimo rytmus hudby (švenk kamery na detailní Mokráňovic kroky a dlouhé sledování mě dostal :D). Pobavila mě více než ožralá Lulina u pece nebo exibicionista manekýn, který svou válivou cestu do postele zakončil pozvracením nejen svého hnízda, ale nocležiště vedlejších. Lenivý Filkor nám udělal přednášku jak se mele a co se jak používá a Ferleťák s mokrou Lulu zase poučili vybrané osoby o taktice hry s ponaučením jak se nedělit o výhru. Té líné zlatokopce to sakra leží v žaludku. :D :D

328
Wally
Reagovat

@Kara: To asi bude tou východní medicínou, je zázračná.
Farmáři nebyli na šrot , ale na raž. A vypadalo to, že jim Mirou s Lucií nějaké pití i schovávali ve mlýně.

329
Hanka
Reagovat

@Jája: Já to shlédla ještě po 1 hodině v noci na YT. Překvapila mne právě nc verze.

330
milu
Reagovat

@Hanka: Hani,na YT je i nc verze nebo jsi ji stahovala jinde…jako dřevo??

331
Tamzin
Reagovat

Nesnáším to Hujerovo nadávání, když mu FT řekne , že má dělat něco, co se mu nelíbí.
Jako sluha má poslechnout, on ale nadává a je agresivní. Zrovna tak to dělal Juhaščík. Podle mě to jsou oba ubrečení primitivové.

332
Aža
Reagovat

@milu: Na YT jsou oba páteční díly nc, ted jsem je dokoukala.

333
milu
Reagovat

@Aža: Aži….hoď mi tady prosím odkaz,ať to nemusím hledat…dík

334
Foxy fox
Reagovat

Parada, ze Hujer vyhral duel…asi ho zacnu supportovat. PP Maka jako sroub, jen ty psychoreci o prerodu jsou jak z prirucky nejaky sekty……jinak mirec pred prijezdem Martina zase silel- natirat stromy, fakt uz nevedel coby, hlavne ten nater ma byt specielni pripravek na stromy….ne nejaka barva co tam zbyla! Jeste ze si hosi vzpomneli na pstruhy, chaotik Mirec by na ne asi zapomnel.

335
Jája
Reagovat

@Foxy fox: Stačí obyčejné hašené vápno. :)

336
Wally
Reagovat

Škoda, že Hujer nejsou s Filkarem na jedné Farmě. Ještě bych jim tam šoupla Janošíka a Tibora. Psycho by bylo dokonalé. Bubica, Bejdová a Šárina by jim taky dobře ladily.

337
Jája
Reagovat

@Wally: A psychoLenku k nim. :)

338
Eva původní
Reagovat

@Wally: 336 – :-))) tak to by byla šou, ono by se těch expertů z minulých farem hodilo daleko víc, ne jen co jsi vypsala, :-))) a Bubica s Alenou. Bože, jak to by dopadlo …

339
Tamzin
Reagovat

A přihodit Mokráňku, aby tam měl kdo pózovat. To by mě tak zajímalo, kdo by z této sestavy přežil :-)

340
Wally
Reagovat

@Tamzin: Z umělotin, modelek, modelů a hošanů bych udělala samostatnou.

341
Dana
Reagovat

No je to úplně nový člověk, ten náš Milanko. Škoda, že nevím, co mu tehdy dali u doktora na ty jeho „klby“. To musí být zázrak ne nepodobný lurdskému prameni uzdravení. Na ty jeho řečičky o tom jak je jiný bych moc nevěřila, u budky Kvetě říkal cosi o tom, že dříve si lidi stěžovali, že když na ně mluví, že křičí. Teď mluvil jak když másla ukrajuje, i hlas si pochvaloval, že je teď jiny, jak Aeolova harfa zněl. Když jsem ho ale slyšela řvát na Mirce kvůli tomu vypuštění koziček ven z dvorku, na tu jeho kouzelnou proměnu moc nevěřím. Je to hysterik a vztekloun , už jistě kalkuluje s tím, že kdyby náhodou finále, polepšený hříšník vždycky nahrabe víc hlasů od diváků. Je to vykuk, ten náš Milánek. Také jsem si všimla, že na oslavě přece jen se s pitím držel zpátky, sice pil a tancoval, ale ne jak ten hloupý sup, který nejspíš ani moc nevydrží.
Teď už tuplem s ním nebude k vydržení, narostlo mu ego až do nebe.

