Panáček v reality show

Ptáčata, druhá série Kdo neskáče, není Ptáče již brzy

23. Květen 2013 | napsal(a): | reality show: Ptáčata


Docusoap jsou evidentně v České republice v kurzu. Jak jinak si vysvětlit, že se jich teď najednou tolik dere do vysílání. Právě dnes bylo oznámeno, že se již dokončuje druhá série ze školních prostředí, která nesla jméno Ptáčata a rekapy na Panáčka sepisoval koc. O co v druhé sérii půjde tentokrát?

V nové sérii Ptáčat jsme děti sledovali tři roky, tj. od 3. do 5. třídy a ve vysílání se tyto díly objeví zřejmě po prázdninách. Ačkoliv bude nová série kratší než ta první, máte se nepochybně na co těšit.

Ptáčata zažila ve svých ulicích demonstraci DSSS a Janička s Patrikem natočili na malé kamery skvělé záběry a rozhovory s účastníky všech stran. Zvláště cenná je pak Janiččina konfrontace se sympatizanty DSSS.

Ptáčata se rovněž rozhodla uspořádat vlastní demonstraci proti výherním automatům v Brně. Děti mimo jiné také vyrazily poprvé na lyže a rovněž zkusily nové technologie k tomu, aby se některým z nich zlepšily výsledky ve škole.

O humorné, dojemné i dramatické chvíle nebude nouze. Těšíte se?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ptáčata

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Bazinga
Reagovat

já, já se těším! První sérii jsem sledovala, k srdci mi přirostla všechna „ptáčata“ a jsem hrozně zvědavá, jak vyrostla :-). Díky za info, budu se dívat určitě.

2
koc
Reagovat

to mi nejak uniklo :) diky za info Sunicko
zdravim vsechny

3
koc
Reagovat

pokud bude cas a zajem treba to budu zase sepisovat

4
okkvp
Reagovat

3 – hej, ztracenej synek se našel :-)

5
Elko
Reagovat

2 koc: ty žiješ, vitaj ;-)

7
Bazinga
Reagovat

kocu :-), to je proto, že se kdovíkde flákáš a nečteš to tady pořádně :-). K tomu je tady taky článek ;-). Ale já Ti to odpouštím!

8
koc
Reagovat

7 – no jsem zde po honde dlouhe dobe, ale zase prijde cas a budu tu skoro kazdy vecer :) tak prisaham

9
Bazinga
Reagovat

8 printscreen! :-)

Přidat komentář