Panáček v reality show

Farma 8: Dobrodružství pokračuje

17. Duben 2017 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma1

Na Farmě máme za sebou další vyřazování. Cuky a Luky jsou minulostí, další dny musí Lucie už bojovat jen sama za sebe. Janette vyzvala do duelu Zuzanu a po prohře Farmu opouští. Žádný odchod není jednoduchý, ani tentokrát se loučení neobešlo bez slz. Odcházela nerada, soupeři podle ní půjdou klidně i přes mrtvoly, jen aby získali peněžitou výhru. Tomu se přeci nemůže nikdo divit, hra je hra, a když jde o prachy, jde o všechno!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 154
1
Wally
Reagovat

Všimli jste si těch dvou bílých křížů? Nebylo v NV o co jde?

2
Jája
Reagovat

@Wally: Taky jsem přemýšlela o jaké zvíře přišli. Zmínka nikde nebyla.

3
Janica
Reagovat

@Jája: Zřejmě se jedná o kočku, která jim utekla hned v prvním týdnu.

4
Jája
Reagovat

@Janica: :D kočka za dva? :D

5
Jája
Reagovat

Nene jeden za pornoharpyji a druhý za hororovou princeznu.

6
hollyoaks
Reagovat

tak daľší dvaja noví prichádzaju

7
Foxy fox
Reagovat

Tak konečně dokoukáno a srovnáno s reálným vysíláním. Momentálně ze stávajícího osazenstva fandím nejvíc Zuzaně a Janovi, Mirovi jen z recese, protože to je nejlepší figura pro takovýto typ televizní show. Uvidím, co se vylíhne z hraběte Nikoliče, zatím nevím, ale přijde mi rozhodně lepší než Lulina P. Je dobře, že vypadla líná Žaneta, čuně a budoucí hollywoodská hvězda, teda jen online P ale zase pobavila těma hlístama o našlápnuté kariéře herečky a modelky.

8
Foxy fox
Reagovat

jo a další průběh nevím jak tipovat, Zuzana něco mluvila s Davidem o tom, že ji chlapci musí podržet, tj. že by neměli dát ženský duel, což vlastně asi vychází takto: FT Lucia, služka Zuza a sluha jeden chlap, hlasování zbývá takto: Lulina a Vladimíra – žensky 2 hlasy, 3 chlapi, z toho v případě hraběte Nikoliče je to asi dost nejistě, stejně jako v případě Mira. No nevím, jak dalece to má Zuza promyšlené.

9
Foxy fox
Reagovat

@Foxy fox: opravuji se, špatně jsem chalany na farmě spočítala: jano+milan+david-aliance se kterou zuza může počítat (asi) no a musí doufat, že jedním ze sluhů bude hrabě nebo Miro, pak by ten plán mohl vyjít.

10
Foxy fox
Reagovat

@hollyoaks: noví hráči? Marcela nevrátí za Janu? tomu bych to opravdu moc přála.

11
Kara
Reagovat

@Foxy fox: Příchází 2 bandité. Mají jim ukradnout mouku.
Za Janu si myslím už nikoho nevrátí. V duelu jim jeden hráč měl vypadnout a i když to duel ani nebyl, tak o hráče míň mají. Myslím si že to už tak nechají.
Marcelovi bych návrat taky přála, ale jsem šťastná za to, že se už nevrací zpět Jana. Stačí tam teď ve hře Lulu, co mne nadzvedává. :))

12
Lady XL
Reagovat

Tak taky dokoukáno do reálného času. Ještě jednou děkuji všem (zejména Wally) za informace z minulého týdne! Byly vyčerpávající, jak jsem teď zhodnotila. Lulu mi děsně leze na nervy. Je to inteligentní holka, občas má dobré postřehy na lidi, ale jinak se chová jako na škole – pomlouvat spolužačky, dělat naschvály. Jinak škoda, že ten trest se zrcadlem nevymyslel Miro už na začátku svého farmaření :-D. Čekala jsem, že brzy přijdou další „pomocníci“ a už je to tu. Jo a konečně nám řekli o Janě…, docela pozdě.

13
Foxy fox
Reagovat

tak už jsem ty dva nové viděla. Asi se štáb rozhodl udělat radost Janovi, aby nechtěl domů a taky Lulině.

14
Lady XL
Reagovat

@Kara: Tak ukradnout mouku? No a proč to Borisové nezařídili za farmaření Mira? Tomu by to ukradli velice lehce… Nelíbilo se mi (a asi nejen mě), jak najednou Kvetka (Borisové) „řeší“ porušování pravidel…
Obávám se, že chlapi Zuzu nepodrží, nebudou se chtít ohrozit a to zvlášť, pokud náhodou bude Jano sluhou.

15
Jája
Reagovat

@Foxy fox: Trefné pojmenování študentky. Nevím jestli tomu budou někteří rozumět, ale u nás se lulina říkalo …i a kluci měli …án :D :D

16
Jája
Reagovat

@Lady XL: Ona to podržení brala tak, že bude ženský duel. Je nabuzená a chce dostat ven mladou černou mambu.

17
Lady XL
Reagovat

@Jája: Jen aby se nesekla, když si lulina mamba může vybrat disciplínu – už si valí almanach do hlavy ( i když tam stejně je to taky o štěstí na otázku). A bude moc záležet na tom, koho tam budou chtít Borisové – takové pěkně udělané překvapeníčko… – u ní třeba, kdo si nejrychleji namaluje a vytvaruje řasy – a mamba vítězí….
Jak jsem koukala v rychlosti a tichosti (práce) na minulé díly – pochopila jsem,že se nám hééérečka vyčůrala k žebříku u seníku? A když to Jano zkritizoval, tak mu ještě za to „dámy“ nadávaly? Jinak si myslím, že nynější Lucie (stará) bude bez své popichovatelky anglické Slovenky (jak na to byla alergická…, tak proč se cpe do slovenské šou, když chce být „Angličanka“) lepší.

18
Kara
Reagovat

@Lady XL: Vidím to naprosto stejně.
I když se dalo čekat, že dodržování pravidel se bude muset usměrnit, tak mně vadí, že se čekalo až na dobu, kdy se to bude hodit Borisům. Za sluhování Mira a Jany to bylo už hrozné, jak se sluhové chovali k FT. Tehdy se ale nedělo nic. Sice FT byl slabý a bez autority a taky nikdo u stolu pak Kvetce oficiálně nežaloval, což asi byla chyba. Přezto si myslím, že tehdy už měli Borisové zasáhnout do hry a ne vyčkávat, až se jim to bude víc hodit.
A doufám, že Jano sluhou nebude. I když do konce ve hře nevydrží. Je to pracant, ale ne hráč. Štve mne, že ho využijí a navíc i někteří psychicky deptají. Pak vypadne.
Do scénáře se sice tyto typy lidí berou pro zpestření, ale mně je jich líto. I když tam jdou dobrovolně :)

19
milu
Reagovat

@Lady XL: nevyčůrala se vyčůraná hérečka k žebříku,ale ze seníku dolů počůrala celý žebřík….škoda,že to neukázali…zavřelo by jí to hubu!!

20
Lady XL
Reagovat

@milu: No neke…, fakt celý žebřík? Tak to jsem nepochopila (mám snížený zvuk…). To je síla, ona je líná slézt z žebříku, uff. Fakt škoda, že tu hééérečku neukázali, ale to tam asi nebyla kamera, škoda, škoda.

21
milu
Reagovat

@Lady XL: ano…říkal to Janko….že David šel potom na seník a žebřík byl celý teplý,mokrý…..hnus…dáma anglická:-((

22
Jája
Reagovat

Jj děvčata, navrch huj vespod fuj. :D Že Jano je hulvát, to on řekl decentně před Květou tu mláku k žebříku, ale David mu to řekl na plnou hubu. Nc verze jsou jasnější. Mladá se cpe Davidovi až do vany. Prý nesiem ti vodu, schovej se. Haha kam asi v prázdné místnosti? Do pece? Je to odporné děvče, prý slušně vychované. Jano žije v domění, že to její prepáč bylo od srdce upřímné a ta mrcha chce mít klid a bavit se, tak se omluvila na oko. Prostě se cpala řečma do věcí, do kterých je jí nic, dokonce i hospodská dala ruce od angličanky pryč a nepřidala se k ní když pomlouvala Jana. Ale mladá musela mít plnou hubu morálky. Opravdická lulina s malým L.

