Panáček v reality show

Ptáčata 2: (4.1.) Všichni jsme cigáni (video)

3. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: Ptáčata

[singlepic id=8242 w=615]
Uplynuly už zhruba 3 roky, co jsme se rozloučili s první sérií veřejnoprávního docusoapu Ptáčata. V sobotu 4.1. se můžeme od 18:15 na ČT2 těšit na pokračování příhod jedné brněnské třídy. V první sérii Ptáčat jsme byli svědky toho, jak se děti rychle naučily zacházet s malými kamerami a přinášely samy svědectví ze svého života. Poprvé se ocitly na škole v přírodě, poprvé zažily slavnostní večeři v luxusní restauraci.

Od prvního natáčení se toho hodně změnilo. Do třídy přišla nová žákyně… V první řadě druhé série Ptáčat mimo jiné uvidíte také, jak děti prožívaly demonstraci neonacistů v Brně. Janička se tam dokonce vypravila s kamerou.

Tak nezapomeňte se dívat a pak diskutovat. Třeba si i koc rovzpomene na své časy rekapů Ptáčat :)

Videoukázka z 1. dílu druhé série Ptáčat

Souvisejí články

Romská holčička šla s kamerou mezi neonacisty. Ptala se, proč demonstrují / novinky.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ptáčata

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
okkvp
Reagovat

Vedu v patrnosti, že se chci dívat, tak snad zas nakonec nezapomenu. A Koce jsi doufám „prozvonil“, bo tu kolegáček chybí a určo nejen já bychom jej četli zase moc rádi.

Reagovat

@okkvp: odpověděl vůbec Koc na vaše SMS ohledně srazu? Ani si už nevzpomínám, jak to dopadlo :))

3
okkvp
Reagovat

@SUNíčko: ehm, pokud si pamatuju, zjistilo se, že jej nikdo nemá uloženého mobilu jinak než na mail. Kdosi (imho ty) na něj jistě telefon kdysi měl, protože tehdy – kdysi se mu opravdu volalo :-)))

Reagovat

okkvp: Všechny díly jsou a budou na http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10267754387-ptacata/ – taky to nebudu stíhat živě :-)

5
haha bimbi
Reagovat

Ptáčata jsou skvělý, sice se vždycky „bojím“ se koukat, aby to nebylo moc smutný (krutý, zlý – nevím jak to popsat), ale ty děti jsou tak skvělý, ta paní učitelka je tak skvělá, že mě to pokaždý až dojme. Ty děti miluju.

Přidat komentář