Panáček v reality show

Farma 5: semifinále – finále (video)

17. Prosinec 2014 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=10835 w=615]

dnes finále – Tibor vs. Lenuš

S Farmou sme prežili 15 týždňov a dnes je tu deň posledný. Finalistom sa napriamo stal Tibor, Lenuš sa doň prebojovala výhrou nad Matúšom v semifinále. Kto vyhrá 50.000€ a čo hovoria farmári, ktorí už mali určite dosť času si všetky udalosti spätne pozrieť? Farma dnes o 20:30 na TV Markíza. 



FINÁLE!

Kvetka v zaujímavom oblečku postupne víta vypadnutých farmárov postupne ako vypadávali. Následne aj dvoch finalistov Tibora a Lenuš. Lenuš je nervózna, Tibor sa cíti výborne, je pokojný/ spokojný. O oboch vidíme krátke video ako farmou prechádzali a čo je ich motiváciou. Finálové disciplíny budú prekvapenia + jedno hlasovanie divákov.

1. Prekvapenie: Mliečna dráha – Pomocou lyžice, črpáka a taniera treba preniesť 4l  mlieka do nádoby, ktorá je na konci mliečnej dráhy, na ktorej sú dve prekážky. Vyššiu treba podliezť, nižšiu prekročiť. Môžu použiť akúkoľvek nádobu z pripravených na prenášanie mlieka, nemôžu však žiadnu z nich položiť. Obaja idú skoro rovnakým tempom, Tibi je mierne vpredu a hlavne si dáva väčší pozor na tekutinu v nádobách. Naberajú do črpáka i taniera, rýchlejší a opatrnejší je Tibor, ktorý vyhráva 1:0.

Postupne nám ukazujú zaujímavé časti farmy. Réza je samozrejme veľký zabávač, viditeľne má rád kameru a kamera jeho, opakuje slovíčka, ktoré radi počúvajú diváci. Réza má možnosť si vyžehliť všetko, čo sa stalo medzi ženami na farme a ním. Prichádza Rézov syn s ružičkami…. všetci tlieskajú, malý Enrico sa rozplače, dojatý je aj Réza. Ružičky môže postupne rozdať farmárkam. V prvom rade predstaví Réza Enrica ako čáááva, usadí ho vedľa Patrika. Je človek, čo má na srdci, to má na jazyku. Chce tento večer skončiť pozitívne, ospravedlní sa všetkým, ak im ublížil, boli v hre…. postupne rozdá ružičky všetkým farmárkam. Jednu dostane aj Viktor, Tibor a Kvetuš.

2. prekvapenie – blatové koryto. V blate sa nachádzajú kľúče. Len na jednom sa však nachádza krúžok. To je ten správny kľúč na otvorenie truhlice. Obsah vyhráva ten, kto truhlicu otvorí a zároveň získa aj druhý bod. Trvá to naozaj dlho, prehrabujú sa poctivo v bahne, postupne z jedného konca na druhý. Po asi troch minútach im Kvetuš poradí, aby nepotrebné veci vyhadzovali. To by malo celú disciplínu urýchliť, trvá to však rovnako, nakoniec Lenuš nájde ten správny kľúč. Otvoriť sa jej však nedarí, musí jej pomôcť Kvetka. Sú v nej konzervy od Tatrakomu. Dôležitejší je však bod, ktorým Lenuš vyrovnáva skóre na 1:1.

Opäť sa vraciame na farmu, tentoraz sú na pretrase zranenia. Luciine, Marekove, Janove a Tiborove návštevy v nemocnici boli dôležitou súčasťou tohtoročnej série. Lucia sa dokonca počas pobytu mimo farmy stala aj účastníčkou dopravnej nehody. Prišlo však aj to dobré v podobe lásky, aj vďaka zviditeľneniu v RS oprášila vzťahy s Mirom Stochom (slovenský reprezentant vo futbale). Postupne prejde Kvetka aj na Patrika a Jana, toho čaká operácia v januári. Pripomínajú nám aj problematický chov oviec, zlé zaobchádzanie s nimi, ktoré skončilo Paťovým vyhadzovom a odobraním oviec. Patrikovi je to ľúto, max. si kúpi psa, o ktorého sa bude starať. Pozornosť si vyslúži aj Miriam, kvôli ktorej vznikali hádky. Zopakujú nám tie najdôležitejšie konflikty. Viktor teraz vraví, čo bolo, bolo….. s Miri mal výmeny názorov, ale uzavreli to. Miriam prišla na farmu nájsť samú seba, Kvetuš si myslí, že sa jej to podarilo – vyzerá výborne. Miri je spokojná, do života jej to prinieslo veľa zmien (manžel jej robí podporu v hľadisku), viac si rozumela so zvieratami, ako s ľuďmi. Jana už stihla rozbehnúť pracovný, aj súkromný život. Nič však nie je stopercentné, preto o tom nebude vravieť. Viktor schudol na farme 13 kg.

Máme aj kultúrnu vsuvku….spevácky zbor Cantus Bratislava, ktorá zaspieva pieseň „Aká si mi krásna“ v trojhlase. Po jej odznení si pripomíname hospodára Martina v prestrihoch. Eva vraví, že sa na jeho návštevu vždy tešili, v dobrom na neho spomínajú. Viktor dopĺňa, že ak mal prísť na kontrolu, vždy bola nervozita, mali pred ním rešpekt. Kvetka stále podporuje hlasujúcich na sms podporu finalistom. A hneď na to zastaví hlasovanie. Tibor je na výsledok zvedavý, čo si zatiaľ všímal, mali ho ľudia radi. Lenuš mala doma dobrú odozvu, pozitívne ľudia videli, že bola priama a vždy tvrdila na dvoch miestach rovnako.

Lenka praje výhru Tiborovi, Maťo Lenuš. Miriam to jednoznačne Tiborovi nedopraje, na kameru Viktorovi vravel veci, ktoré neboli pravda, verejne klamal Slovensko. Lucka má podobný názor ako Miri, praje to Lenuš. S výsledkami prichádza hospodár Martin v kroji. Privíta baču Floriána, ktorý je súčasťou publika. Verejne sa mu chce poďakovať, za dôveru, ktorú do nich Florián vložil. Ten má veľkú radosť, že farmári salaš obnovili, ďakuje im veľmi pekne. Martin je rád, že sa im podarilo salaš znovuzrodiť. Videl farmárov, ktorí netušili, ako prežiť na farme a ako si z mlieka vyrobiť obživu, ale nakoniec to všetci dokázali. Má prianie v srdci, aby skúsenosti odovzdávali ďalej, lebo len takto dokážeme zachrániť tradície. Kvetka sa vráti k Paťovi, ktorého musel Martin vyhodiť. Nemal veľmi na výber, zvieratá boli najdôležitejšie, keďže Patrik už druhýkrát nedodržal jeho inštrukcie, prišiel vyhadzov. Videl však, že Patrik prijal trest s pokorou, verí, že mu to niečo dalo do života. Paťo sa k tomu nechce vracať…..

Martin Kvetke odovzdáva Kvetuš obálku. Druhý ziskal 17308 sms hlasov, prvý 39 307 sms hlasov. Ten vyšší počet získala Lenuš!!! Je dojatá, nemá slov, je to veľmi veľa hlasov, je vďačná každému. Stav je 2:1 pre Lenuš, hrá sa na tri body. 

Almanach: prvá obidvaja dobre, aj druhú majú zhodne obaja dobre, tretiu tiež, štvrtá otázka dala obom zabrať, Kvetka opakovala viackrát otázku, dobre ju zopakovala Lenuš, piatu nedal dobre ani jeden z nich. Šiestu dal dobre Tibor a vyrovnal tým stav. Ten zostal vyrovnaný aj po siedmej otázke. Najbližšia správna odpoveď určí výhercu. Osma otázka bola čistá nachytávačka, Tibor sa dal, Lenuš nie. Vyhrala tou odpoveďou celý duel a získala 50.000 €.

Zlomovou otázkou bolo, kto bol farmárom týždňa vtedy, keď im hospodár Martin vzal oheň. Tibor dal Evu, Lenuš Matúša….

Všetci gratuľujú, konfety lietajú, slzy šťastia tečú, bozk sa rozdávajú. Ja len dodám, že GRATULUJEM!