23
Foxy fox
Reagovat

Taky mi vadil výstup LuLiny vůči Janovi. Jana mi bylo líto, zvláť když o něm tohle namyšlené stvoření prohlásilo, že ho bude psychicky deptat. obávám se, že Jano jim postaví farmu a vypadne. Protože, ruku na srdce, nebýt Jana, tak tam žijí na farmě postavené podle pomatených nápadů Mira.
že se cpe k Dávidovi bylo jasné. @Jája:
Zuzaně nemůže přijít na jméno, ale Zuza na rozdíl od ní něco umí, něco dělá a její projev se jeví jako projev myslící osoby, která si nehraje na kamarády, ale ví, kde a proč je. @milu: taky se divím, že jí ten počůraný žebřík nedali víc sežrat
@Jája: no, přesně proto mě to napadlo, sama si o to i koleduje, protože je přece LULU a ne dievča….prostě Lulina.

24
milu
Reagovat

Tady se podívejte,jak je na hérečku její rodina hrdá:-((
@Foxy fox:

http://farma.markiza.sk/aktualne/1866401_janette-o-vztahoch-na-farme-cista-katastrofa…černá mamba se na farmě chová hajzlík,který všechno ví a zná.,..jako většina dnešní mládeže…nejraději by nás starší lidi poslali k čertu…překážíme jim „v rozletu“…je to hrůza…

25
Jája
Reagovat

Ajajaj borisové Martinovi těžce upravili scénář. Podle ukázky hromada práce a prý běda, když to dopadne jako posledně. :D :D :D Tak proč zvyšoval ego Dredovi a dal mu 40? A hurá, na farmě se zase pokrade a tentokrát bez trestu – bo nařízení. Vypadá to, že časy hojnosti a ho…dělání konečně pominuly. Teď si dámy povyhazujte pracovité, lemry a cvoky všeho druhu si tam nechte, ať se máme čím bavit. :)

26
Jája
Reagovat

Mmch Dred nevrátil zrcadlo, dnes ho čeká trest. Hospodská prohlásila, že ho holky nalíčí a pořádně ať prý vypadá jako ku…, tož jsem zvědavá. :)))

27
Lady XL
Reagovat

Tak kdo je sluha? :-) Škoda že neposlali bandity při Mirovi-byla by větší sranda..

28
Jája
Reagovat

@Lady XL: Jano

29
Lady XL
Reagovat

@Jája: Děkuji, tušila jsem!!! :-). Bohužel jsem zatím na youtube nenašla včerejší díl. Jsem nedočkavá…

31
Lady XL
Reagovat

@Jája: Děkuji moc!!! Dokoukáno!
Jsem zvědavá, moc zvědavá, jaký bude nakonec duel. Ať je Zuza jaká chce, musí každý uznat, že drží slovo. Ale ta Lulinka má plno keců a jak tikají hodiny, blížícího se duelu, tak najednou obrací. I když to podle mne dělá ještě kvůli zášti vůči Janovi. Je to takové mladé hádě. Práce mají tedy hodně, opět mi přijde, že při Mirovi jí tolik nebylo. Škoda, že nedělali altán minulý týden, Miro se mohl předvést…

32
Jája
Reagovat

Lulina je celý Kalousek. Ten trpí babišovinou, Lulina zuzanošinou. Klasika Dred i když není FT, chodí jak FT a prudí. Na povrch leze hromada úkolů z minulého týdne, které nemá splněné nebo na ně zapoměl a farmářům vůbec neřekl, kecy s pouštěním prasete (má být puštěné jen chvilku před krmením), pomlouvání Jana před slepicema, že špatně udělal branky (neviděli jsme), neopravené (špatně sešité) řemeny – Dredova práce při přípravě na mletí … Banditům se podle řečí Dred pozdává, prý sympatický – hehe na jak dlouho? Krádež mouky úspěšná a já se úspěšně těším na dnešní večer. Jo a Lulina si úspěšně pere kalhotky :D :D

33
JanaH
Reagovat

Mládežníkům pěkně lepí z duelu, silné řeči už je přecházejí a teď honem neví, jak se vykroutit.
Fascinuje mne Niko, ten běhá za FT Luckou jako pejsek, vždy věrně po jejím boku (nebo za zadkem… a že je kam se schovat!:-D) a přitaká a přitaká.
A teatrální „já nic, já muzikant“ Janko už je trapný s těmi dokola opakovanými výstupy, očima plnýma slz, rozechvělým hlasem a bradou…a furt řeší těžkou urážku na cti…
Lulina je tedy mrcha vyčůraná, ale postřehy na lidi, jejich pohnutky a jednání má dobré.
Jsem zvědavá, jak se pánové srovnají s tím, že jim přibude nový nabušenec. Neohrabané pseudočarodějce moc šancí nedávám.

34
Lady XL
Reagovat

@JanaH: dobrý postřeh. Niko mi taky v tomto díle nejvíc lezl na nervy (Mira nepočítám, to už je standart). Pořád na hřadě se slepicemi, aby mu něco neuniklo. Akorát skvělé, jak jim odkývává jejich taktiku, ale pak jde po svém – neohrozit se. Duelu se bojí jak čert kříže. Nevím, jak to má např. s pílením, ten by dal akorát úkoly z kuchyně. Taky mne zaskočilo, jak moc se věcí dodělává a Miro je klidný…. A najednou, jak už někdo psal dříve, si Martin stěžuje na blbý týden. Hlavně že dal 40 mincí!!! Prostě si tam Mira Borisové pěstují, protože jim na povel předvede scénu… Lulina má vejšku z marketingu a tak předpokládám-tipuji, že tam mají i psychologii. Já to aspoň z ní tak nějak cítím, že má něco naučené už podle řečí a i podle taktiky, kterou chtěla volit na Jana atd. Prostě psychologické postupy. Ona není blbá, je jen ještě hodně mladá a tak musí poznat, že teorie a praxe se občas míjejí…
No na pseudočarodejnici jsem zvědavá. Být tam óperka, tak si možná budou notovat, nebo se vraždit. Je to taky taková přerostlá „dvacítka“, zastydlý diblík :-D. Uvidíme.

35
Jája
Reagovat

@Lady XL: Jooo tak z marketingu? Proto mi připadá tak vlezlá jako jehovisti za dveřma. :)

36
Foxy fox
Reagovat

Tak Lulině začalo dost lepit z duelu :) to bylo siláckých řečí, jak Zuzu sundá a pošle domů a jak Zuza uvidí! Lulina je tam snad nejhorší, MIro je sice strašný, ale zákeřný není. Lulinu jsem při práci zatím nezahlédla, jen se maluje a spřádá odvážné taktiky, ze kterých pak raději vycouvá, protože se Zuzy bojí. Zuzana to má v hlavě srovnané a není líná, pořád něco dělá. Jen se bojím, že je na řadě Jano, tak nějak to tam režie směřuje. I když si myslím, že takového Nikolajeviče bych jako divák postrádala méně. Banditi, no paní je máklá, ale moc šancí jí nedávám. Co je možné, tak že bude fungovat na MIra, kterýho utluče ještě nesmyslnějšími argumenty než má on sám. Nový mladík mě zatím moc nezaujal.

37
Foxy fox
Reagovat

@Jája: přesně tak. a sebevědomí má teda koňskou dávku.

38
Lady XL
Reagovat

@Jája: :-D :-) No má to ve svém profilu – 2 vysoké školy, že je hyperaktivní, vymyslela vlastní „mihálnice“-řasy…, stylistka. No prostě umí všechno, jen ne trochu déle pracovat a nemluvit u toho….