342
Johana
Reagovat

No, neříkejte, holky, že se vám za těmi farmářskými postavičkami stýská:)

Včera se mi to líbilo, supisko nenasytný se nažral a ožral a zlikvidoval sám sebe. Duelantské dojení ukázalo, jak byl platný na farmě…možná by ani nevěděl co za zvíře se pokusil dojit, kdyby Kveta neřekla, že jsou to kozy.
Myslím, že štáb musel nakoupit nové matrace do ložnice – jen tak to vyčistit nejde.

343
Kara
Reagovat

@Wally: To by ale musela být letní, aby mohli ukazovat svá krásná vypracovaná těla, žádná zvířata, catering zajišťovat Martin, úlohy by byly třeba slunění do bronzova – kdo se spálí vypadává, apod.
Jenže jak zajistit tolik týdnů hezké počasí, aby nám pak farmáři třeba nenavlhli při deštíčku. To by pak byly kašlíky a rýmičky a sanitka by byla na farmě denně.

344
Janica
Reagovat

Krásně jsem si početla, bohužel, neviděla, YT mi sděluje, že nemá licenci pro vysílání. Zkouším i na jiném prohlížeči a taky nepustí. Musím počkat do pondělí na reprízu v tv.
Podle vašich komentářů bylo veselo a Milanovi vítězství přeju.
Krásný víkend všem a dík za komenty.

345
Wally
Reagovat

@Kara: Ale oni by to dali. :D
Kdyby šli teď na léto do mlýna tak tam mají vše hotové. Nechala bych jim jen „bezúdržbová“ zvířata. Místo pekárničky by měli salon – každá druhá je vizážistka, nehtařka, hošani většinou kadeřníci- tam by si opravili to, co by jim náhodou odpadlo.
Místo jarmarků by pokrášlili tetky a stréce. Za to by dostali jídlo a pití.

346
Tamzin
Reagovat

Holky, to už není farma, ale hotel Paradise :-)

347
milu
Reagovat

@Janica: ..a zkusila jsi ulo,zto,cz….místo čárek tečky….zadej farma2017…zkus to…

348
milu
Reagovat

@Janica: stahuje se dřevo na uloz.to

349
milu
Reagovat

…a zase mi to tady blbne….možná i Panáček je překvapený,jak duel vypadl…

350
Kara
Reagovat

@Wally: Jo, to by asi fakt šlo. Jen ty bezúdržbové zvířata by se musely sehnat. Letos i těmto odborníkům bere kramle každé zvíře, které se dokáže procpat ohradou. 2 kočky to měly jednoduché, ty plot nezastaví. Kozy taky mizely i přez vodu. Pstruzi počkaly na deštík, odhodili prkno v hrázi, a plavali do dáli.

351
Wally
Reagovat

@Tamzin: Vždyť to někteří letos i tak pojali. Vzpomínáš, co bylo nejhorším trestem? Mirovo schované zrcadlo.

352
Tamzin
Reagovat

@Wally: No jo, hlava děravá, na to jsem zapomněla…prima ty dva formáty asi taky popletla, když vezmu, jak se dodržují pravidla. Milan cosi přežvykuje celý den a nečeká, co mu dá FT. Zlaté časy, když sluhové jedli ve stodole.

353
Tamzin
Reagovat

Ale největší zážitek z duelu…. Hujer líbá koze zadek, to budu mít před očima ještě dlouho :-)

354
Aža
Reagovat

@milu: Omlouvám se, pustila jsem PC až nyní –

YOUTUBE FARMA 8 pátek 19.5. díl 56 nc tam už je i
19.5. díl 57 nc duel

355
milu
Reagovat

@Aža: Díky Aži…stáhla jsem jinde a už i zhlédla…jsi i tak hodná…

356
Aža
Reagovat

Shlédnout najednou 2 nc verze bylo dost namáhavé. Nejhorší byl díl 56, kdy se farmáři opíjeli a hlavně ty matrace poblinkané, možná toho bylo i víc,)))))
Vypadá to, že překvapení bylo připravené účelově pro Milana, viditelně byl u dojení celé dny. Nejvíce by bodoval, kdyby soutěžil v pití mléka. Celé dny šidil farmáře a vypíjel si.
Nejhůř by se nám snášela soutěž , kdo toho víc namluví. Milana by nikdo nezastavil a to že ani Roman není málomluvný.)))))) Už ho často ani nevnímám, nedá se sledovat co tárá.
Vladka si vyplakala oči, jen aby byla farmářkou týdne s imunitou. Copak jí Roman neprokoukl, jak je falešná? Faleš ji kouká z očí, mimika obličeje je jednoznačná, včetně falešného úsměvu. Namotá se vždy tam, kde z toho něco kouká.

