Panáček v reality show

Farma 7 – týždeň finálový

10. Květen 2016 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

xaYK.farmari_hlasuju

Miky, Lucia, Bubica, Tomáš – štyria súťažiaci, ktorí ešte stále môžu dosiahnuť na výhru 50.000€. Kvetka sa už vypadnutých farmárov opýta: „Kto podľa teba zo štyroch farmárov, ktorí sú ešte stále v hre, si to najviac na Farme oddrel a zaslúži si ísť priamo do finále?“ Ich odpovede si budete môcť pozrieť dnes o 21:45 na TV Markíza. Posledný diel budete mať možnosť vidieť vo štvrtok tiež o 21:45 a finále Farmy v piatok o 20:30. Ako by ste odpovedali na Kvetkinu otázku Vy?

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 387
1
JanaH
Reagovat

Poslední týden, galadriel, co ty budeš bez té úžasné Farmy dělat s volným časem? :-D

2
galadriel
Reagovat

Tak ja sa Vám teda oficiálne priznám, mňa táto farma nebavila po dvoch dieloch…..fakt by som toto denne nedala.
Dúfam, že Markíza dlho na hviezdne čokoľvek zabudne.
Farme zdar!!!

3
JanaH
Reagovat

@Galadriel: já taky doufám, že na Farmu pro letošek už zapomene… chtělo by to pauzu a výměnu Borisů a hlavně trochu života do toho umírání. Tak dobrý formát zprasit takovým diletantským způsobem je fakt umění.
A děláš mi bor… nepořádek v géčkách, kdo se v tom má jako vyznat? :-D

4
Prochor
Reagovat

Přiznám se, že po pátečním dílu se už hodlám podívat jen na velké finále. A tam doufám, že Tomáš tu naší nafrněnou krasavici dostane.

5
Hooper
Reagovat

Prochor či jiný Franz píšou ve vláknu k minulému dílu, že většinou vyhrál druhý finalista. Takže dnes prosím postup Mrvy.

6
Hooper
Reagovat

Umělá řasa hlasuje pro Mrvu, jo? A její favorit úplně od začátku? To mě tedy překvapuje, čekal jsem, že dá Lucku.

7
Hooper
Reagovat

S postupem do finále přesto spokojenost. Není to náhoda..

8
galadriel
Reagovat

@JanaH: opravené 😉

9
Hooper
Reagovat

Tak semifinále má jasného favorita. A zřejmě vyhraje.

10
verča
Reagovat

Tak to se předvedli VIP SP, líná a vychcaná Lulu, zubatá „Sybyla“, Románka, Psycholenka, výgum Lubo, obyč Beta, jediný Jano je spravedlivý , nakonec ten odporný ksicht Bubu, to je opravdu velmi nechutné uspávadlo, fuuuuuuuuuuuuuuuuj! a to by chtělo hrát ve filmu? si dělá p…..jo, možná kontejner s odpadkama, to by dala, amen

11
jenkaa
Reagovat

Klidne bych snesla další farmu, ale jiny stab, jiny format, nez byl tento diletantsky pristup………kreteni cely stab – okamzity vyhazov za promarněnou prilezitost

12
Jarka
Reagovat

Zdravim včera jsem se divala na Farmu a tam se ukazali jak mohli dat modelku do finale vždyť ta ze všeho vybruslila a Mikimu se všechno vratilo ty obličeje co dělal pomlouval s tim slavnym profrsorem se valeli a kde mohli tak se zašili ta zla Lenka ta umi zkazit naladu Jano da hlas modelce.Betka je zvlaštni prosta žena jak se vnucovala ?Mikinu faleš a nic neš faleš tak vam přeji pěkny den a Tomaši držim palce Jarka

13
Jája
Reagovat

Když už je ta přemočená první finalistkou byl by zajímavý finálový duel smíšené dvojice inspirovaný šestkou: hromada housenek, hledání dílů něčeho v nevoňavých sračkách a následné složení a na závěr (když je tak pracovitá a zručná) zbouchat dvoumetrový plotek, i když raději bych viděla vykopání díry 60x60x40 :DDD

A teď kapka z FB:
Zuzana Truchla Ja ale stale nechapem, preco vsetky momenty, ked Lucia DRELA, markiza vystrihla.

Arpi Kovi Lebo toho bolo tak vela,ze by to nemali kedy odvysielat

kdyby hanba fackovala, Mokráňová by byla sama modřina….

14
rudi
Reagovat

hahahaha,už jsem sedřená z toho smíchu nad tím výběrem 1 duelatky. Aspoň, že jí Miki nabonzoval, že Š se ptala Jana, proč dal tu nejlenivnější farmárku za finalistku, snad ji to trochu uzemnilo ( ????????……( Jinak Miki ven- super. Klikor kámoš …ako sviňa….. ha haha……já se umlátím smíchy ještě tedˇ…………..Doufám, že Tomáš dá vduelech Bubu i Lulu. Kupodivu je docela klidný /nebo mě něco uniklo? /

15
Franz
Reagovat

@Jája: To mně hodně pobavilo. Doufám, že to také čtou tvůrci této řady Farmy. Jejich výtvor, tedy tato řada Farmy byl bohužel velký propadák a průser. Doufám, že si to TV Narkóza vyhodnotí a celou Farmu už zruší. Bylo to jen trápení diváků a soutěžících.

16
Jája
Reagovat

@Franz: Já bych ani nebyla pro zrušení farmy, ale pro výměnu hlavních protagonistů a zejména výměnu borisů. Prostě by to chtělo mladou krev, více akce a důsledné dodržování (ne však zase buzerace za blbost – buchta za pecí, když venku leje jako z konve) pravidel a krutě trestat šikanu. Tresty nenechávat na farmáři týdne, ale na borisech viz farma 6.

17
Jana
Reagovat

@Jája: No na FB je dobré počteníčko na adresu Lucie. Přestože je „MOKRÁ“ňová už takhle dost Mokrá,nikdo na ni nenechává niť suchou…
Nechtěla bych být na jejím místě. Asi bych se hanbou propadla… Ona je na tom myslím podobně,jako Lenka,mírně řečeno,splachovací. Lidi šílí,jaká nespravedlnost…!!! Samozřejmě,že ano! Ale bohužel,my,jako diváci s tím nic nenaděláme. Max.někomu z těch nervů může „rupnout cévka“a to snad za to nikomu nestojí ☺.
No,co naděláme. Ať už celá ta šaškárna skončí a máme to utrpení za sebou. Já budu přát vítězství Tomášovi,ač to pro mě nikdy nebyl favorit „number one“. Snad bude alespoň v tomto případě spravedlnosti učiněno za dost a on to vyhraje.

18
Jája
Reagovat

Kdyby byli borisové trochu vtipní, tak by dali dva duely: 1.finalista kontra vyřazený a klasický druhý s třetím. Finále by pak bylo mezi vítězi. Tím by odrovnali všechny dohody farmářů a lobování. Oprýskaná huba by se vzteky uhryzla v ři.. nebo by jí praskla cévka a svět by si oddychl. :DDD

19
Hanka
Reagovat

@Jana: Plně s Tebou souhlasím i co se týká „fandění“

20
Hanka
Reagovat

@Jája: Moc dobrý nápad a taky bych do toho zapojila i diváky i když když jsem viděla % přání a Miki měl značný náskok, ale asi to bylo z Oravy a fanynek. Ve skutečnosti by to bylo asi jinak.

21
NM
Reagovat

Práve som si zapla Karmu, pýtali sa Betky, kto na farme najviac drel. Vraj Lucia. Betka by mala zmeniť dílera. Roman rovnako, ako počúvam.
Alebo vystrihali všetko, kde ju bolo vidieť naozaj a zodpovedne pracovať? Hmmmm……

22
NM
Reagovat

A možno som len zle počula a otázka znela: kto má najviac zväčšené pery, najviac fasády na xichte a je drzý?

23
NM
Reagovat

Aha, oni sa pýtali, kto si zaslúži ísť priamo do finále. Takže práca na farme bola vedľajšia, zásluhy neurčité, lebo netuším, aké vlastne sú, Martinove slová boli len jedno veľké klišé.
Zaujímalo by ma, prečo si Luca zaslúži ísť priamo do finále. Aj mohli pridať: Prečo? Čo by asi tak odpovedali tí štyria?

24
Hooper
Reagovat

@NM: Tak pak je odpověď celkem jasně Jana.

25
Hooper
Reagovat

@NM: No a odpověď máš v Lenčině zpovědi na kameru, před Kvetou to nezdůvodňovala.

26
dejna
Reagovat

@NM: To byla druhá část otázky. první zněla: Kto si to na farme najviac oddrel a…?

27
Johana
Reagovat

Nebuďme idealisté a nechtějme, aby byla Farma spravedlivější, než reálný svět.
Lulu byla jen dost chytrá, aby pochopila, že na to, aby se protáhla až do finále, nemusí makat jak blbka, stačí se usmívat, nehádat, omotat kolem prstu pošahanou trotlici, v pravou chvíli pochválit, nahodit výstřih alá kozy ven a pokud by to nepomohlo, tak i sehrát roli všechápající, soucitné mladé ženy…Lubko ja tě chapu, ja jen skočím na farmu a donesu ti snidaňu sem na kopec, to nemužeš byt bez jidla …Lucia je zlatá, ona jediná mňa chápe, ona jediná za mňou prišla porozprávať sa…

V semifinále je mi celkem jedno, kdo vyhraje, hlavně ať vítěz sundá tu z Bažin.
Ale abych jen neprskala jed, našla jsem i jednu pozitivní věc na této sérii – žádné zvíře se nezranilo, vážně neonemocnělo, nezdechlo a ani žádné zvíře tam nezabili ( dovezené, vykuchané čuníky nepočítám ).
Zítra odjíždím, takže závěr této zpackané Farmy neuvidím a ani trochu mi to není líto. Děkuji všem tady za milou společnost

28
Jája
Reagovat

@Johana: Co jsem postřehla tak: jedno jehně se narodilo mrtvé (pošlo v ovci nebo hned po porodu?), jedno jehně pošlo u pece, jedna husa si zlomila nohu, jeden vůl byl některým volem překrmen jádrem a tím neschopen práce (oteklá noha) min. dva týdny. Takže nikdo nedošel újmy a hospodář to přežio ve zdraví. :DDD

29
Kamila
Reagovat

zdravim myslite že budou lidi telefonovat kdo by měl vyhrat nebo co si myslite jak to finale proběhne?děkuji Kamila

Tomaši vyhraj jsi 100%

30
Ludmila
Reagovat

@Jája: Já si stále myslím, že to maličké jehně u pece, byla horlivá práce porodníka Luboše.

31
JanaH
Reagovat

@Jája: a co zkažený Bodrík? Si nový páníček užije… Ty volky bych poslala do nervových lázní, zasloužili by si to, chudáci malí. Pořád vidím vepředu před nimi Miriam s proutkem velící „ejďalej“ a vzadu BB (Blbou Betu) řvoucí ve stejnou chvíli „hoooo“. Riavko s Ružom z toho mají v hlavách guláš do teď.

32
JanaH
Reagovat

@Jája: a to pajdající zřejmě později pošlé jehně má na hrbu štupl.

33
Franz
Reagovat

Tato Farma bude mít asi spoustu NEJ, ale zejména v tom negativním smyslu.
Jako celek jim určitě paří název – nejhloupější farmáři. PsychoLenka – ta ty pomyslné NEJ určitě vyhrává. Nejdéle ruce v kapse měla Lucie, nejvíce vyspával Milouš, nejvíce usmrkaný byl Tomáš a nejvíce nemocná (???) byla Hrmovka. Nejméně myslící byl určitě Jano a Beta. Atd, atd.
Farma 7 měla původně trvat do začátku června. Po 4-5 týdnech natáčení to TV Narkóza odpískala a tento pořad zkrátila.

34
JanaH
Reagovat

@Franz: a takový to měl být trhák! Kde asi soudruzi z NDR udělali chybu? :-DD

35
NM
Reagovat

Soudruzi udělali mnoho chyb… Inak tých zvieratiek je mi tiež dosť ľúto, starať sa o ne mali amatéri a zväčša bez lásky k zvieratám, vidiac v nich iba zdroj obživy. Voly sú pomýlené, Bodrík ešte viac, atď. Nielen v tejto, ale aj v predošlých sa starať o tie úbožiatka viac nedarilo ako darilo.
Asi pošlem námet na iný projekt RŠ, hlavne, aby sa v nich nikto nesnažil starať o zvieratá a … zhovädiť sa dá iným spôsobom :))
Johana, „tu z Bažin“ myslíš máničku, čo podchvíľou vláčila na krku tú gorilu? ;-))

36
Johana
Reagovat

@Jája: tak jo, trochu přehodnotím to plus, co jsem našla na této farmě :)
Já to spíš myslela tak, že jsme byly ušetření zabíjaček všeho druhu, požírání se prasat navzájem před kamerou, pohledu na zubožené, zduté ovce, umírající krávy, rozsápané husy, atd.
Něco viny na těch jehňátkách má i Martin, štáb a majitel. Nahnali na farmu vysokobřezí ovce, no a Filkor jen dokonal, co se pokazilo.
K volkovi se aspoň zavolal rychle veterinář a tu husu jsem asi prospala.

37
Jája
Reagovat

@JanaH: Na Bodríka jsem nezapoměla, o tom jsem psala už s předstihem, že je co se týče další výchovy pes na odpis. Ale má u mě velkou jedničku s pěti hvězdičkami. Když Šárce přinesla návštěva pečené kuře, Bodrík chytře usoudil, že farmářů je na jeden kousek moc a tiše ho ukradl pro sebe. Potrestán nebyl, protože podle Tomáše už bylo pozdě – už mu zbylo jen pár kostiček. Něco podobného jednou udělal náš kocour a ukradl nám celou šňůru špekáčků. V životě jsem manžela neviděla tak rychle běžet. :) Kocour to schytal, slízl tolik Makarenků, že vždy, když se rozdělával oheň, zmizel neznámo kam a vrátil se až druhý den.

38
NM
Reagovat

POST-APOKALYPTIC:

Víťaz Tomáš
– niečo menej pustí dolu hrdlom s kamošmi, niečo viac investuje do pizzerie a bude sa mu dariť aj preto, že ho spoznalo širšie okolie.

Ku koncu aspoň trochu súdna a premýšľavá Jana:
– nájde si (alebo sa možno len pokúsi) iný projekt, kde sa na ňu rýchlo zabudne podobne ako po tomto, (nech) skončí školu a šťastne sa vydá.

Herecký komediant Mira
– maximálne spokojná so sebou, ako inak, kam že až to dotiahla, bude veriť naďalej, že dostane v seriáloch najosobitnejšie role… kým triezvi diváci naďalej budú veriť v pravý opak.

Sklamaný Miki
– bude opäť pracovať a snažiť sa, veď lenivý zas až tak nie je, ako nám ukázali, niečo vyťaží aj z (krátkodobej) slávy.

Namyslená Luca
– omylom sa dostala pred brány, regulárne pred nimi skončí, skúsi absolvovať iné konkurzy; cieľ je jasný, lakte široké, súdnosť nepoznaný pojem.

Bavič Reza: ešte zabaví, zo slávy vyťaží – i zaslúžene.

Slabo vidiaca Betka: zoberie vidly a svoju káru plnú… potiahne ďalej.

Omylný Jano: detto, plus sa s ním potiahnu čisté ideály a to, že svet je proti nemu a on s tým nič nespraví, maximálne zas inak vyzná lásku Kvěťuši.

Mimomimoňka Šárka: dlhu na poistení sa nezodpovedne zaoberať nebude naďalej, pracovať za všetkých členov rodiny bude naďalej, dopadne ako dopadne.

Škodoradostná Lena: v duchu sa zaraduje, ako Luca nevyhrala, veď jej to nikdy nepriala, iba sa potrebovala zištne zavesiť na niekoho, s kým dovtedy nemala konflikt a kto je (z rôznych dôvodov) ťahákom pre podaktorých hluchoslepých.

Premenlivý Roman/a: ani on, ani srnka netuší, ako sa premení, držme mu palce, že sa jej život zlepší.

Ja sa nebudem vyjadrovať, ja poviem len pravdu Filkor: bude naďalej živiť nádej, že ho aj tak potrebuje celý svet, že všetkých zmení, veď seba nemusí, a bude ďalej osobnostne „kvitnúť“.

39
Jája
Reagovat

@Johana: Jestli sleduješ jenom TV tak tam toho hodně nebylo, proto jsi nemusela všechno vidět. Nejvíce mě mrzí, že vystřihli před volbami nej a nej scénku tulitulituli Leny mezi dědkem slintavým a budoucí ženou. :D Filkor rudý až … slintal jak malé děcko u vánočního stromečku. :D

40
Wally
Reagovat

Takže Bubica a Tomáš půjdou do duelových chatek jen s plackama a když jim někdo nevyleje vodu i s ní. :D Hody si užijí jen ostatní.

41
Hanka
Reagovat

@Jája: Tys mi připomněla podobnou scénku u nás na chalupě, koupila jsem obzvlášť výborné špekáčky od soukromníka a budoucí zeťák „neuhlídal“ dcery porci a cizí kocour je také ukrad. Málem jsem přišla o perfektního zeťáka, zbytek víkendu bylo mezi nimi ticho. Ještě dnes na to vzpomínáme a už to je asi 15 let.

42
Eva Nová
Reagovat

Moc bych chtěla vidět jaká jsi ty @verča:

43
Ludmila
Reagovat

@Eva Nová: Přesně stejné myšlenky máme, ale jen trochu inteligentní děvče by toto nenapsalo ani náhodou.

44
Wally
Reagovat

Děrevóó!!! :))))

45
Ludmila
Reagovat

Děkuji, jedu.

46
Mara
Reagovat

@Ludmila: Ale proč? Vždyť tady toho bylo napsáno tolik a ne vždy hezkého o všech účastnících farmy. Proč, by nemohla vyjádřit svůj pohled a názor na ně, vždyť jsme měli možnost je za tu dobu trochu poznat a názor si udělat. Já s ní souhlasím. Nikoho neurazila, neslušné slovo nepoužila, tak proč hned shazovat inteligenci.

47
Skála
Reagovat

@Mara: Ano máš pravdu,že tady toho bylo napsáno tolik a ne vždy hezkého,ale takové příspěvky v prvé řadě vypovídají nejvíce,o samotných diskutujících.Nad některými příspěvky,musí člověk nevěřícně kroutit hlavou,co lze ještě napsat a nestydět se za to.Toto je zase můj názor.

49
Jája
Reagovat

@Skála: Tak, tak. Je velký rozdíl mezi škodolibostí nebo ironií a hulvátstvím.

50
hollyoaks
Reagovat

@Franz: farma 7 mala skončit v máji aj končí v máji

51
Jája
Reagovat

@Mara: Proč hned kontejner s odpadkama? Myslím, že by si „Verča“ měla dneska alespoň 3x pustit Bubicu v chatce s Květou, aby si zapamatovala, jak mluví inteligentní žena. Pozor, podotýkám, že nejsem její fanoušek, ale oceňuji její pohled na život a vyjadřování. A ještě připomínka, nemluvím oTv verzi ale Nc verzi, kde se Bubica zcela otevřela.