39
Lady XL
Reagovat

@Foxy fox: Vidím to docela stejně :-). Už dřív jsem říkala, že přijde čas, až bude dost věcí udělaných, že se Jana zbaví a je jedno zda farmáři či Borisové…. :-(. Není pro ně vhodný vítěz, toho by marketingově dostatečně nevyužili… :-(. Navíc oproti minulým farmám díky němu zvládají veškeré úlohy s dřevem a stavbami, což možná je naopak problém, protože jim za nedodělky nemohou dávat případné tresty, málo mincí atp. Zkrátka jako to bylo dřív. Teď nebýt hádek, tak vše zvládají docela dobře a to právě hlavně díky Janovi, že nejtěžší práce udělá a vždy mu někdo ještě pomůže. Taky zatím nemají tolik zvířat, aby se to nestíhalo. Mouku melou taky jen jednou týdně, jak jsem pochopila a to ještě vždy za dozoru.

40
Dana
Reagovat

Mě tedy přišla trochu přehnaná ta kritika od Martina na nápis Růženka na mlýně.Připadalo vám to tak hrozný? Každý přece není řezbář a když to byl trest pomoct mu s tim nikdo nesmí.Teď udělá Janko pavilonek a poleti, vic se tam toho stavět už stejně nevejde.Chová se jak ukřivděný dědek a práci uz se nikdo neobdivuje, vsichni si zvykli že to udělá.Čarodějbaba ještě po příchodu na woodoo panenku dovyšije něčí jmeno a pak bude vymalováno.Předpokládám, ze veselo ještě bude.

41
Lady XL
Reagovat

@Dana: Máš pravdu, taky mi to nepřišlo hrozné na samouka. Ale prostě ho chtějí vytrestat…:-(. Divím se Janovi, že jde stavět pavilonek, je přeci sluha a tak se může vždy vymluvit… jako ostatní sluhové před ním. Jenže jemu to nedá a navíc si myslí, že tím dokazuje nepostradatelnost. Tu by ale dokázal, kdyby právě začátek nechal na nich, ať se Miro ukáže. Ono sledovat holky, jak sbíjejí truhlík, bylo taky docela o bolavé prsty… Jenže on se spíš navíc bojí, že se nakonec ukáže, že to třeba někdo udělá taky a bez něj.

42
iv
Reagovat

Včerejší díl se povedl a dva bandity beru jako plus, Roman bude silově pro chlapy velkou konkurencí, Alena je evidentně svéráz, neberu věk 57 za stáří:) a něco jako šamanka, ezoterička by se na farmě hodila – víc než např. nová silikonová modelka. Lula včera obrátila, vystřízlivěla a o duel nestojí, dalo se to čekat. Janka a jeho další ubíjející, rozjitřená prohlášení stále dokola jsem jaksi přetrpěla… Asi dostane, pokud nedojde do finále, zvláštní odměnu a metál za zásluhy, jako tomu bylo třeba v minulosti u Jánošíka, zasloužil by si to. Nová FT má úkolů nad hlavu.., vzala to dobře a bez Žanety se jí bude soutěžit volněji.

43
Jája
Reagovat

@iv: Teď jí ovšem přání angličanky svázalo ruce – volby sluhů. Jak sama řekla, volila by jinak a myslím, že podstatně lépe (podle mě by to byla Lulina, k té nemá tak blízko a Niko nebo aby nebyly takové hádky mezi lidma Dredík).

44
Lady XL
Reagovat

@Jája: @Jája: Jo, je to pravda, unáhlila se (FT) s volbou sluhů, aby splnila přání a dokonala pomstu… A teď už taky vystřízlivěla. Navíc stačí, aby se Jano trochu zabejčil a pavilon nebude hotový. A Zuzka si zastane daleko víc práce než Lulina, která hlavně pokuřuje a spekuluje/pomlouvá. A dát dredíka za sluhu, možná by měla víc klidu a na něj víc páku ohledně potrestání. A být Lucií, tak od Kvetky vyžaduji jeho potrestání za neodevzdání zrcadla a je jedno, že ho předá těsně před jejím příchodem…. Jana já částečně chápu za jeho momentální chování. Přeci jen je už starší a hlavně jinak laděný než ostatní. Podle mne už se mu fakt stýská a krom práce tam ho vlastně nic jiného moc nebaví. A když vidí ty mladé (hlavně právě černou mambu a pak operku), jak jen pokuřují, pomlouvají, pochechtávají se, tak už mu to holt vlezlo na mozek a konflikt je hotov. A k tomu ještě zřejmě blbý jídlo, když óperka moc neuměla vařit, jak sama říkala (hlavně že se uměla umělecky zmalovat…). Zkrátka vzpomínky na rodinu v souvislosti s necitlivými kecy óperky i Luliny ho zlomily. Upřímně ani mě by prázdná omluva nestačila a hned bych se z křivdy nedostala jen tak z minutu na minutu…

45
Foxy fox
Reagovat

@Lady XL: Já bych Jana nepodezírala z komplexu nepostradatelnosti. Podle mě je to taková povaha, i jeho žena to říkala, že musí pořad cosi kutit a práci se dřevem miluje. Škoda ho bude, bohužel tuším, že tento týden končí.

46
Foxy fox
Reagovat

@iv: a jak na tebe působí Mirovy dřísty? pořád dokola se na něco ptá, vyžaduje respekt, i když už není FT, pro mne sledování jeho promluv hraničí se šílenstvím. Jano měl teď slabou chvilku, je to chlap z vesnice a záleží mu na tom, jak vypadá před známými, sousedy, rodinou. Možná se jeho vystoupení mohlo zdát přehnané, ale věřím tomu, že to i trochu přikrmila režie, např. požadavek veřejné omluvy od Luliny.
Pro mne je mnohem nesnesitelnější poslouchat Mirovy výstupy, i když na kameru má záblesky dobrých postřehů a úvah.

47
Jája
Reagovat

@Lady XL: S tím zabejčením Jana budeš mít asi pravdu. Už podle ukázky se Jano nějak šprajcnul, že všichni seděli a robota není udělaná. Opravdu se dnes budeme bavit. :)

49
milu
Reagovat

Tak já si myslím,že když má černá mamba 22let…že nemůže mít dvě vysoké školy…kecá jako pořád…a když tak sebejistě říkala FT,že si nemůže nikdo vybírat,jestli chce nebo nechce do duelu(ohledně Jana)….FT se zamyslela a odchází….myslím si,že bude nabádat k ženskému duelu,chce se Zuzky zbavit,je pro ni moc velká soupeřka…možná má poslední šanci….a tak se nebude na černou mambu ohlížet….a ta myslím,nemá proti Zuzce šanci…uvidíme,komu by fandili borisovci..Janko už se asi staví na zadní….v ukázce říkal něco,že nebude sám dělat…moc jsem tomu nerozuměla…docela se těším na večer…

50
Lady XL
Reagovat

Tady je vizitka Lulinky-Černé mamby – je tedy studentka, tak pardon:
Mladá vizážistka Lulu hovorí o sebe ako o multitalente. Pri množstve aktivít, ktoré dokáže zvládnuť, zrejme nie je ďaleko od pravdy. Okrem štúdia ekonómie a manažmentu verejnej správy sa živí aj ako vizážistka a make up artistka a dokonca vyvinula vlastnú značku mihalníc. To považuje dosiaľ za svoj najväčší životný úspech.
Za svoje pozitíva označuje energickosť a dravosť. Nezľakne sa autorít ani starších ľudí: „Nechýba mi rešpekt, len si myslím, že sme si všetci rovní. Rovnako sa správam ako k staršiemu, tak aj k mladšiemu človeku a očakávam to isté od svojho okolia“.
Lucia má pocit, že jej najlepšia vlastnosť je zároveň jej slabinou – úprimnosť. Tvrdí, že tá jej v živote priniesla už veľa problémov a bojí sa, že na Farme tomu bude zrejme rovnako.
Prostě hvězda….., už aby zhasla :-D

51
milu
Reagovat

@Lady XL: myslím,že konec dnů na farmě se jí kvapem blíží ….už se těším,až ji tam neuvidím:-))Je spratek vypočítavý….sice to ke hře platí…asi bychom se nudili,kdyby všichni byli hodní…ale všeho moc škodí….

