Panáček v reality show

Farma 8: Duel, který se nekonal

9. Duben 2017 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma1

Duel Janette vs. Jana skončil dříve než začal. Obavy o soupeřčino zdraví vedly Janette k tomu, že chtěla raději odstoupit ze hry, než ohrozit údajně těhotnou soupeřku Janu. Ta odešla z farmy na lékařské vyšetření a ve hře zůstala i nadále Janette. Těhotenství potvrzeno nebylo, zažívací problémy způsobil stres a strava. Vrátí se Jana zpět do hry? Sledujte Farmu, prý se to během pár dní dozvíme.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 124
1
Jája
Reagovat

Díky :)

2
Franz
Reagovat

Ta Farma je od roku 2011 pořád stejná a Markiza neumí v této RS udělat žádnou novinku. Složení soutěžících se neustále opakuje – nějaká krasavice, blázen, homosexuál, pracovitý muž, podrazák, atd.
Scénky z Farmy se také neustále opakují a akorát se v nich střídají jiní amatérští herci.
V pátek bylo jen další velké divadlo. Pochybuji, že ta křivá Jana je těhotná a dokonce si myslím, že to celé bylo štábem domluvené na chudáka diváka.
Nejsem už pravidelný divák tohoto pořadu, stačil mně shlédnout páteční ne-duel, abych opět přestal mít chuť na tuto Borisovinu.

3
Lady XL
Reagovat

Ahojtě. Tak jsem konečně viděla páteční Farmu. Ještě jednou velký dík Wally za informace během pátečního večera. To je něco pro závisláka :-D. Jinak, fakt nevím, co si vše o tom myslet. Operka mi přišla v chatce opravdová ohledně potratu a starosti, ALE – ve všem je nějaké ale a nevím, kdo to na nás víc hraje, zda Borisové, zda operka a či Jana. Přijde mi ale, jakoby se měl duel znovu sehrát, když se vrátí Jana s potvrzením, že těhotná není! Což ale mohli udělat normálním těhotenským testem, který mohla Květa přinést Janě jako „pozdrav“ do chatky (to by byl šok – prostě dopingová kontrola…). Trochu souhlasím s operkou, že Jana doufala, že si na ní vybere nesilové disciplíny kvůli těhotenství a tak bude mít nějakou šanci. Přeci jen almanach študovala dost. Jiné ženy by to neudělaly, protože by jí hlavně to těhotenství nevěřily… Taky kdo ví, co si povídaly s Vlaďkou, zda až potom nezvolila Žanetu. Rozhodně, pokud Borisové nevrátí Janu zpět – je to vůči ní sprosté, i když ji nemám ráda. Pokud ji vrátí zpět a budou se chovat, „jako by nic nebylo“, je to sprosté vůči ostatním a to silně. Takže mi z toho vychází jedině to, že by měli duel opakovat, aby si aspoň trochu Borisové zachovali tvář, když provedli toto. A bude místo normálního duelu, který by měl být – nebo Janu určí Borisové rovnou za služku, až se vrátí (což bych jí i Mirovi přála). Možná taky, že to provedli proto, aby mohl být zvolen FT všemi lidmi a tudíž aby to byl Miro a byla větší zábava pro diváky a zároveň by Miro nebyl nominovaný do duelu.
No prostě ani Colombo by se v tom nevyznal :-).

4
Iv
Reagovat

@Franz: Farmy sleduji a nepřipadají mi stejné… Noví soutěžící, nové situace, pokaždé nový chaos a nové nesrovnalosti ve hře. Osmička mě baví, duel/neduel Žanet a (ne)těhotné Jany byl změnou v ustáleném běhu pravidel.
@Lady XL: Jasně, i mně připadá opožděné zrealizování souboje Jana-Janett nejvíc v souladu s herními „pravidly“.

5
Skála
Reagovat

@Lady XL: 3.Přesně to samé,co jsi napsala „Možná taky, že to provedli proto, aby mohl být zvolen FT všemi lidmi a tudíž aby to byl Miro a byla větší zábava pro diváky a zároveň by Miro nebyl nominovaný do duelu“ ,napadlo i nás a myslím si,že toto je nejpravděpodobnější vysvětlení ,této neskutečně překombinované grotesky.

6
Drozofila
Reagovat

Televízie reality show vždy manipulovali už od dôb Mojsejovcov či Pošty pre teba pre sledovanost. Mne to nevadí. Ja beriem Farmu ako recesiu, je jasné z drobností, že súťažiaci nežijú nonstop na statku, boli by hrozné špinaví, a že aspoň niečo vedia o tom čo sa bude diať. Dnes pri repríze som si všimol ako sa Lula pozrela na Nikolasa, keď Kvetka oznámila, že predsa len bude nejaký duel 😉

7
Prochor
Reagovat

Mně tedy zatím nejvíc bavila 4. s Jankou Hrmovou a Veronou. Další tři farmy byly šílené a naprosto nekoukatelné. Ale osmička zatím jde až na ten minulý pseudoduel a klasické nedodržování pravidel. Ale věřím, že se to snad zlepší.

8
Lady XL
Reagovat

Nějak nemohu přijít na chuť Nikovi…, je to asi typem, nelíbí se mi občas jeho pohledy… no prostě mi nesedí. Lulu je další slípka do kurníku… Fakt mne „baví“, jak si někteří stěžují, že je tam málo srandy…! Operka snad nevěděla, do čeho jde – to už s ohledem na její „farmářské“ modely, které vytahuje z kufrů. No a pokud jde o srandu? Tak ať máknou během dne a pak si srandu mohou vymyslet. Miro převzal funkci a stal se z něj najednou zodpovědný člověk… A bude se divit, že lidi neplní ihned, co on nařídí, jakoby to on vždy dělal. A bude se s lidmi hádat, až prohádá celý pracovní den – viz šití řemene. Jinak na mne dělá dojem, že pokud ho někdo nebude poslouchat, tak je nabonzuje a bude chtít pro ně trest – jeho slovy: „vždyť je to v pravidlech“. Jsem zvědavá, kdy nám řeknou o Janě…, času už měli dost, test je přeci hotový jedna dvě…

9
Jája
Reagovat

@Lady XL: Dredík je pěkný vyčuránek. Najednou co řekne FT je slovo boží. Vzpomeňte si na hádání kolem nádobí, tehdy jako sluha nádobí neřešil – stačí pomýt až večer před večeří, teď pomýt ihned po jídle ať to nepřischne, jako sluha dřevo řezal po velkém kraválu, jako FT řezat nebude – přece nebude dělat všechno sám etc. etc. Ubohý kecálek Milan ať šel kam šel, pořád ho měl za prdelí s otázkou kosti a jejich rozbíjení. Zdůvodnění bylo ovšem dredovsky dementní. Větší krávovinu jsem v životě neslyšela, že kosti se slípkám rozbíjejí proto, aby jim nebylo z nich špatně a v důsledku toho nezdechly. Čímž mě jen utvrdil v tom, že je to hnusný zlomyslný skřet, jehož kulička, která mu obíhá při otřesech v dutině lebeční obsahuje minimum inteligentních buněk. Trest pro všechny požadovat může, ale dostane se mu stejné odpovědi jako ostatním – od toho FT, aby si to vyřešil. Myslím, že farmáři (bytˇmnozí z vlastní hlouposti) nemohli udělat lepší tah než zvolit Dreda a tím ho zcela odrovnat a v blízké budoucnosti zlikvidovat – ke smůle diváků.