52
NM
Reagovat

Jája, prepáč, ale žiadna inteligentná, čiže intelektuálne zdatná, kultivovaná a pod. žena sa do projektu, akým je F, neprihlási. Môj názor. Mira príliš inteligentná nie je, je to zdanie, ktoré sa snaží vo všetkých vzbudiť. Kam vietor, tam plášť, vypočítavosť najvyššia. Nezabúdajme, napríklad, ako kydala na Luciu, keď ju (síce trochu podlým spôsobom, ale predsa len) poslala domov a ako srdečneeee sa s ňou potom zvítavala. Po nevraživosti ani stopy. Hovorí sa tomu vypočítavosť, ako inak. A zákulisný ťah, intrigánstvo. Aby zostala aj nďalej pekná, hoci o Lucii mienku peknú nemala, čo dala patrične najavo. Lenu zbytočne provokovala, keď vedela, aká je (jej príkaz pred odchodom: pozeraj sa mi do očí ap.) – ani to nesvedčí o intelektovej zrelosti. Ani voči Šárke, ani iným, sa miestami nezachovala tak, ako by sa od nej očakávalo. Aj ona má svoje slabé stránky a že hrá na city a silou-mocou sa robí lepšia, ako je, zakrýva skutočnú povahu,, je zrejmé. Podčiarkujem, prílišnou inteligenciou neoplýva. Súdnosťou už vôbe – ako si môže myslieť, že ju niekto angažuje do seriálu? Sny jej nechcem brať, ale štipka sebareflexie, ak tuší, čo to je, by jej nezaškodila.

53
NM
Reagovat

@Eva původní: Lena je agresívna, čo dokázala neraz, k tomu luhárka a intrigánka, takže skôr verím, že sa to stalo ako nie. Má iba šťastie, ako píšeš. Posmelená sa nebude štítiť ničoho a raz si ju trest nájde.

54
Aza
Reagovat

Babica je povahou klidná. usměvavá a vlídná k lidem. Myslím, že vlivem tamního prostředí jí pomalu tuhne úsměv na tváří. Co dokáže za pár týdnů s vyrovnaným člověkem udělat zloba?
Je s podivem, že naopak Lenka čím více ji ničí zlobou, tím více září a má mezi farmáři více přátel. Nejednoho laskavého človíčka zdeptalo okolí jen proto, že jim vadil jeho klid a pohoda.
Palce držím Tomášovi, nakonec je dobře, že vyhrála u farmářů Lucie, vše se doufám v dobré obrátí.
Pozdravuji všechny v Panáčku-

55
Dany
Reagovat

Pustila jsem si zatím poslední stažený díl a mohu říct jen nuda, nuda, nuda. Vše dopadlo přesně podle očekávání, děj i soutěžící se chovají přesně očekávání, Kvetka a Martin se chovají přesně podle očekávání, duel dopadl přesně podle očekávání, prostě nic napínavého natož vzrušujícího. Nakonec i výsledek finálového duelu nebude v podstatě zajímavý, ani napínavý, někoho snad může akorát podebrat, pokud vyhraje ta lenivá hvězda, což bych se ani nedivila, bylo by to přesně ve stylu této “ hvězdné řady“.
Podle všeho neuvidím nejspíš finálový duel a přistihla jsem se, že je mi to úplně jedno, bude mi stačit si to později přečíst. A to jsem byla celkem pravidelným divákem i zdejším diskutérem a fakt bych si nemyslela, že si s klidem nechám ujít zrovna finálový duel. Bohužel je to tak.

56
Wally
Reagovat

@Aza: Ano Bubica ti s úsměvem a vlídným klidem vrazí kudlu do zad. A ještě se bude divit, že se ti to nelíbí, vždyť ona to myslela dobře.
Ona je ta nejlepší z nejlepších a nepochopila, že je tam , kde je, jen aby dostala Tomáše do finále.

57
iv
Reagovat

Bylo mi trochu divné znění první otázky, jako by štáb počítal s prvním finalistou Tomášem, stejně jako většina diváků. Infantilní jásot Lulu nad překvapivými výsledky svědčí o jejím totálním nedostatku soudnosti a ani negativní ohlasy na sociálních sítích ji a její fans nejspíš nezviklají v přesvědčení, že je z nich nejlepší a nejpracovitější. Čest výjimkám jako Jana, někteří se otázkou při rozhodování z různých důvodů vůbec neřídili. Pokud by se pouze hlasovalo, komu postup nejvíc přejí, hodně diváků by nemuselo být naštvaných a finálové složení by asi i tak vypadalo stejně. Mám obavy, že tajnou favoritkou štábu bude Lulu.

58
Mara
Reagovat

@Aza: Lidem, jako je Lenka se říká upíři. Vysávají z lidí energii a pouští do nich jed, čím více obětí , tím více radosti.

59
Hooper
Reagovat

@iv: Tak ano, herečka kdovíjaká Lucka není a ta radost byla zahraná opravdu špatně. A za nejpracovitější ji snad nemohou označit ani její skalní fandové.

60
Eva původní
Reagovat

@NM: 53- Pravda, ze všeho se dostane, ale já už teď nevím jak byla odsouzená, mám dojem, že je v podmínce za to ublížení na zdraví bejvalce toho jejího s kterým je na té fotce. Jestli víš, tak napiš, jsem zvědavá :-)

61
Eva původní
Reagovat

@Dany: 55- Dany, tak nic nového, vše dle očekávání, takže dnes naposledy a jsem zvědavá jestli příští rok bude Farma 8, ale jak už se píše i tady, vyměnit Kvetku, Martina i „borisovce“. Stejně nám to bude chybět :-) A musím se přiznat, že na zítřejší finále budu značně nervní, fandím Tomášovi, ale, ale …

63
Johana
Reagovat

@Wally: no, nemusela…ale pokud ji Hrčková opravdu způsobila zranění, což lze doložit lékařskou zprávou, nechápu osvobozující rozsudek. Ta zranění nejsou banální a můžou mít trvalé následky.

64
NM
Reagovat

Prečo nemáme radi najviac Miru a Lenu? Obe sú neprirodzene extrémne: jedna milotou, druhá agresivitou. Ani jedna v skutočnosti nemusí byť taká, ako sa prezentuje, skôr hrajú svoje roly, s ktorými na F vstupovali. Ani s jednou by som nechcela, a verím, že väčšina, stretávať sa denne – útočnosť nemá nik rád a prehnanú milotu rovnako, veď vyrovnaní, nezávistliví a milí ľudia o tom nepotrebujú mlieť dokola a tiež nie sú vždy usmiati od ucha k uchu. Ak sú v každej situácii usmiati, tak vieme, že je to falošné, neúprimné. Predsa ak ma niekto naštve, nehodím sa mu okolo krku. Je to tak. Lepšie byť prirodzený v situáciách tak, ako vyžadujú, ako sa hrať na neprirodzený postoj. Mňa by jeden i druhý extrém aj v reálnom živote obťažoval rovnako.

65
Kara
Reagovat

@NM: Na toto se nedá nezareagovat.
Moc hezky napsané a podepisuji se pod to. :D Přesně takto to cítím i já.

66
Wally
Reagovat

@NM: Ano máš pravdu. A s Lenkou bych se mohla klidně setkávat, protože bych věděla co od ní čekat. Radši ať mě pošle někam, než poslouchat jak mi vše přeje, jak mě má ráda a za zády pomlouvat a donášet.

67
Ludmila
Reagovat

Proč máme rádi Miriam? Je to člověk, který chce vše řešit bez velkých hádek, v poklidu, bez násilí a pohodě, což v dnešním zkorumpovaném světě prostě nejede a spoustě lidem nesedí. Ona by tomu chtěla věřit, že by to tak mohlo jít a také se tak chová. Je to v podstatě šťastný člověk a věřím, že tímto jednáním nakazí (v dobrém) spoustu lidí kolem sebe a to je dobře. Vím, že takový pozitivní člověk je pro druhé nepochopitelný, já osobně je mám ráda, vždy mě kladně naladí. Je pravda, když odpovídáte na dotaz -„Jak se máte?“
„Velmi dobře, jsem moc spokojena.“
tak vám dotyčný nevěří a myslí si že nejste normální, moje vlastní zkušenost a to je případ podobný k Miriam. I ona má negativní stránku, jako každý z nás, je to člověk jako každý jiný, jen s kladnějším pohledem na svět a je to velmi dobře. Byla to soutěžící v této hře, která byla velmi slušná k ostatním a ústně tak neubližovala jako ostatní ženy. A že není dokonalá vizáží, to nejsme nikdo, většina nejsme mrkací panenky, vždy je co vylepšovat a záleží, jak se na člověka díváme a jak se chováme.

68
iv
Reagovat

@Wally: 66 – Tak to tě obdivuju, s Lenkou bych se nemohla setkávat ani jednorázově setkat. Osobně to nehrozí a na jejím Fan page to neplánuju. Zaplavuje tam návštěvníka takovou náloží vysoce pozitivních vzkazů, duchovně osvětových citátů, osobně rozjásaných a motivačních příspěvků, že je mi z ní lehce úzko a údajná sluníčkářka Miriam se od ní může hodně co učit. Mirka mi dvakrát nesedí, ale považuju ji za psychicky v pořádku, neodhadnutelnou Lenku ne.

69
Jana
Reagovat

@NM: Možná se tomu budete hodně divit,ale v osobním životě znám pár stále se usmívajících,přátelských a milých lidí ( pro někoho s přehnanou milotou ) a nikdy jsem o nich neslyšela,že by někdy někomu vrazili kudlu do zad…To i včetně mě.
Takoví lidé to mají z velké části v povaze,ač se to někomu líbí, nebo ne. Zkrátka,někteří to prostě nejsou schopni akceptovat,natož pochopit.
Nikoho tady nechci moralizovat,ani obhajovat,nebo omlouvat. Mluvím pouze za sebe a své zkušeností s podobnými lidmi,jako je právě Miriam. Pro mě jsou to úplně “ normální “ bezproblémoví lidé,které mám ráda a vážím si jich.
A to jsem to hodně zkrátila a pouze vyjádřila zase já svůj názor. Ty vaše ( všeobecně ), vám nikdo nebere. Jde pouze o úhel pohledu :)))

70
Jana
Reagovat

@Ludmila: @Ludmila: Jste tady asi jediný člověk,který vidí věci podobnou optikou,jako já.
A to mě těší. Neznamená to ale,že nerespektuji názor ostatních. Sto lidí,sto chutí… Asi to tak má být. O tom všem je život…

71
Milu
Reagovat

@Jana: Jani,….ještě já,protože jsem také smíšek a vím,že bych jak tady píší někteří o Miriam,…já bych vědomě nikdy a nikomu neublížila…snažím se vždy pomoci,pokud je to v mých silách….a taková je jistě i Miriam…a že občas na někoho něco píchla???Moc toho nebylo…a je to hra…Přeji všem,aby měli každý den důvod se usmívat…je to jeden z největších darů života:-))A už jsem zase potichu..raději čtu než píši…:-)

72
JanaH
Reagovat

Miriam není sociopat, který někomu svazkem klíčů přerazí nos a čelist. ;-)

73
Dany
Reagovat

@Jana: I já se přidávám. Ani jsem si nevšimla, že by Miriam někomu na farmě zákeřně vrazila nůž do zad. I její snaha o nějakou taktiku byla dost průhledná. Byli tam jiní, kteří lhali, podváděli, uráželi, říkali tomu taktika a ti, kupodivu, některým nevadí. A, je mi fakt líto lidí, kteří na každého, kdo se na ně usmívá a netluče jim do hlavy tragické příhody, které ho potkaly, případně které ještě očekává, koukají s podezřením a nedůvěrou. I já, když se mě někdo zeptá, jak se mám, většinou odpovím, že dobře, i když to třeba v té chvíli není žádná hitparáda. Co buddu rvát klíny do hlavy liddem, kteří nejsou žádní moji dobří přítelé. Stačí, že mám problém, ještě ho rozpytvávat s kdekým. Snažím se dívat na svět pozitivně a proto odpovídám tak, jak odpovídám. Vždycky je lepší, jít si zazpívat do lesa, než si flustrace vybíjet na ostatních.

74
Jája
Reagovat

Aby nám mokrá Lulu neuschla, přidám souhrn jejího ohodnocení z FB: Moucha s výrazem vraha (když se jí něco nelíbilo), křivými zuby, dvěma kusy plastu a širokým zadkem u kolen tyjící ze lži a falše.
A k ní přidáme ohodnocení: Pracovitý? (nic jiného neumí než zametat a pílit) Chanas – lhář, gambler a zloděj, který okradl své spolupracovníky (zaměstnance?) slabý duchem, sprostý mluvou (nebo to mluvil o svých známých – filcky, špíny, ku… ?)

Njn Není kouře bez ohně. :(

75
Johana
Reagovat

@Jana: Myslím, že je nás letos tady většina…těch, co Miriam fandí, nebo jim aspoň nevadí.
Jsem na vztahy opatrná, ale Bubicu bych z fleku zařadila mezi své přátele.

76
aza
Reagovat

Stále je to jen hra.
Často slyšíme Bubico udělej, Bubico přines, pomahá všem. Místo poděkování si stěžují, že je pomalá a stará. Mladí a nezkušení si ale od ní nedají poradit, což je s podivem. Není zase tak stará, aby v normální partě mezi ně nezapadla.
O Bubici píši ráda, mám pro ni pochopení. O Fikorovi psát by mě nikdo nepřinutil.
Žije také s manželem, jehož národ je otevřenější a proto dávají víc najevo emoce.
Jenom prosím tu kudlu nenene, myslet si můžete cokoli.

77
Prochor
Reagovat

Kde kdo se ptá proč?
Změnil se snad štáb – přeci nemohli zblbnout přes noc.
Ze všech mně nejvíc zajímala strategie Jany Hrmové – inteligentní hráčka skončila aniž by se opravdu rozehrála.
Jak píše můj věčný oponent FRANZ nej zdravotních problémů?
U Jany člověk neví , možná měla něco domluvené, možná měla víc variant podle toho, jak se bude hra rozvíjet. Možná opravdu zdravotní potíže. Kdo ví ?
Každopádně tahle řada je naprostý průšvih. Trochu mi to připomíná degradaci Farmáře. Každopádně bych byl rád aby slovenská farma pokračovala ale asi s jiným štábem a i jiným hospodářem. Hospodář Martin se ukázal jako prodejný herec, kdyby muštáb řekl, že má přivést kulhajícího velmblouda, tak to udělá a ještě si vymyslí dojemný příběh. Martin je pro mně zklamání největší.

78
JanaH
Reagovat

@Prochor: pro letošek je snad s Farmou amen, na podzim by měla Markíza nasadit Ostrov. Na ten se já těším a ty určitě taky. :-) Jsem zvědavá, jak se s tím popasují, přeju si, aby ten formát moc nezprasili a určitě budu srovnávat. Nejnovějšího Survivora si šetřím na spravení chuti po této skvělé Farmě. :-D

79
Mara
Reagovat

@Prochor: Můj názor je, že Jana, když viděla ten materiál, tak se ani rozehrát nechtěla, nechtěla být součástí této sešlosti. Když viděla Luba a Janka ty první týdny, bylo na ní vidět, že má až strach. Dle mě ,jako jediná spravedlivě ohodnotila Tomáše. A ti dva, Martin s Květou, to bylo opravdu největší zklamání.

80
Prochor
Reagovat

Jana H -souhlasím. Jen doufám, že to Slováci nezmrví jako my v Trosečníkovi.

Mara – Je to možné. Cítil jsem, že hlavně nechce být v blízkosti takové „osobnosti“ jako je Filkor. Možná byla jen absolutně znechucená- další varianta a motivace proč hodit ručník do ringu. I když Jana je moc chytrá na to aby vzdala svoji šanci kvůli blbovi.

81
Franz
Reagovat

@JanaH: Ostrov je to stejné, co bude vysílat Nova pod názvem Trosečník. Je to společný projekt CME. Někde psali, že to budou dělat i na stejném místě.
Já doufám, že TV Narkoza s Farmou už definitivně skončila. Spoustu lidí to už prostě nebaví a asi je ta RS už za zenitem.
Možná, že i Kvetka a Martin poznali, že to už není ono a proto to tak odflákli.

82
JanaH
Reagovat

@Franz: jj, na Ostrov už proběhly v prosinci castingy, v současné době by se mělo natáčet (duben-červen) na Filipínách u poloostrova Caramoan. Vysílat by se mělo na podzim. Nova se připojila se svou verzí, lokalita stejná, kdy bude vysílat zatím drží pod pokličkou, třeba stihnou taky podzim, rychlíci.

83
Janica
Reagovat

@Ludmila, @Jana, @Milu, @Dany, @Johana, @aza: děvčata, souhlasím s vámi na 100%,
hezky píšete. Určitě bych s Miriam šla na kávičku. Přeju pohodové dny.

84
bobina
Reagovat

Nerada někomu křivdím, tak jsem si pro osvěžení paměti početla znovu v Panáčkovi z Farmy 5. A zaznamenala jsem, že názory u některých se vyvíjí / i o 180 stupňů /.
Jája o Miriam 28.10.2014 (13.06) : …už se nedivím, že Miri manžel nechce nikam pouštět. Kamarádky jí určitě nezakazoval – všechny ji opustily v souvislosti s její hnusnou povahou a zákeřáctvím. Od takového člověka po půl hodině každý uteče. Je to ostuda rodiny… (14.44) : …I ty její povídačky o rodině jí vůbec nevěřím… atd. Tož tak.

85
Johana
Reagovat

@bobina: kdyby jsi se podívala ve Farmě 5 na počáteční a konečné komenty třeba i k Lenuš, tam je obrat třikrát 180 stupňů u většiny přispěvatelů…to se stává, že lidé mění názor.

86
NM
Reagovat

Ešte sa vyjadrím k Mire, pre mňa neprirodzene až podliezavo sa správajúcej. Naozaj sa mi nezdá v poriadku ten, čo sa stále tvári navýsosť pozitívne.
Pozitívne pristupuje každý človek prirodzene k tým, s ktorými si rozumie. K ostatným určite nie je taký lepkavý. Predsa ak je niekto naostrenejší, vznetlivejší, tak k nemu sa typ „Cárovná Slnko“ správať rovnako nebude. Takto sa naozaj chovajú navzájom si blízke osoby. Ak niekto ku každému bez rozdielu, aj k tomu, s kým si nesadne, pristupuje rovnako, je to podozrivé. Predstiera lásku, predstiera záujem, predstiera dobroprianie, predstiera dobrú náladu, predstiera, že ho nič nerozhádže, predstiera odpúšťanie, predstiera… predstiera. Nie je nám dané mať jeden meter na všetkých. ani to nedokážeme, ledaže by sme za tým videli vlastný prospech.
Hlavne nepoklonkujeme tým, čo na nás kydajú hnoj.
Vo mne človek, ktorý sa úzkostne snaží v každej situáciii zachovať total rovnako, vyvoláva pochybnosti o svojom duševnom zdraví.
O tom, že Mira inak hovorila a inak sa prejavovala, niet pochýb. Už tu tých prípadov bolo spomínaných viac. Dva najokatejšie za všetky: šárke veľmi praje výhru, no šancu jej nedala ani omylom – prvé dve disciplíny silové. Luciu za chrbtom verejne očiernila, do očí jej praje len to najlepšie. Aj výhru. Prdičky naší babičky! ako hovorí pán Filipovský v komédii o básnikoch.
Skúste sa, Miriny sympatizanti, zamyslieť, či by vám naozaj vyhovoval človek hodnotiaci všetky slová iných pozitívne, usmievajúci sa na všetky skutky iných rovnako. Normálnejšie je, bude a bolo, že sa každý správa k „svojim“ inak ako k tým, s ktorými nie je na jednej lodi. Či naozaj človeka so slabomyseľne vycereným úškrnom považujete za úprimného, žičlivého a rozvážneho.
Je to Mirina taktika – minule to bol egocentrizmus; stažovala sa, vyplakávala, neustále, vyžadovala pozornosť. Teraz sa dáva za príklad.
V posledných dieloch F7 poslušne skákala iba preto, aby od ostatných neskôr získavala hlasy – ak teda nie je natoľko obmedzená, že by sa s radosťou nechala využívať.
A spievať si, aj keď nie je dôvod… Človek nie je stroj, nemôže byť naprogramovaný na rovnakú náladu. lepšie chvíle strieda s horšími. Myslím, že si skôr idealizujete a predstavujete svet plný kŕčovitých, slabomyseľných úsmevov na úkor prirodzených reakcií a výrazov, prispôsobivších sa danej situácii. Nie sme naprogramovaní a ak sa niekto neustále správa neprirodzene, je neprirodzený.
Svetu mier.

