Panáček v reality show

Pot, slzy a naděje (18.5.) – Všichni tě sledují (5. díl)

18. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: Pot, slzy a naděje

[singlepic id=8967 w=615]
Šestice více či méně nadaných dětí a jejich rodiče. To je základ dokumentu Pot, slzy a naděje. Poprvé se nám představí modelka Adéla a Nami začíná plnit ambice své matky, konečně neskončila jen jako bezejmenný kompars.

Všichni tě sledují

Desetiletý Lukáš je nasazen do ringu se zkušenějším soupeřem. Od té chvíle se v něm utkávají dvě emoce: mužská hrdost a dětský ochromující strach. I Nami čeká velký zápas. Dostala menší roli ve výpravné televizní inscenaci. Při kostýmní zkoušce se i v ní bude prát herecká profesionalita s dívčí tvrdohlavostí. Houslista Lukáš poprvé vystoupí před vyprodaným sálem, co na tom, že jenom jako hudební vložka na bále Starého Plzence. A rovnou v záři reflektorů se seznámíme s patnáctiletou modelkou Adélou ze Vsetína.

[singlepic id=9142 w=615]

Zdroj: Oficiální stránky pořadu

Další pokračování dokumentu sledujte v neděli 18. 5. od 20 h na ČT2, nebo v archivu ČT.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Pot, slzy a naděje

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
2
okkvp
Reagovat

Po kom asi pak je ten houslový treperenda, takový treperenda? Takhle v tv je to zábavné, v reálu možná míň. Boxeři jsou skutečný zcela normální děti. Nami má s tou svou divnou mámou smůlu na několikátou – díky tomu jak je mi Mami naprosto strašidelně nesympatická a díky tomu co s holkou provádí už je mi nesympatická i samotná holka.
A jak matička vyslovila „už je to i o jiných penězích“, tak jsem se opět zježila. Matička jistě umí náležitě zdůvodnit naprostou oprávněnost výdělku – vždyť tomu směřování musí lecos obětovat i finančně, tak co, že. Rodiče těch ostatních dětí by le možná mohli Maminami sečíst, co zájmy dětí stojí je. Asi by paní policajtce lezly oči z důlků a byla bych zvědavá, jestli by byla ochotna se pro blaho dcery tak obětovat jako, teď.
(mimochodem tuhle matku bych taky měla „móc ráda“ za kolegyni)

Reagovat

Bylo to vidět už minule a v tomto díle opět, matce i dceři absolutně téma filmu nic neříkalo, totální nezájem o historii, hlavně že dcerunka hraje a ještě kdyby mohla i promluvit…

4
okkvp
Reagovat

Jsem ráda, že jsem od své rodiny nikdy neslyšela „jsme/máme“ tak jak jej používá NamiMami a jak bylo slyšet i od lidí kolem Nely.

5
okkvp
Reagovat

Připomenu zde pořad na podobné téma ve středu 21.5. 20.00 ČT2 – SHOW – Unikátní pohled do zákulisí českého showbyznysu a uměle vytvořené dívčí skupiny 5Angels
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10396468675-show/31229434010/

6
okkvp
Reagovat

@okkvp: Tak ManiNami je vlastně úplně pitomá, kdyby si sehnala ještě alespoň jednu hočičku, tak to mohla vzít po vzoru pana Mertla
(ješiš, to je taky kus jen na silnej nerv).
jinak je bombovej videobonus – pan režisér (zřejmě poněkud ovíněn) promlouvající po jinopremiéře do Událostí,komentářů :-D

Přidat komentář