10
Lady XL
Reagovat

@Jája: No já se obávám, aby se ho Borisové nezastali a po jeho případném udávání na neplnění nenastolili exemplární tresty, které dosud opomíjeli :-(. Vidíš, na to nádobí jsem zapomněla, jak kolem něj dělal cirkus, když si David stěžoval, že je tam bordel a neumyté nádobí od oběda. Ještě mu Miro řekl, že Janku honí… Jsem zvědavá, koho zvolí za sluhy. Vypadá to, že Zuzku, ale je nevyzpytatelný a může to být např. Vlaďka, aby měl v kuchyni klid… A sluha? Možná David, možná Niko, který umí vařit. V duchu jsem se smála, když po volbě byl tak samolibý, že si říkal, jak je rád, že mu dali důvěru. Je to přesně – dej člověku funkci a uvidíš, jaký je…

11
Foxy fox
Reagovat

Z momentálního osazenstva na vítěze tipuji Davida, Zuzku, případně, když Markíza trochu přitlačí tak Mirek. Husina mi naskakuje při představě, že bych měla trávit třeba jen 10 minut ve společnosti těžkotonážního dua Žanety a Hospodské. Jestli vypadl Marcel, tak je mi to líto, byl velmi sympatický, ale bohužel z hlediska produkce málo konfliktní :)

12
Jája
Reagovat

Ještě krátce ke slepici Mgr. – magorovi. Její myšlení je někdy jako míchanice pro prasata. Co potkala, to smíchala. Donašečka, neslaná, nemastná. Její zálibou je alpinismus – mám na mysli ten, co je každému na dosah ruky. Dreda považuje za vysoce inteligentního a když všichni budou pracovat tak jak on chce, bude na ně hodný :D :D :D. Po ataku útěku z farmy u ní nastává období „udržím se za každou cenu“ s tím, že budu každému říkat jen to co chce ten dotyčný slyšet. Prostě klon Pacovy Veruny jak vyšitý – : „mile nekonfliktní“ postavička, která se nenápadně prohadí až do finále. Jak tohle nevýrazné stvoření může dělat kantora zvlášť v dnešní době rozjívených děcek nepochopím.

13
Lady XL
Reagovat

@Jája : -D Chvíli jsem přemýšlela, koho myslíš! Ale popis je přesný! A jelikož je s každým „kamarád“, tak si říkám, zda to předduelové dožadování se vybrání za soupeře nebyla taktika domluvená s Jankou. Že jí donesla to, co ostatní říkají, jí se mohla Žanet zmínit, že by s ní nechtěla kvůli těhotenství být v duelu atp. Pochopitelně to nebylo určeno pro kamery, když nesmí sluha probírat svůj výběr… Ale jak píšeš, tak to vidím i já, chce se protáhnout co nejdál, když bude s každým kamarád, každému donese něco o tom druhém atp. Had, zmije…. Proto doufám, že ji dá FT za služku (je to mé přání). Jinak by si ji mohla pak vzít Zuzka do souboje. Ale ještě uvidíme, zda se nám tam nezjeví Jana….

14
Jája
Reagovat

@Lady XL: Ta se určitě zjeví, vykoupaná, vyspinkaná, možná s novými křídly na víčkách a čerstvou manikurou :) Velmi zajímavý bude postup borisů vzhledem k neduelu. Určitě se dozvíme nejpozději ve středu, ačkoliv mohlo by to být i dnes, protože vyšetření doktorem s mokrým nosem trvá jen pár minut, tak nevím co s ní dělají už od neděle. Nebo ? si odcestovala k soudnímu stání kde se konečně doví, kdo ji otěhotněl před x lety? Zatím má na výběr dva, ale co když to byl Batman ? :D :D

15
Lady XL
Reagovat

@Jája: .-) :-)) spíš Taťka Šmoula :-). Doufám, že ji tam nevrátí se slovy – farmáři vyjádřete se, zda se může vrátit…
Pořád mne fascinuje těžkotonážní duo (fajn přezdívka) a zejména operka se svými modely. No a už chápu, proč se tak chová, sama to řekla – připadá si jak o dvacet let mladší… Honem jí řekněte, že se jí to vážně jen zdá!!! Obávám se, že si ji tam budou držet Borisové dlouho. Je totiž ochotná dělat, co se jí řekne (ne práci pochopitelně ale show), protože jak povídala, moc a moc toužila jít do RS. Jenže v Anglii ji nechtěli….

16
Lady XL
Reagovat

Sotva jsem to odeslala, tak mi napadl další zvrat v soutěži. S ohledem na Velký pátek, udělají Borisové amnestii a nebude žádný duel a Janu tam vrátí a Miro bude další týden FT. Jen nevím, koho pak na Velikonoční pondělí vypráskají z mlýna :-), já navrhuji všechny Borise…. :-D

17
Jája
Reagovat

@Lady XL: Velký pátek už měli, včera byl šmigrust. V Tv nebylo, ale v nc bylo mokro ažaž. Dred akčně chytal a ostatní polévali z kyblíků. Nejdýl unikala Zuza v bílé halenečce typu suchá oblečená – mokrá v růžové podprdě. :) Dred měl krásný vlastnoručně upletený korbáč ze tří prutů :D Vnučka včera přinesla ze školky z osmi. :D :D

18
sunrise
Reagovat

@Jája: To se tuším sestřihá a namíchá a bezpochyby bude vysílat v patřičný čas. Pochybuji, že by takový materiál nechali ležet ladem. Myslím, že velikonoc a všech náboženských i pohanských zvyků s nimi spojených si ještě užijeme až až.

19
Hanka
Reagovat

Ahojík, nevíte někdo, jestli bude Farma i ve středu, jako minulý týden?

20
milu
Reagovat

@Hanka: Hani,zatím to nikde není…asi až zítra na FB,tam to bylo i posledně…jedině tam…☼

21
Jája
Reagovat

@Hanka: Bude 22,35 hod.

23
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Dej člověku funkci a uvidíš jaký je – to je přesné. Podle mého se nejlíp ukázal Jano, Milan ukázal že je dement a David slaboch neschopný velet lidem. Uvidíme, jak se ukáže Mirec:-)

24
Lady XL
Reagovat

@Prochor: Zajímalo by mne, jak by to měl Jano nyní. Ti „staří“ farmáři ho uznávají, novým už je tak nějak šumák. A navíc měl Jano tak nějak kliku, že byl hned FT první týden a všem šel příkladem a ukázal, že umí makat. Ale makal hodně a to by teď asi někteří nezkousli :-), už si „zvykli“, už jsou víc oprsklí…. Ale jinak Janovi moc držím palce.
Já jsem ale zvědavá, jak to bude s mletím obilí!! Oba mlynáři (ze tří) jsou totiž sluhové!! A to Žanet a David, třetí je Jano. Hned jsem tehdy psala, že je to divné, aby uměli obsluhovat mlýn jen tři…. A je to tu, Je to práce téměř na celý den, tzn. že by vařit a obsloužit zvířata mohl jen FT :-D…. A dobře to dávají Mirovi sežrat ohledně řemenů! Minule na ně štěkal, že to nemusí dělat dva a že to vidí na první pohled, jak to patří a teď se dožaduje, aby mu to nejprve ukázali…. fakt je to pako.