87
Ludmila
Reagovat

@bobina: Já si myslím, že každý z nás více čí méně po čase mění názor na něco či na někoho. Je to normální a není to nic špatného. Někdo si to přizná jiní to zatloukají, že oni ani náhodou. Jsou věci, které vidíme momentálně takto a časem si řekneme, že to až tak špatné není. Já osobně jsem zjistila, co se mě dříve nelíbilo a určitě bych to nešila, tak nyní se mě to celkem zamlouvá a s chutí to ušiji. Jde o to si to přiznat, je to docela normální, Dnes už tak rezolutně o něčem nemluvím, že toto či ono nikdy, protože vím, že může přijít čas, kdy se mě to může zamlouvat. Proto i ty různé rozdílné názory, po určitém čase. Nemám to nikomu za zlé.

88
sunrise
Reagovat

@NM: Naprosto souhlasím s tím, co píšeš. V podstatě jsem chtěla napsat něco velmi podobného.

89
Prochor
Reagovat

@NM: Že bys byla stručná – to se říci nedá. Zkusím to ve zkratce – Miri se dopracovala k velmi kultivovanému projevu. Dokáže být tolerantní až na své meze morálního kompromisu. Podle mého v letošní řadě převyšuje většinu soutěžících. Taktika je její osobní věc.

90
Jája
Reagovat

@bobina: Copak, šlápla jsem ti na kuří oko? Když už sis mě vzala do prstů (že se ti chtělo to hledat :D) tak si celou farmu projeď i obrazem a porovnej chování Miriam tehdy a dnes. Tehdy ubrečená, ustěžovaná, jenom sebe vidící ženská, která se najednou dostala na delší dobu z domu a zjišťovala, že svět se netočí jenom kolem ní. Teď po pár letech otrkaná s uspořádanými názory nejen na svůj život, ale i na své okolí. Prošla velkou změnou a proto ji dnes hodnotím jinak. Takže tak jdou léty mé názory a pokud ti to nebude vadit změním názory i na jiné protagonisty, pokud u nich někdy uvidím změny k lepšímu. To je holt život.

91
Ludmila
Reagovat

@NM: Tak za prvé, o nikom bych nepsala, že je slabomyslný, jen proto, že se na každého bez rozdílu usmívá a řeší vše s ochotou a v pohodě.
Určitě je mě příjemnější být v jeho společnosti než s důležitým, odtažitým člověkem, jen proto, že se neznáme.
Vždy když něco řeším, si vzpomenu na svého otce, ten byl ke všem příjemný, nikdy nic nevyčítal a vše v poklidu řešil. Byl to velmi inteligentní člověk. Proč bych o takových lidech měla říkat, že jsou falešní, když s kýmkoliv řeší či jen rozmlouvá s úsměvem? Nechápu Vás a jsem ráda, že takto nevzhlížím na lidi kolem sebe Vaším pohledem. To není o tom, že tito lidé jsou falešní, ale chyba je ve Vašem smýšlení o nich. To, že se člověk choval jinak tehdá než nyní je mnoho důvodů. Tehdá, pokud vím, byla na tom Miriam psychicky jinak než nyní a proto to riskla a šla do této hry, aby sobě a rodině dokázala, že je vše jinak než si oni myslí a jak je vidět, pomohlo to a za to ji tleskám. Ovšem Vám to nemá smysl rozmlouvat, protože si budete stát za svým názorem a vidíte tyto lidi jako falešný, naprogramovaný, s křivým úsměvem a já nevím co ještě. Škoda.

92
Johana
Reagovat

Co to ten Tomáš vybalil v duelantské chatce, ty výborné klobásky, ochucené
kalafunou? :)

93
wendelinka
Reagovat

Ja si myslim,ze vyhrat by mel Bodrik! Ten nikdy nikoho nenastval, mel rad vsechny,nepomlouval, netaktizoval :-) A moc by me zajimalo, co s nim bude dal…a kdyby vyhral , urcite by se o neho porvali vsichni ti nejlepsi z nejlepsich, aby se o neho mohli strat :-) :-) :-) :-)

94
bobina
Reagovat

@Jája: Nešlápla jsi mi na kuří oko, naopak, ráda čtu tvé postřehy, protože jsou nejen trefné, ale i vtipné. V převážné většině s tebou souzním, proto jsem si všimla, že u Miriam se míjíme. Nic jsem schválně nevyhledávala, zajímaly mne tehdejší názory na Miru. A ty jsi se v diskuzi objevila jako jedna z mála z nynějších diskutujících. Tak jo, ty jsi názor na Miri změnila, já ne. A končím s Miri, abych nebyla ukřižována.

95
bobina
Reagovat

Já nechápu, jak si mohou myslet, že jsou nejlepší z nejlepších, když ví, že Miki vypadl ve své řadě jako první, Roman nehnul prstem tehdy ani teď, Lucka pro zranění nestačila nic ukázat (pokud měla co), Luboš raději zasimuloval a farmou jen prosvištěl. Po dnešku vidím, že oni tomu fakt věří!?

96
Jája
Reagovat

@bobina: Věří tomu na stopro. Většina z nich si stále myslí, že v minulých farmách byli nedoceněni a vypadli neprávem (IQ šumící trávy). Ti lepší např. Jana, Reza museli dostat výborné smlouvy, aby je tam Markíza dostala jako návnady. Já osobně jsem měla představu a taky jsem to tady psala, že udělají výběr z farem všech farmářů, kteří zkončili na druhém místě a tady se objevil jen Tomáš. Škoda, mohlo to vypadat jinak.

97
verča
Reagovat

Ty 3 opice na obrazovce neměly chybu,opakuji se, fuuuuj! Tomáš mně překvapil,že věděl,wau,snad už to ve finále dá

98
verča
Reagovat

Ty 3 opice na obrazovce neměly chybu,opakuji se, fuuuuj! Tomáš mně překvapil,že věděl,wau,snad už to ve finále dá@NM: tleskám, perfektní, výstižné,moudré

99
JanaH
Reagovat

@bobina: normální, myslící a inteligentní člověk se vyvíjí a pochopitelně se vyvíjejí a mění i jeho postoje a názory. Jen idiot není schopen vývoje. ;-) Zrovna tak jsi mohla vyhledat i moje tehdejší názory na Miriam a zjistila bys, že jsou odlišné od letošních.

@Prochor: eh… jak to má víc, než sedm řádků… přeskakuju. :-D

100
Mara
Reagovat

@Prochor: Myslím, že Jana tam nešla vyhrát, ale zahrát si, poznat nové lidi a taky se trochu ukázat.

101
Kara
Reagovat

Včerejší díl se mně líbil. Disciplíny byly vybrané dobře a Tomáš mne překvapil v almanachu. Tam jsem čekala že vyhoří. Ale držel statečně krok s Bubicí a vyšlo mu to.
A Šárka taky nepřevapila, když zdůvodnila proč fandit Tomášovi místo své kamarádce. Prý přece co by na to řekli lidi, kdyby Tomáše neposlali do finále :))))
Jakoby teď to její fandění mělo ještě nějaký vliv na nějaký posun hráčů.
Trefně řekl Tomáš v nc verzi za odjíždějícími farmáři – faleš s.r.o.

102
NM
Reagovat

Ľudmila, nepíšem, že je slabomyseľná, ale že má slabomyseľný úsmev, a to je rozdiel.

Akceptujem názory na ňu, aj to, že jej prejav si získal podaktorých, no mňa ním nepresvedčila. Zaujímavé, že napokon nepresvedčila ani jedného z farmárov, nik sa pri semifinále nevyjadril v jej prospech. Žili s ňou celé dni, majú ju teda dobre prečítanú. Vedia, prečo víťazstvo prajú viac Tomášovi a nie jej. Diváci spoza kamier sa môžu mýliť, ale včerajšie vyjadrenia účastníkov farmy vypovedajú dosť jasne.

103
Franz
Reagovat

Moc by mně zajímalo jakou disciplínu měl štáb nachystanou jako třetí. Přesto, že jsem rád, že Tomáš postoupil, tak si myslím, že to namáčení hadru ve vodě a běhání s ním byla disciplína spíše vybraná pro něho. Šance 54 leté tělnaté ženy proti 28 roků starému sportovci jsou dost nízké. Bubica, ale své třetí místo vzala s pokorou a považuje to za úspěch. To namistrovaný Miloušek vyřazení vydýchat nemohl a zbytečně to ještě řešil po té oslavě.
Takže dnes konečně konec. A doufám, že nám v Trnavě v budoucnu přibude nová piizerie.
Ještě bych rád dnes viděl Rezu.

104
Kara
Reagovat

@Franz: A ta druhá disciplína byla zase vybraná na tělo Bubici. O Tomášovi se vědělo a ani on se tím netajil, že almanach na rozdíl od Bubice nijak nestudoval.
Takže ty dvě byly vybrané dobře a spravedlivě. A taky by mne zajímalo, jakou by měli třetí. Ani si nedovedu představit, co by měli vybrat aby byla ve prospěch Mirky.

105
Suzzy
Reagovat

Lenka asi ve čtvrtek dokonala své mediální vystoupení na farmě. Výrok – každý by měl dostat Nobelovu cenu za tanec☺, kdy měla pravděpodobně na mysli Oskara, byl výborný. Ale překonala to tím, jak řekla, že všichni jsou tam skvělí a ona, že nemůže na nikoho říct „škaredé“ slovo. Tím to zabila. To fakt nemůže, protože už je všechny řekla během svého pobytu.
Bubica zase nepobrala, že do semifinále se dostala jen proto, že si ji zvolili za „užitečného idiota“, aby Tomáš neměl za soupeře Mikiho.

106
JanaH
Reagovat

@Franz: svatý Ferleťák byl těžce nad věcí do prvního deci. :-D Mě taky docela pobavila „tanečnice z Lúčnice“, naše první finalistka a její kreace. To i ta Betka se umí vlnit víc do rytmu. PsychoLenku a její obhajoby nemá cenu řešit, stejně jako v jednom kuse klejícího nedoceněného Jánošíka. Kdo mne ale vrcholně nebavil, tak Martin a jeho nekonečné vzletné kecy.

107
JanaH
Reagovat

@Kara: potápění, v tom je Miriam dobrá. Nebo pojídání syrových krevet na čas. :-D

108
JanaH
Reagovat

@Suzzy: to máš sice pravdu, ale třetí místo už jí nikdo neodpáře a nikdo si zítra nebude pamatovat, jak a proč to bylo. ;-)

109
Kara
Reagovat

@JanaH: :-))))), Jo, ty krevety by byly dobré. Ale pak zase ta hromada zbytků na zemi co by zase po ní zůstala. :))

110
Mara
Reagovat

@Franz: Milý Franzi, že je jí kolik jí je a váží to co váží, je její problém. Jestliže se přihlásí do takové šou, musí počítat s tím, že ji každý mladší převálcuje a ne, že na ni budou brát ohledy. To by nylo nespravedlivé.

111
Jája
Reagovat

Teď jsem si prskla na obrazovku. Když tak Bubica bude pokračovat ještě dvě farmy a vyhraje. Teď nevím kolik před koncem vypadla z 5, vloni byla 4, teď 3 … :DDD

112
Wally
Reagovat

Z FB Šárky:

Sarka Racova
14 hod ·
konecne po dlhej dobe pozrem farmu ,plus aj archyv ,
Eva Aľakšová Šárka, nebud smutná, že ťa Mirka vyradila, aj tak by ti nedali hlasy,
Sarka Racova ale dali.

Ona si pořád myslí, že kdyby jí Bubica pustila duel tak je ve finále.

@Kara: Almanach a překvapení jsou ve smíšených duelech vždy. Bude to i ve finále + bod za SMS.
Tomáš , ale fakt v Almanachu překvapil a tím je celkem velká naděje na jeho bod ve finále a doufám, že i za SMS bude jeho.

113
Eva původní
Reagovat

z ONLINE rozhovoru s Mikim

Miki Ferleťák z Farmy 7
najfalosnejsia bola Sarka, robila podrazy, sabotovala robotu, vzdy mala vela vyhovoriek, ked bolo treba plnit ulohy pre FT, tak robila vsetko pre to, aby sa nejakym sposobom nesplnili a vyrabala metly a ine veci pre hospodara… co uz bolo pre nas ako farmarov az tak nepodstatne a hlavne zavidela, ak niektory FT mal viac minci ako ona…

114
Jája
Reagovat

Fernet se nám vykecává na Času, on jedinečný pracovitý, čestný, nekonfliktní rádoby křesťan nám vyjmenoval, co všechno na farmě udělal, dokonce 18 drv popílil. Práco bojkotovala Šárka, jenom metly robila … juj sam hnus jen on a mucha prý pracovitá. :(

115
Eva původní
Reagovat

Co se dělo na farmě jsme viděli jen z 30% a tak tady jak se Miki nadřel :
Miki Ferleťák z Farmy 7
Anicka, ty si pozerala asi inu relaciu, lebo ten lenivy Miki na Farme urobil udiaren, postavil s Tomasom celu kolibu, urobil dve postele, dve stolicky, lavicu, policky, tri lyzice, staral sa o zvieratka, odpilil Sarke 18 kusov dreva, popilil drevo ktore Sarka natiahla pred Farmu s Tomasom, pomohol dokoncit Sarke milier, pomohol semifinalistom s ulohami, stihol sa pri tom aj zabavit a vyspat. A co sa tyka Boha, ten je u mna na prvom mieste a som rad, ze sa mozem za neho skryvat…

116
Zdena
Reagovat

Dívám se zájmem na farmu,jedno se mně ale nelíbí,proč ti co nejvíce pracují a neflákají se ,sou vyřazováni,těmi co jiným se nelíbí.Taky proč musí dostat výhru jen jeden člověk a není určeno 1-3 místo,podle zásluh.Doufam že by to bylo spravedlivé byli by pak vyhodnoceni jen ti co pracovat přišli,jak Jano ,Šarka a Tomáš.

118
Franz
Reagovat

@Mara: Děkuji za vysvětlení. Co by mělo být spravedlivé a nespravedlivé jsem opravdu za těch 7 řad sledování Farmy ještě asi nepochopil.
Prosím, příště bez toho oslovení „Milý“. Děkuji.

119
iv
Reagovat

To ani nepřekvapí – ze zhruba 1300 hlasujících na stránkách Farmy 88 % přeje výhru Tomášovi.

120
Wally
Reagovat

Ona do něj šila v jejím rozhovoru, on do ní teď.
Miki Ferleťák z Farmy 7
L a L totalne PSy.. a iny sarka a bubica . sarka podla mna jeden z najmenej pracujucejsich ludi na farme lebo kto chodi a hybe sa neznamena ze aj pracuje

Aby si před finálem nedali přes ústa. :)))

121
johanetta
Reagovat

@Zdena: Tuším, proč je ve finále Mokrá Lu:
Kvetčinu otázku „Kto si to na farme najviac ODDREL?““ pochopili ti zabedněnci jako „Kto si ju (riťku) na farme najviac ZODREL (od sedenia)“. A bylo vymalováno:).

122
NM
Reagovat

Zdenka, vidím to tak, že Farma je súťaž o 50.000 a nie súťaž o to, kto sa viac nadrie. Zostrihy nám sprostredkúvajú len to, čo chce štáb a tiež som ochotná veriť, a verím, že Miki robil viac ako ukázali, keď 2x ležal s Filkorom v chalupe.
Aj vedomostné TV súťaže sú o tom, že jeden vyhrá, hoci druhý je vedomosťami v závese tesne za ním, len má smolu. Ak by sa mali na farme odmeňovať traja, chceli by sme neskôr, aby boli odmenení piati… a potom všetci, o čom by bola súťaž?

Eva puvodni, verim Mikimu, čo píše o Šárke, ja tak trochu Šárku poznám, a hoci sa prejavovala pracovitosťou, mimo kamier mohlo byť všetko inak. Aj verím, že robila, čo chcela a menej podstatné.

124
Kara
Reagovat

Fanoušci Rezy se ho dnes večer dočkají na farmě. Na svém fb píše:

Ahojte dnes vidíme sa vo finále farmi to bude huuusté musím snažiť abi som bol kľude bože môj zas vidím tej cichty dens príde tam sele Noemova archa sele zlé hlavne krokodíli

125
Mara
Reagovat

@Franz: Snad se tolik nestalo.

127
Jája
Reagovat

K dokreslení obrazu o mokré Lulu. Tak dnes se tomu říká fitnes trenérka? Opravdu v dobré společnosti se ocitla a nám hraje počestnou panenku – nekoukej mi na prsa :DDD

http://www.cas.sk/clanok/399048/tvrdy-odkaz-pre-vydajachtivu-plackovu-od-knazov-tie-slova-ledva-predychala/

128
Eva původní
Reagovat

@Kara: 124 :-))))))))))) už se na něj těším, tak za 2 hodiny a fandím Tomášovi.

129
NM
Reagovat

To sú riadne tupelá v tej Markíze! Nech sa na mňa nehnevajú, ale inak ich nazvať nemôžem. Na svoju stránke zavesili obrázky:

http://farma.markiza.sk/aktualne/1827936_unikli-exkluzivne-zabery-tu-sa-odohra-finale-siedmej-farmy

To niekomu uniká niečo iné…

130
Johny
Reagovat

Neviete niekto kde sa dá pozerať finále farmy live? dá sa aj inak ako cez voyo? Díky

131
Prochor
Reagovat

124/Kara. Já bych dal ve finále víc prostoru Rézovi aby zhodnotil farmáře. A určitě bychom si doplnili rézoslovník:-)))

132
Wally
Reagovat

Tak kdo asi vyhraje zlatého Bludišťáka a dostane od Martina osobní šek?

133
Kara
Reagovat

@Prochor: Já Rezu nemusím a obejdu se i bez rezovin, ale zase chápu že má své fanoušky a ti si ho dlouho na farmě neužili, tak nemám problém jim ho dopřát. Co mně ale dělá problém je Lena. Tu bych dnes večer zakázala zabírat i kamerou a hlavně jí nedávat mikrofon. Tu zkousnout nedokážu :))))))))

134
Wally
Reagovat

@Kara: Ta bude tak pozitivně naladěná, že jí ten med poteče i ušima. :D

135
Kara
Reagovat

@Wally: Vidíš, tak na ten šek jsem letos zapomněla :))
Co když ho dostane ten nejnejnej farmář Lubko? Toho Martin i štáb miloval. A třeba ještě jako bonus se bude moct chvíli tulit k Martinovi :)))
Včera se Lubko trošku i přitulil k Romanovi, ale moc toho nebylo. :)))

136
Martha
Reagovat

Výhru přeji Tomášovi, dřel jako mezek a Lulu z Mokřin až nakonec při plnění osobních úkolů. Připadá mi pyšná přitom zase taková krasavice není.
Mnohem hezčí je Janka a ta u mě zabodovala hlasem Tomíkovi.

