Panáček v reality show

Jak se staví dům 4. díl – co nás čeká

28. Březen 2009 | napsal(a): | reality show: Jak se staví dům

V dalším díle pořadu Jak se staví dům se naše tři soutěžící páry dozvědí, kdo bude jejich patronem. Jak dopadlo plnění dalších soutěžních úkolů a jak se vyvíjejí vztahy na stavbě?

Míša s Jirkou by konečně měli předat hotovou společenskou místnost s kuchyňským koutem, a pokud všechno dopadne tak, jak má, připraví pro ostatní páry překvapení a v nové kuchyni poprvé uvaří. Také Olga s Pepou mají hodně práce, finišují předání svého prvního úkolu – ložnice. Nebudou chybět názory našich osvědčených designérů z pořadu Jak se staví sen, nákupy v obchodech a spousta užitečných rad. V této epizodě Jak se staví dům se můžete těšit na předání hned dvou místností – ložnice a společenské místnosti s kuchyňským koutem.

A konečně se dozvíte, jak dopadlo losování patronů – kterému páru bude pomáhat Petr Lesák, komu Gábina Partyšová a kde přiloží ruku k dílu Pavel Zuna.

V této epizodě rovněž první celebrita vstoupí do domu. Petr Lesák si pro svůj pár připravil překvapení v podobě večeře a nečekaného hosta – v dokončené kuchyni první jídlo uvaří nejlepší kuchařka ze showbusinessu Eva Pilarová.

Pořad plný nápadů, rad, ale také příběhů, které náročnou stavbu nových domů provázejí. Dívejte se, jak se s nepřízní počasí, spoustou práce a překážek vyrovnají naše tři páry. Jde jim o hodně, ve hře je milionová výhra. Nenechte si ujít další díl pořadu Jak se staví dům již tuto neděli 29. března v 18.00 na Primě!

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jak se staví dům

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
magda
Reagovat

Porad „jak se stavi dum“ je vyborny porad,ale mrzi me ze musim dlouho cekat na internet, nez ho zopakuje. Nepasuje doba vysilani na prime. cau ,jinak je to super

2
´dubi
Reagovat

uff – ta loznice se teda silne nepovedla- posobi uz dost „vyzite“ a trochu chaoticky- a ten „dekorativni neporadek“ na strane se stolkem je hodne neprakticky… – zatim nejhorsi! Nej je prvni koupelna, pak kuchyne a nejhur zatim ta loznice!

3
Karel
Reagovat

Ze začátku to vypadalo na nadějný pořad a těšil jsem se na super reality show. Bohužel postupně se z toho stává spíš teleshoping show, kterou fakt nemusím. Vše je strašně nepřehledné a příběh soutěžících se nějak vytrácí. Je to škoda, snad Nova bude lepší se svým Domem snů.

4
Štěpa
Reagovat

je to dobry porad ale musim dlouho cekat ne internetu nez to zopakujou jinak super

5
Marie
Reagovat

A mě se pořad líbil!

Přidat komentář