25
Jája
Reagovat

@Lady XL: Ve mlýně se prostřídali, ale vždy tam byl FT + dva (pokaždé myslím že jiní). Slavné řemeny mě dostaly. Opravdu si Dred ty řemeny vyžral. Nejenže se pak dožadoval o přímou ukázku šití – to ho Nico poslal někam, že on už to umí, ale Dred nakonec šil sám (jen podle diskuse nc) a šil blbě – šil naopak. Klasicky chybu nepřiznal a nakonec prohlásil že každý je omylný a spletl to proto, že nebyli potichu a furt mu do toho kecali. Dred si vyžral i pravidla farmy – „otloukli“ mu je o hlavu a dokonce i pomeje pro prasata – pozůstatek v kuchyni po jeho hospodaření s pornoharpyjí. Jinak klasika, jak řekl Jano, o dvou deskách bude kecat hodinu a práce stojí. No to bude týden :D

26
Aža
Reagovat

S takovými furiemi by si poradil asi málokdo. Zde v praxi vidíme, jak funguje propagovaná INKLUZE.
Jedinec, který je sice šikovný, ale jiné mentality než ti ostatní, je tvrdě vyloučen z jejich středu.Posmívají se mu a dělají to nejhorší. Tím nechci říci, že jiní farmáři jsou rozumu bystrého,
Borisové nám chtěli zpestřit týden a možná se jim to povedlo, ale škoda, že Míra si musí projít tím procesem.
Postavit ho k práci vedle nafoukaného Nikiho, byl by vidět rozdíl. Je na farmě chvíli a už má proslov, že dělat nebude, jen koulí očima.
Janek schválně vyprovokuje hádku s Mirou, aby se zavděčil druhým. Inu vyrábějí se tam umělé problémy a charaktery lidí se ukazují. Snad to i my vydržíme se dívat dál. )))))))

27
Lady XL
Reagovat

@Jája: Díky za opravu, nevšimla jsem si, že by ve mlýně byli i jiní. Některé díly musím projet „fofrem“, abych stíhala i práci :-). No s řemeny mne tedy dostal. Ano, neumí přiznat chybu, to už mu tam někdo taky řekl. A jak mu říkají už dlouho, kvůli kravině se dohaduje a práce stojí, nebo minimálně on stojí a nedělá a jen se dohaduje. Velmi mne zaujal jeho postoj – já jsem FT. Prostě dej blbci (jakémukoliv) funkci…
@Aža: Nezlob se, ale já to mám s Mirkem jinak. Jednak se více méně vyloučil sám – viz scéna s Lucií, která mu chtěla poradit a promluvit si s ním o chování jako FT. Odkázal ji vlastně kamsi… Je šikovný, to nepopírám, ale jen když ON chce a kdy JEMU se chce a rozhodně to neudělá pro kolektiv ale jen pro sebe, pro svůj pocit. A nemám pocit, že by Jano schválně vyvolal hádku a rozhodně měl snahu ji několikrát ukončit a dělat. To Miro se neustále vracel a dožadoval se odpovědí. Jeho zásadní problém je, že musí mít vždy poslední slovo a tím si ještě rejpne do druhého. A není rozumu mdlého, leccos silně hraje, je jiné povahy, ale umí si pěkně vypočítat co a jak udělat, říct, aby dosáhl svého. A to rejpání dělává taky schválně. Prostě chce dosáhnout svého za každou cenu. U nás se říká – je pěkně vyčůraný… Teď David nosí kameny a dělá i jiné práce podle ukázky, on jako sluha obdělal zvířata a byl zavřený v kuchyni…. Prostě člověk zaměřený jen na sebe a ve svém světě a ostatní by se mu měli podřídit…
Niko – ten to přehání, protože se chce zavděčit ostatním a na Mira si troufne.

28
Jája
Reagovat

Dokonce tam padla věta ke kadeřníkovi, ať mu ostříhá dredy, pak prý změní chování. To by se teda změnilo – všechny by je tam pozabíjel a zbytek života by ztrávil na uzavřeném oddělení, sám v cele na psychině. :)

29
milu
Reagovat

Zdravím….já měla Míra celkem ráda a fandila jsem mu,ale po včerejšku už ani náhodou….ať je či není nemocný,na to se opravdu nedalo koukat!!!!Místo hádek kdyby chvílemi pracoval na věcech na jarmark,na který se tak těšil…Už mu nefandím,i když je mi ho moc líto…..Ale nemám ráda ani Nika…to je velmi zlý člověk a už i vyhrožoval….že Mírovi ještě ukáže,pokud mu nedá pokoj….Lulu mám ráda…je to taková malá ještěrka….docela mi vadí podlézavá taktika Vlaďky….to se mi hnusí…ale hra je hra….kdoví,čeho se ještě dočkáme…hezké poledne a dobrou chuť k obědu…

30
Johana
Reagovat

@milu: moc pěkně jsi to vystihla…vidím to úplně stejně s Mirom, Vlaďkou i Nikom, jen u mladé Lucie ( Lula je pro mě nejhorší varianta jména Lucie ) jsem zatím ještě opatrnější. Hloupá není, ale někdy mi připadá až moc vychytralá.
Z Nika mám husinu pokaždé, když ho vidím, nebo když promluví…samozřejmě v tom negativním slova smyslu a Vlaďka se k tomu mílovými kroky blíží.
Byla bych ráda, kdyby byl v pátek mužský duel, David si vzal Nika a vypráskal ho ze stodoly.

31
Lady XL
Reagovat

@Johana: To já bych si docela přála ženský duel. Byla bych zvědavá, koho si skutečně operka vezme, jestli Zuzku nebo mladou Lucii – Lulu. Ale taky by se mohlo stát, že se nám v týdnu vrátí Jana a mohla by jít do toho opakovaného duelu… Fakt mi vadí, že nevyjasnili v rámci hry, co s ní je a co s ní bude. Na ofiko fotkách není ještě vymazaná, jak jsem koukla. Jinak, pokud bude mužský duel, tak pevně doufám, že vyhraje David a nejlépe aby vypráskal Nika. Ten v podstatě moc síly nemá, tak by mohl mít kliku. Je jen otázka, co by si dal za disciplíny a jak moc by ho Borisové podpořili (při překvapení, při otázkách almanachu)…., však už víme, že to umí. A už vím, co mne negativně přitahuje na Nikovi – jeho obočí. – nepřirozené.

33
Hanka
Reagovat

@Jája: díky

34
Nicko
Reagovat

jak to, že mají všichni porád tak krasne, ciste a vyzehlene oblecení? jak to, že jsou stále tak čistí, umytí a nemají mastné vlasy, kdyz vuubec nevidime jak se koupou (nepocitam prostrihy na playmate pro kameru) nebo jak si perou nebo vesi pradlo??

35
Jája
Reagovat

@Nicko: Špatně se díváš, to prádlo visí všude, a dívat se na vychrtlého Dreda a prostorově výrazné ženy určitě nemusíme. :)

36
Nicko
Reagovat

@Jája: A proč nikdy nevidime jediny prostrih na to, jak se s tim drou na valše nebo vpotoce??

37
sunrise
Reagovat

@Nicko: To se snad zeptej režie a střihačů, třeba jim to nepřipadá dost zajímavé, aby na to plýtvali časem. Ale já vím, tobě jde o rozvíření staré známé konspirace na téma „za chalupou je hotel“ kde „farmáři“ spí, stravují se, kde jim perou, poskytují thajské masáže a učí je scénář. Tak jen nenaznačuj, nikdo se nějak nechytá a napiš, jak to vidíš ty :-)))

38
Johana
Reagovat

@Nicko: já si to zakázala řešit, protože bych přišla i o tu zdánlivou iluzi, že žijí na zanedbané farmě. Kdyby se měli aspoň jednou za den všichni umýt v té jediné plechové vaně, nedělají nic jiného, než nahřívají vodu, nosí a vynáší kýble, ráno stojí frontu před latrínou, ženské frontu na zrcadlo ( a že dokonalý makeup a kouřové líčení nějaký čas zabere ) a to ještě nepočítám ty hromady špinavého a zabláceného prádla. Na úkoly by pak moc času nezbylo a o tom teda taky pochybuji, že dělají všechno naprosto sami.
S velkou pravděpodobností nějaké technické a hygienické zázemí tam bude, akorát se o tom nesmí mluvit.