Tak farmááári a hlavně Tomíku, držím všechny palce. Snad to dopadne dobře.

137
Wally
Reagovat

@Kara: Luboš mě taky napadl. Ale že to rozdávají jako charitu sociálně slabým, tak to vypadá spíš na Jana. Aby měla mamina na pohřeb.

138
Kara
Reagovat

@Wally: Pro Jana dělal sbírku Reza a Miky mu taky už prý nějakou pomoc poskytl. Navíc dostal tu odměnu už i v minulé farmě. Tak snad už stačilo. :((

139
cathy
Reagovat

Není ta Kvetka nějaká nervózní – víc než oba duelanti :-D

140
iv
Reagovat

Postřeh z FB:
Kvetka: bod ziskava Luckaaa….Lucia: jeste raaaaz??

141
Ferda
Reagovat

no… myslím že Lucii spadla brada až na zem :D

142
dejna
Reagovat

Původně jsem myslela, že se dívat nebudu, ale nakonec koukám…a vidět Ferleťáka mezi jeho dvěma „kámoškami“ a hlavně poté, co Martin vyhlásil Šárku, to mi stálo za to! :D Toto neopindá, jako v Novém čase. ;) :D

143
dejna
Reagovat

@Ferda: Jo! :D

144
cathy
Reagovat

No tak hurá!

145
dejna
Reagovat

No, konečně má Tomáš svoji pizzerku, gratuluji k zaslouženému vítězství! :))

146
Prochor
Reagovat

Hlasy od diváků byl brutál. Tomáš nemohl uvěřit a Lucka taky ne:-)))

147
cathy
Reagovat

By mě mrsklo vyhrát Lucina.

148
dejna
Reagovat

Tuším v pondělí jdou farmáři do Bez servítky.

149
Prochor
Reagovat

@dejna: Jo. Ukazovali jak kuchtí Janka.

150
Milu
Reagovat

@Kara: já ji také nemusím…ale dnes byla super…byla i moc hezká…to se musí nechat….

151
Kara
Reagovat

Tomáš supeeer. Od 1. dne jsem věřila že to dá. Zasloužené vítězství !!!!!

153
Prochor
Reagovat

@Wally: Rád se podívám, jak se umí otáčet v kuchyni:-)))

154
cathy
Reagovat

Tohle mě hodně pobavilo – z FB –

‎Mária Csandová‎ pro Farma (Oficiálna stránka TV show)
7 min ·
Tomášovi blahoželám! Lucii by mohli darovať za druhé miesto Bodríka Emotikona wink

155
Prochor
Reagovat

Ještě mně napadá, že Tomáš by mohl udělat skvělou pizzu jako reklamu pro svojí pizzerku:-))

156
verča
Reagovat

Absolutně geniální tah – říct před poslední disciplínou, že Tomášovi přeje 51000 lidí výhru,
Lulu spadlo ego až do …….asi i ty repaskozy
Tomáši, vzhůru do pizerie,hodně štěstí a spokojených zákazníků,nezapomeň na ledničku….

157
verča
Reagovat

Předpokládám,že ta nejchytřejší, nejkrásnější a bezcharakterní Šara dostala ty prachy za šití , že myslela jenom na ostatní může prohlásit jenom trouba,sorry Martine…………..

158
Eva.S.
Reagovat

Moc jsem to Tomášovi přála,výhru si zasloužil a moc mu gratuluji.

159
Wally
Reagovat

Musím říct bez ironie, že všem „holkám“ to moc slušelo. A nejvíc prokoukla Bubica.

160
Ludmila
Reagovat

@Wally: Dávám za pravdu, jak to změní ženu, když je upravená, kočka jedna vedle druhé.
Velké blahopřání pro Tomáše k výhře.

161
Ludmila
Reagovat

Nevíte, zda tam měl Tomáš otce?

162
Dany
Reagovat

Kolik hlasů dostala, prosím, od diváků Lucie?

163
jarka
Reagovat

Dobry deb Tomaši moc tě zdravim a moc jsem ti přala vyhru byl jsi nejlepěi dále gratuluji Šarce bude mit střechu Reza byl zase jednička Mirko byla jsi třeti Jani moc ti to slušelo Jano je pracant,Miki asi jsi si nadělal do bot dělal jsi ze všech legraci poškleboval jsi po lidech bylo škoda že jsi vypadl Lenko proč jsi byla tak zla ale moc ti to slušelo,Bětko ty jsi pracovita,ale falešna o panu profesorovi nemluvim Lucka byla jista že vyhraje ale ma smůlu ale Bodrika bych ji dala ten byl tak krasny.Všem farmařum přeji hodně zdravi lasky a božího požehnani Květko a Martine děkujem Jarka

byl n)

164
Prochor
Reagovat

@Dany: Něco přes 8000.

165
Dany
Reagovat

@Prochor: Díky

166
Eva původní
Reagovat

@cathy: 154- ani toho Bodrika si Mokrá Lulu nezaslouží. Všimla jsem si, že Bodrik, když ho Martin přivedl, více přilnul k Tomášovi než k ní :-))

167
NM
Reagovat

Šárka bude mať strechu… skôr ešte vyššie dlhy, Za roky práce v Rakúsku a nemalý honorár za Farmu ju už mohla mať dávno. Zas citečky a ofajč.

Martin sa riadne sekol, ak by dal peniaze opäť Janovi, by ma potešilo viac.

Tomášove víťazstvo bolo jasné dávno – snaživý, premýšľavý chalan s jasným cieľom a žiadnymi pochybnosťami, s nevzdávaním sa i s podporou okolia musel vyhrať, nech už by vedľa neho stál ktokoľvek.
Nech sa mu darí tak dobre, ako sa dá :))

168
jenkaa
Reagovat

Zdravím. Finále jsem ještě neviděla, a výsledkem ale spokojenost. S názorem na Jana se se s mnohými míjím, dělal, to ano, jen to co on chtěl, když měl pak někomu pomáhat, nadával a hrubě, ostatně jako i v díle před finále, že nehlasovali za Mikiho. Tolik sprostých a hrubých slov…..by si po té tlamě jednu fakt že zasloužil jednu zasloužil. Tak se ´mějte hezky , napočtenou zase brzy při nějakém méně zpackaném projektu.

169
Hanka
Reagovat

@Wally: Musím/a chci/ ti dát za pravdu, ale nejvíc se mi líbila Miri a překvapivě i Bětka. Jinak i když Tomáš nebyl můj favorit od začátku- v podstatě jsem neměla nikoho- jsem strašně ráda, že to vyhrál.

171
Milu
Reagovat

@dejna: Ahojky dejni…jestli je to pravda….je Tomáš vůl!!!!Kdyby to byl kdokoli jiný.,…ale Mokráňka…..ale nakonec je to jeho věc….jistě toho bude litovat…měl si více věřit….hezký den…

172
Prochor
Reagovat

@dejna: Dohoda o dělení výhry je zajímavá. Například v americkém Survivoru je dohoda předem o rozdělení výhry hrubé porušení pravidel, za které se okamžitě vyhazuje stejně jako třeba za fyzické násilí. Ve formátu Farma je to opravdu dovolené? Samozřejmě, že vítěž si už může dělat s penězi co chce-třeba je hodit do kanálu-ale nesmí se předem dohadovat o dělení výhry protože to ruší smysl celé soutěže.

173
wendelínka
Reagovat

@Ludmila: Máte pravdu, holky byly pěkně upravené, zvláště ty „starší“, které ač nalíčené, nebyly přehnané. Na těch mladších bylo vidět, že mají nějakou obsedantní potřebu malovat si na vlastní ksicht nějaký jiný obličej. Nechápu, jak se mladé holky dokážou tak přehnaně vymalovat a překrýt to, co by je mělo krášlit – mládí. Kolik kilo malovátek na sebe budou patlat až budou ve věku Miriam?
Jinak jsem moc přála Tomovi, ale to rozdělení výhry s Lucií dost dobře nechápu. Fakt je, že ona se mu od začátku líbila a třeba si myslí, že když ji neuhnal normálně, užene ji na prachy………….

174
Eva původní
Reagovat

@Milu: 171- určitě měl obavy z toho kdyby s Mokrou prohrál a naopak, proto se domluvili, aby z toho měli oba. No, na druhou stranu je to logické, ale nevím jak tu pizzerku chce vybudovat, je to nákladná záležitost a měl by myslet do budoucna. Jak u nás v Česku tak i na Slovensku podnikání je pěkný záhul finanční. Skoro bych si tipla, že pizzerka nebude. Tomáš mi připadá nevyrovnaný po psychické stránce a jestli ho nepodrží jeho ocko, tak peníze lehce rozfofruje. Však se o tom dočtem a jsem zvědavá jestli dohodu dodrží. Tehdá jak mu slíbil ten Quasimodo – Rado tak se těšil na pizzerii a houbelec, nedostal nic. Ale fandila jsem mu a moc jsem si přála ať vyhraje. U hokeje s Kazachy když jsme vyhráli 3-1 tak jsem si říkala, takhle by mohl dopadnout i Tomáš, a taky jo :-)))

175
Vilma
Reagovat

Tak nám farma skončila, pokud se bude vysílat ještě někdy další tak se snad režisér více zamyslí co točí. Farma se má odehrát z dob našich předků , ovšem soutěžící jsou z dnešní doby . Sama bych se do téhle soutěže nepřihlásila , musí být pro všechny soutěžící velice psychicky náročné,prožívat v tak náročných podmínkách . Ovšem takovou sumu peněz vyhrát , by měl vyhrát opravdu ten co nejvíc pracoval a to by měl ohodnotit režisér s dohodou farmářem Martinem. Dodržování pravidel pro mnohé nic neznamená, v době našich předků si sluhové nedovolili nedodržovat pracovní podmínky farmář by je vyhodil a zůstali by na hranici bídy , proto dělali svou prací svědomitě, ovšem sluhům ve hře to bylo jedno ,nic si z porušování pravidel nedělali, vždyť o nic nešlo , takže za porušení pravidel kterýkoli soutěžící , by měl být vyřazen. Budoucí farmář týdne by se měl určovat tak , aby si to každý vyzkoušel a taktéž sluhu . Ne kdo je vyřazenému sympatický i kdyby byl dvakrát za sebou . určitě by se víc snažili dělat vše svědomitě . Farmář Martin jako zkušený hospodář ,by se měl více nad ohodnocením týdenním splněným úkolem zamyslet a spravedlivě ocenit. Nejvíc mě mrzí ,že vše z novu obnovené stavení chátra a není využité pro další zvelebování. Hlavně že rozbitá sádrová soška se hodnotila jako tragédie , třeba to udělal někdo s chvalně a Šárka byla za to hrůzostrašně obviněná .Nikdy nemám favorita na výhru jen sleduji, kdo se nejvíc k obnovení na práci podílí. Kdyby byly pozměněny pravidla, určitě by se zvedla i sledovanost .

176
iv
Reagovat

Mně by se asi líbilo soutěžit ve dvou kategoriích, soutěž o nejlepšího farmáře a nejlepší farmářku, letos Tomáš-Miki a Lulu-Bubica, předešlo by se porovnání mužské a ženské práce, což se často dobře nedá. Dohodu výhru rozdělit stejným dílem, moc nechápu, přišla by mi přiměřená pro poraženého tak třetina, no, jejich věc.

177
verča
Reagovat

@Milu: Jo, ještě větší vůl,než jsme si mysleli………..amen

178
Dany
Reagovat

@Eva původní: On má ted pocit, co má prašulí. Až začne zařizovat zjistí, že to zase tak závratná suma není. Pizzerku mu přeji, ale myslím, že za polovinu výhry jí nepořídí. No co už, jeho věc., může si zbytek půjčit od Mokráňky.

179
Franz
Reagovat

Není k čemu vítězi blahopřát. Jestli je pravda, že se bude Tomáš dělit s Lulu, tak je pěkný vůl. Ale je to jeho rozhodnutí.
Celé finále bylo hodně křečovité, takové umělé. Tomáš dělal „pupinky“, že nedostane více hlasů, jako by ani jednou nenavštívil diskuzní fóra, nebo FB. Dokonce mám podezření, že i tu disciplínu ze zapichováním nožů pustil podle scénáře Mokráňce. Ostatní exfarmáři byli pěkně namalovaní a načesaní, dokonce i král Oravy Milouš měl pěkně obarvenou hlavu. I to Lenčino hrané kamarádství k Rezovi, byl špatně odvedený herecký výkon. Nevím zda Šárka o finančním příspěvku věděla dopředu, ale to jediné bylo překvapující. Jano se při proslovu Martina naparoval jak holub na báni, tak nevím zda to opět nečekal spíše on.
Finále nic nového nepřineslo a bylo to nudné jako celá tato Farma. Statistika dobrá věda je, protože opět se vyplnilo, že první finalista nevyhrává.
Takže, sláva už končíme a na tuto řadu Farmy raději zapomeňme.

180
verča
Reagovat

@NM: stále velmi dobré postřehy, o Šárce si ostatní farmáři potvrdí úsudek o falši až si zpětně prohlédnou natáčení, bye

181
Wally
Reagovat

To je na Slovensku tak dobře? Že za 500 000 Kč se dá pořídit pizzerie nebo fitko? A za 40 000 Kč nová střecha?

Všimli jste si toho, že před zborcením tam dala Lucie 3 polínka místo 2? A Květka zas nic, jasné porušení pravidel. :))))))

182
Dáša
Reagovat

Wally: 50,000 euro = cca 1 500 000 korún, 2,000 euro = cca 60000 korún. Po rozdelení hlavnej výhry budú mať Tomáš a Lucia po cca 750000 korún.

183
Kara
Reagovat

@Ludmila: Tomášův otec tam byl. Když mu přejí spoluhráči, tak je mezi nimi i Tomášova mamka a otec. Silnější pán v bundě se světlým límcem. Todiče jsou od 15 let Tomáše rozvedeni a taťka má novou rodinu. Jeho nová žena na fb občas psala a Tomášovi fandila.

184
Wally
Reagovat

@Dáša: Po zdanění necelých 40 000 euro. Polovina necelých 20 000. Něco padne na oslavu takže 500 000 je podle mě realné číslo.
A to samé u Šárky . :))

185
Ludmila
Reagovat

@Kara: Děkuji moc , ještě jednou se na to mrknu a že nejsou spolu s Tomášem jsem nevěděla. Děkuji za odpověď.

186
johanetta
Reagovat

@dejna: Jestli je taková dohoda mezi finalisty regulérní, pak „hra“ na hlasy z SMS je směšná a podvodná. Jenom tahá z lidi peníze, přitom těm dvěma je vlastně šumafuk, kolik hlasů dostanou, na své si přijdou. TFUJTFUJTFUJ, celá farma je pěkný hnůj a vítěz Mrva to posvětil. Takže sbohem a šáteček, tahle RS pro mne už nikdy více.

187
Kara
Reagovat

@Ludmila: Vypadá to, že vztahy s Tomášem mají dobré oba rodiče i když nejsou spolu. Toto píše druhá žena jeho otce na fb a protože se mně to líbí, tak to tu dám.

Vsetci co mame deti vieme aky je to pocit, ked decko zazije kusok svojho uspechu……neopiiisatelnyyy….lubme svoje deti, podporujme ich vzdy a vo vsetkom nech je to cokolvek..
.zasluzia si to lebo su jednoducho….nase

188
Ludmila z Česka
Reagovat

Celá tato Farma je totální propadák,faktem je,že takové pořady umí Slovensko lépe než my,ale co času jste ztratila a ve finální fázi je to skutečně totální propadák ,která se nedá srovnat s ničím.Farmy předchozí se řídily jakž takž regulemi,tato předem rozhodnutá.Nicméně Lucie jako nejlepší úplný paradox.Tomáš si to sice po stránce pracovní zasloužil,ovšem jako člověka jej přechválili,takový slovenský Ježíš Kristus.Ostatní nekomentuji,křečovití a neupřimní.Snad Luboš,kterého jsem bez znalosti jeho soukromí odsoudila,ale jinak stejný jako ti ostatní. No což díky Markýzo,ve svých 62 letech jsem zase o něco moudřejší a musím si zvykat,že život ,který žijí naši mladí a i my starší je docela odlišný od dřívějšího,neupřimný,chamtivý,nenávistný a zlý. Mějte se hezky všichni tady na diskuzi,četla jsem si Vás pravidelně a ráda.

189
Ludmila
Reagovat

@Kara: Ano, je to krásně napsané a zdá se mě, že tato žena opravdu děti miluje. Nejde mě to dohromady s tím, že nedokázala tohoto pána přesvědčit, že by měl zůstat u svého syna, který ho určitě dost potřeboval, obzvláště v jeho průšvizích. Vím, že láska je silná a nevím, co bych dělala já a také nevím, jak to fungovalo v oné rodině, těžko posuzovat. Myslím, že je to tím, proč stále mluví více o svém otci, má ho vysněného a vidí ho ve všem kladně. Myslím, že by byl šťastný, kdyby ho měl u sebe. Ale to už jsme my dospělí. Je dobře, že Tomáš je takový jaký je a vše bere s přehledem, aspoň se tak prezentuje.

190
dejna
Reagovat

@Milu: Ahoj :), když jsem to četla, vyjela mi před očima jediná věta „Matýsek se pos.al“. ;)
Na druhou stranu beru Nový čas s rezervou, kdoví, s čím na toto téma přijde zítra.
Já jsem ráda za Šárku – ne za peníze, ale že se jí dostalo zadostiučinění za Mikiho kecy (a nejen jeho)… a taky jsem koukala, jak to těm dvěma „šmudlám“ včera docela slušelo, cooo? ;)

191
Eva původní
Reagovat

@johanetta: 186 – z Fb: Tomáš gratulujem fandila som ti celý čas.Škoda,že ste sa dohodli o delení.Neveril si si?Lucia nie je tak odkázana na tie ečka.Po výhre si na mňa pôsobil smutne,ty si sa vedel inakšie tešiť.Možno pre tú dohodu.Nech výhra padne na úrodnu pôdu,aby ti priniesla šťastie,radosť.Pri peniazoch musíš mať rozum,aby ťa nezničili.Prajem všetko dobré,do ďalsieho života

Zřejmě mu to po výhře docvaklo k čemu se s Mokrou Lulu dohodl a určitě ho to už štve :-)) Je to trubka ten Tomáš a dost lidí, kteří se dozvěděli, že se bude dělit s Lucií je naštvaných, že mu poslali hlas. A kdoví jak to všechno mezi ním a Lucií je, zda si nedělá plané naděje, tupoučký je na to dost :-))

192
Kara
Reagovat

@Ludmila: Vztahy v rodině až tak dalece nám nepřísluší komentovat. Nic nám po tom není a ani do toho nevidíme. Navíc se to týká už lidí, kteří do hry nešli. Já jsem jen ráda, že Tomáš má vztah s oběma rodiči dobrý a to je pro něj hodně důležité, aby měl podporu, pokud by na něj přišla zase nějaká krize. :D

193
Franz
Reagovat

@johanetta: Souhlasím s tebou.
Ono vlastně celé včerejší finále byl na diváky takový podvod, když ti dva byli dopředu domluvení. Sice fyzicky soutěžili, ale každému z nich bylo u prdele, kdo vyhraje. Svoji půlku měli jistou.

