Panáček v reality show

Jak se staví dům 13. díl: Co přinese kontrola stavebního dozoru?

31. Květen 2009 | napsal(a): | reality show: Jak se staví dům

Za 13 týdnů, po které máte možnost sledovat a podporovat tři nadšené páry v jejich snažení, se původní holodomy proměnily v krásné a téměř finálně zařízené příbytky. Blíží se totiž prodej všech domů, a o to jde především. V dalším díle stavební show Jak se staví dům uvidíme hned dvě předávky.

Olga s Pepou musejí předat úkol, který v řádném termínu nestihli udělat. Možná se konečně dozvíme důvody, jež je k nesplnění vedly. Dále budeme při práci sledovat Martinu s Liborem, kteří designují dětský pokoj a schodiště. Budeme svědky velkolepě pojatých úprav schodiště, kde Libor vytvořil originální soustavu nik a osvětlení.

Na návštěvu ale přijde i odborný stavební dozor, který po celou dobu nad projektem bdí a kontroluje technickou kvalitu provedených prací. To bude mít fatální důsledky pro Jirku s Míšou. Bohužel pro ně bude mít Jakub Šmejcký nemilou zprávu. Čekají je předělávky sádrokartonů v pracovně.


V pořadu se objeví další odhady realitních makléřů, kteří znovu zveřejní ceny, za které se domy budou prodávat. Pořad nabídne další 3D animace, díky nimž přesně uvidíte, kolik práce mají soutěžící za sebou a kolik jim ještě zbývá. Nebude chybět spousta rad a nápadů pro všechny, kdo rádi přiloží ruku k dílu a baví je zvelebovat si vlastní bydlení. Nenechte si proto ujít další díl stavební show Jak se staví dům v neděli 31. března v 18.00 na Primě!

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jak se staví dům

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Pattrick
Reagovat

Martina s Liborem jsou skvělý. Nádherně interiérově vybavený baráček, nechal bych si ho líbit :)

2
Dabi
Reagovat

Martina s Liborem(spis Libor( jsou silene herecky a hrozne si o sobe mysli. Nerikam, dudm maji pekny , ale o moc lepsi nejsou v porovnani vek=zkusenosti… Ti mladi to maji taky moc fajn. nejvetsi mysmas je jen u Olgy a Pepy- ale taky celkem ok

Přidat komentář