39
Aža
Reagovat

@Johana: také jsem uvažovala podobně. Bylo vidět,že nosí plnou náruč vypraného prádla a suší u kamen. Přívod vody je určitě, před domem je kohoutek na vodu. Mohou mít vzadu pračku, přívod el. proudu je určitě. Při filmování je vidět hodně světla, petrolejky jsou jen kulisou. Mlýn také elektřinu potřebuje.
V této farmě oproti jiným je hodně jídla a velmi mírné až divné hodnocení Květkou , ale co už naděláme.

40
Lady XL
Reagovat

V prvním díle říkali farmáři, že je to dobře, že tam mají elektřinu. Ono kvůli mlýnu to fakt musí být jiné než jindy. Ale vodu nosí v kýblech. Ale zase kvuli mlýnu musí být přístup k vodě. Máte ale pravdu,že jidla je víc. V jedné farmě měli jen jablka a zelí…

41
Jája
Reagovat

Jeden poznatek z Fb:

Podľa toho čo tu čítam máme na Slovensku nový zákonom chránený druh, ktorý sa volá Miro farmový- tento druh sa vyznačuje vydávaním stále sa dookola opakujúcimi zvukmi, ktoré prerušuje bezcieľnym pobehovaním po dvore ( prípadne inej uzatvorenej miestnosti ) o tento druh sa treba veľmi dobre starať, zbytočne ho neobťažovať s prácou ( len na vlastné riziko ), rešpektovať jeho práva ale neklásť na neho žiadne povinnosti. V prípade, že sa nachádzate v jeho blízkosti nezabudnite mu prejaviť úctu, postarať sa o jeho pohodlie a stravu, samozrejme je nezákonné to isté vyžadovať od neho.

42
milu
Reagovat

@Lady XL: v jednom díle se už nevím kdo přeřekl,že si má asi Míra natočit vodu…psala jsem to tady….a je více takových postřehů…jediná rada…všimnout si a nepřemýšlet o tom..protože potom by to už nebyla FARMA…nebylo by to,že je vše podle toho,jak dáááávno žili lidé na FARMĚ….
@Jája: máš o Mírovi pravdu…ale ať je jaký je…je to člověk,mohla by jsi se mírnit v popisování jeho bytí na farmě…jsou tam i jiní farmáři…nemyslíš…a nezlob se…jinak píšeš velmi hezky…jen o Mírovi….

43
Hanka
Reagovat

Tak jsem přemýšlela, proč Miro nedal za služku Zuzu, došla jsem k tomu, že jediná z žen, která ho nenavrhla za FT byla Žaneta. Tak si myslím, že ublížila jeho egu. A tak to „odskákala“. Nějak mu „nedošlo“, že dost farmářů ho dali z hecu. Je to jen můj dojem.

44
Nicko
Reagovat

@Johana: To jsi napsala uplně přesně! Děkuji!

Jinak nemyslím, že je to pravda s tím hoetelem, jak psal nekdo vyse, ale tohle zatajuji a nedava to proste smysl. Pak to narusuje duveru ve spoustu dalsich veci…

Jsou proste porad prilis v pohodě a ne ze by to primo lhalo, ono to o tom proste nemluví.

45
Wally
Reagovat

Inšpektór je na ránu. Ničemu nerozumí, ale tváří se jak ředitel zeměkoule. To samý Nikolas. Divný lidi. Oni snad fakt borci chtěli dát dřevěné desky na tu hlínu místo na polštáře.
Kdo nemaká, nejí. Bych jim zmenšila příděly a zabavila tabák. Ty pažravci by hned začali něco dělat. :DD

46
bobina
Reagovat

@Hanka: Já myslím, že Miro se chce zbavit jednoho z mužů – soupeřů, když má imunitu, a ví, že ženy Žanetu nedají, protože by nevydržely s „dvojčetem“. Kdyby dal Zuzanu, tak by byl pravděpodobně ženský duel, protože ji ženský nesnášejí a navíc by si nemohla vybrat disciplíny. A když pak měl vybrat někoho jiného kromě Zuzky, tak tady jsi to vystihla perfektně. Já jsem si vůbec neuvědomila, že ho Žaneta nevolila.

47
Jája
Reagovat

A opět budu psát (ať se to někomu líbí nebo ne) o Dredovi. Pornoharpyje zbaběle zmizela z farmy (prý bez návratu) a Dred ztratil nejen její oporu, ale vlastní vinou i oporu ostatních žen, takže dokud ze sebe bude dělat sebestředného vola – ať vědomky či nevědomky, má smůlu. Jeho začínající veledílo smrdí katastrofou už v počátcích. Teprve, když hospodské a Zuze vysvětloval výrobu truhlíků na růže, jsem částečně pochopila jeho myšlenkové pochody. Holky se dověděly informaceš v tomto pořadí: truhlíků bude 5, budou stát od sebe 3 metry, máme 15 růží, takže kolik bude růží v jednom truhlíku? (Ne nedělám si srandu, to byla jeho důležitá otázka a chtěl slyšet odpověď.) Rozumíte tomu? Rozumíme. A dotaz: Miro a jak velké mají ty truhlíky být?
Som hovoril na 3 ruže. Z toho blbce vymáčknout podstatnou informaci …. katastrofa.
Nakonec z toho vylezly tři lokte, ale pozor se zavřenou pěstí, ale jestli na š. a d. nebo jen d. ani slovo. A jeho rozdělané veledílo? Do místnosti přeplněné palandami nažene kromě sebe ještě dva chlapy (já bych mu taky zdrhla) a pak trhá podlahu stylem vytrhnu 4 prkna, šoupnu palandama, vytrhnu zbytek 4 prken a šoupnu palandama…
U nás se doly zavírají na Slovensku nově otevírají. Dred se rozhodl jeden vykopat u mlýna. Jmenovat se bude Důl Dredoblb Farma 8.

48
Eva původní
Reagovat

Včera jsem se nedívala, ale říkal můj chlap, že Mira podrážejí, nechtějí makat a Miro jim vyhrožuje. No, jsou to pitomci do jednoho, sami se připraví o mince. Mě náhodou Miro baví, stejně jako Hujer. Hujer, jak píše Wally, chová se jak ředitel zeměkoule a prdu rozumí, hlavně, že jakmile slyší traktor hned je u bránečky a klaní se Martinovi, lezdoprdelka :-)) Chalanbaba Nikolas, to je taky chytráček :-) Já to nijak neprožívám letos, je to show :-)) a tak se bavím.

49
milu
Reagovat

Já bych někdy chtěla číst scénáře,které farmáři dostávají od Borisovců….mnohé by nám asi bylo jasnější….Já jen nechápu,proč Míra volili….to si opravdu ani jeden nedovedl představit,jak to tam bude vypadat??Už při prvních hlasech bylo jasné,jak je natěšený a jak to bude řídit….či vlastně neřídit…A pokud budou chtít nějaké mince,měli by zabrat….jak myslím Lucie poznamenala…jsou to jejich peníze…ale když podle předchozích farem vědí,že nakonec všechny mince dostanou,nic je nemotivuje,aby pracovali…Letošní farma má snad jen jedny pravidla….pravidla Borisovců….Hezký den všem:-))

50
Jája
Reagovat

@Eva původní: Tady je částečná odpověď proč neposlouchají:
No ale zatial všetko bolo dobre ako Janko spravil ? A mirovy už to neni dobre? všetko chce sam dokazat a podla neho ma byt všetko spravene ? a ked vinosy 30 furikov zeme ? Tam ostane jama a ako povedal Janko že tam prepadnu lebo to su tenke dosky čo tam maju uložit to len mali upraviť a nie jamu kopat !! Ale Miro nekce od nikoho poradit ? Tak nech si splni ulohi sam !!!