Semifinále 15.12.2014

Farmári opäť volia – druhého semifinalistu. Za Matúša je Jana, Iris, Viktor, Lena a Jano, Rézu volí Paťo, Miriam, Anička, Betka a Lucia. Ľuboš volí ako posledný a rozhoduje. Matúš sa stáva druhým semifinalistom. Maťo je v šoku, nečakal to, prekvapili ho hlavne starí farmári. Réza vraj nie je sklamaný, je hrdý, že dokázal tak dlho vydržať, na nikoho nie je nahnevaný. Lenuš a Matúš zbalia a odchádzajú do duelových domčekov. V tomto špeciálnom duele nebude ani jeden voliť disciplíny. [singlepic id=10831 w=615]

Martin príde na farmu s pochodňou, ktorú odovzdá Tiborovi, aby zapálil vatru znovozrodenia. Je to pre neho veľká česť. Majú zahodiť do vatry všetko zlé, všetky hádky, zvady, prieky a pospomínať, ako každý z nich prispel k tomuto znovuzrodeniu. Za každú priloženú ruku k dielu im ďakuje. Prítomní sú aj posol dobrých i zlých správ, jeho manželka a dvaja mladí muzikanti. Zaspievajú si spoločne, aj zatancujú, potom už len jednotliví farmári spomínajú do kamery. Prevláda smútok a rozcítenie, že to celé vlastne končí. Semifinalistov mrzí, že sa tohoto nemôžu zúčastniť.

[singlepic id=10832 w=615]

Posledné raňajky, starosť o zvieratá, upratovanie…. a ani tento deň sa nezaobišiel bez hádok. Viktor s Lenou si dosť škaredo vynadali, „hlupaňa hlúpa“, „zavri si papuľu, lebo ti …“ Semifinalisti nevedia čo čakať, noc bola drsná, zima bola obom. Keď príde Kvetka s teplým čajom, veľmi poteší. Matúš by chcel pomôcť Ľubovej sestre, Iris a keď zvýši, Janke. Lenuš mala čas si utrieďovať myšlienky, rada by si našla nové zamestnanie a uvažuje nad vysokou školou. Po raňajkách farmári pobalia, vyobliekajú sa a zasadnú do duelovej stodoly. Kvetka ich vyspovedá, ako sa za celý týždeň mali, riešia skupinkovanie, hádky a Lenu. Všetko jej vadilo, nemá rada Miru, už toho má všetkého dosť. Tibor je rád, že je prvým finalistom. S Rézom nemá problém, ten vraví, že okolo Tibora sú mucha, ktoré kým vyhráva, tak sa ho budú držať (Jano, Viktor, Betka, Miriam…) Jana tým naštartuje, ak sú oni muchy, čo lietajú okolo hovna, tak nazval Tibora hovnom! Kvetka to stopne, nechce kaziť koniec farmy.

Vo finále by radi videli:

Lenuš – Lena, Anička, Lucia, Miriam, Viktor, Jano, Tibor, Paťo, Betka

Maťo – Iris, Jana, Ľubo, Réza

Semifinále:

[singlepic id=10833 w=615]

Almanach – Lenuš prvá dobre, rovnako druhá, tretia obaja dobre, tak isto štvrtá aj piata. Lenuš vyhrala prvú disciplínu.

[singlepic id=10834 w=615]

Prekvapenie – Dojenie kráv. Matúšova veľká nočná mora a tak to aj dopadlo. Mali nadojiť 2 litre mlieka. Lenuš si vybrala väčšiu kravu, za čo jej bol Matúš vďačný, bál sa jej. Obavy mal aj z druhej, stál od nej naozaj dosť ďaleko, čo mu prekážalo pri dojení. Mal aj svetlé chvíľky, Lenuš ho však preválcovala a vyhrala druhú disciplínu, tým aj celý duel 2:0 a stala sa druhou finalistkou. 

Kvetka vyzve Tibora, aby sa postavil k Lenuš. Tibor je za ňu rád, chcel ju do finále. Všetci sa spoločne vrátia na farmu, kde ich už čaká hospodár aj bača Florián. Pogratuluje Lenuš, Tibor mu má priniesť kľúče, knihu oviec, pečatný prsteň a spoločne sa majú všetci zoskupiť pred vianočným stromčekom. Každý dostal lampášik, ktorý si zapálili. Tí, ktorí vypadli mali nechať zapálený lampáš pred vianočným stromčekom, finalisti si tie svoje majú vziať s sebou. Spoločne si zaspievajú Svätú noc, tichú noc. Na pamiatku každému dá Martin ešte pripomienku v podobe malej ovečky, Florko im poďakuje, že znovuzrodili salaš a zahrá im na fujare. Pre viacerých je to veľmi dojímavé, Martin im zaželá šťastnú cestu a spoločne sa poberú preč z farmy…..

Zhrnutie predchádzajúcich dní:

Všetci vypadnutí farmári (okrem mladého Ľuba a Mareka) sa vrátili na farmu, aby rozhodli o prvom finalistovi v hlasovaní za ich prítomnosti. Odpovedať mali na otázku: „Kto sa najviac pričinil o znovuzrodenie farmy a teda by mal ísť priamo do finále.“ Lucia a Paťo zahlasovali za Rézu, Jana a Iris za Maťa, Lenuš podporila len Miriam a Betka, Jano, Viktor, Anička, Ľubo a Lena do finále priamo posunuli Tibora. Z rúk hospodára Martina ťahali zostávajúci traja farmári obálku. Na každej je napísané číslo a dnu úloha. Každý deň bol vždy z jedného bača, ktorý dohliadal na celý chod farmy. Maťo bol prvý a jeho úlohou bolo podľa mapky nájsť vianočný stromček, spíliť ho, dovliecť na farmu, osadiť vedľa betlému a ozdobiť s už vyrobenými ozdobami. Lenuš bačovala druhý deň, jej úlohou bolo oživiť betlém. Mala vyboriť postavičky Márie, Jozefa, Ježiška, troch mudrcov aspoň meter veľké a tri ovce. Drevo priniesol hospodár, ostatné na výrobu bolo treba nájsť na farme. V jej deň sa konala aj zabíjačka, jedna mangalica padla. Tretí deň mal starosti Réza a jeho úlohou bolo zhovenie monumentu baču Albína. Z veľkého kmeňa bolo treba rezbárskymi nástrojmi vyrobiť monument a ozdobiť salašníckymi ornamentami. Pri každej úlohe pomáhali vypadnutí farmári, podľa vlastného uváženia. Niektorí viac, niektorí menej, niektorí prekvapili, niektorí sklamali. Nechýbali hádky, obviňovania, skupinkovanie a negatívna energia v podobe Lenky, ktorá väčšinu týždňa prespala na peci a mlčala. Ako však týždeň postupoval, vyplavovala zo seba viac a viac averzie na Janu a Miriam. Ľubo dal svoju hrivu ostrihať Viktorovi, všetky vlasy poctivo uložil a daruje výrobcovi parochní, ktorý ich premení na parochňu pre deti na onkológiu.

Hospodár Martin prešiel úlohy, popýtal sa farmárov na jednotlivé bačovanie a vyplatil mince. Matúšovi 28, Lenuš 30 a Réza 26 mincí, čím kompletne dorovnal truhlicu s výhrou. Farmári tak ako volili prvého finalistu, hlasovali aj o prvom semifinalistovi. Janka, Ľuboš a Iris zostali verní Maťovi, Paťo, Lucka a Miriam podržali Rézu a skupinka okolo Tibora zahlasovala za Lenuš, ktorá sa stala prvou semifinalistkou. O osude Rézu a Matúša rozhodnú hlasovaním opäť farmári, nakoľko obaja dostali po tri hlasy. V nasledujúcich dňoch sa rozhodne o druhom semifinalistovi a v ich vzájomnom súboji o Tiborovom súperovi.

 

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 194
1
galadriel
Reagovat

Tak zatiaľ to vychádza jednoznačne pre Rezu :-) Maťko sa Vám nepozdáva?

2
Johana
Reagovat

@galadriel: tak pomalu, ale jistě Maťkovi procenta přibývají :-)
Mě by spíš zajímalo, čím si fanoušky získal…já se snažím, ale nic nenacházím, pomůže někdo?

3
Tamzin
Reagovat

Já to přeji Lenuš, ale proti Maťovi mi připadá Réza jako úderník a charakterově se mi taky nepozdává :-)

4
Hugo
Reagovat

@galadriel: Ono je hlavně úplně jedno, co si přejí diváci v těchto anketách. Je sice fajn, vidět to, ale nic to neznamená. Ankety jsou dělány až PO skončení Farmy, v době, kdy už je dávno rozhodnuto. Jakýs takýs smysl to má v RS, které jsou vysílány v přímém přenosu, jako třeba Vyvolení a kde rozhodují diváci svými hlasy. Ve Farmě je to logicky vždycky, jak se říká, s křížkem po funuse. Pro mě je to spíš k naštvání, když vidím rozdíl mezi tím, co si přeje většina diváků a tím, jak je to ve skutečnosti.

