Panáček v reality show

Jak se staví dům 12. díl: Olga s Pepou nesplnili úkol. Jak se k tomu všichni postaví?

24. Květen 2009 | napsal(a): | reality show: Jak se staví dům

[singlepic id=109 w=420]
Páry v designové show Jak se staví dům začínají pociťovat, že se neodvratně blíží finále. Dostávají nové úkoly: poslední místnosti a k nim navíc schodiště a vstupní halu. Budeme svědky předání ve dvou domech – v domě číslo jedna Míši a Jirky a v domě číslo 3 Olgy a Pepy.

V domečku Olgy a Pepy na nás ale čekalo nepříjemné překvapení – nesplněný úkol. Olga s Pepou nezvládli dodělat celý úkol a jednu jeho část předali nekompletní. Designér, který úkol přebíral, jejich konáním příliš nadšený nebyl. Velká změna od minulého dílu, kdy Olga s Pepou splnili úkol dokonce s velkým předstihem tak, že stihli jet i na výlet. Dívejte se, jak Olga s Pepou své jednání vysvětlili a jak se k tomu stavěly ostatní páry.

Dozvíte se další odhady realitních makléřů a rady designérů – ale pozor, párům už designéři nepomáhají, teď se zase musejí spolehnout jen na svoje síly a dovednosti. A to je s rozpočtem, který je s každým dalším splněným úkolem tenčí, stále těžší a těžší.


Pořad nabídne další 3D animace, díky kterým přesně uvidíte, kolik práce mají soutěžící za sebou a kolik práce jim ještě zbývá. Nebude chybět spousta rad a nápadů pro všechny, kteří rádi přiloží ruku k dílu a baví je zvelebovat si vlastní bydlení. Sledujte stavební show Jak se staví dům v neděli 24. května v 18.00 na Primě!

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jak se staví dům

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Pamelia
Reagovat

First, get your facts straight. I’ve ripepd Kaplan (deservedly) only a . That’s a whopping three times out of 1,356 posts. .22%. I’ve ripepd on him mercilessly for so long! Moreover, Kaplan has called me out by pseudonym on his radio show in the past, as well. I don’t think he’s a hypocrite for having me on the show and not verbally berating me.I haven’t shifted my opinion of anything I’ve written about Kaplan’s opinions in the past. We disagree. A lot. Not that I owe you any sort of explanation, but what sort of sociopath would show his gratitude for being invited on Kaplan’s show by airing his grievances (all of which were already put to be a long time ago)? As I said, when I disagreed with Kaplan’s opinion (re: losing the Series to the White Sox), I said so.Kaplan was gracious, and he did a hell of a job hosting the show. That contradicts nothing I’ve said about him in the past.I didn’t ask Kaplan to be on his show, but of course I wasn’t going to pass up the chance to be on the radio, because it was fun as hell. If that qualifies me as an attention whore, so be it. I don’t understand why that makes you so angry. Maybe you need more iron in your diet.

Přidat komentář