Nechce a nebude poslouchat. Už mu všichni řekli proč, ale on si jako malé děcko zacpe uši a mele dokola pořád tu svou.

51
Wally
Reagovat

@Jája: A to je právě blbost. Oni musí tu zeminu vybrat a dát tam polštáře a dřevěné desky. Nevím jak velké ty polštáře mají, ale těch 20 cm vybrat podlahu, aby se dostali na původní výšku to asi bude. A ty květináče mu přesně tak zadával Martin. Rozměry si má určit sám podle velikosti růží.

52
Jája
Reagovat

@milu: Ano hlavní scénář píšou borisové, ale monology a dialogy – na to by ani Dietl nestačil. Doporučuji nejen Tobě, ale i ostatním sledovat nc verze (zvlášť tu včerejší) a pak se mi přestanete divit. :)

53
Lady XL
Reagovat

Každý z nás má nárok na svůj názor :-), já jsem stále proti Mirovi a nebudu ho litovat, že jsou proti němu, že ho snad šikanují. Oni mu vážně většinou vrací jen to, co dělal on jim, nebo FT. Na každou přidělenou práci měl tisíc dotazů a stále to chtěl dělat podle svého, ostatní bylo „na hlavu“. Do všeho mluvil, kritizoval a hlavně jen mluvil, popichoval… a nedělal, nebo jen málo. Je vyučený stolár, je řezbář, vlastně podobné profese jako Jano, ale od začátku to neuplatňoval (až na řezbařinu, kde mu to nikdo nemůže kritizovat) a nechal dělat ty odborné práce jen Jana a ostatní. Nechopil se sám žádné stolárské práce, neudělal tehdy žádný dárek ze dřeva pro hospodáře (proč např. něco nevyřezal? a měli by jídlo navíc). I teď na jarmok by mohl něco udělat, ale to ho ani nenapadne (aspoň zatím). No a on se bude divit, že mu to ostatní oplácí stejnou mincí? Navíc se plně projevilo, že žárlí na Jana, že ho jednak lidi poslouchají a že toho přeci jen víc ví. A je fakt, že Žanet dal proto, že doufá v mužský duel, aby měl o soupeře méně.

54
Lady XL
Reagovat

Ano, jedině u úkolu – podlaha si myslím, že má Miro více méně pravdu. Jen pochopitelně netuším, zda nejde moc do hloubky. Ale při zadávání úkolu se na tuto práci znovu ptal a zapisoval si to. Problémy jsou – nevěří mu už z principu, – neumí to pořádně podat jako zadaný doslovný úkol od HT (mohl ukázat papírek s instrukcemi), – alergie obou stran na sebe a tudíž se nikdo nevyslechne. Moc jsem nezaslechla, že by jim vysvětlil vzduchové polštáře, tak jak mu to podal Martin… Prostě vzájemná komunikace vázne.

55
Jája
Reagovat

@Wally: Polštáře se tomu říká. Základ jsou položené trámy (jak jsem vyposlechla mají trámy 8×10) a na ty trámy se přibíjejí desky. Jano říkal, že jsou tenké takže cca 2,2-3cm. Když to pěkně sečteme hloubka výkopu,aby byla podlaha v původní výši, nám vyjde cca 11cm – trámy položené na plocho. Takže z místnosti cca 16 m2 vyvézt podle Dreda 25 fúrikov hlíny … bez komentáře. U truhlíků na růže snad každý pochopí podle toho pořadí …. z hodinové přednášky stačí udělat 5 minut s podstatnými údaji.

56
Jája
Reagovat

A ještě jednou k podlaze. Dovedete si představit jak v té přeplněné místnosti (tvrdil,že není třeba vystěhovat všechno) bude ty trámy pokládat? Já tedy ne. :))

57
milu
Reagovat

@Jája: Já se Ti Jáji nedivím….jen je mi Míra líto….zpočátku jsem mu fandila…ale už ne….to je katastrofa…jeho myšlení,jednání,ale toto přesně borisovci potřebují….Já jen opravdu nevím,co je nemoc a co hraje…nedávno v našem prostřeno byl jeden také údajně psychický nemocný(hrál to ostatně moc dobře)…nakonec to byl herec,režisér a snad i recesista…Na nc verze se občas dívám,je to o tom,jak na tom jsem,ale včerejší jsem neviděla…jdu si ji stáhnout….pro mne byla ale i ta zkrácená katastrofa…:-((

58
Wally
Reagovat

@Jája: Na plocho asi těžko, kvůli vlhku. Takže k 15 cm se lehce dostaneš. Máš představu kolik zeminy je 15 cm na m2? Myslím, že těch 24 fůriků jim teda stačit nebude. :DDDD
Taky nevím, jak si to představují pokládat s těma palandama. I když dostat je ven asi nejde, než je totálně rozebrat. Už když je dávali na dohromady, tak je kompletovali přímo v místnosti.

59
Jája
Reagovat

@Wally: Mám představu kolik jich je z 6-ti metrové studny. :) Prosíííím, nechtěj po mě, ať ti tu podlahu spočítám na m3, :D :D :D

60
Lady XL
Reagovat

@Wally: Vidíš, teď jsem si vzpomněla, že jsem si tehdy při kompletaci paland říkala – a co podlaha? Ta se dělat nebude? V jiné farmě nejdřív dělali podlahu, malovali a pak kompletovali postele…. Tady holt dostali za úkol udělat mlýn :-).
Mám prosbu, budeš mít – nebo někdo další – opět čas a náladu mi (a ostatním) napsat nějaké podrobnosti z vysílání? Myslím už i dnešního… Odjíždím na chalupu a tak jsem mimo počítač a mám jen v mobilu internet malé kapacity :-).
Děkuji a líbám ručku předem :-D :-D

61
Eva původní
Reagovat

Děvčata, Jájo, Wally, Lady, Milu, díky za postřehy, já když stále usínám, mám pak z toho houbelec a ani někdy reprízu nestíhám. Nějak se na mě vše kupí. Lítám po doktorech, čeká mě příští týden operace žlučníku a tak o něco přijdu a tady si vše ráda potom dočtu. Tak informujte, díky a krásné Velikonoce :-))

62
Jája
Reagovat

@Eva původní: Tak ty máš letos dietní Velikonoce? :(
Budeme držet palečky. :)

63
Jája
Reagovat

Farma na svátky: Pá 20,30 a duel 21,40 Po 22,00 hod.

64
milu
Reagovat

@Eva původní: …také Jani držím pěstičky,ať jsi brzy fit…♥

65
milu
Reagovat

@Jája: díky za informace…jsi hodná:-)

66
milu
Reagovat

…na FB v ukázce o volbě duelantů….Kvetka říká…je to 3:3,poslední bude Janko….tedy mužský či ženský duel???já si myslím,že Janko má všech 5 pod čepicí a bude ženský…co si myslíte Vy??

