Panáček v reality show

Jak se staví dům 8: Na scénu přichází realitní makléř!

26. Duben 2009 | napsal(a): | reality show: Jak se staví dům

V osmé epizodě stavební show Jak se staví dům plní naše tři páry své třetí úkoly. V domě číslo 2, ve kterém bydlí manželé Labajovi, budeme sledovat proměny hned dvou místností najednou – ložnice a pracovny. Martina s Liborem mají k ruce designéra Davida Machače. Ten jim pomohl nejen s naplánováním místností, ale ochotně se podílel i na výběru barev a poradil s nábytkem. Ale nečekejte žádné výpravy do obchodů s nábytkem. Designér David Machač nábytek navrhnul a Libor, který je vyučeným truhlářem, veškerý nábytek vlastnoručně vyrobil! Pár nejenže ušetří, ale nábytek vlastnoručně vyrobený pro daný prostor získává jednoznačně na ceně.

Dozvíme se také, jak pokračují vztahy na stavbě a jak dopadl první pokus o usmíření. Podařil se, a svět je znovu zalitý sluncem, nebo se tu bouřku už nikdy nepovede rozehnat?

V Lešanech, kde tři páry usilovně pracují na zařízení domů, nastávají ale i malé změny. Na stavbu totiž přijede realitní makléř a poprvé se bude mluvit o způsobu prodeje domů a zveřejní se, jaká bude jejich cena. Tím se vidina finálního prodeje stává reálnější a je jasné, že finále se nezadržitelně blíží.

Pořad plný nápadů, rad, ale také příběhů, které náročnou stavbu nových domů provázejí. Dívejte se, jak se s nepřízní počasí, spoustou práce, překážek, ale i konfliktů vyrovnají naše tři páry. Jde jim o hodně, ve hře je milionová výhra. Sledujte stavební show Jak se staví dům v neděli 26. dubna v 18.00 na Primě!

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jak se staví dům

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Ajda
Reagovat

Pod minulým dílem nebyla žádná odezva, já ho viděla se zpožděním, tak znova položím svůj dotaz, tentokrát v předstihu :o))

Minulý díl – asi v 23 min. Cejnar svolává dvojice a páry vycházejí z domů, co mají hotovou fasádu (vínový obklad), v 29. min vychází opět, ale z neomítnutých domů!

Nebo jak Pepa s Olgou říkají, že jim pár č. 2 pomlouval obývák a kuchyň, že to kopírují, ale oni přece ještě oficiálně žádný obývák a kuchyň dělat nemají.

Všiml si toho někdo? Dělá to totiž dojem, jako by se dělalo v šesti domech podle potřeby kde co a jak točit.

2
sarka
Reagovat

Ajdo, ja si myslim, ze jednou to nataci zepredu a jednou zezeadu. V te 29. minute jde videt, jak prijedou k tomu bloku domu a cely ho obejdou na druhou stranu, kde ty tri jsou nedodelane, ale zepredu jsou.

A co se tyda te kuchyne a obyvaku, tak si myslim, ze slo o to, ze si to uz dopredu nejak prostorove planujou a resi a ze snad meli na zemi nakreslene nejake cary. Proste ze sice jeste nemaji zadani, ale ze vyuzivaji cas a uz si to na podlaze malujou dopredu.

3
Ajda
Reagovat

Šárko,
myslíš, že ty domy vypadají z obou stran zcela stejně? Na celý dům dvě okna v přízemí vedle dveří (asi kuchyň) a dvě menší ve vikýři ? (ložnice?)
Stejné vchodové dveře, okna ve stejné místě, rozvodná skříň s elektrikou, střešní okna? A to z obou stran zcela stejné? Proč? To nedává přece smysl, takový dům je zcela nelogický.

V druhém záběru přijeli za roh, aby je asi neviděli a dům obešli, a tam je vidět záběr krajního domu z druhé strany a má několik velkých oken, tipuji tak minimálně pět. A to jedno střední je větší.
Já si to na Streamu pouštěla několikrát zpomaleně a pořád jsou to záběry od vchodových dveří.

Vždyť z druhé strany domu je okno obýváku a určitě bude u domu kus zahrádky. Mě se to zdálo už dříve, že vychází pokaždé odjinud.

4
bublina
Reagovat

Ajdo.. prosim tě, ty záběry jsou přehozené… všimla jsis třeba toho počasí?? Uvažuj prosim tě…je to všechno předtočené a scény střihají jak se jim to hodí…..

5
Barča
Reagovat

Hm,tak to je ale taky podfuk! Divakovi tvrdi,jak na to maji limit a pritom stavi kdo vi co a kdy. A barak se neomitne za den,takze cele to je divadylko jako vzdy.

Nevim,ale nema zrovna tyhle kiksy nekdo hlidat a nepustit na obrazovku? Jak pak mame verit,ze to treba vubec stavi oni? Stejne jako ta sestrihana trapna hadka.

6
Barča
Reagovat

Jo a Bublino,je videt,ze divak jako napr.zrovna ajda u toho premysli a vidi ten podraz na divaka. Nic jineho to totiz neni, a pokud nekdo veril,tak uz neuveri. A nejlip to pak ani nekoupit.

7
Ajda
Reagovat

Bublino,
časově přehozené záběry v „soutěži“ o milón, která jak nám tvrdí probíhá po určité časové ose je fakt dost silné kafe!

Taky nechápu, stejně jako Barča, že když už se nehraje zcela férově, že si to aspoň nepohlídají. Tohle prohození bylo totiž do očí bijící. Ono tam těch věcí už bylo víc, tohle byl největší úlet.

8
Barča
Reagovat

Chi chi! Tak dneska nam oblozili domecky. Ony uz sice davno obl.byly,aspon uz nebude ten gulas…

9
sarka
Reagovat

Ja na to jeste jednou kouknu, taky me to zajima..

Přidat komentář