5
ive
Reagovat

Podle toho, že Réza podal soupeři po hlasování ruku ke gratulaci jako první, Tiborovi úderníci dali hlasy tak, aby Tibor Rézu vyšachoval ze hry úplně, jestli to takto proběhlo, potom, jak už dříve říkal jeden nejmenovaný farmář: “ Selé Slovensko bude FUJ povedat“

6
Hugo
Reagovat

@ive: Vypadá to tak, jen je mi divné, že by si Tibor opravdu tak fandil a myslel si, že s Rezou prohraje ale s Matúšem vyhraje. Pro něj to vychází, v tomto ohledu, v podstatě nastejno, takže si alespon zahrát na kamárada mohl. Leda, že by předpokládal, že u diváků má větší šanci, než Matúš, na rozdíl od Rezi. Ale stále je to jen jeden bodík ze tří.
Tady spíš budou hrát roli osobní antipatie Takový Jáno se přes Dědu Mrazíka nepřenesl dodnes a Lenka přes Lenuš – Reza, at si říká co chce, taky ne. Jen se jí to zase pomotalo v hlavě a jak byla předtím ta špatná Lenuš, tak ted je to Reza. Viktor mu nezapomene, že s ním prohrál v duelu, to je vidět od začátku, co se vrátil na farmu a Betka je absolutně bez vlastního názoru. Ona i Jano dají raději hlas Matúšovi, kterého vůbec neznají, prostě hlasování bomba.

7
Hugo
Reagovat

Tak jsem jukla na poslední videjko a vypadá to, že Lenka nám zase perlila. Viktora slušně vytočila.

8
Foxy
Reagovat

„Tibinko, ty poneses ohen“…to Martin snad trochu prehnal?!
Mato si dokaze stezovat a fnukat snad porad. Uz aby byl doma u maminky v teple.:-)

9
Hugo
Reagovat

Chtěla jsem něco napsat, ale fakt nevím co, nějak mi to nejde z klávesnice. Takže jen takhle. Doufám, že postoupí Lenuš a ve finále pošle Tibíka domu. A nejen on, ale celá ta jeho squadra utře ústa a žádné centíky se rozdávat nebudou.

10
LadyXL
Reagovat

„Sele slé…“ Já zapomněla od kdy to je a trefila jsem až duel.chatku s Lenuš…:-(.Prosím,co se dělo doteď ?? Něco zajímavého? Hádky?? Díky za info

11
Ferda
Reagovat

já tomu nějak nerozumím, dneska je semifinále, ve čtvrtek finále, a v programu tv je i na zítra a středu psaná farma…. co nám tam budou ukazovat???

12
gabisollis
Reagovat

Reza me neskutecne zklamal, kdyz rekl, ze to preje Matusovi.:-/
Co bude ve stredecnim dilu si teda taky nedovedu vysvetlit.

13
ive
Reagovat

Matúšovi fanoušci, pokud teda nějaké mimo svou rodinu má, asi budou mít pocit, že druhý úkol byl vybraný tak, aby v semifinále pohořel…, ale nebát se podojit krávu je na farmě přece hodně podstatné, takže spokojenost s výběrem obou disciplin a hlavně s výsledkem.

14
galadriel
Reagovat

@Ferda: Vyzerá to na spomienkové diely. Tie najsilnejšie zážiťky z farmy.

15
Foxy
Reagovat

Pocitam, ze dva nasledujici dny bude Farma o sonde do zivota finalistu.

16
Hugo
Reagovat

@ive: Souhlasím, dávno se to mohl naučit a zvládnout to stejně dobře jako Lenuš. Jenže on se bál všeho co se hýbalo a bylo pro něj jednodušší nechat to dělat ženský. Nadávat může tak akorát sám sobě. Za sebe můžu říct, že jsem fakt ráda, že ten sralbotka vypadl a ted jen doufám, že finále vyhraje Lenuš.

17
janislava
Reagovat

@Hugo: Hugo v tom jsem s Tebou za jedno-souhlasím.:-)

18
Ferda
Reagovat

Reza taky dostal za úkol zapálit oheň, nevzdal to a povedlo se mu to. Maťo měl stejnou příležitost, překonat sám sebe, akorát ukázal, že na to nemá

19
Hugo
Reagovat

Výhru by nejdřív použil na podnikání a osamostatnění se, pak jí dělil mezi vybrané farmáře a nakonec hodlal pomoct sestře. Tak by mě celkem zajímalo, která z těch jeho verzí byla pravdivá.

20
janislava
Reagovat

@Foxy: Také jsem si říkala co budou dávat v UT+ST,to bude opakovaní události na Farmě-takové to vzpomínkové dění.

21
janislava
Reagovat

@Hugo: To už se přesně nedozvíme,o pěnězích mluvil všelijak.nejdřív sestře,pak Iris,Janě a Lubovi.

22
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Tomu by dal, tomu víc, tomu málo, tomu nic…
Ale na to už se nedostalo!
:-))))

23
Hugo
Reagovat

@Ananas: Hahaha, výstižné.

24
amus
Reagovat

Pohorel aj vo vedomostnom kole, aj v dojeni. Palce som drzala Lenus. Ta ma prekvapuje cim dalej, tym viac. Zda sa to byt super baba, dufam, ze Tibinka sfukne. Zalezi vsak na disciplinach. Ale …

25
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Obaja to hrali na divákov a hlas vo finále, aj Lena sa sekla, najskôr chce zmeniť zamestanie, aby mala viac času na syna, o minútu povie, že rozmýšľa o výške. Ibaže to by viac času na syna určite nemala.
A najlepší je Reza, Betka mu dá hlas a on ju z vďaky označí za muchu na hovne, on aj s Mirou majú plné ústa fekálií, tak sa mi zdá. To skutočne očakával hlas od Jana, alebo Lenky?
No, ale tie kravy boli jasné tak, ako dať piť žinčicu Jane.
Lena od príchodu študovala Almanach, čo robil ten mladý? On je absolútne bez sebareflexie, očakáva, že po odchode z Farmy ho vonku čakajú ovácie, vôbec si neuvedomoval, aký je nemožný.

26
BarBora
Reagovat

@amus:
Lena tu hru zvládla najlepšie, len škoda, že tam nebola od začiatku, zahrala to tak, že ju nikto nepoznáme, vlastne poznáme, možno tak 3/100 jej „tváre“. Tú prvú, hneď po príchode, potom č.2 štýlu „byť ticho, k ničomu sa nevyjadrovať“ a tú poslednú, usmievavú, pokojnú, pracovitú. A pomedzito pár príhod, ktoré naznačovali, že Lena je väčšinu času zakuklená v svojej maske a len kedy-tedy ju strhne. Dobre to zvládla, ten 1 posledný mesiac sa dal
A v tom dueli bola podarená krava, čo ju dojil Matúš, silou mocou chcela vudieť toho šikovníka, čo ju šteklí na vemenách, v jeho postoji bolo jasné, že má strach. .

27
galadriel
Reagovat

@BarBora: hlavne, že Tibi sa predviedol 100/100. Vidieť, že Lenus fakt nemusíš. Za výbuch pri príchode sa všetkým ospravedlnila a aj svätý Tibi jej prial finále….

28
BarBora
Reagovat

@galadriel:
Ako si na to prišla? Nijak moc sympatická mi nie je, to je pravda, ale ani zďaleko k nej nemám averziu ako niektorí tu k Tiborovi. Tie „tváre“ sú vlastne uznaním, bola to hra a ona ju zvládla, len by ma zaujímalo, či by to tak bolo, keby tam musela vyť 3 násobok toho času, ktorý tam bola a v tých podmienkach. Teba to nezaujíma? A už raz som to písala, že z tej trojice to prajem jej. Tibor si onakvejšie od „fanúšikov“ musel vylízať, že?

29
Darja
Reagovat

Prosím, co to je onakvejšie?

30
Hugo
Reagovat

@galadriel: Tibor přál Lenuš finále, protože si myslí, že jí jako ženskou porazí lehčeji.
Matúš by vyhrál pouze pokud by šlo o hrubou sílu, jak jde o mozek, nebo šikovnost je v háji.

31
LadyXL
Reagovat

@BarBora: Podle mne si ty tváře Lenuš popsala přesně. I já už psala, že by mne zajímalo, jak by se to s ní vyvíjelo, kdyby tam byla např. jako Jana od začátku. Kdy by zažila nejen tu práci a hlad – to by ji podle mne tak nezměnilo, je přeci jen k sobě tvrdá a umí máknout – ale zažila by všechny farmáře a hlavně by některé z nich zažila mnohem déle než doposud a je dost možné, že případné třenice s nimi by ji donutily ukázat tu tvrdou stránku, nemohla by být tak v pozadí a „nestranná“. Jak by se chovaly k sobě s Janou? Je dost možné, že Jana by ji brala jako konkurenci u mladých a šila by proti ní… Prostě by to bylo zajímavé a proto škoda, že ji nasadili tak pozdě.
Ohledně výběru od Tibora – je docela možné, že prostě je mu Lenuš sympatičtější než Maťo, s kterým si moc nesedl. Navíc ví, že je oblíbencem Jany (Maťo), že je mladý a možná má víc fanynek…, prostě nemusí v tom výběru být to, že si myslí, že s Lenuš to bude snazší…

32
LadyXL
Reagovat

Maťo k duelu přistoupil jako k práci na farmě… nějak to dopadne. A tak to dopadlo. Tak lehké otázky :-(. Chápu, že u jedné si naběhl (vlna u oveček), byl to trošku chyták, ale dál? Chlapec študovaný….
Prosím, nestihla jsem začátek až k duelových chatkám :-(. Co to bylo za scénu s Rézou a těmi mouchami…?? Může se někdo smilovat a popsat mi to? Bohužel nemohu spustit video a šéfa mám za zády :-(…. díky.