68
Eva původní
Reagovat

@Jája: Jájo, moc děkuji a na dietě jsem už od 30.12. :-) Vánoční hodování a pak to vypuklo, 30. jsem už jela takže Silvestr jsem prožila v nemocnici. Zánět žlučníku jak býk, pustili mě až na Tři Krále. Po tom zánětu se musí čekat 2 až 3 měsíce, až pak operace. Tak teď 20. snad laparoskopicky a doufám, že bude líp, stačilo malinko porušit dietu a bolesti opět :-) Tak to jsem odbočila, snad mi to příznivci zde prominou :-)

69
Eva původní
Reagovat

@milu: Milu, moooc děkuji, snad mi to dobře dopadne :-)

70
milu
Reagovat

@Eva původní: laparoskopicky je to v pohodě…ale dieta je stejně dlouhá…s tím nic nenaděláš…drž se:-)

71
Lady XL
Reagovat

@Eva původní: I já držím palce a pěsti. Bude fajn, uvidíš. Máma 5.den už poklizela… v 65-ti letech. Díky za odkaz o Janovi,já to říkala, že do něj časem půjdou. Holt „jen“ pracuje a není na blbosti…

72
Wally
Reagovat

Podle Zuzany všichni chtěli pracovat, ale Miro jim to prý zakázal.Vlaďka hučí do Nikolase, aby dal ženský duel.Miro dělá sám podlahu, farmáři nemají kde spát a tak spí kde se dá. Ráno Miro sám vymaloval izbičku. Do mlýna šli Miro, Lucie a Nikolas. Když je FT v mlýně všichni začali pracovat a Jan začal velet. Zuzana přemlouvá Nikolase na panský duel, začala bojovat proti Lucii. Chce aby byla přesila mužů + ona a vyházely ženy.
Ustolu s Květou. Miro- většina mně nerespektuje. Zuzana-katastrofa. David- neumí zadat úlohy, nechodí mu jako sluhovi pomáhat. Jan – neumí zadat práci, když je dnes ve mlýně tak všichni makaj. Vlaďka- chtěl se snažit, když viděl, že ho neposlouchají tak to vzdal. Hujer – má blbý systém a proto se to nestihlo.
Se sluhami jsou všichni spokojený. David má moc práce, dělá všude vše. Žaneta má taky moc práce v kuchyni. Skoro všichni se přiznali k porušení pravidel, ale tresty si prý nezaslouží. Volba:
Lucka st.-David, Vlaďka-David, Lucie- David, Nikolas – Žanet, Hujer-Žanet, Zuzana- Žanet , Jan- příště :DDDD (ale vypadá to na Davida, prý mu už lidi dávají najevo, že není jednička)

73
Eva původní
Reagovat

@Lady XL: Děkuju, Lady, tak to bych byla moc ráda kdybych dopadla tak dobře jako Tvoje mamča :-) Hezké Velikonoce :-)

74
Kvetka
Reagovat

@Wally: Mně se zdálo, že Zuzana přemlouvala Nikolase na dámský a Vlaďka na pánský, i když řekla, že ho chápe, když by se tím pádem ohrozil…

75
Lady XL
Reagovat

@Wally: Děkuji moc za info!! Doufám v dámský duel a na základě toho pak chápu článek,že Lucie jde po Janovi

76
Foxy fox
Reagovat

Zdravím všechny diskutující. Letošní farma mě zatím docela dost baví, myslím, že se Markíze povedl casting. Sympatie lítají nahoru dolu, Z žen tam nemám žádnou favoritku, ale trochu začínám oblibovat Lucii, přijde mi v názorech konzistentní, Zuzana, Vladimíra a Janka, hrůza. No a žanet? herdek baba, které se bojím i přes obrazovku. Z chlapu Janko, ale ten jako by tam nebyl, jen někdě potichu maká. Obávám se, až celou farmu dostaví, tak už ho produkce nebude potřebovat a vyletí ho. Ostatní chalani jsou alespoň pestří – Mirek, ten by vydal na samostatnou reality show, David – krasavec obecný, moc obdivuji, že si na farmu do těchto podmínek vzal plášť s kožichovým límcem :P, Milan, tak jeho promluvy přetáčím, z důvodu zachování duševního zdraví, moc lituji odchodu Marcela, rovný, upřímný kluk. No ale pro RS asi moc nezajímavý, na rozdíl od inspektora veřejného pořádku Milana. (komentuji ke stavu po druhém duelu).

77
Wally
Reagovat

@Kvetka: Mě už to bylo divný, když jsem to sem psala. Hlavně jak Zuzana rozvíjela teorii o vyhození všech žen. Ale nic jsem nepožila. : DDD
Tak jestli jsem se spletla tak se omlouvám.

78
Prochor
Reagovat

Celý týden je jedna odporná šikana – fuj. Musel jsem přeskakovat celé pasáže aby se mi neobrátil žaludek. Nejhorší ze všech je Zuzana.

79
JanaH
Reagovat

Mě óperka baví. Vždycky se těším, kterou blůzičku s prostřihama na ramenou jsem ještě neviděla. Taky jsem čekala, kdo kdy vytáhne, jak se chlapi neumí chovat k ženám… a dočkala jsem se! Neříkej mi služko bylo taky boží. :-D
Krasavec David mne taky baví. Nejeví se mi jako rozmazlený šamponek, ručičky dozadu nemá, a když něco říká, má to hlavu a patu.
I Dred Miro mne baví. Nemám problém pochopit, jak co myslel a proč to říká, i když to někdy sděluje poněkud nešťastným způsobem. V mnoha věcech měl pravdu…
Inšpektor je na tečku pokaždé, Zuza je pro mne babochlap, makáč Janko děsně nudný patron a pokud ta „samodruhá krasavice“ navždy zmizela v propadlišti dějin Farmy, je to jen dobře. :-)
Kdo mě tedy nebaví ani trochu je chalanbaba Niko. Chytrý je jak radio Jerevan a dělá hlavně hubou.

80
Aža
Reagovat

@Prochor: Rozumné slovo, šikana už byla tento týden neudržitelná.
Snad každý se jednou setkal s určitou šikanou. Dopadlo to tak, že ti druzí se cítili povolaní a nejchytřejší . Zajímavé bylo, že nakonec , když se ukázalo, že ten člověk měl pravdu a dokonce vynikl, všichni tvrdili, že ho nyní ocenují.
Pravdu má Vladka, Janko a Mira dva kohouti, kdyby se spojili hodně by dokázali.
Janko ale už podlehl řečem proti Mirovi a nedomluví se.
Jasné , že Míra má svérázné chování,ale držel se pokynů hospodáře, přitom nyní mu do práce kecá deset lidí.
Od rána věděli, že se v ložnici nebude spát. Na poslední chvíli večer hledali kde ležet a nakonec si stěžují, že dle pravidel měli spát v ložnici a Mira má být potrestán.

,

81
Jája
Reagovat

Já jen k té ložnici. Museli navozit zpět 20 cm hlíny. :)

82
Lady XL
Reagovat

@Jája: haha i mistr Miro se utne :-)… @Aža: Já bych se s ním asi taky už nedomluvila být Janem… Měl dělat toho mistra řemesla od začátku,neblbnout a makat. Vše by bylo jiné. Teď má proto problem,aby ho brali vážně. On se ale chtěl zviditelnit,jak píše… Asi jel zpočátku podle scénáře….,ale nevyplatilo se mu to.Je ale pravda,že Jano je v pohodě, dokud mu někdo do práce profesně nemluví…. Není moc přístupný kritice zvlášť od Mira.A ostatní to ještě zhoršují… jenže oni z toho mají srandu a Jano nervy..

83
mk
Reagovat

furt len žerú, hlavne Milan, nie je to divné? Miro, s ním vydržať, to je na Oskara:) Nápady má dobré, aj mu to myslí, len tie kecy,,

84
mk
Reagovat

tie baby tam musia mat nejakeho vizazistu, nemyslim Nikola, ved to zaberie cas, take tiene

85
Lady XL
Reagovat

Už ví někdo nějaké info? Prosím! A děkuji.

