Panáček v reality show

Ženy na cestách (23.2.) Maledivy a Srí Lanka

22. Únor 2014 | napsal(a): | reality show: Ženy na cestách

[singlepic id=8526]
Osmý díl cestovatelského magazínu Ženy na cestách představí divákům TV Prima hned dvě zajímavé destinace – Maledivy a Srí Lanku. Průvodkyněmi budou Zlatuše s Míšou. Dívejte se na další díl magazínu Ženy na cestách v neděli 23. února v 18.00 hodin na Primě.

Maledivy: ostrov Gan

V osmém díle Míša se Zlatuší nebudou vědět, co dřív navštívit. Svou pouť začnou na Maledivách, konkrétně na ostrově Gan. Užijí si tu poznávací výlet lodí, během kterého je doprovází hejno delfínů. Po výletě se jejich cesty rozdělí. Míša absolvuje prohlídku nedalekého luxusního resortu, kde ji fascinují nejen bungalovy na kůlech, ale hlavně jejich vnitřní vybavení.

Dovolená na Srí Lance či Maledivách: Prohlédněte si nabídku zájezdů od 300 CK na Srí Lanku a Maledivy >>>

Cestovatelky se podívají i do přístavu Malé. V jednom z hotelů pak zažijí nejpodivnější závody, jakých se kdy zúčastnily.

Srí Lanka

Na Srí Lanku se Zlatuše s Míšou těšily i proto, že jsou obě milovnicemi slonů. A užijí si jich tu opravdu dost. Navštíví sloní útulek založený už v roce 1975, kde pomáhají krmit mládě.

Vydají se také na projížďku na slonech a Zlatuše si pochvaluje, že si konečně „osedlala“ zvíře, které nemá problém ji uvézt. Po sloní procházce následuje lázeň.

Po útulku Míša se Zlatuší navštíví dílnu na výrobu sloního papíru. Míša je sice nejdřív šokovaná, z čeho se vlastně papír vyrábí, ale nakonec neodolá a koupí si tu zbrusu nový a krásně voňavý nový deníček. Ke Srí Lance neodmyslitelně patří čaj.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ženy na cestách

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!