33
Poppy
Reagovat

@Darja: jinačejší

34
Hugo
Reagovat

@LadyXL: Reza řekl v rozhovoru s Patrikem, že Tibor je jak hovno a ta jeho partička jako mouchy, které kolem toho hovna poletují. A největší moucha, že je Viktor. Vlastně to samé řekl Květce před duelem.

35
Poppy
Reagovat

@LadyXL: Já jsem to neměla možnost sledovat přesně, ale aspoň něco, určitě mne někdo doplní nebo upřesní. Reza po prohraném postupu dál se vyjádřil tak nějak dobře k Tibimu a že je tam mezi farmáři na druhé straně hodně much. Nato mu řekl Jano, ať to řekne přesně – řekl, že Tibor je ho*no a kolem něj lítá hejno much.

36
Foxy
Reagovat

Lenus moc preji vyhru a dle ocekavani zde muze byt i vyrok o tom, ze by studovala VS ruzne hodnocen. Ja bych ji to prala, je velmi chytra a ze by nnemela cas nna syna? Inu pocitam, ze by se nevrhla na medicínu, jinak bych rekla, ze pri studiu vs je vice casu nez pri chozeni do bezneho zamestnani. Drzim ji palce.
Reza mel jen castecne pravdu, Betce teda ukrivdil, ta kdyby to slo tak na farme jeste zustane, aby ji dbudovala do konce:-). Nejvic me teda vadil udernik Jano, strasnej dedek, a myslim, ze iprave on je nejvic na tibora prisaty. Viki a lenka, ti to asi ze zistnych duvodu nedelaji.
Viki me teda zklamal tema recma o slovenske kulture a ze Reza ji nemuze znat, takze mu neda hlas….to bylo dost pod vikiho uroven. Neni to prece narodopisna soutez:-)
Nicmene fandim lenus a zalezi na stabu, kdo bude vitez:-) preji to Lenus.

37
Foxy
Reagovat

Byl nejvyšší čas, že to skončilo, už to byla nuda na entou. protkávaná nenápadným protěžováním jednoho z účastníků. ..včerejší Martinovo : “ Tibinko ponese oheň“ mě fakit rozsekalo…..

38
johnmclane
Reagovat

Pobavil ma komentár o Lenuš, že ak by išla na výšku, nemala by čas na dieťa… Akože ja si môcť spätne vybrať, kedy mať dieťa, tak rozhodne cez výšku alebo cez strednú školu… toľko flákania som už v živote potom nemal. (nie, neštudoval som sociálnu prácu ani politológiu).

39
LadyXL
Reagovat

Děkuji za info. Reza se ukázal,jak není po jeho,jak zjistí,že neoblbnul okolí…,je zlý,zákeřný. NPři duelu už zase Tibiho neznal. Chtěla bych vidět,co by dělal,kdyby se dostal do finále,jaké podrazy by vyšly najevo..

40
Poppy
Reagovat

@johnmclane: Barbora jistě myslela studium při zaměstnání a to je určitě časově náročné. nevím, jestli by jí výhra stačila na zaplacení dluhů a studium bez nutnosti zaměstnání.

I když – nechci být k Patrikovi moc krutá, ale ta vysová škola, kde studuje on, nevypadá, že by měla vysokou úroveň. Vždyť on měl věčně problémy s pochopením a zapamatováním si toho, co měl dělat.

41
Foxy
Reagovat

@LadyXL: no, ono to asi bylo vzájemné, Tibimu dorazila parta a Réza nebyl potřeba. tak to zase vidím já. nicméně tibor říkal již dříve, že se rézou si není úplně nejbližší.

42
BarBora
Reagovat

@Darja:
inak, oddlišne,

43
BarBora
Reagovat

@Poppy:
Dík, predbehla si ma.
Neverím, že by školu mohla robiť inak, než popri zamestnaní, aj v prípade výhry. Ale nech ju robí, len som upozornila na rozpor v tom, čo hovorila.

44
BarBora
Reagovat

@LadyXL:
Áno, aj si to pekne rozviedla. Myslím si, že jej ďaľšiu taktiku a chovanie ovplyvnilo uvedomenie si, ako obrazovka môže zaviesť a tak sa snažila byť stále akoby v jednej rovine. Navyše, na Tiborovej strane bol nezanedbateľný počet ľudí a boli to stálice, vznikol tam vzťah. Stačí si spomenúť, aká prišla rozvášnená proti Tiborovi a za chvíľu to už bolo inak. Naozaj škoda, že valachov nasadili tak veľmi neskoro, celé to mohlo byť zaujímavejšie a vôbec to neznamená, že by sa to muselo otočiť proti Lene. Takto mi trochu pripomína Mária v sukni, on sa tiež celý čas moc neprejavoval, proste makal, nehádal sa, nerobil podrazy a ona je tiež taký Golem medzi babami, ako bol aj on medzi chlapmi. Osobne s ňou nemám žiadny problém, ale ani nemám nasadené ružové brýle.

45
Hugo
Reagovat

@Poppy: Jo, jo, tak nějak to řekl Květce, Patrikovi to moc nerozebíral do detailů, alespon co jsem viděla. taky jsem nesledovala moc pozorně

46
Hugo
Reagovat

@LadyXL: LadyXY, nechci se Rezi zastávat za každou cenu, ono je ho taky dost, ale ono to je trochu jinak. Ted už nevím, který z farmářů to říkal nějak hned na začátku týdne, mám pocit že Jana, ale nejsem si tím jistá, že naopak Tibor, ve chvíli, kdy mu přišli Jano, Betka a Viktor se přestal s Rezou uplně bavit, vůbec si ho nevšímal a sotva mu odpověděl.

47
Foxy
Reagovat

@Poppy: Patrik studuje VŠ????!!!!:)))
btw. kamarádka vystudovala dálkově VŠ při dvou malých dětech, jedno se jí narodilo na začátku studia a druhé ve třetím ročníku. po rodičovské nastoupila do zaměstnání. ono záleží na oboru, a

48
Foxy
Reagovat

@Hugo: jj přesně to si myslím

49
Hugo
Reagovat

@Poppy: Někde psali, že má dluh 20 000 euro, když jí nešlo podnkání a zadlužila se. Takže kdyby tohle zaplatila, zůstalo by jí pořád ještě 30 tisíc, takže by mohla chodit třeba jenom na brigády, nebo tak něco. A to už by šlo. Lenuš mi připadá dost cílevědomá, myslím, že by těch peněz opravdu využila dobře.

50
Jája
Reagovat

@Hugo:
30 jí určitě nezůstane, protože 50 zdaní – nevím kolik tam mají % – tak jí zůstane zhruba 30 mínus dluh 20. No i těch asi 10 eček není k zahození v její situaci.

51
Franz
Reagovat

Tak jsem si dal od Farmy několika denní klid a zajel se podívat na vánoční trhy do Bratislavy a Vídně. Je to paráda.
Jsem zvědavý co chtějí ty dva dny na Markize ve Farmě dávat. Snad jen jak jsem slyšel, tak nějaký vzpomínkový souhrn. Hlavně, aby se to nezměnilo na určité ovlivňování diváků. Tedy, aby tam nebyl někdo prezentován jako velký dříč a druhý jako úplný opak.

52
Hugo
Reagovat

@Franz: Franz, já si myslím, že se na to budou dívat tak akorát ti, kteří se dívali celou dobu a ti už svůj obrázek mají. Že ovlivňovat budou si můžeš být jistý, dělali to celou dobu.

53
LadyXL
Reagovat

@Hugo: Jo říkala to Jana,že Tibor Rezu opomíjí.No a proto si to tak nemyslím.Jí totiž nevěřím.A navíc jsem viděla svoje:-).Prostě se ihned rozdělili na skupiny a Reza se hned vinul kolem Lucky…:-).A jelikož slyšel,jak jedou proti Tiborovi,tak se přidal.Šlo mu o hlasy,o přízeň.Jen podcenil Tiborovi fandy…

54
Ananas
Reagovat

Já myslím, že Tibor se k Rézovi stal odtažitějším už dříve, kolem té hádky s Lenuš coby FT, pokračovalo to samozřejmě kolem toho případného pánského duelu. Teď už holt byli jen soupeři. Tibora nemusím, ale tohle mi přijde skoro lepší než nějaké rádobykamarádíčkování.