86
milu
Reagovat

@Lady XL: opět kromě Jana a Míra nikdo skoro nic nedělal….vlastně Zuzka s Nikem dost napekla na trhy…bylo to pěkné….ale moc se neprodalo….Namleli dost mouky…Míra dostal 40 mincí….Milanovi,který mi leze na nervy více jak Míra psala mamka,že se má k Mírovi lépe chovat…řešily ase pravidla…tresty budou při duelu….to je v kostce…Žaneta si vzala Zuzku….disciplíny…překvapení,řezání a almanach…

87
milu
Reagovat

@Lady XL: Milan se omluvil Mírovi,farmáři,kteří nerespektovali příkazy Míra dostanou tresty,sluhové další,ze to,že jedli pořád a hodně…David za to,že ukryl pokladnici musí vyřezat nad mlýn Růženka.Zuzka vede 1:0

88
Wally
Reagovat

@milu: Pekla jsem velikonoční zvěřinec a barvila vejce. Ale co se tam dnes dělo nejde snad ani popsat, to musíš vidět, jinak neuvěříš.
1. překvapení (poznávat druhy mouky) vyhrála Zuzana
2. pílení vyhrála Zuzana

89
Wally
Reagovat

To bylo pro @Lady XL: :DD

90
milu
Reagovat

@Lady XL: Zuzka vyhrála i druhou disciplínu řezání dřeva….řezala lépe jak chlapi:-)Stačí???Nebo co by jsi ještě chtěla vědět??

91
milu
Reagovat

@Wally: také jsem při tom pekla mazance….:-)Za mne to dopadlo tak napůl….ale více jsem fandila Zuzce…

92
Wally
Reagovat

@milu: Tak jestli tohle jeli podle scénaře Borisů, tak do toho Halyvúúdu patří všichni, ne jen modelka Žanet. FT na další týden je jasný a si i služka.
Vysvětlení pro @Lady XL: Žanet je prý úspěšná héérečka v UK a teď se chystá do USA hrát princeznu (vyjde to i na dévédé) a dělat modelku.

93
Lady XL
Reagovat

Jéé to byl nával info !!! Moc vám holky ( nevadí oslovení,doufám) děkuji!!! A v úterý vše zkouknu v práci,snad mne šéf nechyti. :-)). A za Zuzku jsem ráda!!

94
Johana
Reagovat

Žanet při loučení nazvala Mira confuse.com a rozesmála mě :)
Jsem ráda, že Zuza zůstává, alespoň to tam ta malá líná hubatá černá mamba nebude mít tak jednoduché.
Zuza pílila jak profesionální dřevorubec, všechna čest.

95
milu
Reagovat

@Wally: Nevím,mně se zdálo,že se nikomu „nechystala“ disciplína…a řezání bylo jasné…Žanet…modelka XXXXXL velmi Zuzce svými kilogramy pomohla:-))Jinak máš samozřejmě pravdu ohledně služky a farmářky….Lucka je jistě ukočíruje…a mohl by to být úspěšný týden,který bude asi narušovat Míra…bude vracet:-)A koho tipuješ na sluhu??Že by Jano??Ještě nebyl…a označil Žanet za ženu,co nic neumí a jiné:-))Prý herečka…dovedeš si ji představit jako princeznu????Chiiiiii…já se fakt snažím,ale nejde to:-DDD Dobrou noc..☼☼☼

96
milu
Reagovat

@Johana: chiiii…černá mamba….velmi výstižné:-))Hodně brzy se otrkala…fakt mamba super!!!

97
Eva původní
Reagovat

@milu: Výstižné přirovnání od Johany :-) taky jsem se zasmála :-) Tak Cuky a Luky konečně rozděleny :-)) Mamba bude určitě FT a tuším, že bude tvrdě útočit a uštkne kdekoho. Janko to asi schytá nejvíc a přitom měl pravdu. Jsem se nasmála jak se předváděla herečka před chatkou s Kvetou :-)) Takže bude hrát v horroru, bude hrát princeznu – asi v tom horroru :-)) a bude chodit po mole – moletka :-))

98
milu
Reagovat

@Eva původní: asi malé nedorozumění Evi….já pochopila malou Lucii…Lulu,že je černá mamba….teď fakt nevím…druhá Lucie mi nepřipadá tak malá….

99
Dany
Reagovat

Zravím všechny. Tak já, takový skalní koukač farmy, jsem to tentokrát totálně prošvihla. Tím, že nejde Markíza, uplně mě uniklo, že dávají farmu. Teď jak o život stahuji díly, ale jsem teprve na začátku. A on už bude pomalu konec, jak jsem pochopila. Chachacha

100
milu
Reagovat

@Dany: také zdravím…konec je ještě v nedohlednu…neboj,ještě si užiješ…tato farma většinou není nudná:-))

101
Jája
Reagovat

Po včerejšku se mi chce zvracet :(

102
Jano
Reagovat

To je dobre, ze ta komparsistka hororov je prec. Bola to len sluzka, ktora ma sama v Anglicku sluzku a nic nevie a nic doma nerobi.

103
Jája
Reagovat

Jano to řekl decentně (mláka u rebríka). David to řekl na plnou hubu (teplý rebrík).
Tímto začíná kariera hvězdné Fiony. Ta se však časem proměnila v krásku. :)

V Anglicku už naštartovali motorovú pílu..Ide sa nahrávať horor…

STAV SA, ŽE TEN REBRÍK NEPOSTIM!

104
milu
Reagovat

@Jája: byl to HNUS!!!!Jsem také moc ráda,že je pryč…taková „dáma“ a je líná jít na malou ven….fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj….No nic…je pryč…Koho tipuješ za sluhy??Já Zuzu a chlapa fakt nevím…nabízí je Janko…ale Lucie bude potřebovat pracanta…fakt nevím,…já bych dala Milana:-)

105
Wally
Reagovat

Až slza mi ukápla jak Hujer sliboval mamince, že už bude hodný na Mira. :DDDD
Ten chlap si dovoluje na slabší, když má někoho za zády, ale z maminky je v 45 letech totálně vydřený. On má vlastně povolání snů – inšpektór veřejného pořádku – buzerovat, buzerovat, buzerovat.
Sluha může být klidně Nikolas. Zuzana se s ním moc nemusí, v kuchyni užitečný je narozdíl od ostatních prací.

106
Jája
Reagovat

Mě se chce zvracet z Květy. Celý měsíc všichni ví co se děje ale je ticho po pěšině. Najednou si postěžuje ukřivděný blbeček, který od začátku nejvíce porušoval pravidla a mucholapka Květa je najednou akční jako Xena.
Sluhy dopředu řešit nebudu, ti už jsou dávno vybraní slepicema. Jediná krásná věc ze včerejška – to mě upřímně rozesmálo – byla výměna služky. Kdo neviděl nc – v kuchyni se místo prostorné operky promenádovalo prostorné prase :D :D Zatímco operka řvala jéés, prace říkalo ui ui. Multikulti farma :D

107
milu
Reagovat

Včera na jarmarku už neměli prodávat vajíčka a pomlázky…říkal hospodář,že se to nehodí po velikonocích…a v ukázce se teprve budou polévat děvčata…mají v tom zmatek….ostatně jako ve všem…Květa je ze všech farem,co jsem viděla v osmičce nejhorší!!A i hospodář to fláká…a to má být další v létě…hm…možná by prospěla pauza a zlepšit scénáře i režii…a Květku:-)))

108
Jája
Reagovat

@milu: V jiných farmách dával Martin za nedodělané úlohy i 5 mincí :( Tady Dredisko nemá dodělané nic kromě branek a podlahy, vymalováno není a ještě úlohy, které dostal v mlýně svede na Davida, že to jsou jeho nedodělky, skřet jeden podrazácký. A nebýt toho, že jim prase vyvrátilo květináč s růžemi, tak se ani nepřijde na to jak slavné pracovité slepice hospodská a mám dojem že vysokoškolačka zasadily růže se svázanými kořeny.

