Panáček v reality show

Jak se staví dům: vítězem se stala rodina Labajových

16. Červen 2009 | napsal(a): | reality show: Jak se staví dům

Jelikož dražba domů z reality show Jak se staví dům nakonec skončila fiaskem, o vítězi této stavební reality show rozhodli pomoci svých SMS diváci.

A jak finále Jak se staví dům dopadlo? Výherních 500 000 Kč si nakonec vysloužili Libor a Martina Labajovi. A vítězství to bylo opravdu drtivé, což potvrzuje fakt, že z celkového počtu zaslaných smsek získal tento pár celých 81 %! Druhé místo obsadili Míša s Jirkou s 16,5 % hlasů a pomyslnou bronzovou medaili si odnesli Pepa s Olgou s pouhými 3,5 %.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jak se staví dům

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
ajda
Reagovat

Celá soutěž byla „podivná“ i ten výsledek 81+16,5+3,5=101% :o))

Reagovat

ajda, LoL – já ty podíly převzal z tiskovky, nekontroloval jsem, jestli sedí součet :) Ale přisoudil bych to zaokrouhlování na „krásná čísla“. Velmi často se to stává i prgm při vytváření různých anket, že součet procent je pak 101.

No nic, tuto stavební reality show máme za sebou a uvidíme, co nám přinese Dům snů na Nově.

3
ajda
Reagovat

Já už ty procenta četla na stránkách Primy , to nebylo na tebe :o)

4
kajísek
Reagovat

mě se nejvíc líbil dům Míši a Jirky
škoda zhe nevyhráli
ta jejich koupelna byla úžasná

5
Roman
Reagovat

kam dali lidi rozum vždyd modry par již bydlel v domě a prace odvedena na domu snu ….nic moc..chudak šedy par v 56 letech tam nechal kus života a bydli v bytě 1+1 ted musel vše nechat těm mladym hajzli… chudak holt jsou lidi hlupaci

Přidat komentář