357
Prochor
Reagovat

Takže tady máme TOP 6. V TOP 6 je jediný hráč, který není na farmě od začátku Lula. I kdyby se dostala do klíčové TOP 4, tak exfarmáři ji asi vyřadí právě proto. To už tady bylo (Nikoleta). Nejvíc jsem zvědavý, jestli se do TOP 4 dostane Mirec. Ten by měl nejspíš u exfarmářů naopak podporu. Pokud by se Mirec dostal až do finále, měl by možná podporu a jeden bod i u diváků. Uvidíme.
Z návštěvy mně potěšila Jana – podle mně zatím nejchytřejší stratég ze všech řad.

358
JanaH
Reagovat

@Prochor: no vida, jak se pěkně shodneme! :-) Tentokrát souhlasím úplně se vším.
Ráda jsem viděla jedině Janku. Filkor je pořád stejně nabubřelý jako vždycky, Mokráňka trapná a Ferleťák šmejd.

359
JanaH
Reagovat

Šušňovi vybuchly strategie, ale má šanci se předvést coby FT. Za slouhy dá nejspíš duo z nové zvučky. Návštěvy rodiny budou asi až teď, když budovali pódium… nebo že by zas dorazil Kuly? :-)

360
Prochor
Reagovat

Ještě jedna věc- když Hujer vyhrál, tak se rozbrečel že se těšil domů. Zajímalo by mně kdyby prohrál, jestli by brečel, že se těšil na farmu. Zkrátka někdy si i tvrdý chlap potřebuje tak nějak zabrečet:-)

361
JanaH
Reagovat

@Prochor: je to citlivá duše ve tvrdé skořápce, no. :-D

Si říkám, jestli jsme toho supa všichni nějak nepřecenili. Vypadá nabušeně a prd, to hákování vyhrál na haluz, lano dal Hujer na pána. Nebo že by na mladého kluka měl alkohol tak devastující účinky?

362
Blanka
Reagovat

Tamzin, ja jsem myslela, ze se pobliju, kdyz hujer kozicku libal a sladce k ni hovoril…moc nechybelo a nabidl ji snatek:)

363
Tamzin
Reagovat

@Blanka: To by mu doma hádám neprošlo, až takovou změnu osobnosti manželka určitě nečeká :-)…..možná se pozvolna mění na kozla

364
Blanka
Reagovat

Tamzin, toto jsem jeste nikdy nevidela, tolik lasky a vdecnosti…byt jeho manzelkou tak mi je fakt nekdy za neho stydno… ale je pravda, ze na rozdil od pobirace davek makal, takze mu to vitezstvi preju…

365
Tamzin
Reagovat

Tak já jsem taky ráda, že sup vyfičel, ale je mi Líto Hujera, když si celou noc připravoval projev na téma“ obrácení Ferdyše Pištory“ a potom prd :-)

366
Wally
Reagovat

Vždyť on i tu kravičkou umýval s takovou láskou. Jsem ráda, že má v práci kolo. Kdyby měl koně začala bych mít o tu kobylu docela strach.

367
Tamzin
Reagovat

@Wally: @Wally: :-)

368
Jája
Reagovat

@Wally: :D :D :D

369
Hanka
Reagovat

@milu: je tam volně bez stažení

370
Hanka
Reagovat

@Janica: nevím jestli jsi z Čech nebo Slovenska. Já najedu na YT, zadám do vyhledavače Farma 8 a pak jen listuji. Je to tam dost přeházené. Mne spíše překvapila nc verze.

371
Janica
Reagovat

@milu: Milu, díky, nějak jsem přemluvila YT a shlédla
2 a půl hoďky. Uložto budu pamatovat kdyby…, díky moc

372
Janica
Reagovat

@Hanka: Jsem ze západních Čech, taky to tak dělám, jen dnes ne a ne se spustit. Nad nadpisem jem černo bez reakce. Ale odpoledne se mi zadařilo, tak moc díky.