52
Jája
Reagovat

Zklamání. O ničem a ještě krátké :((

53
milu
Reagovat

@Jája: Jáji,ta přidaná středa i minulá jen něco přes půlhodinku …posledně jsem i měla pocit,že tam vložili části z předchozího dílu:-((A ještě to dají tak pozdě…..příště asi čekat nebudu…mějte všichni krásný den..☼☼☼

54
Lady XL
Reagovat

@Jája: máš pravdu, taky to tak hodnotím. Kdyby aspoň dotáhli do konce ten souboj… Ale dělá to na mne dojem, že farmáři prohráli… A v tom případě to bude zajímavé, protože FT může být jen jeden z nich a navíc určitě dá tomu druhému imunitu. Pseudočarodejnice mi nějak začíná lézt na nervy, tlačí moc na pilu (pro mne). Nicméně s radostí očekávám, až jí Miro poleze taky na nervy – však ono na ni taky dojde…

55
Jája
Reagovat

@Lady XL: Dorazilo mě, když řekla, že je Dredova máma, jak všichni čučeli a žrali to i když s velkou nejistotou. Dred červený až na prdeli se usmíval a mlčel, čimž farmáře znejistěl ještě víc. Ta těmi výkřiky do tmy jim asi pěkně bude plést hlavy, :D Nevyhlásíme soutěž komu dříve rupnou nervy – Dredovi nebo jeho mámě?

56
Foxy fox
Reagovat

@Jája: přesně to jsem si myslela už včera, že paní WOODOO jim zamotá hlavu a umlčí i MIra :) .

57
Eva původní
Reagovat

Zdravím Vás tady všechny, hlásím, že operace se nekonala. Včera jsem nastoupila a už den předem mě začalo trošku škrábat v krku – to pitomé ochlazení, ale přijali mě. Ovšem odpoledne se mi vyrazil opar (po 2 letech) a to byl konec, poslali mě dnes domů, prý by mi to oslabení uškodilo a tak nastupuji 15. května. No mám teda pech, už jsem byla smířená a odhodlaná a houbelec, jen jsem byla v nemocnici na přespání :-) Tady jsem si početla díky všem a těším se na odpolene na reprízu :-)

58
Lady XL
Reagovat

@Jája: Jo, to bylo taky dobrý! Já se lekla, když to vykřikla :-D. Z ukázky jsem nějak měla dojem, že se ho tam bude zastávat…, no, já tipuji, že se během pár dní bude Miro před ní schovávat :-).
@Eva původní: tak vítej zpátky :-). Lepší, když tě budou operovat nenachlazenou. I když ten opar mohl být z nervů… Ale musím říct, že mě se letos vyrazil po xx letech! Tak nevím, co to lítá ve vzduchu.
Já zase budu mít prosbičku (spíš tedy velkou), už dnes opět odjíždím na venkov a tak opět zůstává sledování Farmy až na pondělí…. Poreferujte mi, pěkně prosím průběh čt a pá! Nebojte i tak mne to pak baví sledovat :-D.

59
Johana
Reagovat

Jo, máte pravdu, včerejší díl o ničem, jen špatně sehrané scénky na téma zmizelá mouka.
Vlaďka se ani nesnažila zahrát překvapenou, jen se připitomněle usmívala. Ta holka mi tam přijde úplně zbytečná.
Taky mi Dredova matka docela lezla na nervy…za každou cenu veselá, pozitivní, plná energie, s nadhledem… tyto typy moc nemusím, ale zas to tam může dobře rozdmýchat.
Vypadá to, že se malá drzá mamba chystá zaútočit na nového mlaďocha – vrhá obdivné pohledy a svůdně klopí ty své značkové řasy.

60
Lady XL
Reagovat

@Johana: :-) :-) dobrý!

61
Jája
Reagovat

@Johana: Tohle slepici vystihuje asi nejlíp. :D :D
z Fb:
A tá mladá Vladimira tá ani hovno nerobí,neaktívna iba čuší ako sopel v nose ….tú dajte von a hneď. Nula je tam

62
Jája
Reagovat

@Eva původní: Jakoé v hotelu :) Hlavně že jsi za to nemusela platit :)

63
Janica
Reagovat

Už zde byl jednou dotaz, zda někdo nevíte co znamenají ty 2 malé bílé křížky. Pochovali tam nějaká zvířátka? Těším se jak Dredmamá rozvíří farmářské ovzduší. A Lula na první dobrou oči na nového Romana. Nebo záměr Borisů – kamera ve chvíli, kdy cudně klopí oči.
Jinak včerejší díl o ničem. No aspoň něco.

64
Eva původní
Reagovat

@Lady XL: No pravda, asi by mi to fakt ublížilo, přeci jen to je zásah do těla a ne zrovna lehký, operace by prý trvala hodinu a půl, ach jo, už jsem mohla mít po ní :-(

65
Eva původní
Reagovat

@Jája: – 62 Jj a to jsem ještě dostala včera oběd a večeři – na O kupodivu docela dobrá nemocniční polévka, jablkové knedlíky, ty byly tvrdší, k večeři nějaký sýr v kelímku, máslíčko a 2 housky, uždibla jsem jen od všeho :-) no, měla jsem už nervičky. A teď se mi zdvíhaly sliny když jsem se dívala na farmu jak si tam požírali vajíčka se slaninou a já měla na O vločkovou kaši :-) Jéžišmarjá kdy já už se pořádně najím, už ten půst mám od Vánoc :-(( Těším se na večer, teď to bylo krátké a v nejlepším skončilo. Zas mě pobavil Hujer jak si chodí zaběhat, aby si udržoval „konziciu“ :-)) a hlavně jak bude Dredík laškovat s Alenkou :-)) Ale musí se uznat, že Mirec není zase škaredý chalan, to ty brejle ho zesměšňují…

66
Aža
Reagovat

@Janica: Asi se jim utopily dvě kačeny ))))))

67
Jája
Reagovat

@Eva původní: Za chvíli až sejde sníh (nevím jak u vás, ale my hoteď mám ažaž) poroste popenec. Mladé lístky sypej na všechno a můžeš vynechat i krutou pooperační dietu, Takže i to volské oko bez slaniny si můžeš dát, ale jen jedno ne deset :))

68
rudi
Reagovat

Jája co je POPENEC ? Já teď ujíždím na Medvedím česneku…… a kačeny se mohou utopit ????

69
Jája
Reagovat

@rudi: strýček Gůgl ti poradí a ukáže jak vypadá. Ty kačeny to byl fórek. Ale může se utopit, když uvízne pod hladinou – jako každý kdo dýchá.

70
rudi
Reagovat

@Jája: strýček G.. poradil,mám jasno…dík

71
Aža
Reagovat

@Jája: to jsi dobrá Jájo. Nyní už vím, že ty drobné kvítky při betonu kolem domu na sídlišti je vlastně vzácná bylinka. Použít pouze sušenou, nebo i čerstvou? Kvítka nebo lístečky, Díky za radu, promin, že zdržuji ale snad poradíš a to nejen mně, asi nás bude vícero.

72
Jája
Reagovat

@Aža: mladé lístky z konce jako koření (tak jako pažitka) nevařit, jídlo posypat, listy starší větší během i po odkvětu se suší na čaje, tinktury aj. Já tomu říkám mladé lístky, ale to už při sběru poznáš, které jsou mladé a které vyzrálejší (větší). Ať slouží ke zdraví. Ale když můj otec měsíc po klasické operaci zvládl smažený řízek bez následků, tak bylinka je nad zlato. :)

73
Jája
Reagovat

A ještě upozornění: v dnešní automobilové době sbírat co nejdál od cest jinak to zdraví moc neprospěje.

74
Aža
Reagovat

Díky, to je vyčerpávající odpověd, Musím se vydat pro popenec dál od domu, nebot tady by mi ke zdraví neprospěl. Přeji ti příjemný večer.

75
Janica
Reagovat

@Aža: Ažo, díky. Jsem vesničan, jak se mohou utopit volně se pohybující kačeny v potůčku? A byla o tom nějaká zmínka?