194
Kara
Reagovat

Dělení výhry nevidím jako dobrý nápad a určitě už ne na půl. Jak už někdo psal, tak ještě snad bych pochopila že vítěz bere 2/3 a druhý 1/3.
Asi byl Tomáš ve stresu a měl obavy že tlak finále nezvládne a odejde s prázdnou a tak to řešili takovou dohodou.
Pořád ale to víc zkousnu, než taktiku Mayera, který ještě ve hře veřejně sliboval velkou část výhry na charitu a pak i dalším hráčům jen proto, aby si získal hlasy a sympatie jak spoluhráčů tak diváků. A nakonec, když se napakoval nesplnil ani jeden ze svých slibů.
A není divu, že letos už SMS bylo podtatně míň.
Podle mne Farma tímto končí definitivně a uvidíme, jak se zadaří s Trosečníkem. Třeba tam si dá režie víc pozor na nějaká daná pravidla.

195
NM
Reagovat

180 verča :-))

181 Wally: nerozumiem, čo je porušené na tom, že dala 3 polienka. Zdržala sa tým sama. Mali spraviť vežu zhruba systémom 2, 2, 2, 2… polená na kríž, porušenie by bolo švindľovanie a toto nie je.
Za 20.000 Eur sa dá neveľká pizzeria zariadiť, Tomáš už, vraj , miesto má, možno myslel prenajať si, nestavať budovu. Za 2.000 eur šárka strechu nespraví, ak chce vymeniť krov aj škridlu, Veď píšem, že trepe.

Veď už toľko nenadávajte, že je farma podvod, fuj a prepadák. Pozerali ste, prežívali, reagovali. Snáď by ste nechceli, aby sa všetko riešilo podľa vás. A podľa koho vlastne? Vždy bude niekto nespokojný, ak sa niečo na farme udeje inak ako podľa predpokladu. AJ to je jej poslanie – vyvolať akékoľvek emócie, ohlasy. Nič nemôže byť ani ideálne, ani spravodlivé. Veď oboje je subjektívny pocit.

Dievky bolo preto k svetu, že ich maľoval maskér/ka, snáď si nemyslíme, že by podaktoré, najmä Š + M + B zvládli namaľovať sa tak, aby nehádzali tiene a pod., nie, toto ich práca nebola, bol to um a šikovnosť profesionála.

196
Wally
Reagovat

@NM: To byl ftip. :D

198
Kara
Reagovat

@Eva původní: Dobrých 15%, kdoví kolik ho používáme my, když se místo bavení u takového programu rozčilujema a kydáme často svá moudra, jak by jsme to udělali my všechno nejlíp :)))))))))
Má to být zábavný program a nakonec se ukáže kolik lidí to nebavilo, ale koukalo a koukalo, místo aby si našli něco, co by bylo pro ně zábavnější a vhodnější.
Hezky to píše v 195 NM.

Emoce v nás ten projekt vyvolal a ať kladné, či záporné. A tím svůj účel splnil. Kdyby to byla nuda, tak by jsme koukali na něco jiného a nebyli ani všichni tady na diskuzi. :))))

199
Aža
Reagovat

Tomášovi hrály v obličeji nervy celou farmu. Stačilo, když byla volba sluhy a emoce se projevily.Také jsem se divila, jak chladné oči měl i při výhře.
Nevěřil si až do konce a jen stěží se dával do klidu. Tomáš je citlivý muž, jak bylo vidět při setkání s kamarádem. Divila jsem se, že ho tak rozrušili před rozhodujícím utkání.
Neměl zmatkovat a víc si věřit, Lucka si polovinu výhry nezaslouží.
Však nikdo neví, jak by se nakonec ve vypjaté situaci zachoval.
Farma končí, je to dobře nebo škoda?

200
minka
Reagovat

Můžete mi, prosím, někdo poradit? Jsem těžký „závislák“ na Farmách. Bohužel Farmu 5 jsem nemohla sledovat. Dá se někde dohledat?

201
verča
Reagovat

@minka: v pondělí finále opakují na Markíze ve 13.50

202
minka
Reagovat

Pro upřesnění: Myslím Farmu „Pětku“ z roku 2014, kde byl třeba Réza a Lenka.

203
Eva původní
Reagovat

http://www.cas.sk/clanok/400350/vitaz-farmy-tomas-mrva-sa-dusuje-po-mokranovej-da-peniaze-este-jednej-zene/

Jak píše jedná diskutující … finanční negramotnost…
On je fakt ujetý! Mokré Lulu polovinu výhry a rodičům a prarodičům „uvidíme“ , to je fakt smutný :-(

204
johanetta
Reagovat

@Eva původní: Připomíná mi to televizní film s Menšíkem Jako kníže Rohan. Vzpomínáte?

205
iv
Reagovat

Dost diváků si příští posílání hlasů po letošní zkušenosti rozmyslí… Aby se nemuseli tolik stresovat a měli něco jistého, podepsali si dohodu o rozdělení výhry, to se dá snadno pochopit. Akorát mnohý odesílatel SMS je tím nepříjemně překvapen, mohl ušetřit. Na druhé straně poměr hlasů 8:51 je fajn. Zajímavý a cenný výsledek sám o sobě, o něčem vypovídá. Chci věřit, že hlavně o zdravém, střízlivém úsudku diváků… Nevím, ale až takový rozdíl (ve Farmě a v ostatních soutěžích tohoto typu možná rekordní) jsem nečekala, stálo by to za fundovanější rozbor:). Už proto, že jsme tuto RS viděli nejspíš naposledy.

206
Eva původní
Reagovat

@johanetta: 204- Přesně tak, vzpomínám, viděla jsem ten film asi 3x, skvělý Menšík. No jo, ten Tomáš je fakt nerozumný, nepřemýšlející trouba a je to jako v tom filmu – chuďas zbohatnul a v té euforii rozdává. Až to opadne, bude litovat. Prostě polovina výhry jeho soupeřce je moc. Srovnávám Mokrou Lulu s Pepinou, kterou hrála Simona Stašová :-)) Ale tady žádné Love story nebude :-)) Pohostí a popije se svými kamarády v Trnavě, obdaruje maminku, babičku, dědečka, tatínka, určitě si bude chtít dopřát pro sebe i nějakou radost, třeba dovolenou a ejhle na pizzerku se rozpočet hodně snížil. No, nepřeji zbohatlíkovi Tomášovi aby jako kníže Rohan dopadl, ale už k tomu nakročil… Měl by být obezřetný, ale to on asi nedovede.

207
Eva původní
Reagovat
208
Martha
Reagovat

Tomášovi jsem vítězství moc přála. Potřebuje vletět do podnikání rovnýma nohama, pocítit povinnost ke svému kšeftu, projít si ten krutý začátek – kdy se mu nebude chtít stávat a bude muset. Jedině tak se z něho stane pořádný chlap …
Teprve dnes jsem si vás četla na Panáčkovi a přešla mě radost z jeho výhry.
Jak mohl Mokřině tak naletět ? Ta by mu dala malý dárek kdyby vyhrála, erbegová prasečí nožka.
Jak je možné, že Tomáš jí podepsal peníze, které ještě v té době mu neříkaly pane?
To se mi zdá z právního hlediska nepřípustné a celá ta věc poněkud neetická.
Mokřina je falešná a zlá mrkací papa, která nemá v sobě kousek citu (kolikrát tak asi pohladila nádherného Bodríka? Spíš jsem si všimla, že ho dost často otráveně odháněla.
Pokud je to pravdivé info, pak je Tomáš naivní. Mokřina jeho nikdy nebude, ta si vyhlíží úplně jiný typ chlapa (hlavně takového, co je hodně za vodou). Jsem zklamaná.

209
Minka
Reagovat

@Eva původní:

Moc díky!!! To mě vůbec nenapadlo a to jsem zkoušela kde co… Jsi hodná, ještě jednou díky za tip.

210
Martham
Reagovat

179 Franz – Když jsem spatřila Ferneťáka (Krále Oravy) poprvé s jeho obarvenou čupřinou, šla jsem málem do kolen. Pak se přidala jeho rychlomluva, drmolení, divný pohled a byl mi okamžitě nesympatický až protivný.
No tak ten se může nechat taky pravidelně zvát od Tomáše na nákladné mecheché,
něco dá mamince (což chápu), dále pak jeho kamarádům z fotbalu, z práce když začnou účelově skuhrat jak jsou na tom bídně … a takto bude verbálně stavět pizzerii až zjistí, že stojí na konci fronty na pizzy a z děravé kapsy vyšťourá aspoň na jednu – hlady padající, zklamán životem a nasrán sám na sebe,

211
NM
Reagovat

208 Marta, nedramatizuj – z právneho hľadiska neprípustné? Ktorý zákon nedovoľuje darovať peniaze, v tomto prípade výhru? Podpísal či ústne sa dohodol, nik mu nemôže zakázať.
A že je to neetické? A čo je na tom nemorálne? Tuším si pletieš pojmy.
Akurát sklame tých, ktorí mu zaslali sms a priali výhru a odmietli víťazstvo L. Naozaj sa správa ako naivný hlupák, ak je to pravda.

212
Eva původní
Reagovat

@Minka: 209 -Rádo se stalo :-))

Zítra ráno jsem na Tomáše a Lulu zvědavá v Teleránu…

213
bobina
Reagovat

Ještě k Martinovi – asi když viděl ze záznamu, jak šikanoval Šárku, když byla FT, tož jí dal na “ tu střechu“.

214
Karl
Reagovat

To jsou vážně pitomci,Lucie už plánuje,co udělá s polovinou výhry,kterou ještě nemá a doufám mít nebude,a Tomáš si chce za 22 000 eur otevřít pizerii? Vždyť to mu nebude stačit ani na kvalitní pec :-)

215
Eva původní
Reagovat

http://www.cas.sk/clanok/400608/markizacka-farma-sa-skoncila-krvavo-sutaziaci-tomas-a-lucia-skoncili-v-rukach-zdravotnikov/

No kulím oči jaké dráááma se odehrálo… proudy krve se valily… :-))

Těžce zranění už jsou v Teleránu a Mokré Lulu upravují nehtíky…

216
Eva původní
Reagovat

Vítěz v Teleránu na mne působil kapku nervně, jakoby naštvaně, Mokrá Lulu se cítila jako celebrita, sebejistě se zářivým úsměvem, očividně spokojená, že budou penízky.
Tomáš ještě mluvil o své drogové závislosti, povídal, že před Farmou měl trojí práci – jezdil taxíkem, chodil do pizzerie a hrál fotbal. Rýsuje se mu nový vztah s jakousi Nikolkou.
Lulu nepřekvapila, zase měla tendenci pomlouvat. Nejlepší z farmářů byl Miki a Betka, nejhorší Bubica se Šárkou, braly si a odkládaly jídlo. Tomáš se však Bubici zastal, řekl, že jídlo odkládala z důvodu až bude nouze, že ho nabídne ostatním :-))
Na dotaz co udělá s výhrou odpověděl docela naštvaně, že ještě jasno nemá, že peníze ještě nedostal :-)) Touží však po co nejrychlejší motorce. Myslím, že ta vysněná pizzerka fakt nebude, mně to vyznělo tak, že to nechtěl přiznat na plnou hubu kvůli svým fanouškům, ale působilo to tak. Už asi pochopil, že ta polovička výhry by mu stačila tak na pec a lopatu :-))

217
Kara
Reagovat

Taky jsem sledovala teleráno a Tomáš si tyto mediélní povinnosti nijak neužívá, na rozdíl od Lucie. Ta jen zářila a užívala si to. Na Tomášovi bylo vidět, jak ho otravují opakující se dotazy a hlavně na peníze.
Řekl, že výhra přijde na konto maminy, které tam zadával. A vtipně dodal že ta řekla, že Lucii nic nedá. Lucii trochu zmrzl v ten okamžik úsměv na tváři :)))
Vypadá to, že při výběru peněz bude mít i poradní hlas rodina. Což je dobře.

218
d
Reagovat

@Eva původní: Dík za informaci, mně se nechtělo kvůli nim vstávat.
Osobně si myslím, že je Tomáš velký hlupák – dutoleb, jak ho tu výstižně někdo pojmenoval – který měl dílem strach a dílem naletěl kecům Bažiny a Ferneta – takovému tomu mudrování, jak by se rozdělili a s kým. Prakticky svoje vítězství redukoval na polovinu a o tom, jak naštval ty, co mu posílali sms, ani nemluvím. Vlastně bylo celé finále jeden velký podvod. Když vidím vysmátou Bažinu, je mi na vracanie.
Co je pro mě zajímavé – na profilu Lenky se po duelu objevila fotka se Šárkou. Kde je to obrovské přátelství s Bažinou?

219
dejna
Reagovat

@Kara: Jéé, Karo, kéž by tomu tak bylo!!! :D :D

220
dejna
Reagovat

@d: to „d“ je dejna, tedy já! :)

221
Kara
Reagovat

@dejna: Já si ještě počkám, jestli se časem objeví nějaké informace, jak Tomáš s výhrou naložil. Je předčasné teď nadávat, když on sám se teprve dostává z euforie z výhry.
Jak to dopadlo s Majerem? Tolik před vítězstvím a i po něm nasliboval. Diváci ho vynášeli do nebes za šlechetnost a bylo to nakonec opačně.
Mrva zase ukázal mockrát, jak z něj vyletěla nějaká blbost a po chvilce až zapracoval mozek, tak se postavil s nohama na zem a mluvil rozumně. Tak to může být i s výhrou.

222
Eva původní
Reagovat

@Kara: 217- tak to mi uteklo, to o té mamince a penězích :-)

223
Martha
Reagovat

211 – NM dramatizuji? To snad ne :-) A nelíbí se ti v tomto případě slovo „neetické“.
Mysli si co chceš, ale já například bych si nedovolila říct někomu o peníze jako ona.

A jestli někdy navštívím Trnavu a náááhodou potkám Tomáše, zavolám na něho z plných plic : “ … Růžóóó, ej ďaléééj … „

224
Eva původní
Reagovat

Ahoj všichni co jsme si tu popovídali, ledacos o vítězi a vítězce se ještě dočtete v Novém Čase :-)) no už raději nekomentuji. Mějte se krásně, hezké léto a kdoví třeba ještě Farma 8 bude, nebo raději ne?? Ahoj Eva

225
Milu
Reagovat

Farma 7 je za námi….zůstalo zklamání?Pocit ztráty času???U mne to tak není….Každá…i ta špatná zkušenost je dobrá…A kdoví…třeba farma 8 bude zase naše stará,dobrá farma…a pokud nebude,bude nějaká jiná RS…ale já věřím,že bude…Mějte krásné léto a moře štěstíčka…Milu

226
NM
Reagovat

Martha, myslím si čo chcem, súhlas, ale nevysvetlila si, mi čo je protiprávne a nemorálne (etika = morálka, t.j. správanie sa v spoločnosti), ak sa niekto podelí o čokoľvek.
Podľa mňa si myslela, že je to nekorektné, nevhodné vzhľadom na tých, čo mu posielali hlasy, preto tvoje vyjadrenie vyznelo ako dramatizovanie: „protiprávne“, „neetické“. Čerta starého! To len nemáš jasno v pojmoch.
Určite si o ne Lucia „neřekla“, oni sa vopred dohodli a vtedy ešte L nevedela, či ich získa ona či Tomáš. Napokon, dohoda mohla vzísť z kohokoľvek.
Fakt máš nejasno. Ďakovať mi nemusíš, že som ti objasnila niektoré pojmy a čo znamená dohodnúť sa a čo povedať si o niečo, vyžiadať.

227
NM
Reagovat

Stále dúfam, že je to kvôli čitateľnosti a komentovaniu na rôznych fórach vypustená kačica, že Tomáš daruje čať výhry. Snáď by jej nedal, čo patrí iba jemu: zaslúžil si prácou, účinkovaním, výhrami vo finále, od divákov.

228
Milu
Reagovat

@NM: řekl to v televizi v teleránu…a i video po finále..tam to také říkal…ale kdoví…Tomáš také toho mnoho nakecal:-DDDD

229
Mara
Reagovat

Tak budem čekat na 8, třeba příjde a doufám, že v daleko lepší režii. Předešlé farmy byly přece fajn, jen tato tak nějak odfláknutá, ale toto nechci hodnotit. Tomášovi jsem vítězství přála, a jak s výhrou naloží, si myslím, je jen a jen jeho věc. Pokud maminka zasáhne, bude jen dobře. Jestliže si prožil, to o čem mluvil a dovedl se vrátit do normálu, má u mě velké plus. Možná mu ani nešlo tak moc o peníze, jako o to dokázat sobě a rodičům, že si tu šanci zasloužil. Každý z farmářů mě někdy štval a někdy zase pobavil. Ale ani jednoho jsem ( mimo dvou lidí) neodsuzovala. Měli svoje důvody se zúčastnit a taktiky na postup. Několik dílů jsem ale vypustila právě kvůli psychopatovi Lubovi, protože jeho chování mě deptalo i přes obrazovku. U Lenky – zla, jsem pořád nemohla uvěřit, že je opravdu tak strašně zlá a zákeřná, jaké štěstí, že rychle vypadla. Potom jsem skoukla farmu, kde působila před tím a zjistila, že je to opravdu živé zlo. Luba bych snad dodatečně omluvila, pokud ztratil syna ,dalo by se jeho chování pochopit , ale potom tedy nechápu, proč tam v takovém citovém rozpoložení vůbec lezl. Do Trnavy určitě pojedu a na pizzu k Tomášovi zajdu, pokud bude.

231
Skála
Reagovat

@dejna: Ten chlapec to nemá opravdu v hlavě v pořádku.Když se to spočítá,komu kolik chce dát,tak mu nezůstane ani euro. :-D Neskutečné.Pokud to bude pravda tak líná Mokrá Lulu bude mít,i když nevyhrála,své fitko a Tomáš nic. :-D Může to někdo pochopit?

232
Jája
Reagovat

Kam se ztratily otázky a odpovědi na ně od obou finalistů? Konečně jsem se dostala k PC a kde nic tu nic :(( Dáte mi někdo odkaz? Čas dělal cenzuru?

233
Dany
Reagovat

@Skála: Tak doufejme, že maminka Mrvová má víc rozumu, než synek, jinak ho máme v osmičce zpátky s holým zadkem a vydělávajícího na pizzerku.

Jinak se loučím, díky všem za příjemně strávené chvíle tady a třeba u další řady ahojky

234
iv
Reagovat

Postřehla jsem, že Tomáš včera mluvil o svém týden čerstvém vztahu: prý by se ženil hned:) a také Lucia přidala na svůj fb status: zadaná. Investice, rozdělení výhry, zaměstnání u nich teď určitě nemají prioritu. Jsou pro média, pro fanoušky celebritami, ať si popularity užijí. Tomáš se cítil zavázaný Lubovi za podporu v posledním hlasování (?) a plánuje ho navštívit s menší obálkou. Mně nepřipadalo, že Filkor chtěl podpořit jeho, když označil Mikiho na vyřazení. Naštvanost na Mikiho byla silnější, naštvaný byl na všechny, Tomáš je tak bezelstný:). Lucka označila zpětně za nejfalešnější Miriam, překvapivě ne Šárku, která jí tam vadila nejvíc. Zřejmě si pamatuje, jak Miru sama podrazila ve společném duelu, když ji předtím přesvědčila, že chce už domů a disciplíny dle svého výběru si chce jenom zkusit?

