Panáček v reality show

Pěvecké show u konce, vítězem se stal …

21. Prosinec 2009 | napsal(a): | reality show: Duety ... když hvězdy zpívají, SuperStar 2020

Pouze plníme zpravodajskou informační povinnost :), v novácké pěvecké show, která hledala toho nejlepšího mladého zpěváka na území bývalého Československa, uspěl Martin Chodúr, který ve finále získal více SMS od diváků než slovenský zástupce Miroslav Šmajda.

Na České televizi probíhala již několik týdnů jiná pěvecká show a to Duety … když hvězdy zpívají, v nich zvítězil pár Petra Janů s Vojtěchem Bernatským. Ve finále skončil jako poražený pár Simona Postlerová a Petr Kolář.

A to je vše :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Duety ... když hvězdy zpívají, SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
f1gurk4
Reagovat

… přátelé.
Ale ale ale to jsem přeci měl říct JÁ !
Tak to řekni.
Tádydý tádydá to je konec.

2
fx
Reagovat

Díky bohu, že je konec.. Větší zoufalost než Duety nebyla na českých obrazovkách už velmi dlouho a umělejší zpěváci v SuperStar jakbysmet.. ;-)

3
Petr
Reagovat

fx: Souhlasím. Jinak ten Chodúr mě absolutně ničím nezaujal a ani mě nebavil. To už radši měla vyhrát Dominika, na kterou se aspoň občas jako na ženskou dalo koukat.

4
Ondra L.
Reagovat

také se přidávám k nadšencům konce… u mě to jsou oba pořady…

5
TK
Reagovat

A když už plníme informační povinnost, tak sem můžeme zařadit i vítěze britského X-Factoru, jímž se po hodně vyrovnané bitvě stal 18-letý Joe McElderry. Ihned o půlnoci po vyhlášení výsledků mu také vyšel první singl The Climb

6
Pattrick
Reagovat

Joe byl můj favorit se Stacey :) jsem rád že vyhrál.. by mě zajímalo, kolik bylo procentuálně hlasů .. protože 12 mega je slušné

7
TK
Reagovat

Pattrick:
Joe dostal 61% hlasů, podrobný přehled hlasování je tady.
Takhle nějak by měl vypadat charismatický vítěz s velmi dobrým hlasem. A také kvalitně udělaná pěvecká show, kde ve finále hostovali např. Robbie Williams, George Michael a Paul McCartney…

Přidat komentář