55
terri terrezk
Reagovat

Ben vyhrál,,,:-)) Réza si určitě zasloužil jít místo Maťa do semifinále, i když z celkového pohledu, což, aspoň si užil poslední den na farmě. Mně naopak překvapil, jak celkem skromně reagoval na prohru. Co se Tibora týče, byli něco jako parťáci. A koho by nenaštvalo, že si Tibi udělá grémium a všichni jednohlasně vyfackují parťáka? Tibora chápu, ale chápu i Rézu. Tibor mi nesmírně naštval, jak vyprávěl svým, souputníkům, jak rejžovali drahé kameny a pak je to šel učit, ale ani slovem se nezmínil, že to on tedy vskutku ne. A pokud volí farmáři lidi až do finále, tak to tam snad ani nemuseli být. Přeji výhru Lenuš. A Vám krásné svátky.

56
LadyXL
Reagovat

Díval se někdo včera? Já viděla tak půlku a bylo to – no chvílemi zbytečné a pak jsem si uvědomila, že aspoň vidím, jací byli „parťáci“ Réza s Tibim na začátku… Že růžky vystrkoval Réza už při Janovi, kterého zesměšňoval (jo, já vím, směšný byl… :-D), ale on už se tehdy choval tak, aby ho urazil a provokoval. No a jak postupně Rézovi mizeli parťáci a obdivovatelky, tak najednou začal být kámošem s Tiborem… U Tibora bylo opět vidět, jak moc ho stahoval dolů jeho parťák Jano. Pochlebovač, který mu posiloval jeho falešné ego.
No a taky bylo opět vidět, že skupinky (dnes A a B) byly ihned po nástupu na farmu a nezměnilo se to ani pak a tak nemohl Réza očekávat, že pro něj budou hlasovat – Jano (dědo Mráz), Lenka1…. Nedokoukala jsem, tak ani nevím, čím to končilo.

57
Poppy
Reagovat

@LadyXL: Já jsem teda neměla dost síly kouknout na to znovu. Ale díky za postřehy, asi to má něco do sebe, vidět nejdůležitější momenty ještě jednou. Reza a Jano – to jsou dva kohouti, kteří na sebe narazili.

Koukla jsem na Nový čas a zjistila jsem, že Reza bude za chvilku online: http://www.cas.sk/clanok/302538/farmarovi-rezovi-uz-pribudaju-otazky-na-telo-pytajte-sa-coskoro-bude-online.html

58
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Dík za odkaz. Přečetla jsem si ten článek pod tím, o „podfuku s dojením.“ Co se mne týče, mohli tam dát Maťovi klidně jalovici. Nebo bejčka:-))))

59
Poppy
Reagovat

@Ananas: Vidím to podobně :-DD

60
Franz
Reagovat

Včera jsem podíval jen na začátek a potom to hned přepnul na jiný kanál. Opakování mně nebaví, zvlášť když to byly stejné scény a úplně stejné rozhovory.
Byl jsem o víkendu na Slovensku a řeknu vám, že tam letošní Farmou 5 jednoznačně vládne Reza. Dokonce i můj švagr, který neviděl ani jeden díl (považuje to za pokleslou zábavu) mluvil o Rezovi. V práci mu to kolegyně vyprávějí. A mladá neteř je do něho úplně zcvoklá.
Ráno byl Reza v Teleránu a mluvil, že se mu nabídky na práci jen hrnou. Už dělá v nějakém hotelu. A chtěl by zkusit herectví. Něco jako Partičku nebo něco jiného.

61
BarBora
Reagovat

Hej, bol v Teleráne, bol zo seba nadšený, baby poslúchať nebude (v reálnom živote, vraj, áno, ale to až na otázky prekvapenej moderátorky sa začal zamotávať), on neprehral, len sedláci (jeho vyjadrenie), čo sa vrátili na Farmu si opovážili mu nedať hlasy. Typický Reza.

62
Franz
Reagovat

Nepřející diváci se najdou na každého, který se stane známý nebo populární.
Ano, k ženám má zvláštní vztah, který nemusí každý skousnout. Osobně mně určité věci také vadí, ale takový jsou někteří muži, ale i naopak i ženy k mužům.

63
ive
Reagovat

Škoda jen, že dojení už jako finálovou disciplínu podruhé nedají. Někdo psal na fb, že když běžely titulky po skončení minulé farmy, bylo mezi poradci štábu uvedeno jméno i Tibor Repa (?), ale snad vyberou úkoly tak, aby vyloučili spekulace o protěžování (?). Jemu bych víc než finanční odměnu přála, aby se mu po farmě srovnaly vztahy s dcerami a exmanželkou, soutěž ho stála nejvíc sil i kilogramů, stejně věřím, že víc štěstí bude mít Lena a že bude zítra šikovnější…

64
Johana
Reagovat

@Ananas: :-D… odbornice přes krávy byla určitě Maťkova velká fanynka.

65
Foxy
Reagovat

Taky jsme včera koukli na začátek a taky nedokoukali:) ale zarazilo mě, jak byli na začátku někteří tlustí:), teda myslím Tibora, Janku a hlavně Bubicu, ta byla až obézní.
Rozhovor s Rézou jsem přelouskala, dost ¨nuda. co na to říct, stačil aspoň urazit Lenuš. ASi se cítí být celebritou, dávám mu tak dva měsíce:)

66
ive
Reagovat

@Foxy: Hlavně Miriam se hlásila na farmu s jasným osobním cílem zhubnout, změnit celkovou životosprávu, totéž zmiňoval jednou i Viky, po vypadnutí začala cvičit a hlídá se, což docela obdivuji. Po rychlém, vynuceném hubnutí se bohužel velmi často vrátí kila postupně kde byla, jejím ústředním problémem ale stejně nebyla váha.

67
LadyXL
Reagovat

Myslím, že i proto ho to táhne k Mirgovi i Lucce – ti znají přeci „šoubíz“. Rézovi musí dělat moc dobře, jak se ujala jeho řeč. Však to bylo vidět i v on-line… Ale taky mu dávám tak 2-3 měsíce. Zapomíná, že v první řadě musí být v této branži spolehlivý a své nálady si nechávat pro sebe. Mě on baví, pokud má dobrou náladu. Pak je i vtipný. Ale za nějakou dobu se opakuje a když je nervní a není po jeho, je zlý až zákeřný. Navíc dokáže urazit tak, že mu to leckdo už neodpustí. A jak mu říkala jednou Eva, je na Slovensku dost dlouho, aby věděl, jak to chodí mezi muži a ženami. Co si tady k ženám smí dovolit atp. A ne se chovat jako hotentot. Chvíli to lidi budou brát,protože je pro ně holt exot. Ale pak? Bude nudit, štvát… Jo a tuhle mne oslovil nějaký obch.zástupce, taky cizinec, a mluvil jako Réza…. takže ta jeho řeč přestane být brzy zábavná.

68
LadyXL
Reagovat

Odbornice na mléko podle mne hlavně zapomněla, že se nedojilo na množství mléka, ale na rychlost podojit 2 litry!! A ty dva litry měla každá kráva v tom svém vemeni stoprocentně :-D. Tak ať zase někdo nevymýšlí hovadiny… A kdyby Matouš dojil na farmě častěji, měl by tudíž natrénováno, tak by to dal rychleji než Lenuš. Chvílemi mu to docela šlo. ale holt jen chvílemi… Tak jako všechno na farmě…

69
Franz
Reagovat

Ovse in Paris (Reza Remix)
https://www.youtube.com/watch?v=ibWTr2GW5Zc

Hitler sa dozvie že Rezu nezvolili do finále
https://www.youtube.com/watch?v=B_ELR-zbK9Q&feature=youtu.be

71
Hugo
Reagovat

Já si teprve dneska všimla, že když našli při hledání pokladu tu falešnou mapu, jediné Evě bylo divné, že je na ní i cesta, kterou už museli projít aby se k ní dostali. Možná stačilo se trochu zamyslet a přinejmenším podezřelé jim to být mohlo.

72
BarBora
Reagovat

@LadyXL:
Nie som odborníčka na dojnice, len ma zarazilo, že Lene z Jahody išiel výdatnejší prúd mlieka, než Matúšovi, možno to bolo technikou dojenia a možno nie každá krava má rovnaké vemená. Tým ale nechcem spochybňovať Lenine víťazstvo, Matúš sa ukázal ako veľmi slabý súper v oboch disciplínach.

Neviem ako dlho Rezovi vydrží „sláva“, ale pri jeho samoľúbej, vychcanej, pohrdlivej povahe dlho nie. Len aby od niekoho slávnejšieho nedostal po ušoch, veď on večne do niekoho musel rýpať, provokovať, znevažovať a tá jeho „slovenčina“ môže po toľkých týždňoch baviť asi už len prostáčikov.

73
galadriel
Reagovat

Nech sa páči, pridaná finálová anketa.