235
Prochor
Reagovat

Vzpomněl jsem si na Polívku a Kurva hoši gutentag. Jen doufám, že si Tomáš za zbytek výhry nepořídí kolotoč a pštrosa:-)

236
Aža
Reagovat

Zda se, že dramaturgie Farmy měla úspěch. Nejprve dotlačení Lucie na vedoucí farmářku, později Miriam do vítězné čtyřky. Obě posloužily k vítězství Tomáše.
Při sledování pořadu o vaření s farmáři je již jasné, proč se musela Jana uvolnit z farmy, s výmluvou na nemoc.
Jenom tak se mohl stihnout vysílat první díl hned po ukončení farmy.
Nebo se mýlím?
Krásné a slunečné léto.

237
Wally
Reagovat

@Prochor: Vzpomněla jsem si na tebe, jak se bude Hrmovka otáčet v kuchyni v Bez servítky. :))))
Trochu jí dělalo potíže vařit, ale ty pomocnice měla šikovné, tak to nakonec dobře dopadlo. 30 gramů 30 deka je jedno.Špetka pepře půl pytlíku. :D

238
Jája
Reagovat

Jak poslouchám na čase Mokrou Lulu a ty její odulé kecy, úplně jsem se otřásla hnusem, co to je za špínu. Týdenní ponožky si obrátí, místo, aby si je (když už není mýdlo na praní) každý večer pořádně přeprala v čisté vodě, koupe se na farmě jen dvakrát týdně bo zima (chlapům to nevadilo, Tomáš, Réza každý večer) tu špínu raději překryla makeupem. Proto taky měla při masáži nohy jak ten bezzubý (nevzpomenu si na jméno) v šestce. Pravda, ten je měl krapítek špinavější. :)

239
Jája
Reagovat

Bez servítky – nooo Tibiko se vytáhl, dokonce i Martin ho s chovem zvířat kapátko podcenil. A janko je Janko. Když to je krémová polévka tak je udělaná z krému, zásadový abstinent ale štamprlička do nej spadne jak němec do krytu a jak pravila Janka do konce týdne bude i kouřit. :)

240
Prochor
Reagovat

@Wally: Janka jako obvykle sekundovala. Ale strašně se mi líbí „krstná“ a její poznámky.

241
dejna
Reagovat

Pořad Bez servítky mě tento týden baví víc než Farma posledních dnů. Je to zajímavé a je tam sranda.
Janka mě nezklamala, líbí se mi její lehký (Roman by řekl laitový = lightový) nadhled i směrem k sobě samé, myslím, že v jejím případě má studium psychologie smysl (na rozdíl od Lenky). Jsem zvědavá na hospodára a na Janka, Roman s Tiborem byli taky fajn.
Taky jsem zvědavá, jak sestaví další „pětky“ – tato je sestavená tak, že je jasné, že bude bez konfliktů a pomluv. :)

242
Eva původní
Reagovat

@dejna: Přesně tak, taky se mi to líbí :-)) Příště bude asi Mokráňová a spol. Viděla jsem, na FB Petinu Kvetinu ze 7 v objetí s Mokráňovou a je tam i Bubica, na které nenechá Mokrá Lulu nit suchou, dále Betka a ten pátý si teď nevzpomínám. Tak to jsem zvědavá :-))
A tady něco, to bude asi zapeklité :

http://www.cas.sk/diskusia/401951/vitaz-farmy-tomas-mrva-urobil-razny-krok-strach-o-peniaze/

243
Eva původní
Reagovat

@Eva původní: Už vím je tam s nimi Miki Ferleťák a prý točíme a makáme :-))

244
Wally
Reagovat

@Eva původní: Miki už tam byl těsně před 7. Že by šel po 2 měsících znovu?

245
dejna
Reagovat

@Eva původní: Kde jsou ty fotky? Na oficiální stránce jsem našla jen tento týden.

247
Eva původní
Reagovat

@Wally: 244 No to nevím, ale když je tam s holkama tak si to myslím, budem vidět :-))

@dejna: 245 Kara je sem vložila, soudím teda dle těchto fotek…

248
Wally
Reagovat

@Eva původní: Tak to asi ano. :D
Lulu asi rozdávala každému Playboy se svou fotkou. Když to vysílají po 10 tak by mohla být i zábava jen pro dospělé.

249
Profík
Reagovat

Sportovní vložka: Už za chvíli hokej Česko – USA.
Všichni fandíme a věříme!!!
HOKEJI ZDAR!!! ✔✔👍👍👍

250
Eva původní
Reagovat

@Profík: Ach jo,nevyšlo to :-( a tak mě naštval jeden Slovák když před utkáním prohlásil, že naši budou už v sobotu žrát vepřo knedlo zelo, hajzlíkovi to vyšlo, no nic když nejde o život jde o … odehráli parádní turnaj a to se ctí … Jen lituji, že Vojtek končí a tak to mohlo vyjít.

251
Janica
Reagovat

@Profík: Fandila jsem, věřila jsem a co?

Gól jsme dostali z ofsajdu, zápas nám prohráli rozhodčí. Kjucifix!!

252
Eva původní
Reagovat

@Wally: 248 – No celá Mokrá Lulu :-)))) a mně se vůbec nelíbí, to Jana Hrmová je mnohem hezčí a hlavně je milá. Mokráňka sebestředná, namyšlená …

253
dejna
Reagovat

Kara +Eva původní: dík za odkaz. :)

254
Profīk
Reagovat

@Eva původní
@Janica
Hodně zamrzelo, ale život jde dál! Kluci hráli dobře a to se cení. Snad to vyjde příště…
Zdravím všechny fanouše hokeje a Farmy! Držte se ! ☺☺☺

255
Prochor
Reagovat

Škoda že v Bez servítky nevaří Réza. Mohli jsme vidět krajové speciality jako Beraní hlava nebo tak něco. A ještě bychom slyšeli recepty v rézovštině:-)

256
Skála
Reagovat

@Prochor: Podle ukázky příští týden vaří Tomáš,Réze,Božka a dálší dva jsem už nepostřehl.Nevíte kdo to ještě bude?

257
Wally
Reagovat

@Prochor: Vaří příští týden. A sním Tomáš, Šárka, Božka a ? (Lenka, ale tou si nejsem jistá, viděla jsem jen zezadu).

Někde na Slovákách jsem zahlédla reklamu na Nákupné maniačky s celebritami a zlobivou Haklovou. Že by tyto séélebritky? :D
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1139527076110215&set=a.594100950652833.1073741831.100001588005930&type=3&theater

258
Kara
Reagovat

Je fajn, že se po farmě natáčí i prostřeno a hráči se předvedou i jak asi žijí venku mimo uzavřený prostor. U Jana jsme měli možnost pochopit kde skončí penízky z Rezovy ukvapené sbírky pro chudáka, který doma žije často jen o suchém chlebu a vodě. :)))
Fitko, diskotéky, prý moderně se obléká :)), poldeci do ruky by nevzal. :-))))
I skromnou zábavu pro hosty připravil. :D
A na diskotékách i na pusinky prý dojde, občas i jazýčkové. Brrrr – 50.letý zdravý a prý pracovitý chlap a kam až to dotáhl. :(((( Selebrita z něj je.

259
rudi
Reagovat

přesně to jsem chtěla po včerejším Servítku napsat, mluvíš mě z duše, Chudák? pachsprostý lempl. Jenom se natřásat a machrovat. Uplně se mě zprotivěl podruhé. Poprve, když na farmě nadával do špin, filcek atd……Fuj. …..mějte se všichni krásně

260
Hanka
Reagovat

@Kara: Na 100% s tebou souhlasím, docela jsem si ho vážila, ale po včerejšku je to namachrovaný blbec, který si o sobě myslí, že je jako chlap naprosto neodolatelný. A ty jeho projevy – jazýčkové pusinky, zadečky atd……… Mně je 66 let, ale o něj bych se po tomto pořadu ani neohlédla. Totálně se ztrapnil. Nemá na jídlo a oblečení jen nejnovější, moderní a značkové. No prostě no coment………….

261
Wally
Reagovat

Sarka Racova
18 hod ·
Ako si krasne ten maj povieva kvetinkami.milujem prirodu.

Miriam Pribanic Šarka, velmi sa tešim, tušim zo mna prešlo na teba, sa tešit z každeho kvietku Emotikona heart
Zobrazit překlad
· 4 · 18 hod
Sarka Racova
Sarka Racova Ja sa od narodenia tesim z prirody.nie prave od teraz.
Zobrazit překlad
· 7 · 18 hod

Ty dvě fakt nemají chybu. :)))))))))))))))

262
Eva původní
Reagovat

@Hanka: 260 – z NČ – no, je to řádný kecal, pořád plnou papulu o starostlivosti o nemocnou matku a teď uteče k utečencům do Německa, fakt machr …

http://www.cas.sk/diskusia/403174/chanas-po-odchode-z-farmy-zuzitkuje-tazko-vydrete-svaly-praca-pri-utecencoch/

265
Prochor
Reagovat

Tomáš si udělal promo na pizzerku. Jinak Božce by měl někdo poradit, jak se má líčit protože i když jsem chlap a nerozumím tomu, tak mi nalíčená připomíná Marfušu z Mrazíka. Jsem zvědavý, co bude dnes vařit Réza Givilli (to by jste se divili).
Réza mi připomíná outfitem čím dál víc Rytmuse.

266
Rudi
Reagovat

taky jsem se divila, co to na tom obličeji má. Vedle ní byla Lenka krasavice. Asi nemá peníze na BOTOX tak si aspoň kolem pusy rozmazala rtěnku- výsledek k popukání…..

267
Ludmila
Reagovat

Zdravím zbytek fandů,
nemohu nenapsat, jak jsem byla překvapená slečnou Božkou. Na fotkách je to krásná dívka, která nemá větší chybu, ale nyní v tomto díle, kde nebyla profesionálně nasvícena či upravena, byla vidět skutečnost a nevím nevím, jak dlouho to vydrží ve společnosti s Rézou. Zatím se to ještě dá, no uvidíme, možná to udrží ty „sesky“
Jinak co se týče dílu, naštvalo mě chování Tomáše. Na svém pohoštění se snažil být zábavný, příjemný i když mu to sem tam nesedlo, ale snaha se cení a zde se předvedl jako velký sráč. Že by to bylo tou velkou výhrou??? Na otázku – proč, řekl důvod Lenka a Šárka, to mu nespapám. Zde bylo jasně vidět, že ani Rézu nemusí, nyní mě napadá, zda to nebyla odplata za duel, kterým ho Réza vytočil. To už chválím Lenku a ostatní, byli bezvadní.

268
Eva původní
Reagovat

@Ludmila: Taky zdravím, Božku taky nechápu proč si přemalovává rtěnkou rty, vypadá to ošklivě. Kdyby si obtáhla rty konturkou a normálně namalovala, vypadala by pěkně. Tomáš se choval jak dilino, on se vůbec nedovedl bavit a jen seděl a přiblble čuměl jak se ostatní bavili. Choval se tak nadřazeně, trouba namachrovaný. Co si vlastně myslel, že snad on je jednička??? Směšné, ve svém věku je to stále nevyrovnaný člověk, kterému bude ještě hodně dlouho trvat postavit se na vlastní nohy, jestli vůbec. Drogy, které si dopřával mají dopad na jeho psychiku. Jsem zvědavá kdy se dočteme jak naložil s výhrou. Reza měl vše skvěle připravené a tak asi čistá závist od Tomáše, který musel mít kolem sebe plno pomocníků – posluhovačů. Lenčino chování zatím ujde a vypadá i se Šárkou dobře. Réza baví stále :-))

269
dejna
Reagovat

Zdravím, chtělo by to další Farmu. ;) :D
Tento týden je pořad neslaný, nemastný oproti týdnu minulému – mimochodem Jance to mezi chlapy moc slušelo, týden mě celý bavil, proto jsem od „Rézova“ týdne čekala víc.
Dnes to zkazil to jako jediný Tomáš, to je fakt, Markíza měla zvážit s kým dát tohoto náladového trotla dohromady. Myslím, že s Mikim a Lucií by byl víc v pohodě. Všimli jste si, že se včera vykašlal na stopování nákupu? Nebo se už nestopuje? – nechytla jsem dnes začátek.

270
Ludmila
Reagovat

@dejna: Ano, stopuje, ale Réza nakupoval 20 min.
Tím přišel o jeden bod a tak to už nehonil a vyhověl při focení venku. Já bych řekla, že meníčko měl luxusní, nevšední a dělal vše sám.

271
Prochor
Reagovat

Božka měla dobrý nápad vařit na „svojí“ farmě. A klobouk dolů, že všechno jídlo dokázala upéct v té jednoduché peci.

272
Eva původní
Reagovat

@Prochor: 271 – souhlas, Šárka byla unešená a Božky mně bylo líto, že to maso spálila, ale zachránila situaci, což jsem ji přála. Mrva mě docela dost irituje, jak čuměl když přišly ty děti, zprvu jim ani nezatleskal, pak se teda polepšil, ale nedovede se upřímně radovat. Je to sebestředný frajer… Už bych mu nikdy nefandila, dost se mi zprotivil po té slávě svým chováním…

273
Ludmila
Reagovat

Domnívala jsem se, že Božka je důležitá a v kuchyni nepoužitelná, ale jsem velmi mile překvapena, jak se umí postavit k vaření, je velice příjemná, chytrá a klobouk dolů u pece. Neumím stále pochopit Tomáše, zda to na farmě hrál a je takový jak se nyní projevuje, nebo to je opravdu to blaho a důležitost nabitých peněz, kdy je on ten nejlepší a ostatní jsou hlupáci? To opovržlivé chování na dotaz o náramku, s takovou unuděností odpověděl, že nenašel písmenko, tak nedělal to co bylo úkolem ale složil pro šéfa – Boss. Vlezdoprdelka. Já se domnívala, že své náramky rozdají dětem. Škoda, že se nedozvím, jak to nakonec dopadlo s výhrou.

274
Kara
Reagovat

@Prochor: Jo, dobře zvolila. Však se v té peci něco napekla, když byla na farmě. A zábava taky v jejím stylu. Harmonika a její zpěv se mně vždycky líbily. Už jen chyběla malá ovečka, co měla ochočenou jako pejska.
Včerejší díl mně spravil náladu po Rézově zábavě. To už jsem chtěla zbytek prostřena vzdát :)))

275
Prochor
Reagovat

@Kara: Jo/ Božka je dobrá. Jen by měla šlápnout trochu do image. Mně se Božka začala líbit až když přestala útočit na Janku Hrmovou, když se vrátila podruhé. Tomáš se bohužel choval jako malý kluk. Dokonce i Psycholenka byla rozumnější.

276
Kara
Reagovat

U Šárčiného vaření jsem nevěděla, jestli se smát, nebo plakat. Tragédie.
Asi nejlíp to vystihnou dvě reakce z fb.
Šárka Špargľová,MASTERCHEF AUSTRIA !

Šárka je nejspíš nejhorší soutěžící, který dostal 40 bodů (-1 za nestihnutí limitu 15ti minut při nákupu). A hůř už nemůže bejt.

277
Johana
Reagovat

Šárce je co závidět…žije svůj život bez nejmenších pochybností o svém vzhledu, chování, inteligenci a schopnostech…šťastná to žena.
Paradoxní je, že ze šrotu a kapusty na farmě uvařila, z běžných surovin to už i přes obrazovku vypadalo na zažívací potíže po pozření.

278
Eva původní
Reagovat

No ta Šárina se ztrapnila. Prý rakouská jídla, no to je hnus co ukuchtila, samé smaženiny a nejhorší ty jablka v trojbalu s pudinkem, fuj. Kdyby usmažila klasický vídeňský řízek, nebo uvařila koleno a dala na prkénko s pochutinami nebo tyrolské špekové knedlíky s uzeným masem a kyselým zelím, tak to už by bylo o něčem. Nic složitého a ani moc drahého, když koukala na peníze. Do brambor osmažit zelenou petrželku, no to jsem čubrněla. Asi bych z jejího menu měla žlučníkový záchvat. Ze sladkého jídla mohla klidně udělat palačinkový trhanec, nebo upéct linecká kolečka a i Sachrům dort není nic složitého a to už je rakouská klasika, ale to s čím se předvedla bych se divila jestli neměli zažívací potíže… Jsem dnes zvědavá na Lenku se svým Španělem :-))

279
Wally
Reagovat

Příští týden asi bude veselo. :D
Milos Ferletak sdílel(a) video uživatele Bez servítky (oficiálna stránka).
25 květen v 11:38 ·
Na buduci tyzden varime my ja oni sice bez Janki ale bude iny exzemplar🍜 Bubica alias Miriam 😂😂😂✌️🍴

280
Kara
Reagovat

@Wally: Ta ukázka na jeho fb je z minulého prostřena kde Miky vařil. Nedávno to reprízovali a bylo to super. Ta vzpomínaná Jana je Jana Kállayová. Ta už k Mikimu po hádkách nedorazila a tak si ke stolu místo ní naaranžoval nafukovací Anču :)))
Někde v archívu by se to snad dalo dohledat a až bude čas, tak bych si to ráda i znovu zhlédla. Nuda tam tehdy s nimi nebyla :)))

281
Wally
Reagovat

@Kara: Já vím. Ale bude vařit příští týden znovu s Bubicou, Lucií, Bejdovou a Bětkou.

282
Kara
Reagovat

@Wally: Jo, třeba to bude zase veselé. Miki dokáže i pobavit :))

283
Kara
Reagovat

@Wally: Tak jsem už pochopila, co jsi psala v 279 :))))
Podle ukázky by to mělo zase dopadnout jako s Kállayovou :)))

285
johanetta
Reagovat

@Jája: Škoda, že Tomáš nepodědil IQ své matky.

287
Aža
Reagovat

Myslím, že zatím odvysílané díly pořadu Bez servítků, byly natáčeny v době před finálovým koncem Farmy v TV. V době kdy farmáři měli čas.
Tomáš se zdá být neustále ve stresu, zda se mu podaří vyhrát.
Večer u Lenky se povedl.
Jak by asi vypadala celkově Farma, kdyby se farmáři projevovali tak uvolněně, jako v Bez servítků. Ovšem, vidina výhry asi změní lidi dost podstatně.

288
Wally
Reagovat

Je zajímavé, že Rézovi jsem do čtvrtka vše rozuměla. Skloňoval i časoval tak jak se má. V pátek jak když přepne a mlel zas po svým.Takže jeho slovenština bude asi v pořádku a ty zkomoleniny jsou součástí jeho image.

Nevím jestli se Šárka už vzpamatovala z „úspěchu“ v testu. Ale včera vypadal jako těsně před kolapsem. :D

289
johanetta
Reagovat

@Aža: Jo, Lena byla skoro „sympatická“, akorát mi vadily ty demonstrační hubičky v kuchyni:).