76
Wally
Reagovat

2 disciplína – hledání klíče ve sklenici s potvorama, vyhrála Alena a tím pádem banditi.
Lucie ml. hučí do Davida, aby dal mužský duel.Celý díl se řeší duel mužský nebo ženský. Miro, řekl kde je zrcadlo, všichni ho marně hledají, ale našel ho Hujer.
Do mlýna jdou Alena, Roman a Miro. Neměli hotový jeden řemen, tak ho došívali před Martinem. Nakonec zjistili, že ho měli jen otočit. Vařili z hrachu pro holuby a v polévce měli brouky. Duel, duel, duel…..pořád řeší :D
Dostali novou číču na myši v mlýně.
Květa u stolu. Noví farmáři – všichni jsou super. Vše je super.
Konec hlášení pokračování zítra :DDD

77
Jája
Reagovat

@Wally: Paráda :) Příští týden jeden z banditů FT a druhý imunita, Ti staří se pose.. :D :D

78
Lady XL
Reagovat

@Wally: No to je servis! Děkuji!! Však jsem psala,že to tak bude… Koukám,jak se Lulina bojí duelu… A to se diví,že se David nechce ohrozit volbou Jana.

79
Wally
Reagovat

Podle ukázek na zítra tam někdo otočil. Všichni nadávají něco o bezpáteřní zmiji. Ale není nic jasné. Spíš to vypadá na mužský duel.

80
milu
Reagovat

…@Jája: příští týden má být FT jeden z nových…a to bude volit duelant,co vypadne???Pokud ano,bude to nefér vůči němu….nemůže zvolit někoho z kamarádů jako ostatní farmáři…nějak se mi to nezdá…aby duel vůbec byl…Myslím,že se ani v jednom díle tolik o duelu nemluvilo…no,uvidíme….dobrou noc♥

81
Lady XL
Reagovat

@milu: O ta nová pravidla se vlastně bojovalo. A jsou udělaná tak,že noví mají teď jasno,že jeden bude FT a druhý bude mít imunitu. Nevím,zda může být i sluhou,protože v tom případě by šel do dalšího duelu automaticky ten druhý sluha… Záleží na Borisech….

82
Eva původní
Reagovat

Farmářky zlaté, díky za info, já usnula, nějaký moribundus na mě vlezl :-) a tak musím dnes k MUDr., raději. Sama se léčit nechci. Musím být do 3 týdnu zcela fit a koukat budu zase odpoledne, hezký den a mějte se :-))

83
Foxy fox
Reagovat

Tak noví farmáři : Alena-mám jí plné zuby už teď, strašný člověk, Roman-zatím uvidíme jak se nechá zmasírovat starými farmáři. Lulina opět podělaná z duelu, nedělá nic, jen kdáká s farmáři o duelu a má dojem, že je všechny děsně přesvědčí. Doufám, že David není takovej bulík a že nedá chlapský duel.

84
Lady XL
Reagovat

@Eva původní: děláš jen dobře! Tak se brzy uzdrav! @Foxy fox: Ještě jsem díl neviděla (až v po), ale z toho předchozího mám na woodu stejný názor!! Možná si budem brzy říkat zlatý Miro,inspektor…. Nemám tyhle zastydle puberťačky ráda. Roman asi bude rád za obdiv holek…

85
Kara
Reagovat

Ta Lulina mně pije krev. Když došla, přišla mně rozumná, ale byly to jen silácké řeči. Když na ni má dojít je podělaná. Nic neumí, ani se nesnaží zapojit jen běhá od jednoho k druhému a žebrá o svoji záchranu.
Obávám se teď o Jana, že vypadne kvůli ní.
Alenka se cítí být celebritou jen co se vytáhla kamera a musí být za každou cenu středem pozornosti. Hrozná baba.
Škoda jen toho, že Jano jim tam teď ještě staví i ten altán. Měl to nechat ostatním ať ukáží, co umí. Je sluha, tak mohl pomáhat, ale třeba někde jinde. I s tou kůlnou si nedokáží poradit.
Miro se musí chodit radit i jaký hřebík použít.
Byla by větší zábava sledovat tam ty mudrlanty a taktiky, jak podle plánu ten altán staví.
Jeden Pat a Mat vedle druhého.

86
Aža
Reagovat

@Janica: Dobrá reakce….)))))
Inu já jsem zase městský člověk a kačenu mám ráda na pekáči. Vidět je plavat na rybníku je prostě poezie. Kačenky plavou, potápí se, ale ještě jsem neviděla žádnou, která by se utopila…))))))
Tak papa.

87
rudi
Reagovat

@Aža: Takovým šikovným farmářům se i kačena v potoce utopí …ha,ha,ha …..dobrý foor na pátek ……

88
Wally
Reagovat

O duelantovi rozhoduje FT. Takže fakt asi bude duelant Jan a bezpáteřní zmije Lucie st.

89
Jája
Reagovat

Hospodská dostává hojně zpět svoji meducínu. Najednou jí vadí, že musí za každým chodit a nutit ho do práce. Je fakt, že toho dostala hodně a výplata bude malá, ale ať si užije co sama s hérečkou dělala celou dobu. Lulina mění své názory, za kterýma si pevně stojí, jako ponožky, spodní prádlo jí nestačí schnout, huba jí jede ale ruce se točí na lachtana. A slepice (šušeň v nose) bez cizí pomoci ani mozkem nepohne – tak už jí konečně řekněte jaký duel má volit bo holka neví, :) Víte, že mě strašně mrzí, že se na farmě nesešla hérečka s dredmamou? Jaaaj to by byla sranda :D :D :D

90
JanaH
Reagovat

To mě mrzí taky…
A Janko coby taťka Šmoula je boží. :-D

91
iv
Reagovat

@Kara: Když Lula včera v ukázce zmiňovala Davida, že udělal „zlou věc“, chápala jsem ji tak, že mluvila asi o jeho hlasu pro Zuzku. No, ženský duel by mě možná zajímal víc, jen bych nevěděla, komu vlastně přát postup:).

92
Jája
Reagovat

@JanaH: Konečně má Janko přezdívku :D Nosí ten pytlík s velkou elegancí na rozdíl od Dreda, který i mlynářskou čapku měl poprvé kšiltem dozadu a vypadal jak hrnec s poklicí :)
Mmch Dredmamá umí „synáčkovi“ pěkně polechtat ego. Tetelil se jako štěně, když vidí mámin cecík. :D

93
Janica
Reagovat

Děvčata, dnes se bavím při vašich komentářích ještě víc než jindy. Moc ráda čtu, díky.
Jsem pro ženský duel a ven s Lulčou.

94
Jája
Reagovat

@Janica: Jenom aby si Zuza Lulinu vzala. Lulina místo práce cpe do hlavy (kromě intrig do hlav jiných) almanach a náhoda je sviňa stačí dát překvapení a almanach a může být zle. Vrátí se nám Lulina mrkajíc motýlími křídly a už s ní nevydržíme. Ten sám problém bude se slepicí. Ty dvě měly jít na výřad ze sluhovského místa.

95
Aža
Reagovat

Když budu brát jednoho po druhém, žádnému bych nechtěla dělat advokáta. Mají zřejmě rozdělené své úlohy, vzhledem k svému založení od režie.
Postupně se zamotávají do děje, hlavně každý tvrdí, že je lepší než ten druhý.
Jano s apartní čepičkou to tento týden vyhrává Bodíky dávám za tatku Šmoulu.)))))
Miro ho cíleně šel vyprovokovat s délkou hřebíku a povedlo se. Míra má to nejhorší za sebou a ted už si robí naschvály všem. Tak se tím budeme bavit.
Alenka v říši divů s panenkou si zatím užívá, ale brzy jí přejdou iluze. Ani panenka jí nepomůže. )))))
Já se jen divím, že ten nový chasník se chlubil tím, že už 3 roky je nezaměstnaný, moc toho neumí, ale zase pilně chodí do fit centra.
Budeme se dál dívat, nebudeme se tu prudit jak na farmě a uvidíme kam nás Borisové dovedou. Stejně se mi ale zdá, že letos je farma nejvýživnější a nejvíc koukatelná.

