Panáček v reality show

StarDance vystřídají na obrazovce ČT Duety

14. Srpen 2009 | napsal(a): | reality show: Duety ... když hvězdy zpívají

Česká televize se do podzimního vysílacího schématu rozhodla zařadit další „rodinnou show“, kterou už vyzkoušela i britská veřejnoprávní BBC. Tentokrát se na ale, na rozdíl od minulých let, nebude tančit, ale zpívat. Jsou tu DUETY … když hvězdy zpívají.

Bližší informace Česká televize zatím moc ven nepouští. Nějaké novinky se přece jen najít dají. Agentura Media Master (www.media-master.cz) totiž už zveřejnila popis pořadu pro případné zájemce o jeho sponzoring. Co se tedy zajímavého z těch pár odstavců dozvíme?

Pořad se bude vysílat od konce října až do prosince. Slavnostní závěr nás tak čeká těsně před Vánočními svátky. Upoutávky pak budeme moci shlédnout už od září. V rámci informací pro případné zájemce o sponzoring byla zveřejněna i moderátorská dvojice. Tereza Kostková ze StarDance zůstává, oblíbeného Marka Ebena ale nahradí Aleš Háma.

Princip soutěže je velmi podobný jako u StarDance. Soutěžní páry tvoří vždy jedna celebrita (sportovní, herecká nebo třeba moderátorská – ale nesmí to být žádný obor příbuzný zpěvu) a jeden profesionál. Od druhého večera se bude postupně vyřazovat a to podle stále stejného klíče – hlasů poroty i diváků. Princip je prostě přesnou kopií tanečního pořadu – až na ten tanec.

Kdo se nakonec do „Duetů“ ať už jako celebrita nebo jako profesionál dostane není v tomto okamžiku jasné. Pokud bychom ale věřili nabídce pro sponzory, můžeme alespoň zjistit, které hudební žánry nás čekají. Měly by to být:

· Rock
· Pop
· Balady
· Folk
· Soul
· R&B
· Country
· Swing

Nabídkový leták: s

Duety ... když hvězdy zpívají

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Pattrick
Reagovat

heh .. superstar vs duety :D

Reagovat

Pattrick, ano, vývoj televizní zábavy na obrázovkách českých televizí jde skutečně s dobou :) Snad se odváže alespoň Prima na Prima COOL.

3
Pattrick
Reagovat

Já už jsem se rozloučil s pravými REALITY SHOW ..

4
Pepa
Reagovat

No co je potvrzené, to je dvojce Simona Postlerová a Petr Kolář. Simona to prozradila v jednom rozhovoru pro týdeník Televize.

5
Pepa
Reagovat

Tak v časopise ČT+ se objevila jména soutěžících (na webu ČT je ve zkratce jen 7 z 8): Simona Postlerová, Jana Boušková (herečky), Pavel Zedníček, Daniel Rous, Jaromír Nosek (herci), Vojtěch Bernatský (sportovní moderátor), Zuzana Jandová (Miss).

6
Carmen
Reagovat

No já myslím že sou dobrý všichni.
Simona Postlerová je super. Jinak tento pořad je dobrý, nevím jak pro vás, ale pro mě bylo STARDANCE lepší.

Přidat komentář