Panáček v reality show

Slušný Čech na návštěvě u Jany z Ptáčat

17. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: Ptáčata

[singlepic id=8301 w=615]
Před zahájením druhé řady Ptáčat, proběhlo médii kvalitní promo v podobě upozornění na první díl série, kde malá Jana dostala kameru a vydala se na neonacistickou demonstraci. Článek na Novinky.cz, který o této akci pojednával a komentáře pod ním, si vzal do dalšího dílu svého pořadu brněnský programátor Jan Jablunka aka Slušný Čech.

Ten poslední týdny tráví svůj čas tím, že prvně sám pro sebe na svůj YouTube kanál a pak pro Stream.cz natáčí videa, kdy nedělá nic jiného, než že předčítá (s trochou toho svého herectví) zvlášť vypečené komentáře pod kontroverzními články.

Tentokrát nechal Slušný Čech předčítat nejen sebe, ale i Janu, její rodinu a pokud se nepletu, tak i samotnout režisérku Ptáčat. Jak se to podařilo? Tak to se budete muset podívat na Stream.cz, neb tento server zakazuje klasické youtube sdílení. Na video lze jen odkázat.

http://www.stream.cz/nejnovejsi/slusny-cech/10001352-romska-holcicka-vs-neonaciste

Jak se vám práce Slušného Čecha líbí?

P.S.: Jen zajímavost, Slušný Čech je autorem velmi užitečné webovky wifiny.cz. Kdo má smartphone, určitě tuto adresu často využije :-)

Související články

Slušný Čech kárá webové diskutéry / Respekt.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ptáčata

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!