373
milu
Reagovat

@Hanka: @Janica: Tak jsem se byla na YT podívat…našla jsem i necenz…poznala jsem to podle délky záznamu…je fajn,že se to nemusí stahovat…..díky moc děvčata:)

374
Hanka
Reagovat

@milu: Tak jsem ráda, že jsem pomohla, Mám taky prosbu. Musím dát v pondělí nb na vyčištění/týden budu bez něj/. YT/farma/ není problém na mobilu, ale chyběl by mi panáček. Víte někdo , jak ho najít na androidu. Zatím mi to nějak nejde.Všichni byste mi dost chyběli.

375
milu
Reagovat

@Hanka: normálně mi najela…ale mám na wifi…internet v mobilu nemám a nechci….

376
milu
Reagovat

@Hanka: Hani,našla jsem panáčka přes seznam.cz…..zadala do vyhledávače …

377
smrček
Reagovat

Mám takový pocit, že v „překvapení“ Hujerovi ušili disciplínu s dojením kozenek na míru, anžto Borisovci ho tam chtěli ještě nějakou dobu pozdržet, aby to bylo zajímavější. Roman si šel pro kýžené peníze na cestu za velkou louži, ale to jeho story bylo Borisům asi nezajímavé, nebyl důvod, aby se tam dále povaloval a ignoroval příkazy FT.
Rovněž jsme zhlédli nc verzi, velice špatné audio – mixážně nezpracované a surové, stále jsem musel přidávat a ubírat na hlasitosti a zdálo se mně že mají občas více zvuku z pozadí, než od soutěžících. Hujer se začátku mluvil, jako když štěká pes a nebylo mu moc rozumět, nyní se kapku polepšil. To fakt dobře zahrál.. :D :D

378
milu
Reagovat

@smrček: to není pocit…to je jasná věc :DD…Já za sebe jsem ráda,že je plešatec venku a i když Milana také nemusím,díky mu za to…..Podle mne je nemocný a měl by se léčit…pořád jen mluví,že rodině ublížil a že mu odpustí…možná ještě přidá něco ze soukromí….pokud bude u diváků potřebovat soucit…ale myslím,že mu to nepomůže….no,uvidíme.,..

379
Hanka
Reagovat

@milu: Díky, ale jsem „génius“ , už jsem to mezitím našla. Já mám také wifi, ale ještě do 3.6. mám 10KB /odměna za další uzavření smlouvy s operátorem/, já to ani nemohu využít. Potřebovala bych to přes léto, kdy budu na chalupě a tam net nemám, ake bohužel to nešlo přesunout. Tak si zase budu muset zaplatit balíček, protože tam chytám net přes mobil a pak musím „šetřit“. No farma přes léto nebude, tak to problém nebude.

380
smrček
Reagovat

@milu: Jsou to všichni pacienti a exhibionisté za peníze jako den David když se picnul a několikrát padnul do potoka na tvrdý. Pak se divil co večer dělal. Celá mladá generace je k tomu takto vedená..

381
milu
Reagovat

@Hanka: Hani…opravdu KB…není to GB??…Bude letní farma…nevím přesně,kdy začíná….ale konkursy už jsou….

382
milu
Reagovat

@smrček: já tedy nikdy neházím všechny do jednoho pytle…ale v něčem máš pravdu:-(

383
Eva původní
Reagovat

@milu: 381 – Milu, myslím, že letní začne tak kolem 20. srpna, co si tedy pamatuji z dřívějška, snad tedy … S tím Hujerem to máš pravdu, ani za nic takovýho chlapa doma bych nechtěla. Nějak však to vidím s ním na finále. To ovšem aby tam byl v pohotovosti Chocholoušek :-)

384
milu
Reagovat

@Eva původní: Je ti dobře Evi??Doufám,že ano….jinak finále…Milana bych si tam nepřála…ale kdoví,co nám borisovci připraví….já bych si přála,jak už tady bylo více psáno Míra a Lucii hospodskou…měj hezký den…☼☼♫♫

385
Hanka
Reagovat

@milu: Máš pravdu, aspoň vidíš, jaký jsem „génius“ .

Přidat komentář