Panáček v reality show

JOJka chystá novú farmársku reality šou: Súťažiacich vráti do minulosti! (video)

17. Červen 2016 | napsal(a): | reality show: Návštevníci

Ryan AGT
Zdá sa, že reality šou sa po pauze opäť vracajú na české a slovenské obrazovky. Tentokrát TV JOJ stavila na nový formát. Dnes spustila nábor do novej licencovanej reality šou, ktorú získala od švédskej spoločnosti Strix (vlastí práva aj na Farmu) a formát nesie originálny názov Anno. Súťažiaci sa prenesú do minulosti na “historickú farmu”. K reality šou patria aj dobové kostýmy či priestory.

Nová reality šou bude niesť názov Návštevníci s podtitulom Cesta do minulosti, pričom by mala byť pripravovaná ako denný formát. Do vysielania by sa mala dostať na jeseň. V Návštevníkoch televízia do minulosti prenesie celkovo 16 súťažiacich, ktorých začína hľadať prostredníctvom kastingu. Výhra pre víťaza je 50 000 eur.

Formulár nájdete tu.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Návštevníci

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Skála
Reagovat

Tak to může být zajímavé.Necháme se překvapit.

2
ixix
Reagovat

Kombinace farmy a historických reality show typu Protektorát na ČT. Nuda. Kéž by už někdo přišel s nějakou originální mega novinkou.

3
Hooper
Reagovat

@ixix: Není to originální novinka, ale stále si myslím, že nám české televize dluží pořádně udělaného Big brothera. A reality-show, která tady ještě nebyla? Třeba beauty and the geek, navíc to je práce pro štáb na tři týdny, díval bych se.

4
VojtaP
Reagovat

@Hooper: třeba když teď Nova s Markízou šli do Survivora, tak se pokusí i o BB, zase by bylo nejlepší si vzít mustr ze CBS, více strategie, méně zapojení diváků.

5
dolores
Reagovat

RS typu Farma a pod. ma vobec nezaujimaju, ale ked som zistila , ze toto bude moderovat Vera Wisterova, ktoru mam velmi velmi rada, tak asi si pozriem, min prvy diel.

http://www.cas.sk/clanok/435250/moderatorka-wisterova-sa-po-rokoch-vracia-do-televizie-flek-v-jojkarskej-reality-sou/

Přidat komentář