109
milu
Reagovat

@Jája: ..ano,Míra toho neměl moc dodělaného…nečekala jsem,že dostane tolik mincí…mně teď více jak Míra vadí Milan…to je hnus hnusů!Nadávám,ale stejně se na pondělí těším….

110
Aža
Reagovat

Přála jsem vítězství Zuzaně. Je šikovná na ruční práce i v kuchyni a je více prospěšná. Taktiku k vítězství má už promyšlenou a myslím, že bude zábavnější sledovat hru tvrdé Zuzany,než naduté hlavní slepice.
Jano se už dostává do varu a neudrží ústa a to je zásadní. Už nezůstává jen poslušným robotem,, ale zařadí se do tvrdého jednání s farmáři. Já s ním souhlasím a držím palce.
Milan to stejně dlouho nevydrží a vrátí se zase ke stálému kibicování. To mu ani hlava tak rychle nemůže myslet, jak rychle mluví.))))))
Typuji za FT sestru Lucii . Služku Zuzanu a sluhu Jana jako odměnu za „hodnocení“
Žanet.
Lady XL zdravím na venkově.

111
Jája
Reagovat

@milu: Milan to je takový mamánek slepičí prdýlka a kafemlejnek.. O něm se raději nezmiňuju.
Žaneta a mouka – kdo byl v Anglii ten pochopí. Sehnat potraviny na české pečení a vaření je umění. Mouku jsem tam kupovala stylem dírka do sáčku a hmatem zjišťovat (ty jejich směsky jsou katastrofální) nebo najít polský obchod a tam ovšem podstatně dražší vše nakoupit. Byla jsem tam měsíc a strašně jsem se u nás na letišti divila, když si lidé kvůli váze přebalovali kufry, kolik si vezou na 14 dní (pravidelně létali) bochníků chleba. Tam se doma vaří minimálně, proč taky, když můžou jít do restaurace za jednotný poplatek tam můžou sedět od rána do večera a sníst co do nich vleze, platí si pouze pití, v jiné dostane dvě velké porce masa a příloh co do nich vleze. Navíc angličané neumí vařit, maso vysušené jako podrážky a jejich omáčka ke všem jídlům připomíná UHO ale v anglické vodnaté verzi s hromadou na hrubo nakrájené uvařené cibule. Když jsem udělala obyčejný rýžový nákyp, chtěli sežrat i pekáč a knedlíků přítel mé dcery na oběd do sebe nacpal 10 plátků a pak je jedl nastudeno s marmeládou. Pokaždé, když přijeli, tak jsem pro něho dělala 2x2kg tlačenky.

112
Eva původní
Reagovat

@milu: – 98 Milu, tak to já jsem myslela Lucii – Luky od Cuky – Žanety, operky, herečky :-) Luky a Lula stejně vyjdou nastejno. Obě černé a nemůžu si pomoci já Lucii, st. nemusím, připadá mi falešná a škodolibá. Lulu, to je mladý, nevycválaný, moc sebevědomý fracek a dalo se čekat, že začne vystrkovat růžky. Však si taky nabije papulu. Prostě černé mamby :-), které čekají až je někdo napadne aby tvrdě zaútočily. No, můj názor a jsem zvědavá jak se bude chovat Lucie, st. bez hééérečky :-) Mně ani nepřišlo, že by to nesla nějak tragicky když se musela se Žanetkou rozloučit, třeba byla i ráda, že vyletěla :-)

113
Lady XL
Reagovat

@Aža: Děkuji :-) je tu fajn. Ale už se těším,až zkouknu Farmu! Abych víc dávala diskusi a mohla se víc zapojit… A že se mám nač těšit,jak tak čtu!! Taky jsem zvědavá na hospodskou jako FT. Jestli dá Jana jako sluhu, bude to mít těžké s prací, ale přeji jí to.

114
milu
Reagovat

@Eva původní: já si také myslím,že už se obě měly dost…a jak se bude chovat,to uvidíme…pracovat na rozdíl od héééééérečky umí….Mně mladá černá připadá jako fakt hajzlík….a více se mambě podobá…ale je to jedno…čas nám ukáže….Obě černé se v posledním díle ukázaly….skoro nic nedělaly….jen hubama mlátily…Stáhla jsem si nc verzi…..zítra ji zkouknu…nebo možná i večer….♫♫♫

115
Prochor
Reagovat

Já se s vámi loučím přátelé. Šikana Mirce minulý týden mně odradila od sledování tohoto hnusu. Ale přesto vám přeji dobrou zábavu. Snad to příště bude lepší.

116
Skála
Reagovat

@Prochor: Ber to s nadhledem a vědomím toho,že 50% je Borisovina zahraná špatnými herci.Není vše takové,jak to vypadá. :-D

117
Jája
Reagovat

@Prochor: To už jsme ve farmách zažili horší šikany jak ze strany hráčů, tak i ze strany borisů (hladoví a sekýrovaní sluhové, ponižující tresty a nespravedlnost). Dredík je slabý odvar, který si navíc na toto jednání z větší části zadělal sám.

118
Eva původní
Reagovat

@Prochor: Byla by škoda kdybyses připravil o podívanou bez Žanety :-) A fakt to bylo daleko horší jak tu píše Jája se Skálou. A Mirec je silná osobnost ten se jen tak nedá :-) nakonec těch mincí dostal dost za ty nedodělky. Tak se dívej dál, to já budu mít nuceně od středy po koukání… :-(

119
Lady XL
Reagovat

@Eva původní: Neboj,tady najdeš dost info o tom,co se děje!! A pak to dokoukáš . Budeš mít výhodu, že už ti nemohou hnout žlučí!! ♡ :-).

120
sunrise
Reagovat

@Prochor: Věř, že na projevy šikany jsem extrémně citlivá, ale tohle byl opravdu jen velmi slabý odvar toho, co se tam dělo v předchozích farmách. Navíc na rozdíl od prostého šikanování z ubohé potřeby dokazovat si moc na slabším, tady šlo spíše o odplatu za to, co Miro předváděl coby farmář a sluha. Neříkám, že je to správné, ale v tomhle boji o prachy, což je to, nic si nenamlouvejme, především, se už opravdu děly podstatně horší věci.

121
Eva původní
Reagovat

@Lady XL: – 119 – :-)))))))))))))) Lady, to jsi mě dostala, super!!! To mě vůbec nenapadlo, že až bude ta potvora venku jak se budu mít když mě někdo dožere, jsi fakt dobrá :-)))))))))))))))))))))))

122
Aža
Reagovat

@Prochor: doufám, že si to ještě rozmyslíš a až tě přejde zklamání, budeš se nejen dívat, ale napíšeš znovu i tady.
Byla by škoda, kdybychom už nemohli číst tvoji diskuzi. Na tvá slova čekám a ráda tě čtu,
Tvoje poznámky vždy sedí, nepřeháníš a je vidět, že hodně přemýšlíš.
Ted by snad už mělo být na farmě klidněji, Mira bude sice stále středem dění, ale nastoupí Janek a bude se zase na co dívat. Už jim snad došlo, že si nemohou dělat co se jim zachce, dostali výstrahu.Nenechej se vyprovokovat režii Borisů a vytrvej, do konce je daleko )))))))

123
Jája
Reagovat

Kdo lže? Naše oči a uši nebo pornoharpyje, kterou vystěhovali s podnikáním pro neplacení nájmu?

https://www.cas.sk/clanok/533136/jana-brezinova-z-farmy-to-priznala-bez-okolkov-pravda-o-mojom-tehotenstve/

Přidat komentář