96
Kara
Reagovat

@iv: Tak to já bych věděla komu fandit v ženském duelu. Lulina je mně protivná, Laďka nevýrazná a když tam už nebude tak si nikdo ani nevšimne, že ubyl nějaký hráč.
Zuza svou taktikou sama proti všem ženským vytváří hru zajímavou. Baví mne sledovat, jak všechny ženské řeší jen Zuzu a jak se jí zbavit. :))))) Proto bych chtěla ať tam vydrží co nejdýl a ještě ty baby potrápí. Ale jak píše Jája, náhoda je sviňa a vyřadit ji může kdokoliv, stačí jen mít štěstí při výběru disciplín.

97
Wally
Reagovat

Nechci vám brát váš optimismus z ženského duelu, ale myslím si, že do duelu půjde Jan a i domů. Protože mě nenapadá, koho by on mohl porazit.

98
rudi
Reagovat

Tolik trefných přezdívek asi nebylo na žádné Farmě… Cuky a Luky, pornoharpyje, černá mamba, slepice, Alenka v říši divů, dred, inšpektor, model, taťka Šmoula…….čekám, co vyjde na Zuzanu a Romana……… super se bavím, díky

99
milu
Reagovat

@Kara: souhlas…také držím pěstičky Zuzce…a to jsem ji neměla na začátku ráda….mamba se umí učit,když studuje…a Vladka je učitelka…myslím,že bude hodně záležet na překvapení…nevím,nechci zle předvídat,ale Zuzka už dost ukázala,lidi pobavila…já bych na místě borisovců vyhodila Vladku!!!

100
Johana
Reagovat

Doufám, že dnes bude ženský duel a Zuza odpálí to protivné malé hádě z farmy. Už dlouho mi tak nikdo nepil krev. Kdyby u toho nekonečného sofistikovaného blábolení o sobě a o svých názorech alespoň něco dělala, ale já ji viděla za celou dobu párkrát máchnout štětkou a jednou spustit mlýn.
Na druhou stranu, možná bych to ještě týden vydržela, pokud by byla služkou a musela makat.

101
Aža
Reagovat

Zrcadlo zrcadlo, pověz mi kdo je nejkrásnější. Nejkrásnější jste dámy všechny, ale žádná nejedla moc vtipné kaše, obrátily jste světnici naruby a nenapadlo vás, že v šupleti je zrcadlo.
Alenka opět v říši za zrcadlem jim také neporadila, a že má nápadů na rozdávání.
Kdo chce chvíli změnit téma, dnes večer je Panství Down…..

102
JanaH
Reagovat

@Wally: přesně to si myslím taky.
Už se duševně připravuju na velkou dojímací scénu.
Ale přála bych si být příjemně překvapená… to zas jo (jakože ženským duelem).

103
Wally
Reagovat

volba
Vlaďka – Jan, Niko-Zuzana, Lucie-Jan, Alena-Jan, Miro-Jan!, Roman-Zuzana, Milan-Zuzana, David-Zuzana rozhoduje FT Lucie – dává Jana
Všichni jsou naštvaní na Lucii st. Chlapi prý nebudou dělat. Lucie ml. je naštvaná na Davida

104
Wally
Reagovat

Semleli 600 kg mouky, vzali si 12 kg chlebové mouky. Mají upéct 16 bochníků pro Martina. Kocour má být ve mlýně a chytat myši :))))))))). Vzpoura na vsi. Kromě Mira a Romana budou zítra (pátek) prý stávkovat, budou se šetřit do duelu.

OT: když si představím, že budu slyšet Donutila a jeho čarodějnici se sovou dnes ještě tak 10x začínám mít osypky :((((

105
Peťo
Reagovat

Bože tie ženské sú ale sprosté na čele s Luciou a Lulu :D Oni majú najlepšiu možnosť proti Zuzane a nevyužijú ju? Zuzana keď bude mať možnosť hneď ich z tamade všetky vyšmarí a bodaj by! Zuzana je zo žien jediná, ktorej držím palce!

106
Jája
Reagovat

To měla hospodská siláckých řečí, že má Zuzu tam, kde ji chtěla mít a konečně se jí zbaví. Lulinino poslání na farmě – zbavit se Zuzi je taky v pr….čicích. Takže Janko Šmoula nám půjde domů a jediný „tesař“ na farmě může ukázat své umění. A velká otázka do příštího týdne zní (ne kdo bude FT) kdo bude slouha a jeho kolegyně? To zase bude Lulina posr., ty kalhotky ji s takovou nikdy neuschnou. :D

107
Lady XL
Reagovat

Díky za info!! Tušila jsem zradu a Miro mne nepřekvapil. Doufám,že si ho vezme Jano. A doufám, že Borisove nezvyhodni opět Dreda! Ale většina staveb.praci je hotová,tak má Jano asi smůlu. Pod jeho vedením je tam dost kvalitních staveb,které by jinak těžce majitelé platili! Mě překvapilo,že už noví směli hlasovat!! Jinak ženské tam mimo Zuzu jsou …

108
Wally
Reagovat

Ráno všichni dělali normálně. Miro s Romanem v pohodě, ale s Nikolasem si při práci nesedli. Z toho je odborník na pečení chleba. Jan řeší, kdo bude pracovat, když odejde.
Hujer s Janem komentují Martina při prohlídce úkolů. Kde byli oni dva, tak je to prý dobré, ostatní ne. Dostali 33 mincí.
Bohužel začala mi rodit kočka, tak se omlouvám, pro dnešek končím. :D

109
Lady XL
Reagovat

Oj oj, nevydrželi a nestavkovali… bojí se trestu. To mají chlapi z toho,že ženské vic nehonili do práce a nebrali je na stavbu. Měli je roztrhat a každá být s chlapem. Teď si jejich stavarske práce moc neváží. Pokud FT bude čarodějnice,tak dá asi Zuzu opět za sluhu… Nevím,jaké má vztahy s ostatníma ženskýma.

110
Wally
Reagovat

druhý duelant Nikolas
1 překvapení – musí udělat žebřík, pak po něm vylézt, sundat podkovu a hodit ji do kýble
1:0 vede Jan
2 hákování – 1:1, ale Nikolas to lehký neměl jan byl dobrý
3 přetláčení kládou vyhrál Nikolas, ale opět to neměl lehký

111
Lady XL
Reagovat

Díky moc Wally. Škoda,doufala jsem,že to Jano dá. Nad Mirem by možná v těchto disciplínách vyhrál.

112
Dany
Reagovat

Znovu se potvrzuje už známý fakt, ověřený sedmi přechozími řadami, že být pracovitý, ale bez minimální „přátelské“ komunikace s otatními na farmě, a hlavně jinými vlastnostmi, kterými by zaujal Borise, cesta k vítěztví není. Nikdo z těhle lidí nikdy nevyhrál i kdyby se tam strhal.

113
Lady XL
Reagovat

@Dany: Máš bohužel pravdu. Tentokrát mají fakt profi stáje. Štve mě to. Kdyby místo práce furt kouřil, chodil na Adama…,tak by byl in a nejspíš ve hře. Kadeřník se furt zasiva v kuchyni či u pečení,fyzické práci se úspěšně vyhýbá a ostatním je to fuk. Navíc na fb píší,že souboj nebyl moc spravedlivý…

114
Kara
Reagovat

Po včerejšku je mně smutno, i když rozum říká, že Jano by se stejnčě do konce přez ty silné chlapy nedostal a zbytečně by tam i dál na ty lenochy dřel.
Hospodská splnila přání Žanet – Jana dostala ven a i ochránila Lulinu. Klesla u mne taky na dno, když nedokázala použít svůj rozum, ale přiklonila se k špinavým taktikám.
Kupodivu mne překvapil Miro, který ocenil se slzou v oku Jana a i jediný mu mával při odchodu do chatky, zatím co i David s Milanem se přidali k veselým ženskýma a mávali jen Nikolasovi. Pro mne to byl smutný konec Jana na Farmě. Nezasloužil si to.

