Panáček v reality show

Jak se staví dům 14. díl: Pokus o vzájemnou spolupráci nevyšel

7. Červen 2009 | napsal(a): | reality show: Jak se staví dům

Tuto neděli ještě uvidíme soutěžící v pořadu Jak se staví dům pracovat. O té další už budou jen doufat, že se jejich dům prodá za nejvyšší částku. Ale nepředbíhejme. Posledním úkolem tří snaživých soutěžních párů je domy dokončit a připravit je k prodeji. A i když jde všem o to, aby vyhrál právě jejich dům, s posledním úkolem si chtěly páry navzájem pomáhat. Jak to dopadlo?

Páry mají za úkol dokončit poslední nedodělaná místa, např. technické místnosti a schodiště. Ale především budou mít všichni za úkol vytvořit zahrady a celkově doladit okolí. Páry se dokonce domluvily, že si s plněním úkolu budou pomáhat. Vzájemná semknutost však nevydržela dlouho a Pepa brzy ostatní převezl. Přestože slíbil, že jim pomůže udělat plot, nakonec slib vypustil z hlavy. Atmosféra houstla a Libor s Jirkou museli napnout všechny síly, aby úkol vůbec stihli předat včas.


Sledujte předposlední díl pořadu, ve kterém uvidíte hotové domy, výsledek čtyřměsíční práce. Nebude chybět ani spousta rad a nápadů pro všechny, kteří rádi přiloží ruku k dílu a baví je zvelebovat si vlastní bydlení. Sledujte předposlední díl pořadu Jak se staví dům v neděli 7. června v 18.00 na Primě!

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jak se staví dům

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!