74
Franz
Reagovat

Teď v Teleránu Matúš.
Otázka: kdo byl na Farmě největší podrazák?
Odpověď Matúše: Tibor. Teď když se na to divám (v telce) vidím, že něco jiného říkal nám a něco jiného do kamery. :DD

75
LadyXL
Reagovat

@BarBora: Tak to byla fakt hlavně zkušenost Lenuš s dojením a Maťův strach. Když dojil jen jeden struk, tak měl proud dost velký :-D. Navíc kráva strach vycítila a začala se mu hýbat, kadit… a on se přestal soustředit atd. …
No ale škoda, že už nebudou dojit ve finále, chtěla bych vidět Tibora. Podle mne maximálně dojil ovce, ale Malinu jsem tedy neviděla… Takže to bude vědomostní souboj a počítám, že tam dají i otázky o exfarmářích…, no a pak už nám vymyslí nějaké překvápko, jako je sbírání vajec, nasávání vína do koštýře… haha.

76
BarBora
Reagovat

@LadyXL:
Práveže aj vtedy sa mi ten prúd zdal o dosť tenší. Ale keďže on mal strach sa ku krave príblížiť a len naťahoval ruky, ťažko posudzovať.
Ťažko odhadovať disciplíny, možno budú na čas prenášať v tácke na 1 ruke poháre. Ale nie, veď dojenie im kľudne môžu dať.

77
Franz
Reagovat

Takto balí baby exfarmár Reza: Ženu dokázal ohúriť za pár minút! Chlapi, sledujte, ako sa to robí!
http://www.cas.sk/clanok/302710/takto-bali-baby-exfarmar-reza-zenu-dokazal-ohurit-za-par-minut-chlapi-sledujte-ako-sa-to-robi.html

Matúš z Farmy má na jedného z finalistov jasný názor: Drsné slová na adresu Tibora!
http://www.cas.sk/clanok/302680/matus-z-farmy-ma-na-jedneho-z-finalistov-jasny-nazor-drsne-slova-na-adresu-tibora.html

78
ive
Reagovat

Líbí se mi, že podle odhadu z Fb i tady SMS hlasování dopadne večer lépe pro Lenu, ten poměr hlasů bude zajímavý, má k dobru jeden bod téměř jistě, třeba to bude ten rozhodující.

79
Ferda
Reagovat

já si myslím, že ona je dost šikovná na to, aby ředitele zeměkoule poslala domů

80
Hugo
Reagovat

V online rozhovoru matúš říká, že celou dobu na farmě makal a poslední týden a půl nedělal, protože už měl dost. Tak tady se ukazuje, jak je nespravedlivé, když tam někteří soutěžící přijdou v půlce / jasný, že oni za to nemohou/. Co by dělal, kdyby tam byl od začátku? A i možná duel Lenuš a Jana by dopadl jinak, i když jsem tedy ráda, že dopadl takto.Chci jen říct, že ti, co jsou ani ne polovinu doby, mají velikou velikou výhodu v tom, že nejsou tak vyčerpaní, nezažili nejtěžší práci a hlad.

81
LadyXL
Reagovat

@Hugo: Taky jsem si to říkala. A to tam říká, že pro něj byl nejhorší ten den, kdy neměli jídlo a jedli „jen“ placky… Jak by tedy vydržel v době, kdy tam jedli jen zeleninu či jablka a placky ještě nedělali? A ještě navíc k tomu hodně fyzicky makali? Jinak samá chvála na něj a od něj, jak makal a byl spravedlivý… tak já nevím, nevím… Ale škoda, že je netočili v noci, asi tam měli občas srandu, když říká, že ho chodili strašit (Réza), když hlídal a proto se bál…

82
BarBora
Reagovat

Matúš sa po celý čas zrovna pretrhnúť od práce nešiel, aj keď robil. Strach z kráv, nie len z Maliny (v dueli nebola Malina), strach aj z vlastného tieňa, nabubrelé reči, kde aj Tibor v tých svojich najlepších „kúskoch“ bol len učňom proti nemu, veru, milý Matúš nič moc, ako veľmi som sa zmýlila, keď nám predstavili valachov, ach jaj.

83
Ferda
Reagovat

tak první bod pro Tibora…. budem doufat, že bude platit přísloví První vyhrání z kapsy vyhání :D

84
Sylva Langrová
Reagovat

Bože,přece to nevyhraje ten tlučhuba.

85
galadriel
Reagovat

Sledujeteeee?? Dúfam, že hej. Vidím jednoznačne, že držíte viac Lenuš, dúfam, že sa ešte nakopne a Tibora dotiahne!

86
Hugo
Reagovat

Snad smsky budou v její prospěch a rozhodne třetí disciplína. A doufám, že vyhraje Lenuš

87
Ferda
Reagovat

je to na 3 vítězné body, tak snad to dotáhne :)

88
terri terrezk
Reagovat

Děcka, tak pište, pro ty, co se nemohou koukat,,,,,díky:-)

89
mk.sk
Reagovat

Lenuš dorovnala

90
Tamzin
Reagovat

Málem jsem dostala infarkt, ale dobře to dopadlo :-)

91
kvetka
Reagovat

@terri terrezk: Lenka vyrovnala:) hledali ve vaně plné špíny a bince kllíč, bylo to dlouhé, ale Lenuš se to podařilo

92
Ferda
Reagovat

v první disciplíně přenášeli 4 litry mlíka, vyhrál Tibor

93
Tamzin
Reagovat

Tibor do stodoly nakráčel jak mistr světa, nebo alespoň Slovenska :-)

94
Johana
Reagovat

Prosím, a ta první soutěž bylo co?…bohužel, taky nemůžu koukat :(

95
Johana
Reagovat

@Ferda: dík, já to přečetla až po odeslání.

96
Ferda
Reagovat

Réza dostal šanci omluvit se všem babám, jeho syn mu přinesl kytici růží, a bylo jich víc, tak dostal kytku mimo jiné i Viktor :D

97
galadriel
Reagovat

počas reklamy vždy update rakapu, takže všetko v článku :)

98
terri terrezk
Reagovat

Díky:-)

99
Ferda
Reagovat

@galadriel: to stíháš?? :D selé dobre :D

100
terri terrezk
Reagovat

A kdo fandí z farmářů Lenuš? A je tam i Lena? Pořad taková nabubřelá?

101
Ferda
Reagovat

zatím se neptali, kdo komu fandí, a Lena je vyjímečně příjemná :)

102
terri terrezk
Reagovat

Ferda:-) sice to už nezachrání, ale aspoň tak:-). Díky všem za info a Galadriel za to, že maká i o reklamě:-)

103
galadriel
Reagovat

Ja som prišla k telke, keď už prichádzal do stodoly Réza, ale vyzerá, že sú tam všetci….videla som aj Ľuba, Mareka, Evu…tých, ktorý sa na farmu počas posledného týždňa nevrátili.

104
Ferda
Reagovat

jj, nikdo nechybí :)

105
galadriel
Reagovat

Franz určite velebí Markízu za toľko reklám :))

106
Eva
Reagovat

chtěla bych hlasovat pro Lenuš , nevíte někdo spojení z Česka _

107
galadriel
Reagovat

Ja umrem. Toto sme v zbore spievali každú jednu politickú návštevu u nás v meste a počas Štefánikovských osláv na Bradle :D

108
galadriel
Reagovat

@Eva: myslím, že hlasovanie prebieha len zo SR. Nemám to overené, ale bolo to tak zatiaľ počas každej farmy. Ak sa mýlim, tak ma prosím opravte.

109
Ferda
Reagovat

z čech se hlasovat nedá, bohužel
teda nic proti tomuhle sboru, co tam zpívá, ale vůbec se mi t sem nehodí. to minule, jak zpívaly děti koledy, to bylo moc pěkný :)

110
Tamzin
Reagovat

Áááááno, ozaj pekná tradicía :-)

111
Ferda
Reagovat

právě zastavili hlasování

112
Johana
Reagovat

@Eva: já to udělala tak, že jsem minulý týden podplatila všechny příbuzné na Slovensku, aby hlasovali pro Lenuš :-)

113
Ferda
Reagovat

sms vyhrála LENUŠ !!!!!!!

114
Ferda
Reagovat

39 tisíc proti 17 tisíc Tibora

115
kvetka
Reagovat

Tak snad už Tibor nebude házet ty mistrovské ksichty a Lenuš to dá:)

116
Ferda
Reagovat

Tibikovi se nějak lesknou očička, to asi nečekal

117
galadriel
Reagovat

Minulú farmu boli dve prekvapenia a hlasovanie divákov a konec zvonec nie?

118
Ferda
Reagovat

@galadriel: vloni vážili mouku a med, pak byl almanach, pak sms a poslední odmotávání lana z klády

119
Eva
Reagovat

@Johana: taky mě to napadlo, ale už bylo pozdě, prozatím to dobře dopadlo, tak jedeme dál

120
Ferda
Reagovat

LENUŠ to má domááááá :D

Reagovat

No hura. Tak konecne vyhral jednou nekdo, komu jsem to pral.