115
Wally
Reagovat

@Lady XL: JJ píšou. Ale kdyby vyhrál Jano (a že k tomu měl fakt jen kousek) tak zas budou psát, že překvapení s žebříkem bylo udělané pro něj. Nikolas sotva poskládal tvar a Jan to měl hotovo. Tady se ukázal sestřih. Nikdo kromě Mira nechtěl Jana zpět, prý je s Nikolasem velká sranda. Já jsem si teda nevšimla, naopak z něj jde podle mě strach. Jak tam byl zakleklý v těch maskáčích při duelu, už mu chyběl jen AK 47. :(((
A pro informaci, podle Květy FT určuje Jan z banditů.

116
Eva původní
Reagovat

@Dany: 112 Dany, konečně jsi tady, nějak to letos flákáš :-)) – já taky a ač bych se ráda dívala, tomu též moc nedávám. Včera jsem zase usnula, pak se probrala a zase usnula. To ty debilní reklamy. Můj chlap může vyletět z kůže když vidí Cuky a Luky, Donutila už napodobuje v práci :-)), kdyby to už změnili, ale pořád to samé už snad 2 měsíce. Já beru jen tu holčičku – politici jsou zloději!!!! Jinak mi je též líto Janka, ale to je každou Farmu, nejpracovitější, nejstarší odejde. Teď tam je stejně stará jako Jan ta přemoudřelá “ mladice “ Alena. Teď jí je ještě hej, ale přijde to a s babama si vjede do pačesů. Mirec, ač se mi začal zamlouvat, včera mě naprdnul, že volil Jana a pak ronil pro něj slzy. Dalo se čekat, že chalanbaba Nikolas Jana porazí. Ovšem Jan se držel při přetlačování moc dobře. No, dopadlo to jak to dopadlo a jsem velice zvědavá koho dá za FT…

117
Jája
Reagovat

Faktem je, že taťka Šmoula nedal svou kůži zadarmo. S kadeřníkem napřed nádherně vymetl arénu a na mě přišel záchvat smíchu, když kadeřník trapně se soukaje z hromady pytlů, kam ho taťka poslal, si začal čistit bobánek ušičko, kterým udělal brázdičku v aréně, od hlíny, pak si očistil sportovní obleček (tím vším vyvedl taťku z psychické rovnováhy – musel čekat, až kadeřník dokončí svou očistu) a začal znovu bojovat. Podle mě to měla Květa stopnout a mělo se začít znovu od středu, ne krok od kadeřníkova sloupu. Tímpádem by třetí disciplina, kterou chtěl užuž kadeřník vzdát, dopadla jinak. Kadeřník by byl tak vyšťavený, že by ji opravdu vzdal. Ten mlaďoch se před národem nádherně zostudil. :D
Dredík je celý blahem roztřepotaný – konečně si ho všimly baby. A jaké fajné – Dredmama a Lulina a obě se chtějí zbavit Zuzy. Dredmamá už plánuje, že ji dá znovu za služku, že dobře vaří. Podpantoflák manekýn už zblbnul docela, má permanentně odkrvený mozek jen když slyší šum motýlích křídel zrudne a začne tokat.

118
Johana
Reagovat

Tak nám Borisové volbou duelanta vyměnili pracanta Jana za rodící se ,,romantickou mladou lásku“. Další farmáři týdne to budou mít opravdu těžké bez dříče, jen s kupou líných zašiváků, ale dobře jim tak.
Asi nesleduji pozorně, ale slyšel někdo od kadeřníka něco vtipného? Mně je prd platné, že je baví po nocích, když se před kamerami tváří jak kakabus.
Wally, co kočička, v pořádku?

119
Jája
Reagovat

Opětně borisové zkreslili situaci loučení. Není pravda jak v sestřihu se srdceryvně loučil s taťkou jen Dred. Rozloučili se s ním všichni a pěkně, jen Dred filmově naběhl do záběru ve stylu herce, loučícího se se svým koněm.

120
Kara
Reagovat

@Jája: Tak to si stahuji ještě i nc verzi, ať vidím víc. Včera jsem byla z toho zbytečně otrávená :(

121
Jája
Reagovat

Slepice šušeň se nám pěkně vybarvuje. V podstatě je to zlostná závistivá ženská, typ ťuťu ňuňu a za zády člověku plive oheň a síru za krk. Z ní ta nenávist až kape. A její výraz, když Dredmamá prohlásila, že pokud bude FT dá imunitu pobírači sociálních dávek, k nezaplacení. Musela se kousnout do jazyka aby se ještě více neodkopala.
@Lady XL: O hákování jsem tu už psala, přetlačování bylo taky mimo (v jiných farmách Květa okamžitě hulákala na soutěžící, byť jen chvilku stáli). Dlouhé opětně odpočívání kadeřníka, tlačení klády zezdola a ticho po pěšině. Květa čučela jak čerstvě vyoraná myš – do ucha místo borisů jí zřejmě vyřvával čerstvě vyznamenaný Banga jednu ze svých raných prvotin.

122
JanaH
Reagovat

Já nechápu tu farmářskou oblibu AK 47 Nika… :-O
Prej je vtipný a je s ním sranda. Jediné, co mi na něm přijde vtipné, jsou jeho x-ky nožky a gesta rukou při řeči. Když si imrvére prohrabuje plnovous, mám obavy, že se odpálí… :-/
Krasavec David má plusový bodík za to, že nepodlehl nátlaku a volil ženský duel, milión minusových za to, že přestal myslet mozkem (ale to se dalo čekat :-D).
Taťku Šmoulu farmáři využili a zahodili jak daňovou upomínku. Nejvíc drsňačka Zuza. Ale aspoň je upřímná, narozdíl od ostatních bab.
Zubatá diblice se těší zbytečně, Farmářkou týdne podle mne nebude, Janko dá spíš Romana a na pseudočarodějku zbude „jenom“ imunita.

123
Jája
Reagovat

@JanaH: To odpálení mě napadlo, když tam klečel vedle Jana :)

124
Dany
Reagovat

@Eva původní: Ahojky, už jsem psala. Tím, že nejede Markíza, úplně mi uniklo, že je Farma. Musela jsem to dodatečně honem dokoukat, podařilo se až ted. Ale už zase sleduju a jsem tady.

125
Wally
Reagovat

@JanaH: Zuzana je upřímná akorát na kamery. Když hučela do Davida, tak mluvila jinak. Ale díky její „upřímnosti“, o ni Alena a Roman dost vědí. Těch prvních 14 dní s ní bylo dost zajímavých. Ta imunita je lepší než FT. Bude v pohodě a není ohrožena. Asi jsem jedna z mála, ale mně je sympatická i její názory na farmáře. Mám je naprosto stejné.

Ona ta radost z odchodu Jana byla asi z jeho neustálé sebechvály. Hlavně to bylo slyšet tento týden. Ano, udělal tam dost, stavbám rozuměl. Ale koho by asi bavilo 5 týdnů poslouchat jeho „nebýt mě, až tu nebudu“ a vstávání ve 3 hodiny. Ona i ta velká pracovitost začne lézt časem na nervy.

126
JanaH
Reagovat

@Wally: aha… asi jsem měla napsat, že je upřímná v názorech na Janka – sama řekla, že ho využila a že je ráda, že jde domů.
Jistěže je imunita lepší, brali by ji všichni, ale nejspíš si ji banditi nadělí navzájem, ať už bude FT ten nebo ta.

127
Jája
Reagovat

@JanaH: Podle toho co říkala mamá (zkrátim přezdívku) má s Romanem dohodu, kterou chce v každém případě splnit. Prý je to první a poslední dohoda, kterou tam uzavřela. O výhru se podělí oni dva. Jak jsem psala 121 slepici se to nelíbilo.

128
Jája
Reagovat

K tomu odchodu do duelantských chatek. Tak jsem se soustředila na to vyprovázení a všimla jsem si, že každý odchází jinými dveřmi – po jiném prostoru – takže za kadeřníkem stáli mladí, Janka vyprovázeli staří, kteří se na závěr připojili k mlaďochům, jen Dred vyběhl za Jankem. Sestřih z toho udělal cirkus.

