Panáček v reality show

Ženy na cestách (9.2.) Senegal

9. Únor 2014 | napsal(a): | reality show: Ženy na cestách

[singlepic id=8438 w=615]
Šestý díl svérázného cestovatelského magazínu Ženy na cestách zavede diváky do ne zcela typické destinace a tou je Senegal. Senegal, země mnoha protikladů. Dívejte se na další díl magazínu Ženy na cestách v neděli 9. února v 18.00 hodin na Prima Family.

Hotel se nekoná, bydlení v bungalovu

První překvapení čeká na Zlatuši s Míšou hned při ubytování. Nemají připravený žádný hotel, ale bungalov zcela v africkém duchu, takže si připadají opravdu jako v divočině.

Dovolená v Senegalu: Prohlédněte si nabídku zájezdů od 300 CK do Senegalu >>>

Hned druhý den se vydají ke známému Růžovému jezeru, které je proslulé nejen zvláštní barvou vodní hladiny, ale i tím, že je poslední zastávkou závodu Rallye Paříž – Dakar.

Trocha závodnického adrenalinu

I Míša se Zlatuší zakusí v Senegalu pocity závodníků. Poprvé, když se vydají džípem pouští a řidič s nimi jede podobně, jako kdyby opravdu závodil. Ve chvíli, kdy jim auto přestane fungovat, mu ale humor dojde.

Druhou adrenalinovou jízdu absolvují cestovatelky na jiném místě, které je proslulé až deset metrů vysokými písečnými dunami, a tentokrát pojedou na velbloudech. Dobrodružný je pro ně už samotný nástup na tento „dopravní prostředek“.

Ostrov Gorée

Míša se Zlatuší se podívají mimo jiné také na ostrov Gorée, který leží pouhé dva kilometry od hlavního města Dakaru. Ostrov proslul svou temnou otrokářskou minulostí.

Dovolená v Senegalu: Prohlédněte si nabídku zájezdů od 300 CK do Senegalu >>>

Vesnice Peul

[singlepic id=8439 w=615]

Cestovatelky navštíví také vesnici Peul, v níž žijí Fulbové, třetí nejpočetnější senegalské etnikum. Nakouknou tu do zdejší kuchyně i ložnice a ochutnají úžasné smažené vdolky. Ve městě Saint-Louis se podívají do typické senegalské školy a dají místním prvňákům bleskovou lekci češtiny.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ženy na cestách

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!