290
Eva původní
Reagovat

@Jája: 284 – tak já se jí nedivím. Dohodli se tak před finále a Tomáš je pěkný hajzlík a něco málo by jí měl dát. Na tu dohodu přistoupili vzájemně spolu a to hlavně on to tak chtěl, aby něco káplo kdyby nevyhrál. Teď ho to štve, přímo s..e a proto šly penízky k mamince na účet… chytrý tah :-)) Už mám na něj zcela jiný názor a už je to opět chlévská Mrva, hnůj :-)) A strašně ráda bych chtěla vidět jeho reakci kdyby F7 vyhrála Mokrá Lulu a potom řekla, že se dělit o výhru nebude. On je na peníze jak čert a řádil by jak urgán…
Jinak jsem ráda, že jsou ještě tady ti nejvěrnější :-))

291
Jája
Reagovat

Nebyl to tak pohodový týden jako ten první (až na slizského Jana), ale dalo se koukat. Lena se poměrně držela (ještě by jí měli operativně upravit hlasivky – je to děs) a v kuchyni ukázala, že má obě ruce levé. Nemít přítele, tak z jejího oběda je něco jako z Šárčiného, ne-li horší. Kromě namočení prstů do keksů a málem namočení do horkého másla, rozbití přípitku a servírování neukázala vůbec nic. U mě má velké plus za zmražení útoků na Šárku, které byly místy přes čáru. A dusno bude příští týden, v plné kráse se předvede žbrbloň a Mokrá Lulu (nová Plačková vzhledem, typem fotek a chováním jsou jak dvě sestry). Jsem zvědavá na baracku, :))

292
Mara
Reagovat

@Eva původní: Jak víš, že hlavně on to chtěl? Lu si byla vědoma, že má Tom na vrch a tak bych spíš tipovala, že strůjcem byla ona. Osobně si myslím, že by mu nedala ani vindru. A, že šly peníze na účet maminky, byl sice dobrý tah, ale docela bych věřila, že žádný svůj účet ani neměl. A na co taky, když neměl žádný peníze a pravděpodobně maminka trochu s jeho výdělky hospodařila. V jeho případě ,rozumné.

293
Rudi
Reagovat

Tomáš by se měl vrátit do školy. Prý kachní maso prý nemá žádné vitamíny. Má A a C a minerály – nejvíc železa……..

294
Eva původní
Reagovat

@Mara: Z jeho několika rozhovorů s ním, co jsem četla, to jasně vyplývá… Prý by to nepřežil kdyby nevyhrál a do další F by šel znovu a zase by musel vyhrát, no narostly mu křídla. Na to kolik mu je let, je nevyzrálý, namachrovaný hlupák, za kterého celou záležitost kolem výhry vzala do rukou maminka, což je dobře, ale vůči Mokráňové, a to jsem ji vůbec nemusela, je to nefér. Peníze pochopitelně žádné neměl, vše utrácel a účet si zrušil před F7 když byl prázdný :-) Všude v rozhovorech mele, že svůj slib dodrží a Lucii polovinu výhry daruje protože je čestný chlap, ha,ha, ha … Já si zase myslím, že Mokráňová by svůj slib, kdyby vyhrála, určitě dodržela a polovičku mu dala. No, jejich věc, ať se třeba poperou :-))

295
Johana
Reagovat

@Rudi: Tomáš už několikrát, jak prakticky, tak i teoreticky, prokázal, že výuční list, pokud ho vůbec má, dostal omylem.
Návrat do školy by byl zbytečný. On je tak umíněný, že když se rozhodne, že kachní maso nemá vitamíny, nepřesvědčí ho ani odborný rozbor Ústavu analýzy potravin.

296
iv
Reagovat

@Rudi: Tomáš by se rozhodně neměl pouštět do pokusů někoho poučovat, svými chatrnými vědomostmi nikoho neoslní – právě naopak a zbytečně je pak za hlupáka.
Z Fb Schvarcova Ingrid: „Kačka je bohatá na vitamíny skupiny B, vitamíny A, E, K, viaceré minerály a stopové prvky…“
Jinak ten uváděný i vitamín C (příspěvek 293) bych tam nehledala.

297
rudi
Reagovat

pardon, vit.C je překlep, měl to být E. / pro 296 /……

299
Aža
Reagovat

Nedá mi jinak, než poznamenat, že bude asi lépe, když Tomáš peníze raději rozdá, než když si otevře obchod s pizzou. .)
Pizza se nedá okecat a mohlo by být zase několika lidem špatně, jako na farmě. .)
Docela bych věřila, že by svůj byznys skončil naopak s pořádným mankem.
Jinak mu ale nic zlého nepřeji, avšak měl by se držet svých možností, případně mu to doporučit rodiče.
Škoda, že je Bez S tak dlouho v noci.

300
Hanka
Reagovat

Ahojte věrní- tak jsem se včera koukala na Bez servitky a docela mne dost věcí překvapilo v + i – . V dobrém, že Lucka uvařila dobře/dle mého pohledu/. Vůbec mi nevadilo, že nedávali všichni 10, ale Miriam mne totálně na….a. Brala jsem ji jako ženu, která má tzv. slunce v duši, ale včera se „ukázala“ jaká ve skutečnosti je. V autě říkala, že to určitě bude dietní a pak kritizovala a dát 3 body, to je tedy síla. Že taktizují lidé v Prostřeno, to docela chápu, jde o 50000,-. Ale tady o nic nejde a je to jen pomsta. Jak jsem Lucce nefandila, tak v tomto jí musím pochválit. Dle Miri, zábava nic moc, ale spolu s Mikim se mohla ve focení přetrhnout a výborně se bavila. Tak uvidíme, co bude dnes.

301
Jája
Reagovat

@Hanka: Zábava supertrapná. Předpoklad, že každý má mobil s foťákem a otravovat cizí lidi jen proto, že jsem pochybná celebrita, to může napadnout jen silikonku s IQ tykve. Pro mě vyhrála baracka a mužná Bety tím, že na zábavu hodily zvysoka koláč

302
iv
Reagovat

@Jája: I mně to tak připadalo, moc práce Lulu s přípravami a vymýšlením „zábavy“ včera neměla…
Ještě nepovedenější byl od ní ale úkol pro hosty hodit do sebe po tak vydatném jídle se čtyřmi nevyváženými chody pití co nejrychleji, to bych nedala:).

303
Jája
Reagovat

Mě bavilo porovnávat slečny hostitelky. Jejich oblečení – šaty a obuv. Tmavovláska v šatech vypadala velmi dobře, nevadil mi u ní ten pupkový výstřih, jen na podpatcích by se měla naučit chodit. Někteří chlapi to umějí líp než ona. Zato naše silikonová čpavková blondýna od pohledu ženská plná nevkusu, čapaté nohy na podpatcích vynikly ještě více, zadek se širokorozchodností začíná přibližovat Bejdovce. Stačilo by, aby jí Tomáš z výhry koupil zrcadlo. Holt co sluší první na druhé vypadá jako na kačeně. :))

304
Eva původní
Reagovat

@Hanka: Já jsem se podívala až dnes odpoledne a od samého počátku mě vytáčela Bubica. V autě do ní rýpal Ferleťák, ale tak to mohla ustát zrovna tak jako na farmě, když si vedla svou. Ale ona se urazí a pochoduje po silnici, aby se zklidnila :-)) Bez přehánění Lucie uvařila dobře, všem chutnalo jen Bubica evidentně nepřející… Ty palačinky, to se mi sliny zdvíhaly :-)) moc hezky naservírované, ale Bubica zase kydala. To že je Mokráňová fitnestrenérka přeci neznamená, že by je měla hostit dietně, prostě chtěla uvařit klasiku ať se najedí. A věřím tomu, že i kdyby podávala třeba jako předkrm 3 ředkvičky, polévku z kedluben, vařený květák a jako dezert ovesné vločky s jahodou :-)) Bubica by rýpala mnohem víc. Prostě závistivá bubka a jsem zvědavá jak se předvede ona.

305
Iveta
Reagovat

Nedá mi to…
Určitě to včerejší rýpání Bubici nebylo moc vhodné,ale na druhou stranu se ani moc nedivím. Věřím tomu,že kdyby tam byla v jiné „sestavě“,jistě by se takto nechovala. Na Lucii a Mikiho je očividně „natlakovaná“ od chvíle,kdy si doma zpětně přehrála videa z Farmy…
No,upřímně, není se co divit. Ti dva jí tam dávali někdy pěkný čoud… Asi jim to dlouho nezapomene a možná,že toto je pro ní poslední příležitost,jak jim to přes obrazovku ještě vrátit…
Jinak Mokrá Lů uvařila za „odborné“ asistence stejně podobného pometla v rámci svých schopností celkem OK. A mimoch.sleduji,jak spousta Lucčiných zarytých odpůrců pomalu obrací kabát a začíná na ní pět div né ódy – docela úsměvné,když nedávno jí pomalu nikdo nemohl přijít na jméno…:))))

306
Mara
Reagovat

@Iveta: Pravda, i já si toho všimla a bavím se. U mě zůstávají Lu i Miki, největší lenoši a falešníci.

307
Hanka
Reagovat

@Jája: To s tebou naprosto souhlasím, ale já to napsala, že Miri tvrdila, že zábava nic moc a zrovna ONA se výborně bavila. Já bych taky nikoho neotravovala.

308
Hanka
Reagovat

@Eva původní: Souhlas

309
Hanka
Reagovat

Já jsem Lulu nefandila, naopak jsem byla při Bubici, ale včera jídlo bylo dle pohledu dobré, vařila sama za mírné pomoci kámošky a tak mi vadilo Bubici rýpání a bodování. Naopak se mi líbilo, že nedávali samé desítky jako třeba Šárce i když jim to nechutnalo.

310
Skála
Reagovat

Jája: Iveta: Mara: Sto procentní souhlas. :-D

311
iv
Reagovat

@Hanka: Na téma, kolik toho Lucka a kamarádka opravdu připravovaly, proběhla na fb krátká diskuse, např. holky nakoupily bílé zelí, a pak na talíři se z ničeho nic objevilo červené zelí…

313
Jája
Reagovat

Lulu jede !!! Každý den míň oblečení. Dneska přijde na chorvatský den k Miri v plavkách, k Bejdovce jako princezna Koloběžka I. a k Mikimu se zaječími oušky. :DDD Plačková jí dobře radí :)) Slečna důležitá a její chování hrůza a děs si s žbrblavým věčně opilým taťkou velmi dobře notují, že ostatní vrabci už o nich cvrlikají a co my v TV nevidíme ?

314
Eva původní
Reagovat

@Iveta: Buďte objektivní a posuzujte to co vidíte v pořadu Bez servítků a nemontujte sem F7. Opravdu směšné mluvit o nějakém převlékání kabátů :-)))

Hanko, zdravím a taky souhlasím s bodováním, ale Bubicino bodování u Lucie a dá se říct, že i u Betky, je neférové, asi hodně kouká na naše Prostřeno :-))

315
rudi
Reagovat

@Wally: hned jsem si říkala, že ten chleba NEPEKLA! Taky si občas peču a vím, jak to chodí. A souhlas , že je protivná a namyšlená. Jen když začne mluvit, poslala bych ji hned k logopedvi. Těším se jak bude překvapená, až zjistí ty 3 body…….

316
Prochor
Reagovat

Ještě k minulému týdnu. Když Šárka suveréně prohlásila, že Slovenská republika vznikla v roce 1927, tak jsem vyvalil oči. Ale vrchol byl, že když se to Rézovi nezdálo, tak ho ještě Božka okřikla, že nezná slovenské dějiny:-)) Oběma dámám jaksi uniklo, že se každý rok slaví 28.10.1918 – vznik samostatného Československého státu:-)))
Jinak ke včerejšímu dílu: nabídnou hostům v kuchařské show kupovanou pomazánku je celkem hustá záležitost. Je to asi jako by si Tomáš poslal pro picu aby se s ní nemusel dělat:-)))

317
Skála
Reagovat

Včera jsem nestačil valit bulvy.To co tam předváděl Mokrá Lulu,byl trapas na trapas.Mooooc špatně zahrané divadlo.Jájo,také jsem zvědavý,jak se bude předvádět v dalších dílech

318
Aža
Reagovat

„Perleták“ neustále perlí jak v mluvení, tak v chlubení. Ještě pár dnů a za pracovní úspěchy na Farmě bude požadovat Řad práce.
Miri se možná nyní chovala odtažitě, ale kdo si pamatuje na jejich neustálé ponižování na Farmě, nebyl by na jejím místě jiný.
Lucie je tak sladká, až přeslazená, darmo mluvit, komedie pro diblíky .)

319
Johana
Reagovat

@Prochor: já to nesledovala zas až tak pozorně, ale myslím, že to Božka udělala schválně. Šárka pak i něco říkala, že ji poradili záměrně blbě.
Souhlasím se včerejškem – Betčino vaření opravdu nebyla žádná vysoká gastronomie a kupovanou pomazánkou to zabila, ale aspoň se snažila. U Mokráňové bylo hned jasné, že většinu dělal někdo jiný místo ní a ona pak jen sehrála divadlo, jakože obrací husu, ochutnává zelí, hněte těsto na chleba a válí lokše.
A Miriam se nedivím, Lucie, Miki a vlastně i Betka se k ní už na farmě nechovali moc hezky a co teprve až to celé viděla. Škoda, že nedali Bubicu do předchozího týdne místo Leny a Lenu tento týden. Alespoň by jsme viděli, jak pokračuje její hluboký vztah s Lulu.

320
Wally
Reagovat

@Aža: Nemám pocit, že by ji někdo ponižoval. Akorát ji, stejně jako ona a ostatní druhé pomlouvali.

Dnes asi vybuchne mediální bomba. Celé Slovensko se konečně dozví, že Bubica má šlechtické kořeny. :D

321
Eva původní
Reagovat

@Wally: No, přesně tak to bylo jak píšeš. Je hloupé, aby si vyřizovala účty z farmy v tomto pořadu. To jak se teď předvádí svědčí o tom, že není tak sluníčková jak se předváděla na farmě. Chová se spolu s Bejdovou moc upjatě, neuvolněně. No, to asi proto, že má ty šlechtické kořeny tak se musí snížit na úroveň šlechtičny a být velice distingovaná :-)) Však ta potupa když ji pod stolem hladila nohy Petina-Kvetina, Bubici vstávaly vlasy tím zneuctěním :-)))

322
IVETA
Reagovat

@Eva původní: Tady nejde o objektivu, ale o pouhý fakt,že vztahy lidí se v pořadu Bez servítků a F7 bohužel těžce prolínají. Někteří to na Farmě zvládali lépe,někteří hůře… A někteří,ač již nejsou ve „hře“,se stále cítí být ukřivdění a prožívají to nadále i v „civilním“ životě.
Je mi celkem jedno,jestli se nad talíři „sežerou“,nebo ztrapní,jelikož je tento pořad o vaření opět jedna velká fraška a každý jedinec si udělá obrázek sám… Pro mě je to taková groteska na dobrou noc.
P.S. U toho převlékání kabátů ohledně Tornáda Lů jsem to myslela všeobecně,na různých soc. sítích,FB,fórech…:))

323
IVETA
Reagovat

@Eva původní: Opravuji slovo objektivu na objektivitu. Omlouvám se,špatný úhoz…:))

324
Prochor
Reagovat

Dost negativně mně překvapila Šárka.
Petržel se oceňuje nejvíc čerstvá, nasekaná díky vůni a chuti a proto se většinou sype na hotové přílohy nebo jídla. Maximálně se vaří v polévce nebo je součástí zapékaných jídel. Ale že by se začalo smažením petržele? Takový recept snad ani neexistuje:-)))

325
Johana
Reagovat

@Prochor: už je mi to skoro trapné, ale opět reaguji. Na Slovenku se běžně ochucují vařené brambory tak, že se orestuje cibulka, pak se do toho na chvilinku hodí nasekaná petrželka a s tím se pak brambory promíchají. Těch receptů se smaženou petrželkou je víc, ale to smažení musí být opravdu bleskové.

326
Wally
Reagovat

Mají stejnou výhru jako normálně? A kolik to je?

327
Jája
Reagovat

Co napsat? Ke včerejšku mi nějak došla slova. Snad: mateřská školka na výletě? Raději na kafe s ženou, která si povídá s plyšákem, než tuhle bandu primitivů. Mirka 100 bodů. Perfektní oběd v nádherném prostředí a hlavně hostitelka inteligencí převyšující hosty. Z Fb:
No a čumeli ako puky, čo sa ako zastrájali……Betka nevedela čo s toľkým príborom,….Petra nepapá zajačiky,ale veď neboli z jej dvora,….že nebolo všetko vlastnej výroby? Petra chcela piškóty doma pečené, redšiu polievku….no nebola to síce pomazánka z obchodu, prípadne chlieb naoko miesený a potom kúpený…veď by sa nedal jesť ak by ho Lucia piekla,bol by horúci,chlieb pomaly chladne, prípadne kupovaná biela kapusta,ktorá sa premenila na červenú…….Bola to hostina ako sa patrí, čo ako ju chceli prekaziť.

328
Kara
Reagovat

Já jsem se včera bavila od začátku, když už při nákupu si šlechtična neodpustila kritiku na Luboše, že špatně pomáhal s nákupem :))
Ta ženská má zvláštní dar, jak na každém kdo je v její blízkosti najít něco špatného a hlavně na to upozornit okolí. Sama sebe ale za cokoliv pochválit, nebo naopak se zase politovat. Pak se diví, že nemá kamarádky a nikdo ji nebere vážně.
A jak se divila minule, že i tu jednoduchou Betu vzali mezi sebe, co za tím asi je? Chtěla by to zjistit, ale asi na to nikdy se svou povahou nepřijde. :))))

329
iv
Reagovat

@Wally: Někdo psal, že hrají o tisíc euro.. Včera si svůj den Bubica docela užila, já bych si asi nedala tolik práce s osobní výrobou hračky pro vítěze, Betce dárkem radost stejně neudělala a nestála o něho, její reakce byla hloupá.

330
Eva původní
Reagovat

Já jsem včera vydržela a dívala se na úžasnou kuchařku Bubicu :-)) No, ta se teda předvedla se svým kuchařským uměním. Spatlat piškoty se smetanou a ovocem, to zvládne 9tileté dítě a nakonec to musela dát do sklenic, ani to neztuhlo. Usmažit korbáčiky v trojbalu – hnus. Já se musela smát jakým způsobem krájela mrkev. Nejdřív na kolečka a pak ty kolečka překrajovala jednotlivě na kousky :-) to ji nenapadlo tu mrkev nakrájet podélně a pak krájet kousky. Nešikovně loupala i brambory a nemít Luboše tak nepřipraví ani toho králíka. Chudáka honila už v obchodě. Polévka – narvat do hrnce brokolici, rozmixovat a zahustit, aby z toho vznikla hustá kaše, no děs. Na to jak je stará a řeklo by se zkušená kuchařka, neumí vařit. Žádná zručnost, systém, švih. Šlechtična ostatním pohanila co mohla a sama se teda vycajchnovala :-) Mně se líbila Petra, konečně se upřímně smála. Za své umění získala nejmíň bodů, zaslouženě!!!

331
Mara
Reagovat

Bubicu jsem včera neviděla, kouknu až dnes. Ale co jsem viděla dosud, bylo vlastně o tom, že teprve nyní se projevují ty pravé povahy. Na farmě každý každého tak nějak potřeboval i když se to neobešlo bez emocí. Příkladem toho je zrovna Bubica, vstřícná, spravedlivá, ochotná, atd. Pak přijde domů, podívá se na díly a z razu , je tu úplně jiná Bubica. urýpaná, ofrněná, až neskutečně kritická, a to ke všemu a ke všem, negativní až hrůza. Kde je její objímání a předávání energie? Není zrovna toto ta pravá Bubica? Na farmě jsem ji vnímala, spíše jako tu plusovou, ovšem dnes: palec dolů.

