Panáček v reality show

Ptáčata: zúčastněte se natáčení nové série

22. Listopad 2011 | napsal(a): | reality show: Ptáčata

Vzpomínáte na docu reality show Ptáčata o jedné „nepřizpůsobivé“ třídě z Brna, která byla před zhruba rokem uváděna na ČT2 a jejíž rekapy vám pravidelně přinášel Koc? Točí se nová série a vy můžete být u toho. Kdo z vás má chuť, čas a teplou bundu, může se přijít podívat na natáčení dalšího dílu s názvem Uličníci z nové připravované série.




Ptáčata budou tuto sobotu 26. 11. od 10:30 na Malinovského náměstí v Brně demonstrovat za zrušení heren a výherních automatů, které je v jejich ulicích doslova obklíčily. Váňa, Míša, Janička, Claudie, Alenka, Patrik a další pro vás připravují veselý happening a zároveň chtějí ukázat, že i děti mohou projevit svůj názor na věci, které se jim nelíbí. Podpoříte je?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ptáčata

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Haha Bimbi
Reagovat

To byl tak krásný seriál! Ikdyž seriál je asi blbé slovo, ale kdyby bylo víc takových pořadů, možná by bylo míň blbých rasistů… Přístup paní učitelky k dětem byl až dojímavý. Moc se mi to líbilo a všechny děti si mě získaly.
P.S. Nesnáším slovo „nepřizpůsobivý“. Kdo nemůže sehnat práci je „nepřizpůsobivý“. A ten kdo – v lepším případě rozhazuje, v horším případě rovnou krade veřejný peníze většinou jen učinil „chybné rozhodnutí“. :-/

2
koc
Reagovat

joj .. super ze budou pribehy deti pokracovat uz taktobrzo ..

Reagovat

koci (2), jistě nejen já se těším stejně brzy na tvé rekapy :)

Přidat komentář