122
terri terrezk
Reagovat

Fakt? Super:-) Doufám, že to tam Markíza zase zavěsí až po půlnoci……

123
kvetka
Reagovat

Tak se mi bude krásně spát:)))

124
galadriel
Reagovat

Konečne malo niečo dobrý koniec! :))

125
Tamzin
Reagovat

Tak jsem si pobrečela a hurá do peřin :-)

126
Hugo
Reagovat

Hurá, jsem ráda. Zase po dlouhé době vyhrál někdo, komu to opravdu pomůže. Fakt se mi ulevilo. Lenuš peníze, Tibor koš konzerv. Vsechnodobre

127
galadriel
Reagovat

@Ferda: Sakra, tak už ani pamäť mi neslúži :)) Pravdu máš, len som bola nedočkavá, priala som to Lenuš skôr :)

128
terri terrezk
Reagovat

Všem díky za společnost a Galadriel za práci. A hezké svátky:-)

129
BarBora
Reagovat

Viac som fandila Tiborovi, ale prajem Lene, aby sa jej život k lepšiemu obrátil.

130
Johana
Reagovat

Skvělé, první vánoční dárek :-)))

131
ive
Reagovat

Velká radost:-), moc jí to přeju…

132
galadriel
Reagovat

@Hugo: Aj tie konzervy má Lenuš :)) ale tak možno sa rozdelí :)

133
veverka
Reagovat

Konec dobrý, všechno dobré. Supééér, gratuluji Lenuuuuš !!!!!!!
A Tiborek stál osamocený, ani ta jeho družina ho neutěšovala. :-)))

134
Hugo
Reagovat

@galadriel: Aha, mě ten úplný konec utekl. Zdálo se mi, že Kvetka na začátku říkala, že konzervy jsou cena útěchy pro druhého finalistu.

135
Hugo
Reagovat

@veverka: No jo, zklamal, centíky nebudou. A tak se snažili

136
Eva
Reagovat

bylo to teda hodně napínavé, a dobře to dopadlo, díky všem , mrzí mě se se nedalo od nás hlasovat, tak dobrou a hezké svátky

137
Sylva Langrová
Reagovat

Asi to sem nepatří,ale dnes jsou to 3 roky,co zemřel Václav Havel a mně se chce napsat ,,Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí“.Jsem moc ráda za vítězství Lenuš.

138
veverka
Reagovat

@Hugo: Jo, taky mne napadlo, že zadarmo se už nebudou ani obtěžovat ho jít podržet v jeho smutku.

139
Franz
Reagovat

Výborně Lenuš. Spravedlnost ještě existuje. A diváci také dali najevo kdo byl u nich více oblíbenější. Tibinko machroval ještě i dnes a utřel. A jeho fan klub bude bez odměny. Ještě jednou velká gratulace Lenuš, udělala jsi nám velkou radost.

140
galadriel
Reagovat

Lenuš to myslí, ja som tiež hneď na šupu povedala, že farmárkou týždňa bola Eva, keď im vzal Martin oheň. To, že sa to vlastne lomilo, ma ani nenapadlo….

141
veverka
Reagovat

@Sylva Langrová: Tenhle citát nemám ráda, protože podle mne nefunguje, ale tady sedí a je na místě. :-D

142
Johana
Reagovat

@galadriel: Byl to dobrý chyták, ale Lenuš by si to měla pamatovat…mám pocit, že se zrovna vracela z vyhraného duelu, když je Martin čekal na farmě a vzal jim oheň.

143
janislava
Reagovat

Farma zkončila a pohádky je konec,Lence jsem držela palce a GRATULUJÍ LENUŠ,přeji Ti hodně sil v novém spokojeném životě,a hlavně at se Ti splní životní přání.Z Liberce Ti přeji a Tvé rodině hezké a štastné vánoce.

144
BarBora
Reagovat

Tak ja prajem všetko dobré nie len Lene, ale aj Tiborovi.

145
janislava
Reagovat

oprava: Lenka ne- správně měla být Lenuš:-)

146
Ferda
Reagovat

Matúš byl FT, stříhali ovce, on je přitom bil, a za to jim Martin vzal po duelu oheň. Lena v duelu prohrála a dala Evu za FT, takže Eva byla až potom

147
veverka
Reagovat

Ani jsem si nevšimla, že by Tibor Lenuš podal ruku a pogratuloval. Nebo jsem to přehlédla?

148
janislava
Reagovat

@veverka: NENE nepodal Tibi Lenuš ruku,nestačil se oklepat,že ho porazila,myslel si pořád svoje ÁNO já to vyhruju:-(

149
veverka
Reagovat

@janislava: No, co taky mohl člověk od něj čekat. Slušnost je pro něj neznámý pojem. To ukazoval celou dobu. :-((

150
janislava
Reagovat

@veverka: To máš pravdu a ta jeho machrofanost se mu nevyplatila :-(

151
Franz
Reagovat

Tiborovi i mouchy odletěli, jen aby mu teď opět nevylítl tlak nahoru. :DD

152
janislava
Reagovat

@Franz: JOJOJO:-)))))

153
janislava
Reagovat

Vám všem pisálkům PANÁČKOVI,přeji překrásné vánoce,krásné prožití vánočních svátků a ŠTASTNÝ NOVÝ ROK,v Novém roce hodně zdraví a štěstí.

154
Prochor
Reagovat

Z téhle farmy jsem měl nejraději malou Aničku. Ale i všem ostatním a vám divákům přeju hezké svátky a hodně klidu a tolerance.

155
Ferda
Reagovat

tak jsem na to koukla znova, a Tibor jí oejmul, takže se na ní nevyprdnul, a v publiku jsem zahlídla Šárku, Božku, Štefana a odbarvenou Hrmovku :)

156
Ferda
Reagovat

oprava :) obejmul

157
LadyXL
Reagovat

Přepla jsem akorát při gratulacich a viděla jsem,že Tibor čekal, ,až dogratulují rodinní příslušníci a byl připraven gratulovat! Uchovejte si v této době trochu nadhled…díky. A že kolem nebyly „mouchy“? No byl to večer Lenuš a ne Tiboruv… Chyták vychytala dobře Lenuš :-). Přeji oběma hodně štěstí do života!
Konzervy-cenu útěchy určo dostal.Ukazovali jiný koš jako cenu a ne to,co vyhrála Lenuš Nevím,proč si myslíte , že nic poražený nedostal…

158
Hanka
Reagovat

Také gratuluji Lenuš, moc jsem jí to přála a bohužel jsem nemohla přidat hlas, jsem z Čech. Lenuš dostala konzervy z truhly/klíč z bahna a bod/. Takže Tibor konzervy dostal. Všem Vám přeji krásné vánoce a hlavně zdraví v novém roce 2015. Hanka

159
galadriel
Reagovat

@LadyXL: to ja som zmiatla s tými konzervami. Myslela som, že sa hovorí o konzervách z truhlice z prekvapenia číslo dva. Koš pre porazeného som nepostrehla, písala som :)

160
galadriel
Reagovat

Každopádne sme sa 4 mesiace stretávali s Farmou v dobrom aj v zlom, v zdraví aj chorobe, pokým nás Farma nerozdelila/ neukončila. Veľmi pekne ďakujem za podnetnú diskusiu, bolo to náročné, ale zvládli sme to spolu. Niekdy bol rekap hneď, niekedy neskôr, niekedy vôbec, ale snaha bola vždy.
Prajem všetkým príjemné prežitie vianočných sviatkov a max. pozitívny nový rok 2015!
A možno zas o rok…..

161
LadyXL
Reagovat

@galadriel: Nemyslela jsem to nijak ve zlém. Jen jsem to raději napsala, aby se to nešířilo dál :-). Já osobně ti děkuji za rekapy, i když nebyly vždy, to nevadí, jak píšeš, snaha byla, to je to hlavní!! Když jsem požádala, tak se vždy našla dušička, která mne informovala o auktuálním dění ten den – což byl u mne často pátek. A za to jsem moc všem vděčná. Holt závisláci pochopí závisláka :-D. Děkuji za diskuze, ráda jsem je četla, ráda se zapojila (občas proti proudu…, takový je život) :-D. Přeji všem Panáčkovcům šťastný a veselý a co nejdříve na shledání u další RS!!

162
veverka
Reagovat

@Ferda: Dívala jsem se teď na Teleráno s Lenuš a Tiborem a proběhla tam i ukázka z konce finále. Tak jsem i Tibora zahlédla při gratulaci vítězce :-)) Včera jsem to přehlédla a asi ne sama. :-))

163
cacorka
Reagovat

Tak díky bohu vyhrála Lenuš :-))). Strašně jsem se smála, jak se Tibor rozplýval, když řekli při hlasování to vyšší číslo – viditelně čekal, že je jeho :-)))). Teď by mohl popřemýšlet, proč ho lidi nemají tak rádi, jak si myslel :-))).
Jinak děkuji moc za tuto diskusi, místy to byla jediná věc, která mě na letošní farmě bavila :-)))). A hezké svátky všem :-)).