332
Ludmila
Reagovat

@Jája: Mám naprosto stejný názor, ukázala se inteligence všech těchto farmářů. Miriam patří velké dík, za tak nádherné prostředí na pohoštění ostatních. Je to pro mne nádherná ženská, která si dokáže udělat srandu ze sebe, mám takové lidi ráda. Bylo vidět z jejich posměšků, že nedokáží skousnout ani to, že by tato žena měla něco navrch nad ostatníma. Opět bylo vidět, že o ni ostatní přemýšlí jako o ženě spojenou s čarováním. Ona to dokáže věrohodně naznačit, tak jak si dělala srandu s opicí na farmě, kdežto ostatní někteří primitivové to nepochopili např. s prominutím hloupá Lulu a jiní. Betka je případ sám o sobě, rádoby playboy Miki který se velmi rád chválí a dělá mu velmi dobře, když je zabírán kamerou. Domluva všech na bodování Mirky mě nepřekvapila, divím se jen Petře, že se taky přidala k ostatním a nedokázala ocenit snahu hostitelky (jenom proto, že to nejí), která se opravdu povedla a byla na úrovni.

333
Kara
Reagovat

@Mara: Tak, tak. Správný postřeh. Na farmě se každý bojí duelu a snaží se mu vyhnout, tak se snaží být k ostatním vstřícný a pravá povaha se tak ukáže jen občas v nějaké kritické situaci. V Prostřenu už o nic moc nejde a je to jen nepříjemná povinnost ze smlouvy. A tak se projeví povahy víc než za několik týdnů na farmě.

334
Wally
Reagovat

@Mara: Včera už to byla zas sluníčková Bubica, protože potřebovala body. Na Farmě doufala , že se dostane do finále tak ta sluníčkovost byla cena za bod od diváků. Až nyní se projevila její povaha, zákeřná a mstivá.

335
iv
Reagovat

Miki s Lulu mají potřebu aktuálně se vyjadřovat k pořadu na svém fb – k jejich urážkám, infantilním posměškům na adresu Miriam se houfně připojují jejich fans, asi nic tak překvapivého.

336
Kara
Reagovat

@iv: Pokud na svém fb, tak to není nic neobvyklého skoro u všech farmářů. Ale o víkendu se i na oficu přidala Šárka, Petra a i Miri si přisadila. A bylo to docela husté :)))))

337
Wally
Reagovat

@Kara: Bylo, dost toho už zmizelo, ale servítky si tedy dámy nebraly. :))
A na FB Šárky proběhla výživná debata i s Božkou.

338
iv
Reagovat

@Kara: Jj, vím, co myslíš, postřehla jsem tu přestřelku taky. Zapojit se do podobných diskusí pod vlastním jménem je pro účastníky soutěže většinou riziko, které nestojí za to.

339
Skála
Reagovat

Jája:Ludmila:Iv: Palec hore,naprostý souhlas.Nad ostatními příspěvky,nezbývá,než se trpce ušklíbnout a nevěřícně kroutit hlavou, :-(

340
Kara
Reagovat

@Wally: Jo, u Božky, Šárky, ale i bývalých farmářů se na jejich fb toho člověk dozví dost, i jak jsou různě provázaní. Víc než v NČ :-)))))))))

341
IVETA
Reagovat

Právě sleduji opáčko Bez servítky a znovu musím konstatovat, že se tam tento týden sešla opravdu excelentní banda idiotů… „Ak sa povie“ – to nejlepší na konec. No zbohom!

342
Aža
Reagovat

Společenské chování této bandy farmářů je neskutečné. Možná se mýlím, ale přijít na slavnostní oběd v děravých kratasech, sedět v kulichu nebo kšiltovce u stolu je podle mě nevychované. Rýpat se v jídle a znechutit ho jiným je neslušné.
Již předem bylo dohodnuto ignorovat den pro Miriam.
V režii Markýzi byl vybrán krásný zámeček a nikdo si ani nevzpomněl povšimnout si kulturního prostředí.
Miriam má určitě hodně nedostatků v jednání, někdy až naivních i zlých, ale každý jeden z nich není o nic lepší.
Panoptikum lidí a povah. Už se budeme jen bavit. .)

343
Prochor
Reagovat

Miriam možná není ta nejlepší kuchařka, ale z bandy na závěr je rozhodně nejkvalitnější člověk. Umí se chovat a nabízí stále dialog založený na vzájemné úctě. Porovnejte si třeba její chování a chování Lucie nebo Mikiho. Proti Miriam jsou to jen drzí spratci bez úrovně a základního vychování.

344
Mara
Reagovat

@Aža: Dávám za pravdu. Ale mám dojem, že Lu se zmínila o krásném prostředí a ocenila to. Ale takovým , jako Betka a Petra to bylo házení perel ……. Jeli tam s tím, že budou Bubicu nasírat, prostě chování puberťáků a ještě k tomu hloupejch.

345
Prochor
Reagovat

@Mara: Karel Čapek jednou napsal, že základem slušnosti je zakrýt vlastní hloupost. Betce a Petře se to bohužel nedaří. Asi nečetli Čapka :-)))

346
Jája
Reagovat

Zdechla mi koza! Bože dej ať sousedovi zdechnou dvě. Tak by se dalo nazvat hysterické chování slepic na nabřeží. Nás pokropili tak Bubicu rovnou utop. Miki má u mě bod, že uvařil sám, i když vzhledově mě to nepřinutilo si zajít ani pro suchý rohlík a minutky pro mě žádný zázrak, ale uvařil a na to že je vyučený kuchař a ve svém okolí by měl mít hodně inspirace to mohlo být kreativnější. Mikiho bydlení není třeba závidět. Zbohatlický nevkus. Bubica ho má pěkně přečteného, sedlák sedlákem zůstane. I kdyby byl jakkoliv bohatý, slámu která mu čouhá z bot nezakryje. Teď už věřím i tomu, co se o něm psalo na Fb (drbárna I. kategorie) Ferleťáci – oravská mafie. Takže závěr: ničím ma neohúril. Ještě přetrpím dnešek a konečně konec. :)

347
Wally
Reagovat

Ona šlechtična a absoloventka hotelové akademie nepochopila, že se neznámkuje jako ve škole? Ale dávají body 1-10? Ukázka její nadprůměrné inteligence a empatie. Kdyby jí to trochu zapálilo, tak Miki by byl asi jediný, který by se s nimi rozdělil. U ostatních to nehrozí. Ale závist je sfiňa.

348
Eva původní
Reagovat

Tak já si vůbec nemyslím, že by se k Bubici chovali jako drzí spratci. Drzý spratek je namyšlený, arogantní, vulgární hulvát a takoví jsou povětšinou dospívající. Nic takového v chování farmářů vůči Bubici nevidím. Ona sama si o většinu negací koleduje svým chováním, ale i tak to všichni přecházejí a chovají se k ní v mezích slušnosti. Uráží ji tam snad někdo hrubě? To teda nevidím. A legrace snad je na místě. Bubica se dovede každému do očí zákeřně usmívat a pak vrazí „kudlu do zad“. Mikimu dala 1 bod a já tvrdím, že ze závisti. Miki nakupoval a vařil sám a u sebe doma a ona ta „sluníčková“ Bubica nerada vidí, když slunce svítí i jiným. Miki jí dal 10 bodů a taky nemusel, „drzý spratek“, zrovna tak Lucie jí mohla dát méně než ji ohodnotila. Prostě a tečka – Bubica je pro mne velice neférová a už se řadí mezi koumáky z Prostřena, kteří si řekli: „budu dávat málo bodů ať vyhraju“ :-))

349
iv
Reagovat

Mnohé fb reakce na Bubicu jsou silná káva: koncentrované zlo a čarodějnice. Všimla jsem si návodných titulků a upoutávek Markízy: „Miriam vyrobí hysterickou scénu.. Věčně ufrflaná Miriam… Dnes vaří bosorka Miriam.. Změnil se váš pohled na Miriam? Každého jen kritizuje“.. Napadlo by mě v zájmu větší vyváženosti možná i pár jiných upoutávek: „Lulu bude předstírat, že vše vaří s kamarádkou. Beta pomazánku koupí a lže o její domácí výrobě. Návštěvnice bude udivená nač tři vidličky. Při stolování si utře nos rukou a olízne všechny prsty. Další olizuje nůž, ujídá z cizího talíře, během jídla afektovaně tleská, řičí smíchy, divák nechápe. Hosté se budou mezi chody plazit pod stolem, hygiena stranou. Král Oravy nezná bonton? Nechá si u stolu čepici na hlavě.“ atd. Nemám potřebu Miriam nijak obhajovat, určitě ne styl bodování, jen mě někteří často iritovali víc než ona. Jsem zvědavá na poslední díl u Petry.

350
Kara
Reagovat

Já se na absolventsce hotelové akademie bavila už u jejího servírování. Asi chyběla ve škole, když probírali, že host se zásadně obsluhuje z prava. To zvládal se samozřejmostí i jen vyučený číšník Miky. A když se u Bubice stala nehoda při servírování moučníku v poháru a vyklopil se jim, tak jsem se řehtala, jak tu nevábnou hmotu začla cpát z tácku zpět do poháru a to přímo před hosty a snad i pak naservírovala na stůl. To jsem ale už přehlédla přez slzy od smíchu.
Kdyby se tak trapně nechlubila svým vzděláním, tak se to přehlédne, ale že sama na to upozornila, tak člověk očekával že to bude vše na jiné úrovni než u jejich obyčejných nevzdělaných kolegů.
A kritika u Mikyho moučníku, že se mu asi taky nepovedl jako jí mne pobavila opět.
Miky mne překvapil, jak vařil pohodově bez stresu a pomocníků. Nečekala jsem to.
Zatím z této party si s vařením i pohostinstvím poradil nejlíp.
A Bubica si zase užila do syta kritizování. Obdivuhodné, co zvládla vytáhnout a vymyslet, aby si ukojila svou vášeň. :)))

351
Johana
Reagovat

@Kara: Já jsem od Miriam na adresu Mikiho dezertu slyšela, že na flambovaném ovoci si dal záležet, bylo vynikající a u karamelového krému si nepamatuje, že by něco lepšího ochutnala – to jsou podle mě slova chvály.
Nic to ale nemění na tom, že se mohla povznést nad vzájemné křivdy a bodovat spravedlivěji, zvlášť, když to připravoval sám.

352
Ludmila
Reagovat

Sto lidí sto názorů. Velká poklona Mikimu za zhotovení jídel (pokud to dělal sám), bylo vidět pár záběrů při přípravě jídel a myslím že tam bylo také spousta chyb které by vyučený kuchař neměl dělat, ale jak je vidět, koho chceme kárat tak si smlsnem a u jiného to přehlédneme. Nelíbí se mě, když někdo stále dokola mluví o svém malém skromném bydlení, malé terase, jasně tím čeká obdiv nad skutečností a přímo si v tom bazíruje. Zklamala mě jasně cílená hlavní zábava a nakonec byl překvapen, že se mu to nepodařilo dotlačit do vysněného konce, Miriam ho překvapila a nedala se. Úklid ve vestách starším kolegyním také nebyl vtipný. Zda mokrou Mokráňovou přímo odpuzuje movitost a bohatství ? No, nechám se ráda překvapit…

353
Kara
Reagovat

@Johana: Jo máš sice pravdu, že pak i chválila, hlavně ten krém. Ale napřed, když talřky dostali na stůl, tak pronesla to o tom, že se mu to nepovedlo, jako jí. :)))
Ale on ten trhanec, (jak se u nás říká podobnému moučníku, který se ale dělá z piškotového těsta) nevypadá na pohled moc vábně a kdo to nezná může být z vzhledu zklamaný.

354
Kara
Reagovat

@Ludmila: Ten úklid ve vestách mně taky přišel jako vtip přehnaný, ale na stejné úrovni, jako když Miry pronášela u stolu něco o té chátře, kterou má ještě i obsluhovat. Od Mikiho mně to včera přišlo, jako by to Miri vracel.
Takovéto legrácky by se asi ale líp snášely ve společnosti kamarádů, což tato partička určitě není.

355
Kara
Reagovat

Nevzpomenete si někdo, jak to byla na některé z minulýcf farem s tou panenkou vúdú, kdo ji tehdy tam vymyslel ?
Já každým dnem čekám, kdy ji vytáhne Miry a začne do ní píchat nožem. Ta nenávist k Mikimu mně přijde u ní už až chorobná.

356
Wally
Reagovat

Vtip s vestama byl dobrý. Bubica a Šárka byly jediné pracovité a Miki flákač. To všude opakovala. Tak jí dal za pravdu. Pracovité měly zametat a flákači se jeli bavit. Akorát Bejdovka k tomu přišla jak slepý k houslím.

357
Mara
Reagovat

Mikiho jsem ještě neviděla, kouknu za chvilku. Ale tak mě napadá, proč se do takové soutěže , jako je Farma, přihlašují lidé typu: Miki, Janka, Lu, Lubo i Bubica? Docela to chápu u Tomáše (postavit se na vlastní nohy, nebo alespoň jednu, dokázat něco rodičům, i sám sobě), Šárku (dluhy kam se podívá), Betka i Jano určitě na tom nejsou finančně nejlépe a získat takto peníze jim asi přišlo nejjednodušší. Přemýšlím jestli bych do toho šla, když vím jak to na farmách chodí, když bych měla dobré zázemí, finanční dostatky, zaměstnání a svoji dobrou pověst.

358
Eva původní
Reagovat

Já mám při žehlení puštěno BS a čím dál víc je evidentní jaká je Bubica zakomplexovaná, závistivá ženská. Hnusí se mi ty její přimhouřené, zpuchlé, zlé oči a falešný úsměv. Fakt, zlá čarodějnice. No, skutečně bych měla raději krysy ve sklepě, než takovou sousedku. Dobře, že dnes dostane nakládačku – zaslouženou!!!

359
IVETA
Reagovat

@Eva původní: Musím se tomu pousmát… Vás musí ta Bubica hodně žrát…
Tady se ukazuje ta Vaše „objektivita“ :)))
Nesmíte to tak intenzivně prožívat. Nikdo nejsme bez chyby. Bohužel…
Přeji pěkný zbytek dne a před zhlédnutím pořadu BS by to možná chtělo něco na uvolnění :)))

360
Jája
Reagovat

Z Fb:
Stale, len komentujete Bubicu, otvorte si oci, na ostatnych sa pozrite ako sa spravaju, Beta ani nevie naco sa pouziva pribor a nema svoj nazor, na vsetko pritaka ako hlupa,prava sedlana,Lucia sa sprava ako hlupa hus, nech sa zamysli nad sebou, v hlave nema nic a je drza a falosna,Miki jeden falosny hulvat, a ze je veriaci?tak to pochybujem,je lenivy a zákerný a nadrzany,a Petra ta je jedna duta hlava,vsetko jej vadi,vsetkeho sa boji,je neslusna pri stole, a len krici stym jej zakernym hlasom,tyto ludia su jedna veľká katastrofa, v tejto relacii, len kazia chut ludom pozerat tv. Velka hanba im.

361
Ludmila
Reagovat

@Eva původní: přimhouřené, zpuchlé, zlé oči. To je nenávisti v jedné větě. Nenapadlo by mě, že by někdo takto uvažoval třeba o mě, mám také malé oči, často napuchlé(od tlaku), no teda, abych radši ani nevycházela a když se směju a to je hodně často, nemám kukadla žádná, tak co na to řeknete Evičko původní? Prostě nepatříme do skupiny mrkacích panen, ale zlých čarodejnic. To vše je známka zlé a závistivé ženy???

362
IVETA
Reagovat

@Ludmila: Ludmilo. Líbí se mi Váš smysl pro empatii.
Je úplně fascinující,jak někteří lidé dokáží daného jedince „rozebrat“ až na dřeň,aniž by ho osobně poznali… Rovněž nemám ve zvyku škatulkovat lidi a přiklánět se k názorům většiny. To potom o něčem svědčí.
Sleduji také v TV povedenou partičku farmářů,potažmo kuchařů. No,je to skvadra někdy zralá na Chocholouška,ale proč z některých hned dělat úplná monstra,nechápu…

363
Rudi
Reagovat

Lulu Mokráˇnová hraje v nové řadě Susedské príhody….Tak už se nedivím, že Miriam je tak naštvaná, ona přece doufala, že si někde zahraje.Ale třeba se taky dočká, várazná postava je dost.

364
Wally
Reagovat

@Rudi: A navíc ji měla zaplatit zuby. :))))

365
Mara
Reagovat

@Rudi: Zdálo se mě, že jsem ji v upoutávce zahlédla, tak je to pravda. Tak v tomto případě farma splnila účel, je z ní sélebrita. Bubica se možná taky dočká, i když, v ní jsem hérecké nadání nenašla, ale to není důležité.

366
Ludmila
Reagovat

Všechny co zde zůstali zdravím a prosím , to už je vše? Nic víc už není dotočené? Děkuji.

367
Ludmila
Reagovat

Vážení, asi to cvrlikání zde už opravdu skončilo. Všem děkuji za povídání, bylo mě zde bezvadně, také děkuji těm, kteří nám to špitání zde umožnili a se všemi se loučím, snad někdy někde příště na shledanou.

368
Wally
Reagovat

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1078061032255092&set=a.1003111383083391.1073741829.100001536168800&type=3&theater
Héérečka tam byla skoro celou minutu, řekla jednu větu rozvitou a 5x ano. :)))))

369
Eva původní
Reagovat

@Ludmila: Ludmilo, ale dnes v 15.00 na Markíze Bez servítků- Farma bude, asi nějaká z minulé doby jde.

370
Eva původní
Reagovat

@Wally: Jojo :-)) dívala jsem se dnes v 10.00

371
Aža
Reagovat

Poslední půlnoční BS bylo dost nezajímavé. Opět byl Lucii vynášen do nebes pracovitý Miky, který sice hodně odpočíval, ale těžce až 4 hod denně odborně pracoval, tak si odpočinek zasloužil.
Co já viděla, když byl sluha, ráno spal, neudělal ani farmářům snídani a o dobytek se mu postaral věrný kamarád…..
Ale už je to všechno pryč, budeme se těšit na další farmu, nebo ostrov.
Potěšíme se, pozlobíme a znovu se sejdeme na těchto stránkách.
Do té doby krásné léto.

372
Wally
Reagovat

@Eva původní: Ufff. :))))))))) Na jejím FB.

Vladimir Maier
Vladimir Maier dobra si bola :), akorát ten tvoj partner akože, to bol prumer :D :D

374
Wally
Reagovat

@Jája: Já už jen čekám, kdy Bubica napíše knihu Pohádky z Farmy a její pokračování.
Kapitoly:
jak jsem pracovala jako jediná.
Jak jsem nekradla jídlo ani víno.
Jak jsem nešikanovala Luboše.
Jak jsem všechny milovala.
jak mě bily lahví po hlavě.
Jak mně všichni závidí krásný život s Šárkou.

375
dorka
Reagovat
376
Eva původní
Reagovat

@Wally: :-)))))) dobrý!!!

377
Eman
Reagovat

Poslední zhasl.A zazvonil zvonec a pohádky je konec. :-D

379
Wally
Reagovat

@dejna: Jestli tam budou takoví exoti jako v jiných jejich RS, tak se tam do 3 týdnů stane vražda. :D Ale přesto (nebo právě proto) se těším.

380
dejna
Reagovat

@Wally: To mi nedošlo, ty jejich figurky z RS. Uvidíme, třeba budou chtít trumfnout Markízu v tom dobrém. ;)
Ale těším se sem. :)

381
johanetta
Reagovat

dejna, wally: Tož nashle u další RS, těším se i na vás:)

Přidat komentář