Panáček v reality show

Pot, slzy a naděje (25.5.) – Není konec, dokud není konec (6. díl)

25. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: Pot, slzy a naděje

[singlepic id=8967 w=615]

Naše šestice dětí z dokumentu Pot, slzy a naděje je teprve na začátku dlouhé cesty za úspěchem, někoho tlačí dál vlastní ctižádost, jiného ambiciózní rodič. Touha po slávě je u každého jiná, šanci dostat se na vrchol mají jen ti nejlepší. My se s nimi dnes rozloučíme, ale třeba některé nevidíme naposledy.

[singlepic id=9196 w=615]

Není konec, dokud není konec

Jedenáctiletá Nami má říct svoji první větu na kameru. Kromě toho se nezadržitelně blíží klíčový okamžik celého roku – přijímací zkoušky na umělecké gymnázium a tlak na Nami sílí. Krasobruslařku Petru čeká vrchol sezóny – Mistrovství ČR. Petra na něm zazáří, dokáže-li zvítězit nad trémou, a propadne, když se strachu poddá. Nejen v krasobruslení dělí úspěch od neúspěchu neuvěřitelně tenká linie. Příběhy šestice dětí, které usilují o úspěch, spějí do finále.

Zdroj: Oficiální stránky pořadu

Závěrečný díl dokumentárního seriálu sledujte dnes od 20 H na ČT2, nebo v archivu ČT.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Pot, slzy a naděje

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
2
okkvp
Reagovat

Tak jsem dokoukala. Ten konec mi přišel takovej nějakej náhlej. Kromě drobných stínů u Nelly, mi jediná proti srsti byla Mami + Nami. Té by asi jediné pomohlo, kdyby mohla na nějakou školu s internátem hodně daleko od mami.

Reagovat

Největší šanci na úspěch vidím u Adély. Malej chytrolín se taky neztratí.

4
okkvp
Reagovat

@Ajda: Naději na úspěchy mají všichni, kromě té Nami a krapítek Nelly se mi zdálo, že rodiče i děti jsou natolik rozumné, že si budou cenit i úspěchů pro ně dosažitelných.

Reagovat

@brambora: Na tyto stránky je odkaz u každého článku.

7
Enaz
Reagovat

Teď jsem zahlédla Nami z tohoto pořadu. Chudák děvče. Promiňte, ale budu hodně sprostá. Matka Nami je fakt kráááva.
Co to bylo? „Smetana byl paradoxně šéf Dvořáka“? Komu tohle předvádí? Jistě, může uznávat Dvořáka víc jak Smetanu, ale tohle bylo předvádění se před kamerami.Nemyslím si, že by dokázala Nami předat něco pozitivního. (Se mi chce zase nadávat).
A modelku taky raději nehodnotím … raději přepnu.

8
okkvp
Reagovat

@Enaz: Ta moudra Nami nepředávala matka, ale doučovatelka

9
Ananas
Reagovat

http://youtu.be/wPzZ0ClrbU0
Nami dělá kariéru…

10
veronika
Reagovat

pro Ajda…… prosím, napište mi na email, ráda bych se s Vámi spojila ohledně jednoho Vašeho komentáře na pořad Výměna manželek ……santia_1999@yahoo.de

Přidat komentář