164
Hugo
Reagovat

Galadriel díky , všem krásné svátky, co nejlepší příští rok a doufám, že zase brzy ahojky při další farmě.

165
LadyXL
Reagovat

@veverka: Jaké bylo Teleráno?

166
veverka
Reagovat

Všem na diskuzi, ale i hráčům z Farmy přeji příjemné a pohodové svátky, hodně zdravíčka a těším se opět na shledání tady při další farmě.
galadriel díky za hezké a obsáhlé rekapy.

167
Tekane
Reagovat

Farma 5 skončila! AŤ ŽÍJE FARMA 6!

168
veverka
Reagovat

@LadyXL: Lenuš si bude hned hledat novou práci, protože kvůli farmě dala výpověď, z výhry zaplatí dluhy a investuje do bydlení. Dělit se nebude, protože to nikomu neslíbila. Působila mile, ale unaveně.
Tibi moc prostoru neměl, i když se občas snažil nějaký pro sebe vybojovat. Byl spokojený, nic by neměnil, ohlasy na sebe má prý zatím pozitivní.

169
Ananas
Reagovat

Lenuš moc a moc gratuluju, kéž jí výhra přinese do života jen dobré!
Děkuju Vám všem za společnost, Galadriel vřelý dík za rekapy!
Požehnané Vánoce všem, šťastné vykročení do nového roku a někdy brzy zase na přečtenou!

170
Franz
Reagovat

Lenka a Tibor byli v Teleránu. Lenka se nebude dělit o výhru, protože nikomu nic neslíbila. Tiborovi spadl hřebínek a konečně asi pochopil co je být pokorný. Na otázku co by v soutěži udělali jinak, odpověděla Lenka, že by tolik nekřičela a nebyla tak hysterická. Tiborko by na sobě nic neměnil (opět se ukázala jeho zlá povaha).

171
Johana
Reagovat

S výsledkem mé první slovenské Farmy maximální spokojenost.
Jak už jsem psala dříve Lenuš byla pro mě skokankou farmy, z posledního místa se vyšvihla na první a už se tam udržela až do konce.
S Tiborem jsem zásadní problém neměla, bohužel si to, myslím nejenom u mě, pokazil tou odborářskou schůzi a předčasným dělením výhry.
Přeji jim, aby oba dva našli v životě štěstí, pohodu a klid a doufám, že Lenuš sen o vysoké škole nevzdá.

S Vámi, milí panáčkovci, dostává každá reality show jiný rozměr a proto se na Vás opět budu opět těšit. Všem krásné svátky a v novém roce hodně zdraví a štěstí.
Special thanks admince galadriel a Hugovi, která když napsala svůj příspěvek, já už bych jen kopírovala její myšlenky :-)

172
johanetta
Reagovat

@galadriel: Dovolte ještě malou otázku: Nevíte, jak se tedy nakonec zhodnotily nasbírané mince? Nějak mi to uniklo… Jinak také zdravím z Ostravy všechny „panáčkovce“, přejí nádherné Vánoce a ať se tady ve zdraví sejdeme i příští rok u F6!

173
Hugo
Reagovat

@johanetta: Dostali celý zbytek od Martina za splnění posledních úkolů

174
Poppy
Reagovat

@galadriel: Díky moc za výborné rekapy a „managing“ téhle naší grupy. Tibor by si měl od tebe vzít příklad a hned by měl víc sympatií :-)

Jsem ráda, že to mělo takový konec. I když mne trošku nadzvedly Martinovy řeči včera ve smyslu „Konec dobrý, všechno dobrý.“ Farmáři to tentokrát flákali a Martin taky :-(

175
věra bačova
Reagovat

Gratuluji Lenuš,byla jsem rada když to vyhrala mog ji to přeji. Tibor si byl moc jisty vyhrou a aspon mu sklaplo.

176
Ferda
Reagovat

Uvědomujete si, že vlastně kromě farmy 1 vyhrál ve všech druhý finalista?
F2 Tomáš x Rado, vyhrál Rado
F3 Sylvia x Mário, vyhrál Mário
F4 Božka x Paco, vyhrál Paco
F5 Tibor x Lenuš, vyhrála Lenuš :)

177
Prochor
Reagovat

Ještě k rekapitulaci farmy celkově mně napadlo, že by se měly trochu pozměnit pravidla:
1) Všichni farmáři budou na farmě od začátku (žádní bandité).
2) Od začátku bude farmářů o něco víc pro případ nemoci nebo úrazu.
3) Pokud někdo odejde z farmy z jakýchkoliv důvodů, už se nesmí na farmu vrátit jinak, než jako exfarmář.
4) Pokud na konec zbyde více soutěžících (nedojde k úrazům a nemocem), bude se do finále vybírat z většího počtu (o to by byla soutěž zajímavější).
Toť můj názor.

178
Poppy
Reagovat

@Ferda: Ty všechno víš :-) Víš taky, kolikrát byl výsledek 3:2?

Překvapilo mne, že ačkoliv bylo třeba včera jen čtyř kol na výhru, pořad skončil včas (aspoň podle toho, kdy měl začínat další program).

179
Ferda
Reagovat

@Poppy: F2 3:2
F3 3:0
F4 3:1
F5 3:1 :DDDDD

180
johanetta
Reagovat

@Hugo: Jezuskote, to se tedy podělili mezi sebou, či jak? Měla jsem za to, že celou přepočtenou částku by mohl dostat jeden farmář (nebyl to loni Jano za přínos farmě?). Pardon, že ještě zdržuji….:-)

181
Ferda
Reagovat

Jano dostal 5 tisíc eur
ve dvojce to měli jako pokušení pro Adama, a ten to nevzal a podělil se s ostatními, ve trojce to bylo taky pokušení, které nikdo nevzal, a pak ho dostala Edita jako mikulášský dárek.
Ve čtyřce žádné pokušení nebylo, a dostal to Jano jako odměnu za práci

182
Kuli
Reagovat

Finále bylo na živo? Odpověď Lenuš,že hned po odvysílání finále ji chodily sms, by spíš napovídala tomu,že ne..

183
Poppy
Reagovat

@Ferda: Díky, Ferdo, jak je vidět, mám špatnou paměť :-D

184
Ananas
Reagovat

@Prochor:
To bych podepsala. Ale je to jen zbožné přání.

185
Rudi
Reagovat

je už konec, ale ještě mě to nedá…..zarazilo mě to, že i Matúš v duel.chatce i Lenuš v online rozhovoru říkali, že neměli v chatce jídlo, jen zelí a ohryzanou kost a měli hlad. Jak je to možné, když tam měli jídla nadbytek, kdo jim chystal jídlo ten je pěkně sabotoval. Docela bych ráda věděla, kdo to byl………………….nashle v příští farmě……………

186
Hugo
Reagovat

@johanetta: Celou částku tj. 50 tisíc euro, dostala Lenuš, jako vítěz. Ale mince střádali průběžně všichni od začátku za splněné úkoly od Martina. V předchozích farmách našli zbytek, co jim chyběl do celkové částky, v pokladu, letos jim je vyplatil Martin za poslední splněné úkoly.

187
Hugo
Reagovat

@Kuli: A proč by jí po odvyslílání finále nemohly chodit smsky? To jsem nějak nepochopila. To už přeci u sebe může mít mobil, tedy může smsky nejen přijíémat, ale na ně i odpovídat a pokud má nastavený mobil na net, může z něj i na net psát. Co je na tom divného?

188
Ferda
Reagovat

ve všech farmách 2-5 jim doplácel peníze poslední den, za splnění úkolů všech exfarmářů. v pokladu byla vždycky jen část, ne celá suma do 50 tisíc

189
Kuli
Reagovat

Hugo divné je na tom to,že Lenuš řekla,že ji sms začly chodit hned po ODVYSÍLÁNÍ finále,neřekla-PO finále ,což je pro podezřívavého člověka jako jsem já rozdíl a hned v tom hledám nějakou kulišárnu:)

190
veverka
Reagovat

@Kuli: Mně to taky nepřijde divné, jak to Lenuš řekla. Televize odvysílala sice finále, zhasly kamery a pro diváky byl konec, ale pro ně ještě určitě ne. Asi si hned poté nezbalili kufr a nerozešli se spořádaně každý po svém. Pro ně byl konec určitě až několik hodin po ODVYSÍLÁNÍ, třeba někde v baru :-)))

191
Ferda
Reagovat

to je slovíčkaření, musela být v takovém stresu a následně v euforii z výhry, že něco plácla aniž by si uvědomovala co :)

192
Wally
Reagovat

Že bylo finále naživo, je jedna z mála věcí, které Markíze věřím. :D
Třeba odvysílání může mít ve slovenštině stejný výraz jako jako skončení pořadu nebo finále.

194
Prochor
Reagovat

Na Plusce píšou, že se Réza rozvádí (tedy chce to manželka).

Přidat komentář