Panáček v reality show

Ženy na cestách (16.2.) Dominikánská republika (video)

16. Únor 2014 | napsal(a): | reality show: Ženy na cestách

[singlepic id=8475 w=615]
Sedmý díl cestovatelského magazínu Ženy na cestách představí divákům perlu Karibiku – Dominikánskou republiku. Po stopách mořeplavce Kryštofa Kolumba se vydají Zlatuše s Adélou. Dívejte se na další díl magazínu Ženy na cestách v neděli 16. února v 18.00 hodin na TV Prima.

Adrenalin v Dominikánské republice

[singlepic id=8478 w=615]

Dovolená v Dominikánské republice: Prohlédněte si nabídku zájezdů od 300 CK do Dominikánské republiky >>>

Ne nadarmo se o Dominikánské republice říká, že je to ráj na zemi. Obě cestovatelky tu budou mnohokrát obdivovat nedotčené přírodní scenérie, pláže se sněhobílým pískem i divoké vodní gejzíry. Poté, co se zotaví po dlouhé cestě, udělají si Zlatuše s Adélou výlet do východní části ostrova, kde navštíví lanové centrum. Zlatuše se bohužel špatně podívala do katalogu a tak ji samotnou vyděsí, když si plně uvědomí, do čeho se pustily. Ale „opičí dráhu“ obě statečně absolvují. A ne jednou. Zdaleka to ale nebude jediný adrenalinový zážitek, který je v Dominikánské republice čeká.

[singlepic id=8476 w=615]

Hlavní město Santo Domingo

Během cesty po Dominikánské republice nemohou dámy opomenout hlavní město Santo Domingo. Prohlédnou si tady úchvatnou indiánskou jeskyni, která ukrývá tři jezera. Budou obdivovat monumentální Kolumbův maják, v němž jsou uloženy ostatky legendárního mořeplavce. Navštíví i přístav Puerto Plata, na nějž shora dohlíží socha Ježíše. V přístavu je nejvíc zaujme místní trh. Kousek od něj si s místními kluky zahrají baseball, oblíbenou národní hru. A na jiném místě se utkají zase v jiné hře – dominu.

[singlepic id=8477 w=615]

Dovolená v Dominikánské republice: Prohlédněte si nabídku zájezdů od 300 CK do Dominikánské republiky >>>

Byl by hřích neochutnat v Dominikánské republice místní speciality. Draha se Zlatuší si pak prohlédnou i zahradu majitelky restaurace, u níž poobědvají vynikající směs několika druhů mas a smažené banány. Dozvědí se také, z čeho se tu dětem vaří místní čokoláda. Cestou na jednu z mnoha nádherných pláží si udělají zastávku, aby okusily tak zvanou „mamajuanu“, směs vína, medu a rumu, do níž se přidává jednadvacet bylin, tzv. dominikánskou viagru.

Video Ženy na cestách, Dominikánská republika

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ženy na cestách

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
lena
Reagovat

Každý se ptá-proč zrovna Zlatuše dostala takovou možnost a odpověď zní: tláča na Primě díky vztahu její dcery s jedním zaměstnancem Primy. Pravda či lež?

2
Radek aka SUNicko
Reagovat

@lena: no nevím, nějak si nedokážu představit, že by někdo, kdo je jen kameraman, či co ten týpek má za práci, měl takový vliv, že by si mohl prosazovat, kdo bude hrdinou celého cyklu Ženy na cestách.

3
Prochor
Reagovat

Spíš Zlatuši vybrali protože v Hledá se táta a máma zazářila jako česká lidovka. Mně teda nevadí, docela mně baví jako komunikuje všude zásadně česky :“..ty kluku kudrnatej…“-)

4
Pavlína
Reagovat

Mě by zajímalo, jak se tato děvčata k tomuto cestování dostala:-)?Tento pořad mě velice zaujal.

Přidat komentář