129
JanaH
Reagovat

@Jája: oni už porcují medvěda? :-D

Roman šanci má, z chlapů mi připadá nejsilnější, baba se sveze. Otázkou je, jestli Roman dohodu splní, hadrové panenky se bát nemusí, nefunguje jí to. :-)))

130
Jája
Reagovat

@JanaH: Kdyby jenom medvěda. Slepice by naporcovala Zuzu (ženský duel) buď ji vyřadí Lulina nebo slepice a hned další týden Lulina služka a slepice ji zlikviduje. Dyť říkám, že z ní nenávist kape. Příští týden začně stříkat.

131
Wally
Reagovat

@Jája: Ale ten Miro mohl taky běžet k mladým a řvát Nikoooo. Ale zůstal tam, kde byl. A mluvil o tom i Jan. jsem si všimla, jak hned po určení 2 duelanta začal Hujer rozdělovat, kam má kdo jít a začít dělat. A Vlaďka mu odsekla, že se snad můžou alespoň rozloučit. :))))

@Johana: Kočka je OK, ona to je taková místní d…a :DD a má to už natrénovaný. I když nyní poprvé jsem musela já odtrhnout placentu a u 2 koťat protrhnout blány. Takže kdyby někdo měl zájem koncem června pruhovaný bíločerný, jsou k dispozici.

132
Eva původní
Reagovat

@Dany: Dany, my měli taky po Markíze, ale potom jsem si hrála s ovladačem a naskočila mi Markíza pod názvem NOVINKA s čís. 32. Tak jsem byla ráda, že jsem nemusela nikoho shánět na naladění.
@Jája: Jájo, ty Tvoje přezdívky farmářů :-)) ale slepice sušeň to teda nevím, kterou si mám v tom hejnu představit. Jinak tvůj příspěvek 117 je čistá pravda. Taky jsem čekala, že tomu Květa udělá přítrž, ale houbelec :-( Jen se čekalo až se dá kadeřník do pucu, to se mi nelíbilo a i přetlačování nebylo zcela čisté ze strany kadeřníka a Janko se zbytečně vyčerpal.

133
Jája
Reagovat

@Eva původní: Někde nahoře jsem zkopírovala příspěvek z Fb 61 a moc se mi to k ní hodilo :D

134
Jája
Reagovat

Dorazila mě hospodské hláška prý: Kdo nám bude latrínu vynášať ? Len Janko to robil! :((
To jsou věci, to jsou věci. Tož děvčata poradím: nežrat – nesrat. :D :D :D

135
Kara
Reagovat

https://www.cas.sk/clanok/538653/smutna-rozlucka-s-farmarom-janom-taky-podraz-si-od-ostatnych-sutaziacich-nezasluzil/

Přece jen jsem se nemýlila, když jsem psala že Janovi na cestu mával jen Miro. Po tom všem hádání co měli mezi sebou se zachoval jen on dobře. Trochu na něj musím změnit názor.

136
Jája
Reagovat

@Kara: Vevnitř se s ním rozloučili všichni. Před dveřma stáli Milan, David, Zuza a Miro. Miro pak šel kousek za ním.

137
Jája
Reagovat

Na Dreda bych názor neměnila.To co on mluví o falši, raději by měl mlčet. Hrát si na soucitného a „krásného“ když poslal taťku do duelu, to je farizejství velkého kalibru.

138
Kara
Reagovat

@Jája: 136 – asi to vidíme každá jinak. Dívala jsem se i na nc a je ten úsek stejný jako odvysílali večer. I ta fotka v článku to ukazuje jako je to v nc.
U mne je Miro stále pošuk, ale ukázal že srdce má na svém místě.
A tím že dal chlapský duel ohrozil i sám sebe. Takže se nebál rizika.
Ale tímto se ho nezastávám, jen má u mne za to včerejší gesto +.

139
Hanka
Reagovat

@Eva původní: Já teď nejsem doma a net chytám přes mobil. Přišel mi mail, že u nás bude odstávka UPC. Ty máš tu Novinku taky na UPC nebo chytáš něco jiného? Díky

140
Jája
Reagovat

@Kara: Slovní přestřelka jako na farmě :). Stopni si v nc verzi 40min 32s loučí se před dveřma s Janem – Zuza volá Janko ahoj, následně se přesunuli k ostatním – střih – viz fotka článku. Přesně jak jsem popsala 128 a 136.

141
Kara
Reagovat

@Jája: haha, my jsme už jako když se chce domlouvá Miro s Milanem. :))))))
Já vím že se rozloučili, ale vrátili se hned za mladými a společně se už jen loučí s Nikem. Janovi osamoceně mává na cestu jen Miro, na druhé straně baráku pak ale zpěvem povzbuzuje na cestu celý zbytek osazenstva jen Nika.
Není divu, že to Jana zamrzelo.

142
Jája
Reagovat

@Kara: :D :D Hlavně,že se díváme na stejnou farmu :D :D :D Skoro sem si už myslela, že začínám dredovatět :D

143
Kara
Reagovat

@Jája: Ona je ta Mirova komunikace asi nakažlivá. Už to chytáme taky. :))))

144
sunrise
Reagovat

Je taky třeba mít stále na paměti, že ani „necenzurovaná“ verze není necenzurovaná, nejsou to žádné online kamery, ale zase jen to, co Borisové uznání za vhodné nám ukázat. :-)))

145
sunrise
Reagovat

@sunrise: *uznají

146
Eva původní
Reagovat

@Jája: – 134 :-)))))))))))))))))))))) skoro jsem si cvrkla :-) Můry jedny!!! Na to jim byl Janko dobrý, že po nich ty srajdy vynášel…

147
Eva původní
Reagovat

@Hanka: – 139 Nene, my máme satelitní televizi Skylink, takže uhrazujeme servisní poplatek.

148
Aža
Reagovat

Všichni na farmě hrají svou osobní hru ,se kterou chtějí uspět až do konce.
Nejlépe se daří vést hru Mirovi, který rozhodil svým chováním nejen spoluhráče , ale i pár diváků.
V čem je horší jeho hra od těch falešných a líných farmářů, Chtěl mužský duel, tím se také ohrozil. Nakonec se s Janem domluvili. Janko při odchodu si prohlížel sochu, možná jí i ocenil.
Příští týden bude pro Mira těžký, bude chtít, aby všichni pracovali, zase budou samé hádky a napadání.
Tento duel byl k Jankovi hodně nepoctivý, vyloženě se stranilo Nikovi.To už to není režii trapné.
Všichni tady šijou jen do Mira, přidá se také někdo ke mně? :))))))))

149
Jája
Reagovat

Tak jsem vymáčkla slzičku a jedeme dál. Těším se jak Ladyboy a sqadra jeho slepic to roztočí a bude veselo. :)

150
Jája
Reagovat

Už mi od zlosti jedna vyzobla písmenko :) tak oprava squadra :)

151
Wally
Reagovat

@Aža: Miro je můj Fanoušek od začátku. A jak píšeš, do duelu mohl jít klidně on a vypadnout. A loučení nevím jak bylo sestříhané, ale Janovi to bylo líto, že se všichni loučili s Nikolasem a s ním jen Miro.

152
milu
Reagovat

@Wally: Já Mírovi fandila od začátku….potom mne v jednom díle strašně naštval….to už bylo moc….ale opět se k němu vracím….protože to,co tam je…hrůza-lůza.Je fakt,že je to zamotané a my se těšíme na další pokračování….tedy já se moc těším….Vítězství přeji Mírovi…hraje si svoji hru…když potřebuje někoho vytočit,udělá to…když chce,pracuje,umí to..když se mu nechce,nedělá…a nedělají tam skoro všichni…David,co začal myslet tím,co má v kalhotách už také není zajímavý…o ženách raději pomlčím…☼☼♫♫

153
johanetta
Reagovat

@Aža: Taky se přidávám. Zatím letos jenom pročítám
diskusi, nezapojovala jsem se, neb např. na Mira či Lulu mám jiný názor než většina, ale zejména: z duše nesnáším Zuzu, která je tady taky velebena. Tož tak asi….

Přidat komentář